Roa mig, jag har tråkigt!

Nu är jag i Djäkneboda, och jag snörvlar sönder och min nacke dödar mig om ni vill veta. Vi ska typ snart grilla, så det är nice ändå. Men jag vet inte vad vi ska grilla, men det blir säker gott så. Ska se på film ikväll har jag bestämt mig för. Har med mig några disney filmer. Barnslig som man är men man blir aldrig för stor för disney filmer, vist är det så? tog typ med mig pinocio. och några andra filmer men=)

Jag orkar typ inte skriva mer nú... Jag vet inte vad jag ska skriva heller. För jag har garanterat jätte tråkigt och jätte ont i nacken. + att jag saknar min mobil. *lol på mig* Någon som har lust att vara social med mig på msn kanske?
Alla är jätte osociala. eller ja, alla har något att göra, det är bara jag som inte orkar göra något tråkig som jag är.
Inte har jag något photoshop här heller så inte kan jag redigera bilder heller. Jag kanske ska låna Lars kamera och fota lite men jag har jäka ont i nacken. *gaassh* NÄ nu ska jag sluta, kramen <3

eh
En bild från Tollare ifjol. I miss it<3 Saknar Gottarna och Gunsta<3


Nu ska jag göra något vettigt, eller iaf försöka göra något vettigt. Kramen<3

Jag saknar dig<3

Sjuk och har tråkigt

Ibland förstår jag inte. Ibland är allting bara så invecklat.
Hur kunde du lämna mig bara sådär. Hur kunde du svika mig utan anledning. Du är inte längre dig själv, inte som du var förut. Jag vet inte vem du är längre, jag försöker att hitta dig, men jag lyckas inte med det. Vem är du? Det känns som om du inte är samma person som jag kände för 3 år sedan. Du har förändrats, men jag vet inte vem du är längre. Ena gången är du så snälll och schyst, och sedan klagar du bara på mig och snäser åt mig. Jag vet inte längre om jag orkar det. Jag försöker finna dig men jag hittar dig inte.

Är sjuk idag också, men det känns som om det håller på att bli lite bättre iaf, det är en början (A).
Jag ska till Djäkneboda om ett tag,  och med tanke på att det är fint väder blir det nog att grilla (nice).
Majbrasan ikväll får jag se hur det blir med, är jätte sliten. Och förkylningen gör ju inte saken bättre heller. Men jag vill verkligen gå så. Ja men jag får se om jag orkar med det iaf.

Fick schemat för helgen dag. VI spelar upp våran pjäs först på lördag (med andra ord först av alla). Och det känns riktigt nice, för då får man det bortgjort fort, så slipper man vara nervös hela helgen om ni förstår vad jag menar. Men det kommer bli riktigt nice ändå. Hoppas mitt halsont och min snuva har gått över tillsdess. För med halsont kommer jag ju typ inte kunna sjunga. Men det får lösa sig på något sätt säger jag. och jag ärtjurig för er som inte vet det menar jag. DÅ menar jag riktigt tjurig alltså.

Jag är värsta sms *nörden* Jag skickade 100 sms från igår kväll till imorse, alltså då sov jag lika länge som jag brukar också, det är ändå rätt så bra jobbat tycker jag. HAr skickat 400 sms sedan i fredags. Hehe. jag kommer typ få *smstumme*. Eller inte men okey då. Nej, men ärligt, jag kommer ha jätte tråkigt fram tills fredag eftermiddag så ni får faktiskt ta och vara lite social med mig tycker jag.  Nu måste jag sluta, ska packa innan jag ska fara till Djäkneboda. HA dt bäst kramen<3

jaag
Ta mig tillbaka till Sällsjö<3 Jag saknar det otroligt mycket<3<3

Jag finns på mobilen om ni inte redan har fattat det. Och ja jag har gratis sms för er tröga människor som tror att jag skulle smsa så mycket om jag inte hade gratis sms. Det skulle vara ganska idiotiskt om jag får säga det själv. Så smsa så att jag inte typ dör av tråkighet i veckan. ;P kramen

image47
Tollare<3 Var på teaterfestival i helgen, nästa helg teaterfestival här<3

SJuk, igen

Jag är verkligen så less på att vara sjuk nu, var halft sjuk igår och är sjuk idag. HAr vart hemma från skolan och inte gjort något annat än att sitta vid datorn, är jätte less nu. Och jag vill vara frisk. DEt är typ valborg imrn, roligt att vara sjuk då. Ligga i en säng i djäkneboda och snörvla. Jo jätte kul, eller hur det nu var *gör mig frisk*. Annars får jag väll nörda mig vid Lars dator då. Roligt, *not*. Så ni får vara sociala med mig imrn tycker jag. Någon som orkar det?

Nej, men vi skulle typ grilla imrn om det var bra väder så det är nice=) yes yes. Sedan får vi väll som sagt se hur mycket mer jag orkar, nu ska jag iaf gå. kram

Tollare<3<3<3

Tollare i helgen, det var underbart, obeskrivligt underbart menar jag. Träffade massa nya människor. GOTLAND, GUNSTA<3 vi saknar er otroligt mycket alltså.
Helgen var alldels för kort i mina ögon, skulle behöva vara en vecka till typ. För kort tid med alla människor.
Ärligt, när alla åkte, så började jag nästan gråta. Och det är inte ofta jag gör det utav en sån sak kan jag ju säga. Ni är verkligen underbara. Hoppas det blir sant i sommar :D. Hoppas.
tolls
Var på tollare i helgen, jag saknar er<3

Saknar er otroligt mycket. Så många minnen på så kort tid, det är ofattbart. Går inte att beskriva hur bra min helg var liksom. Vi måste ses i sommar<3

Måste dra nu<3

Underbart<3<3<3

Nu är jag hemma, kom hem 23:40 igår kväll, efter en rellativt dryg, men ändå as roligt bussresa. Men det hår gått as bra i helgen, lite tjafs och så, men det är sånt som händer ibland. men det löste sig som tur var.

