Boden<3333

Det är strålande sol ute, det är varmt och behagligt, jag ÄLSKAR sommar!
Men,men det här blir ju egentligen mitt andra inlägg idag fast samtidigt inte. Vid halv 3 inatt gick jag och Lollo ut och hoppade studsmatta, sedan klockan 3 gjorde vi samma sak. Vid halv 5 käkade vi frukost innan vi satte på "27 dresses" och somnade, fråga mig inte när jag vaknade, för jag har inte en aning om vad klockan var om jag ska vara ärlig, men vaken blev jag i alla fall.
Sedan drog vi oss tillbaka till Lollos mamma och jag började packa iordning mina saker eftersom min FUCKING jävla allergi hade tagit över mig totalt och min andning var inte som den skulle så tyckte jag det var onödigt att plåga mig mer. Men jag fick dåligt samvete för att jag åkte hem.
Men vid 13 tiden hoppade jag på bussen i Boden för att åka till Piteå och sedan byta buss till Sikeå, och nu sitter jag här i Djäkneboda, fruktansvärt trött efter bara ett fåtal timmars sömn, men det gör inget. För jag har haft det så underbart bra i Boden och jag skiter i vad jag missade i skolan, eller hur trött jag är. För jag har haft det verkligen AS bra!!!
Varit skönt att få slippe jävla skit Umeå ett litet tag, inte för att  Boden är så mycket att hurra för men ändå!
Men min kamera hade inga batterier så jag kunde inte ta några bilder vilket sög apsnase, men thats life!
Nu ska jag nog dra mig och se på film eller något! Kramen<3


Studsmatta 0300<33 vill tillbaka<3

Boden

Tjabba, nu sitter jag i en soffa i Boden hos Lollos Pappa, och ja jag har det faktiskt jätte bra! Okey, boden kanske inte är världens roligaste ställe men jag har det bra ändå!
Sitter för övrigt och  och lyssnar på mupparna, som jag och lollo for den delen har sjungit på typ he,he. Men dagen har varit bra, har väl inte gjort så där jätte mycket ändå, sådär lagomt, åkte in till "stan" eller ja centrum känns bättre haha. Och kollade på kläder. )
Sedan åkte vi tillbaka, käkade bullar innan vi åkte hit satt vid datorn och käkade ännu mer bullar, haha. 
Sedan har vi nog inte gjort så mycket mer faktist, vi skulle se film men vi såg faktiskt inte så mycket av den haha.
Och nu sitter vi här. Och har det bara allmänt slappt faktiskt. Jag är inte trött och det är jätte störande. 
Imorgon vet jag faktiskt inte vad som händer(eller ska jag säga idag kanske).
Vet heller inte när jag ska åka hem, jag ska ju till Övik också eftersom pappa ska ha sitt kalas där, och tar jag bussen som gär vid 8 eller något på lördag är jag inte framme förrän halv 4 och det känndes faktiskt nästan sent måste jag säga. Men vi får se hur det blir med det dära, hem tar jag mig i alla fall på ett eller annat sätt haha. 
 
Men min vecka i övrigt har ju faktiskt varit riktigt bra måste jag säga. Bussresan hit var VÄLDIGT seg men det gic bra ändå, jag sov i typ 2 timmar och jag rörde mig typ inte utan jag satt serriöst ner i 5 timmar, och min rygg kruppade sönder totalt av det, men jag kan säga att det var det värt ändå!! :) Jag har det ju sjukt bra, och det är sjukt skönt att vara borta från Umeå ett tag. Och det är nog första gången(om jag inte ränkar med familjen) som jag åker bort för att inte åka på läger eller liknande. Utan bara för att slappa och ta det lugnt, och det är verkligen jätte skönt. KAn behövas en paus i allt skolarbete som väller över mig just nu, grymt skönt faktiskt.

Nästa vecka blir nog faktiskt ganska slapp ändå, fast samtidigt inte.På måndag blir det Fortet med lindigruppen, tisdag klippning och Onsdag Balen, tydligen är det något möte i Skellefteå på Onsdagen också, men det känns ju som om det skulle bli ganska tight eftersom balen börjar 1830. Sedan blir det BARA slappt. 
Påtal om slappt så är det exakt 2 veckor kvar till sommarlovet, det känns sjukt skönt ;D
Nog för att det blir att hjälpa till på krykan varje tisdag torsdag, men det vill jag ju själv så det känns faktiskt bara bra. Ska bli SKönt att få lov ett tag i alla fall, men konstigt att lämna TC, men sånt är livet antar jag?
Nä nu ska jag avrunda dett inlägg, KRamen<3


Tisdag!!

