Seg måndag, som bara den!

Jag är SÅ JÄVLA LESS på "inglorious Bastards" nu så jag skulle verkligen kunna spy alltså. Allt handlar om den nu, och jag skulle lämna in filmrecensionen idag, har jag gjort de, nä tänk för att jag inte har det, för jag kommer ingen stans utan står bara och  stampar på samma ställe hela tide, jävla film helvete. Hur kan en så bra film bli så dålig på en vecka ;S, det är helt sanslöst alltså. Jaja, jag får ta tag i det där inatt eller imorgon, jag vet inte, det måste göras i alla fall, ska försöka skriva klart den så jag kan lämna in det till Sofie imorgon, det skulle vara bra eftersom jag inte kommer hinna maila henne idag, suck. Jag som verkligen ville hinna klart idag, men ska jag vara ärlig så glömde jag totalt bort det när jag kom hem. Sedan så har jag varit så sjukt trött och haft ont i huvudet som jag vet inte vad. Helt sjukt.

Måndag idag, segt som bara den, har inte varit med om. Först mediekunskap, läste typ tidningar och skrev vilka olika sidor det fanns i tidningarna, suck jaja, media är media, allt är inte roligt, fast det är de ju aldrig dock. Sedan hade vi svenska, och ni kan väl aldrig gissa vad vi gjorde där, jo film recension. Kom dock inte så långt som ni kanske redan har förstått. Men men, ska snart engagera mig snart.
Sedan hade vi medieproduktion och vi filmade dom anslagen vi fått förra veckan, det blev faktiskt riktigt roligt, och bra, vissa bitar. min grupp fick i alla fall beröm, det känndes bra. Det tod väl sådär nästan hela lektionen och sedan tittade vi på alla filmerna, kul=)
Drog dock över på tiden innan vi skulle ha mentorstid, eller ja vi valde representater till Elevrådet, vilket blev jag och Alexandro, det känns roligt faktiskt=)
Sedan dega på skolan i en halvtimme, Tina kom dock efter en kvart (dvs en kvart innan vi skulle på mötet) Och var lite trevlig med mig, då gick tiden betydlig snabbare kan jag lova.

Mötet gick bra, skönt att få det bortgjort, men vet inte om jag kom fram till så mycket (eller det kanske vi gjorde men).  Aja, mötet är avklarat, och jag och Carina bestämde att vi skulle gå och fika på schmäck nästa fredag, ska bli kul.
har även bestämt mig för att börja i kör idag, blir nog i Philomela, dvs den kören som Ida är med i, på måndagar, blir bra=)
Men nu ska jag dricka thé och krypa ner under en filt och se på TV innan det blir sängen och kanske ett kolegiblock, en penna och en halvskriven filmrecension.
Skriver imrn. Kramen<3






Gangster

Godkväll, Stör mig fortfarande på den hemska statistiken för blogg.se  men jag antar att det är något som jag får lära mig leva med. Jag bloggar ju trotsallt inte för att se statistiken, i hope. Men men, det är ju inte så jätte hemskt som jag får det att låta som heller. ^^

Min söndag har varit... Seg, verkligen seg. Vaknade 11 och har inte gjort mycket annat än att se på TV och suttit vid datorn idag, men det behövs sånna dagar också faktiskt, riktigt slapp dagar behöver man och det kan jag inte säga emot. Har faktiskt varit riktigt skönt om jag ska vara ärlig.

Just nu sitter jag och ser filmen "Gangster" med Mikael persbrandt, som visas på 4an, men förnärvarande är det ju reklam och det har varit nyheter och väder, så jag passade på att blogga lite. börja se filmen om ni inte redan gör det, den är inte världs bäst, men den funkar helt klart. Så ska nsart avrunda för filmen börjar när som helst.
Imorgon skola, sedan ska jag typ ha möte med rektorn, hoppas det går bra, men det lär de nog göra.
Annars blir det inte så mycket imorgon, rätt skönt ändå. Det blir nog desto mer senare i veckan.
Men nu börjar filmen. Så jag skriver ngt imrn. Kramen<3


