Ikea

Hello, jag är hemma, och har för den delen varit det i några timmar nu. Men en heldag på ikea var inte helt fel måste jag säga. Riktigt trevligt faktistk. Jag fick mig en ny byrå, en bordsspegel och 2 nya lampor. Så det var inte helt fel. Vist kanske vi valde helt fel dag att åka ner till  sundsvall då det är enda fina dagen på typ hur länge som helst. Så jag överhettades typ i bilen, det kändes bokstavligen som att jag skulle svettas ihjäl, men det gjorde jag bevisligen inte!
 Vi gick runt på ikea i kanske 3 eller 4 timmare, vet inte riktigt, hade inte så stor koll på tiden, hade fullt upp med att kolla på alla möbler och allt annat. Jag skulle kunna leva på ikea helt ärligt. Allt är så stilrent, och fint. Och jag kan bara drömma om en hel renovering på mitt rum så jag verkligen får det som jag vill ha det. För som mitt rum är just, är det bara en plåga, det känns som ett gammalt fult rum. Jag vet att jag kanske inte är den personen som verkar vara så mycket för design och stilrent. Men då det gäller inredning så är jag verkligen det. Jag vill att allt ska gå i vissa färger, ska se ut på ett visst sett. Men jag kan bara drömma om att göra mitt rum så. Eftersom det skull kräva att jag tapetserade om på mitt rum, vilket för den delen skulle behövas, usch så mina tapeter är äckliga, man ska inte sova med huvudet mot en vägg(bara så ni vet).
 Och jag vill att mitt rum ska gå i svart/vitt och möjligen lite inslag av brunt. Det får bli när jag  flyttar hemifrån ^^

Nu är jag i alla fall jätte taggad på att göra om mitt rum, ska mublera om och fixa till. Även om jag inte får det som ja vill ha det kan det fortfarande bli riktigt fint med det jag har, man ska ju inte kalaga, jag har fått en ny  byrå, den skulle ärligt kunna göra ett underverk i mitt rum, och då ljuger jag verkligen inte heller. Det kommer säkert bli jätte bra, är helt övertygad. Det kommer i alla fall  bli betydligt mycket bättre än vad det är nu, för sämmre kan det i alla fall inte bli, det är ett som är säkert!
Sedan funderar jag på om jag ska sätta ihop nå bilder, alltså nå svartvita bilder som jag tagit och sätta upp på väggarna i mitt rum, tror det skulle bli riktigt fint faktiskt :)

Men nu måste jag nog ta och avrund detta inlägg och gå o lägga mig, det är en dag i morgon också. Och jag ska på kyrkan och jobba. Måste ju orka med det också. Kramen<3



1. Byrån jag fick. 2. Spegeln. 3. En sån lampa, fast en liten. 4. Min nya sänglampa xD




PS. Jag drömmer mig till sthlm pride, och underar vad jag gör här? Diz, nästa år!<3


IKEA

Godkväll där ute. Dagen har väl varit bra faktiskt. Vi hade mycket folk på Cafét idag, vilket var riktigt roligt faktiskt. Alltid roligt när det kommer folk istället för att man ska sitta där och inte ha något att göra, bara vänta på att det ska komma någon, ungefär som det var förra veckan, inte specialt kul. Men det var desto roligare idag faktiskt. Men jag hann även med att pyssla lite, så jag gjorde en ny nyckelring till min mor. Ska förska komma på vad pysslet hette så jag kan lägga in en bild på det, men just nu sviker mitt minne mig ganska rejält. Men det kommer nog tillbaka.
 
Jag är faktiskt ganska trött, men det är faktiskt skönt, då kanske jag somnar i tid idag och är pigg imorgon eftersom jag ska upp TIDIGT. Vi ska nämligen åka till IKEA, och eftersom det är en bit att åka, jag menar det är ju inte direkt nära till Sundsvall. Så måste vi börja åka hur tidigt som helst för att komma fram i vettig tid. Så vi ska tup gå upp där vid 0600, känns inte allt för taggad måste jag säga. Men jag ska  inte klaga, jag får åka till Ikea. Jag hoppas på att komma hem med en ny byrå, det skulle jag grymt gärna vilja ha. Så jag hoppas på att jag hittar något snygg som skulle passa i mitt rum. Kanske någon annan möbel också, jag vet inte. Man hittar alltid massa fint på IKEA, hoppas bara att jag kommer hem med något också. förra gången mamma var där hittade hon ingen fin byrå åt mig, men det är väl alltid lättare att hitta något själv?
 Så med andra ord borde jag verkligen ta och gå och lägga mig. Måste i alla fall försöka sova, jag är trött, men inte så trött så att jag liksom skulle kunna somna direkt.

