Måndag, angry!

Imorgon är det 1a december, 24 dagar kvar tills julafton. Men då kan man ju fråga sig vars snön är. Jag önskar att jag hade ett bra svar, men det har jag inte. Jag önskar verkligen att vi får lite snö snart. Det är ju så otroligt trist när det är såhär mörkt.
Hur som hellst så längtar jag ändå till Julen, inte för paketen utan för att julen är en så otroligt mysig högdtid. OCh det menar jag verkligen. Jag längtar till att se kalle anka och dricka glögg, till att alla sitter samlade runt bordet och äter julmiddag. jag tycker verkligen att det är supermysigt.

Nog om julen. Skolan idag var... SEG!!! Då menar jag verkligen seg, jag höll nästan på att somna på medieproduktionen, men jag försökte jobba. DEt var dock fler än jag som inte engagerade oss så mycket så det slutade med att Tina inte var allt för glad på oss, men vad annars kan man förvänta sig egentligen?

Ska inte skriva så mycket mer...

Men måste bara få avreagera mig lite!
När man vet att folk läser sin mail nästan dagligen och man vet att dom är jätte bra på att svara på mail. Varför kan dom inte bara svara. Är det verkligen så svårt att svara på ett mail. Särskilt då jag vet att personen alltid svarar annars. Kan man inte bara svara Ja eller Nej liksom, det är inte så avancerat.(nu menar jag inte att personen ska svara med 1 ord, men vill inte skriva för mycket här).
Men sånt är livet.

Nu blir det sova. Sedan blir det bowling med klassen på idrotten imorgon, TAGGA! Det kommer bli sjukt roligt tror jag. Men godnatt på er! Kramen<3

Juste, min bror fyller 20 idag!! Grattis Mathias:D


Det känns verkligen så just nu!!


Söndag advent

Okey, let´s blogga dårå. Bara för att ta igen mitt icke bloggande i helgen. Men jag har inte haft tid att blogga helt enkelt. Som om jag skulle ha det nu men...
Min helg har varit helt underbar verkligen. Först i fredags se idol med Mamma o Lars. Okey jag kan säga att jag somnade under nyheterna och vaknade efter pausen(den efter man fått veta att Erik var kvar). Så jag la mig direkt när man fick veta att Tove var kvar. Somnade direkt när jag lade huvudet på kudden. Det var verkligen jätte skönt att vara så trött för en gångskull.
Sedan igår(lördag) gjorde jag först inget på dagen typ degade framför datorn, och packade. Sedan åkte vi in till stan och jag var med Ida, käkade på den nya pizzerian som är på vasaplan och sedan drog vi hem till henne och såg först Twilight och sedan New in town. Och nu när jag sett första filmen i twiligt-serien så måste jag säga att den andra är betydligt bättre, men det kanske bara är jag...
Kom hem vid cirka halv 1. Satt vid datorn till kanske halv 2. Sedan somnade jag nog inte förrän strax efter 2.
Sedan ringe klockan kvart i 8, steg dock inte upp förrän kvart över 8. Var det bara att hoppa i duschen och försöka vakna till liv och sedan hoppa på cykeln och dra till kyrkan för 1:a adventsfika. Började fixz vid 9. Sedan drog jag hem vid 1, eftersom mathias skulle ha kalas, riktigt trevligt.
Sedn käkade vi typ och spelade kort.

Men nu ska jag avrunda och försöka sova, mår inte så bra..
Kramen<3


Söndag, trött

okey, jag orkar inte blogga. Det är allt jag har att säga. Inte just nu i alla fall.
Ser på mitt stora feta gregiska bröllop. Vi hörs sen. Kramen

Torsdag, mediekunskap

Sitter på skolan nu och har verkligen inget alls att göra faktiskt. Väntar på att Kajsa ska läsa igenom mitt arbete så jag får sluta och åka hem.
Är klar med min uppgift om tidsskrifter, jag hade ju valt Accent. Mailade henne tidigare, det var bara en sak till jag skulle skriva, så nu väntar jag bara på att hon ska läsa det också hoppas jag på att få sluta.
okey jag kan väll erkänna att det är inte det arbete jag har engagerat mig mest i alltså. Men jag orkade verkligen inte engagera mig i att göra ett överdrivet seriöst arbete av det liksom. Bara att hoppas på det bästa.
Nu orkar jag inte skriva mer. Kramen<3

Onsdag, Google Wave!