Helt underbar resa måste jag säga, har lärt känna massa nya människor från, Gotland och Uppsala. Underbara människor det där. Vi har haft sjukt roligt hela helgen måste jag säga, bara massa skratt och så. JAg saknar dom redan måste jag säga.
När vi skulle spela upp våran pjäs i lördags, ärligt jag tror aldrig jag vart så nervös inför en teaterföreställning som jag var då. Jag fick jobbigt att andas, började skaka osv. Det var typ läskigt, sedan gick det skit dåligt för mig kändes det som. MEn jag vet inte;P. Men allting har vart så sjukt bra. Roliga människor, mycket skratt osv. Ändå hemskt när alla for hem igår, jag började typ nästan gråta. Lite tragiskt men sant.
Hoppas ni får komma i helgen ;D HOPPAS.

Men nu måste jag dra, jag skriver mer sen och lägger in bilder om jag hittar några. SEES

Tollare om någon timme<3

Yes, då bär det av då, åker mot Stockholm/Nacka/Tollare om Ca 2 timmar. Det kommer bli sjukt roligt känns det som. Och jag har varit riktigt taggad hela veckan. Men jag har inte riktigt fattat att vi åker idag, det känns så overkligt, allting har som gått så fort. Det känndes som om vi nyss började med pjäsen. Även om det typ var jätte länge sedan men. Om ni förstår vad jag menar. Och den här veckan har verkligen bara flygit iväg, det var alltså nyss måndag, känns det som. Och jag har tyckt att det känns jätte overkligt att vi ska fara idag. Men nu får jag ju ta och skärpa mig.

Vi spelar ju som sagt idol, och jag ska öva på min låt på bussen, ska skriva ut texten till den alldeles strax, så kan jag både lyssna och läsa. Det kan jag behöva, det känns som om den sitter, men jag vill ju vara 100% säker på att jag kan den så att jag inte tappar bort mig totalt när jag ska uppträda i helgen, det vore rätt pinsamt.

Helgen kommer bli underbar, massa trevligt folk, och massa roligt att göra. Det kommer bli underbart. Ärligt teaterfestival på Tollare är det bästa som finns, det är inderbart vackert där måste jag säga. :) Men nu måste jag slute, ska packa dt sista och göra mig i ordning innan jag ska pallra mig ner på Junis. HA en underbar helg, kanske blir något inlägg i helgen. men bara kanske.

ÄR i Stockholm 25/4-27/4 Finns på mobilen. KRAM

Tolls
Drar till Tollare om 2 timmar. Ha en underbar helg<3

Jag saknar dig<3


Imorgon åker vi

Okey, nu var det några dagar sedan jag skrev sist, och då får jag ju lite ångest nästan, men nu är jag iaf här på en snabbis, börjar om 10 minuter, så jag får skriva fort, men det gör jag oftas, eller ja ibland iaf.

Igår blev det iaf en ny jacka, tillslut, <3 Den är fin. Men den ät ganska var så jag lär ju svettas i sommar kan jagju säga. Eller nä på sommarn har man ingen jacka. *lol* Men den funkar iaf.
Teater i förrgår, eller ja vi kunde inte träna så vi gick och köpt MCflurry ist<3 underbart. Sedan Gick vi och såg på Jam all stars. Absolut helt dålig, enligt mig. Men men, man kan ju inte tycka om allt. Men eftersom vi inte kunde träna i tisdags så bestämde vi att vi skulle ha en extra träning igår då. Dom flesta kom, eller ja dom som sa att dom kunde komma kom. Dom andra meddelade att dom inte kunde. Men det gick faktiskt riktigt bra igår, vi körde pjäsen en gång och sedan övade vi på dansen. Jag måste göra något åt det, för alltså jag vet inte när vi ska börja egentligen. Men jag får ladda hem den och öva ikväll, lol. Men vad gör man inte för teatern<3. Nej men det gick faktiskt bra ändå, känns som om det nästan är helt perfa nu. Lite promblem är det bara att folk står och tittar på varandra under dansen, ser nog helt mysko ut tror jag. Men det blir nog bra ska ni se.

Nu m¨ste jag fara, kramen. Vi hörs,.

Jag saknar dig<3

Nya skor, igen

Så underbart, eller nä egentligen inte det heller men. Alltså jo, okey, vädret håller på att klarna upp så det blir fint, det är guld värt. Jag far till Stockholm om 4 dagar, det är ännu mer värt. Men det är måndag idag, och det skulle vi kunna skita i enligt mig iaf. Måndagar är bara dryga och jobbiga om jag får säga det själv alltså.

Igår var jag ju somsagt och tittade på en ny jacka, jo jag hittade faktiskt en, men jag vet inte om jag vill ha den, den var snygg, men jag vet inte om den passar på mig som. Men jag kanske ska fara och köpa den idag ist, men bara kanske. Men ist för en ny jacka, blev det ett par nya skor(ja ett till par). Jag är riktigt nöjd med dom faktiskt. Men det brukar jag ju vara när jag har köpt nya skor så.
s
Det blev ett par skor till=) dom är snygga<3

Vad gjorde jag mer igår, jo jag och Johanna var ute och gick med hennes hund. Det var faktiskt rätt skönt att bara ute och gå, inte var det spec kallt heller, riktigt skönt=).
Nej, nu ska jag inte skriva mer, jag ska försöka ta mig ngt att äta innan jag ska till skolan. Bye. Kramen.

JAg saknar dig<3

Någon som vet vad det är för väder i Huvudstaden?

Fyfan vad less jag är nu alltså, jag har verkligen inget att göra och alla är tråkiga.(känns det som iaf)
Men helgen har ändå vart nice=) Eller ja någorlunda iaf.
Var på stan med Jonna i fredags, riktigt nice<3 Jonna Shoppade underbart fina skor måste jag säga, men jag är ju rätt nöjd med mina också så. Sedan var jag med Fanny i Fredags kväll, Riktigt nice det också.
jonna
Var på stan med Jonna<3 Mej tyck om du<3

Kalas igår, nice nice. Vad gjorde jag igår kväll? HM, *tänka*. Jo jag såg på Tv<3
Alltså jag verkligen älskar CSI<3 typ underbart<3 Helt inne i det alltså, jag måste nog skärpa mig...

