sova

Godkväll! JAg är trött och orkar egentligen inte alls blogga om jag ska vara ärlig. Vill bara dricka te och se på house men jag orkar inte det heller! Allt är jobbigt jag vill sova, men orkar inte gå och lägga mig typ kvart över 10, det känna ganska ovärt.
 Och min dag har varit ovärd, eller ja större delen av min dag! Jag vill ha onsdag, det är onsdag imrn, det gör mig glad, jag har sett framemo onsdag i flera dagar nu<3 Och ja tiden går helt enkelt snabbt, om man har roligt(men jag har inte gjort något;S).
 Onsdag imorgon, skola, sedan hemma och tråka, usch måste göra SO på tal om det. Sedan ska jag till kyrkan vid halv 7. SÅ unsdag är fint.

Snart är det helg och då drar jag till skellefteå:) Det blir grymt roligt att träffa alla roliga människor.! Suck nu somnar jag bye, kramen<3

tangentbord`?

GOd kväll! Jag är lite smått stressad för att hinna det jag ska innan jag ska logga ut från datorn, hade det inte varit för att mitt tangentbord dampat på mig och inte alls ville vara min vän hade detta inlägg funnits för länge sedan. MEn nu var det inte så!
 SÅ nu kommer inlägget istället!

Det är måndag och jag känner redan som om halva veckan har gått, det är sjukt. Men min dag blev ju inte riktigt som planerad, jag skulle på utbildning ikv, trodde jag men det blev inget och jag måste nog erkänna att det var ganska skönt ändå faktiskt! så jag har haft en slapp eftermiddag och en slapp kväll, det kan behövas måste jag säga!
Men jag ahr fått lika lite gjort ändå, suck!
 Jag hade hoppats att jag skulle orka göra något vettigt, men jag är helt död i kroppen känner jag och min säng skriker efter mig, jag hoppas det håller i sig tills jag ska sova bara. Har sovit så otroligt dåligt dom senaste dagarna och jag vet verkligen inte varför, suck. Ändring på det nu tycker jag!

Jag vet att jag inte var speciellt aktiv på bloggen dom senaste dagarna, men jag har inte haft någon ork i att enegagera mig i det! Jag har egentligen inte det nu heller om jag ska vara ärlig. Jag ska egentligen bara fixa en sak på Facebook sedan ska jag sätta mig och se på cityakuten! som redan varit hur länge som helst, jag skyller det på mitt tangentbord, det känndes som en väldigt dålig ursäkt om jag ska vara ärlig, men den får duga ändå!
nä nu måste jag sluta. Kramen<3

lördag:)

Okey det är bäst att jag bloggar nu, annars kommer jag ALDRIG få det gjort, jag menar jag kom hem vid 3 och tänkte göra det då, det är liksom över 6 timmar sedan och har fortfarande inte fått det gjort? hur seg kan man vara på en skala 1-10 då säger jag 20 i nuläget. För jag är trött och seg, har ont i HELA kroppen och känner mig febrig, jag vill verkligen inte bli sjuk nu det skulle vara en mardröm typ!
 Min dag har varit bra faktist, och då menar jag riktigt bra! Okey, det har varit väldigt kallt men det har faktiskt inte gjort så mycket måste jag säga! Jag har haft en bra dag trots kylan!
 Var på stan vid 10 och började fixa iordning. Sedan vid 11 så började det. och 14 slutade det, och vi började packa ihop. Tror, men jag vet inte, att vi fick ihop rätt bra med pengar iaf:) Även om det har varit kallt så har det varit roligt, och kylan är egentligen inget, jag hade ju kunnat klä mig bättre, inte för att vädret direkt var på vår sida idag men!
 Så mellan 10 och 15(ca) var jag nere på stan, och jag känner att det verkligen tog på kroppen, och jag hoppas verkligen inte att någon förkylning bryter ut pg a att jag stått ute i kylan så. Men man vet ju aldrig!
 Jag tycker min dag har varit underbart bra ändå, och jag är riktigt trött måste jag säga. Och dagen har bjudit på mycket skratt!:) Och väldigt kalla händer! men det gjorde inte så mycket det heller, jag återfick känseln efter ett tag xP
Tack för idag<3


lördag

Godmorgon? Vad gör jag vaken nu, ja det kan man ju fråga sig, för jag känner mig inte riktigt vaken om jag ska vara ärlig, känner mig snarare helt död alltså.
 Jag kom hem vid 12 igår och kan ju säga att jag gick och la mig ganska direkt, och jag hann nog inte mer än lägga huvudet på kudden så somnade jag. Men sedan skulle man ju självklart upp halv 9 också, inte mycket sovmorgon för min del där inte. Men det gör inte så mycket faktiskt. Ska ner på stan om typ snart. Ska vara där 10 så det är väl dags att jag drar nu:)
kramen<3

jodå!

