fjällen idag

Godmorgon är rätt så trött faktiskt. Vaknade typ klockan halv 7 *gäsp*. Jag är jätte trött. gick och la mig typ 10 igår kväll. Och jag somnade nästan direkt, men jag hade somnat ännu fortare om det inte varit för min djävla axel som jag har så fruktansvärt ont i. Men jag somnade tillslut iaf. Jaja. Nog om det nu.
Jag åker iaf till fjällen med Junis idag. Det kommer bli sjukt nice. Bara massa trevlig folk att vara med. Kommer ha sjukt kul. Kommer nog blogga lite därifrån också.
Vi ska sammlas på Junis 1630 Idag, sedan så åker vi så fort som möjligt. Måste försöka gå på ica. och köpa dricka eller ngt annat gott att ha på bussen har bara en 200grams ica mjölkchoklad. (Den smakar mer blockchoklad än mjölkchoklad^_^).
Och jag har typ nästan packat klart allt. men bara nästen. Har lite kvar. typ långkalsonger, som jag glömt att packa *smarta jag* men det hinner jag när jag kommer hem. Slutar 1215. Eller ja, jag har lunch då, men men. 
Ska göra iordning min sallad då jag kommer hem. Ska göra köttbullssallad. *gott*.
Och typ packa ngt att läsa. måste ladda in ännu mer musik på min mp3. Men det kommer jag hinna också. *gäsp*

Jaja, jag måste sluta nu. Vi syns.

Smsa!!!

Fjällen imrn

image29
Jag tycker den är vacker. Och nu längtar jag väldigt mycket. IMORGON!

Yes, har packat klart nu. eller ja sågott som. Har lite kvar. typ det som ska ner imrn. är väl typ batteri laddarn och sånnt. Jag känner mig jätte peppad nu. Imorgon kl 1630<3
Har handlat idag, köpte chokladkaka för 2 kr. det känndes rätt så värt måste jag säga=) Köpte sallad så jag ska göra sallad md köttbullar imrn*gott*
Jag funderar på att sova. Men jag har typ massa saker jag borde gör innan imrn. typ tömma kameran. ladda in musik på min mp3. osv. Och jag är jätte mega trött, somnar helt ärligt snart. Men nä. SKriver lite imrn innan jag far.
KRAM

ja, ja, ja, ja, ja, ja....


BLÄ

Det är tisdag idag. och jag borde göra mig iordning flr jag börjar snart. Men jag är jätte trött. Inte får amn sova heller, dom håller på att renovera lägenheterna under oss. Det känns väldigt taskigt att dom förstör min sovmorgon;_;.
Ska klippa mig idag, men jag vet fan inte hur. Sedan är det teater ikväll. det känns ännu jobbigare. Allt är bara SÅ jobbigt just nu;_;. jag vill verkligen bara sova. Men jag får ej missa en lektion. då blir det inge fjällen;_; som jag ser framemot SÅ mycket.. Har varit duktig igår. Sa till mig själv att ag var less på att ha massa kontakter på msn som jag ej känner. och som jag blockerat. Eller som bytt msn, osv ni fattar. så jag rensade ut massa kontakter, jag hade över 275, nu har jag 116. nu känner jag mit stolt. Jag måste gå nu. Vi ses. kram

vad jag än gör så blir det fel

Jag kan konsten att göra saker fel. JÄMNT. Säger jag en sak blir någon ledsen säger jag en annan blir den ledsen. vad jag än säger klagar DEN och klagar på mina fel, och allt som jag gör fel. Men vad ska jag göra då. Jag kan inte ändra på mig själv bara för att ngon ska tycka om mig. det funkar liksom inte.

Amanda, du är star, stå på dig. Jag fixar det här det gör jag. Ingen ska få sabba det härför mig nu. okeys.?

Tack för att ni finns <3 utan er skulle jag aldrig orka ta mig igenom sånt här <3 <3

Jag r trött vill sova, är less osv. GE MIG LOV

Kram.:/

Jag behöver dig just nu. okey? jag gör verkligen det:/
Snälla, jag gör verkligen det, tack för att du finns<3

Jag saknar dig

Jag är less

Åh så less jag är måste jag säga alltså, jag gick och la mig 10 och somnade direkt, men det känns som om jag sovit i 3 timmar jag är helt död alltså.

Äntligen fredag, börjar om 35 min, jag borde gå nu egentligen för det är rätt halt ute men.
Har ej bestämt mig om hur jag ska göra i helgen, om jag ska till pappa eller om jag ska till stugan. Men vi får väl se hur det blir med det.