Jag vill göra något men alla bara dissar mig, fan vad lack. Nej, men det är typ drygt. Och inte orkar jag göra något på photoshop heller. Jag är bara så less idag liksom. Jag vet inte vad det är med mig, jag måste rycka upp mig.
Jag kanske har någon bilduppgift jag kan göra, jag får tänka på det där.

Jag är jätte taggad nu, Stockholm om 5 dagar<3 kommer bli sjukt nice alltså<3 TAGGAR. Tollare med dig Jonna<3 Det kommer bli underbart. Jag Taggar sjukt mycket nu alltså, men jag har massa saker jag måste göra innan jag ska fara. Eller ja det kanske var att överdriva lite men, jag har några saker jag måste göra innan jag åker iaf. Men jag hinner nog med det ska ni se.
Ska typ leta reda på mina klistermärken från ifjol som jag och Jonna skulle ha då men som vi ej använde Pga att vi ej åkte i samma buss, men iår blirre skilnad på det<3
Också lite andra saker, jag bör ju te x packa (smart). Men allt sånt hinner jag med.
Också är jag ju glad, Papi ska fylla på mobilen på torsdag, då slipper jag slösa pengar på det, så då har jag teep 160 Kr när jag åker. Lycklig. *ler*
Jag måste också öva på min låt, jag kan den, men inte tillräckligt bra, måste ÖVA ÖVA ÖVA. Som ni märker är jag riktigt taggad alltså. Men det finns ett problem i det, det är vad jag ska ha med mg för kläder. Det låter ju inte direkt som ett stort problem, men det känns garanterat som ett stort problem.
Kan ju te x inte gårunt med en tjock var vinterjacka (som är för varm på vintern). Men jag ska typ fara och köpa en snart (idag)... Eller ja iaf titta på en. Känns iaf skönt det. Men jag löser det. jag har ju sjukt mke kläder så. Någon som vet vad dt är för väder där nere i huvudstaden? *ler*

Nej nu ska jag inte skriva mycket mer, det blir nog ett ganska drygt inlägg det här märker jagm och jag som inte alls hade tänkt skriva spec långt idag, men se så fort saker kan ändras. *skrattar*

tollare
Jag är riktigt taggad på Tollare nu alltså<3

Nej, nu ska jag sluta, skriver maybe mer senare ikv, kramen<3

JAg saknar dig<3

Kort inlägg, och massa trötthet

Jag sitter och ser på talang 2008, serriöst, Gubben var ju crazy. Men lill tjejen som rockade rockring, ärligt sötast ever, och hur grym var hon inte, alltså hon var alltså 5 år.
Jag och papi ska ner på stan snart och fika. Höhö. nej, men jag orkar ärligt nte dega framför datorn något mer idag, inte just nu iaf. Jag har lovat
Fanny att jag ska göra en Header åt henne. Men det ska jag göra när jag kommer hem till mamma. Eftersom jag inte har något photoshop här.

Nej, nu ska jag borsta tänderna, innan jag och papi ska ta bussen ner på staan. Får väll se om jag skriver något mer när jag kommer hem. kramen

Jag saknar dig<3

Strålande sol<3

Så nu sitter man här hos pappa, och har absolut inget att göra, men det är som vanligt. Det är strålande sol ute, men jag okrar inte gå ut för jag vet inte vad jag ska göra ute men.
Jag orkar snart inte sitta vid datorn nått mer, det börjar bli tråkigt. Inte har jag något Photoshop här heller, och det är nästan deprmerande, men bara nästan.
Har vart på kalas idag. Och efter det har jag verkligen inte gjort något. Bara suttit vid datorn.
Just nu väntar jag på att pappa ska komma hem så att jag får mig någon mat, för jag börjar bli hungrig nu men.

Ikäll blir det bara att ta det lugnt, inget annat, är sjukt trött dessutom. Men det är som vanligt.
Var med Fanny igår, spelade fotboll. Och jag hjälpte typ henne med hennes blogg typ så. Annars gjorde jag inte spec mke igår kväll, jo jag skulle se på någon random film, men somnade medans jag såg den, lol på mig men.

Jag är sjukt taggad på sommarn nu måste jag säga. Strålande sol och allt, snön är påväg bort. Det är helt enkelt underbart. Fast just n öär jag nog mest taggad på Stockholm nästa helg. Hoppas vi får lika bra väder som vi brukar ha. Underbart alltså. 6 dagar<3

Nej nu ska jag inte skriva så mycket mer,inte just nu iallafal.
-btw, jag hatar min pappas tangentbord, det är typ pygme, och är man van vid ett vanligt får man lagg på det för att allt är mke mindre, så det känns som om där Ä är på ett vanligt är ö. Om ni fattar vad jag menar, det är iaf as jobbigt.
Kramen<3

Jag saknar dig<3

Underbart<3

Jag sitter på Bibblan med Jonna nu, vi har vart på stan. Har typ vart nice :)
Jonna köpte as snygga skor, så vi har nya skor power, också taggar vi Tollare nästa helg, längtar<3
Så just nu tar vi det bara lugnt på bibblan som sagt. Käkade glass<3 Mcflurry, underbart gott alltså. Har värsta sommar känslan nu måste jag säga, bra väder varmt och precis så som man vill ah det alltså, underbart.
Satt på Apberget ett tag, höhö.
Underbart<3
Min dag har varit perfekt dessutom, kan det bli bättre. Jag är bara så glad, allting blir abra bra idag. Först Tyskan den sög men ändå. Sedan hade jag matte, upttäckte att jag var ganska långt fram i bioken, typ inte långt kvar i den nu. Blev man glad också, sedan på bilden får man typ mke beröm för min bild som jag egentligen inte lade ner så mycket tid på. Fick man VG på  den också, blev överlycklig.
Jag ska till pappa ikväll det blir typ as bra :D
SKa på kalas imrn, kung.
Men nu ska jag sluta, ha det bäst kramen<3

Jag saknar dig<3

Ni får ursäkta

Att min blogg ser ut som den gör med kommentarerna. MEn jag lyckas verkligen inte, har bytt färg på allt igen, men det funkar verkligen inte, blir störd. Det får vara så tills någon har hjälpt mig, men alla vet ju ändå att man ser dom om man markerar dom men jaja, nu får det vara sådär.