Helt slutkörd måste jag säga, är helt död känns det som! Men jag ska inte klaga för jag har faktiskt haft en riktigt kul i alla fall! Skolan var slapp som vanligt på fredagar faktiskt. Slutade vid halv 11. Men stannade ändå kvar på skolan och typ flätade linns hår?  Men sen drog jag i alla fall till kyrkan, också åkte jag, Rebecka och Carola upp till ersboda kyrkan, för att göra iordning för imorgon. Sedan tillbaka till teg och fortsätta, men sedan vid kvart i 5 så var vi i alla fall klara, också var jag hemma vid 5. Så nu ska jag bara klä på mig sedan drar jag vidare till Ida och ska vara med henne ikv.
 Och imorgon blir det att vara på stan klockan 10, och jag hoppas bara på att det ska vara bra väder då:) blir ju som några timmar på stan kan vi ju säga:). Men det är lugnt ändå :)!!
 Nu måste jag avrunda kram<3

fredag!

Godmorgon! Jag börjar snart, men jag är inte ett dugg stressad, jag är klar att fara när som helst, så jag kan egentligen bara ta det lugnt. Det är fredag och helg snart. Det känns otroligt skönt faktiskt. Ikväll blir det typ att åka till ida och hitta på något kul:)  känns bättre det än att sitta hemma och uggla.
Pappa kunde inte fixa något band till umeåopen, men det gör egentligen inget, okey det var tråkigt, men sånt är livet ibland.
 Jag hittar säkerligen något annat att göra istället.:)
 
påtal om något helt annat så fick jag hem dom skriftliga omdömmena igår, och ja okey, jag kanske inte är sådär överdrivet nöjd om jag ska vara ärlig, men än har jag några veckor på mig att fixa till det, jag kan bara jag vill så. Det är bara att rycka tag i det nu och fixa det:).
 Jag åkte iaf till kyrkan igår, och jag ångrar mig verkligen inte måste jag säga. För jag var på mycket bättre humör när jag kom hem än när jag åkte:)
måste dra nu kramen<3

vaddå seg? vad är det?

God eftermiddag, jag vet att jag varit sämst på att uppdatera, men jag har verkligen 0 ork just nu känner jag.
 Och egentligen har jag inte alls lust att blogga nu heller, egentligen vill jag bara sova känns det som. Jag ska egentligen på kyrkan om en halvtimma, men jag vet inte om jag orkar pallra mig dit heller. Men jag får sammla ork, har ju trotsallt en liten stund på mig innan jag måste åka isf. Och jag känner mig mer och mer seg för varje sekund som går, hur orkar jag?
 Mind dag har ändå varit säms! Och min axel är sämst och allt annat också känns det som ÅH jag orkar inte med det här!
 JAg tycker att det kan bli  24 April nu, det är väl inte så länge kvar, eller? Varför går veckorna så snabbt, men när man tittar långt framåt så känns det som om tiden står still, jag förstår verkligen inte logiken i det om jag ska vara ärlig alltså! Suck!
 Nä jag måste egentligen avsluta och gå o göra mig i ordning, men jag orkar verkligen inte. Nä nu måste jag verkligen!!!

dags att dra kramen<3

update

Okey, jag vet att jag varit sämst på att uppdatera i helgen. och igår hann jag verkligen inte .
 Jag hinner egentligen inte nu heller men jag känner att eftersom jag varit så sämst på att uppdatera så skiter jag i första delen av house och bloggar ist, jag ahr ju trots allt en liten stund till på mig!
  Jag har varit och hälsat på syrran ikv, och deras lilla hundvalp, Cassi, så söt alltså!!

 Imorgon blir det NP i engelska direkt på morgonen fy för det måste jag verkligen säga. Sedan blir det kyrkan, hem käka våfflor, och sedan ner på stan, teater och sedan hem igen, fy fan. Jag måste börja tagga ner nu och engagera mig i skolan ist för allt annat för skolan är ju trots allt ändå viktigare än något annat!

 Jag har hunnit vara med Denise idag också=), länge sedan jag träffade henne faktiskt. Vi gjorde väl egentlligen inget faktiskt, jo typ drack troca haha. Och sedan kom mårten, och jag fick dom att gå med i UNF, det e bra!
 Men nu är det bäst jag slutar KRAMEN<33


slapp dag!

