LONDON!

Hejsan hoppasan där ute, jag har väldigt tråkigt och inte alls särskilt mycket att göra, sitter vid datorn och missar medium, men jag orkar inte riktigt bry mig om jag ska vara ärlig faktiskt! Jag ahr iaf packat klart o gjort allt sånt nu. Känner mig faktiskt duktig, men det känns som om jag har glömt något, men jag kan inte komma på vad det skulle vara faktiskt.
Imorgon blir det avfärd ganska tidigt hemifrån, typ kvart i 9, jag får iaf lite sovmorgon, det känns skänt. DÅ ska vi iaf på ica o hämta ut mer pengar också ska jag handla ngt att käka påvägen ner, lär ju bli dö hungrig annars, men det lär ju bli en macka och någon youghurt(stavas ;O) och någon dricka skulle jag tro, godis har jag ju redan som jag har fått av SÖT JONNA<3 Saknar dig redan<33 Underbara människa<3 *sakna sönder*
Så det lär ju inte direkt vara något annat som jag behöver faktiskt, jag har ju som allt jag behöver redan.
Men nu ska jag gå och fika snart!

Btw, var inne och kollade på shock.se och jag hittade grymt mycket snygga kläder, någon vänlig själ som vill skänka mig lite pengar så jag kan köpa dessa snygga kläder. Nä usch måste nog välja ut det absolut snyggaste och sedan blinka med ögonen mot min kära moder och säga att jag vill ha det!! Vad tror ni kommer jag få det då eller? ;P Nä, jag får väll spara lite pengar och betala dom själv, det låter mer vettigt, här får ni iaf några av kläderna! KRAM<3



Hood tröjjan och T-shirten kan ju bara krypa ner i min brevlåda tycker jag! !!!!

London here i come!

JAg borde ta och pallra mig till skolan, jag är redan sen, jag började 8. Men jag är inte ens riktigt vaken än. Det totalt suger om jag ska vara ärlig faktiskt, för jag vill egentligen fara till skolan ville komma i tid osv. Men min trötthet övertog och jag blev hemma ett tag till, så därför får jag lite ångest nu faktiskt, man jag ska skynda mig till skolan efter att jag skrivit klart det här inlägget så jag inte blir allt för sen till skolan alltså. JAg måste ju faktiskt hinna göra något idag också. Något vettigt alltså, inte bara sitta framför en dator och dega som en annan soffpotatis. Nä jag borde verkligen rycka upp mig o borsta håret och sedan sätta mig på cykeln och dra till skolan och göra hemkunskapen så att den blir klar den här terminen. HAr ju som inte all tid i världen på mig faktiskt.
Imorgon drar jag ju som sagt till London och jag har inte börjat känna taggen än, och jag vet inte om jag kommer göra det heller. Men man kan ju alltid hoppas att den kommer senare ikväll iaf. Men hur som helst så har jag inte ens börjat på att packa än, jag har inte tagit fram en väska eller något. Det känns sjukt jobbig om jag ska vara ärlig faktiskt. Så idag/ikväll lär det ju bli stressfaktor 1000 på mig eller vad tror ni? Men det är nog inga problem, jag ska ju inte vara borta så länge heller så.
Jag ska iaf möta morsan på stan vid 3 tror jag, då ska vi växla mina pengar så att jag har med mig några pengar när jag far dit, jag vill ju gärna kunna handla något när jag är där. Kommer ha med mig rätt mycket pengar, men det är ju bättre att ha med sig för mycket än för lite pengar. För jag kan ju som sagt alltid växla tillbaka dom till svenska pengar när jag kommer hem. Så då tar jag hellre med mig mer pengar än vad det kanske är nödvändigt att jag har med mig.
Sedan efter det så ska vi iaf fara upp på din sko och kolla på ett par nya skor åt mig så att jag har några skor att ha på mig när jag är i london. Mina Nike skor, dom har platt sula, så ska man gå långt med dom då får man ju något fel i både rygg, höft, fötter och ben. Nä platta skor är inte att rekomendera om man ska gå långt faktiskt. Och mina andra högklackade skor, jo dom kanske funkar, men dom är nog inte heller så smarta att ha om man ska gå långt och man är lite stressad. DÅ är det bättre att ha något gymaskor liknade, som inte har platt sula, och itne är högklackade.
Och går man i platta skor så blir det inge stötdämpning, det blir det annars. Vilket är väldigt bra att ha om man ska gå längre bitar.
Och sedan när jag kommer hem lär det väll bli att jag packar. Packar och Packar igen. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha med mig än men det löser sig nog ska vi se. Allt kommer bli bra :)

Jag har förrästen 2 filmer som jag verkligen vill se på Bio, men jag har inga pengar till det så det känns ju lite depp faktiskt. Särskilt eftersom jag verkligen älskar att gå på bio. Alla andra verkar gå på bio just nu så jag känner mig lite utanför om jag ska vara ärlig faktiskt! Men det lär väll bli så att jag laddar hem dom filmerna också. Jag har börjat se så grymt mycket film dom senaste veckorna så jag vet inte. Först irene huss + massa andra. SEdan såg jag en beck film så nu tror jag att jag ska kolla vilka jag sett och inte och sedan se dom jag inte har sett. Och efter det tror jag att det blir så att jag ser  wallanderfilmerna, nog för att jag sett relativt många av dom också men. Man måste ju kolla vilka man har sett och inte. (fan bäst jag ökar nu.)
Men iaf filmerna som jag vill se är "Låt den rätte komma in" och "twilight". Men jag får se hur det blir om jag ser dom eller inte.
Men nu måste jag verkligen dra mig ifrån datorn faktiskt. KAn inte slösabort mer tid hemma!! KRAM<33


JAg vill se dom!!!

Rubriker är inte lätt

Nananana! Jag har väldigt väldigt tråkigt och ingen blogglust alls om jag ska vara ärlig, men har känt mig "tvungen" att släng in ett idag, men aldrig riktigt orkat skriva något, även om jag iofs hade lusten att blogga tidigare faktiskt, men den lsuten försvann efter ett tag om jag ska vara ärlig faktisk.
Känner mig "fattig" idag försvann ca 3000 kronor från mitt konto som ska gå till londonresan, utöver det försvinner 2000 eter london resan också. Jag kan ju alltid hoppas att jag kan hushålla med pengarna så gott som möjligt så att jag ahr lite pengar kvar som jag kan växla tillbaka till svenska pengar när jag kommer hem. MEn oekonomisk som jag är ibland så är ju frågan hur bra det verkligen går hö, hö. Kommer ha med mig sisådär 2500 svenska kr, som jag då växlat till pund.
Och sedan 500 i svenska pengar osch känner mig genast rik igen faktistk höhöhö. NÄ nu hägrar fika och grays <33


sjukling!

Detta blir ett "kasta in ett inlägg snabbt"-inlägg för att jag har über brottom till skolan faktiskt!
Jag orkade inte blogga igår och i förrår pg a skjudom, och jag låg o sov hela söndagen nästintill, sov av och till av och till hela dagen faktiskt, men det var fruktansvärt skönt. Kanske det som gjorde att jag mådde så mke bättre på måndagen också, vem vet.
Och igår orkade jag helt enkelt inte skriva ngt bara. Men nu skyndar jag mig att skriva det hära.
skriver mer när jag kommer hem.
Så nu måste jag avrunda. KRAM<3


ta en titt på
jonnas blogg innan ni drar! SÖT JONNA<3

Födelsedag!