Okey, jag har inte orkat blogga idag, bloggade jag igår? jag vet inte.
Men hur som helst så är det ganska fullt upp för mig just nu. Mycket i skolan och så. MEn imorgon drar jag mig till Boden och hälsar på Lollo, kommer hem på fredag eller lördag, det ska faktiskt bli riktigt trevligt:)
Åker 1215 imorgon, så om någon vänlig själ känner för att vara social med mig kan ni ju alltid slå en pling eller smsa med mig! Lär ju vara dö tråkigt att sitta på en buss i typ 5 timmar själv, MHM!!! JAg kanske borde packa också hehe, mycket att göra nu. Bilder från kulturnatta kommer så fort jag har märkt mina bilder! Jag ska börja skriva copyright på alla mina bilder i fortsättningen av en och annan anledning! Men det har inte med saken at göra:).
 Jag lär inte blogga något när jag är borta så ni kan ju smsa om ni vill det:)!!!
Nu är det house, jag ska göra en smothie(?) och sedan packa. Imorgon, eller vem vet kankse ikväll kommer bilderna från kulturnatta! Men nu är det bäst att jag drar mig så att jag inte missar allt för mycket av house! Kramen<33

okey?

JAg är trött och har inte bloggat på nästan en vecka, vad nu det har med saken att göra vet jag inte, men jag är sjukt trött och har ingen ork alls. Jag ska blogga om kulturnatta imorgon, om jag har tid, jag vet inte hur min vecka ser ut än, så allt känns bara kaos om jag ska vara ärlig.
Kulturnatta igår var underbart<3 Älska bara. Okey, typ inga bra band som spelade men. DOm enda bra banden som spelade var Sorry let´s bowl och Night by night, annars var det inget bra. Eller så rättare sagt, inget annat i min smak kanske man ska säga istället.
Men var med underbara människor<3 Ni gjorde kvällen helt klart underbar måste jag säga<3
Var hemma vid 1 kvart över1, var något trött då kan jag ju lova. typ död faktiskt. Men mer om kulturnatta kommer som sagt imorgon.

Min vecka har sugit, den har varit totalt värdelös. Den här världen suger. Allt är bara så sjukt
Okey jag överdriver en del, jag har haft en bra vecka också, hade avslutning på teatern i onsdags, det var fint. nu har jag en mindre sak att göra skönt. Men men.
På onsdag kanske jag drar till Boden, men jag vet inte än. KRAMEN<3

helgen

Jag kastar in ett inlägg innan jag ska dra mig till skolan och göra NO prov som jag inte ahr pluggat ett skit till, så det är bara att hoppas på det bästa, går det inte, så går det inte. Värre än så lär det ju knappast bli, och då har jag ju antagligen en chans att rätta till det. Men jaja, nu ska jag inte tänka mer på det, jag kommer nog klara det, jag kan bara jag vill.
Helgen har varit bra, har bara tagit det lugnt hela helgen, vilket har avrit väldigt skönt måste jag säga. I lördags åkte vi till någon sjö och promenerade runt där. Det var faktiskt väldigt fint där måste jag säga.
Sedan igår pallrade jag mig till fotbollen, men var iofs bara där första halvan av matchen innan jag drog hem för att käka.
TACOS<3 Jag försökte hitta någon som ville hitta på ngt, men hela världen var grymt osocial igår måste jag säga. SÅ jag for ut och cyklade i ca 2 timmar istället, men det var fakttiskt grymt skönt måste jag säga.
Jag älskar att cykla, bara för att det är sån frihet. ska nog dra en cykeltur efter skolan också, slutar ju 11 så.
Nä men nu är det bäst jag skyndar mig så att jag inte blir sen. Men jag lovar att jag ska bli bättre på bloggandet, har varit så sjukt stressad dom senaste veckorna så jag har verkligen inte haft tid till bloggen.
Jag bjuder på en bild från när vi åkte till Tollare, jag börjar ha värsta sommar känslan nu<3 Kramen<33


ESC

Jag är väl inte riktigt vaken känns det som det.
 Jag är väldigt trött. Sitter och lyssnar på melodifestivalen just nu, ska gå och sätta mig och se det igen.
Hoppas verkligen att sverige vinner om jag ska vara ärlig faktiskt. Det är verkligen en bra låt.
Men jag har haft en riktigt bra dag. Njutit av solen och värmen i Övik.
Och varit ute och prommenerat e det vackra vädret.
Imorgon blir det tidig hemfärd, och ska sedan skynda mig för att dra på gudstjänsten som är på Tegskyrkan klockan 11. Om jag hinner Dvs.
Men nu är det bäst jag går. Omröstningen har börjat. KRAMEN<3

sista lektionen "/

Jag är inte pigg, nej verkligen inte. Det är verkligen inte klokt hur trött jjag ä, är så frukransvärt sliten så jag vet inte vad jag ska säga. Jag är sliten men vill inte vara det. Okey ska säga lite om min dag. Somja hm..