lördag;D

Just nu är blogg.se inte så omtyckta av mig kan jag lova, dom har gjort om statistiken, och där man ser den är helt annorlunda, linjerna är tjockare, grötigare och den ska vara en prick ovanför varje datum, den pricken är inte ovanför linjen där datumet står, utan kan vara mittemellan, fast det inte finns någon dag där, nej jag blir less, blogg.se verkar bara bli sämre och sämre, överväger nästan att överge det här nu. Kan ni inte bara ge er någon gång, fan var ni tvungen att byta det där för :S

Aja åter till verkligheten kanske. Har haft en jätte bra kväll. Åkte till Sandra och käkade middag , jag, Sandra, Claire och mamma. Teriyakibiff, riktigt gott måste jag säga. Sedan vid åtta tiden kom Marianne också. Vi hade riktigt trevligt faktiskt, sedan kom Mathias och hämtade oss kanske kvart-20 över 12 kanske, och nu sitter jag här, och ska bara avrunda detta inlägg så ska jag faktiskt gå och sova, börjar känna mig riktigt trött om jag ska vara ärlig. Det är ju trots allt en dag imorgon också, innan helgen är slut *suck* vill att helgen ska vara längre, kan man inte begära det. Jag hade i alla fall grymt gärna velat det just nu känner jag.
Men nu är det dags att sova, skriver väll något imrn(idag) också. Om ni undrar varför det inte kom något inlägg igår, så var det för att när jag skulle blogga hade blogg.se driftupehåll, och gjorde om statistiken, morr!!
Men vi höres, kramen<3

Bäst ever

Godkväll, har haft den absolut bästa dagen ever alltså.  Den här dagen gjorde verkligen min vecka, och det säger jag verkligen med ett leende på läpparna också, tack för kvällen alltså. Helt underbart.
Skulle ner på subway och käka då mamma ringer och frågar om vi ska fara på eastern palace och käka, det tackar man ju aldrig nej till liksom, så då cyklade jag ner dit käkade med mamma, Mathias och mormor innan jag cyklade vidare, till kyrkan för mässan och sedan Lindigruppen, första gången för den här terminen, var verkligen roligt att träffa alla igen, kanske inte var jätte seriöst idag, men vi fick i alla fall något gjort, vilket var det viktigaste, dock skrattade vi typ så vi grät. Riktigt roligt har jag i alla fall haft. Det är alltid lika roligt med torsdagarna, och kommer verkligen se fram emot det den här hösten alltså. Vi har alltid så roligt, kommer vara höjdpunkten på veckan alltså. Kul att ha något att se framemot, särskilt efter våra sjukt jobbiga torsdagar i skolan, så är det skönt att få göra något kul, även om det kommer bli mer seriöst nu framöver kanske.Åh, jag sitter och ler här i min ensamhet, känns urfånigt, men min kväll har verkligen varit fylld av skratt, och det gör mig alltid lika glad, kan vara glad så länge för så lite, ser redan framemot nästa torsdag=)
Ja, ja jag babblar på om det här, men jag älskar känslan efter att ha varit där, jag är alltid(!) glad när jag kommer hem=)
 Men nu ska jag avrunda och åka hem, kramen<3

Städning!!

Goddag, jag är ledig idag, vilket är grymt skönt. Dock har jag inte gjort ett skvatt idag förutom att jag har suttit här då, vilket inte är specielt lovande. 5 timmar, grattis. Men jag ska bara skriva klart det här inlägget så ska jag faktiskt gå och städa mitt rum som bokstavligen ser förjävligt ut och är i akut behov av stadning, närmare detaljer behöver jag dock inte gå in på. Men det räcker med att säga att det verkligen behövs. Har jag sedan tid över och orken så ska jag fixa garderoben, och skruva ihop min byrå som jag fick när vi var på ikea, har ca 2 timmar på mig innan jag måste göra mig i ordning och pallra mig ner till stan för mötet med Åke. Efter det blir det någon/några timmars dö tid, kanske 2 timmar då jag inte har ett skit att göra, känns inte så peppat. Halv 7 blir det sedan Lindigruppen, första gången den här terminen, ska bli kul.