Är det inte underbart att fylla år egentligen? Alltså egetntligen är det ju det. Min dag har varit underbar hitils. Och förhoppningsvis kommer den också fortsätta vara det. Jag har fått en massa presenter som jag är grymt nöjd med faktiskt.
Folket började komma vid 2, men syster kom inte förräns vid halv 4, men hon är fortfarande här o ska äta här så.
Fick bestämma mat idag, ofc tacos, tacos FTW alltså, love it<3
Och kvällen blir nog rätt så slapp tror jag, vill egentligen upp till umedalen till A, men det kommer jag nog inte få för min mamma, så det blir nog en hemmakväll med film eller så skulle jag tro.
Får väl pallra mig dit imorgon ist, om jag får för morsan då alltså, men jag hoppas det, o hoppas kan man ju alltid.
För närvarande sitter jag inne i mitt datarummet och väntar på att maten ska bli klar + att jag har ont i axeln/ner mot ryggen, igen, för ovanlighetenskull liksom, LOL amputera skiten känns det som typ.Men, men.
 Mycket fina presenter har jag också fått :):
  • Minneskort till kameran på 4 gig
  • Kameraväska
  • vantar
  • 2 tröjor
  • 26 pund
  • 1 vinglas
  • engelskt simkort
  • hörlurar
  • adapter till usb laddaren
  • silversked
Det är säkert något som jag har glömt nu men det är typ det där iaf  ungefär allt isf. Och jag är grymt nöjd faktiskt :D
Fick verkligen det jag hade önskat mig också :D. O jag har haft en underbar födelsedag :D
TACK<33


2 av födelsedags presenterna, TACK!

halloa

Det blev ganska sent inatt måste jag säga faktiskt, vårat främmande for inte hem förrän vid kvart över 1 halv då, men när jag gick och la mig så somnade jag verkligen direkt också, faktiskt, var verkligen grymt trött.
Sedan fick man fika på sängen halv 9, jag sa 8 egebntligen men då sa morsan nä. SÅ då blev det halv 9. SEdan försökte jag somna om igen, men itne lyckades jag med det inte så då drog jag mig upp och duschade och så, så jag fick gjort det rätt snabbt, sedan dess så har jag suttit här och eggat, inget intressant med andra ord alltså.
 Just nu väntar jag på att mitt främmande ska komma, presenter. He,he. Lawl. Nej men dom borde komma strax faktiskt.
SÅ jag orkar inte skriva så långt idag! Skriver alltså mer senare ikv dårå!
KRam<3

tired as hell!

Jag är trött, fruktansvärt trött, obsekrivligt trött om jag ska vara ärlig faktiskt. Jag sitter och halvsover här framför datorn och tycker mest att det e jobbigt att hålla sig vaken, jag har verkligen inte varit såhär trött på jätte länge. O inte kan jag sova heller, för vi har besök, o då kan jag inte sova så det är som inte ens försöka faktiskt*ögonen håller på att falla ihop*
 Men jag har varit trött sedan klockan typ halv 8/8 om jag ska vara ärlig. Och imorgon blir det ju besök typ hela dagen, nog det som är jobbigt med att fylla år att man måste vara social hela dagen typ. Men ok, det är det ändå värt, så ansträngande är det ju inte heller om jag ska vara ärlig.
Men jag hoppas dom far hem snart så jag kan känna mig utvilad till imorgon!!!
Jag har en massa skit att skriva men ingen energi. orkar inte orkar inte, är trött!!!
har sett 2 filmer ikv, irene huss-guldkalven och beck. det tysta skriket.
Dom var faktiskt riktigt bra ändå!!!

Jag är sur för hela vårt jävla internet kaikar ihop och har gjort det hela förbannade kvällen får nnågot serriöst psykbryt på det snart om jajg ska vara ärlig!
HAr iaf gjort bort engelska provet idag, vilket känns grymt skönt, nu har jag gjort 3 prov den här veckan o jag känner mig duktig för en gångskull.
Och BTW om en vecka är jag i LONDON FTW!
Nä orka skriva mer nu srsly!


Helt ärligt jag har vart helt inne i dessa filmer och har ni inte redan sett dom så är det verkligen filmer som jag rekomenderar att ni ser! dom är verkligen jätte bra!


Födelsedag imorgon FTW!  Känns peppat!

tråk

1 23456789101112131415161718192021222324252728

Du för omkring ett år sen
Du som fotograf
En bild som du aldrig visat
En dag du minns
En konstig bild
En bild som väcker känslor
En plats du saknar
Någon du litar på
Någon du saknar
någon du älskar
Någon som betyder mycket
Någon som ger dig inspiration
Någon du tycker om
någon du vill träffa
någon du tycker är söt
Någon du tycker är snäll
något du vill ha
Något som får dig att gråta
Något som är viktigt för dig
Dig själv nygligen
Dig själv skrattande
Dig själv
Dig själv för längesen
Dig själv som lyckligast
Den du senast fick sms av
Den du alltid har roligt med
Någon du vill ha tillbaka

DAMP är allt jag ahr att säga!

FUCK, FUCK, FUCK åt allt och alla, (nästan) för närvarande. ALLT suger just nu. VILL INTE! ORKAR INTE! HELVETES JÄVLA SATAN! Ursäkta alla mina svordomar just nu, men jag orkar seriöst fan inte bry mig om något just nu. Allt kan dra åt hellvete! och jävla SEPE åt ALLT och ALLA. Jag orkar verkligen inte med det här just nu. Och allt bara skiter sig för mig just nu. Och jag vill ärligt bara skita i allt för närvarande och då jag menar ALLT så menar jag verkligen ALLT. Åt hellvete med allt för att vara ärlig. Och jag vet ingen orkar läsa allt dessa skiten, men det skiter jag också i för jag är så fruktansvät förbannad just nu så det finns fan inga ord som är tillräckligt för att förklara all den ilskan som jag har just nu. DAAAMP!
Och jag orkar inte med något för närvarande. Allt kommer vara skit. (ok jag vet jag är en jävla pessimist för närvarande, men det skiter jag också i för jag skriver endast detta för att avreagera mig på något sätt) ALLT KAN DÖ!!!!!!
SEPESEPESEPESEPESEPESEPESEPESEPESEPESEPESEPESEPESEPESEPESPESEPESEPESEPESEPESEPESEPE
DAMP!
Så känns det för närvarande fast 1000gånger värre för att vara ärlig! DAMP! Allt skiter sig verkligen i mitt liv just nu. Ocj det är den ena saken eftyer den andra. SÅhär är det alltid, det värkar som om det ska bli bra då händer det något och sedan händer det något mer och något mer! Allt bara rasar när det känns som om det ska bli bra!
Ofta värt att leva!!! Det är ärligt så det känns just nu! ena saken efter den andra som bara skär och skär. men det är ingen som fattar vad dom gör!

Aja skit samma med allt, min dag har varti skit och jag orkar ärligt inte gå in på varför och det finns ingen anledning att göra det heller för den delen. Men hela dagen(nästan) har varit DAMP (med STORA bokstäver).
Och jag orkar inte äns säga vad jag har gjort... Är bara lagg på allt och alla!!!


Vacker bild! I want the razor!!

Klag!

Just nu är jag jävligt juice sugen för att jag ska vara helt ärlig faktiskt, jag har brottom till skolan och jag ät frutansvärt trött för att vara helt ärlig. Jag var pigg när jag vaknade men  det övergick i sjuk trött het.
Jag är sur för att jag bara har 15 kronor och måste ha 20 så jag tar mig ner på stan och tillbaka. MEn jag vet inte hur jag ska få tag på dom 5 kronorna, det gör mig förbannad. Jag orkar inte borsta håret och fara till skolan heller även om jag vet att jag måste. Det är halkigt ute och jag har inga dubbdäck på den cykeln som jag använder för närvarande. Jag vill inte halka och slå ihjäl mig just nu fakitskt.
Allt är kaos, och min kniv är borta. Vem har tagit den? Lagga sönder. Den ligger säkert i våran städskrubb, men det är MIN baraMIN jag fick den i sommras då ska ingen komma och ta den utav mig några månader senare så det så!
Inte för att det är så att jag behöver den men. Den kan vara bra och ha i framtiden då vi ska på läger eftersom jag HATAR slöa knivar, och den kniven är sågottsom oanvcänd så den är ganska så vass.
Okey jag äger för närvarande 2 knivar en ny vass kniv som är borta och en gammalkniv som ligger kvar på mitt skrivbord och är förbannat SLÖ. JAg borde faktiust ta och vässa den men inte just nu.
Jag kan inte stava idag men jag orkar inte rätta några stavfel, men jag  är medveten om att jag gör dom så ni behöver inte boeintera det faktiskt!!
Nu har jag massa annat och säga men orkar inte just nu!! bye<33


Jag orkar inte gå till kylen och ta ett glas juice våran kyl är full med juice men!

lol!

