Fredag, halloween

Sitter och ser på flash forward nu och den är verkligen as bra måste jag säga, så om ni inte redan ser det tycker jag absolut att ni ska se det faktiskt. Nu har det börjat igen och jag försöker blogga i alla fall. Det går dock inte så bra måste jag säga.
 BTW visst såg ni Idol ikväll, det var ju bara hur fint som helst att han friade, jag började typ gråta , det var verkligen super fint måste jag säga alltså.

Den här serien är väldigt såeciell, på ett bra sätt aööts¨, verkligen ni måste se den alltså. Den kanske verkade väldigt speciell men det är den faktiskt inte.
Men det går fan inte att blogga och se på TV. Okey nu var den visst slut, hel skumt slut men ändå fett spännande till nästa avsnitt, då är jag för den delen i Örebro också, så det får bli TV på hotellet you know.

Men nu orkar jag inte blogga mer. Kramen<3


Hoppas ni får en trevlig halloween!


Torsdag, vaccination?

Jag sitter här och gör verkligen inget alls, jag ska pallra mig i säng så jag får sova någon gång. Jag har suttit och skrattat åt folk på IRL som är grymt roliga xD. Dom har live sändningar, änskar sjukt mket att jag var där alltså, jag satsar nästa år alltså, känner att det verkligen vore något för mig, skulle så grymt gärna vilja åka alltså. Aja.
Imorgon är det fredag, skönt, eller vänta, jag har haft fredag hela veckan känns det som. Jag hoppas på en nice helg, vi ska ha Cassie här, och det kan inte bli annat än fel. Sedan ska mormor komma hit lördag till söndag, det ska också bli jätte trevligt:) SÅ helgen ser väldigt lovande ut måste jag säga :)
 Imorgon blir det nog tjejmässan på Studion, men jag har faktiskt inte bestämt mig ännu, men det lutar nog åt att jag åker dit i alla fall, verkar faktiskt nice måste jag säga. Sedan får jag se om jag åker ut till flurkmar till jonna, jag har inte riktigt bestämt mig ännu, men det får tiden bestämma. =)
Känns som om morgondagen som för mig känns som om det kommer vara en lördag i alla fall kommer bli grymt bra=)


Men nu är det bäst att jag går och lägger mig... Så vi hörs imrn. Kramen<3


onsdag

Ligger i sängen nu och ska faktiskt ta och sova känner jag, det är en ny dag imorgon, en torsdag.  Jag är helt dagavild och har inte alls koll på vad det är för dag egentligen, jag har haft fredag hela dagen, det känns väldigt konstigt.
Men imorgon är det torsdag, och jag kom på att det här lovet ändå går rätt fort, det gör mig glad men samtidigt inte, jag hatar att känna mig kluven men det är så det är och det ¨är så det får blir. Jag skulle vilja åka till varmare breddgrader till värme och sol. Jag vill ha sommar, jag drömmer mig tillbaka på sommaren som har varit, som inte var något speciellt egentligen, men oj så skönt det hade varit med sommarlov nu....

Okey, min dag har bestått av att sitta vid datorn, nästan. Har försökt förstå mig på illustrator. det gick inte så bra men... A, eller jo egentligen gjorde det det, till en viss del. Det är ganska mycket tänk, vilket är ganska jobbigt, men jag kan alltid skippa det och köra det direkt på photoshop, jag väljer ju som sagt själv.
 Sedan följde jag med mamma och gjorde massa saker för att sedan bli avsläppt på stan för att träffa Diza och Jenny på Kafé station. Träffade Veronica där också, kul att träffa henne, verkligen. Fick berätta hur det går för mig nu. JAg blir så glad när folk tycker att jag är duktig. OCh säger att hon vetat att jag verkligen kan. Och det kan jag ju. Så jag stod och pratade med henne en liten stund innan jag gick ner och satte mig med Diza och Jenny, egentligen skulle vi ha spelat lazerdome, men det blev inte så. Vi gick hem till Diza och såg på film istället.
Det var inget fel på filmen, men jag är redan skadad och tittar på produktplaceringar ibland, men det kan jag koppla bort tror jag. Däremot fanns det något som var sjukligt störande i filmen, att det var massa(!) blåa detaljer med i nästan allt. Inget fel med det men det blev lite väl mycket tillslut.
 