 Jag hade egentligen tänkt sätta mig och se Mamma mia! men jag insåg att jag verkligen måste städa, och om jag ska vara hemma i helgen vill jag ha det bortgjort, men det känns så OTROLIGT jobbigt att dra fram damsugaren, ja det är ju inte ansträngande så, men den är otymplig och jobbig. Men jag kommer inte undan det förr eller senare måste jag verkligen göra det och desto längre jag väntar, desto jobbigare kommer det att bli. Men, men. Det är bara att sätta igång.
Tror jag ska dra igång Spotify så jag har någon musik att lyssna på också. Nä, nu ger jag mig, för varje mening känns det bara ännu jobbigare att dra sig från datorn för att städa. Men skriver kanske senare. Kramen<3

Filmanalys

Nu, äntligen är jag klar med den förbannade filmanalysen som jag aldrig trodde bli klar hur mycket jag än skrev verkade det aldrig komma närmare ett avslut. Men nu äntligen är den klar och jag har mailat den till min lärare i mediekunskap, så nu är det bara att hoppas på att hon godkänner det innan våran mediekunskapslektion börjar imorgon, eftersom vi inte har någon datakunskap, vi har ju inte fått våra datorer ännu. Vi har alltså bara 2 lektioner på torsdagar som är 2 timmar och 45 minuter. + lunch då. Så om hon inte hinner godkänna den innan typ halv 12 imorgon måste jag åka till skolan, för att ja jag vet inte vad jag måste göra i så fall, men jag får nog godkänt, jag är verkligen riktigt nöjd över mig själv att jag lyckats lämna in ett atbete innan deadline, det är ovalingt för att vara jag, om det ens hänt någon gång...

Så jag hoppas på att var ledig imrn, då är jag ledig och slipper stressa ifrån skolan för att hinna ner till stan när jag ska ha mötet med Åke, så om något vill hitta på något kan ni ju höra av er=)
Men nu ska jag gå och se på tv=) kramen<3

Quentin Tarantino

Så, då hade andra skolveckan börjat ja, känns väl lite sådär lagomt drygt faktiskt. Busskorten fungerar fortfarande inte, vilket jag tycker är välidigt bra för då kan man åka hur mycket buss man vill, skönt då jag nu för tiden inte har cykeln på stället jag befinner mig(oftast är det i alla fall så), detta är dock väldigt opraktiskt, då jag tycker om att cykla. Men jag tycker också att det är väldigt skönt att åka buss, fast vem gör inte det liksom, det är bekvämt och allt,det gillas av mig.
 Förra veckan var slapp, som första veckan i skolan oftast är, det var även gårdagen då vi började 1 och slutade ca 20:00, och vi var och såg Inglorious Bastards av Quentin Tarantino. rekomenderar starkt att se den.  Även om det är brutal så finns det inslag av humor i den, vilket är väldigt bra, men se den, det tycker jag absolut.

Och idag har vi haft idrott engelska och mediekunskap, ja idrotten var mest kolla planeringen och gå en promenad, engelskan hade vi ett sådant diagnostiskt(stavas det så?) prov, vilket gick åt helvete, och det menar jag, för jag kunde verkligen inget. Sedan mediekunskapen  gick vi igenom dramaturgi och började skriva en analys på filmen, som ska vara klar senast torsdag klockan 3. FAN, måste verkligen hinna klart innan det så jag får vara ledig. Har börjat, ordentligt, och hade tänkt skriva hemma. Men ni tror inte att ja glömmer  papparet där det står vad jag ska skriva på skolan, jo det är klart jag gör. Det är jag i ett nötskal. Får fixa det där imorgon, men hur FAN ska jag hinna, ÅNGEST! Måste hinna klart innan 3 på torsdag så jag hinner med bussen så jag är i stan innan halv 4 för då ska jag ha möte med Åke, sedan bär det av till kyrkan för lindigruppen halv 7, och klockan 10 går  bussen hem, suck så seg den dagen kommer bli. Men nu skriker sängen på mig och jag måste verkligen sova. Kramen<3

Bröllop

Godkväll! Nu är det några dagar sedan jag skrev igen, men jag har verkligen inte tid att blogga längre känns det som. jag tänker hela tiden att jag ska blogga, men det blir aldrig av. Men jag ska bättra mig, eller ja i alla fall ska jag försöka bli bättre på att uppdatera.

