Förkylning!

Bokstavligt talat hatar jag det hära. Är grymt less, men skit samma.
Jag har "äntligen" blivit "sjuk". Okeys, inte riktigt sjuk men alltså, lite ont i halsen och tät i näsan det är ungefär allt. Men det känns ändå rätt skönt faktiskt, eftersom jag vart påväg att bli sjuk i en månad så då förstår ni.
Idag har jag tagit mig en slapp dag, ska inte göra något allts, och har inte gjort något alls. Jag ska sätta mig och se High school musical, bara för att alla andra verkar ha sett dom filmerna, utom jag. Så nu ska jag snart se den första iaf. Suck tänk om den eas dålig.
Jag försökte ladda hem irene huss, men det gick inge vidare det faktiskt. Får väl försöka mig på det senare dårå. Jag har också dragit hem supernatural, s01e06 får väl bli att se den senare. Får hoppas att den funkar bättre än vad episod 1 gjorde.
Så om jag får hem irene huss så har jag iaf något att roa mig med idag, iaf en stund. Sedan finns det ju massa andra bra filmer som jag också kan se dårå.
Imorgon blir det också en slapp dag, nästan hela dagen iaf. Ska bara ta det lugnt på dagen sedan får vi se om det blir någon hockey på kvällen, känner mig rätt sliten som sagt. Så jag får se hur jag mår imorgon. Hoppas jag mår bättre.
Men huvudsaken är att jag är pigg på lördag kväll. Då jag ska till flurken på Halloween grejs med Junis. Som jag verkligen måste fara på! Så tills dess måste jag ha blivit piggare verkligen.
Sedan söndag får väl bli en sådan dag som blir "njuta av sista dagen på lovet dag". Hoppas jag iaf.
Okey, även om det låter som om jag "kan" ta det lugnt nu så har jag en massa saker som jag verkligen måste göra innan lovet är slut, och det känns inte alls peppat, jag vill ta det lugnt.

Jag måste :
  • Städa mitt rum ordentligt!
  • Packa upp allt, som jag inte hunnit!
  • Göra skolarbeten, som jag har kvar!
  • Göra en bilduppgift som jag lovat!
  • Vila upp mig och skaffa energi!
  • Sova ordentligt!
Sedan finns det säkerligen en massa andra saker som jag måste göra som jag inte kommer på just nu. Men dom finns säkert dom med, som alltid.

Som sagt så håller jag på att bli sjuk, men jag kurerar mig så gott det går. Sedan om jag lyckas det är en annan femma, det lär jag ju märka i efterhand men.

Igår for jag upp till Tomtebo och lämmnade godiset åt Åsa och efter det gjorde jag faktsikt inget, så lite som möjligt, var dyng trött på köpet också.
Somna halv 11 vaknade halv 11. Och morsan hade blåsit håret på morgonen inte hade jag vaknat. Sedan hade hon farit. Men had ekommit tillbaka eftter kanske 1-1½ timme, men det hade jag inte heller vaknat utav. Jag måste verkligen ha varit helt klubbad. Och jag sov 12 timmar, men inte är jag nå piggare nu för det inte. Så typsikt alltså. Så jag måste försöka sova ordentligt dom resterande dagarna av lovet faktiskt så jag har någon ork när skolan börjar igen.
Iofs skulle jag kunna somna nu, så trött är jag faktiskt, men klockan är bara halv 3 så jag kan inte sova nu. Suck, låt klockan bli sent så jag får sova någon gång!
Nej nu ska jag sluta skriva, och ska se på film ist. Kram<3


Lycksele, och halsont!

Hm, ont i huvudet och halsen, fan jag orkar inte ha ont i halsen, man kan inte prata eller äta eller något, suck vad jobbigt jag orkar inte det bara. Får väl gurgla med saltvatten lite senare, men just nu ska jag anstränga mig och skriva ett blogginlägg omgårdagen och dagen.

Det har varit rätt segt men ändå grymt roligt. Först bussresan dit, kändes som om den var en evighet, fast den inte var det dårå. Sedan gick vi ju då på lycksele djurpark i snön. För jag kan medela er att det har snöat i lycksele och att det är snö där, men det var vackert där! Tittade på när dom matade vargarna och de andra djuren, fick några bra bilder som jag ska lägga ut senare när jag har fixat massa saker med dom bara.
Sedan vidare mot hotellet för att dela ut utvärderingslappar och rummen, det gick väl ganska bra ändå faktiskt. Fick rummen och jag delade då rum med Frida och Anna, och vi fick grymt vacker utsikt från vårat rum, över älven. Medans de flesta andra(som vi frågade) hade mot en stenvägg. SÅ vi var grymt nöjda med vårat rum, det var dock några som ville byta rum med oss men men.
Senare drog vi då till Dollarstore och handlade some candy, vilket var sjukt gott och okey, jag har kvar typ allt mitt godis som jag köpte båda under resan och innan resan, för jag har inte orkat äta nå godis. Men sen blev det iaf mat, som var grymt god och sedan bad. Satt typ i bubbelpolen helatiden, det var grymt skönt, fick slappna av en stund där iaf, vilket jag inte kunnat göra på ganska länge. SÅ det var nice.
Sedan blev det inte så mycket mer igårkväll, satt och pratade med folk till 0015 (tror jag den var) innan vi gick upp till rummet, och före det hade man hunnit dricka X antal koppar varmchoklad, som också var väldigt gott måste jag säga.
Men sen pratade vi en stund innan vi sa godnatt, och vi somnade nog verkligen direkt alla 3 tror jag, men sedan vaknar man inte förräns vid 9 och frukosten slutar halv 10, så då var det bara att öka, men vi hann få i oss frukosten ändå, nog för att vi var absolut sist ner men.
Sedan var det bara att packa och ge sig av hemmåt, och här är man igen, med en grym huvudvärk och halsont som skaver 24/7 och det går inte att svälja för den delen heller. Och snart blir det väl upp till Tomtebo och lämna godis till Åsa. Men vi får väl se när det blir nu ska jag göra något åt mitt halsont faktiskt!


Vacker utsikt från vårt hotellrum!

Seg!

Jag har inte packat än, har inte orkat, tappade orken när jag tittade på bilderna från Norrbyskär som jag fick förra veckan. Och jag insåg hur mycket jag verkligen saknar det. Hur kul vi verkligen hade och vilken gemenskap vi hade när vi var där.
Hur många minnen som jag fick under dom 2 veckorna, det finns inga ord som kan beskriva hur det var!

Jag har inte packat än som sagt, och jag ska vara på stan om 1 timme, kanske är bäst att jag börjar göra det kanske. Bara kanske. Eller jo jag måste.  Men jag orkar inte. Jag måste hinna stanna och handla också, men jag orkar inte det heller, guh så lat jag är alltså.

Igår blev en tidig kväll, la mig halv 10 somnade 10, det var grymt skönt, sedan vaknade jag halv 9, skönt att för en gångskull verkligen få sova ut ordentligt. Men nu måste jag sluta. Finns på mobilen, kommer hem imrn!



Om det fanns något som kunde beskriva så skulle jag skriva det, men det går inte!


Jag saknar er otroligt mycket<3

Förbundsmöte och underbara saker!

Home sweet home, vist brukar det heta så? Ja, och just nu är det verkligen skönt att vara hemma faktiskt, efter en lång och rätt så intensiv helg så kom jag hem 0750 imorse efter en lång tågresa som började i västervik och slutade här hemma i Umeå med några byten påvägen, men tillslut kom jag mig iaf hem och jag tog mig en lång dusch och sedan kollade jag igenom alla mina bilder ifrån helgen innan jag drog ner på stan. Och nu sitter jag här på min datastol i ett litet rum i Umeå och tänker, och kommerfram till hur skönt det verkligen är att vara hemma ibland. Borta bra, men hemma best, just nu är det verkligen så ja. Nog för att helgen har varit helt obeskrivligt underbar, och jag saknar redan alla människor som var där<3 Min helg har verkligen varit fantastisk, tillslut blev allt bra även om det såg mörkt ut i torsdagskväll!

Min helg började klockan 0800 i fredas då jag for ut till flyget och påbörjade min resa mot västervik och tog mig först till Arland sedan vidare mot linköping och västervik. Och framme i Västervik var man klockan 4 i fredagsefterrmidag, då det inte fanns ett skit att göra där alls, så vi käkade. Kebab, riktig kebab, okey inte lika god som den i Göteborg men.
Och sedan satte jag mig och läste innan alla människor började komma.
Och jag tog mig inte till masslogin som kanske låg 1 km ifrån där vi var hela dagarna förrän vid 8 eftersom min ork hade runnit ur mig.
Och jag lovade mig själv att jag skulle lägga mig tidigt den kvällen eftersom jag var så pass trött, min icket då. Nej klockan halv 1 1 tog vi oss ifrån sstan till masslogin och somnade gjorde man klockan 2. Sedan vaknar man kl 4 avv att dom i rummet bredvid babblar och skrattar rätt högt, men så går det när man väljer den livliga avdelningen. och sen vaknar man vid 7.

Lördagen bestod av påverkanstorg nästan hela dagen, men efter att ha gått där i ca en timme så  gav jag upp och gick på stan ist sedan drog vi tillbaka till masslogin som på köpet bara för att vi hade gått dit inte var öppet så då satte vi oss utanför skolan och hade kul, eller hur det nu var men men.
Sedan tillbaka till stan, och ska jag vara ärlig finns det inte ett enda minne i min hjärna om vad jag gjorde då, det är bara som bort fluget känns det som.
Men på kvällen var det iaf festkväll som började 1900 och vi fick mat vid halv 8 kvart i 8. Och vi hade ätit klart alla 3 rätter om det var halv 11 eller 10.
Sedan partade vi på och dansade och folk tyckte min monster såg ut som en ölburk, hm.
Sedan drog vi oss till skolan och satte oss på nattcafeét och började diskutera med nå folk, vi diskuterade i säker 2 timmar, bara det att vi bytte ut personen vi diskuterade med 3 gånger, men fortfarande så avr det faktiskt intressant, sedan somnade man vi 3 och vaknade och trodde klockan var 0740. Men såklart var den 0640 sur man blir då :O (galen.