Drog hem sen och nu sitter jag här, men nu är det dags att sova, hörs imrn. Kramen<3


Tisdag, life goes on

Nee, jag orkar inte, jag orkar verkligen inte alltså, det är inte som det ska vara, det är inte som det borde vara men det är så ändå och sånt får man bara lära sig att leva med.

Nu har vi bott här ute i 5 månader, jag vet inte om jag börjar bli less och vill flytta hem igen. På något sätt känns det väll rätt skönt att bo här ändå, men jag är väligt väldigt låst till att göra saker, jag måste anpassa mig till bussar, kliva upp tidigt och när folk frågar en på kvällen om jag vill vara med dom så kan jag ju inte hur mycket jäg än vill så kan jag ju inte.
Visst kan jag sakna det där att ha nära till allt hemma och jag vet inte vad som överväger, jag kan inte bestämma mig för om jag vill flytta hem eller om jag vill stanna kvar här. Det blev en lång sommar kan man ju minst sagt säga i alla fall. Vad överväger, hur ska man göra, vill jag flytta hem eller inte. Samtidigt så är det väldigt skönt att bo här, just det där fridfulla, det är lugnt och tyst, det är faktiskt väldigt skönt måste jag säga.
Jag kan inte rigtigt bestämma mig för hur jag ska göra, och det är ju inte precis så att någon kan bestämma åt mig heller....

Påtal om något helt annat så borde jag rensa min dator, cookis för den delen också. Har använt 28 GB, och vi har ju inte haft datorn sådär våldsamt länge, 1,5 månad snart kanske. Okey nu är det ju så att 5GB av dom är bilder från Norrbyskär så tar jag bort dom blir det ju rätt mket skillnad ändå. Men allt annat joks (vad skriver man, stavas det så?), vad ska jag med det till, te x alla bilder jag sparar bara för att lägga ut här, dom kan jag ju som ta bort när jag har laddat upp dom. Alla dokument som jag bara suttit och tomskrivit som engentligen inte är något att ha. Så ni kanske förstår hur mycket skräp jag verkligen har på datorn xD
Men det får bli en annan dag, nu ska jag sova. Kramen<3


Rensa datorn vore inte en så dålig idé :)


Tisdag, House

Sitter på mitt rum just nu, väntar på att dom friterade bananerna ska bli klara, det kommer bli grymt gott tror jag faktiskt. Inte för att vi har gjort det hemma någon gång förut, men jag har smakat det när andra har gjort det och då har det verkligen varit grymt gott faktiskt. Så det är väll bara att hoppas på det bästa faktiskt.
Mitt lov är ju som det är, det är varken bra eller dåligt faktiskt, det är sådär lagomt om jag får säga det själv, inte för mycket och inte för lite. Nog för att rätt stor del av min tid går åt att fundera på hur jag ska hinna med allt pluggande som jag har, men jag har bestämt mig för att inte göra det, åtminstonde inte under veckan, jag ska faktiskt ha lov, det har jag bestämt mig för. Då kan jag ju inte direkt sätta mig och plugga, nej jag behöver vilan. Ändå går jag upp vid 6 varje morgon för att pallra mig in till stan pg a latheten, eller nä brist på resor  på mitt busskort, för jag har inga kvar men vi ska fylla på det snart hoppas jag.
 Jag vill innerst inne att lovet ska ta slut, don´t ask me why, jag vet inte, jag vet verkligen inte alltså. JAg vill bara att det ska vara så, men jag kan ju inte säga emot att det är otroligt skönt med lov heller, jag känner mig rätt kluven i den biten.

Ringde och ombokade min tandläkartid idag, så nu ska jag dit den 19e November. Så om 10 dagar åker jag till Örebro. Alltså Örebro, aja. Det kommer säkert bli jätte bra hoppas jag, jag kan inte med bästa vilja påstå att jag känner mig särskilt taggad på det, inte det minsta. Egentligen vill jag nog vara hemma den helgen. Jag vill vara med på Loppisen, som vi har haft bokad i ett bra tag och jag har sagt att jag ska vara med, men nä så blev det helt enkelt inte. Allt ska alltid ske samtidigt, jag kan aldrig välja, och det är allt som om jag blir besviken på mig själv vad jag än väljer.....