Men kah ska ta och avrunda det här inlägget nu. Hur som helst så har jag i alla fall gratis sms igen så det är bara att smsa!!! Kramen<3

Alvin och gänget

God natt kanske jag ska säga i detta inlägg. För det är verkligen natt nu, eller ja kanske inte riktigt men, strax, för jag ska snart gå och lägga mig och försöka sova. Hoppas på att jag kan sova inatt, vilket jag inte kunde igår, då jag somnade halv 5 tror jag att klockan var innan jag verkligen somnade ordentligt, riktigt jobbigt eftersom jag egentligen var  jätte trött, men thats life. Jag får sova mycket inatt istället, och ta sovmorgon imorgon. Det ska verkligen bli skönt. Och eftersom mamma har semester nu, så behöver jag inte gå upp tidigt för att ta mig till stan heller. Nu kan jag stanna här. Alltså det kunde jag innan också, men det är inte speciellt roligt att vara här själv om jag säger så.

Min dag har gått ut på att, hm inte göra något alls. Jag har haft ont i huvudet, eller ja jag skulle baka bullar, och när jag skulle börja baka så fick jag så fruktansvärt ont i huvudet så det gick bara inte. Så jag har sett på film, sett ännu mera film och suttit vid datorn, det är ungefär vad min dag har gått ut på idag. Men det har faktiskt varit ganska skönt.
 Men imorgon ska jag baka bullar, om jag nu inte får ont i huvudet då också, men det ska nog inte vara några problem. Jag har ju hela dagen på mig så.

Ikväll har jag i alla fall sett alvin och gänget, och jag har sett den förut, men jag kan inte förneka att jag verkligen tycker att den är rolig. Den kanske inte är sådär jätte super mega bra, men den är rolig. Och sedan är dom ju bara för söta, så jag skulle kunna se filmen bara för att dom är söta. Men så är inte fallet. Jag tycker i alla fall att den är rolig och det var därför jag såg den.
Nu ska jag avrunda detta inlägg och faktiskt gå och lägga mig. Kramen<3


night

Hej igen, efter några dagars uppehåll är jag tillbaka, eller ialla fall skriver jag ett blogginlägg. Vilket inte är så fruktansvärt lätt i det här mörkret kan jag säga, för jag ser inte något, och eftersom jag inte sitter vid den vanliga datorn, utan på laptopen så är inte tangenterna där dom brukar vara, det gör inte saken enklare kan jag ju säga, sedan så är jag faktiskt frukansvärt trött, och ska gå och lägga mig när jag har skrivit klart detta inlägg, annars kommer jag somna framför datorn, vilket då inte skulle vara fullt så lyckat.

Min dag har varit otroligt slapp, jag har med andra ord inte gjort något alls, inte för att det direkt finns så mycket att göra i det skit vädret heller.  Så jag ahr typ bara suttit framför datorn och gjort inget alls. Men imorgon tror jag faktiskt att jag verkligen ska ta tag i att göra något, kan ju inte bara sitta bort hela sommarlovet, som jag förvisso redan gjort men, resterande delen av sommarlovet då. MEn nu är det dags för mig att avrunda detta inlägg och gå och lägga mig. KRamen<3

Bara slö!

God kväll alla människor. Jag är pigg nu, så klart, när jag inte behöver vara pigg är jag det, det är ganska typiskt om jag ska vara ärlig. Men thats life. Jag ska alldeles strax göra mig en kopp thé och sätta mig och se på  TV igen, tog bara en paus i TVtittandet för en liten stund. Kollar mailen, och passar då på att blogga också.
 Sitter även och pratar med Fredrik på Facebook. Och pratade med jocke på msn nyss också.  Men jag orkar inte engagera mig i så mycket, borde blogga på Dusten också, men det får bli ett senare projekt, eller så gör jag det helt enkelt imorgon om det är så.