Och söndagen bestod av att sitta med dom från lulekåren på förhandlingarna som faktiskt(mot all förmodan) var riktigt roligt och intressant. Och okey det blev lite livliga diskussioner där ett tag och det blev lite kul där också¨. Som visas på bilden nedanför. Om en ounkt dom inte trodde skulle behandlas. För att det såg ut som att dom "satt ihop" som jag fattade det, det slutade med att dom gjorde massa enterslag och skrev så!
Några andra problem hanns också med bland annat när rösträknarna skulle räkna så delade dom upp lokalen, med det gick inte så bra, det slutade med att dom lade ett rep i mitten på salen för dom skulle kunna se dom 2 olika sidorna.
Det var faktiskt också rätt roligt. Och en massa annat hanns också med.
Sedan bar det ju som sagt av hemmåt med kustpilen(segt), många skratt där alltså, Tomten försvann, hm.
Sedan vidare med lokaltåget till västerås, då skulle alla roliga människor med tåget, guldvärt med lite sällskap alltså.
Mycket skratt där. "vill du ha mer choklad? Nej det är lugnt, jag har mina bollar. *Skratt, mycket skratt*, Ja dom också!" *skrattar* Och en massa annat kul. också. Och självklart blev tåget försenat också så trodde jag att jag skulle missa natttåget hem, men som tur var väntade det på oss.
Och väl på det tåget kunde jag för en gångskull andas ut ordentligt och bara ta det lugnt. Trevligt sällskap fick man också. Sedan vart det sängen vid 10, grymt trött jag var alltså, jag tänkte att jag skulle läsa, men inget blev det av det för jag hann somna innan jag äns plockat fram boken. Tröttheten bankade på mitt huvud, bokstavligen!
Sedan i lugn och ro kom jag hem vid 8 imorse och kunde andas ut och slappna av!


Ursäkta rörigheten på bilderna, orkar ni inte läsa igenom allt så är det som lugnt blir nog lite mycket tror jag!

Bild 1.Lördagmorgon innan allt som "började" dom fick sitta på golvet, dock var jag inte ombud, då! 2. samma sak dära! 3. JC bilen som finns i Västervik, kände mig tvungen att fota den! 4. Västervik, nere vid havet. 5. Var tvungen att ta kort på denna speciella mcdonalds skylt. 6. Scouterna som satt ute och åt! 7.Festkväll lördagen, folk från norrland! 8. Lulebor, i miss u<3 9.Usch på mig bara! 10. Det var detta jag snackade om förut! 11.(ska egentligen ligga före 10men orkar inte byta) lulebor igen<3. 12. same som 10. 13. Scouter i förhandlingslokaen! 14.lulebor igen xP 15. the tihing med snöret!
16, samma! 17. scouter<3 18. ordförande  och andra. 19. förhandligslokalen! 20.(ska ligga framför 23) SScK och förbunddstyrelsen. 21. Scouter på förbundsmöte i Västervik! 22. röstkort, jag blev ombud tillslut! 23. dom som jobbade med/under FM. 24. i Väntan på ksutpilen 25. jag bjuder på den. 26. folket<3 27 folket<3

Tack för en helt obeskrivligt underbar helg, och minnen för livet! Saknar er alla redan otroligt mycket! Tack säger jag bara! Det har varit en helt fantastiskt helg!


 
Ursäkta för röran tidigare i inlägget antar att inte så många orkar läsa ända hit, men det skiter jag i jag är på skrivar humör idag, fast jag egentligen borde gå och packa upp packa och sedan på fullaste alvar gå och lägga mig för jag är dyng trött faktiskt!
Och imorgon bär det av till lycksele på Läger, dock kommer jag då hem på onsdag, så det blir lagomt länge. Bo på hotell Lappland och så.

Min dag idag har varit underbar, tack<3! Bläddrade igenom alla mina bilder och klickade runt på datorn lite på förmiddan och sedan drog jag ner på stan och träffa sarah, kolla runt och jag hittade grymt mycket snygga kläder, synd bara att jag inte har nå pengar just nu annars hade jag lett köpt det!
Sedan drog jag hem åt medicin och drog upp till henne! Och sedan for jag hem vid 5.
Tack för en helt underbar dag<3
Hade jag inte vart med dig idag hade jag gjort något otroligt dumt, men skit samma om vad. Tack för en helt underbar dag iaf<3

Och nu sitter jag här inne i datarummet och borde egentligen gå och packa upp för att sedan packa igen, men min ork försvann och jag är påväg att somna! *Men nu måste jag ändå göra något vettigare än att göra detta blogginlägg mycket längre än vad det redan är. Btw finns det någon maxgräns på hur långr blogginlägg man får skriva? Tänkte man kan väl inte skriva hur långt som helst, eller?

Iaf, tack för idag Sarah<3

Kram<3

Rörigt i mitt huvud, mhm!

Igår blev det väldigt rörigt i mitt huvud måste jag säga. Och jag hann inte alls med allt som jag skulle. ännu mindre faktiskt. Hann faktiskt bara packa av dt som jag skulle göra.
Iaf så började jag packa och när jag packat klart och satt mig vid datorn ringer hem telefonen och det är till mig
Amanda: Hallå
Åsa: Jo, Ari sa att du skulle ringa Amir och fråga han om han kunde följa med i helgen.
Amanda:(ser ut som ettfråetecken) Ö jaha?
Åsa: Ja sedan skulle du ringa Ari.
Amanda: Ringa Amir och fråga om han ville följa med vars i helgen?
Åsa: ja till förbundsmötet, Ida kan ju inte.
 Ungefär där slutar samtalet, dat var klockan 1938 igårkväll. Och ja, det blev bara kaos att försöka hitta någon som vill åka bort till västervik klockan 0945 på morgonen därpå, är inte så lätt. (alltså c a 12 timmar innan). Så ringde man runt massa människor och försökte hitta någon. Ja då vart det rörigt. Men till slut så trodde dom att dom hittat någon, men då kunde inte den personen iaf. Så då var det bara att fortsätta ringa runt. Men tillslut så kunde Iaf Willy följa med, tack Willy(:.
 Så då var det bara att fara upp till sandahöjd och hämta alla tågbiljetter och så. Men nu är iaf allt fixat och klart.
Tack Willy och Cariina.

Nu har jag sågott som packat allt, men det känns som om jag har glömt något, men jag kan inte komma på vad det skulle vara faktiskt. Men när jag har skrivit klart det här ska jag gå och kolla packningen och packa det alldra sista faktiskt. Nu har jag skrivit ut flygbiljetten också, fixat fram passet(för jag har inget ID kort). Och massa sånt.
Och nu ska jag bara packa ner en kudde, min kamera, laddare, pengar och skolböcker.
Men sedan vet jag inte hur mycket mitt bagage väger om jag ska checka in det eller om jag ska ha det som handbagage. Vi får väl se, undrar om man bara kan väga bagaget där, hm, jag hoppas iaf det. För det känns som om det väger jätte mycket. *suck*

Nej nu måste jag sluta. Kram<33


Pleas kill me!

Ås stackars dig, åh stackars dig. Nej usch, nämner inga namn, men jag är less på dig. Okey?

Imorgon bär det av till Västervik och förbundsmöte. Känner ingen tagg alls, helt ärligt. Känner mig mest som om jag inte alls vill fara faktiskt. Känner ingen ork alls till att sitta på förhandlingar hela helgen, nej usch. Inte alls, någon som vill byta liv med mig ett tag, så skulle jag utan tvekan tacka ja.
Är less och sliten, vill bara lägga mig ner och gråta. Helgen kommer bli jobbig. Och jag kommer vara otroligt less när jag kommer hem. Jag vill inte fara. Åh, låt det bara vara nå rolia människor där, snälla. 
Jag vill faktiskt inte. Okey, jag får göra det bästa av det, måste nog anstränga mig. Måste göra det bästa av det!!
Ni kan ju alltid vara social med mig i helgen och så. Alltid slå en pling och vara social med mig.
 Jag har för den delen inte börjat packa än heller. Och jag orkar inte packa heller. Orkar inget just nu faktiskt. Vill helst bara sova faktiskt. Kroppen är hängig, det är OTROLIGT mycket i skolan, min väska är över proppad med skolböcker som ska med i helgen. PLUGG PLUGG PLUGG! Lär ju bli plugg på tåget mellan Stockholm och Jönköping, måste plugga matte, SO och massa annat, usch. Massa skolarbeten som jag måste lämna in som är försenade redan. Prov som måste göras. Fan glömde NO:n på skolan på köpet. Undrar om jag hinner dit innan jag ska fara imrn, hm får nog så lov.
Fan allt är sammtidigt, massa skolarbeten, verkligen massa. Usch jag vet inte hur jag ska orka. *suck*, måste läsa ut en bok också, åh jag blir galen.
Så nu kanske ni verkligen förstår hur less jag är, har vart "sjuk" i snart en månad, och med "sjuk" menar jag att jag har haft ont i hela kroppen, ont i halsen känt mig som om jag är påväg att bli sjuk, men blir aldrig sjuk.
Och jag är otroligt less. Och jag börjar känna mig stressad också. Och på köpet har mina axlar blivit spända. Och gör otroligt ont så fort jag rör mig. Och en massa massa annat.
Mina ögon faller snart ihop, likaså min kropp, jag är trött, less, ledsen och sliten.
 Åh, jag vet inte hur jag ska hinna med allt ikväll heller. Måste packa, plugga, handla, hinna göra ett arbete på datorn, ladda över bilder, umgås med familjen och ta det lugnt. Och jag har inte ens börjat packa.
Men jag orkar inte, det finns verkligen 0 ork kvar i det här. *gråter*

Jag vill fara bort, till någon stans där jag kan koppla av, ta det lugnt känna mig sedd och omtyckt för den jag verkligen är. Och inte känna den pressen att jag måste prestera mer för att visa att jag är duktig. Någonstans där folk tycker om mig för den jag är och ser det jag är bra på, som inte bara klankar ner på mig hela tiden. Någon som ser och bryr sig om mig. Där jag kan ta det lugnt och kunna slappna av ett tag och få tänka på något annat ett tag.
Där jag inte behöver känna mig tvungen att göra saker, utan bara kunna slappna av och ta det lugnt.
Ja, drömma kan man ju iaf....