Nu är bananerna klara och jag ska gå och sätta mig och se på House. Skriver kanske mer sen. KRamen<3


Måndag, i like you<3

Det finns mycket jag kan gör för att förändra saker, men hur många av dom sakerna orkar jag dra i? För tillfället ingen faktiskt.
Nä all min ork till något har försvunnit om jag ska vara ärlig. Vars tog all inspiration vägen, den bara försvann sådär i ett kick bara.
Det spelar ingen roll, jag är lycklig ändå. Jag kunde inte ha det bättre än vad jag har det just nu faktiskt. Det är toppen det är fint. Jäg är nöjd med mig själv. Jag är den jag vill vara, även om det finns fler saker jag vill uppnå, men allt kan komma i sin tid, ta tagen som den kommer. Jag är lycklig, det är jag verkligen.
Det mesta känns egentligen perfekt nu faktiskt, skolan går bra, jag har bra folk runt om kring mig, jag har en bra klass, otroligt bra lärare och jag är nöjd med mitt val till gymnasiet, jag ångrar mig inte för en sekund, inte det minsta lilla. Det hade verkligen inte kunnat bli bättre än såhär för mig. Det är såklart bara att hoppas att det håller i sig nu också.

A, alltså egentligen hade jag massa att säga, men nu ska jag faktiskt sova, så jag skriver imrn, Kramen<3


Love can be hard, thast a fact! However i like you anyway<3

Söndag, åka eller inte?

Jag har inte haft någon som helst ork till att blogga, det har jag inte nu heller, men jag tvingar mig själv att blogga just nu faktiskt, jag har inte ens något vettigt att säga så klaga inte på det här inlägget alltså jag vill mest få det bort gjort, jag vet att jag  har sjukt mycket stavfel nu säkert, men jag är för trött för att se om det är några stavfel alltså.
Så min helg har faktiskt varit sjukt nice om jag får säga det själv. Började med att jag fick ett samtal av Mats i Lördags om en förfrågan om att åka till Örebro om 2 veckor, det blir nog faktiskt så att jag åker, måste maila Vivi imorgon isf. Också måste jag avboka min tandläkartid, vilket jag helst inte alls vill om jag ska vara ärlig, för jag har redan ombokad det en gång, dom kommer bli sjukt pist på mig, och jag ska få min tandställning i årsskiftet så jag måste göra det, dom ska kolla hur mina tänder ser ut, jag orkar inte att allt alltid ska vara samtidigt alltså.
Dessutom har vi Loppisen med kyrkan den helgen också. Suck, jag behöver råd. hur ska jag göra?
Det som är i Örebro är något med Våra Gårdar, och deras ungdomssatsning tror jag, är inte säker men. Vi ska typ bo på Hotell och sånt. Känns värt att åka, tror det skulle avra sjukt kul. Dom ska prata om digitalisering(heter det så?) av deras lokaler också. Hur ska jag göra, åka eller inte?
 Sedan forsatte helgen med droskan, Jag, Pappa, Eva-britt, Sandra, Claire, Mathias och Sara for och käkade Tacóbuffé på droska, det var verkligen grymt gott måste jag säga och för den delen var det jätte trevligt också=) Tack Pappa.
Sedan Idag så har jag varit med Diza, kan väll inte påstå att vi gjort särskilt mycket. Först vandrade vi runt på Östteg sedan drog vi in till stan för att hoppa på en buss och hälsa på Valle på Umedalen, mysigt faktiskt=). Drack Thé haha.  Vi drog tillbaka till stan och väntade på min skjuts hem.
Och sedan bara en allmänt lugnt kväll.
Missade dock det som UCUR höll i på hamnis ikväll, men det kan faktiskt inte hjälpas, that´s life.

Imorgon blir det upp tidigt trots att det är lov, åh det är något jag ogillar med att bo här på loven, om jag vill till stan måste jag upp tidigt.... Men jag har ju som sagt valt själv så...
Ska in till stan, egentligen vet jag inte vad jag ska göra, men så är det och jag kommer alltid hitta något att göra. måste hitta något att göra rättare sagt, så om någon vill hitta på något så kan ni ju höra av er.
 