Hej där!
Just nu sitter jag med en skål popcorn och ett stort glas svartvinbärssaft, så gott alltså.
Jag har försökt mig på att göra lite på parafrasen som skulle vara gjord i estetiskverksamhet, det har dock inte gått så fruktansvärt bra som jag hade önskat att det skulle göra. Men det blir som det blir, jag har inte särkskilt mycket tid på mig faktiskt. Jag menar det är faktiskt bara några veckor kvar tills jullovet. Fattar ni hur snabbt den här terminen har gått. Det är helt sjukt, jag har nog aldrig varit med om att en hösttermin gått så fort som den här har. Men det är väll något positivt i alla fall...

Hur som helst så har min dag varit helt underbar alltså, även om inte allt har varit på topp så har det verkligen varit en helt underbar, verkligen...
Dagen började väldigt segt!! Hade medieproduktion och Matte, matten gick väl grymt bra måste jag säga i alla, ekvationer är ju faktiskt roligt måste jag säga.
Sedan lunch osv. I alla fall när jag kom tillbaka från lunchen och satte mig vid datorn så kollar jag mailen och vad ser jag där. Jo ett mail från Vivi. Som jag sa tidigare. Du gjorde verkligen min dag Vivi. Trodde först att hon skickat det till många, men när jag kollade hade hon inte alls gjort det. Blev jätte glad, jag behövde verkligen det mailet alltså...

Sedan så när vi har estetiskverksamhet loggar jag in på Facebook och ser att Robert D har invites till Google Wave och säger att han ger till dom som vill ha, så långt det räcker. Så jag sa så klart att jag ville ha en Invite, och vad dimper ner i min mailbox ett tag senare? En Invite till Google Wave, blev as glad igen då. Tack Robert!!

Så det blev verkligen en toppen dag. Dock blev det ingen kör... Men plugg är viktigare...
Men i alla fall så sitter jag här och det har tagit väldigt lång tid att skriva det här. Så nu ska jag avrunda detta inlägg, Se tv och äta upp mina popcorn. Kramen<3


Onsdag, Tack Vivi!

Jag läste just ett mail jag fick av Vivi för någon timme sedan, och det gjorde verkligen min dag alltså. *L*
Blev super glad, det behövdes verkligen. Tack Vivi!
Det behövs sånna mail som lyser upp vardagen. Som ett ljus sådär.

Ja, det var allt jag ville säga, nu börjar jag, har svenska. Kramen<3

Onsdag, rastlös

Sitter på skolan nu, är trött, väldigt väldigt trött måste jag säga alltså, det är inte särskilt kul, inte ens lite...
Också har jag träningsvärk, vilken inte gör det lättare heller. Men sånt är livet, det är ju egentligen bara ett tecken på att jag lever.
Vaknade för sent idag, klev upp sju, skulle gått upp mycket tidigare. Men kvart över 7 åkte vi i alla fall mot stan. Och jag vaknade väll till liv i alla fall lite.

Just nu sitter jag på skolan och har medieproduktion. Kan dock inte göra något eftersom Malin J inte är här, så då kan jag inte direkt börja eftersom det är hon jag ska jobba med. MEn det löser sig. Det går säkert bra.
Lektionen slutar om en kvart tror jag. Då har vi rast i typ en halvtimme sen har vi matte, har dock inte en aning om vad vi gör egentligen för jag kommer inte ihåg det. Men matte är alltid roligt så jag har inget att klaga över.
Sen lunch, svenska och sist estetiskverksamhet. Slutar halv 4 idag, känns inte ens lite taggat att sluta så sent idag, egentligen hade jag velat sluta nu och få åka hem och sova, det skulle jag verkligen behöva alltså.

Ikväll vet jag inte vad det blir. Har kör i eftermiddag, men om jag har lika ont i axeln som jag har nu så kommer jag änså inte orka gå på den, så jag hoppas verkligen att det gått över då. Sedan har vi typ filmkväll på UNF för nyvärvade, får se om jag orkar åka på det, eller om jag ska åka hem. Egentligen har jag en massa plugg som jag borde göra istället som jag lovat mig själv att göra. Och nu vet jag vad det är jag ska göra också.
Men i Svenskan vet jag inte om jag ska skriva novellanalyserna, för om jag får minst G på novellanalys provet så behöver jag inte lämnain de andra novellanalyserna, så frågan är ju hur jag ska göra...


Jag har beslutsångest för nästa torsdag... Jag har 3 alternativ och jag kan verkligen inte bestämma mig..  Öppethus på skolan, har jag skrivit upp mig på, avslutning med lindigruppen eller att klippa mig. Jag tror det blir att klippa mig faktiskt... jag menar, mitt hår är alldeles för långt som det är nu, och jag är verkligen i behov av en klippning för att det går inte att göra något alls med mitt hår just nu. Måste bestämma mig tills imorgon typ. Hur ska jag göra??