Imorgon ska jag för den delen vara med Jocke imorgon. Ska bli riktigt fint faktiskt. Känns som om jag inte varit med någon på evigheter, känner mig isolerad, eller något i den stilen i alla fall. Och jag måste ju faktiskt hinna vara med Jocke innan han flyttar. Orka flytta till Stockholm Jocke, du komme vara fett med saknad inse det<3  Du får lova att komma och hälsa på!!

Men nu ska jag ta och avrunda detta inlägg och faktiskt göra mitt thé som jag hade tänkt. För min hals är helt kruppad, jag som hade hoppats att det skulle gå över, det hade precis börjat bli bättre, då kommer det tillbaka, är inte det ganska typiskt egentligen. Men men,  nu Thé. Kramen<3


Harry Potter och halvblodsprinsen

Goddag. Jag är väldigt trött idag, men vet inte riktigt varför, har inte riktigt vaknat till liv än, fast jag borde ha gjort det, särskilt eftersom jag gick upp kvart i 7, vilket jag då gör nästan varje dag. Men jag förstår inte riktigt varför jag fortfarande känner mig nyvaken och fruktansvärt seg. Det kan bero på det absolut urtrista vädret som varit. Men det håller ju faktiskt på att spricka upp nu, ser det ut som i alla fall, det är bara att hoppas på det bästa. Annars skulle det kunna bero på att jag inte har gjort något, än. Men det kommer, jag sitter för närvarande och väntar på att min pizza, som är i ugnen ska bli klar så ska jag äta lunch. Sedan blir det att pallra sig till kyrkan och jobba, då hoppas jag att jag får lite mer ork. Jag menar det är ju klart man blir trött av att bara sitta inne, det förstår ju jag med, men men.

 Jag var ju som sagt och såg Harry Potter och halvblodsprinsen igår med familjen och Ida. Alltså, jag hade hört att den skulle vara jätte bra, och då litade jag ju på det också. Men jag kan inte påstå att jag håller med dom som sagt till mig att den var jätte bra. För jag tycker inte att den var sådär jätte bra, jag tycker nog att dom andra filmerna har varit bättre faktiskt. Det hände inte riktigt något i den, den var ganska död, om ni förstår vad jag menar? Självklart, jag tycker inte att den var dålig, så är det inte. Men den nådde absolut inte upp till mina förväntningar om jag säger så. Jag hade nog trott att den skulle vara bättre än den var.
 Men det är väl alltid så, alla tycker olika, det är klart. Så man ska inte döma utifrån vad alla andra säger.

Nu ska jag gå och kolla min Pizza och se om den är klar, sedan tror jag att jag ska försöka hinna fixa lite på min hemsida också. Kramen<3


varför är rubriker så jobbiga?

Jag undrar hur mycket man kan hosta egentligen? Min hosta börjar vara förbannat jobbig om jag ska vara ärlig. Hostar verkligen hela tiden, och inte lite heller. Sedan gör det jätte ont när jag hostar också, det förstår jag inte heller. Det är hur som helst riktigt störande. Den tar kål på mig. Orkar inte göra något pga min hosta, det är riktigt störande. Jag är lätt irriterad just nu också, men vet inte varför. Har ingen ork, men vet att jag vill göra något, men jag har inte en aning om vad.
 Till för en liten stund sedan ville jag gå ut, tills jag öppnade fönstret och upptäckte hur mycket det blåste ute, då känndes det inget roligt att gå ut längre. Inte för att jag har något att göra ute för den delen heller.
 Jag vill mest att tiden ska gå, jag är less på att inte ha något att göra, jag blir så otroligt rastlös, jag vet att jag borde njuta av att inte ha något att göra, men det kan jag inte. Så om jag ska vara ärlig ser jag framemot tills skolan börjar, och tycker att den kan göra det nu. Nu tänker ni säkert att jag är jätte knäpp. Men det är jag inte bara för att jag tycker att skolan ska börja.
 Det jag menar är det att sitter jag bara hemma, slösar tiden framför datorn, degar bort hela dagarna, är aldrig ute eller något. Så kan ju lika gärna skolan vara vettigare, då får jag i alla fall något gjort. Jag är inte den person som tycker om att slösa bort hela dagarna på att sitta vid datorn, ändå gör jag det? Men det är för att jag inte har något att göra, och alla människor är ju överdrivet tråkiga i den här stan och orkar inte göra något, det gör ju inte saken precis lättare heller. Jag menar hur roligt är det att göra något själv, och hur mycket finns det att göra när man är själv.
 Om det ändå kunde vara varmt, och lite bättre väder, då hade man ju kunnat göra betyligt mer än nu. Jag menar att då vill folk göra saker. Men men.