Jag slutade för 45 minuter sedan, känns som om det var längre men ändå. JA är nöjd och glad. Och väldigt lycklig, för att det är så underbart väder ute, jag är överlycklig, hoppas vädret fortsätter såhär nu bara, så det blir sommar någon gång.
Jag funderade på att fara ner på stan, men jag okrar inte för jag är hungrig, min kycklig som jag gjorde(som skulle vara klar, den låg i frysen, och var färdig) när jag tinade den i mickron är köttet jätte slimigt, och n'r jag delar på den, är den typ trådig och rosa på vissa ställen, så jag kastade den.
Men ingen större skada skedd, ska ju äta tacogratäng till middag så, men jag får nog vara hungrig ett tag.

Jag funderar på att göra en ny blogg design, men jag vet inte om jag orkar det nu heller. Har en massa andra saker som jag egentligen borde göra. Te x bilden som skulle vara klar förra fredagen, men eftersom jag var sjuk kunde jag ej göra den. Jag måste göra den idag, bör sätta igång med det ganska snart.

Nä nu ska jag fixa bilder på photoshop, och göra klart bilden. Kanske blir ngt inlägg lite senare, får se kanske blir en bild då också. beror på hur nöjd jag blir. Kramen


Snälla kan någon hjälpa mig?

Jag får ärligt lagg på min blogg nu, och jag är helt serriös, för när jag alltså skrivit klart blogg inlägget och så. Och folk kommenterar syns det ju inte vad dom skrivit på bloggen och hur mke amn än ändrar färgerna så GÅR DET INTE.
Jag får serriöst psykbryt på det känns det som. Någon vänlig själ som vill berätta hur jag ska göra :]
Jag blr ju typ ledsen. Det är ganska jobbigt.

Nje, som ni ser är jag inte i skolan just nu, utan hemma, ska äta lunch snart, sedan drar jag till skolan igen. Men jag blir så förbannad på min blogg så jag skulle kunna sitta kvar bara för att fixa det, även om jag inte skulle lyckas men ändå.
Jag är ledsen idag, för min Farfar fylde år i tisdags också ska vi dit idag, men tror ni att jag kan följa med, nä för att vi har jävla möte på junis när vi ska dit. Det är alltid så. Och mötet är typ viktigt tror jag.
Så nu har jag ångest och funderar på att skita i mötet, får se hur det blir md det där.

Jag köpte nya skor igår, är nöjd, riktigt nöjd. Jag tycker att dom är as snygga. Men det tar ju ett tag innan man vänjer sig vid dem men ändå. Dom är vita, kanske lite opraktiskt men det får duga ändå, nej nu ska jag käka sedan pallra mig till skolan och ha lektion i 45 minuter sedan slutar jag =)

skor
Nya skor! Tycker dom är ganska snygga (ps Dom har vita skosnören)

Jag saknar dig<3

JAg hatar skolan

Jag är fortfarande helt inponerad av Traces igår. Helt ärligt är det så bra så att jag skulle kunna betala för att gå och se den en gång til..

Jag börjar om 25 minuter. så jag ska snart borsta mitt förbannade hår och ge mig iväg, tur att jag har nära till skolan.
Det blir nog att jag cyklar idag, det känns som det på vädret, men men.

Jag ska fara och titta på skor i eftermiddag, könns VÄLDIGT nice måste jag säga. Är less på att använda mammas skor, eller ja dom är väl mer mina än hennes om vi säger så men. Hon har ju typ aldrig använt dom.
Sedan är jag lite taggad på att köpa en ny jacka, för jag kan inte gå runt med vinterjacka nu alltså, Hallå det är typ vår ute. Och när jag far till Stockholm/Tollare nästa vecka lär det vara ganska varmt att gå runt med min vinterjacka. Med tanke på att jag tycker att den är för varm på vintern.
Jaja, ingen kan iaf påstå att den är oanvänd hehe. Men helt ärligt så älskar jag min jacka.

Jag var något trött igår, skulle skriva ngt på mobilen men medans jag skrev blundade jag sedan könde jag att jag typ höll på att somna så då la jag bort mobilen och hann inte mer än lägga huvudet på kudden så somnade jag. Det var riktigt skönt måste jag säga, jag brukar nämligen inte vara så trött.

Fy, nu känns det som om det är påväg att bli vår, det r skönt, men då kan ju all denna förbannade snön försvinna så att man får lite hopp på sommaren iaf. Jag är ju taggad på sommar nu, ska ju göra massa roligt, så därför *snö försvinn*. Jag tror inte att det funkar men man kan ju hoppas. Jag är nöjd bara vädret fortsätter vara såhär nu, jag menar halva April har gått, nu är det vårkänsla som gäller, inte vinter. Tror att det är fler än jag som är rätt så less på det hära nu. Men jaja, det blir nog sommar snart ;P

Blä, jag har SO om 15 minuter känns inte spec kul kan jag ju säga, men altlså jag hatar verkligen SO, särskilt nu när vi ska jobba om ngt land i europa, helt ärligt jag har Tyskland, jag har knapt börjat och vi har redovisningar nästa vecka- Känns ju väldigt kul, eller inte men. HATA SO. Nej förrästen Hata skolan. Det lät bättre.

Nu ska jag göra mig i ordning och ta biken till skolan. SLuter tidigt idag, så det känns VÄLDIGT NICE. Sedan blir det någon teater ikväll. Och nästa vecka blir det JAM ALL STAR :D

BTW, IDA TAGGA TÄLTNING :P haha

Jag saknar dig<3

Traces

Seriöst, det var verkligen sjukt imponerande måste jag säga. JAg satt typ där och gapade. Underbart bra var det.
Fattar inte hur man kan vara så sjukt bra alltså, och dom får med humor i det hela också.
Vissa saker som dom hade med är typ sånt som man ser på film, inte i verkligheten, känns det som iaf, läskigt bra var det. Men det känndes nästan som om den var för kort, jag till Ida när det var slut " Va ofta det redan är slut :O"
Typ volter och massa annat. Helt sjukt. Alltså det går inte att beskriva det måste jag säga, skulle gärna göra det, men det går inte att beskriva, det måste upplevas. och det är helt sant.
Jag kan ju avslöja att jag inte hade såp höga förväntningar av det.