Ja, drömma kan man, men det lär ju aldrig bli verklighet men, men...
 Jag vill gråta, men jag kan inte gråta, det finns inga tårar kvar i mina ögon, ing alls, helt slut. *suckar*
Också är jag grymt trött, och jag kan knappt stava längre så trött är jag så hur jag ska kunna packa o plugga det vet jag inte. Men jag får göra mitt bästa, ont i huvudet har jag också fått för den delen!

 Tack för att du finns där för mig<3

Nej nu orkar jag inte skriva nått mer, Bye<3




Sliten som allt annat!

usch så trött jag är, det finns verkligen ingen ork över till något längre känner jag. Och att flänga hit och dit känns som om det står 2 personer på vardera sida om mig och drar i mig åt olika håll. Och jag ska göra båda delarna dessutom, men jag vet inte hur jag hinner med det heller. Eller frågan är väl om jag ens gör det, hm, jag tror inte att jag gör det faktiskt.
 Men nu har jag kännt efter ordenligt och kännt att det har blivit för mycket dom senaste veckorna och att min kropp fått ta lite stryk på köpet på det. Så nu har jag tagit ett beslut att jag ska ta en paus i teatern på sådär tre veckor kankse, och jobba ikapp i skolan och bara vila upp mig och skaffa ny energi, den energin som inte finns där just nu.
Idag var jag så fruktansvärt less så att jag nästan började gråta, och då är jag verkligen riktigt less, och det är inte ofta det händer alltså. Så då kanske ni förstår hur less jag var, eller för den delen är.

Imorgon blir det en grymt slapp dag om jag inte ska försöka börja packa alltså, men vi får väl se hur mycket jag orkar imorgon dårå. Lär ju vara rätt less imrn med. Kan ju för den delen också säga att jag knappt tog mig upp ur sängen imorse, then it´s bad.
Men jag ska försöka gå och lägga mig vettig tid ikväll så att jag har någon ork imorgon, fast frågan är ju om jag har det ändå, jag vet inte. Skulle nog helst behöva en hemma dag helt och hållet faktiskt tror jag, men man får inte alltid som man vill, eller ja.

Det har varit så otroligt mycket dom senaste veckorna, inte bara med Junis och med skolan, utan allt runt om kring också. Och hela min kropp känns som spagetti, att jag inte kan hålla mig uppe på benen längre utan att jag bara faller ihop så fort jag reser mig upp. Så känns det verkligen, hela min kropp ömmar och jag är trött fast jag sover ganska mycket. Men spelar ingen roll om jag lägger mig 10 eller 9 jag är lika trött när jag vaknar ändå. Det finns ingen energi kvar i något längre. Jag skuller verkligen bara kunna sätta mig ner och gråta för att allt är så sjukt drygt just nu.
Känns som om hela min kropp skriker NEJ så fort jag rör på mig nästan. eller iaf så fort jag ska göra något. Jag ser inte fram emot saker som jag tidigare brukat sett fram emot, nu känns det mest bara jobbigt.
Nu känns det som om jag bara sitter och klagar på allt, och jag har känt mig som värsta pessimisten idag.  Men det kan ju bero på att jag är rätt så less på allt just nu. *DÖ*

Ja, och på fredag åker jag till Västerik på NSFs förbundsmöte, så det lär ju bli att träffa massa roliga människor där, och sitta på förhandlingar hela helgen. Så jag lär ju vara ännu mer less när jag kommer hem. Men jag hoppas att helgen kommer bli bra, det känns som om den kommer att bli det iaf. Nog för att den kommer att bli rätt intensiv men ändå.
Flyget går härifrån på fredag morgon klockan 0945 (09.45 bara för att Eje ska få rätt ;P).
Sedan blir det arlanda express till Stockholm C sedan x2000 till jönköping(tror jag det var) sedan buss till Västervik. Och sedan blir det nattåg hem på söndag.  Och är hemma på måndag morgon, sedan blir det att fara till lycksele på Tisdag och kommer hem på Onsdag. Ska bo på hotell lappland och bara ta det lugnt faktsikt, jag tror att det kommer bli bra faktiskt. Bara slappa och bada sådär.
Nu ska jag dra och dricka en VARM kopp te och sedan ska jag lägga mig och läsa innan jag ska sova, kram<3



Förbundsmöte Fredag-söndag. Sedan Hotell lappland tisdag-onsdag.

KRam<3

Crazy taxi

Jag håller på att bli galen, på fullaste allvar. Jag sitter och spelar crazy taxi hela tiden, och det är grymt beroende framkallande dessutom *suck*. Men men, det är ju roligt och det är väl det som är det viktigaste, eller hur det nu var, men.
 Och jag sitter och spelar det på facebook, och facebook har börjat lagga. Så när jag spelar det laggar det ibland, så man vet inte när man ska hoppa. Okey nu börjar detta låta väldigt desperat, kanske borde ge mig. Hm.

Slapp dag idag, minst sagt, började 8 hade hkk, och gjorde klar examens grejset. Och jo det gick faktiskt bra.
Lite jobbigt bara, eftersom jag var rätt så trött imorse men annars gick det faktiskt bara bra, hoppas jag iallafall.
 Sedan så slutade man ju 1205 vilket var otroligt nice faktiskt. Så då for jag hem och brände ut Norrbyskärs bilspelet och gick förbi på kyrkan och lämnade det åt Carola, hoppas hon blev nöjd med det iaf *ler*.
Sedan gick jag in till stan och hämtade min cykel som stått på Junis sedan i fredags. Och eftersom det regnade ute idag så var jag inte så torr när jag kom hem efter att jag hade hämntat den.

Och nu sitter jag här och har grymt tråkigt faktiskt, väntar på att maten ska bli klar, och sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Lär ju alltid hitta på något hoppas jag.

På fredag drar jag ju till västervik på förbundsmöte också, det lär bli nice hoppas jag. Får träffa massa roliga människor och så. =)
Men nu ska jag dra. Kram<3


movies!

Okey, nu har jag varit seg på att blogga, jag vet, och besöksantalet sjunker för varje dag nu. Och jag måste ta tag i det här igen känner jag faktiskt. Men jag har helt enkelt inte haft orken bara, har inte gjort något speciellt utan det är bara latmasken som har krupit sig på alltså. Så det är därför jag inte bloggat så mycket den här veckan, men jag skulle ha en slapp vecka också, och det har jag haft, utan att ljuga faktiskt, bara tagit det lugnt och gjort saker som jag själv har velat, som jag absolut inte har kännt mig tvungen till att göra. Utan sånt som jag tycker är kul, eller sånt som jag bara kännt för att göra helt enkelt.
 Var hos Åsa i fredags och Igår och såg på film, och jag börjar bli van vid att se på skräckfilmer nu faktiskt. Och jag blundade inte ngn gång faktiskt, jo men då var det bara på skämnt. Eller så kan det bero på att filmerna vi såg i helgen inte var spec läskiga egentligen men.

Ja som sagt jag var ju hos Åsa i fredags och lördags. I fredags skulle jag åka buss från stan så jag cyklar som en idiot in till stan 3-4 min tog det, men hann inte bussen som jag hade tänkt ta. Men så då hoppade Åsa av den bussen och väntade med mig till nästa buss.
Och igår när jag åkte buss in till stan, för att byta buss till den till Tomtebo, så går den bussen när min buss stannar på Vasaplan, så då fick jag sitta där i 30 minuter, inte så kul.
Och när jag skulle hem så händer samma sak. Men då fick jag sitta där i typ 35 minuter, och jag lovar er att det var minusgrader ute = inte så  kul att sitta på vasaplan i kylan kvart i 10 en lördagkväll.
Och inte var det nå varmare i bussen heller.
 Iaf så igår så skulle vi poppa popcorn, men Åsas Olja tog slut i fredags, så vi poppar dom i smör, var på det börjar koka i pannan. Och sedan när popcornen är klar ser det ut som om dom är brända, men det var bara smöret sm var bränt.
Men dom smakade som vanlligt, i början sedan vart dom bara usch.
Och i fredags åt vi popcorn och drack hallon dricka höhö, ej för vuxna...

Fick en ny kudde av mamma igår, hon tyckte inte om min kudde så hon for och köpte en ny kudde, och nå nya blommor till mitt rum, eftersom mina typ avr jätte fula och helt döda.  Så nu har jag ny kudde och nya blommor. Tack mamma.
 Påtal om mitt rum så måste jag städa det idag, suck det är inte jätte stökigt, bara lite men sen är det typ jätte dammigt. Så då ska jag passa på att kolla om jag hittar mitt halsband, hm.
Men det får bli senare idag, eller ikväll. Ska ju på Syrrans kalas också, inte för att jag vet vilken tid vi ska fara dit men, det lär bli efter middagen, i think. Aja, någon gång blir det iaf!!



Filmerna som vi såg i helgen, dom var faktiskt riktigt bra. Okey The deaths of Ian Stone(den i mitten), den var lite konstig, men den var ändå bra faktiskt.  The woods, den var också lite konstig, lite "förvirrande" men ändå bra. Och Dead silence, den var faktiskt mycket bra, den var typ bäst av dom, men om ni ska se nå filmer se dom, det tycker jag absolut!