Jag vet jag är korkad dum och blåst. Jag är ful äcklig och iriterande. Jag suger och jag är helt värdelös. JAG VET, JAG VET!
Orkar bara inte med det här längre alltså!

Teater idag, orkade inte vara med av en anleding som jag inte orkar med helt enkelt alltså! Allt suger totalt just nu! Förlåt att jag inte tar mitt ansvar som ledare. FÖRLÅT att jag suger på att vara ledare. Jag verkligen SUGER!!!
Aja skit samma.

SKolan idag vaar slapp började 8, skulle räkna matte slutade med att jag gjorde NO prov ist, sedan gjorde jag matte provet direkt efter det också o sen fick jag faktiskt sluta (AA). Slapp dag. O NO provet skulle jag egentligen göra imrogon xD
Så nu har jag fått det bortgjort också :) *smile* känner mig duktig.
var tjockis idag också, gick o köpte godis, ok iofs gav jag bort merparten men men.
Jag ahr en massa att skriva men jag ska se på Irene huss nu! kram<3


Okey, jag bjuder faktiskt på den här, jag ver jag är grymt jävla ful för att vara helt ärlig. men jag bjuder fakitskt på den ändå. Lilla vasaloppet okänt år på västteg!

Ni är älskade!

Jag sitter här inne i datarummet och fryser, och då menar jag verkligen FRYSER! Jag har halsmandlar som mest känns som tennisbollar eller golfbollar förnäravarande, och jag har en axel och ett huvud som inte heller är på min sida just nu.
Jag orkar inte vara sjuk så jag gör vad jag kan för att kurera mig faktiskt!
Midgård idag sög för att jag sabbade allt jue, och orkade inte gå med länge för det kändes som om jag hade feber så det sög ju totalt! SÅ jag satte mig och pratade med denise den tiden som jag var där ist!
Sedan drog jag in till stan o nördade mig på bibblan ett tag innan jag satte mig i bilen till umedalen, fick för en gångskull faktiskt skjuts. Var där ett tag och sedan satte jag mig på bussen påväg hem. Och jag kan lova att det inte är varmt ute faktiskt! Men nu börjar jag ha lite vett i huvudet och klä på mig ordentligt!

imorgon vet jag inget alls faktiskt. vet inte ens vilken tid jag börjar om jag ska vara ärlig faktiskt!
Men annars är det teater som gäller imorgon.


Bild från i sommras, sista kvällen på SummerCamp, fan vad jag saknar er<3 Ni bar som små syskon för mig, helt underbara! Ni gjorde verkligen summercamp värt! Hade jag kunnat hade jag lätt flyttat till er och vart ledare över er i eran scoutkår! SÅ underbara! Saknar er ska nu veta<3 Bilden får mig att bli tårögd! Fattar inte hur mycket en bild kan betyda för en! Ni är älskade!!!



Smärtan döljer sig innerst inne, den skrapar och klöser, det svider och skaver. Håller det inne skriken och gråten. Ingen får se, ingen får höra, vill inte veta, vill inte höra.
Som en film som spelas gång på gång, försöker stänga av, jag vill inte minnas. Vill inte veta att det är jag som är med i den filmen. Vill inte se, blundar och försvinner bort, bortom allt i det verkliga livet, flyr till en dröm värld där allt är bra. Där hilmlen är ljusblå och solen värmer, där gräset är grönt och barns springer barfota i det varma gräset.
Där jag slipper se det om och om igen. Där jag slipper tänka, och vara medveten om det.
Där folk slipper se mig, det är bara jag. Alla slipper mig, och det är lugnt.
För jag vill inte se, jag vill inte höra och jag vill inte vara medveten om det!
Låt mig försvinna bort så jag slipper se o höra! Finns ingen idé, finns verkligen inte det. Försöker, det gör jag verkligen.
Hur mycket jag än vänder och virder, försöker acceptera så går det bara inte.
Orkar snart inte längre!!

Tack för att du finns! För att du stöttar och peppar mig! Utan dig skulle jag aldrig orka, och det är verkligen helt ärligt!
<33

Nu måste jag sluta! KRAM<3

Nybakade bullar!

Sitter här inne i datarummet och jag kan för mitt liv inte komma på om det är varmt eller om det är kallt. För det känns som om det är både och för närvarande.
Min hals värker och likaså min arm min axel och mitt ben från gårdagens vurpa, men det känns ändå ganska så bra faktiskt. Okey, min cykel gick sönder så jag har ingen cykel att använda just nu, det är väll den enda väldigt jobbiga anledningen som jag kan komma på just nu faktiskt.
Sedan har jag ju blivit "sjuk" också, jag har haft grymt ont i halsen hela dagen och jag kan knappt svälja, det är ett ganska klart tecken på en förkylning på intåg. Men jag försöker att kurera mig så gott jag kan faktiskt. har gurglat med saltvatten och fy vad det är äckligt måste jag säga, inget man gör nå hemst gärna iaf. Och min drog för närvarande är strepsils.
Det är guld värt<3 man kan iaf äta då! Vilket jag inte kan annars, börjar bli jobbigt, och jag ahr bara haft så här i en enda dag!
Sepe också. Någon som har lite pengar att låna ut, btw? måste beta tillbaka en skuld på 110 kr innan nästa fredag, hope i can do it! Men det löser jag på något sätt ska ni se!

Idag har varit en fantastiskt slapp dag, ok for till kyrkan vid 11 men for därifrån pga mitt halsont som övertog till att jag inte kunde göra något alls, men det som var när jag var där, det var faktiskt riktigt kul=)
Sedan snabba sig hem och byta nå kläa o sedan springa ut till bussen o jag hade inte ens behövt skynda mig för det tog ändå inte en kvart förrän bussen kom så. Sedan byta buss och upp till Umedalen, var inte där så länge innan jag avr tvungen att sätta mig på en buss påväg till stan, för att troa tt  jag var tvungen att sitta på vasaplan i 30 min. Men flyt som man har var 69an försenad och kom 3 min efter att den skulle ha gått från vasaplan, så då han jag med den utan problem också, vilket gjorde mig glad!
Sedan hem käka för att sedan ställa sig och baka bullar. Ok det blev några bullar och jag känner mig duktig som har bakat, och dessutom blev dom faktiskt goda!
Mmm bullar! så nu luktar det nybakade bullar i våran lägenhet, helt underbart alltså. Tyvär orkade jag inte släpa fram min kamera och ta kort på det så det får bli ett kort från google! Men det får duga!!

Imorgon blir det Midgård, sedan draggen. Får se hur mycket jag orkar känner mig faktiskt rätt så sliten just nu, och vill mest bara sova faktiskt! Och nu orkar jag inte skriva mer!


Mmm bullar!

Chrismas whit

Christmas whit igårkväll kanske inte var sådär jätte bra. Men det var helt klart godkänt ändå.
Bra musik och så, men kanske inte så mycket jul. Men om inte alla fylleskallar uppe vid skubar(där vi satt) hade gått ut på läktaren och pratat o diskuterat då hade det varit mycket lättare att höra vad dom på scenen sa. Men nu avr det inte så utan dom stod tue på läktaren och pladdrade på.
Men ansträngde man sig tillräckligt mycket så hörde man iaf. Skönt!
Var hemma kring 10 i 12

Idag blir det kyrkan om ett litet tag, sedan får vi se hur pigg jag är om jag orkar fara upp till umedalen.
Min hals har dessutom kruppat sönder också så jag har über ont i halsen nu också.
+att jag verkligen borde gå och äta frukost, men jag orkar inte.
Mamma och LArs ligger fortfarande och sover dom sömntutorna. Jag tycker att dom borde ta och vakna och hålla mig sällskap när jag ska fika. Men icket orkar dom gå upp inte nä!