Jag funderar på om jag ska dra mig ner till staden, och försöka hitta på något. Se om det är någor roligt folk där. Fast det känns inte heller så lockande om jag ska vara ärlig. Egentligen vill jag helst bara fota just nu. Men min kamera är inte här, och för den delen är den sönder också, det gjorde ju inte saken lättare precis? Det är så typiskt, jag brukar inte känna"åh jag vill fota", nu när jag verkligen gör det så är min kamera sönder? Det känns som om jag bara känner att jag vill fota för att min kamera är sönder. Det är ju oftast så kanske. Men har man ingen kamera för närvarande så har man inte. Jag får helt enekelt hitta mig något annat att roa mig. Men jag kan ju slå vad om att när vi lämnat in den på lagning, och jag fått tillbaka den kommer jag ju knappast känna att jag vill fota längre, det skulle i alla fall inte förvåna mig om det var så.

Jag märker att jag i alla fall är på skrivhumör idag, det känns skönt eftersom min blogg börjar vara ganska utdöd annars. Jag har inte tappat blogglusten, jag har bara inte varit på blogghumör den senaste tiden, jag har inte en aning om varför, men det är väl bara så ibland.
 Det kan kännas ganska negativt ibland, då det oftast slutar i att jag får ett skrivryck, och skriver ett av mina VÄLDIGT långa inlägg, som det här. Som jag ändå vet att ingen orkar läsa. Då är det ju roligare att skriva om jag vet att i alla fall någon läser det. Men men.
 Jag änvänder ju Bloglovin, och har gjort det ett tag nu, men det konstiga är att jag läser dom bloggar jag följer sämre nu än vad jag gjorde innan jag började använda Bloglovin. Det kan jag tycka är väldigt wierd, eftersom jag tyckte det var jätte jobbigt att hålla koll på vilka bloggar jag ville läsa, och vilka jag verkligen hade läst innan. Jag antar att det handlar om lathet. Att den kanske mest blivit en vana att kolla dom bloggarna jag följer på Bloglovin, istället för att verkligen läsa dom jag vill läsa kollar jag bara igenom dom för att få det gjort ungefär.

Okey, nu ska jag verkligen ta och avrunda det här inlägget innan det blir alldeles för långt, vilket det mesttroligen redan har blivit, så jag skriver längre istället. Så jag ska avrunda det här inlägget med att skriva något relativt vettigt i alla fall.
 Jag har smått ångest över gymnasiet, jag har fortfarande inte tackat ja, men jag har inte bestämt mig för om jag ska tacka ja till NTI och tacka nej till att stå som reserv på Midgård, eller om jag ska stå kvar som reserv, jag vet att chansen att jag kommer in på Midgård är minimal, då jag ligger som reserv nr 11, men jag menar det kan ju hända, även om jag inte tror det men. Så jag har inte en aning om hur jag ska göra. Så om någon har ett förslag på vad jag ska göra kan ni ju mer än gärna framföra det till mig, det skulle vara väldigt uppskattat från min sida.
 
Okey nu till det sista i det här inlägget sedan ska jag tacka för mig, för den här gången. Ikväll blir det att se Harry Potter och halvblodsprinsen med familjen och Ida. Jag vet inte om jag tycker den är bra, men jag hoppas verkligen att den är det. Jag har hört att den är bra, så jag får väl lita på vad mina vänner säger i det här fallet. Det kanske kommer ett inlägg senare ikväll, eller imorgon om vad jag tyckte. Nu ska jag avrunda, som jag sagt ett tag nu, men det var bara skönt att skriva av sig. Kramen


Som i dvala

Men Det är väl så det ska vara efter en kongress vecka med 1300 härliga nykterister, intesant?