Nu orkar jag inte skriva mer, ska spela lite Crazy taxi och så på facebook.
KRAM<3

Jordbävning

JAg sitter här nu sådär 25 minuter innan jag börjar skolan och är sådär lagomt peppad på skolan, eller hur det nu var men.
Jag är inte ett dugg peppad. Är less, och orkar inte. Allt bara skiter sig just nu och jag vet inget. Det känndes som om det skulle bli bra, men det blev inte det. Och nu är jag bara allmänt förvirrad igen, usch.
Vill sova, sova bort allting vakna på nytt och allt är borta, allt som är dåligt är borta! Men det kommer aldrig att hända. Men man kan väl få hoppas ändå?

Igår var jag ju som sagt på Angelicas innebandy träning. Sedan när jag skrivit klart det inlägget igår kväll satte jag mig och såg på TV med morsan, och när jag har suttit där ett tag så känner jag hur hela huset börjar skaka, jo det var faktiskt ganska kul. Och jag frågade morsan vad det var men hon kände inte ens ngt, så jag ba "haha jordbävning". Ja, men sedan visar det sig ju iaf att det var jordbävning, rätt kul faktiskt. Nog för att det kändes som om det var typ en lastbil som hade kört in i huset men xP

Min helg är slapp, och jag vill göra något, jag vill inte sitta hemma och ruttna bort. Någon som vill hitta på något?

Jag har inte orkat engagera mig så mycket ibloggen den här veckan, men jag har inte haft orken till det faktiskt, ska försöka börja blogga som vanligt igen nästa vecka, då kankse jag har lite mer ork. Och känner mig mer peppad.
Sedan har jag inga nya bilder som jag kan lägga ut, så jag tror ajg ska fara ut och fota någon dag, när jag orkar alltså.
Men nu ska jag göra mig i ordning! KRAM<3


sliten!

Sitter här och är sjukligt trött, helt ärligt, i promise you.
Har vart på Angelicas innebandy träning på Nolia tidigare ikväll. Och jag blev sugen på att börja spela innebandy igen, it´s never gonna happen, men ändå, det känns som om jag verkligen skulle vilja. Men men.
Jag satt och renskrev Svenskan igår, alltså den argumenterande texten som vi skulle göra. Och sedan lämnade jag in den idag. Och jag är faktiskt nöjd med den, det är inte ofta jag är nöjd med något som jag har gjort.
Sedan måste jag sätta mig och plugga matte och göra klart ett till svenska arbete. *suck* lär ju aldrig bli klar men skit samma, jag får så lov att bli det någon gång ändå.

Aja, efter skolan så drog jag ner på Saga teatern, det var FÄSTA-dagen så. med FMN(föräldrar mot narkotika) så jag satt där med Åsa och hade faktiskt ganska tråkigt, hur  oväntar nu det var vet jag inte. Drog runt på stan ett tag, TRÅK!.

Aja inte för att jag tror att det där var så intresannt att vet men ändå.

Jag är less, väldigt less, och jag känner det i hela kroppen att jag är det. Hela kroppen gör ont och jag är jätte trött på dagarna, och ännu tröttare på kvällarna(vilket iofs kan vara bra men). Nej men sedan börjar jag känna att jag inte har någon ork kvar till något längre, vilket också är ganska jobbigt faktiskt, eftersom det finns så otroligt mycket jag både måste göra och vill göra, men som jag inte orkar göra. Sedan är allt annat också bara jobbigt nu känner jag. Men jag orkar inte klaga.
Måste dra nu, ska plugga. 'KRAM<3

skolfoto

Sitter här i min "ensamhet". nej inte precis, men jag sitter här det gör jag. Och klämmer in ett blogginlägg i stressen.
Blev lite förbannad igår när jag såg på TV. Då Crime medicin gör reklam för Amfetamin. Vad ger det för signaler egentligen. Också säger dom "Ja, medicinen kanske inte alltid inheåller vad du tror. Men ibland får man ju chansa för att få det lägsta priset". Jag blev bara så förbannad på det.
Dom säger alltså (ok kanske inte bokstavligen) att det är okey att knarka. Och att man kan köpa amfetamin "helt lagigt".
Men åh *morr* vill bara skriva massa skit men jag hinner inte det. *morr* http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3524834.ab Där står det iaf.

Ska cykla upp till tomtebo till Åsa. Lär ju ta en stund så det är bäst att jag gör mig i ordning och börjar dra mig dit om jag ska hinna dit i vettig tid.
SÅ får vi se om jag hinner skriva innan jag ska stänga av datorn när jag kommer hem.

Måste dra nu, KRAM<3


Fick skolfotot i måndags! *JAG ÄR FUL!!!!!!*

dead!

Hann inte blogga igår, det är knappt så att jag hinner det nu heller, men jag klämmer in ett bloginlägg här och nu innan jag ska dra till skolan *suck*.
Är så fruktansvärt less på skolan så det finns inte alltså. bara jätte jobbigt nu faktiskt, men jag orkar egentligen inte klaga, jag får helt enkelt tycka att det är jobbigt ist.

Var barnvakt med Linda åt Anton igår, det gick faktiskt bra med medicinen och så. Men jag hade glömt att säga till morsan att jag skulle fara dit, så hon blev ju lite lack på mig, men det löste sig tillslut ändå.
Idag blir en slapp dag, verkligen ska inte göra något har jag bestämt mig för, om det inte dyker upp något jätte viktigt förstås alltså, men det lär det nog inte göra tror jag.

hinner inte skriva mer nu måste börja göra mig i ordning och fara. Kram<3

Supernatural!

Sitter  i bibblan nu, och har grymt tråkigt.
Jag försökte ladda upp ett inlägg igår kväll, men då kaikade mitt internet sönder, och det gick inte att ladda upp det.
Så när jag hade skrivt ett reltativt långt inlägg, och skulle trycka på publicera så dog interneter. Och inlägget sparades inte som utkast heller, så då orkade jag inte engagera mig i att skriva ett nytt inlägg. Utan jag sket i det helt och hållet.

Sitter som sagt i bibblan nu och har fett tråkigt, har hål till kvart över 2, och har absolut inget att göra, så då sitter jag här,  inte för att det finns mer att göra här än ute i koridoren, och det är inte nå sociala människor inne på msn heller. Så jag lär få fortsätta ha tråkigt tills jag börjar *suckar*

Igår (efter jag hade skrivit inlägget som aldrig publicerades) så satte jag mig och såg på Supernatural epison 1 av säsong 1.
Men när det hade gått sådär 20 minuter av programet(som stog att det skulle vara 45 minuter) då blev det bara svart och den halkade tillbaka till början av "filmen". Suck vad sur jag blev. Men jag fattar ju någorlunda vad det hela handlar om nu iaf. Får försöka titta om jag hittar ett annat avsnitt när  jag kommer hem. Men det får bli då det.
Sen tror jag att jag kanske ska faraupp till Åsa. Men vi får se hur det blir med det, beror på hur mycket ork jag har kvar.

Min vecka är så otroligt slapp, vilket är grymt skönt, men samtidigt inte. Jag har verkligen inget att göra. Vi har börjat med vårat rullande schema på teatern nu och jag sa att jag kunde vila i veckan. Så Amir och Jonna är i veckan, så får vi se om det blir jag och Amir eller jag och Jonna nästa vecka.
Så om det är någon som vill hitta på ngt i veckan så kan ni väl skicka ett sms ?

Usch för killar som sitter bredvid mig. Grymt omogna faktiskt. Sitter och lutar sig bakot och kollar vad jag gör.
Grymt omogna, svaret är Ja. faktiskt.
Men killar är ju inte så mogna(iaf många)  som tidigare känt!

Nej nu ska jag sluta skriva. KRAN<3


ur tråk

Jag har inte orkat engagera(stavas det så?) mig i att blogga idag, för jag har varit så fruktansvärt trött(är fortfarande, men det börjar bli bättre). Så jag har helt enkelt inte haft orken till att göra det, har inte det nu heller egentligen, men jag gör en kraft anstränging till att försöka göra ett blogginlägg, ni ser väl hur bra jag lyckas.

Igår var jag ju som sagt och såg Mamma mu, den var lite seg, lite för lång. Men eftersom det var en barnfilm så hade jag inte så höga förväntningar heller. Hoppas att barnen tyckte att den var bra, eftersom det var för deras skull vi var där och inte för våran.
Det var dagen det, den rullade på rätt fort. Sedan for jag iaf till Åsa och var där. Åkte dit vid halv 7 var hemma strax efter 12.
Gjorde egentligen inte så mycket, satt och kollade på massa youtube filmer. och tittade på när Åsa spelade Zuma (mobbas, haha. fick ge igen från dt att hon mobba mig när jag blunda xP)
Sedan såg vi på någon konstig skräckfilm, och hon sa "blunda inte nu då#, vilket jag inte gjorde heller FAKTISKT(för er som tror det ändå). Sedan så blev undertexterna helt mysko och halkade efter as mycket så vi gav upp(undrar hur den slutar).
Och satte och såg Supernatural, grymt bra det var alltså. Blir nog att se dom senare någon gång(=.
Men det var en trevlig kväll iaf, THX :D

Och idag har jag verkligen inte gjort något, har bara tagit det lugnt hela dagen(än så länge). Nog för att jag hade velat göra något, rastlös som jag är. Så om det är någon som känner för att hitta på ngt ikväll så kan nu ju alltid skicka ett sms. För jag orkar inte sitta hemma, även om det lär bli så. Men jag hittar alltid något att göra, i hope.

