Burken

Nu blir jag ju lite små less här då! www.burken.se laggar ju sönder HELA tiden liksom. Det går typ aldrig att komma in på sidan!

Sova?

VIssa saker är egentligen ganska mysko har jag kommit på! Jo jag menar att man under hur länge som helst har haft svårt att somna men så helt plötsligt lyssnar du på musik, lr ja inte vilken msuik somhelst. Men också somnar man direkt. Hm lite smått mysko. Men ja sedan får man höra att när dom kommer tillbax efter en halvtimma efter att jag börjat lyssna på musiken sover jag :O ja det funkar tydligen. Men det verkar funka på fler en mej också så. Ja Ni borde faktiskt prova att lyssna på Norah jones då ni ska sova jag lovar att ni somnar! KRAM

Maybe not forever

Kanske allt bara var en dröm egentligen, vem vet. Kanske jag inte alltid ska tro på vad alla andra säger. Nja jag vet inte riktigt, jag är bara sjukt less på det här egentligen. Man kanske inte ska bry sej om allt det dom säger, men man hör det ändå. Hur mycket jag än försöker att inte bry mej så skriver och säger alltid nån till mej vad dom sa just den gången. Men altså, tänk om amanda får jag alltid höra. Men hur då, jag vill ju så gärna må bättre. Jag kan inte byta skola för det är samma sak där, fattar ni inte vilket rykte ni har gett mej? Jag vet ju hur det är Hörnefors nej dåligt rykte känner folk som hatar mej där, så det skulle inte äns gå. Sävar, nej för där vet jag hur det är, alla dom där komentarerna på apb. Så nja. Vännes, nope likadant där. Så hallå? förstår ni nu kanske nä ni gör säkert ändå inte det, det var vell det jag trodde. Då man inte äns kan gå på stan utan att nån säger: där är den där panda! Det lär ju fortsätta vara så jag får må dåligt, det är mitt fel att dt e så här så!