Okey, men nu ska jag sluta, skulle inte ens skriva såhär mycket.... Så vi höres. Kramen<3

Åtta saker du borde göra imorgon för att bekämpa den kollektiva höstdepressionen

Åtta saker du borde göra imorgon för att bekämpa den kollektiva höstdepressionen

1: Inleda en konversation på tunnelbanan/bussen
2: Le mot en främling
3: Stäng dörren - vart du än är- vrid upp MC Hammers "U CAn't Touch This" i ipodhörlurarna och peka på naveln varje gång refrängen går igång
4: Ge någon du känner en oväntad och otippad komplimang
5: Baka bullar och ta med till jobbet/plugget (spotta inte i degen)
6: Ha fotmassagekväll
7: Headbanga i 40 sekunder till "Tick Tick Boom" eller valfri låt.
8: Skriv om det i kommentarrutan





Nu säger Amanda godnatt för idag och ska sova nu på direkten. Jag har en axel som inte är vän med mig för närvarande och är väldigt smärtsam, hoppas för allt i världen att det har gått över tills imorgon annars vet jag verkligen inte vad jag gör alltså. Jag brukar ha ont , men det har varit bra väldigt länge nu. Men jag tror det blev något med axeln när jag var på gymmet idag. och det är inte sån smärta som får en att skrika liksom, men pulserande dunkande hela tiden, det är jätte jobbigt för egentligen kan jag inte riktigt beskriva den heller....
Men nu Godnatt

Tisdag, gym

Hejsan där ute!
Jag sitter och försöker allt i världen att hålla mig vaken, men det går inte sådär lysande som jag hade hoppats att det skulle göra. Jag är sådär grymt trött som det inte borde vara tillåtet att vara, det är för mycket.
Jag ska snart gå och sätta mig o se på House sedan får vi se vad som blir om det blir att sova eller om jag hunit bli pigg då, vilket känns ganska troligt för så är det nästan alltid.
Ha iaf varit och farmor i eftemiddag, Marianne, roger och Elina. Fick i alla fall pengar, en sked, trisslott och ett vinglas.
Är grymt nöjd, så nu känner jag mig lite rikare, SPARA så jag kan åka till Göteborg på Nyår, åh vad jag vill, jag vill verkligen. Men det kostar ju en del pengar liksom. Bara själva "nyår" kostar 200 sedan resan dårå. Men ändå har en början och det är liksom mer än inget. Right?

Hade idrott idag, gym. Och det var faktiskt grymt roligt måste jag säga... Men orkar inte skriva mer om det mer än att jag kommer ha grym träningsvärk i benen imorgon HAHA. Men det är det faktiskt värt.
Och nästa vecka ska vi i alla fall Bowla på idrotten, så sjukt kul ändå. Jag menar hur ofta bowlar man på idrotten haha. Ska bli kul iaf, sedan var det typ Badminton, också roligt faktiskt.

Men nu ska jag avrunda och sätta mig och se House skriver nog mer sen. KRamen<3

Måndag, New Moon

Ledsen för dålig uppdatering, men jag har ju faktiskt gått i skolan idag sedan var jag på bio med Malin och Diza och såg New Moon, den var faktiskt grymt bra måste jag säga. Rekomenderar er faktiskt att se den om ni tycke rom twilight annars inte. Men se första filmen först, jag har inte sett den, jag fattade men hade garanterat förstått mer om jag sett första filmen.
Imorgon har vi gym på idrotten och jag är verkligen inte taggad alls alltså... Men det löser sig.
Men nu måste jag sova, jag kan inte ens stava. Så godnatt!

Söndag, födelsedag

Tänkte bara säga godnatt alltså. Är super trött och somnar när som helst känns det som. Så det är lika bra att sova. Egentligen orkar jag inte sova heller men sånt är livet.
Kommer ändå sluta med att jag somnar direkt när jag har lagt mig...

Imorgon blir det new moon med Diza och hjalle tror jag. Jag har fortfarande inte sett första. snacka om skandal alltså. Är det någon där ute som har den så jag kan få låna den eller något. Eller om någon vänlig själ skulle kunna skicka den till mig alltså. Annars får jag satsa på att läsa ut boken imorgon, grattis jag är på kapitel 6... Jag menar även om boken och filmen inte är samma så har jag iaf en liten aning om vad filmen handlar om än om jag inte läst något alls.