Men eftersom jag saka åka strax efter 06 imrn så ska jag lägga mig och sova nu. KRamen<3


Ska jag åka eller inte, vad tycker ni?


Fredag, lov & plugg

Jag insåg just att jag inte har bloggat något idag, jag ber om ursäkt för kass uppdatering, igår också.Men idag har jag faktiskt inte haft någon ork alls att blogg, och jag har för den delen inte haft tid till det heller om jag ska vara riktigt ärlig. Jag gick upp som igår, dvs 06:15 för att sedan ta bussen in till umeå kvart i 7, för att ta kvart i 8 bussen till skolan, till saken hör den att jag faktiskt fick lov redan kvart i 10 igår morse, men igår satt jag kvar för elevrådsmöte och idrottsplugg. Idag insåg jag att jag behövde vara på skolan för att plugga, jag hade en massa plugg som jag var tvungen att göra, men tro inte att jag är klar för den delen. Jag satt på skolan från 8 till 20 i 3, började kanske jobba med skolarbete vid halv 9 kvart i 9 kanske, och jag har ändå fått GRYMT mycket gjort så det är skönt, känner ändå att jag kan känna mig lite avbelastad under lovet då, iofs har jag dom drygaste arbetena kvar att göra, dvs 3 engelska uppgifter (egentligen 2 för den ena är jag så gott som klar med kan man säga, jag behöver bara finslipa det lite faktiskt), sedan tror jag det är något i svenskan, är inte säker också har jag kvar att skriva om konstnären som gjort bilden som jag har gjort en parafras på. Påtal om den så var det lite kul idag när jag frågade Tina om konstnären, så försökte hon komma på vem det var, och sa¨något kill namn, minns inte vad men, jag sa i alla fall att jag trodde det var en kvinna som målat den och hon var helt säker på att det inte var det för kvinnor typ inte fick måla på den tiden, det visade sig sen att det faktiskt var en kvinna =).
MEn okey slut tjatat om vad jag inte har gjort, vi kan säga vad jag har gjort ist, då känns det mket mket bättre. Jag hann fixa till min debattartikel, fixa nyketsartikeln, skriva klart idrotten och lämna in dom uppgifterna, sedan hann jag även göra om hela min parafras, leta nya bilder att använda som bakgrund på flickr vilket inte var det lättaste då nästan alla jag hittade som var något att ha hade dom tagit copyright på, men tillslut så hittade jag faktiskt en, och fixa med färger, så det var de som tog längst tid av allt men aa, nu är det bara att skriva om den där konstnären jag ska göra där. Tina pushade på mig att det verkligen var viktigt att jag gjorde det eftersom det här är en kort kurs(estetiskverksamhet) och bara räcker fram till jul typ,. Men vad tror hon om mig :O. ?
Men nu ska jag faktiskt avrunda detta inlägg så jag hinner publicera det innan det blir lördag, som för övrigt är FN-dagen för er som inte viste det..
Kramen<3


Torsdag, LOV

Sitter på skolan nu slutade för typ en halvtimme sedan. Men jag orkar verkligen inte åka hem än, det känns bara segt, egentligen borde jag göra bort något plugg men jag orkar inte ta tag i det helt ärligt alltså så känns det bara drygt. Jag tycker att lunchen kan öppna så jag får äta för jag är grymt hungrig, har bara käkat en halv macka eller knappt det ens.
 Mamma är sjuk idag så jag fick åka buss till skolan och bussen gick kvart i 7, så jag är redan rätt trött.
Vi hade datakunskapsprov i Word nyss. Vi började halv 9, men vi började inte medd provet direkt heller, men kvart i 10 var jag i alla fall klar. Och eftersom jag egentligen inte har någon mediekunskap i eftermiddag och det är utvecklingssamtal imorgon och vi ska plugga hemma imorgon då så har jag egentligen redan fått lov om jag vill ha det, men jag känner faktiskt att jag har en massa saker att göra så jag ska nog åka hit imorgon men jag får se om jag orkar faktiskt.
 Jag har egentligen inget att säga.
Jag har käkat lunch nu, tunnpannkaka, as gott faktiskt. Det var tur att jag var kvar på skola mikael kom fram och sa att vi skulle ha elevrådsmöte idag klockan 12 så det var ju tur att jag inte åkte hem. Sedan blir det antagligen att sätta sig och plugga tror jag.
 Nu ska jag försöka göra något annat, är rätt less på datorn måste jag säga.