Först orkade jag inte gå på matten eftersom jag ändå itne har något att göra då jag redan har räknat ut boken så det spelar ju som ingen roll. Så jag pallrade mig till skolan tills svenskan började. Våran sista lektion med Veronica, och kändes det konstigt eller? Ja men så var det i alla fall. Och konstigt känndes det minst sagt måste jag säga. Och det var nog nära på att det var flera som började gråta där i slutet tror jag.
 känns så konstigt, att ha haft henne i 3 år nu också helt plötsligt så slutar hon(okey riktigt så är det ju inte). Men det känns så konstigt, för hon är verkligen den bästa läraren jag har haft. Det har varit verkligen 3 underbart bra år.!!

Jag kan inte inse att jag snart om bara några veckor slutar 9an. Det känns så mysko på något sätt dom  här åren har gått så otroligt fort så jag vet inte riktigt vad jag ska säga.
Tack för 3 bra år!!!<33

Nä nu ska jag gå och sätta mig och se på film. Kramen<3

sliten

JAg orkar inte blogga, det  här får bli ett kort kort inlägg innan jag ska dra mig till TVn och se på greys, jag är sjukt trött och kan verkligen inte ens stava just nu. Livet rullar frammåt men stannar upp ibland känns det som. Allt är upp och ner nu. Och jag hinner inte med att blogga känner jag. Imorgon blir det brännboll med UNF. Så om ni vill spela bränn boll kom till ängarna klockan 1900 imorgon.
Imorgon kommer det även ett inlägg om TOllare det LOVAR jag<3 men nu ska jag dra mig. KRam <33

Tollare

Hejsan, jag befinner mig just för närvarande på Tollare folkhögskola. Och ja vi letar egentligen en mikro men vi hittar ingen så vi satte oss vid datorerna istället. Vi har spelat upp våran pjäs tragiskt men magiskt idag. Och förutom att jagj helt fucking tappade bort mig mitt i och det blev tyst hur länge som helst så gick det faktiskt as bra med tanke på att det var första gången vi körde igenom den rakt av sådär. Så jag är i alla fall riktigt nöjd måste jag säga, sedan vet jag inte hur alla andra känner men men.
Ikväll blir det i alla fall ledarspex, det ska bli grymt kul faktiskt. Sedan till middagen blir det väll att gå ner till nacka och handla något gott att käka:)
 Vi fick ju rum i år också, det är grymt nice, slippa masslogi, så det känns bra. Andra året i rad vi får rum. Jag delar då rum med Anna, Kattis och frida fett nice alltså...
Men nä nu ska jag avrunda och gå tillbaka och vara social med mina vänner, eller kanske leta< min tröja som är på vift;P. KRAM<3

Vurpa med cykeln!

Jag är trött och vet att jag inte har bloggat på hur länge som helst. men det är bara lite mycket nu som jag måste lägga min energi på istället, och sånt är livet ibland, allt är bara allmänt kaos just nu. Men jag får göra det bästa av situationen, i alla fall försöka. Utöver det så är det faktiskt bra. JAg drar mig ju till Tollare på fredag, det ska bli sjukt nice att träffa massa härliga människor. Saknar er från ifjol. Hoppas ni kmr i år<33

Jag lyckades ju vara riktigt klantig idag. flög av cykeln när jag skulle cykla över övergångstället vid statoil. Antagligen tog jag ut svängen för snabbt och ja jag vet egentligen inte. men jag flög verkligen av cykeln, och solg i knäet och axelnt. så min axel är ganks kruppad för närvarande, har FRUKTANSVÄRT ont i den, gör sjukt ont när jag rör den också, men jag får hoppas att det blir bättre tills imorgon. Också har jag ett knä som känseln inte är som den ska i och är ganska så blått. Men aja, jag ska inte klaga mer på det nu. Det hade kunnat bli mycket värre.! Tur att det inte kom någon dåre och körde. eftersom jag rammlade mitt på vägen.

Så klantig kan jag vara ibland som sagt. Men men. Jag ska börja göra mig i ordning sedan ska jag dra mig till junis. Lär inte hinna blogga något mer ikväll. SÅ skriver en bit till..
 Imorgon är det i alla fall nationella i matte, känner mig inte speciellt peppad måste jag säga. Får hoppas att det går bra i alla fall. Jag kmr hur som helst göra mitt bästa:)

Aja, nu måste jag dra mig, men ni får en bild på solen från Arboga. Kramen<3

Gillar bilden<3