Jag sa imorgse att jag skulle ha en slapp dag, men den blev så mycket slappare än jag hade väntat mig faktiskt!
 Började som sagt kvart i 9 med matte, som slutade halv 10. Svenska 10 i 10, och vi som inte redovisade fick typ sitta i korridoren, och det tog hela lektionen för dom som redovisade att bli klara. Och sedan hade vi tydligen ingen NO. Så då slutade jag halv 11, hm eller ja? egentligen blev det ju som halv tio men ändå!
 Och jag har verkligen inte gjort något annat än att sitta här sedan jag kom hem! Eller jo jag spelade Xbox med broshan ett tag. Men annars inget, jag börjar känne mig rätt seg faktiskt. Pappa kommer och hämtar mig om ett tag så jag ska vara där i helgen! Annars blir det nog bara en lugn helg i helgen tror jag!
 Men nu är det bäst jag avrundar och gör mig iordning! KRam<3

imorgon är idag igår!

Godmorgon! Jag skyndar mig att kasta in ett inlägg bara för att jag börjar om 20 minuter, och jag vet att jag kommer hinna i tid, bara för att vi har matte, och det är fredag! Tiden går så otroligt fort just nu och jag känner att jag inte hinner med, men sånt är livet ibland! Jag fattar inte att det redan är fredag, det var liksom nyss måndag. Tiden bara susar iväg från mig.
 Helgen blir slapp trotsallt, jag ska inte på glöden, så jag ska vara hos pappa ist. Så det blir nog en relativt lugn helg i alla fall, det känns skönt och jag kan nog behöva det tror jag.

Slapp dag idag, matte, svenska sedan hål, lunch sen NO till 1 och efter det så slutar jag, jag kan inte säga annat än att det känns otroligt skönt faktiskt, bara slappa lektioner idag. Jag har en känsla av att det kommer gå snabbt.
 Och nu när jag tittar ut ser det faktiskt ut som om det håller på att spricka upp idag! Så skönt med sol! Jag känner att våren är på väg, hur underbart är inte det då?  VÅR<3
 Nä, nu är det bäst att jag slutar så att jag inte blir sen! Kramen<3


Jag bjuder på en väldigt "snygg"*host*bild från Sällsjö, haha!

män som hatar kvinnor!

Nu har jag varit och sett män som hatar kvinnor. Och jag ger den verkligen 5 av 5. För det var verkligen grymt bra!
 Vist hade jag ganska höga förväntningar på den med tanke på vad alla andra som har sett den har sagt! Och för er som inte har sett den tycker jag absolut att ni ska se den!
Och för att vara en svensk film så var den verkligen sjukt bra måste jag säga.!
 Tack syrran för en trevlig kväll ;D
Och puckot framför oss som inte stängt av ljudet på mobilen, eller stängt av den. Den började ringa och det tog ju VÄLDIGT lång tid innan han reagerade på att det ringde också, suck! Men helt klart en grym film!



Jag orkade inte skola idag, jag missade första lektionen, sedan fixade jag klart NO arbetet och sedan matte. Orkade inte svenskan eftersom vi skulle redovisa och jag inte ens har börjat med mitt arbete, suck på mig.
Så jag följde nicole hem och sedan gick vi ut och gick med hennes hundar.
 Men nu har jag lovat mig själv att det får vara slut på det med jag orkar inte gå på lektionerna, för det är skit! och jag får bara ångest över det! SÅ nu har jag ryckt upp mig och kommer fixa det hära!
Och eftersom jag ligger efter så mycket i engelskan nu så kommer jag börja gå på torsdags lektionen och börja jobba ikapp, + jag ska börja jobba på måndagen. SÅ nu ska jag fixa det här för jag vill inte sänka mig i engelskan, det skulle ju vara en marddröm, bokstavligen faktiskt!
Men nu är det bäst att jag slutar! kramen<33

för mig är ni så mycket mer, saknar er<3

Jag är less på att det jag gör aldrig räcker till, jag är less på att jag alltid ska behöva prestera lite till. Det duger aldrig det jag gör, det måste alltid vara lite till. Jag är less på det. Jag orkar inte med att jag alltid måste ge lite mer, jag orkar inte, jag gör verkligen mitt bästa och försöker allt jag kan men ändå räcker det inte, jag kan inte mer än göra mitt bästa för att hinna med allt. Och jag orkar knappt med det jag har, men jag gör verkligen allt jag kan för att hinna med.
 Och det känns inte bättre av att höra att man inte anstränger sig heller, för det gör jag verkligen, och inte så lite heller.
Jag vill verkligen hinna med allt det jag ska, men jag gör det inte! Jag vill ju så gärna!