Har nördat mig på facebook nu i flera dagar, usch det är "beroendeframkallande". Men det är egentligen inte ens spec roligt, nej usch, nu orkar jag inte skriva mer. KRAM

god morgon

Godmorgon där ute. Usch så trött jag är. Vet inte när jag gick och lade mig igår, men jag tror att den var kring 1, men jag är inte säker. Det var iaf någon film på tv:n som jag började se i mitten på filmen, men den var ändå grymt bra. rätt sörlig, men ändå sjukt bra.

Nu har jag gjort ngt grejs på facebook som tog as lång tid att göra, så jag tappade helt bort vad jag hade tänkt skriva.
Men jag vet att jag måste börja göra mig iordning nu iaf. Typ gå och dusch och så, innan jag ska ta bussen ner på stan, som går om 30 minuter, men jag är rätt så seg på att göra mig i ordning för er som inte vet det alltså.
Men inte riktigt än.

ikväll vet jag inte om jag ska fara på kalas, beror på hur jag mår, börjar känna mig mer och mer kraslig, men förkylningen bryter aldrig ut. Jag hatar att känna mig sjuk, eller som om jag håller på att bli sjuk, fast jag aldrig blir riktigt sjuk, sånt är jätte störande faktiskt.
nej nu är det verkligen bäst att jag börjar göra mig i ordning. KRAM<3


Är du trött?

högsta gradens trötthet, så svaret är ja! Vet inte vad det blev med mig, som en vägg. Blev bara trött sådär liksom *sleepy*
Jag borde nog gå och sova känns det som ändå.
Mötet idag, äsch så mycket till möte vet jag väl inte direkt om det blev men. Vi fick väl fram det vi ville ha sagt ändå tror jag.
Sedan om det var så mycket möte över det hela vet jag inte men.
Fick iaf äta god mat. Nog för att annansen som vi fick smakade bokstavligen sprit men. annars avr det bara prima.

Kom nyss hem, har vart hos Åsa och sett på Film, barnhemmet. Och dom skratta åt mig för att jag "blundade"(jag gjorde inte det, jag tittade, pytte lite) när det blev läskigt. Klaga inte, jag är jätte lättskrämnd! Men den var faktiskt bra ändå. Och nja, jo den var läskig men inte jätte läsk. Den var ändå mer sorglig tyckte jag iaf(även om jag blev rädd*morr*)

Nej, jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer.
imrn blir det bio och se MAMMA MU! Ja Mamma mu, klaga inte! Hon är bra. Man får faktiskt vara lite barnslig ibland, det är faktiskt så.
Men nu är jag åt helseke för trött för att skriva mer. KRam<3


Taco buffé!

Usch för allt, det är ungefärligen så det känns just nu. Usch för att sitta här, usch för att städa och packa.
Orkar inte med något, är bara allmänt slö och lat. Fast jag har en massa saker som jag verkligen måste göra innan jag ska fara ner på stan, men det känns verkligen inte som om jag har orken till det, men jag måste ta tag i det ändå.

Skolan idag var slapp, som väntat, inte så mket att göra. Hade matte, våran lärare var inte där, men vi jobbade ändå. Han kom när det var typ 10 minuter kvar av lektionen. Svenskan flöt på, hade lästid. Läste i boken, någon konstig men ändå intressant.
Sedan satte jag mig i bibblan och gick in och läste debatt inläggen om ungas alkoholvanor på svt. Efter att Blondinbella och Rober Damberg(ordförande för UNF) varit med på debatt på SVT1 igårkväll. Synd bara att det inte blev mer diskussion än vad det blev. Men i övrig tyckte jag att det var en bra debatt. Probramet finns att titta på:
UNF debatt . Om det är någon som vill titta.
Iaf så jag kollade inläggen på debatten på sidan, och blev lite sur över ett inlägg där(bl a för att den sade IOGT-idioter, fast det var inte huvudsaken dårå) så jag avr ju tvungen att svara på det så.

Men nu är jag hemma och har varit i Ca 2 timmar, och sitter som vanligt här och degar, men efter att jag skrivt klart detta inlägg ska jag faktiskt börja städa på mitt rum, det ser förfärligt ut just nu. Sedan hur långt jag hinner, det är en annan fråga. Men jag ska iaf börja. Sedan måste jag göra mig iordning innan jag ska dra ner på stan för mötet som börjar 1630. Käka Taco buffé känns väldigt lockande måste jag säga faktiskt. Och sedan är det helg. Redan måste jag få säga, veckan har gått fort. Och jag har absolut inte gjort något, som jag sa att jag inte skulle göra, jag har verkligen bara tagit det lugnt den här veckan, jag tror att det har varit behövligt faktiskt. Men kroppen är fortfarande sliten och trött.
Men det tar längre tid att återhämta sig ifrån, särskilt med tanke på att man håller på att bli sjuk också.

Nej nu ska jag faktiskt ta och avrunda, bye<3


morning!

Idag sitter jag faktiskt här och fryser, utan anledning, för det är inte spec kallt här egentligen. Men jag har iofs bara linne och jeans på mig men ändå. Och mina händer fryser ihjäl. Dom blir alltid kalla när jag sitter vid datorn, är det någon som skulle kunna förklara det för mig?

Jag såg iaf heros igår. Okey, jag har bara sett dom absolut 2-4 första avsnitten av det programet i första sesongen. Något mer har jag inte sett. Men jag insåg ju igår hur bra det programmet var. Och insåg att jag verkligen missat något.
Så jag såg ju som sagt inte Fringe igår. Morsan tyckte inte att det verkade nå bra, så då blev det Heros istället.
Sedan gick jag faktiskt och la mig vid 10, för jag var verkligen trött. Inte för att jag somnade förräns vid halv 11 men ändå.
Och imorse(okey det är morgon) så var jag faktiskt piggare än vad jag brukar vara, kosntigt nog faktiskt. Kanske börjar få tillbaka någon slags dygnsrytm nu kanske, jag vet inte.

Jag ska iaf öka på nu, jag börjar om en vkart, men det är inga problem jag kommer att hinna. det vet jag. Har ju nära till skolan så.
Dagen idag är faktiskt slapp. Har matte nu, sedan Svenska i 30 minuter. Och efter det har jag egentligen Tyska, men jag orkar inte gå på den idag heller. Och efter lunchen så har jag NO, och sedan så slutar man ju. SÅ då lär det ju bli att åka hem och packa, och städa undan på mitt rum, som börjar se ut som ett bombnedslag igen. Blir så frustrerad när det är stökigt, men jag orkar ju aldrig städa heller *suck*.
Och efter det lär det ju bli att åka ner på stan för att ha möte. Tiden rullar på så fort nu har jag märkt, det känns så konstigt att det redan är fredag. Det avr verkligen nyss måndags, för vi kom nyss hem från Göteborg.
Veckorna bara flyger förbi känner jag. Och jag hinner bara med en bråkdel av vad jag måste. Men jag får ta igen det!
Nu måste jag sluta. och göra mig i ordning. Kram<3


Tired

God kväll. Har just suttit och skrattat åt en massa youtube klipp som jag suttit och tittat på, den finns verkligen dom mest underliga klippen där måste jag faktiskt säga, oj oj oj.
Kom hem från kalaset för CA en timma sedan, nja kalas är inte så där jätte roligt, tycker inte ens det är roligt när jag själv fyller år, behöva umgås med massa människor, som bara sitter och pratar om massa saker som man inte ens orkar förstå sig på, nej det är nog inget för mig tror jag, men det är nog bara att bita ihop då man är på sånna kalas.
Fick ju fika iaf ^_^ hehe
Men nu sitter jag iaf här och har tråkigt igen, väntar på att klockan ska ticka, eller gentligen inte. Är på väg att logga ut för att se Fringe nu. Inte för att jag får se det klart men, det är sä j*vla bra.
Fast innan det tror jag att jag ska byta ut lite music på min MP3 har ju dragit hem massa bra musik nu, som jag inte ens trodde var bra, men som det visade sig att den var ändå.

Men jag börjar samtidigt att känna mig lite trött, det brukar jag aldrig göra vid den här tiden på dygnet, tror att jag håller på att bli sjuk. Eller så  vet jag inte xD.
Men nu ska jag iaf avrunda detta inlägg också tror jag. Kram hej<3


Du lyser upp min väg!

grått och trist, ja vist

God eftermiddag världen. Som just för närvarande är väldigt grå och trist och väldigt regnig.
Skulle önska mig lite solsken just nu. Eller snö, mycket snö. Vinter, helst av allt, så man kan åka slalom, gud vad jag längtar till att få åka slalom. ^_^.

Jaja, nu sitter jag iaf här i gråa trista umeå, och har inget att göra. Och inte vet jag vad jag ska hitta på heller, för inte orkade jag sätta mig att räkna matte när jag kom hem heller, fast jag vet att jag måste göra det. Får bli senare. Någon gång senare. om det så blir imrn vet jag inte. Men helt enkelt inte just nu bara. Just nu vill jag bara sitta här och vara trött. Och förbannad på mig själv.
Skulle kunna dunka huvudet i väggen bara för att jag är så förbannad, men jag orkar inte berätta varför. Det e bara skit som sagt. *grubbel*

Veckan har gått otroligt fort, och det är fredag imorgon. Det känns som om jag nyss var i göteborg ju. Tiden går alldeles för fort nu känner jag. Och jag har inte en aning om hur jag ska hinna med allt som jag måste göra. Sedan har jag tagit på mig att göra alldeles för mycket också känner jag. Åker bort om 2 veckor igen, sedan läger med junis. Hemma en månad, sedan åker jag till London.
Jag kan inte välja bort det som jag vill välja bort heller. Fast jag känner att de blir alldeles för mycket. Och jag tar på mig för mycket att göra, sedan känner jag att jag inte klarar av det...
Så nu får jag ångest över allt jag måste göra, och känna press på mig att jag verkligen MÅSTE göra det också.
Att jag aldrig kan tänka efter före jag säger att jag kan göra saker. Hela veckor uppbokade.
Känns inte som om jag hinner med något ändå.
Är ute och flänger hela tiden enligt andra. Men jag vet inte. Jag vet bara att jag börjar tycka att det här är jobbigt. Men jag vet inte vad jag ska göra åt det, när jag redan har lovat. Vill hitta en ursäkt så att jag slipper åka. Jag vill bara vara hemma. Men jag vet att jag måste åka nu, och jag får göra mitt bästa. Men då var det de där med att boka resan också. ÅH jag pallar helt enkelt inte med det här längre. Känns som om jag kommer att bryta ihop snart. 2 enkla ord bara: För mycket!