A, jag har i alla fall haft en SUPERBRA födelsedag, verkligen:D Hur bra som helst.
Fick presentkort som jag sa igår, mjukisbyxor, pengar, en blomma, ett påslakan, en filt och en ny mobil. En sony ericsson S312, super fin verkligen, Det var ju faktiskt den jag hade önskat mig, så nu är jag super glad.
Behövdes verkligen eftersom folk inte hörde vad jag sa med min förra och var tvungen att skrika, det är inte så bra alla gånger kan jag lova..
Tack för alla presenter :D Nu blir det sova, det är faktiskt en dag imorgon också. Kramen<3


Söndag. 16

Det här med att fylla år är ju faktiskt rätt roligt ändå, är det inte? Jag menar, det är ju trotsallt rätt roligt att få presenter. Nu är det ju inte så att presenterna är hela grejen med att fylla år. Det är ju faktiskt roligt att fylla år ändå. Fast sedan är det ju alltid roligt att se om man får det man har önskat sig.
Och påtal om önskningar så satt jag och funderade på vad jag hade önksat mig. Jag har faktiskt inte önskat mig så särsklit mycket, inte så mycket som jag brukar. Jag är rätt nöjd med det jag har. Det känns som om jag har allt jag behöver. Eller så har jag VÄLDIGT dålig fantasi. Men jag tänkte skriva vad jag har önskat mig i alla fall.
 Så här får ni:
*En ny mobil
*Skull hörlurar
*Extern hårddisk
*presentkort på SF
*mjukisbyxor
*lovikkavantar från accent.
*presentkort på Gina Tricot.
'twilight böckerna
*filt

Ja, nu är det säkert något som jag glömt ändå så.

Så när mamma och Lars väckte mig i morse med fika på sängen så fick jag ett paket också. Fick ett par mjukisbyxor. Det var inte dom jag hade önskat mig, men dom här var lika fina. Och hallå, mjuksisbyxor som bjukisbyxor? Och som jag sa igår så fick jag ju ett presentkort på SF av Mathias också. Super bra alltså :D
Men nu ska jag faktiskt avrunda och gå o göra tårta. Kramen<3

Lördag. sista

Detta blir mitt absolut sista inlägg som 15-åring. Jag har inte hunnit skriva något idag, nej förlåt det där var faktiskt inte riktigt sant. Jag har inte orkat, har inte haft någon ork alls och jag kan inte direkt påstå att jag har det just nu heller, egentligen vill jag sova men jag orkar inte det heller. Det är illa när man är så trött att man inte orkar sova. Fast jag borde sova, så efter jag är klar med det här inläggget så ska jag faktiskt sova, verkligen. Det är en dag imorgon också.
 Och eftersom jag fyller år imorgon så ska vi ju ha kalas, och det är väll roligt om jag är någorlunda pigg när dom kommer. Jag ska faktiskt hinna damsuga mitt rum också. Orkade inte göra det när jag hade städat klart idag så jag måste verkligen hinna det imorgon alltså.

Mathias kom och firade mig idag, eftersom han jobbar imorgon. Jag fick ett presentkort på SF, TACK ;D. Blev as glad, det går ju massa  bra filmer på bio nu, och i längden blir det ju rätt dyrt att gå på bio. Verkligen supertack.
Vi åt i alla fall Tacos och sedan åt vi tårta. (:

Så vad har jag annars ägnat min sista dag som 15-åring till då... Sitta vid datorn och städat mitt rum som förövrigt är jätte fint nu förutom att det behövs damsugas då men det kan man leva med. Annars har jag faktiskt inte gjort så mycket, men det behövs sånna dagar också. Dagar när man bara tar det lugnt.
Aja, dags att sluta innan jag faktiskt somnar. Kramen<3


Fredag... Trött

Förlåt för att jag varit så otroligt kass på att uppdatera bloggen dom senaste dagarna, men jag har verkligen inte haft någon ork alls till att göra det. I onsdags var jag bara allmänt orkerslös och igår såg jag och mamma på film, sedan somnade jag direkt när jag la mig, så jag hann inte blogga.  Men sånt är livet ibland.
Just nu ssitter jag och ser flashforward, och nu har det börjat igen så jag orkar inte skriva, helt ärligt alltså.
Jo om jag uppdaterar senare, om jag inte somnar alltså.
Men jag tror inte att jag orkar det...
Aja, nu ska jag sluta. Kramen<3

Tisdag, sovmorgon?