Kongressen är slut, jag är helt slutkörd. Jag är sjuk. Men det är så det ska vara, det är så det borde vara, jag skulle bli mer orolig om det inte var så. Jag vet att detta inlägg kommer någorlunda i efterhand, men det är för att jag varit sjuk och helt enkelt inte haft orken till att skriva det heller.

Kongressveckan i Göteborg lär bli svårslagen måste jag säga, men jag låser mig inte någonstans. Allt kan hända, det är vara min aning, vad jag tror. Veckan bjöd på mycker roligt, nya människor, liksom gamla. Det är alltid lika roligt att åka på UNF läger och få träffa alla människor igen, dom som man så sällan träffar, men som man verkligen inte glömmer bort heller. Och man blir alltid lika glad över att få träffa alla igen.

Sen självklart finns det dom som man inte riktigt kan placera kanske, men som man efter många om och men lyckas komma på att “ah, juste, det var där jag träffade dig”. Sedan att få träffa alla dom nya människorna som man aldrig träffat förut, är så underbart. Vart annars får man träffa så många  nya människor, som man liksom aldrig glömmer. Nja, jag kommer nog inte på något annat ställer just nu.

Men veckan i Göteborg, var den bästa hittills i mitt liv, och det säger jag utan att överdriva. Jag har varit på många läger, men inget, absolut inget har varit så bra som den här kongressen, och det kan jag verkligen lova med handen på hjärtat.

Visserligen, dom blåsor jag fick under fötterna, efter alla promenader mellan katolsaskolan, svenska mässan och matsalen, kanske inte var fullt så roliga, men det var det helt klart värt. För på dom promenaderna hann jag knyta band, stärka band, och ha otroligt många vettiga samtal, som jag annars inte skulla hinna.
Att jag är sjuk, var det också värt, utan att tveka. Den veckan var värt allt den fick, allt jag gav, och allt jag fick ta emot. Varenda droppe var det värt, varenda krona. Det var verkligen fantastiskt.

Det var en fantastisk vecka, med fantastiska människor. Men 1300 nykterister samlade, vart annars än på IOGT-NTO rörelsens kongresser får man det? Jag ser fram emot nästa kongress, och att få träffa alla underbara människor. UNF gör världen bättre. Vi är grymma, det kan jag inte säga emot. Och absolut inte efter den här veckan.

 

Okey jag vet att inlägget är något efter, men jag är sjuk, befann mig på akuten i tisdags kväll, kunde knappt andas. Och igår hade jag bara ingen ork alls, och ska jag avra ärlig, så skrev jag det här inlägget igårkväll, fast på Dusten. Men jag var lat. Ännu latare idag, och orkade inte skriva något eget hit!! Jag ahr laddat in bilder på BDB och facebook, så jag hänvisar er dit så länge!


home

Tjabba tjena. Jag orkar inte skriva nå mycket nu. Jag är hemma, äntligen. Eller har varit det sedan halv 8. Tåget var försenat. Men aja, shit happens. Vi åkte klockan 1700 från Göteborg igår. OCh var framme ca 0720 idag. JAg somnade vid halv 6/kvart i 6 igår då, och sov tills halv 7. Men jag kan väl inte direkt påstå att jag sov speciellt bra, vaknade av och till, tyckte det var varmt och kallt om vartannat. Typ feber. hostande, snorade. Osv.  Jag har med andra ord blivit dyng sjuk. Hoppas bara på att jag blir bättre snart. Men eftersom jag inte mår spec bra orkar jag heller inte skriva om veckan och inte ladda upp några bilder heller. Jag tror att det är sängen som hägrar sen.