Suck nu måstejag verkligen sluta så jag kommer i tid till krykan!


Smärta!

Smärta!! Det är ungefär det ända ordet jag har att säga för närvarande. Och jag får nog inte ut så mycket mer!
Var påväg upp till Umedalen, och skulle svänga upp på cykelbanan. Och det är en isfläck/vattenpöl. Och jag tänker att jag ska undvika den så jag inte rammlar. Men självkart när jag ska svänga med cykeln så lyckas jag ju iaf hitta av den.
Så ner i vattenpölen, plask. Och ungefär lika snabt upp igen. Sedan känner man att man har ont i benet och armen.
Så lyckat. Iaf så reser jag upp cykeln, aa då har frambromsen kaikat ihop. Men det kommer en vänlig gubbe som hjälper mig med den. Sedan när jag sätter mig på cykeln så har växlarna såklart också kaikat ihop.
Så det blir bara att ringa morsan så får hon komma och hämta mig.
SÅ nu sitter jag här med ett ont ben och en väldigt ond axel. Och armbåge för den delen också men.
SÅ nu har jag halft halt på högra benet också, det kändes ju kul.

Ivkäll blir det iaf christmas whit på ishallen, ska dit med Mamma och lars. Det känns väl lite halft taggat. Får väl se hur det blir. Hoppas iaf attt min onda axel går över för det den gör fruktansvärt ont kan jag ju meddela er!  Men det är Jill Johnson, Björn Kjellman, Andreas Johnson, tomas dileva o massa andra som ska uppträda.
 Vet inte hur länge det räcker men, inte allt för länge hoppas jag iaf.

Nu hoppas jag på att det är mat snart, för jag börjar vara hungrig. Och vill ha mat. Nog för att maten är i ugnen och det betyder nog att det inte är allt för länge kvar på maten iaf. Vilket gör mig glad:)
Halkigt ute, jo det kan jag ju lova. Kändes inte allt för roligt att ramla. Och det måste garanterat ha sett grymt roligt ut, men det bjuder jag på ändå!


Ikväll!

Juice i överflöd

Så sjuk dag helt ärligt!! det är inte sant. Först hade jag matte, vilket flöt på grymt fort faktiskt han räkna ganska långt för den delen. Sedan svenska, lämnade in min novell som det fortfarande inte finns något namn på men men. Jag är iaf grymt nöjd med den (=
Sedan sitter man på skolan från klockan 10 till 12 för man tror att man har NO sedan visar det sig att man inte har den så då har man suttit på skolan i 2 timmar utan någon ridekt anledning.
Och från dess att jag kom hem tills nu så har jag inte gort något annat än att ha ont i huvudet, känns inte så kul, DUNK DUNK!
Sedan kommer min bror hem för inte så länge sedan och jag går ut genom dörren ochhan skriker bara flytta på dig. Då har han tagit hem 41 förpackningar juice= ca51 liter! Som vi sedan delar upp så¨hans flickvänsfamilj får ta 15 förpackningar!
Så nu sitter jag här och har 26 förpackningar juice uppdelat på 2 kylskåp i lägenheten!
Ibland är min bror allt för underbar<3


Lite juice eller vad?

Rubriker är komplicerat!

Just nu känner jag mig som en Åsna, som är trög och inte orkar göra något alls! Kändes som en ganska bra beskrivning på mig faktiskt. Jag orkar inte ens gå och se på TV, det känns inte så peppat, jag borde verkligen sätta mig och rensrkive novellen men jag orkar bara inte. Finns ingen ork alls i mig. Och jag har ångest för en massa saker som har hänt. Och som jag inte orkar snacka om. Inte just nu iaf.
Imorgon är slapp dag igen slutar typ 1, hela min vecka har varit slapp faktiskt. Och jag orkar bara inte helg heller. Känns helt sjukt men jag gör faktiskt inte det!!
Vill träffa någon i helgen!! Någon som vill göra något!
Ok detta får bli ett kort inlägg ska gå o fika !!! DAMP, jag är lverspidad och är lagg, men vet inte varför;_;
Aja, KRAM<3


Så känner jag mig just nu!

Novell skrivande och SO prov!

Så kul idag då, slapp dag idag på skolan, först hade jag SO prov, som bokstavligen gick åt skogen om jag ska vara ärlig!
Sedan när vi har gått ut så kommer en av mina klasskamrater ut och säger till 2 andra klasskamrater att våran lärare vill att dom ska gå in igen för att dom har glömt att skriva på sista sidan!!
Iaf så gick vi till rektorn o hon skulle prata med han. Sedan gick vi till våran Lärare, och inte tyckte han att han hade gjort nå fel inte, absolut inte. Men skit samma om det iaf, blev bara allmänt lack på honom iaf.
Sedan drog jag en snabbis hem och hämtade min novell, som då bara var 2 sidor lång. Så jag satt och skrev på den när jag hade EV då var den typ 3 o en liten snutt när jag var klar med EVn. Och nu är den 5 och en halv sida lång, och den fick egentligen bara vara 4, men skit samma. Så nu håller jag på att renskriva den, det känns bra. Så den ska lämnas in imorgon. Nog för att jag bara har sådär 3 sidor till att renskriva men det ska nog gå bra änd¨å hoppas jag :).
Sedan trodde jag att jag skulle ha matte, men eftersom resten av klassen var på badmintonstadion så hade vi ingen matte. SÅ jag satte mig och skrev klart min novell och började halft renskriva den. Och fortsatte på svenskan. Innan det hade jag bara renskrivit typ ett halft a4 nu har jag renskrivit nästan 3. Så det är ju inte så mycket kvar :)
Sedan slutade min dag klockan 1405 och nu sitter jag här och tycker att tiden flyter på ganska så fort, och inser att jag ska vara på stan om en timme o 40 minuter och jag har inte hunnit göra en bråkdel av allt som jag verkligen måste göra innan jag ska fara! Typ hinna äta, plocka undan på mitt rum och en massa annat nödvändigt o okey en del onödiga saker för den delen också men!

Ikväll blir det ju som sagt pumpen, om det nu kommer nå människor, klantig som jag var glömde jag ju bort att informera om det på teatern i tisdags så det är ju knappt någon som vet om att det är*suck*, Men jag har försökt dra dit nå folk nu så jag hoppas iaf att det kommer någon. Bäst för er Anna och Frida, ne men det e roligare om det är många som kommer ändå. också är det större chans att man vinner om man är många som kan hjälpasåt jue!
Men sedan vet jag inte vilken tid jag kommer hem men, jag vet att jag borde plugga as mycket. HAr en massa prov jag måste göra. Jag fick omprov i NOn som måste göras dom närmaste 2 veckorna + matte prov, engelska prov och säkerligen ett SO prov också, men jag hoppas att jag slipper SO prov iaf. Men sedan måste jag jobba typ 40 sidor i matten dom närmsta 2 veckorna, och en massa annat. Så jag känner lite press över mig själv. Och känner mig stressad och har nästan konstant ont i huvudet just nu. Men det är mycket att tänka på o så just nu, så jag skyller på det iaf.
Det här inlägget blev rätt så segt känner jag och det har tagit 1000 år att skriva det pg a att jag har suttit och smsat med 5 pers också. Men nu är jag äntligen klar!!


pumpen ikv!


Så kul! Hassan-Baknken. SÅ bra!

Kylan knackar på!