Allt bara blir kaos och jag hinner en bråkdel av allt som jag har tänkt, och jag vet inte ens hur jag ska orka, min kalender känns överfull med möten, prov, och resor och annat. Jag blir matt varje gång jag kollar hur min kalender ser ut för nästa vecka. Och för varje dag som går känns det som om den blir mer och mer fylld, jag vet inte ens hur jag hinner med allt, eller gör jag ens det? Kanske borde jag ta och vara tyst nästa gång det gäller något jag måste boka upp?
 Jag vet att jag inte kan ta på mig hur mycket som helst, och jag måste verkligen börja säga nej, jag kommer inte orka med skolan annars. Och jag som hade tänkt ta en lugn vår hur gick det egentligen med den biten? Den försvann nog långt ur sikte, känns det som.
Jag vet att vist kan jag avboka en del saker, jag måste inte göra allt, men jag känner mig tvingad även om det inte är så, det vet jag ju. Hur orkar man med egentligen, eller gör man det. det är ju det som är frågan "/
Suck, jag måste verkligen börja tänka efter på hur mycket jag tar på mig annars kommer jag aldrig att orka och det vet jag ju så väl, och jag tänker inte sabba skolan för att jag tar på mig för mycket på fritiden, för skolan är viktigast för mig just nu, och behövs det, så då får jag verkligen säga nej till något annat, för jag vill verkligen klara skolan!

Allt känns jobbigt just nu, men jag vet att det bara är att bita ihop och jag vet att om jag anstränger mig så kan jag ordna upp det här nu, för det måste kännas bra för mig, det är det viktigaste, och alla vet att man inte kan ta på sig hur mycket som helst, det är ingen som orkar det.  Allt är bara så mycket just nu och jag börjar känna mig som en psykolog för den delen också. Och nu vill jag inte att mina kompisar ska sluta prata med mig om det är något, för jag ställer verkligen alltid upp för er om det är något. Men mitt huvud kokar över och jag måste få bubbla av mig och få tänka på något annat ett tag, för ni betyder så mket för mig och jag finns här för er<3
 Också saknar jag dig C, saknar dig verkligen. Jag behöver dig just nu, jag behöver någon som kan lyssna på mig och som verkligen ställer upp för mig och inte bara säger massa saker utan som också handlar. Jag behöver någon som förstår mig och någon som orkar lyssna på mig.
Du betyder så oerhört mycket för mig, och du får mig på rätt bana igen när jag halkat ur, får mig att se det ljusa även när det är som mörkast. Även fast du inte vet det så peppar du mig så otroligt. Och när jag tänker på allt positivt som du har sagt till mig så kan jag se saker och ting från en annan sida och tänka om och bli mer positiv!
Du peppar mig så otroligt mycket mer än du vet! TACK<3

Ingen lär ju ändå ha orkat läsa det här så det är ju lugnt men jag kände att jag var tvungen att få skriva av mig lite nu, för att det är så otroligt mycket, och det är alltid en lättnad när jag fått skriva av mig lite. Egentligen skiter jag i om någon läser det eller inte, för mig är inte det de viktigaste, för mig är det viktigaste att jag ska få skriva av mig, det är nog en av anledningarna varför jag bloggar. Men nu ska jag faktiskt inte skriva mer ändå. kramen<3


Jag saknar så otroligt mycket, jag saknar att kunna känna mig riktigt avslappnad och inte behöva vara stressad över morgondagen, och att kunna känna mig som en del i gruppen, som om jag verkligen passar in. Inte behöva anstränga mig för att passa in, utan bli accepterad för den jag är och det jag gör. Saknar folk som verkligen ser det jag gör positivt, och väljer att framhäva det istället för det jag gör negativt. Saknar människor som är glada och framåt. Och att skratta och ha roligt med er. Ni gör mig till den jag vill vara, och ni får mig att se på saker på ett helt annat sätt. För mig är ni så mycket mer än ni kan ana. Och ni betyder så mycket mer än ni tror. Jag saknar er verkligen otroligt mycket, och det menar jag. Jag saknar att kunna känna mig fri, och kunna släppa allt som är runt om kring, och bara få vara, få vara den jag är, och kunna slappna av och leva i nuet. För Sällsjö är verkligen en fristad för mig, där jag kan släppa allt som är här hemma, allt med kompisar,skolan och allt annat också, det är verkligen underbart att få vara där, och jag saknar det verkligen sjukt mycket! Saknar er<3

måndag

Varför ska alla sjunka så lågt? Jag orkar inte att folk sjunker så lågt faktiskt! Du gör mig faktiskt besviken om jag ska vara ärlig! Jag vill att du ska vara ärlig med mig okey?