Första veckan på gymnasiet är avklarad och klassen o lärarna känns riktigt bra om jag ska vara ärlig. Nu har ju dock inte skolan "börjat på allvar" ännu, men nästa vecka, eller ja på tisdag i alla fall.
 På måndag börjar vi klockan 1 och ska sedan se Inglorius Bastards på kvällen, tror det kan bli riktigt trevligt faktiskt =).
Sedan slutar vi väll vid 8 kanske bussen går dock inte hem förrän 22, blir nog rätt segt kan jag säga.

Idag, lördag har jag varit på Carolas och Björns bröllop. Var riktigt fint faktiskt, verkligen. Och önskar er verkligen lycka till och stort grattis. hoppas ni haft en bra dag!!
 Ska förska lägga in någon bild senare, men min kamera ogillar mig starkt och jag kan inte ladda in dom på datorn. måste ladda in dom med min gamla kamera som för närvarande är i Djäkneboda. Men efter det ska ni få se någon bild=)
Men igen, Stort grattis till Carola och björn. Denna dag tillägnas er! =)


Norrbyskär

Hallu där! Jag är glad, över glad idag! Det känns bra och jag är lycklig. Skolan känns peppad.Och ja. Imorgon har vi  våran första riktiga skoldag, det känns riktigt bra faktiskt.

Idag har vi som sagt varit ute på Norrbyskär och gått kompisstigen och massa annat också för den delen. Vi spelade volleyboll med Sveriges sämsta volleyboll. Så det gick inte fullt så bra kan jag lova. Men det var roligt, och det är väll det som är det viktiga, eller hur?
 Mer då, nä vi gjorde inte så mycket mer. Kompisstigen var rolig, även om vi kanske inte var jätteduktiga så tycker jag faktiskt att vi hade väldigt bra sammarbete, men det kanske bara var jag? Hursom gick det bättre mot slutet.
 Vädret var helt fantastiskt, vilket var bra. Hade inte varit så roligt i regn.
 
 Men kompisstigen består i alla fall av ett antal övningar som går ut på att gruppen sak sammarbeta och att man ska klara de olika övningarna, vissa går på dit och andra inte. Det var bla att man skulle gå på någon lina, bilda ord. spindelnätet(där alla i laget skulle genom nätet, men man får bara använda ett hål 1 gång) och knuten osv. Riktigt roligt. Och ja sammarbete är verkligen viktigt annars går det väll inte så bra kan jag säga.

 Men nu ska jag ta och avrunda detta inlägg och sätta mig och se film innan det blir sängen. Ska ju upp vid 6 imorgon med. Bussen härifrån går ca klockan 0645, inte allt för taggat men går man i skola så gör man. Men nu har filmen börjat och det är bäst jag går så jag inte missar hela filmen. Ska dock ta mig lite blåbärspaj(som jag för den delen har bakat) och ett glas cola=) kramen<3



Gymnasiestart

Så, nu var första dagen i gymnasiet avklarad, skönt. Inte för att  jag har "oroat" mig eller så, mest bara att det är skönt att fått det gjort. Träffat lärarna, klassen och fått titta runt på skolan. Det känns verkligen riktigt bra måste jag säga. Inte allt för stor skola heller. Och lärarna verkar riktigt bra. Våra mentorer verkar också bra måste jag säga. Så såhär vid en första "anblick" känns det som det kommer bli riktigt bra. Jag ska lite på känslan och gå efter den och inte låta något annat ta över nu. Det här kommer bli riktigt bra! Det får jag helt enkelt intala mig att det blir ;D
 Första dagen var grymt slapp. Info i uppehållsrummet, sedan upprop och info.. SKulle ta typ  mugshots och fika innan vi sedan fick sluta.
 Imorgon består dagen av att åka ut till Norrbyskär.  Blir fun. Älskar Norrbyskär så det är inte mig emot. Bara kul.
 Så det var första dagen. bara 2 år kvar, ne skämt å sido.