Jag är less på att behöva komma i kläm jämnt, jag är less på att ingen fattar. Och på att du försöker ta ifrån mig mina bästa kompisar. Vet du hur ont det gör. Det skär verkligen ska du veta. TACK TACK så himmla mycket.
Du har föränfrats, inget är som förut längre. Jag pallar inte med det lämgte, du kan inte vara 2 personer, det funkar inte. Jag klarar det inte bara. ;_; Fan, jag förstår mig inte på dig längre.

Jag vill be om förlåtelse för allt som jag har gjort, som jag inte borde ha gjort.
Jag vill be om förlåtelse till dig för att jag alltid klagar, för att jag aldrig är nöjd. För du betyder så mycket och jag vill att du ska veta det, men jag kan inte visa det. Förlåt för att jag inte visar det, förlåt för att jag alltid bara klagar.
DEt finns så mycket jag vill säga.

Jag saknar dig<3

Jag ger upp

JAg har ändrat varända färg i stilmallen för att man inte ser vem som har skrivit komentaren och vad den har skrivit.
Men alltså det funkar inte, jag lovar att jag har bytt varenda färg. Det är jätte störande.
Är det nogon som vet vars man ska byta färgen, så skulle jag avra väldigt tacksam om någon berättade det för mig.
*jobbigt*
Men nu ska jag göra mig i ordning och kila till skolan kramen

söndag morgon

God morgon allihopa, så var det Söndag igen, och det känns verkligen skit jobbigt måste jag säga.
Men det finns inget man kan göra åt det, jag får väl vara nöjd då.
*gäsp* Idag blir en lång dag känner jag redan nu. Ska på fotbollen lite senare UIK-Hammarby.
Det blir typ kul ändå, sedan ska jag typ hem. Vill typ SOVA hela kvällen, men det kändes väldigt drygt.

Nä alltså kanske man borde ta sig något att käka iaf, men jag vet inte om jag orkar gå till köket, lol.
Jag vill ha Turkiskyoughurt(eller hur det nu stavas). Men jag orkar inte gå till köket och hämta det. jag måste nog bara sammla lite kraft först så blir det här bara bra.

Jag började tänka efter, ja alltså jag bruker göra det men jag satt och tänkte tillbaka på kongressen i sommras, och gud så underbart det var alltså, helt underbara minnen, allt var så bra. Åh man får ju skratta, så sjukt roligt vi hade alltså. Jag saknar det verkligen måste jag säga.

Nje, nu ska jag göra fika, hare bra. Kramen

jag saknar dig<3

extremt tråkigt

Okey,måste säga att jag har extremt tråkigt som skriver ett 3e inlägg på 2 timmar, jag antar att det inte är normalt, men jag ahr upptäckt att det är ganska kul att blogga och så, det är så skönt att liksom bara få skriva av sig ibland, om ni förstår vad jag menar. Jag vet att jag kasnke inte är den mest aktiva bloggaren och så. Men jag tycker ändå att det är as kul.
Jag har ju till och med gjort en design (eller ja design och design) men ändå. Jag funderar på att göra en ny design bara för att jag tycker att det är sjukt kul att hålla på met photoshop också, men vi får se hur det blir med det.

Jag ska verkligen inte skriva något mer inlägg idag efyer det här, för det lär jag inte hinna heller.
Nej, men ärligt jag ska se på tv och äta popcorn, har en cola också. Nje jag ska inte dricka cola egentligen, jag ska sluta med det. Dricka troca ist. Men Sedan har man kanske kvar lite godis men jag vet inte.

Ibland tror jag att folk snackar bakom ryggen på mig,  och den känslan är väldigt stark. Men man ska inte alltid tro på känslan. Men det känns verkligen som att det är så nu, jag anatar att jag inte skka bry mig så mycket alltid. Eller rättare sagt jag vet att jag inte ska bry mig så mycket men ändå liksom. Ja ni fattar iaf vad jag menar, hopps jag...

Ja alltså nu ska jag verkligen sluta, jag lovar det. Det börjar nästan bli jobbigt, nej. Men jag ska titta på TV somsagt.
Kramen=)

Jag saknar dig<3

En sommar dag

Du gör mig lycklig, du får mig att orka, alltså om du bara viste hur mycket du betyder för mig, det går inte att beskriva det.
Om du viste hur mycket du egentligen har hjälpt mig fast du inte vet om det. Det är mycket du inte vet att du har gjort, mke som är svårt att besklriva. Jag skulle verkligen inte klara mig utan dig. Du betyder verkligen jätte mycker för mig

Idag blev jag värsta taggad på Summer camp det känns värsta kul alltså. IDA du och jag på Summer Camp, det kommer bli fett med nice måste jag säga. Jag längtar typ. Menändå.

Jag har jätte tråkigt, om ni inte märker det, det är bara skit på TVn och jag har inget att göra. så jag funderar på att gå och sova. Men jag är inte äns trött, ja jag får ta mig något att göra. Kramen.


Teater, och något mer.

Har haft teater hela dagen idag, fast vi spelade typ inte så mycket teater men ändå. Jag och Linda sprang runt hela stan och letade kartonger, men det var ingen som hade några, det var typ tråkigt men det gick typ bra ändå hoppas jag. Det tog ärligt en timme, sedan skulle det beställas föda till köpet på det. och snacka om kulturloppisen + teaterfestivalen. Sedan ringa och beställa föda. Då var klockan 1500 halv 4 skulle vi hämta dom, alltså 4 familje pizzor. Så jag och Johanna gick till renmarkskiosken och köpte 14 drickor, sedan gick vi till pizzeria avenyn och hämtade dom. Men vi var typ tvungen att ringa på förstärkning för att vi ej kunde bär själva. ahha Linda kommer kutandes, skrattar. Nej men pizzan var typ god och så.




teatern gick typ bra,jag var typ bara med en halv gång men ändå. Vi övade typ dansen, känns faktiskt som om den sitter nu måste jag säga. Men det käns nice är ju som bara 13 dagar kvar nu innan vi åker, jag taggar.
Men det avr typ ärligt det vi gjorde, vi han inte med så mycket, jo dom flesta satt och målade kulisser, jag tror faktiskt det gick rätt bra för dom, men jag vet inte.