Hade friluftsdag igår, var på bräntis. det vär väl helt okey, man ska inte klaga, blev påkörd av en skrana (lol) så hela ryggen knäckte, men det känns bra nu.
Alla mina kläder luktar grill rök. Åh vad jag hatar det.

Slutar 1215 idag, det känns riktigt skönt måste jag säga. Känner mig väldigt sliten. Men det går nog över snart.
Tror att jag håller på att bli sjuk dessutom. Det får jag inte bli.

Nej, nu ska jag sluta så att jag hinner till skolan i tid.

7 dagar kvar <3


KRAM

♥Jag är sämst♥

☺Nej, så känns det inte. Måste skynda mig så att jag iaf tar mig te stan. Puss. och emma <3 förlåt<3♥ Jag ångrar mig <3<3<♥♥ KRAM ☺


Jag är less

Varför ska allt vara så djävla svårt jämnt? Kan ni inte bara fatta någon gång. Satan så less jag blir på det här.
Jag kan inte äns få en chans att visa att jag kan. Nej, då tror ni mig inta. schyst.


Åh, jag är så less just nu. Och jag vill helst bara lägga mig ner och sova tills jag ska till fjällen. Det känns verkligen så just nu. Allt är jobbigt i skolan just nu. Och massa annat skit. Spola fram tiden lite?
Jag orkar inte detta just nu. okey? Och jag BLIR DJÄVLIGT less på alla människor som pratar med mig på msn just nu. *DÖ*! Och jag är jätte sur. utan någon som helst anledning. Eller jo *hatar*
Åh jag vill bara SOVA SOVA SOVA. SOVA. JAg vill ha sportlov nu. jag vill bort, jag vill till fjällen med er, jag längtar<3
Åh. Jag har verkligen en dålig dag idag, varför just idag. jag ska ju till Ersboda och baka med Emma;_;
Fy. Jag förstår inte. Jag vill inte ha en dålig dag idag okey?

Fick tillbaka matte provet igår. jag klarade det. Okey. Hade engelska prov igår, var ledig i måndags. Sedan friluftsdag imrn. Jag är verkligen verkligen inte taggad på det. Låt mig sova då. Och ja. Jag vill ha helg nu. Jag vill SOVA. Och massa blepa. Nästa vecka <3
Nej, jag måste rycka upp mig nu. orkar ej vara sur längre. Och jag måste laga mat. Och städa mitt rum. =(. Nej, nu blev jag gladare=). Det är bara 9 dgar kvar nu, längtar<3

Jag har massa saker jag måste göra. Innan nästa fredag:O. alvarliga problem eller. det är 9 dagar kvar och jag har redan massa shit att göra. ;_;

Detta är det jag MÅSTE göra, det är säkert massa annat men
  • Jag måste städa mitt rum
  • Jag måste fixa pengar
  • Jag måste rota efter en väska i förådet, det är ej enkelt
  • Jag måste packa. eller ja när mamma tvättat.
  • Jag måste blogga mer på min blogg.
  • Jag måste köpa nått att äta på bussen. (tänka typ 8 dgar framåt (normalt))
  • Jag måste ladda batterierna till kameran
  • Jag måste tömma mitt minneskort på kameran
  • Jag måste byta/fylla på musik på min mp3
  • Jag måste ladda min mp3
Åh, ja ni ser ju. Nej nu borde jag lägga lite tid i att leta en buss till Ersboda ;_;
Kram amanda

Inte länge nu. Jag vill träffa dig nu!<3

9 dagar<3 Längtar. Fjällen med er, det kommer bli underbart

Saknar dig <3

Det är bara 14 dagar kvar nu!