 Påtal om något helt annat så har jag fått tillbaka min kamera idag. Så happy alltså. JAg blev överlycklig när jag fått veta att jag skulle få tillbaka den idag. Norge.
 Men men, nu ska jag avrunda och lägga mig och läsa Twilight! Kramen<3



Home sweet home!

Hejsan där ute. Jag är hemma efter några dagar i Norge, och jag måste säga att det har verkligen har varit helt fantastiskt alltså. Norge är verkligen ett helt fantastiskt vackert land om jag får säga det själv. Det är så obeskrivligt hur vacker det verkligen är. Alla berg och dalar. Och för att inte tala om alla vattenfall som finns överallt alltså! Det är så otroligt, och jag kan egentligen inte förstå att det är vårat grannland. Vattnet är så otroligt klart. någon sa till mig att Sverige hade det renaste vattnet, nä jag tror inte på det där längre.
 Jag har sett geirangerfjorden, Nidarosdomen och åkt Trollstigen. Och ja jag är så otroligt nöjd, att på så få dagar få in så mycket. Det är verkligen great. Jag har tagit massor av bilder, men dom är på datorn hemma, och när jag laddar in dom ska jag skriva ett mer utförligt inlägg om resan istället för det hära. Detta känns mest som att jag bara pratar på om hur vackert det är i Norge, men det är det verkligen också.
 Dessutom borde jag gå och lägga mig, dels för att det är dags att börja vända dygnet eftersoms skolan börjar om 2 dagar och sedan för att jag har åkt bil i 24 timmar, sovit dåligt och jaa, vi kom ju hem typ 10 imorse. Och det är dags att lägga sig, min kropp är inte i det bästa skick just nu. Den behöver en godnatts sömn kan jag lova.
 Och imorgon blir det att åka ut till Flurkmark och fira Jonna, som fyllde 15 i Lördags. Grattis Jonna<3 mig älsk du!
 Så det blir bara bra det!
Kramen<3


Trondheim

Hello there! Jag befinner mig på hotellrummet i Norge just nu! Det har varit en otroligt lång dag och det ska verkligen bli skönt att sova faktiskt.  Imorgon vet jag faktiskt inte vad vi ska göra, kanske vi ska kolla på Nidarosdomen, som för den delen ligger väldigt nära vårat hotell! Jag ser det typ när jag tittar ut genom fönstret! Och jag måste säga att det verkligen är jätte fint här! Men det har som sagt varit en väldigt lång dag och jag ska nog gå och lägga mig nu! Men jag skriver nog mer imorgon!
Kramen<3


Norge

JAg skirver detta i all hast, för vi ska bege oss till Norge idag, och vi kommer hem på Söndag, risken finns att jag inte kommer blogga något när jag är borta, men får jag chansen så lovar jag att jag kommer att göra det!
 Så nu ska jag gå och kolla så jag packat allt, innan vi snart ska fara. Jag har med mig mobilen men kommer inte svara på några sms när jag lämnat landet! Kram<3

snabbis

Då hade ännu en dag gått och ja en ny är väll påbörjad också, jag ska snabbt skriva ett inlägg innan jag ska gå och lägga mig, jag är grymt trött och förstår inte varför jag inte lagt mig tidigare.
 Men dagen har varit otroligt slapp, vilket är väldigt skönt,  jag åkte in till stan och skulle träffa julia men det blev inge av.
Så jag cyklade runt, vilket jag tycker är rätt skönt, innan jag bestämde mig för att åka hem igen. Träffade Carola och Staffan också.
 Annars har jag verkligen inte gjort något, bara tagit det lugnt, har haft sjukligt ont i huvudet. Så har inte orkat så mycket faktiskt.  Men nu ska jag avrunda och gå o lägga mig.