Så nu har jag fått skriva av mig, om hur det känns. *pust* För det är verkligen sådär det känns. Som jag går och grubblar på i bakhuvudet hela tiden. Och jag vet att jag borde göra något åt saken, men jag vet inte vad.
Jag antar att jag får ta en dag i sänder, och får se vad som händer. Det som händer, det händer!

Sitter här inne i detta rum och funderar på vad jag ska göra, vill gå ut och fota, men regnet fick mig att tappa orken, så det blir inget av med det heller.
Eller så funderar jag på att mublera om mitt, rum men jag har inte en aning om hur ändå, är bara less på mitt rum just nu så.
Finns så mycket jag vill göra men som jag inte har orken till ändå.

Ikväll blir det kalas, vilket inte heller känns kul. Vill inte göra något, fast sammtidigt vill jag. Men min kropp orkar inte göra något.
Sedan imorgon, efter skolan tror jag att jag att jag ska packa, om jag nu orkar fara till pappa i helgen. För jag vet inte om jag orkar. Sedan på eftermiddagen blir det ju som sagt möte iaf. Vilket ändå känns bra. Hoppas bara att det blir bra också!
Men nu ska jag iaf ta och avrund detta inlägg och göra något annat en stund, innan jag ska be mamma börja med maten.

BTW så ligger iaf 2 bilder ute från teaterledarutbildningen på :
http://www.junis.org/teaterledarutbildning
här är iaf gruppbilden från steg 1 :)


Jag saknar er ska ni veta<3

Matte sucks!

Jag får värsta ångesten nu, bara så att ni vet det tänkte jag.
För jag ligger efter 40-50 sidor i matten, och jag harinte räknat på jätte länge + att vi har prov snart.!
Och jag fattar verkligen inget av det vi gör. Orkar inte.
MÅSTE verkligen ta tag i det här om jag vill klara matten alltså. Får göra något ryck när jag kommer hem tror jag och sätta mig och räkna matte ist för att sitta vid datorn. Vill ju klara skolan så, och eftersom jag tycker att matte är roligt också så.
Nog om det nu!

Sitter på skolan nu, har egentligen tyska, men eftersom jag ska välja bort den så orkar jag helt enkelt inte gå på den.
Så jag har hål nu, sedan har jag EV.
Dagen är rätt slapp, men jag har ingen ork till något. Har ont i hela kroppen, och känner mig allmänt hängig.
Med andra ord tyder det på att jag håller på att bli sjuk, och jag orkar verkligen inte med det just nu känner jag. Jag har alltså inte tid att vara det, har för mycket som jag MÅSTE göra just nu.

Har haft SO idag, ärligt så sämst. Såg på film om första världskriget, och jag lovar att halva klassen somnade.
För det första var filmen svart/vit och sedan så hon som berättade i filmen bröt as mycket på finska, och sedan fattade man absolut inget av vad filmen handlade om.
Så jag orkade inte se den, satt typ och glodde ner i bänken ist.
Men nu måste jag ta och sluta, måste kolla när jag börjar! Kram<3


tröttheten knackar på min dörr!

Tröttheten knackar på min dörr känner jag. Kanske jag trotsallt borde gå och lägga mig ganska snart ändå.
Om jag skulle ta mitt sunda förnuft till fånga så.
Men det känns samtidigt ovärt att gå och lägga sig nu, då lär man ju vakna tidigare än någon annan imrogon.
Fast samtidigt borde jag sova eftersom jag känner att jag håller på att bli sjuk, och då är det ju bra att sova. HAr jag hör iaf.

For på ICA maxi med Mormor, och Mamma, fick mig en ny tröja, den var faktiskt riktigt snygg :)
Vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer. Är bara allmänt förvirrad i helhet just nu.
Upp och ner och ut och in känns det som. Men orkar inte gå in på det just.

Imorgon blir rätt slapp faktiskt. Skola sedan ska vi på kalas, Morfar fyller år. (tror ni att jag kom i håg det) nej mitt minne suger känner jag.
Känns att jag behövde den här veckan, helt ärligt, har vart fullbokad flera veckor nu, och kommer vara det också. Men den här veckan har jag verkligen inte haft något. Jo teatern i går sedan har vi möte på fredag. Men annars är det verkligen inget den här veckan, eller jo. Jag MÅSTE boka upp hela helgen, så om det är någon där ute som känner för att hitta på något under helgen så snälla ring mig, jag vill verkligen göra ngt!
Nu ska jag ta och avrund detta inlägg och hitta mig något annat att göra än att skriva bloggar hela tiden. =P
Kraam<3


huvudvärk!

Mitt huvud värker, och jag är hungrig. Vill helst ha mat nu. Men jag får nog vänta ett tag till, det går ingen nöd på mig.
Bror och morsan ska äta palt, vilket jag inte tycker om *usch*, så jag ska äta pastagratäng ist. Det känns då betydligt mycket godare måste jag säga. Så jag hoppas att deras palt är klar snart, innan min mage skriker.
 
Gick hem från skolan idagn, när det var en lektion kvar, men det inte för att jag var sjuk, för det är jag inte. Utan för att vi hade elevensval, och det är rätt pratigt i klassrummen då, och jag hade fruktansvärt ont i huvudet. SÅ jag gick hem och räknade lite matte hemma ist (med betoning på lite).
Sedan har jag och mor gått igenom regler vi ska ha hemma (suck vad förbannad jag blir).
Måste stänga av mobilen halv 11 och lägga den på skrivbordet *kill*. Jag kommer fan inte klara av det, helt ärligt.
Men, men jag får väl göra mitt bästa *snyft*
Men jag vet att jag måste sluta använda mobilen så mycket som jag gör, använder den verkligen FÖR mycket.
Så det kanske är en bra början det där, jag kanske inte ska vara så anti till allt.

Nu har jag äntligen fått i mig lite mat, vilket inte var helt fel faktiskt *gott*.
Nu ska jag sätta mig och ladda ner lite musik ^_^Sedan ska jag kanske fara ut och cykla, men jag har inte den blekaste aning om vars jag ska cykla, vill inte sitta hemma bara. JAg är rastlös!


fast!

Godmorgon! världen!
Jag är lite sen men försöker klämma in ett litet kort blogginlägg innan jag ska spurta(på cykeln) till skolan, dv s jag börjar om 6 minute *öka*.
Borde inte sitta här egentligen som ni kankse fattar. men men.
Har bild idag med. USCH!
DAgen idag är mycket jobbig bara tråk ämnen. får tillbaka NO provet, jag vill inte.
Suck, får göra mitt bästa av dagen, ni kan ju allitd smsa och vara lite social med mig om ni orkar!
Kram//A


coold

Fryser sönder nu bara så att ni vet det tänkte jag. Det är inte spec varmt ute den här tiden på året/dygnet. Men man har ju valt det själv så.
KOm nyss hem från teatern, som inte riktigt gick som planerat. Men jag orkar inte gå in på några detaljer just nu. Det blev inte somvi hade tänkt helt enkelt. Men jag har skickat iväg ett mail s¨å nu kankse det "händer" något. orkade inte låta det vara sådär bara. Men men.

Jag orkar inte skriva så mycket mer nu, ska ta mig en varm kopp te sedan ska jag burra ner mig under mitt duntäcke och försöka få tillbaka någon värme i kroppen.
Är ledig imrn(nej inte från skolan) men efter det (= känns otroligt skönt, men ändå inte. Men jag ska inte göra något!!

Någon som vill göra något på torsdag efter så där 1415 så kan ni ju slå en pling! Orkar inte sitta hemma och tråka, vill göra ngt då!
Ska avrunda nu. Kram<3

let the pain fly away!

Vill så gärna låte smärtan flyga iväg som en duva i skyn. Men något håller denna smärta kvar, något vill inte låta den flyga.
Den skriker efter frihet, smärtan vill ut. Men något hålldet den kvar.
Låt den få flyga, jag bönar jag ber. Vill inte mer smärte bära. Benen dom viker sig, faller ner på knä.
Snälla låt den få flyga! Smärtan som skriker och skaver. Men hur mycker jag än ber så finns den allt där, den svider och skaver, blir tyngre för varje sekund som passerar. Tyngre och tynge, mina ben klarar inte av att bära det själv.
Tyngden av smärtan jag bär inom mig.
Den svider och skaver. Gör ont som knivar som river. Får tårar att falla ner mot marken.
Redan skadad kropp, men smärtan är för mycket, vill slappna av. Förlåt.
Bara ett litet snitt och jag får slappna av för en stund.
Förlåt jag ville dig inte skada, nu blev det så här förlåt. 
Ärren blir fler, tyngden blir mer, försöker att hålla det gråt som jag har, kvar inom mig.
 Förlåt, för alla mina misslyckanden och misstag.
Jag ska göra mitt bästa.





Det är som så typsikt mig. Jag vet att jag klagar, och tjatar, jag vet att det finns dom som läser det här som bara tycker att jag klagar på hur jag mår. Men faktum är att jag skriver det inte av syftet att andra ska bry sig egentligen. Utan för att få skriva av mig, bara skriva bort det en stund!
Så att ni vet varför det verkar som om jag "klagar" i nästan varje inlägg.