Blev ingen fotboll idag, eller jo, men ingen direkt längre stund kan jag ju säga. Nog för att jag hade lånkallingar, jeans och täcbyxor, långärmat, linne, vinterjacka och 2 bar sockar, mössar, vantar o halsduk så frös jag ändå. Och jag frös verkligen inte lite heller kan jag ju säga, utanganska mycket faktiskt, så min mor fick komma och hämta mig.
Och så som av en händelse så började vi snacka om när jag gicks hos dagmamma. SÅ jag var tvungen att slita fram kortet från dess. Och komfram till det att jag var väldigt söt när jag var liten, synd bara att det försvann med åldern bara.
Så jag ska ladda in en bild om det senare.
Iafs så satte vi oss och drack glögg<3, jag är glöggdrickarn helt äligt alltså. Glögg med smak av blåbär och lingon, men den var alldels för sliskig för mig, men den funkade ändå.
Och nu sitter jag här när jag egenltigen borde sitta ute i soffan och se på GReys och äta en macka. Men jag kände mig bara sådär tvungen att skriva ett blogginlägg liksom. hm.
Men jag är samtidigt ganska trött, och jag borde sätta mig och plugga SO också. Det blir efteer Greys!
Kram<3 måste dra<33


Jag, den blonda tjejen med blommiga kläder, hösten -95. SÅ söt man var<3

Utvecklingssamtal!!! hm!

Godag där ute! Mitt huvud värker och lika så min fot för närvarande. Jag mår illa för att jag har så ont i huvudet men jag har helt serriöst inget att klaga på srsly! SÅ jag borde verkligen vara tyst egentligen!!
Än så länge har min dag varit helr underbart bra, hade NO prov i morse, okey det gick väl inte så där våldsamnt bra men jag gjorde iaf provet ändå! Sedan SO försökte hänga med så gott jag kunde så jag fattar något till provet imorgon. Men jag hoppas iaf att det kommer gå bra. Sedan EV och jag satte mig och skrev på min svenska novell. Blä, det går lite trögt och jag blandar nutidsform och dåtid. Men jag ska ju som sagt renskriva den sen också särsklit med tanke på att jag hoppat över ord ibland så när man läser den känns det jätte konstigt att läsa den, men jag för göra en kraftanstränging och läsa och skriva klart och renskriva den senare. Sedan blev det iaf utvecklingssamtal, och det var inte så farligt som jag trodde faktiskt, snarare tvärt om, faktiskt bra för en gångskull! Så nu är jag faktiskt STOLT över mig själv, vilket inte heller är sådär överdrivet vanligt!.

Nu ska jag gå och göra mat och göra mig iordning innan min farsa kommer och hämtar mig innan vi ska fara upp till  gamlia, det är ju UIK-Arsenal ikväll så då blir det att titta på fotboll ikv, lär ju inte ha överdrivet roligt så ni kan ju som SMSA!!!
Nu måste jag öka. KRAM<3



fotboll ikväll!


booring!

Bara för att jag liksom inte har något liv just nu! och jag egentligen borde göra svenska novellen istället för att sitta här så ska jag göra ett sådan oerhört jobbigt test, men gör det längre ner i detta inlägg så att dom som verkligen inte vill läsa det men vill läsa det andra jag ska skriva, inte behöver skorlla ner för att läsa det alltså!

Så ja nu hade jag fått det sagt. Jag är äntligen hemma, har vart på teatern ikväll. O jag glömde så klart att informera om pumpen på torsdag blond som jag är ibland!
Iaf så käkade jonna på Rost, och när vi skulle börja vandra mot junis så får jag för mig att jag ska springa o sätta mig i hjärtat som står på stan. Så jag sätter ena foten i jorden och ska sätta den andra foten på trä gången som är där, det är bara det att det var grymt halkigt där så jag trampar snett, vänstre benet typ raktfram(åt sidan men ändå) och  sedan lyckas ajg på nå vänster vrida benet så jag halft sätter mig på foten osv. SLutade med att min fot svälde typ upp, så nu kan jag knappt gå och har as ont. Men jag ska verkligen inte klaga alltså! SÅ det blir väll att ta det lugnt med foten ett tag nu, känner bara hur det dunkar i den HELA tiden, typ lagg men ändå.
Imorgon har jag NO prov, och jag har seriöst inte pluggat ett JÄVLA SKIT! Så jag fattar serriöst inget. Sedan på Torsdag har jag SO prov som jag för den delen inte fattar något av heller men jag har tid att göra det imorgon iaf (=
Jag är bara så grymt less på det här just nu kan jag ju lova.

Och det är en MASSA saker som har hänt som jag inte pratat med någon om! Inte nämnt till någon. För att jag inte har haft den orken, inte än. Men inombords skriker  mina känslor att jag verkligen måste snacka med någon. Och inombords gråter mina känslor, men jag kan inget visa. Jag vill gråta men jag kan inte.
Jag vill kunna visa hur det verkligen är, men det går bara inte. Jag känner mig bara onödig och ivägen. Och kan inte visa hur det då verkligen känns, för det skulle då ändå inte vara någon som ser hur det är!!
Jag orkar inte med det här! Orkar inte gå och bära allt inom mig och aldrig prata om det! Jag orkar inte!


Jag orkar inte!!




VEM

vem är i rummet med dej? Mee!! Bara jag!
Vem fick du senast sms av? Mia!!
Vem tänker du på nu? Joss3!!
Pratade du senast i telefon med? Sarah!
Vems hus var du senast i? Våran hyresvärds xD
Vem önskar du var med dej nu? Någon som förstår mig, o som lyssnar på mig!
Vem är din favoritsläkting? orka favorisera släktingar!
vem i din skola går dej mest på nerverna? MÅNGA!

VAR

var går du i skolan? Tegs C
var är din telefon? Framför mitt tangentbord!
var är din mamma? Ute någonstans!
var sover du? In my bed! oftast haha !
var handlar du mest? ICA!!!
var fick du tag i tröjan du har på dej? Minns inte, länge sedan!
vart åkte du senast bil? Öhrm, hem hir i söndags!

VAD

vad åt du senast? sallad<3
vad drack du senast? MJÖLK!!
vad är det för färg på dina byxor? Svarta!
vad är den närmaste saken som är blå? v'ggarna i detta rum!
vad gillar du mest med skolan? Hm...
vad har du på fötterna? sockar?
vad är din favorit färg? Svart och vitt!
vilken film såg du senast? Öhrm patrik 1,5 typ!
vad gör du just nu? Gör detta korkade test!

HAR DU NÅGONSIN

1. sovit i en annan säng ? Jorrå!
2. hånglat på en bio? Nopes......
3. hånglat i skogen? Ehrm, ja....
4 tyckt att din kusin är het? Nej.
5. sovit naken? Haha!
6. kört över hastighetsgränsen? nej!
7. målat om ditt rum? jag har tapeter i mitt rum lawl!
8. dansat framför en spegel? såklart!
9. fått hicka? HELA tiden!
10. dumpat någon? jaops!!!
11. stulit pengar från en kompis?NEJ :O
12. hoppat in i en bil med folk du just träffat? såklart<3333
13. varit i slagsmål? inte seriöst!!
14. smugit ur ditt hus? noway!
15. haft känslor för någon som inte känt detsamma? jopps!
16. hånglat med en främling? vad räknas som främling! men ja!!
17. älskar eller saknar någon nu? jo ;_;*snyft*

Orkar inte!

Så trött jag är idag alltså, har ont i hela kroppen och axel/nacke en bit på ryggen gör grymt ont och skulle göra vad som helst för att få lite massage just nu! Tänkte bara så att ni vet det. Men det är väl bara o bita ihop å ha ont, det som inte dödar det härdar, och det är riktigt sant dessutom!

Tog en prommis med Johanna för ett tag sedan men det slutade med att vi mest bara satt o snacka ist. Men det var trevligt:)
Var skönt att få lite frisk luft även om det kankse inte är så fint väder ute just nu men ändå.
Skoldagen var slapp, väldigt väldigt slapp, så jag drog ner på stan och kollade runt.
Nja annars drog jag upp te umedalen en stund innan jag for hem o käkade middag.
Vet inte vad jag ska skriva idag faktiskt. HAr inget att skriva, det är inget som har hänt. O jag känner mig bara onödig just nu!