 Längtar tills imorgon<3 Du är underbar och det vet du!!

Lördag

Verkligheten är nära, jag sluter mina ögon för att se om det är som jag förestält mig att det ska vara.
 Men verkligheten är tyngre, jobbigare. Men såklart har den sina ljusa punkter även den. Men vilken verkliheten är tung.
Försöker få det att se ut som jag föreställt mig, men jag vet ändå, att den verkliga verkligheten finns där någonstans och jag kommer inte kunna  blunda för den i all evighet. Den kryper sig allt närmare, och tar över tillslut. Det blir smärtsamt och tungt. Aldrig hade jag kunnat föreställa mig det såhär.
 Jag kan inte blunda längre, jag vet att det finns en verklighet som inte går att förneka, även om det inte är dåligt, men det är aldrig perfekt, det är det inte för någon, och dom bitarna som inte är perfekta går inte att blunda för i all evighet.

Jag har varit på stan och shoppat idag, köpte en ny kjol och 2 tröjor. Jag är nöjd med mina köp och det behövdes kan jag säga. jag kommer nog lägga ut bilder senare, men just nu har jag inga bilder så det går dåligt kan jag ju säga.
 Men så fort jag fixat kommer dom.
 Jag åkte in till stan vid 10 och var hemma igen vid 4, och då hade det börjat blåsa rätt mycket, så då känndes det ju inte lika varmt längre, men det var så sjukligt varmt när jag gick på stan så ja,jag vet inte vad alltså.

 Imorgon(idag) blir det i alla fall att åka in till Stan, vi ska på Kalas. Sedan ska vi lämna tillbaka hunder, för vi har varit hundvakt åt Cassi i helgen. Sedan vet jag inte vad som händer mer, eller rättare sagt vill jag inte att det ska hända något mer. JAg vill sova länge, vila upp mig och njuta av att bara vara



Varför blunda, varför inte vilja. Men jag vet att någonstans finns du, och stöttar mig, även om det är på håll finns du där för mig i alla lägen, vad som än händer. Och ställer alltid upp för mig. Finns där för mig när jag verkligen behöver det.
 Det gör ont att veta att vi träffas så sällan, för jag vet att jag behöver dig. Jag vill inte förlöra dig. Jag orkar inte förlora dig.
Jag saknar dig så otroligt mycket, vill bara att dagarna ska gå så jag får träffa dig.

Nä nu måsta jag avrunda, håller på att somna, godnatt. Kramen<3

miss U

God natt(?) Jag  är faktiskt väldigt trött om jag ska vara ärlig och ska alldeles strax gå och lägga mig för den delen också.
 Veckan har varit OTROLIGT jobbig. Nolia tar på krafterna, och det känns att man var där 4 dagar i rad om jag ska vara ärlig.
Kroppen känns öm, och det känns aldrig som jag får tillräckligt med sömn för att ta igen mig, utan jag blir bara tröttare och tröttare hela tiden, jag förstår verkligen inte, men det kanske inte är tänkt att jag ska förstå heller.
 Men även om det tagit på krafterna att stått på Nolia så har det varit otroligt roligt.  Och det känns som om även om vi inte värvade några medlemmar som om vi fick annat "nyttigt" gjort. Tillexempel känns det som om vi kommer kunna starta upp något samarbete med SBU. Vilket skulle vara grymt roligt, eftersom vi inte direkt är "fiender" och vi jobbar ju trots allt för samma sak, så varför inte samarbeta? Så jag hoppas att det blir något av det här, det skulle vara riktigt kul.