Följde med Ida hem för att fixa med bildspelet, köng. Jag är SJUKT nöjd med det faktiskt. Jag blir typ tårögd när jagg tittar på det, rätt fint faktiskt. JAg är nöjd för en gång skull. Påtal om det så måste jag köpa ett USBminne funkar inte att ha ett minneskort som man går runt med, för alltså det finns inte minneskort hållare på alla datorer, det är fakriskt rätt så störande ibland men, därför ska man ha ett usbminne ^^ Men vi fixade det iaf
*glad*

sommar
En bild på mig från i sommras, glad, är typ nöjd med den!

Nu har jag somsag fått bilderna från Sällsjö (kärlek) det kanske kommer in någon bild imrn kväll eller så på måndag, beror på hur jag mår, kännermig fortfarande sjuk ;_; och det lär inte bli bättre efter att jag avrt och tittat på fotbollen imrn, men det får bli som det blir ni ser väll.
Men nu ska jag inte skriva mer kramen <3

jag saknar dig<3





Personer som dig gör mig lycklig

Alltså hur kul får man ha. Sitter och kollar på bilder från sällsjö, seriöst, jag börjar nästan gråta för att jag ser hur roligt vi hade det där. *tårögd*
Jag saknar det så otroligt mycket ska ni veta, det är verkligen obeskrivligt underbart där. Alltid lika kul liksom.
Det går som inte att beskriva det.
Jag vet jag är lite udda, men sånt får man räkna med. JAg funderar på att lägga upp lite pics sen men jag vet inte om jag orkar det. Blir nog några pich till BDB isf.
Snart fått 700 pics, det är alltså läskigt mycket bilder men jag är typ överlycklig^^. Finns iinget bättre än att titta på bilder från läger alltså. Åh nu är jag verkligen över lycklig. Obeskrivligt.

Nu tror folk säkert att jag är jag är jätte mysko som blir så lycklig för lite bilder, men snningen är den att bilder får mig att minnas allt roligt som jag har varit med om. Så för er som ej hört mig säga "jag saknar mina bilder" så ser ni det nu. Det låter säkert random men det är sant ibland gör jag faktiskt det.

Jag orkar inte skriva mer om bilderna nu det blir så tjatigt. Jag ahr käkat morötter idag, alltså seriöst morötter är mitt liv. *lol*
Nej, alltså att vara sju är drygt. FInns verkligen inget att göra måste jag säga. Jag såg dessutom aldrig på film idag för det var så jobbigt.

Morsan är på Ica Maxi, eller iaf påväg hem. Jag hoppas att hon kommer hem med en påse mandlar eller en påse med nötter. Är verkligen sugen på det nu alltså. SKulle lett köpa om jag hade pengar och om jag var frisk. Men nu är jag inte det och jag har inga pengar, det är nästan syndom mig, eller inte men.
NÄ nu kommer morsan hem, dom e på gården, fårse om hon köpt ngt.
Ska dra, kramen

Jag saknar dig<3

sjuk

Jag är sjuk och det är jätte drygt, orkar inte vara sjuk nått mer.
Iaf, så har jag jätte tråkigt, jag funderar på att se någon film, men jag kan typ alla filmer vi har utantill, så jag får se hur det blir med det.
Var sjuk igår också, drygaste dagen ever. Men man måste ju göra något man kan ju inte bara låta timmarna rinna förbi. Och sitta och dega vid datorn hela dagen är inte ett dugg kul. Seriöst, alla är i skolan så då finns det ingen att prata med heller.
Nje, orka vara sjuk säger jag bara. Jag borde verkligen göra något. Funderar på att göra en nu blogg design, men jag vet inte om jag orkar, kanske gör det sen om jag orkar.
Ska göra lunch sen men jag vet inte vad jag ska äta, vet inte vad det finns att äta heller men jag hoppas att det finns nått gott. hehe. Eller så blir det väl samma som igår, men det var typ äckligt, aja man tager vad man haver.

Nje, nu ska jag göra något vettigt, typ leka med ps, kanske inte är vettigt men okey då. kanske äta lite lunch?
Aja, hare bäst kramen.

jag saknar dig<3


för mycket

Helt ärligt nu alltså, hur mognen är du. du gör mig less och besviken. Du är inte som du var förut, du ger mig dubbla budskap, ena sekunden är du så snäll och andra är du otrevlig och snäser åt mig. Jag vet inte vem du är längre. Helt ärligt, jag orkar snart inte med dig längre, du förstår verkligen inte vad du gör. Hur fan kan man göra så. JAg trodde inte att du var sån. Men jag har bara trott att du ska förändra dig, men bevisligen gör du ju inte det. Och jag tänker inte vara kompis med någon som är sån, hur ska man kunna lita på dig då. Jag bara undrar alltså'?

Jag for till teatern idag, men jag orkade inte vara kvar. Jag är typ sjuk känner mig febrig, ont i huvudet, och ont i halsen.
Jag vill verkligen inte bli sjuk, inte nu iaf. Men jag antar att jag inte kan bestämma nät jag ska vara sjuk och inte men. Det är bara så jobbigt att vara sjuk, jaja jag blir heldre sjuk nu än när jag ska till Tollare. Jag skulle typ dö om jag blev sjuk då.

Imorgon är det Onsdag för er som inte vet det tänkte jag. Det känns jätte jobbigt, slutar sent, inget att göra sedan tjejgruppen. Det är kul ja men jag är trött och less och jag orkar verkligen inte det. Men jag får pallra mig dit om jag inte är sjuk.
Nej ärligt jag är sjukt trött så här trött är jag bara när jag är sjuk, tror jag.

Nje, kanske man borde göra nått typ leka med ps eller någoy + kanske gå en blogg kurs. Jag suger på att blogga måste jag säga, den är sjukt jobbig att läsa, myvcket o sammanhängande och så.
Jag vill ha mina bilder, jag saknar dom ;_; *skrattar*
Men nu ska jag gå ha det bra kramen<3

Jag saknar dig<3

Teater och massa annat.