Onsdag, sammanfattning

Tänkte dra en kort summering av min dag såhär i slutet på dygnet, dock vet jag inte om det kommer gå så bra faktiskt för jag ser inte ens vad jag skriver alltså, men det är som det är om jag säger så då.
Min dag har varit ganska som den skulle ha varit fast ändå inte måste jag säga, det har varit en ganska förvirrande dag på något sätt ändå, Men jag orkar inte gå inte gå in på några exakta ditaljer på det nu men aa, till min dag dårå.
det har inte ens hänt särskilt mycket idag måste jag säga. Började dagen med medie´produktion och vi gjorde exakt samma uppgift som vi gjorde förra gången, fråga mig inte varför vi skulle göra det för det vet jag faktiskt inte om jag ska vara ärlig alltså. Sedan fortsatte dagen med Matte, och jag börjar faktiskt vara ganska less på Matten nu måste jag säga. Ni som känner mig vet att jag inte blir särskilt motiverad när saker är för lätt fast det egentligen borde vara den enklaste saken i världen, Hade då matte i alla fall och jag sa till Annika att jag tyckte att det var för lätt och jag frågade om jag kunde göra något annat eftersom jag kunde det vi skulle göra utantill. Detta beror då på att det var ungefär det enda vi gjorde på högstadiet känns det som så det sitter GANSKA bra, hade jag glömt bort det hade det verkligen varit riktigt illa. Jag fick i alla fall göra några uppgifter i Matte 3000 boken, den som är med inriktning MEdia :S  aja. Jag räknade typ 8 uppgifter på en 10min en kvart, och hann göra andra saker där emellan uppgifterna också. Och eftersom det bara är samma sak där som i 9an också så frågade jag om jag fick tycka att det var för lätt och att det fanns några andra uppgifter jag kunde göra. Så hon sa iaf att jag skulle kolla igenom uppgifterna på den sidan och sedan Räkna C uppgifterna, dock hann jag inte det eftersom lektionen typ var slut. HAHa våra mattelektioner består typ av genomgångar känns det som xD. Jag skryter inte det gör jag inte jag säger det för att jag vet att det nästan bara är repetition från ifjol, och jag vet att det är andra som tycker som jag också.
Hade svenska och började skriva p någon dryg NOVELLANALYS, det känns allt annat än roligt. Vi hade genomgång, sedan gick jag ut och satte mig själv, jobbade betydligt mycket bättre då kan jag säga, fick en del gjort i alla fall, inte allt men en del i alla fall så det kändes bra.
Sista lektionen var i alla fall estetiskverksamhet, det är inte ett bra ämne att ha på onsdagseftermiddaagar måste jag säga. Vi skulle ha lämnat in parafrasen, minns inte varför jag inte lämnat in den JO, juste jag ska skriva något om den epoken eller konstnären FUCK THIS SHIT, jag orkar inte, någon som vill göra det åt mig kanske? USCH, jag ska göra det men inte nu, inte imorgon men snart, på FREDAG kanske då jag ändå har fyllt min dag med restplugg fyfan, påminn mig SNÄLLA om att göra saker itid!!!!I alla fall började vi med ett nytt moment, vi ska göra en seriefigur, egentligen fattade jag inte vad TIna snackade om på genomgången för att jag var så sjukligt trött vid den tidpunkten, men förstod lite sen. Så jag gör den i illustrator ist för Photoshop eller för hand, får se om jag tar mig någonstans eller om jag måste ge upp.

Sedan var det ju kalas hos Sandra(inte sanda). Det var trevligt och Claire hade bakat mina favorit kakor ;D så jag blev glad.
Var där en stund innan vi drog oss hem hit och såg på grey´s anatomy, Nu ligger jag här och borde egentligen plugga till Datakunskapsprovet imorgon som jag kommer att faila på för att det kommer vara FÖR lätt, det orkar jag inte heller. Jag menar hur svårt kan Word vara :S Jag kan det mesta hoppas jag. Sedan slutar jag faktiskt 1115.... Men kommer vara kvar på skolan ändå... Ja jag vet....