Ska snart ner på Junis och ha teater med yngre gruppen. Eller ja vi får väl se hur det blir. Det verkade bara lite rörigt ikväll med vad som ska göras och så eftersom vi ska se någon teater pjäs idag också. Men vi får se hur det blir, allt löser sig nog, i hope (=
Ska försöka hitta mig nåogot att äta innan jag ska fara ner på stan, fast jag egentligen inte ens känner mig spec hungrig!
Men äta måste man. Iaf om man ska orka med allt jag gör ^_^.

Hade bild idag, drygt. Jag har inga idér på vad jag kan göra för något, eller jo, men det krävs jätte mycket tid åt det, och jag orkar aldrig engagera mig i att fixa det, fast jag ahr allting klart framför mig. Måste bara ta mig tiden till det, och den finns men jag lägger den tiden på annat, som absolut inte är lika viktigt. Te x som att skriva på bloggen.
 
Fick tillbaka SO provet idag också.  Jag vet inte om jag blev nöjd eller inte faktiskt. Fick G och jag vet att jag verkligen borde vara nöjd, men på något konstigt sätt så är jag inte det ändå. Men jag borde verkligen vara nöjd med G.
Hade 40 och G bar 31, VG 50,5. Och hade jag bara pluggat lite extra på det som jag hoppade öveer hela tiden så vet jag att jag hade klarat VG. Och det gör mig typ förbannad på mig själv.

Får nog tillbaka NO provet imorgon, kommer nog få G på det också, men jag vet inte. Man kan ju alltid hoppas på det iaf.
Det kändes som om det gick bra på det provet, bättre än vad det kändes på SO provet. Aja :P

Ska börja göra mig i ordning nu och pallra mig ner mot stan snart, fast jag inte har någon ork till det. Men men.
Aja, hare bra kram!


It´s okey, i think. But i don´t know! ;_;

can´t do these any more!

Jag är fruktansvärt trött just nu, och skulle helst av allt bara gå hem och lägga mig och sova.
Vill inte vara i skolan, är sjukligt trött just nu, men jag vet inte varför.
Skit samma, får lägga mig tidigt ikv också tror jag.
Jag har iaf teater ikv, känns inte så taggad, men jag gör mitt bästa, jag får så lov att göra det.
Sedan sak vi tydligen titta på någon teater ikväll, vet inte avd det rä för någon teater, men detär iaf på engelska, så mcyket vet jag. Annars blir det nnog bara att ta det lugnt idag tror jag.

Sitter i skolan nu och har jätte tråkigt, och jag vill inte vara här, jag orkar inte. Känner mig inte peppad till något just nu.
Verkligen inget alltså. Men det finns ju inte så mycket att välja på, det är bara att härda sig igenom det.
Jag har typ bara två lektioner kvar innen jag slutar också så.
har bild snart, sedan lunch och SO, usch,.
Sedan blir det hem och städa lite på rummet och sedan drar jag nog ner på stan, orkar inte vara hemma,
Orkar inte vara någon stans just nu faktiskt.
Orkar inte med det här heller.  Jag vet inte vad jag ska skriva. Allt är bara rörigt, hade jätte mycket jag hade tänkt skriva, men det bara försvinner när jag börjar skriva, så då blir altt bara jätterörigt ändå.

Nu ska jag inte skriva mer, ska dra mig bort mot bilden ist. Har inte en blekaste aning om vad jag ska göra.
Ska ha gjort ett bildprov tills nästa vecka, kommer inte  hinna det USCH!
Ligger efter i allt nu! Orkar inte!


Who does! Who loves me?

BORING

Vill du läsa ett normalt inlägg, bläddra ner till inlägget nedanför detta. För detta är bara ett tidsfördriv för mig!


HUR

Svarar du i telefonen: olika, men oftast: Hej det ä Amanda
Gör du när du är kär i fel person: Jadu, vad gör man?
Tycker du om gul-bil-leken: Nej, usch!
Mycket pengar har du i plånboken just nu: kanske 5 kr, blev fattig i Göteborg
Mycket är klockan: 21:12
Många kontakter har du på msn: 120 kankse
Spenderar du en regnig dag bäst: Inomhus!

VEM

Pratar du med på msn just nu? Amir
Pussade dig senast? minns it;_;
Vill du kasta en sten i huvudet på? En viss person
Saknar du mest just nu? Folket på utbildningen
Är din bästa vän av samma kön? Jonnich i think
Är din bästa vän av motsatta kön? venne, många?
Är ditt 10:e sms ifrån? Sarah
Ska du träffa imorgon? Många xD
Umgicks du med senast? Folket på utbildningen<3
Sov du med senast? Hur tolkar man den fårgan?
Festade du med senast? Ingen!

JA- OCH NEJ-FRÅGOR

Cyklat utan händerna: Japp^^
Gråtit en hel natt: Ja, tyvär.
Åkt vattenskidor: Nej, men avr nära på att pröva det
Åkt rullstol: Yes ^_^
Gjort en bakåtkullerbytta:  Jag tror det, ja
Köpt lösgodis för över 50 kr: Kan hända. men inte för att ata dt själv.
Haft träningsvärk: Oh yes!
Önskat att du var det andra könet: Japp!
Velat vara ett djur: Nej ;S?
Tänkt dig en kompis i rosa kanindräkt: eah, nej
Tycker Harry Potter är bra: Nja, inte direkt
Hatat choklad: Ja, faktiskt!

VEM

Är i rummet med dig? min mobil ^_^
Fick du senast sms av? Sarah
Tänker du på nu? Många!
Pratade du senast i telefon med? Far
Hus var du senast i: Mitt eget?
Sa du senast "jag älskar dej" till?. . .
Önskar du var med dig nu?: Du, jag behöver dig!
Är din favoritsläkting?: Ofta?
I din skola går dig mest på nerverna: Inga namn!

VAR

Går du skolan? TC!
Är din telefon? bredvid mig!
är din mamma? ute ngn stans!
Sover du? i min sän<3
Handlar du mest? ICA
Fick du tag i tröjan du har på dig: Kongressen ifjol!
Åkte du senast bil? i morse!
I ditt rum är du? på stolen!

VAD

Åt du senast? middag!
Drack du senast: Hemmagjord saft!
Är det för färg på dina byxor? svartgråa
närmaste saken som är blå ? "blåtand" saken i datorn!
Gillar du mest med skolan? Inget alls?
Har du på fötterna: socks?
Är din favorit färg: Orka favorit färg. Men isf svart!
Vilken film såg du senast: The ring, vilket inte var hela. Så då avr det underytan!
Hör du just nu? tystnad!

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i en annan säng: Ja
Hånglat på en bio: nopes
Tyckt att din kusin är het? don´t think so
Sovit naken: Nja, venne!
Kört över hastighetsgränsen? Cyklar jag så fort?
Målat om ditt rum? Nej, men jag vill
Dansat framför en spegel: Vem har inte?
Fått hicka: alldeles för många gånger!
Stulit pengar från en kompis: Nej, :O
Hoppat i en bil med folk du just träffat: Kan hända ja, men är osäker!
Varit i slagsmål? njae inte bokstavligen!
Smugit ur ditt hus: Nepps!
Haft känslor för någon som inte känt detsamma: Tyvär ja ;_;
Hånglat med en främling: nepps
Älskat eller saknat någon? Båda två!

GOD NATTT!!!

Inget är som det ska

Försöker springa ifrån den. Men den hinner i kapp mig lika fort igen. Fångar mig och håller mig fast.
Försöker att slita mig loss, men den är alldeles för stark.
Jag vill inte minnas, men jag kan inte glömma. Det svider och skaver.
Det är bara en lek, en lek. Men jag vill inte vara med. Vill kliva ur och inte mer se.
För det var inte jag som lekte, det var inte jag. Som lekte med känslor.
Det var inte jag som körde ett spel. Men orden dom kastas mot mitt ansikte hårda och vassa. Dom river, och skadar.
Ett sår som aldrig mer läker.
Orden är många, och jag vill ine höra. Jag vet vart du vill komma, jag vill inte vara så låg.
Låta dig få rätt, inte igen.
Men svag som jag är jag kommer ge med mig, för orden som kastas i ansiktet mitt. Skulle jag ducka skulle dom ändå mig förfölja.
Tårar som faller, som aldrig tar slut.
Jag ville inte, jag ville inte.


Jag kan inte glömma hur mycket jag än försöker.


 Jag skulle aldrig ha kraften, inte moden eller viljan att fortsätta. Om det inte fanns någon som peppade mig och fick mig att inse att jag duger för den jag är, och att jag är värdefull.  Att jag inte ska behöva vara någon annan för att någon ska tycka om mig.
Någon som fanns där och orkade lyssna. Som finns vid min sida som lyssnar när det verkligen behövs.
Någon som bryr sig om mig, som får mig att tänka positivt ist..
Du får mig att se det ljusa i det mörkaste mökret!
Tack för att du finns, skulle aldrig orka det här utan dig. Du betyder otroligt mycket för mig<3



måste avdrunda detta inlägg innan det blir alldeles för långt, för er som inte redan tycker det förstås.
Tror jag ska gå och lägga mig snart, är otroligt trött.
Kram<3


Tack<3

Wendelsberg<3

Godmogon världen, jag är hemma får en intensiv helg i Göteborg och Wendelsberg. Men sammtidigt en helt oförglömmlig helg, den har varit helt underbar, tack till ni som gjort helgen värd!