Jag orkade inte måndag idag, var så otroligt trött så det är inte sant! Hade hål från 1105 till 1420 för att ha klasstid några minuter, och jag ljuger inte när jag säger att jag tyckte att det var SJUKT ovärt faktiskt!
Och sedan har jag verkligen inte gjort något, har bara suttit här hela dagen sedan jag kom hem känns det som, jag måste börja göra något vettigt(som om jag inte gör det redan men alltså).
 Nä datorn tar för mycket tid om jag ska vara ärlig! JAg har iaf städat, så nu är mitt rum städat och fint det känns väldit skönt.
Men nu är det bäst jag avrundar innan jag missar allt för mycket av cityakuten! KRamen<33

La Voix

Är det bara jag som verkligen tycker att rätt låt vann i melodifestivalen igår?
 Jag kan helt ärligt sitta och lyssna på den om och om igen bara för att jag tycker att den är så bra!
Den är helt klart utstickande, och första gången jag hörde tyckte jag att den var värdelös om jag ska vara ärlig, men nu inser jag ju hur bra den verkligen är. Helt klart rätt vinnare om jag får säga det!



Helgen har varit slapp och jag har inte gjort något speciellt faktiskt, har försökt att bara ta det lugnt, nej!
Men igår åkte vi och fikade hos Sandra, och sedan åkte vil till mormor och åt, potatissoppa, och det var nog bland de godaste soppor jag har ätit faktiskt!
Efter det cyklade jag upp till Umedalen och såg på melodifestivalen och cyklade sedan hem igen.
Och idag har jag suttit är så gått som hela dagen, har sett 2 filmer, Järnets Änglar och Taken! Taken var grymt bra faktiskt!
Men nu ska jag nog göra något vettigt! kramen<3

farväl peterpan

Hej och god eftermiddag! Jag har nyss käkat, och ska göra mig iordning för att cykla ner till stan och sedan ta mig vidare till Östra gymnasiet för att se på Farväl PeterPan, och jag har hört att den ska vara bra! Så då får jag hoppas på det också!
Det känns skönt att det äntligen är helg igen, och den här veckan har gått så otroligt fort så jag har nog inte hunnit med om jag ska vara riktigt ärlig, men ändå har jag hunnit med att göra en massa saker, och det känns skönt att jag verkligen har fått något gjort istället för att bara dega bort hela kvällarna!
Nästa vecka blir en ganska fullspäckad vecka det med som det ser ut nu! Men det är ganska lugnt ändå!
Ska typ på Bio med Sandra på Torsdag, det blir nice!

Igår fixade jag
Emmas bloggdesign, men den är inte klar ännu, men jag började men har ganska mycket kvar på den ändå om jag ska vara ärlig, det är bara orken som tar emot mig just nu, och tiden, men jag har börjat och det ger mig orken att fortsätta också, det jobbigaste är bara innan man har börjat! Men nu är det i alla fall en början, sedan hur det utvecklas vet jag inte!

Idag var det Engelsa nationella Hör och läs, jag vet inte om jag ska tycka att det gick bra eller om det gick dåligt, jag har nog ingen direkt uppfattning på det om jag ska vara ärlig. Men jag hoppas på det bästa så får jag se hur det gick sen!
nu ska jag i alla fall dra mig och göra mig i ordning och sedan gå ut till bussen! Kram<3


Grekisk frappé

God kväll! Jag snabb skriver ett kort? inlägg nu, bara för att mitt te står och väntar på mig och håller på att bli kallt!
Man idag har varit ännu en ovärd dag denna vecka, slutade 1300 och for och käkade med pappa på Mias, sedan träffade jag Carola på stan och gick på kafé station och drack grekisk frappé och oj så gott det är alltså!
 Sedan hem och fixa emmas blogg innan jag skulle vidare till kyrkan, och nu sitter jag äntligen hemma och tar det bara lugnt och ska gå och sätta mig och se på TV och dricka en varm kopp te! Sedan sova, är dyng trött och har nationella i engelska imrn också blir det farväl peterpan på Östra imrn kväll, kramen<3

utmaning!

Utmaningen:
- Länka till den som utmanat
Ida
- Berätta 7 sanningar om dig själv
- Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg
- Skriv meddelande i de sju personernas blogg så de vet om inlägget!

7 sanningar om mig:

1. Jag tycker att skolan är rolig, för jag tycker om att lära mig nya saker!

2. Jag älskar att resa och se nya platser och träffa nya människor!

3. Jag spenderar alldeles för stor del av dagen framför datorn!

4. Jag åker på läger i genomsnitt varje månad!

5. Jag ställer upp för människor, men tar ibland på mig lite för mycket

6. Jag är nykterist, och jag kan stå upp för det!

7. Jag har börjat använda kallender bara för att jag bokar upp mig så mycket och jag kommer inte ihåg vad jag ska göra!

 

Jag utmanar:

Alla är typ utmanade redan! så någon som känner sig manad!


nä vi tar allt sist!