Men nu känner jag hur min kropp inte orkar hålla sig vaken längre och jag ska därför lägga mig och sova, sova nu. Kommer dessutom nog behöva åka buss imorgon eftersom mamma typ är sjuk men det får jag inte veta förräns imorgon. Men nu säger jag godnatt världen. Kram<3


Typ våran, skulle tro att enda skillnaden är att den antingen bara står DAtorkunskap 2.0 eller så står det de + Office 2007 eftersom det är det vi har...


Onsdag, home

Sitter hemma nu, är trött ska bytaom snart och åka till Sandra (ja nu stavade jag faktiskt rätt) eftersom hon fyller år, som jag faktiskt redan har sagt så om ni har missat det tidigare så vet ni det nu.
Vi håller på med att göra seriefigurer på Estetiskaverksamheten, eller ja vi började faktiskt idag... Men jag har inte kommit så långt än. Tina sa att vi skulle göra den i Photoshop eller förhand typ. Men jag kände mig ganska otaggad på att göra det i Photoshop så jag har försökt mig på att göra det i illustrator. Det är betydligt mer komplicerat än vad jag trodde att det skulle vara om jag säger så. Eller nä, vänta jag hade inte förväntat mig något faktiskt. Jag kände bara att det skulle vara kul att göra något i illustrator, jag kommer ju aldrig lära mig om jag inte försöker, och varför inte göra det när man ändå har det på datorn ^^,
Imorgon har vi en lektion, sedan får vi Lov, eller ja. Rättaresagt får jag lov om jag vill eller vad man nu ska säga. Vi får ju vara på skolan på fredag om vi vill, och jag tror faktiskt att jag ska vara det har sjukt mycket  plugg verkligen.
Men nu är det bäst att jag gör mig i ordning, kramen<3



Onsdag, slutat

Sitter kvar på skolan nu, ska snart dra hem men hann inte med 38 bussen så det blir nog 53bussen skulle jag tro. Dagen har ¨gått otroligt fort, och jag fattar inte riktigt att vi faktiskt bara har en lektion kvar så har vi lov. Jag tror dock att jag kommer vara på skolan på fredag eftersom jag har sjukt mycket plugg att göra bort, och jag känner att jag faktiskt vill vara ledig på lovet och inte ägna mitt lov åt att göra bort plugg....
 Men jag har inget att säga just nu faktiskt. Så kramen<3

Onsdag, orken tar slut!

Sitter på skolan och har rast nu, jag är typ död. Orkar inte alls engagera mig faktiskt. Jag vill sova, jag vill sova NU NU NU. Inte ikväll, inte sen. Jag vill sova nu, jag vill ha energi så jag orkar inte göra något. Jag har matte om cirka 12 minuter, ne jag vet inte men kanske om 10. Och jag är jätte less på allt just nu. Det är bara för att jag är så sjukligt trött, jag håller på att bli sjuk, men ska hålla mig frisk i alla fall imorgon också. Imorgon slutar jag btw tidigt så då blir det hem tror jag... Eller ja det beror på om jag har något att göra som jag ska göra på skolan. jag menar det är faktiskt inte så roligt att bara sitta hemma och dega. Det är väll inte direkt min favorit syssla om jag säger så.
 Jag orkar inte ens skriva nu. Så kramen<3


Onsdag, morning

Amanda är trött väldigt väldigt väldigt trött idag. Hon borde egentligen inte vara det faktiskt. Sen så tycker hon att Malin O och häggen kan komma nu, om dom kommer idag för det hoppas jag i alla fall. Men hon börjar nu och tycker förövrigt att det är väldigt kallt i klassrummet. Och bara för att hon har medieproduktion nu så ska hon avsluta detta inlägg, men skriver nog mer sen. Förrästen så fyller min syrra år idag så. GRattis Sandra :D