Så har ännu en skoldag gått och jag är jätte trött, som vanligt. Jag orkade verkligen inte åka till stan idag inte än iaf, ska käka något. Och jag har 2 resor kvar på mitt busskort jag köpte det alltså förra måndagen, jag kanske borde köpa ett månadskort ist, jag skulle lett tjäna mer på det än att köpa 10 resor som tar slut på 1½ vecka. men men, om man ska köpa ett sånt måste man ha pengar också och det har jag inte. LOL på mig. Men jag får väll spara och tigga lite av mamma kanske, men jag skulle nog inte få det ändå :P hehe.

Jag var riktigt trött igår måste jag säga, jag somnade typ 10 sedan väcker mamma mig när hon far vid halv 8. Jag somnarom och vaknar 0840 och det tar mig alltså 10 minuter att fatta att jag började 0840. Så jag ökade lite. Var typ på skolan 20 över, sedan slutade den lektionen 20 i. hade hål till 1205 så då gick jag hem igen. Det kändes nästan ovärt att gå på den lektionen för att sedan gå hem 20 min senare. Men jag hann ju iaf göra lite.

Teater ikv då. Jag säger 1 sak bara. Jag kan knappt låten jag ska sjunga, det är 2½ vecka kvar tills teaterfestivalen, och jag BÖR öva BLEPA mycket nu på den. Men jag är SÅ dålig på att ta mig för att göra saker. Jag måste bli bättre på det, *hm*. Men förutom det så känns teatern riktigt nice just nu. Eller alltså jag kan ju det mesta av det jag ska sjunga, men när jag väl ska sjunga det så glömmer jag bort det. Det kan ju alltså inte vara normalt, eller? Men jag får öva och öva tills jag kan allt utantill, och jag ska kunna det när jag ska sjunga det i teatern också. *vist är jag smart (A), eller inte men.*

Jag har en massa saker jag måste göra men som jag inte orkar göra, det är lol. Men jag blir bara så less på allt nu. Det känns som om tiden går as sakta, och att inget händer. Men samtidigt så flyger den bara iväg. Dessutom så får jag ångest för att jag är så förbannat fattig, och ännu mer ångest för att jag lånat så mycket pengar av massa människor, bara så ni vet det, när jag far till stockholm kommer jag inte ha några pengar med mig, eller jo kanske typ 70 kr, men det får räcka. Och efter då ska jag spara alla mina pengar så att jag har några pengar i sommar när jag ska på summer camp 08. vilket betyder om jag sparar alla mina pengar fram tills dess så kommer jag ha 720 kr med mig till summer camp + att jag säkert får lite pengar av någon annan då också. *ler* så nu måste jag faktiiskt ta tag i det och spara pengar.

NEJ, TEMA steg kan döda sig själv jag suger på att gå på temasteg, jag måste verkligen ta tag i det, jag måste verkligen det. jag får ångest jag dör för att jag ej gått på 1 enda än. Någon som vill gå på nått temasteg med mig kanske? Nehe. ;_;

Nej förlåt att detta blev ett så långt inlägg men jag kände mig verkligen på blogg humör idag som ni kanske märkte. och nu ska jag ta mig nått att äta, kasta kläder i tvätten och hinna med bussen på 20 min bäst jag ökar *jag är så dålig* Kramen

Jag saknar dig<3

Kent-dom andra

Hej igen. Nu har jag både hunnit äta och vart på junis. Var inte där så länge. Kom hem strax efter 6 så jag käkade då.
Men nu är det så här att jag vill inte klaga, eller gnälla och jag vill inte att folk ska tycka synd om mig eller tycka att jag är dryg. Men jag vet att jag klagar rätt mycket på hur jag mår och så, jag vet att vissa tycker att det är jobbigt, så jag ska sluta klaga så mycket på det. Jag ska försöka se det posetiva ist. som att det snöar ute men vaddå det e snart sommar, nej skämt o sido. Det är drygt att det snöade idag men :P Nje men alltså ni förstår iaf vad jag menar.
Men Som sag det är rätt skönt att skriva av sig på bloggen om sina problem. så det lär jag nog fortsätta med iaf.
 
Jag satt och funderade idag, en bra stund, och jag kom fram till att jag ibland tänker för mycket. Det jag menar är jag tänker för mycket på saker jag egentligen borde förtränga eller som jag bara borde sluta tänka på. JAg borde sluta tänka på en massa saker men det är typ inte spec lätt ändå. Jag får nog öva mer på det där tror jag.

Jag är otroligt less på skolan nu och det har alltså gått en vecka efter lovet. och för varje dag som går får jag mer och mer ångest för konfan, jag har  allts¨inte gått ett enda tema steg än och jag ska gå 10 jag har typ 8 veckor på mig, jag kommer typ dö, + 4 gudstjänster till. Och i skolan känns allt sepe jobbigt och jag vill bara lägga ner allt. Men om 9 veckor e det skolavslutning, jag får så lov att stå ut. Jag längtar så sjukt mycket nu måste jag säga.

PÅtal om sommarlov, Jag längtar till summer camp 08, jag känner att det komer bli sjukt roligt, jaja, ni tror säkert att jag är konstig nu som längtar till ngt som är den 27e juli, men sån är jag^_^.. Det kommer nog bli kul.  Förrästen jag vill BADA!!!! TAGGA sommar :]

Nej nej, nu blev detta inlägg väldigt random ser jag. Men jag är trött och är lite smått flum i mig själv. I min egna lilla värld känns det som. Men så är det ibland. Jaja, nu måste jag iaf sluta ska fika sedan sova, så jag orkar med skolan och teatern imorgon, Kramen,<3<3