Snart blir det city akuten och att dricka glögg med en mysig filt i soffan. Känns taggat faktiskt MYS!
Imorgon blir det skola och sedan teater, men nu ska jag skriva något hm!


glögg ikv,<3


Jag känner mig väldigt onödig, väldigt väldigt onödig för att vara exakt.
Känner mig oviktig, och som att alla helst vill att jag ska försvinna och att jag bara är ivägen HELA tiden. Som om jag bara är ett PUCKO (med stora bokstöver) som bara är där för att jag vill. Inte för att någon annan vill att jag ska!
Som om alla bara klagar på mig och klankar ner på mig så fort det är något.
Som om ingen ser att jag verkligen försöker göra mitt bästa för att få allt att funka. Okey, jag försöker verkligen men jag kanske inte lyckas så bra, men jag försöker trots allt!
Som om jag inte behövs, jag är bara onödig och det vet jag redan, men snälla säg det till mig så att jag får höra det igen, snälla!

Jag orkar egentligen inget just nu, inte ens skola för att var ahelt ärlig, jag är jätte trött på kvällarna, men jag kan ändå inte sova, hur mycket jag än vrider och vänder på mig så tar det jätte lång tid innan jag somnar hur som helst. Och skulle jag mot all förmodan somna tidigt och sova bra under natten så är jag då lika trött om inte tröttare än vad jag är annars.
Och jag känner mig seg hela dagarna, och jag har ont i huvudet och i axlarna hela tiden.
O allt annat (nästan)m är verkligen bara skit just nu, och jag orkar verkligen inte med det här just nu. För hur mycket jag än försöker, coh vad jag än gör så tyckts det på något sätt ändå alltid blir fel. Seplar ingen roll hur mycket jag vränder och vrider på det så blir det ändå fel tillslut!
Och det är inte många som verkligen säger till mig att jag verkligen gör saker som blir bra och att jag är duktig.
 Orkar int med det här längre!!!


Jag orkar inte!!


Förlåt att jag finns!

So sick of these right now!

Idag är jag verkligen läskigt trött alltså, hade kunnat gå o lägga mig för en timme sedan men då orkade jag verkligen inte.
Men mina ögon håller på att falla ihop! Det känns mindre peppat att då jag vill att det ska gå fort att blogga det gör det inte det när jag är så här trött, för då kan jag verkligen inte stava, och ja ibland hoppas det över ett mellanslag eller en bokstav, eller så skriver man med helt fel bokstäver eller varför inte trycka mellanslag innan man har skrivit klart ordet.
Ja det är så jag gör när jag är riktigt trött och ska blogga, så då måste jag engagera mig ännu mer att rätta stavfel och andra grammatiska fel som blir när jag skriver. Inte för att jag stavar rätt ändå, och det vet jag men ibland orkar jag inte engagera mig i att rättstava heller, så det får ni faktiskt ha lite överseende med, jag tror ju att ni fattar vad jag menar ändå men.

Dagen har vart slapp, o jag har inte orkat göra något verkligen, fast det har funnits en massa saker som jag verkligen borde göra. Men har inte orkat göra något faktiskt. Eller jo for till morfar och käkade Våfflor(hur stavas det) till middag, men det var ju ingen direkt kraftanstränging kan jag ju påstå.
Och i bilen påväg hem skulle vi skjutsa hem Sandra o vi hade grymt kul jag broshan o syrran då, tror inte vi haft så kul på länge, så det var kul iaf :)
Det är ungefär allt som jag har orkat idag, så det känns som om jag har slängt bort en hel dag för att vara ärlig faktiskt. Men man behöver ju som sagt inte alltid göra något...

Imorgon är det skola igen och usch vad jag känner mig otaggad på det faktiskt. Min kropp skriker liksom bara "NEEJ" just nu, men jag vet att jag har ju som sagt inget val. Det känns säkert bättre imorgon, i hope.
Nä men veckan är faktiskt nice, först teater på tisdag sedan pumpen på torsdag. och jag SKA inte göra något annat för den här veckan MÅSTE jag engagera mig i skolan har NO prov på onsdag, SO prov torsdag och svenska novellen ska vara inlämmnad senast fredag. Och bokar jag upp mig mer i veckan iaf på kvällarna! Så är risken den att jag inte hinner skriva svenska novellen och inte plugga till NO:n och SO:n, vilket jag måste för jag vill verkligen klara dom proven!
Sedan om jag bokar upp mig på eftermiddagarna spelar ingen större roll huvudsaken är att min kvällar är fria!

Nu ska jag snart sätta mig och fika o se på TV innan det är dags att sova, sleepy!!



Jag vill inte, jag vill inte. Kan inte göra något, helt chanslös. Men spelar det någon roll egentligen?
Jag vill inte men låter det hända ändå! Det är ändå mitt eget fel, o det vet jag.
Jag är korkad, jag kan gå någon annan stans! Men jag väljer att stanna. Hur korkad får man vara. Jag vet ju, jag vet ju.
Varför inte gå bara, varför utsätta mig för det här igen så som så många gånger förr? När jag vet!
Jag är rädd, och vågar inte säga emot! Jag är feg och står inte för mina tankar och åsikter!
Jag är rädd, jag vill inte att det ska hända igen.
Mitt hjärta skriker att det är fel, låt det inte hända igen! Men jag orkar inte göra motstånd! Orkar inte bry mig längre!
Det är mitt fel, jag vet! Jag orkar inte höra det mer jag orkar inte! Jag var korkad OJA, det är ett faktum MHM, men jag orkar inte bry mig om hur folk behandlar mig längre.
Finns ingen som ser hur det VERKLIGEN är, finns inget som vet allt. Det kommer det aldrig göra, för jag håller det inom mig, vill säga men det finns inga ord.

Jag orkar inte, orkar inget längre! Orkar inte erkänna för mig själv att det är mitt fel! Men jag vet att det är det, men jag kan inte erkänna. Känns så jävla dumt. Allt bara blir piss. Allt som jag gör blir bara piss. Jag vet FÖRLÅT, förlåt att jag förpestar världen med allt som jag gör! Förlåt att jag finns. Allt blir ändå bara fel, det är ingen idé att ens försöka längre!
 Jag vill be om förlåtelse för allt som jag gjort, men ett förlåt från mig är inget förlåt längre. Har använt det alldeles för mycket nu. Det betyder inget längre, det är bara som luft. Jag har sagt förlåt för många gånger, jag vet. O jag vet att allt jag gör blir fel.
Jag borde inte få vara här, jag har fått mina chanser!
Jag misslyckas med allt!


Förlåt att jag finns!  Jag orkar verkligen inte längre!

Orkar inte!

Gör vad som helst med mig, skjut mig eller vad som helst!
Vill bort från all den hära sörjan just nu!

Jag känner mig som ett stort jävla pucko som bara gör stora oförlåtliga misstag gång på gån. Och som låter folk "stampa" på mig och sedan klagar jag, o jag känner mig bara mer värdelös då jag vet att det är jag själv som satt mig i den sitsen som jag är i.
O det blir inte bättre av att man får höra sin "fd bästa kompis" säga rakt i ansiktet på mig att allt jag gör bara blir piss!
Vilket också fårmig att känna mig ännu mer värdelös än vad jag liksom redan gör.
Massa annat skit som händer just nu kan bara dö, orkar inte med allt detta just nu!
Är ett stort jävla PUCKO, kommer göra något riktigt dumt snart. FÖRLÅT!
Allt jag gör blir verkligen bara piss just nu. Och det är jag själv som rår för det så det här är inget "tyck syndom mig inlägg" om ni trodde det, det är bara föra tt jag ska få skriva av mig en stund. Och få ut alla min "aggritioner" om man kan kalla det så, som jag har på mig själv för närvarande!
Jag säger en sak, men gör en annan. Har jobbigt att andas konstant och känner mig stressad, ont i huvudet och magont 24/7 för närvarande. Är yr och vill bara lägga mig ner och slippa tänka en stunde.
Och BLÄ jag orkar helt enekelt inte!