Sitter på skolan nu, har vart här sedan ca 10 i 8 och jag börjar inte förrän 11:35, vad fan gör jag här? Jag vet verkligen inte. Egentligen har jag en massa saker att göra, men jag är alldeles för trött för att orka ta tag i något att göra just nu. Det får bli senare någon gång. Just nu är min energinivå på 0. Orkar inte något alls, inte ens lyssna på musik. Det är jobbigt att sitta på Facebook.
Det är verkligen illa då. Men jag msåte röra på mig snart annars kommer jag få något allvarligt fel på min rygg alltså. Jag menar jag sitter på en typ bänk mot och har väggen som ryggstöd, men det är inte direkt ett bra sätt att sitta på, verkligen inte.
 Jag har fått kolla lite i skolkatalogen, haha. Nä men det var nice, hoppas jag får den snart, verkligen.
Jag har även pratat med Tina för jag kände att jag ligger efter en massa, men vet egentligen inte vad det är jag har att göra. Så hon skulle kolla upp det tills imorgon. Skönt då vet jag iaf vad det är jagf måste göra. Juste jag har fan novellanalys prov imorgon, och jag kan verkligen, verkligen inte faila på det. JAg har inte failat på ett enda prov än så länge och jag kan inte bryta det nu...
Så det blir nog plugg till det. Fast, jag kan inte påstå att jag känner mig särskilt orolig för provet, det löser sig.

Men nu orkar jag faktiskt inte blogga mer, jag funderarpå att åka till stan, ja för att åka tillbaka om inte så särskilt länge, men hur roligt är det att sitta här och inte göra något alls då?
Aja vi höres. KRamen<3

Måndag, hicka

Egentligen bara en sak att säga just nu och det är godnatt. eller jag har en massa saker att säga, men jag tror faktiskt jag ska ta och sova nu, jag känner mig faktiskt inte alls särkslit pigg, så jag behöver nog sova tror jag...
Jag önskar att jag hade kunnat dra nytta av min sovmorgon imorgon, men kan jag det? nej, tänk för att jag faktiskt inte kan det, men det får vara så. Det är så när man bor i skogen...

HAr egentligen sovmorgon till 25 i 11, men jag måste ändå in till stan så då åker jag till skolan ändå, då får jag en chans att plugga bort en massa resuppgifter, sedan 25 i 11 har vi engelska sedan elevrådsmöte klockan 12. sEdan sista lektionen är Mediekunskap.
Tro jag ska träffa K imrn också, men jag vet inte. Jag får se.
Nu sova, och försöka bli av med denna förbannade hicka. Kramen<3

Söndag, lördag kväll!

Förlåt för bad update igår(idag), men jag orkade verkligen inte engagera mig i att blogga, jag var bara så otroligt trött så orken till det fanns verkligen ingen ork alls till att blogga.
Egentligen borde det ha gjort det för jag satt vid datorn exakt hela dagen(eller ja nästan), men nä ingen blogglust alls fanns där, och då går det bara inte att blogga heller.

Åkte in till stan vid halv 6 tiden och mamma släppte av mig hos Sandra och Claire. Sedan åkte vi in till stan och ställde oss i kön för att komma in på Takidas konsert, frös hur mycket som helst, men det var det faktiskt värt.
Förbandet som spelade till Takida kan jag inte påstå att det var i min smak, så jag tyckte personligen inte att det var så bra men.
Sedan spelade Takida, och det ver verkligen hur bra som helst. Dom är grymma att se Live måste jag säga.
Försökte fota, men min kamera la av, fick kanske 20 bilder, dock är garanterat inte alla bra. HAde ju min gammla kamera, som det är mycket svårare att få bra bilder med.
Men jag ska lägga upp bilder imorgon(senare idag).
För nu ska jag lägga mig sova, är dyng trött.
Kramen<3

Fredag den 13e

Ja, som ni alla säker vet är det ju fredan den 13e idag. Inte för att jag precis hatr kännt av det eller så.
Det har faktiskt varit en riktigt bra dag måste jag säga. Jag ahr dock inte gjort särskilt mycket, men det har ändå varit väldigt skönt. Slutade typ halv 12, som vanligt på fredagar, jag älskar verkligen våra fredagar måste jag säga.
Vi hade matteprov imorse, det gick väll bra, det var 11 uppgifter och jag hoppade bara över 1, det endast för att jag fick TOTALT hjärnsläpp, men jag hoppas ändå på det bästa, jag vill ju att det ska gå bra. Så nu ser jag framemot nästa vecka så jag kan få tillbaka det.
Sedan hade vi engelska, gjorde inte så mket, fortsatte skriva det brevet om fears. Men min dator laggade sönde och inget gick som jag ville att det skulle göra, men sånt händer.
Imorgon är det lördag  = TAKIDA :D
Men nu börjar flashforward igen. Så kramen<3

Torsdag, mediekunskap

Sitter på skolan nu, väntar på att lektionen ska börja, har mediekunskap, ska faktiskt bli kul. Vi ska fortsätta redigera våra filmer, eller ja dom ska vara färdig redigerade idag tror jag. Men det ska nog ¨gå bra. Sitteroch lyssnar på musik som Malin hade med sig, sån musik som fastnar i hjärnan, så bli inte sur på mig om jag nynnar på massa låtar haha.
Lektionen börjar egentligen om en minut, så jag ska försöka hinna skriva klart det här snart.
Efter skolan blir det nog stan tror jag, ska köpa något som jag kan äta också, måste ju som få i mig något mat idag också.
MEn nu kom Kajsa så jag ska avrunda nu. Hörs sen. KRamen<3