Hejsan, eller godkväll om man så vill!
 Jag sitter och försöker samla kraft för att gå ner på stan för andra gången idag, det känns sjukt jobbigt att gå om jag ska vara ärlig, jag orkar egentligen inte gå, men jag måste, så det är bara att pallra sig ner, sedan är frågan hur lång tid det tar men jag ska inte vara där förrän 7 så jag har ganska gått om tid. Men jag ska inte sega allt för länge innan jag pallrar mig iväg jag vill ju komma fram också.
Så om någon vänlig själ känner för det kan ni ju alltid ringa och vara social med mig medans jag går.
 Teater ikväll iallafall från 7 till halv 9 sedan blir det att cykla hem, usch det känns ju ännu jobbigare, för det går knappt att cykla ute som det är nu! Det är så spårigt osv, men det får väl ta den tid det tar, jag vill ju vara hemma till Grey´s men.

Jag har haft sen sjukt ovärd dag idag, hade bild och sedan NO i en timme efter det slutade jag, så jag slutade 1050. Hm aja man ska väl inte klaga antar jag. drog mig iaf ner på stan och träffade sarah vid ett, sedan hämtade mor mig vid kvart i 3. Så nu ska jag pallra mig ner till teatern! Skriver kanske sen! kramen<3

Morning!

Godmorgon där ute, jag kastar in ett inlägg innan jag ska börja traska mot skolan. Jag börjar iofs inte förrän 20 i så jag har inte sådär jätte brottom, men jag ska ju gå, också ska jag gå förbi och fylla på min mobil på statoil också.
Min cykel står ju nere på stan så det blir promenad till stan efter skolan också för att hämta hem cykeln, kan ju vara en bra idé, vill inte ha den stående där allt för länge.

Vi har tydligen inga ordinarie lärare idag eftersom alla lärare i vårat alag tydligen skulle vara borta idag, fråga mig inte vad dom skulle göra för så långt minns jag faktiskt inte. Jag kan ju inte komma ihåg allt.
Men det gör inte så mycket eftersom vi ändå har kortdag idag, först Bild, sedan No i typ en och en halv timme men, och efter det har vi lunch, och SO, så det är inte så ansträngande men.
Ikväll blir det Teater, sedan hem och ja något blir det säkert. Det är grey´s ikväll för den delen!
Men nu ska jag dra mig mot skolan. Kramen<3

UNF

Först efteråt jag jag inse hur saker ochting egentligen är. Jag inser inte direkt när det blir för mycket, fan att jag tar på mig för mycket ibland, jag har en känsla av att mitt liv kommer bli något kaosartat framöver, men jag har endast mig själv att skylla på, ingen annan. Och jag står för det också! Jag skyller inte ifrån mig på någon annan!

Min dag har väl varit upp och ner lite så. skolan är rätt slapp nu men ändå inte på något sätt, det är så gymt mycket nu men det känns ändå inte så farligt faktiskt. Hade SO prov idag i religion, det gick väl inte så där väldigt bra skulle jag tro men, vi får väl se i alla fall.
Sedan tog jag mig ner åt stan och träffade Linda och Johanna innan jag åkte hem för att käka och sedan tillbaka till stan för UNFs årsmöte, och påtal om det s¨å är jag vice ordförande i vår nya UNF förening jaja. nu är det house som hägrar för min del kram<3

Sällsjö bilder!

Jag lovade ju bilder igår kväll och här kommer dom!



1.Första dagen i Backen, Alex, Kit, Ida och Cariina. 2. Kit och Cariina i liften. 3. Utsikten från ena toppen. 4. I bussen påväg hem till Sällsjö. 5.Vid eldstaden, Jonna & Cariina. 6. Nya Backen, Amir och Tobias. 7. Långravinsliftet Kit och Cariina. 8. Utsikt från andra toppen, långravinen. 9. Cariina. 10. Jag. 11 Jag och Ida vid vindsnurran. 12. Liften upp till toppbranten. 13. Ner för skräckbacken, Ida, Kit och längstbak Cariina. 14. Vid eldstaden. 15. Eldstaden. 16. Kort tagit mot trädgränsliftarna vid eldstaden. 17. Och sist, min och Idas snygga brandbil som vi byggde!

Så det var lite bilder!

sällsjö<333

Så nu har jag skrivit om sällsjö! Och det inlägget insåg jag att det blev väldigt långt så här kommer en kortare version avv det förra inlägget!