 Så vad mer har jag gjort i veckan förutom att gå på Nolia, ja jag har ju som inte hunnit med så mycket annat.
 Vi har haft besök från Luleå som jag inte träffat på flera flera år. Så det var roligt.  Fick var alita guide på stan idag och hann med att hitta MASSOR med snygga kläder. Så imorgon blir det nog en tripp in till stan för att shoppa lite. Ska kolla bussarna påtal om det så jag inte glömmer bort det. Men det är ungefär det jag har hunnit med.



Saknar dig så otroligt mycket så det gör verkligen ont. Jag förstår inte hur mycket man kan sakna någon om jag sak vara ärlig, det gör så otroligt ont så det finns inte ord som kan beskriva det. Jag vill bara att dagarna ska gå så jag får träffa dig, men ju mer jag vill att tiden ska gå, ju långsamare går den. Jag fattar inte. Saknar dig....<3




Nolia

Jag är relativt less, och fruktansvärt sliten. Har ont i fötterna som jag vet inte vad, och skulle kunna somna nu på direkten, men jag går inte och lägger mig 10 över 8 då lär jag ju vakna halv 8 imorgon, nog för att det inte skulle vara så dumt men jag skulle gärna sova lite längre. Jag behöver det.

Jag har inte haft orken att blogga dom senaste dagarna, har varit fruktansvärt trött och inte orkat helt enkelt. I lördags var vi och hälsade på Sanda och Claire, det var riktigt trevligt faktiskt. Grillade och till efterrätt åt vi tårta. åkte väll hem där vid halv 11 tiden och vi såg pirates of the caribbean. Och i söndags(igår) gick vi på Nolia, i några timmar, och jag fick fruktansvärt ont i fötterna. Hittade massor av fint, men handlade dock inget. Men det var riktigt trevligt.
 
Det blev även Nolia idag, dock inte av det syftet att gå runt och titta utan för att jobba. Vi kom dit vid 11 och skulle gå in. Så Tove ringe till Margot så hon skulle komma med våra passer kort. Men det var ingen som svarade, såvi ringde igen, då svarade någon, men det var inte Margot, utan någon parkeringsvakt som jobbade i garaget på Nolia. då hade hon tydligen lämnat mobilen på biltaket, lyckat! Vi stod och väntade, för han skulle komma med mobilen. Men vi viste ju inte riktigt hur vi skulle ta oss in. Men vi gick efter stängslet och hittade några scouter som var trevliga, så vi frågade om en av dom kunde gå och kolla var NBV stod, så hon gick och kom tillbaka en stund senare med våra passer kort, så det var ju tur det i alla fall. Tydligen hade margot inte alls saknat sin mobil, hm.

Men vi gick in och hittade vårat tält, och insåg ganska snabbt att vi hade VÄLDIGT lite matrial att använda. Och jag vet att i har massor med matrial nere på bakfickan, så vi gick in till stan för att hämta matrial, och fick med och en rollup, en typ "bar"/disk, som man kan lägga upp tidningar och så på. Så vi fick bära det tillbaka till Nolia, vilket inte var speciellt lätt eftersom "bar"/disken inte var speciellt lätt att bära. Men vi tog oss fram, till slut. Och det var fruktansvärt varmt att gå och solen lyste rakt på oss HELA vägen. Vi packade upp och stälde iordning "bar"/disken, men vi hann inte mer än packa upp så började det regna. verkligen SPÖ regna också, och det regnade in i vårat tällt, så vi fick packa ner alla tidningar. Men vi var i alla fall glada att det inte började regna medan vi gick dit.
 Inte för att jag riktigt förstår var regnet kom ifrån heller, för det var strålande sol och helt plötsligt började det bara ÖS regna. Tydligen sköts programmet på stora scenen upp med 1 timme för att der regnade så mycket.
 Så jag hoppas att det blir bättre väder imorgon då vi ska stå där. Och imorgon har jag köpt med mig så jag har något att äta också,för USCH vad dyrt det är att äta på nolia alltså, jag åt en korv och en dricka 35:-, skulle ju typ bli pank om jag köpte mat varje dag. Men nu har jag mat att ta med i alla fall.
 Men nu ska jag ta och avrunda detta inlägg.
Kramen<3