Onsdag, godnatt

Sitter och fryser, ska packa ihop datorn när som helst och faktiskt sova, jag gick ju faktiskt upp 10 i 6 i morse, så jag är ganska trött kan jag lova. Det har varit en rätt så bra dag, har inte gjort sådär våldsamt mycket kan jag väll påstå, men sådär lagomt.
Skola sen stan med valle, det var fint, det är alltid fint att vara på stan med valle. Tack för att du stannade. Egentligen borde jag gjort en MASSA läxa, men jag mår inte br,a det är jobbigt att vara sjuk kan jag lova, men ska göra det imorgon, parafrasen är klar, nästan måste bara skriva om henne. sedan maila uppgifter.
Sen har jag uppgifter som jag inte hittar, men som är klara S: men ju mer jag tänker desto jobbigare blir det, så slut pratat om det.
Måste sova om jag ska orka med morgondagen. SKa prata med K, sedan prata med vivi, Träffa C och sedan lindigruppen, hemma kanske halv 11, då ska jag typ äta middag, drygt som fän att äta så sent!!

Så nu säger jag godnatt till folket. Kramen<3

Tisdag, helgen<3

Ja, jag hade ju lovat ett inlägg om helgen, så här kommer det, jag kommer inte hinna skriva allt nu eftersom jag börjar snart, dvs jag kommer heller inte publicera det heller. Men aa...

Helgen var fin, väldigt väldigt  fin faktiskt. Vi åkte från Umeå city airport i fredags klockan 4 och var framme i stockholm arlanda vid 17tiden, men eftersom Tove varit tvungen att checka in sitt bagage skulle vi vänta på det, och jag kan inte ens med bästa vilja påstå att det tog kort tid, snarare väldigt lång tid. När Tove väl fått sitt bagage hoppade vi på en bil ut till parkeringen och biluthyrningen. Det tog inte alls lång tid innan vi satt i bilen och påbörjade sista biten av resan som skulle ta oss till Ahuset, örebro. Resan dit var kul, dock var jag rätt trött, och rätt hungrig måste jag säga. Vi stannade i alla fall på hallstakrog och käkade. Sedan fortsatte vi vidare. Mats satte upp sin mobil och satte på GPSen, när vi nästan är framme i Örebro. Sedan när vi väl kommer in i Örebro ringer Vivi oss så vi ser inte vars vi ska. Mats svänger den kurvan han minns, sedan på måfå igen. När vi väl fått upp GPSen igen visar det sig att han svängde helt rätt. Så vi var framme i Örebro, Ahuset. Och som alltid känns det lite konstigt att komma in i en lokal där folk redan varit med varandra en stund. Vi gick en  presentationsrunda innan vi gick vidare till hotellet och fick våra rum. Jag och Tove fick dela rum, som var hur fint som helst, verkligen fast det var ett rum för 3 och vi var bara 2 men det var nice.
Det var ungefär fredagen, förutom att vi satt och pratade nere i foajen med folk. Om olika projekt och massa annat. Somnade vid halv 2.