Jag vet inte vart jag ska börja, men i början kan ju vara en fördel kanske. Detta har varit en resa utan desslike! Det har varit det bästa året hittills, inga stora bråk, bara små gnabb, som det alltid blir mellan deltagare. Och självklar mellan ledare också, men som sagt inget som inte gått att lösa!
Det har varit en vecka fylld med det mesta faktiskt, med skratt, och lycka. Men också med tårar. Men det har varit en av dom bästa veckorna i mitt liv och det menar jag verkligen.
Jag har verkligen kännt mig som om jag hört hemma och som om folk tycker om mig för den jag är.
Och att känna att folk verkligen lyssnar och bryr som om en, det är underbart.
Sällsjö är en frihet, och jag är alltid lycklig när jag är där, och jag slipper göra till mig för att passa in, jag blir accepterad för den jag är och för det jag gör. Inte för den som jag borde vara.
Jag har haft det så underbart roligt så när jag tänker tillbaka gör det nästan ont. Jag saknar det redan, och vill redan tillbaka. Och alla som inte känner mig så jag verkligen ÄLSKAR att vara i sällsjö<3 det är verkligen höjdpunkten på året för mig.
 Och tack till Cariina, Kit och Ida, ni gjorde verkligen det här lägret underbart för mig<3
Take me back! Jag verkligen älskar det.

Tack Cariina, kit och ida<33

Bilder kommer imorgon<33 kram

Sällsjö

Ännu ett år i det vackra, underbara sällsjö! Jag kan inte beskriva med ord hur vackert jag verkligen beskriva med ord hur vacker jag tycker att det är där.

Jag måste säga att det faktiskt var det bästa Sällsjö lägret hittills! Och det var 4e året jag åkte, alltså alla gånger!
Vi skulle åka i söndags, den 1a Mars klockan 9 var det tänkt, men som alla vet kanske inte tidsschema är junis starka sida alla gånger. Men vid 10 tiden började vi i alla fall rulla mot Sällsjö, och resan rullade på rätt bra faktiskt, och tiden gick fort måste jag säga. Sedan blev det ett stopp i Sollefteå, innan vi rullade vidare. Och vid 16 tiden körde bussarna in på Sällsjö gården, och vi började lasta ut mat ur bussen. Och jag måste säga att vi hade ganska bra teamwork!
Sedan packade vi in oss på våra rum för att sedan gå ner mot matsalen och äta.
Sedan hade jag och Ida barnpassning på kvällen. Söndagen gick rätt fort, och jag var nog rätt så trött på kvällen när jag gick och la mig.

Och på måndagen bar det av mot det underbara Bydalen efter frukosten rullade bussen, något försenade men det år sånt som man får räkna med ändå. Och som alla vet är det alltid lite kaosartat första dagen innan alla har fått lifkort och innan alla som ska hyra gjort det, men jag måste säga att det gick ovanligt bra iår. Och vi kom oss iväg upp med lift väldigt fort faktiskt. Med Cariina, Kit, Ida och Alex. Och den känslan att få åka ner för backarna första åket är så underbart.
Sedan åktes det rätt  mycket, och jag lärde mig att jag aldrig mer ska åka i jeans när jag åker slalom!
Måndagen var faktiskt lugn, jag och Ida hade barnpassning, igen.

Tisdagen såg väl ganska likadan ut, vi kom oss väl inte riktigt iväg itid då heller, men helt klart bättre ändå. Försökte få igång DVDn som tycktes ha frusit ihop under natten, efter en kvart kanske vi fick igång den, bättre sent än aldrig, eller hur det nu var. Självklart gick allting betydligt mycket fortare andra dagen, så det blev bara att byta om och sedan upp med liften, jag kan säga att jag hade inte Jeans denna dag, men mitt ben hade fått rejält med stryk efter måndagen och värkte ganska hårt.
Vi hann med alla toppar denna dag, och jag kände mig stolt över mig själv efter att varit uppe på toppbranten, som jag stenvägrade att åka upp till ifjol, men efter att ha åkt ner med skräckbacken så känndes det inte så farligt längre, snarare tvärt om. Och vi åkte nog konstant i dessa 5 timmar, med uppehåll för lunch kankse 30 minuter, men det var de värt.
 På eftermiddagen åkte jag och Ida ner till Mörsil för att köpa slingor, det är väl standard snart? haha. Och nog blev det lite annat som handlades också men. Lyssnade på tatjanas lifestory, grymt bra!
Och på kvällen slingades håret, och det syns faktiskt bättre iår än ifjol!

Onsdagen, var ju sista dagen vi var i backen, och nog började det kännas att man varit ute och åkt 2 dagar, träningsvärk i hela kroppen kan jag ju minstsagt säga. Men än en dag i backen och med bra väder, tog jag mig upp till toppbranten med william medans dom andra åkte bäckravinen. Och jag intygar att William faktiskt åkt skräckbacken nu!
Underbar utsikt där alltså. Så underbart vackert.
Och sedan bar det av hemmåt, för att säga hej då till Cariina och Kit. Mah, jag erkänner att jag saknar dig!
Sedan blev det Tacos på kvällen och film, eller ja film och film, vi packade istället, eller DVS efter att vi varit och städat i köket. Det blev väl en rätt så sen kväll men.