Helgen startade iaf med en resa hemifårn till junis 0730 i fredagsmorse, sedan flyg härifrån ner till stockholm 0945.
Och Amir & Tobbe var inte dom mest sociala som man kunde sitta bredvid precis men.
Väl framme på Arlanda satta vi oss på max, och Amir börjar vinka och le as mycket mot ingången, då kommer Mican med Skellefteå gänget, som flyger samma flyg som oss ner till Göteborg som gor 5 i 1.
Framme i göteborg flygtaxi ut till Wendelsberg.
Och rodda med rum och massa annat. Tobbe Amir och jonna tog en senare Taxi än jag, Sarah och christoffer.
Och när jag ska gå ut och möta Amir och dom kommer det en motorcykel i fullt lås och körförbi utanför dörren.
Och sedan hör jag bara ett krash och en tjej som skriker, antar att ni själva kan räkna ut vad som hände men.
 Sedan efter att alla fått sina rum och vi fått varva ner ett tag tog vi bussen in till Göteborg och gick på stan, och jag försökte hitta till 5ans, men minns inte riktigt vägen, men det löste sig iaf.
Gick runt där ganska länge innan vi gick och käkade på något litet ställe, där dom hare RIKTIG kebab, och det var sjukt gott iaf.

Sedan började utbildningen vid 2000 och fortsatte till igår vi 1200. Det har varit en intensiv helg men kul.
Nu har jag inte vart med lika mycket som ifjol, utan suttit på sidan och antecknat, och jag kommer ihåg mer iår än vad jag gjorde från ifjol, är väl posetivt.
Fick en Armbåke vid käken, vilket var en oluckshändelse, fick lite ont så jag lade mig och vila, missade tydligen rätt mycket. Men sånt är livet ibland. Jag ahr lärt mig mycket annat under helgen, och fått många nya kompisar, och många minnen som man aldrig lär Glömma!
Tack för en underbar helg! Utan er ahde jag inte orkat med den!




1. Stan i göteborg. 2.Stället vi käkade på + Jonna, amir, sarah och tobbe. 3. Stan. 4. Ngn mysig park jag tyckte om. 5. teater. 6. Mys på lördagkvällen. 7. Teater. 8. Teater. 9. Teater! 10. Teater dt med. 11. Ida & viktoria. 12. Staty! 2
 Diplom utdelning. 14  Skellefteå bor.

ursäkta men dom är nu inte i rätt ordning!


Tack för en underbar resa<3

så jävla misslyckad

Förlåt för alla mina  misskyckanden, förlåt för att jag existerar, förlåt för mina misslyckanden som jag gör gång på gång.
Jag är inte värd det här, jag borde inte vara här, jag hör verkligen inte hemma här.
Jag är inte så bra! Jag är för misslyckad. ¨Jag lovar att  det finns många andra som förtjänar den här platsen bättre än vad jag gör. 
Jag har  för många brister, för  mycket som  jag inteklarar av för att få vara här.
Jag orkar inte, jag orkar inte se mig själv misslyckas gång på gång. Se hur värdelös  jag är, för jag vet det redan.
Varför låter ni  mig ens åka, jag är inte värd  det.
Jag orkar inte se mig själv misslyckas fler gånger nu!!


Guns N' Roses-Paradise City

Godmorgon världen, jag är egentligen inte så pigg för att blogga just nu, men jag gör det iaf.
För jag blev så fruktansvärt förbannad för ca en timma sedan 0600, så står det en hund ute på gården och skäller (tänk er ett sådan gnälligt skäll från en liten hund) och det kändes som om hunden aldrig slutade skälla. Men jag vaknade och tog mig upp i tid "tackvare" den hunden. Så det var väl på gått och ont samtidigt då.
Jag har nyss packat ner flygbiljetterna i väskan. Så nu är jag så gott som klar. Jag sitter här och funderar på om det är något som jag har glömt, men jag kan inte komma på något.
Det enda som jag inte har fixat än är passet(måste nog ta och skaffa mig ett ID kort snart, tappar heldre bort det än passet)
min MP3, som är på laddning nu, för jag glömde bort att ladda den igår, också min godispåse och min börs, men det åker aldeles strax ner i väskan.
 Letade en bok att läsa, trodde aldrig att jag skulle hitta någon, men tillslut fick det bli Pojken som överlevde av Dave pelzer.
Vilket är den avslutande boken i böckerna om Pojken som kallades det. Och jag har bara läst den första. Men jag hoppas den är bra nu.
Annars får jag väl sitta och jobba med Svenskan när jag inte har något att göra, jävla argumenterande text. Tror inte det kommer att gå så spec bra på den. Jag är rätt bra på att argumentera, men inte när det gäller att skriva ner det.
Det är lättare om jag har något att diskutera(argumentera mot) med. Men jag hoppas på det bästa.

Snart ska jag ta min pick och pack och dra ner på junis och sitta där och vänta, eftersom jag typ får hämntning där kl 0815(Var det det?). Sedan går flyget 0945 då.
Hoppas jag kan sova på flyget, med tanke på att jag är ganska trött *gäsp*. Fast nu tar det ju inte så lång tid att flyga till Stockholm härifrån, men ändå.
Ifjol när vi flög Arlanda-växjö så somnade jag, men det beror nog på att jag egentligen inte gillar att flyga.
Inte för att jag är flygrädd eller så, för det är jag verkligen inte. Men jag tar mig heldre fram på andra sätt även om det tar längre tid.
Men det kommer nog gå bra idag, jag har ju med mig roligt folk och så idag. Så jag har någon att prata med så jag kan tänka på något annnat.

Nej nu ska jag göra mig i ordning, och kolla packningen en gång till innan jag ska åka, för då är det försent *känner mig smart* .
Som sagt jag KANSKE bloggar något i helgen, men jag skulle nog inte tro det.
Men om det är något så nås jag på mobilen, jag svarar så fort jag kan, och är ledig!


*nästa göteborg*

Guns N' Roses - Sweet Child O'Mine

Jag har ont;_;. Min axel tar kål på mig, och jag vet inte vad jag har gjort. Brukar bara ha så här ont när jag typ har ågt buss jätte länge. Och jag har inte gjort det nu, jag vet inte vad jag har gjort, för jag kan inte påstå att jag har legat konstigt heller.
Men det är lite störande och inte veta vad det är man har gjort, när man i vanligafall brukar kunna räkna ut det.
störande, störande. Får packa ner alvedon så jag klarar mig i helgen, för det blir ju inte bättre av att sitta still. Och ja, jag vet inte när det blir bättre, känns bara som om det blir sämre vad jag än gör. *suck*

Imorgon klockan 0945 går flyget härifrån. känns rätt taggat faktiskt. förutom att jag måste åka hemifrån rätt tidigt, jobbigt, jobbigt. Men det är det nog värt i slutändan iaf. hoppas jag (=.
Så jag har lite smått börjat packa, eller ja, jo jag är väl så gått som klar känns det som. Måste nog dubbel checka det en gång till innan jag går och lägger mig igen.
Och biljetterna ska jag stoppa ner i väskan också ja. *kommer i håg*
fick candy av mamma tills imrn ^_^*yay*
Nej nu ska jag inte skriva mer, min axel dödar mig totalt, måste försöka slappna av eller något (?)...
Kram


*låter bilden tala för sig själv*


--> göteborg!

Göteborg, Göteborg! Imrn drar jag som sagt till Göteborg med flyget som går 0945 från Alvik. är framme i stockholm 1045. Sedan går flyget från Arlnada 1255 så vi har framme i göteborg 1350. Så då blir det flygtaxi ut till Wendelsberg, sedan får vi väl se vad det blir att vi hittar på för något, om vi åker in till stan och sånt, men det får vi ta imorgon.
 Om datorn där nere finns kvar, kan det hända att det blir något blogginlägg där nere. Men jag vet inte, det beror på hur mycket tid jag har över också^_^.

Jag borda fara till skolan NU men jag orkar verkligen inte. VIll bara sitta hemma idag. Nej, jag ska skynda mig så jag inte missar något.
Slutar iaf 1415 idag, känns ändå taggat har god tid på mig att packa då iaf(AA).
Nej nu måste jag verkligen slute. PUSS!



Göteborg imorgon<3

frozen rose!

Det faktum att kärleken är hård går inte att undvika, inte att gömma sig för. För förr eller senare så står vi just där.
Med hjärtat i handen och en frusen ros man trodde skulle få ge bort.
Stelnat och dött. Hårt och kallt. Hjärtat slår långsamare och långsamare för varje andetag man tar.
Någon som släpper ett betongblock på bröstet.
Ett hjärta som gråter, tårar av is som. Tårar som skriker av smärta. Så ensam och misslyckad.
Vill skrika ut all min ångest. All ensamhet som finns.
Vill skriva, men jag finner inga ord. Vill inte detta längre. Vill att någon där ska mig förstå.
Vill glömma men minnena finns kvar, dom sliter och skaver och trycker sig på.
Så misslyckad, förlåt.


Förlåt för att jag ens finns....



Skolan idag så slappt. Bild, sedan No, fick sluta 20 minuter tidigare. Vilket var jävligt skönt. SEdan SO prov då. villket kändes som om det gick sämst, helt ärligt alltså. Jag hoppade över en massa frågor, och hade bara allmänt hjärnsläpp på totalt allt. Tror det kan bero på att jag typ 10 minuter innan satt och pluggade på vissa ord som jag verkligen inte kunde. Och att jag abra att och fokuserade på dom hela tiden. och blev som "blind" på dom andra orden.
Kan ha vart så, men jag vet inte. Får väl se hur det fick iaf. Jag hoppas som sagt på det bästa ^^

Har nyss suttit och skrivit ut våra flybiljetter tills på fredag. så nu ligger dom här på min skrivare i tryggt förvar tills vi ska åka på fredag^^
Och jag börjar känna ångest. För jag hatar att flyga. Eller egentligen inte själva flygningen, det är bara starten och landningen som jag verkligen hatar. *ångest* Jag srsly hate it. Men det kommer gå bra, jag får intala mig själv det iaf.
 Men helgen kommer nog blir bra hoppas jag iaf. Det lär ju iaf vara en rätt så jobbig helg, vilket dessa helger brukar vara. Men det är bara att göra sitt bästa och hålla humöret på topp..
Nu orkar jag inte skriva mer, mina axlar är onda med mig och jag orkar inte skriva mer just nu.
skulle helst av allt bara vilja sova;_;

Kram