Lördagen bestod av frukost klockan 8 för att sedan vandra vidare till Ahuset för att börja lyssna på föreläsare och i huvudtaget en intressant dag i sin helhet. Redan nu känndes allt så grymt bra. Vi lyssnade på hedemora ungdomenshus när dom berättade om den föreningen. Även NBV var där och pratade, även det var intressant. Efter det hade vi en kille från UNF straight edge göteborg som vär där och föreläste, det var verkligen jätte intressant att få veta mer om det i sin helhet. Sist hade vi en tjej från projektet Local Hero som är ett projekt av CAn som var där och pratade om det. Super intressant att få veta mer om det, vad det är och hur man kan använda det.
Vi fick även en uppgift att komma på vad vi skulle vilja göra om det inte fanns några begränsningar alls, och den uppgiften är inte den lättaste, försök sätta er in i den situationen, det går nästan inte faktiskt. Men det var  riktigt intressant att höra vad folk skulle vilja göra faktiskt.
Vi fick även senare göra så att vi fick sitta med dom från typ samma stad som en själv och skriva ner vad som behövs för ungdomar där.
På morgonen hade vi även fått skriva ner 3 och 3 vad som behövs i en ungdomsanpassad lokal.
Sedan var det dags att återvända till hotellet en kort, kort stund innan vi skulle vandra vidare till slottskällaren för att äta middag där. Pepparstek, så fruktansvärt gott det var alltå.  Vi satt och diskuderade väldigt intressanta saker vid mitt bord måste jag säga.
Eftermiddagen skulle vi gå på spökvandring på Örebro slott, det är inte min grej, och christoffer kunde inte eftersom vi glömt anmäla att han sitter i rullstol så han kunde inte gå den.
Så jag christoffer och Frida roade oss, eller försökte roa oss med att göra något i en timme, vi gick till pressbyrån och köpte dricka sedan väntade vi på de andra. Inte så väldigt roande men aa.
När de andra var klara och kom ut frågade Vivi vad vi gjort. Vi hade tänkt sätta oss på ett kafé mend et blev aldrig. Så vivi frågade om vi skulle göra det. Slutade med att vi hamnade på Café deed. som låg väldigt, välidgt nära vårat hotell. Där satt jag med Vivi, Eleonora, Sara och en tjej som jag verkligen inte minns namnet på alltså.
Vi hade väldigt intressanta diskussioner måste jag säga alltså. Vi diskuterade bland annat om te x allting har ett samband, alltså allt som händer. Om man kan "manipulera folk" till något gott, ja jag tror att ni förstår. Vi diskuterade även en massa andra djupare saker. det var verligen riktigt intressant. och helt plötsligt var klockan 11 och det var dags att vandra tillbaka till hotellet för att sova. Väntade nere i foajen på att Vivi skulle komma, och pratade en stund med henne. Innan jag drog mig in till hotellrummet där Tove, Daniel och Christoffer var, vi skulle se harry potter, men efter att daniel gått slutade det med att vi pratade till strax efter 2 eller vid 2.  Jag och tove somnade vid 3 tror jag xD

Efter cirka 4 timmars sömn var det bara att pallra sig upp och göra sig i ordning för att sedan äta frukost tillsammans med massa trevligt folk. Känns som om man redan då började säga hejdå till folk, tyvär. Sedan var det bara att ta sitt pick och pack och gå ner och sedan dra sig till Ahuset för att lyssna en stund på när Olle pratade om digitaliseringen av lokaler. Känndes jobbigt att veta att jag när som helst skulle åka, jag ville inte lämna alla dessa människor, helgen var alldeles för kort...
Halv tio började vi dra oss, säga hej då och kramas lite, ja okey Gav Vivi en kram men xD.
 Resan tillbaka till Arlanda tog lite mer än 2 timmar så vi var framme i perfekt tid, checkade in och gick sedan och käkade på max, nog för att jag kastade i mig maten men. Sedan ställa sig vid gaten. Och gissa vem som åker samma flyg som oss haha. Rabih. 
 
Det var skönt att komma hem, borta bra men hemma bäst, visst är det så man säger? Jo, det ligger något i det. Men det känns som om helgen var alldeles för kort. Så mycket nytt folk, eftersom alla var nya för mig, det var roligt. Mycket nya idéer och inspiration. Mycket idéer till nya projekt.
Det var verligen en inpsirerande helg måste jag säga. Och jag skulle  verkligen tycka att det var kul att träffa alla er människor igen alltså!
Tack för en helt fantastisk helg<3


Saknar faktiskt helgen


Måndag

Sitter på skolan nu har nyss instalerat premiere. JAg hade inte något att göra på mediekunskapen så då passade vi på att göra det också. Så nu har jag det installerat det på min dator.
 Jag ska skriva om helgen men nu har jag svenska och vi ska fortsätta på våran fucking novellanalys, det känns så förbannat jobbigt så jag kan inte ens säga med ord hur drygt det känns  alltså.  Jag vill helst skippa den, eller dom kanske jag ska säga eftersom jag inte lämnat in den första än.
 Men nu ska vi ändå fortsätta med den.
Kramen<3

Torsdag, svininfluensa vaccin ja eller nej?

Okey nu till det blogginlägget som jag trotsallt hade lovat er idag.
Jag sitter i sängen och funderar allvarligt på om det är något jag glömt att packa inför morgondagen, jag vill inte åka... Men nu måste jag det i alla fall. Känner mig inte ett dugg taggad om jag ska vara ärlig faltiskt, jag soom alltid brukar vara taggad när jag ska åka någonstans.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, känner mig bara SÅ otaggad på att blogga om jag ska vara ärlig, har inte ens något att skriva om faktiskt. jag ligger efter i matten det kan ta sig, vi har prov nästa vecka det kan också ta sig faktiskt. Jag ska nog plugga om jag får tid över i helgen alltså. Fattar ni varför det suger att vara sjuk nu... Jag glömde ta med mig matteboken idag också. Men har jag tur hinner jag räkna lite imorgon när jag kommer till skolan :). så det blir nog bra ändå hoppas jag :)