Jag saknar dig<3

*gäsp*

Jag har nog aldrig vart så här trött en skoldag förut, och då är jag helt ärlig. Det känndes verkligen som om jag skulle somna vilken sekund som helst, det var typ *gäsp* jobbigt.
Men jag vet typ inte öns vad vi har gjort idag på skolan, det är typ läskigt. + jag är jätte hungrig men jag kan inte äta än för jag ska på Junis och lämna en nyckel och massa annat. Ska ta bussen som går om 6 minuter. Och det är nästan så att jag inte orkar gå till busshållplatsen för att jag är så trött.
Jag bilr nog inte där så länge, så trött som jag är och jag är hungrig också, men vi får väll se när jag åker hem iaf.
 Jag ska sova ikv, ska nog lägga mig tidigt så jag orkar hela dagen imorgon, skola sedan teater. Men det blir nog bra.
Men Jag ska inte klaga på att jag är trött nått mer nu för som jag skrev igår, det är den här tröttheten värd. Så roligt kan man ha ibland. saknar<3
Jag borde typ snart hämta mitt busskort och gå ut till bussen, måste nog bara samla lite kraft först.
*jag är så trött så jag typ knapt kan stava:O* Och just nu vill jag egentligen bara ha mina bilder :] Hehe. Men jag lär få dom någon gång iaf. Nej nu måste jag verkligen sluta. så jag inte missar bussen. Kramen<3

Jag saknar dig<3

Åsele <3

Jag är typ på bra humör, är typ över social känns det som. Men jag är ändå fett med trött och sliten.
For till Åsele igår, det var riktigt kul faktiskt, Hehe.
Igår kväll lekte vi typ mörker kurra göma "typ psyko film" Hade lätt kunnat skrika då.
Vi körde Burträsk bingo också satan så kul det var*asg* Vi sög på det men det är en annan femma.
Var nice, Vi från Ume bodde i Iogt huset ^_^. Men efter vi hade lekt så Gick jag, Emil, Amir och Malin till oss och ja vi skulle se Ringu 0 men det blev inte så mycket film tittande blev mer typ sitta och prata och ha kul. Sedan kom Tove också. Prata ännu mer. Emil dissade oss :O men Tove och Malin for hem vid ett.
Jag och amir är as pigga och kan inte sova, slutar med att vi ser på tv och släcker den. Jag ska skrämma upp han menj det slutar med att jag skrämmer upp mig själv också, Så vi her på TV:n igen. SEr på TV till typ fem. Då somnar iaf jag. Sedan blir man väckt 2 timmar senare av en viss Amir som "AMANDA AMANDA VAKNA :D" "Va är klockan mycker eller" "Nä den är bara 7" Det var typ 2 timmar kvar till frukost då.
Men Årsmötet var sepe tråkigt måste jag säga, gubben satt alltså och gick igenom enn ordlista på 3 sider, orden hade rätt långa förklaringar, han sa allt oordagrant och det tog typ 1½ timme. Jag kan ju säga att vi typ dog när vi satt där. Roligaste ever var ändå när vi sitter i sofforna 4 i ena och 4 i andra, sitter mitt emot varandra ch vi kör arga leken. *garvar*
Amir, tjejerna på Konsum, hon var staker?
Alltså det var så sjukt kul. Lärde känna några nya människor ändå ^_^
Jag är sjukt trött ändå, har haft sjukt roligt, obeskrivligt roligt ändå. Men efter 2 timmars sömn och så möte en hel dag blir man rätt så trött ändå. Men det är det värt.  Jag kommer nog vara rätt död i skolan imrn om vi säger så. Men det har helgen varit värd, så sjukt roligt jag har haft. Jag saknar det verkligen måste jag säga.  VI har typ skrattat hela helgen känns det som. Men det går inte att beskriva hur kul det har varit.
Jag saknar det redan<3<3
Nä nu ska jag inte skriva så mke längre Ha det bra kramen<3

Jag saknar dig<3

Ssele + design

Jag är typ jätte trött och less och vill egentligen gå och sova igen.

Har gjort en design åt min blogg, om du inte redan har sett det men. Den blev inte snygg, men jag ska göra en ny och lägga ner lite mer tid på den, orkade inte engagera mig så über mycket med den här men den är snyggare än hur det sågut förut så.

Jag ska till Åsele på DÅM idag, är inte spec taggad vill egentligen vara hemma... Men det blir säkert roligt *eller?*
Kameran ska iaf med, har laddat batterierna till den inatt, dt e väll inte über mke ström i dom men det får väll räcka tills imrn iaf, jag får försöka spara på strömen till den. Har typ packat allt men nä jag har nog lite kvar iaf ^_^ *ska nog packa klart snart*
ska dra nu bye

saknar dig<3

Melanie C- Carolyna

Bloggen har laggat några dagar och jag var hos pappa i helgen så det har ej gått att skriva på några dagar.
VAr iaf på skolan idag, måste säga att det var sjukt jobbigt, alltså då menar jag ovanligt jobbigt. Jag var alltså jätte trött. Men det gick över när jag for hem *Hehe*, For på stan sem, var med Diza och Josefin ett tag,<3
Jävla alkis! "Hejsan snyggingar" "Du verkar gilla mig du"Höhö.
Teatern ikväll var fett med drygt, ibland känns det som om jag bara vill lägga ner Teatern, det blir verkligen FÖR jobbigt ibland. "Ibland känns det som om hela mitt liv är ett April skämt" Och det gör det verkligen. Jag bilr så Jävla less på er ibland. Ni kan ju bara hålla käften om ni ska var så jävla otrevliga, du är så jävla dryg & otrevlig ibland.
 Jag blir less. Inget är som förut längre allt är mycket jobbigare, alla sviker. Iblan förstår jag mig inte på dig heller ena sekunden är du jätte trevlig och andra snäser du åt mig. Och tror att jag bara ska skita i att du gör så för att du "Tycker och tror att du gör rätt" när du gör så, jojo tyck det du. Du tror att jag inte vet nånting känns det som. Jo visst, jag tycker om dig också *not* inte när du gör så där.
Nej, nog om det nu, skriver om nått roligt ist. Var sjukt dryg skoldag idag, hade 3 lektioner, jag dog typ. Nä nu ska jag göra något tror jag, ska iaf ladda mobilen hehe. kramen.
Jag har en sak jag berätta, men som du ej skulle bry dig om.
Jag trodde inte det där om dig, det gjorde jag inte, jag trodde du kände mig bättre än så men bevisligen gjorde du inte det. Jag trodde verkligen det. Det har iaf verkat som om du gjort det. Men vad vet jag.
Make me disappointed! Eller ja, mer beviken än vad jag redan är.

Jag saknar dig<3