Så, nu har det gått ännu en vecka det rullar på som vanligt typ. Gjorde färdigt matte provet idag. Det var ganska lätt, Eller ja, vi får väll se hur det går, får veta hur det gick på tisdag. Har lång helg i helgen, vi har studie dag på måndag så då är vi lediga, riktigt trevligt faktiskt.
Men i helgen blir det nog bara att ta det lugnt. Ska på gudstjänst med Emma om ett tag, sedan blir det gudstjänst med Emma igen på söndag. Då måste jag ju gå upp tidigt, det kändes jobbigt.  Annars blir det nog inte att jag gör så mke i helgen. Kanske far på bräntis eller far och tittat på uv.rugby, om jag får. Annars blir det typ kompisar.
Jadu, jag känner mig väldigt trött idag, det är ansträngande att gå i skolan. *gäsp*
Hade styrelsemöte på Junis igår. Lite drygt, men vi kom fram till endel vettiga saker ändå. Orkar ej dra detta här och nu. Men det var vettigt. iaf.
Fick rumsindelningen igår också. Var lite missnöjd med vars jag skulle sova tills jag tänkte efter. Jag ville först sova i annexet men jag ska sova i en stuga. Vi är 11 personer i en stuga, utan vuxen, kändes ju nice=) ändå.
Blir stuga nu iaf. Det kommer bli as nice. Slipper man vara tyst typ klockan 10. *små ler* Taggar nu då. Det är bara 14 dagar kvar <3

Jag måste sluta säga att folk är trevliga enligt fia, för då låter jag som en gammal gumma ;_; Dumma Fia
Men nu ska jag dra, hare bäst kram

saknar dig<3

Jag hatar min hosta

Börjar bli ganska less på min hosta nu. Den är väldigt irriterande. Jag fick mig iaf ingen semla igår, men idag så fick jag en :] Fick mi efterlängtade semla iaf. Men men. "köpt" en palestinasjal, har ej payat än men. jag ska göra det såmånigom. DÅ jag har pengar. Men jag funderar på om jag verkligen vill ha den. HM, tänka. Eller oom jag kanske beställer en ist, vi får se hur jag gör med det. hm, jag får fundera på det där ett tag, s¨å får jag väll se hur jag gör. Hm, Sjukt jobbig hosta jag har alltså.
Jag var och åkte slalom i måndags, det var rätt nice. men gansla dumt av mig. var ju sjuk hela förra veckan så, därav min hosta, tror jag iaf.. Men jag bara älskar slalom måste jag säga. men jag ramlade och hela min rygg och nacke knäckte, har fortfarande typ lite ont. men det är sånt som man får räkan med då man åker slalom.
Jag blev värsta pepp på att börja skriva igen, för er som inte vet det så skrev jag rätt mycket berättelser osv förut. Funderar på att skriva en bok. jag skrev en berättelse på typ 15 a4 För något år sedan. den blev inte så värst bra men. Jag vet inte vad det är men jag bara älskar att skriva. Jag får mina ryck ibland då jag skriver hur mycket som helst. jag har tänkt länge på om jag ska börja skriva på något, men det har som aldrig blivit av, men men. vi får väll se hur det blir med det.
Har iaf tjejgruppen på junis ikv. borde dra mig ner åt stan snart. men det känns jätte jobbigt att gå, men det löser sig nog, tror jag? Nu har jag fått någåt i ögat på köpet:O.
Den här veckan känns jätte deyg, jag vet inte varför men, den bara gör det. och det känns som om tiden går för sakta. *längtar*. JAg längtar, längtar så otroligt mycket nu. bara hm 3 veckor :O. det är jätte länge ;_;.
NÄ men nu ska jag sluta, märker att jag skrivit rätt långt


saknar dig<3

Måste bli frisk

Satt och kollade på en massa bilder från ifjol idag. Och gud vad taggad jag blev på sommar just nu. Tänkte på massa roliga saker som vi gjorde och så. jag blev verkligen överkycklig. Jag saknar verkligen sommaren alltså. Nu började jag helt plötsligt att längta jätte mycket till sommaren. sommar 2008 med er <3 längtar.

Har varit sjuk nästan hela veckan, kände mig redan krasslig då vi var i Luleå förra helgen. Men jag gick iaf till skolan idag, skulle aldrig ha gjort det men. Jag blev alltså så less på att vara hemma så att jag for till skolan, det kan ju typ inte vara normalt? iaf så hade vi bild, blev rätt tråkigt. slutade 12. Men gud, nu känns det typ som om min förkylning blir sämmre. Men är huvet dumt får kroppen lida. Måste ta och bli frisk nu faktiskt.
Alla har typ farit bort i helgen känns det som iaf. finns typ inget att göra, och det är då bara skit på TVn.
Och nu längtar jag verkligen jätte mycket tills jag ska till fjällen <3. Det är alltså 28 dagar kvar <3. längtar otroligt mycket. ni kommer göra resan värd<3 *längtar*<3 Nej, nu ska jag sluta, ska göra något vettigt, eller hur det nu var men.

sommar
Ge mig sommar nu<3 jag längtar<3