Och torsdagen innebar resa hemmåt, och mot östersund för att stanna och bada. Och en en prommenad på 3,1 km enkelväg in till östersund, med en väska fylld med badkläder(blöta för den delen) för att äta och handla för hemresan och sedan gå tillbaka, men vi hann i tid. Och vi började rulla hemmåt, och var hemma vid halv 9 på torsdagskvällen.


saknar redan!

jaja sällsjö kommer

1. En bild från sommaren.



2. En bild på dig själv osminkad.



3. Någonstans du vill åka



4: Någonstans du varit.



5: Din bästa vän.



6: Någon du tycker om.



7: Den första bilden i dina mottagnafiler.


8: Den första bilden i den sjätte mappen.


9: Den du senast fick sms av.



10: Den senaste som ringde dej.



11: Den senaste du ringde.




12: En bild på en familjemedlem.


13. Någon du saknar.


14: Någon du älskar.


15: Någon som är snygg.

16: Någon som är snäll.



17: En bild på dej som lyckligast.



18: Dej själv senast på en fest.


19: En person som du alltid har roligt med.



20: Den du senast träffade.



21: En rumpa.


22: En bild på din favorit film.



23: En dag du minns.


24: En bild som väcker känslor.


25: Någon du litar på.



26: En bild som du tagit.



27: En bild på någon som fyller år i denna månad.


28: En bild som får dej o tänka på en person.



29: Du för ett år sedan.



30: Du som liten.

home

Nu är jag äntligen hemma faktiskt, det känns riktigt skönt. Och jag har sovit LÄNGE, LÄNGE idag somnade halv 11 igår och vaknade halv 11 och det var grymt skönt att sova så länge, jag tror att jag behövde det om jag ska vara ärlig.
Jag hinner tyvär inte blogga om veckan just nu för jag ska stress packa upp och packa om för vi ska åka till stugan snart, och då menar jag verkligen SNART, jag ska vara klar halv så det e bäst jag skyndar mig!! opps. bye, skriver på söndag kramen<3

Sollefteå

nu är vi i Sollefteå, och det känns som om det går rätt segt frammåt, men vi tar oss hemåt i alla fall. Jag har nyss vart och käkat, men usch jag är som redan hungrig. Och ja den här dagen har väl varit som den har varit lite upp och ner så där måste jag säga, har vart en jobbig dag fast samtidigt inte ändå. Jag känner mig lite smått förvirrad, men inet allvarligt ändå så.
Jag tänker på dig och det vet du, och du vet att jag saknar dig också. Det hoppas jag att du vet i alla fall. Du betyder verkligen oerhört mycket för mig och jag vet att jag är jätte kass på att visa det också, men jag säger det ändå. förlåt om jag typ bara gnäller och klagar hela tiden. Tänker på dig! Kram<3

Nä, nu är det nog dags att avrunda och göra något annat istället. Jag KANSKE skriver senare om jag orkar eller så men vi får väl se när vi kommer hem också det känns inte som om vi kommer hålla tids schemat heller men.

buss

Sitter på bussen just nu, har varit i Sällsjö och är nu påväg hem, hem till min säng, så könns det faktiskt.
Just nu åker vi över bron in till mörsil och ska sedan vidare mott Östersund där vi ska stana och bada, ska faktiskt helt ärligt bli riktigt skönt. Jag har åkt slalom 5 timmar varje dag(okey 3 dagar) och bara vilat en halvtimme, så min kropp srejkar rätt så hårt just nu, jag ahr verkligen ont i varenda liten del av kroppen känns det som, men lite smärta har ingen dött av. Och jag har ju för den delen haft riktigt roligt också, och det är det som räknas. Jag orkar för närvarande inte skriva en massa om resan just nu eftersom jag sitter påen buss och är VÄLDIGT trött om jag säger så.
Vi beräknar att vara hemma vid 9 ikväll, men hur det blir med det det vet väl ingen, allt kan ju ändras när man åker med Junis haha. Nej Nu ska jag sluta KRAMEN<3

hej

Hejsan, nu sitter jag på hotellet i sällsjö, och väntar på att jag ska gå och skölja ur blekningsmedel ur håret, och se hur mina slingor blir. Jaja frågan är ju? Det lär ju bli bättre än ifjol, hoppas jag? haha. 
 Jag börjar känna mig rätt så sliten i kroppen efter allt slalomåkande och jag känner helt ärligt att fet ska få bli skönt att gå och sova sen, fatta jag tycker det ska bli skönt att sova?

jag har ont i bokstavligen i hela kroppen faktiskt. nä nu ska jag ladda upp detta inlägg så att det laddas upp någon gång, internetet här är inte så våldsamt snabt kan jag ju säga!!Kramen <3