Just nu sitter jag och fikar Festis och bulle som jag fick i GBG precis när vi skulle åka från Katolska skolan.
 Riktigt gott faktiskt.
 men som sagt så laddar jag upp bilder och skriver om veckan när jag är piggare och orkar tänka.
Kramen<3             

Kongress<3

Sitter för närvarande på Svenska mässan i Göteborg. Ska nog snart gå och lyssna på förhandlingarna.
Det är sista dagen idag. Och det kommer bli en händelserik dag idag, men det är kul ändå.
 Kongresser är alltid något speciellt, den där speciella känslan av att sitta vaken halv nätterna. Vara ute med massa människor. Träffa nya människor. Skratta och ha kul. Det är alltid något speciellt med det. Det är något man inte glömmer liksom.
 veckan har bjudit på mycket skoj. Och det kommer nog hända mer skoj idag. Igår var det wendelsbergkväll. Och det var inte helt fel faktiskt. Riktigt kul. Skumdisco, nog för att jag inte var med, men jag blev attackerad bakifrån och fick fullt med skum på mig ändå, men det gör inget, det var ju faktiskt bara kul.
 I onsdags var jag på Liseberg mellan 13 och ca 22. Jag var dock ute ca en timme för att käka. Men det var riktigt kul. Jag blev dock nästan dränkt av Ida i flumride. Så bokstavligen hela jag var blöt när vi var klar, Och det tog typ halva dagen innan jag hade blivit torr igen.
 Dock har jag blivit sjuk, har svullna halsmandlar och känner mig febrig i omgångar. Inte fullt så kul kan jag ju lova.


Det är ju som sagt sista dagen idag. Och det väljs nu ordförande i Alla 3 förbunden. Spännande. Sedan blir det avslutningskväll ikväll. Och mina leggings är sönder. Suck. Jag får hitta på något att ha på mig så det löser sig nog.
Sedan har vi gått otroligt mycket. Så jag har skavsår på  hälarna och blåsor under fötterna. Men det har det minst sagt varit värt det faktiskt.
Men nu ska jag ta och avrunda detta ilägg och gå och göra något vettigare. Så kommer nog inte hinna skriva mer innan vi ska hem imorgon. Så Kramen<3

Göteborg here i come!

Good bye! Har inget mer att säga. Peppen har stigit mig över huvudet, och jag är över taggad nu. Tåget gå om en timme. Och jag ska möta Denise och Agnes om en halvtimme. Packningen är färdig, checkad´. Allt är klart för avgång. Det är bara att ge sig av nu. För en vecka i Göteborg med massa nykterister. Trevligt, trevligt.
 Så jag vet inte hur mycket jag kommer kunna blogga när jag är där. Men något eller några inlägg ska det nog kunna bli ändå.

Dagen har varit otroligt seg, allt har gått i slowmotion, men så är det ju när man väntar på något. Allt går segt.
 Men nu måste  jag ge mig av. Göra mig i ordning och sånt. Kramen<3333


Göteborg<333

Idag

Godmorgon! Eller så god morgon vet jag väl inte direkt om jag kan påstå att det är, men sånt är livet ibland. Jag har sjukligt trött idag, men det finns en positiv sida på det också. Nog för att det mestadels är negativt, eftersom jag har en massa saker som jag verkligen måste göra idag, och jag orkar inget när jag är så här trött. Men det är väl bara att dra tag i det och få något gjort, jag blir ju inte direkt piggare för att jag sitter här och degar. Snarare tvärtom, jag blir bara tröttare och tröttare hela tiden.
Anledningen till varför jag är så trött idag är att dom hade fest någonstans igår, och dom spelade inte tyst om jag säger så, och dom skrek och levde om. Men man ska inte säga något, det är ju bra att dom har kul i alla fall?
Tillslut somnade jag i alla fall vid halv 2-2 kanske. Sedan upp halv 7. Så jag har ju ändå varit vaken ganska länge.
 Men jag har ändå inte börjat sätta igång med det jag måste göra idag. Men ska nog göra det alldeles strax, så har jag fått det bortgjort. Då kan jag i alla fall ta det lugnt resten av dagen.