Förlåt om detta nu mest blev ett klago inlägg, men tyck inte syndom mig, jag rår för allt det som händer i mitt liv, hela tiden. det är mitt fel, ALLT, för jag gör misstag på misstag, säger fel saker och gör fel saker. Är en stor IDIOT och får skylla mig själv att folk behandlar mig som skit. Och jag skiter egentligen i vad folk gör mit mig. För det är mitt eget fel allt. Jag vet det så var så vänlig att påpeka det inte för mig när jag redan är medveten om det! Orkar inte lyssna på det folk säger. Sparka, slå mig det gör ändå ingen skillnad, jag får helt enekelt skylle mig själv. Jag är en idiot, ett pucko, ett damp barn osv jag vet. Så snälla säg det inte till mig jag är redan medveten om att allt i mitt liv(nästan) är misstag!

Orkar inte mer jus nu ska sova, eller vila jag vet fan inte! men god natt iaf!!!<

smärta!

blev ju som sagt ingen bio igår,men tog igen det idag ist. 
Gick och såg på Patrik 1,5 och den filmen var grymt bra. Och jag vet att merparten av alla människor som läser det här redan har sett den filmen men om det är någon som inte har det, så är det verkligen en film som jag rekomenderar att se faktiskt.
Idag kan jag för en gångsskull säga att jag är stolt påmig själv. Och det är inte ofta jag är det, och då menar jag verkligen att det inte är ofta!

Idag har varit nice :D verkligen faktiskt för en gångsskull har min dag varit riktigt nice :DFörst stan eller ja popshop vart ungefär det som blev. Sedan en snabbis upp till Farmor o efter det upp till Umedalen till Sarah. O efter det blev det ju som sagt bio.
Jag orkar ärligt inte skriva mer nu, har ont i nacken/ner mot ryggen så jag mår nästan illa o kan knappt röra nacken, smärta. Men nu blir det film! Kram<3

Du betyder grymt mycket för mig<3

SUR tanter och mag ont

Till att börja med vill jag bara säga att Powerking och SF popcorn inte är någon direkt bra blandning så ni vet det!
Man får relatvit ont i magen utav det, tro mig jag har prövet. Iaf inte 2 powerking en halv glass på donken och SF popcorn, det är inte att rekomendera säger jag bara!! Som en varning alltså!

Skulle gå på Bio med Carro och se Saw 5, men sur tanten i kassan var taskig mot mig, och jag var för liten för att se den, FATTA 15 dagar! Och det e 15 årsgräns på den, jag fyller 15 om 15 dagar! Och ja bara så taskigt! Alltså 15 dagar! så grymt taskigt alltså, säger jag bara. Jag blev typ deprimerad över det, 15 jävla dagar, det kommer eltas i mitt huvud nu gansla länge kan jag ju lova! Ja så då blev det ingen bio iaf! Så vi satte oss på donken och käkade glass ist, men pallade inte äta upp hela, sedan drog vi på åhlens typ 2-3 gånger, snacka om nolifers!
Köpte en powerking, sedan satte vi oss och degade på donken igen och hade grymt tråkigt, surade lite över surtanten på SF. Sedan drog jag ner på SF och hämtade ut min gratis meny så då käkade vi popcorn, sedan kom kim och jag drog upp och köpte en powerking till!
Och vi gick runt på stan och jag höll formligen på att frysa ihjäl! Det var alltså inte varmt ute ikväll kan jag ju lova!
Och efter det kruppade som sagt min mage sönder så jag for hem, och nu sitter jag här i värmen, men ska snart fara ut igen. OCh fara till min far o vara hos han i helgen.

Åh jag orkar inte skriva nå mer nu. Men London har blivit uppskjutet så vi far den 28e o kommer hem den 3e, SUG!!!!!
KRAM<3


Sur tanten i kassan lät mig inte se den! MORR!


sleepy!

Hello Sweden! Just nu är jag grymt trött och jag börjar skolan snart. eller om 30 minuter, om man kan kalla det snart men.
Jag är iaf grymt trött idag, men jag vet inte varför. Eller jo jag somnade rätt så sent igår faktiskt. Men jag var ändå rätt pigg imorse, men nu har jag som sagt blivit trött igen och vill helst lägga mig och sova igen. Men det kan jag inte, ska logga ut från datorn om sådär 5 min och innan dess ska jag ha hunnit skriva det här inlägget + ha skickat ett mail till Ari, men om jag skyndar mig riktigt mycket så hinner jag nog, hoppas jag iaf.
Har matte första lekionen sedan svenska, sedan tror jag att jag slutar, men är inte säker. HM.
 Jag ska iaf till Pappa i helgen, usch orkar inte egentligen, vill helst bara vara hemma och sova faktiskt. Men det orkar jag inte heller.
 Nej nu måste jag försöka avrunda detta inlägg faktiskt! BTW, mina gratis sms har tagit slut, så om det är någon som SMSar mig och jag inte svarar så är det inte för att jag inte vill svara utan för att jag inte kan svara. Men jag vill garanterat svara på dom och sitter säkert där och får psyk för att jag inte kan göra det. TRO mig. Men jag ska försöka fylla på den ikv, *hoppas*
Kram<3


Så känner jag mig verkligen just nu!

Allt är inte som det ska vara just nu!

Åh, idag är en allmänt vara sut, less och depp dag. Även fast jag egentligen är rätt stolit över mig själv faktiskt.
Men min dag var jätte bra ända tills jag for till Junis, för att vara med Jonna, och det är inte Jonnas fel att min dag förstördes faktiskt. Utan någon helt annan persons. Men vi behöver just nu inte gå in på varför, och jag nämner heller inga namn pg a att det vore väldigt taskigt, utan är det någon som undrar något så får ni istället fråga!
Men i övrig, förutom det som hände så har faktiskt min dag varit jätte bra. OCh jag känner mig duktig, för en gångs skull faktiskt! Orkar inte förklara varför, föra att det är en väldigt lång historia, som jag inte orkar dra här och nu. Fråga om ni undrar om det också xD

Skolan idag var rellativt slapp känndes som om dagen skulle vara jätte lång, men den blev inte det. Okey jag kom försent till SO:n och orkade inte gå pg a att när jag skulle bromsa med cykeln så frös bromsklossarna fast i hjulet och det gick inte att snurra på hjulet, så då fick jag "släpa" cykeln till skolan, vilket dock inte var så roligt kan jag ju säga.
Sedan flöt dagen på rätt så bra faktiskt hade 2 lektioner matte, vilket var ganska segt, men det funkade faktiskt ok, jag ligger 30 sidor efter i matten så egentligen borde jag ta hem och jobba, men jag har ingen ork till att göra det.
Och på Svenskan ska vi skriva en novell, men jag har inte en aning om vad jag ska skriva, eller jo det har jag, men alltså jag vet inte hur jag ska börja på den, och jag känner mig egentligen jätte stressad, för den ska vara inlämmnad nästa fredag. Plus att jag har 2 prov nästa vecka och jag har 2 prov till som jag MÅSTE göra så snart som möjlig också åker jag till london om 20 dagar, och blä vad det är mycket som jag måste göra nu ;_;. Massa prov och inlämingsuppgifter, åh jag orkar inte bara. Jag borde egentligen ha tagit hem SOn idag, men jag orkade inte, det får bli imorgon.
Också måste jag ringa pappa och säga att jag ska vara hos han i helgen också ja.
Jag vill göra något i helgen, men jag vet inte vad jag vil göra, är det någon som har lust att hitta på något i helgen så kan nu ju slå en pling!

Jag ska sätta mig och se på film snart, som jag laddat hem. Och som  jag försökt ladda hem i en vecka, men som jag aldrig har lyckats ladda hem, för att det har gått så¨fruktansvärt segt. Men idag lyckades jag och det tog typ knappt 5 minuter så jag är nöjd, så jag ska sätta mig och se den när jag har skrivit klart det här blogg inlägget.
På tal om att skriva, tydligen ska jag göra någon läs och skriv utredning genom skolan. DOm tycker väl att jag är dålig på att skriva. Men det kan bero på att jag tidigare inte har orkat engagera mig och skriva något alls och att min block bara har varit skrivna typ 20 sidor i på ett läsår, nu har jag liksom skrivit så mycket i alla mina böcker bara den här terminen.
Men sedan kan man ju fråga sig, skriver jag lite, hm jag tycker jag skriver rätt mycket på min blogg och i övrigt också. Men det kan också bero på att jag är jätte seg på att lämna in skrivuppgifter och skriver dom aldrig heller på skolan.
Och läsa tycker jag att jag gör hur mekt som hells och utan några som helst problem. SUCK!
Men det är väl bara att göra den där förbannade utredningen(ursäkta mig ordval), nog för att JAG tycker att det är slöseri med energi, men det är inte direkt så att jag har något val men. Jag blir bara så förbannad!
Orkar inte!