Så min dag då... Datakunskap, segt... som vanligt med andra ord alltså. Sedan hade vi Mediekunskap, faktiskt grymt roligt måste jag säga, gjorde bildmanus till våran reklamfilm, som vi ska filma på måndag, tror det kan bli awesome. Nä men det känns som om det kan bli riktigt bra faktiskt, så det känns ju kul. Det tog en stund att göra det för att få fram alla idéer men till slut så blev vi klara, och då skulle vi lära oss kameran, ställa in vitbalans, manuell exponering och manuellt ljud, när vi var klar med det fick vi sluta, tror det blev 45 kanske tidigare än vanligt, tack Kajsa, det behövdes verkligen...

Drog hem satte mig vid datorn, fixade lite saker hemma på teg innan mamma kom hem och hon gav mig mitt pass för att jag inte har något ID-kort ännu, det suger totalt måste jag säga. Sedan drog vi oss till Tegscentrum, mamma köpte en banan och en Chipspåse åt mig...
Sedan vårdcentralen för att stå i kö i en halvtimme kanske, för att få vaccinet mot Svininfluense, fan så ajg gruvade mig måste jag säga, jag ville verkligen verkligen inte alltså, gruvade mig hur mycket som helst.
Tror att sköterskan såg det måste jag säga, hon frågade om jag tyckte det var obehagligt jag bah MHM. jag vet inte men hon sa att hon tog en liten nål, men jag börjar undra om det bara var för att hon skulle göra mig lugnare men.. Det tog inte så lång tid men, det gick bra ändå. Och det var för att jag skulle vaccinera mig som jag fcik en chipspåse xD

Sedan bar det av hemmåt hit för att käka middag, ta det LITE lugnt och sedan packa. HAr nog aldrig, aldrig kännt så mesigt att ha en så stor väska(en sådan man max får ha som handbagage) på flyget, någonsin...Den är inte ens halvfull, men vi ska nog få det ordnat på ett eller annat sätt. HAHA.

Nu tog mina idéer på vad jag kan skriva slut och inser att det är sleeping time allt...


Nu är ni säkert många som tänker "åh, så onödigt att hon vaccinerat sig"Faktum är, att ne det är det faktiskt inte, inte det minsta. Jag tänker på mig själv, som är i en av riskgrupperna(har Astma) också tänker jag faktiskt på min omgivning och de som jag verkligen bryr mig om. Jag vill inte bli smittad och sedan smitta folk i min omgivning, det vill jag verkligen inte... Så jag ber er alla där ute som tvekar på att vaccinera er, eller stenvägrar, snälla tänk om en extra gång för alla i eran omgivningsskull. Visst vaccinet kanske itne är det mest testade här i världen, men vet ni hur många som vaccinerar sig varje dag?... Hittils har jag inte hört någon som dött av vaccinet, men jag kan ha fel, men antalet är isf minimalt jämförelse med alla som vaccinerar sig. Och till er som tänker "men jag vill inte dö", nä det är klart, men du kan dö även om du inte vaccinerar dig. Jag vet att det är ett svårt beslut. Men vad är egentligen bättre? Att du kanske blir sjuk någon dag, får lite symptom av influensan än att du verkligen får den och smittar de i din omgivning?
 Så jag ber dig, tänk efter en gång till..

Nu sova, imorgon, packa, åka bil, skola, plugga!!!!, hem, sedan flygplatsen.
Så kramen<3

Onsdag, bad update!

Amanda is back i blogg världen men hinner inte uppdatera nu för att min mamma är inte omtyckt av mig och jag måste stänga av datorn halv elva(ogillas starkt). jag blir SÅ sur på henne ibland alltså. NEEE. Jag orkar inte vad fan ska jag göra då, jag kommer ju ändå inte kunna sova, jag undrar vad hon tänker emd ibland alltså. Men om ni undrar så har jag varit sjuk och inte orkat blogga dom senaste dagarna, men nu är det bäst att jag stänger i alla fall. Ni får nog en update imorgon.

Var hemma från skolan idag, det var faktiskt skönt, gick hgem i måndags och i tisdags åkte jag bara till skolan för en föreläsning. Men imorgon känner jag att det är dags att pallra sig till skolan igen, vill ju inte missa allt för mycket faktiskt, så jag uppdaterar nog imorgon tror jag. På fredag blir det i alla fall ÖRebro, oj det är ju snart, har massa saker jag måste fixa. Bäst att packa imorgon kanske haha. Och påtal om det så har jag inte fått några som helst tider för fredagen än, men det löser sig... Hoppas jag...
Aja nu ska jag avrunda, kanske lägger mig och läser lite. Kramen<3