Just nu sitter jag i alla fall och lyssnar på musik på spotify. Försöker hålla mig vaken, och då kändes musik var en bra idé då. Jag är trött i hela kroppen, och vill nog helst bara sova, men samtidigt orkar jag inte det heller.
 Som jag sa tidigare har jag massa saker att göra idag. Jag ska packa klart, vilket kan ta ett tag. Ska köpa en ny bikini, om jag hittar någon alltså. Sedan ska jag handla och sånt. sedan är den säkert något mer jag kommer på att jag måste göra, så är det typ alltid.
Tåget går hur som helst 20:58 ikväll. Och jag ska möta Denise och Agnes 20 över 8. Så det blir nice, är grymt taggad nu om jag ska vara ärlig. Även fast jag är sjukt trött och knappt orkar vara taggad, så är jag betydligt mycket mer taggad än jag orkar visa.

Men nu ska jag srsly ta tag i det hära och sätta igång med det jag ska göra. Kramen<3

hallo

JAg har inte orkat blogga, och orkar egentligen inte nu heller om jag ska vara ärlig, så detta blir ett kort kort inlägg innan jag ska gå och lägga mig.
 Imorgon blir en LÅNG dag med mycket göra. Ska kolla packningen, packa det sista, handla, köpa ny bikini. Tömma kameran. ladda MP3n. och massa annat. Sedan går tåget klockan 2058 imorgon. Och jag ska upp klockan 0600.
Lång dag, mjo folk lär ju inte heller vilja sova i första taget om jag inte ahr helt fel.
MEn nu ska jag avsluta och försöka sova iaf. Kramen1<3

morning

GOdmorgon, känns det som i alla fall. Jag är ganska trött, så jag orkar inte engagera mig i något alls om jag ska vara ärlig. Jag skyndar mig att skriva ett inlägg innan jag ska dra till Kyrkan. Eller ja, jag ska göra mig i ordning först av allt. Jag kanske borde börja där. Men jag är hur som helst ganska trött idag, jag har inte en aning om varför, men jag antar att så är det helt enkelt ibland. HAr ju faktiskt varit vaken länge. Okey gick upp kvart i 7. men men.
 Jag hinner inte skriva så mycket nu, jag måste börja dra mig, så jag inte slöar bort all tid. Så jag säger bye, och skriver nog senare. Kramen<3

Onsdag!!

I brist på annat stannat jag här. Jag är trött, sliten, har ont i huvudet och vill  mest  bara sova just nu om jag ska vara ärlig, ögonen känns som om dom håller på att falla ihop, ska det vara så!? Nja, jag trodde väl inte det i alla fall.
Idag stod det i alla fall i tidningen intagningsbeskedet, och jag är nöjd med klassen, den verkar bra, känner ju redan några sedan innan. Känns bättre det än att komma till en helt ny klass och man känner absolut ingen. Nja, det är inget jag gärna gör om, om jag ska vara ärlig. Men nu är det bara och vänta och se hur det blir. Det är ju trots allt ett tag kvar faktiskt.
 Men det kommer bli bra, jag får intala mig själv att det kommer bli det.  Annars kommer det ju aldrig gå bra direkt.

Imorgon blir det cafét, känns faktiskt bra. Ha något att göra. Och träffa folk, skratta och ha kul, det är faktiskt aldrig helt fel ju.
 Men nog för det är rätt slitsamt, men det gör faktiskt inte så mycket, det är värt de om jag ska vara ärlig faktiskt.
Så det kommer bli fin fint.

Jag förstår mig inte på folk som har en mail inom jobbet, men som inte svarar när man skriver till dom på deras jobbmail. Visst kan jag förstå att dom inte skulle svara om det handlar om något annat än vad som rör deras jobb, eller om dom skulle ha semester, det är ju liksom helt förståeligt.
Men om man vet att personen ifråga inte har semester, och man mailar om något som garanterat har med  deras jobb att göra så kan jag inte förstå varför dom inte svarar. Har jag missad hela idén med att ha en mailadress eller?
Jag menar, man har den väl ändå för att man ska kunna läsa,skicka och svara(!) på mail. Men jag vet inte.
 Jag tycker i alla fall att det är ganska frustrerande, särskilt då det verkligen är viktigt också. Men men, jag antar att sånt är livet ibland....

Jag ska börja avrunda och gå och lägga mig så jag inte är stendöd imorgon när jag ska upp! KRamen<3