Blir att se denna snart! Är helt inne i dom filmerna!



Jag är dyng less på ALLT som har med Junis att göra just nu, och jag orkar faktiskt inte innerst inne. Men jag vet att jag har sagt att jag bara ska ta en paus från teatern till på nu på tisdag då jag ska vara med igen. Men innerst inne orkar jag faktiskt inte! Men jag har egentligen inget val, och det vet jag. Eller jo det har jag ju, men jag kan inte komma och säga igen att jag inte orkar och att jag måste lägga ner ännu mer energi på skolan, det kan jag bara inte. Suck jag orkar bara inte!
Är verkligen SPY less på allt som har med junis och göra just nu... Men orkar inte säga varför! Men det går över, hoppas jag.
Gruvar mig inför London, känns som om det inte alls kommer att bli spec bra. Eller jo, men det är bara det att. Ja,ja skit samma. Jag har ju Åsa och Jonna där<33 Så jag hoppas att det kommer bli bra iaf :) Men nu ska jag se på film, KRAM<3


Den här bilden förklarar verkligen hur jag känner mig just nu...

För att jag är värdelös!

Jag är den jag är, gör misstag gång på gång, sviker mig själv och låter det gå! Men jag orkar egentligen inte mer, men är för feg för att ge upp. Kan inte såra folk, även om den ibland är det rätta, det bästa för mig. Men känns som om det inte spelar någon större roll, utan att jag helst bara vill skita i allt det som är.
Förlåt om jag dig sårar, mina misstag är jobbiga, inte bara för mig. Jag ville inte. Och jag vet inte varför.  Men nu kan jag inte säga att jag ångrar mig heller, för svag och för klen, har inte den styrkan som jag borde ha där, för feg för svag och för klen.
Vet inte varför, men åh..
Jag vet jag är misslyckad och jobbig, men säg det gärna till mig igen, och igen. Låt mig höra dom orden om  och om igen.
Sparka och slå på mig, jag bryr mig inte längre. Smärtan, den finns där, men vem fan bryr sig, egentligen? Jag skiter i allt, jo det gör jag faktiskt. Sparka på mig, trampa på mig och slå mig, det gör ändå ingen skillnad längre. Det är som det är! Och jag har ingen ork att bry mig längre!

Tack för att du finns, och för att du stöttar mig! Skulle verkligen inte orka utan dig!
Du betyder oerhört mycke för mig <3




Orkar verkligen inte skriva något om dagen, för det finns ingen ork till att göra det, jag fryser och det är kallt. Och det är House på TVn och jag ska gå och se det snart, och dricka en varm kopp te och krypa ner under en varm filt och försöka få upp någon relativt normal kroppstemperatur igen och sedan gå och sova. För att förhoppningsvis vakna upp och vara lite mindre trött än vad jag är just nu.
För att ha en kort dag framför sig slutar 1305<3 känns underbart.
Nu ska jag dra mig härifrån, kram<3

glass<3

Är trött less och sliten, vil helst bara lägga mig ner just nu. Lägga mig ner och låte mitt liva flyga förbi! Slippa se allt det som är runt omkring mig. Men jag vet att jag kan inte fly! Fly ifrån det som är! Jag måste se det som händer, kan inte vända mig bort hela tiden, kan inte fly ifrån det som är måste se verkligheten och inte bara vilja att allt ska vara perfekt hela tiden. Det finns brister och det finns problem, finns saker man verkligen inte vill se! Men det går inte att undvika! Dom finns där livet ut, och det går inte att ändra på, det är bara så det är! Och det finns inget jag kan göra åt det, det är bara så!
Jag har försökt att fly, men utan att lyckas. Vänder ryggen till så jag slipper se! Men jag vet vad som händer bakom min rygg och jag hör vad som sägs! Kan inte undvika, hur mycket jag än vill, bönar och ber! Så kan jag inte fly alla mina problem. Jag måste ta tag i dom istället. Jobba med dom och få det att bli bättre. Men fortsätter jag fly och vända ryggen till, kommer jag aldrig kunna få det att bli bättre, aldrig kunna jobba för att få problemen att bli mindre!
Kan inte fortsätta fly, kan inte vända ryggen till. Men orden som sägs får mig att vända mig om.
Tårar som kommer och går om vartannat. Som faller tills det inte finns några kvar.
Jag måste göra något åt det, men jag kan inte bara sitta här, och tro att allt ska lösa sig själv, det vet jag. Men jag vågar inte inse det själv, innerst inne vågar jag inte inse det själv.
Känner mig värdelös som inget kan göra, som bara vänder ryggen till eller flyr ifrån allt det som är.  Känner mig osynlig för ingen ser mig ändå, vad är vitsen med att göra något då?
Orkar inte mer, orkar inte stå upp på mina ben. Orkar inte längre stå för den jag är och vad jag gör. Jag orkar bara inte!!!

Okey, nu, äntligen har jag fått skriva av mig lite. Kännde att jag verkligen behövde det, usch ja så känns det verkligen.
Jag är sliten idag, trött och less, känns inte som om jag har haft lov i en vecka iaf.
Jag orkade inte skola idag, helt ärligt sket i sita lektionen och for hem istället. Det efter att jag haft hål i 3 timmar.
Hade 2 lektioner i morse sedan hål i 3 timmar, så jag passade på att fara ner på stan och träffa Sarah, och försöka hitta nå snygga skor, det utan något driekt större resultat men men. Sedan passade jag också på att hämta hem min cykel som stått på Junis sedan i fredags, som jag inte har orkat hämta hem tidigare, men nu står den iaf här hemma i vårat cykelförråd!
Ja det var min dag, sedan drog jag och mamma upp på din sko och kollade på skor, och ja det blev ett inköp av ett par nya skor faktiskt Bild här nedanför!
Sedan upp mot willlys! Och jag var tjock och köpte glass så ikväll blir jag glass ätarn! Ska bara äta glass ! nej skojja bara!
Nej men nu ska jag sätta mig och äta glass och se city akuten med morsan! KRAM<3


nya skor!

cold!

Okey, nu är det 3 dagar sedan jag bloggade sist, men jag har inte haft någon ork att blogga faktiskt, jag har typ varit sjuk och helt enkelt kännt att jag inta har orkat.
Och jag har hunnit med att vara på hockey och i flurkmark på Halloween fest.
Och att sova, som jag verkligen behövde. MEN, jag har inte hunnit med att plugga som jag verkligen var tvungen att göra.
Nej utan det har jag bara skjutit åt sidan hela tiden. MEn jag måste nog ta tag i det idag känner jag, jag måste ju trots allt göra det ändå, och det blir inte bättre om jag bara skjuter det åt sidan hela tiden. Right?

Idag blir en slapp dag har jag bestämt mig för ska fara på Ica maxi och kolla på nå kläder tror jag, jag vill ha nå nya tröjor^_^.
Sedan blir det nog plugg och att nörda mig här tror jag. Ska göra så lite som möjligt och försöka vila upp mig, är ju förkyld, okey bara pytte lite men ändå. Och jag vill bli frisk! Så det blir nog vila så jag blir frisk någon gång!

Gårdagen var nice i flurkmark, lite kallt bara jag lovar det var 12 minusgrader ute. OCh jag tyckte det var grymt kallt(ok vi var inne med det var kallt där md). SEdan fick vi vänta på skjuts till typ 10 så jag var inte hemma förrän halv 11.
Men det var nice ändå!
Nu ska jag göra mig i ordning och fara, kram<3