Tisdag, I-landsproblem

Ibland kan de mest simpla sakerna bli så otroligt komplicerade, svåra och jobbiga. Många av er vet säker hur det känns och vad jag menar. Den där känslan av att "inte kunna" göra något som egentligen är den enklaste saken i världen men det går bara inte. Som om någon eller något satte stopp för det och du kan inte komma förbi det hindret. Jo det är faktiskt så det känns just nu, och det är en ganska så kluven känsla måste jag faktiskt säga. Det känns som om det är en gnagande känsla som sakta men säkert äter upp mig inifrån.
Det är ett I-landsproblem som heter duga måste jag säga faktiskt, men vad ska jag göra då? Någon vänlig själ där ute kan ju ta och tala om det för mig tycker jag, och jag vet att ni är vänliga själar så kom inte och påstå något annat om ni hade tänkt det.
 Så till att komma till mitt sk "problem", som egentligen bara är fånigt haha. Så jag tvekar STARKT att inte skriva ut det.... Men okey, ska jag trycka på knappen eller inte. Det är seriöst mitt stora problem just nu, kan man ha mer I-landsproblem.

Och bara för att Ida sa att jag skulle trycka så har jag gjort det. det känns jätte dumt. Men aja jag ser om hon accepterar eller inte. Only time can say som jag brukar säga. Aja nu är mitt I-landsproblem löst så varför ska jag ägna mer energi på att skriva om det. NANANA. Så godnatt, kramen<3




Tisdag, snabbis

Amanda sitter hemma på teg och fryser som ja vet inte vad. Hon har en T-shirt och en tjocktröja på sig men fryser hur mycket som helst ändå. Och hennes fingrar känns för den delen som istappar.
Okey, jag ska sluta skriva om mig själv som tredjeperson fast det egentligen är ganska roligt måste jag säga.
Som ni kanske förstår så fryser jag, och inte så lite heller. Fattar inte vad det är med mig. Tyckte det var varmt hela dagen på skolan tills jag var kvar själv i klassrummet då började jag frysa och det har inte gått över sen dess. Termostatproblem eller vadå? Aja kanske ska lägga mig i badet när jag kommer hem till Djäkneboda tror jag så jag får upp någon värme.
Nä nu ringde mamma och sa att jag skulle gå ut...
Skriver mer sen. Kramen<3

Tisdag, väskor

Sitter ensam kvar på skolan nu. Eller ja kanske är det någon ute i uppehållsrummet, det vet jag faktiskt inte och jag kan inte ens med bästa vilja påstå att jag skulle orka gå och kolla heller. Inte för att jag är särskilt brydd men. Det är väldigt skönt att sitta själv, lugnt och skönt. Bra avslut på dagen om jag säger så. Som förövrigt har varit väldigt seg. Började 20 i 9 hade idrott, sedan började näste lektion 25 i 12 också slutade jag 1300. Jag sitter alltså kvar på skolan fortfarande.
När vi skulle ha engelska kom Sofie in med 2 stora kartonger, VÄSKORNA. Så ja, nu har vi äntligen fått våra väskor. Känns skönt att äntligen ha en vettig skolväska alltså. Min andra är verkligen inte bra, det kan jag inte påstå alls. Nej fy alltså.
Jag borde plugga, jag pluggar faktiskt. Eller nä inte riktigt. JAg har börjat med idrotten, det går inte särskilt bra. Jag har inte en aning om hur jag ska ta mig vidare på den och den ska vara klar på fredag. Min ork sätter stopp för mig, så ska det inte vara.
Jag har inget att göra fram tills halv 9 ikväll. Diza skulle plugga. Jag orkar inte ens åka hem till Teg, det känns också jobbigt, det borde faktiskt inte vara så. Hur kan man inte orka sätta sig på en buss och åka hem. Det borde vara den enklaste saken i världen att göra ju.
Var pigg nyss, men all ork försvann bara sådär, fattar inte varför, jag orkar inte lyssna på musik heller.
 Vet inte om jag orkar något alls med andra ord.

Hälsa är drygt, hälsa är mycket det känns som en omöjlig uppgift att förklara vad hälsa är. Men jag vet att jag måste göra det ändå. Men ofta ett A4, jag kommer inte alls få ner så mycket om hälsa. Sedan ska man typ skriva om sin egen hälsa också, det kändes ju hemskt taggat, eller inte. Nej allt känns drygt just nu. JAg vill ha lov, eller så vill ja bara bli klar med alla de restuppgifter jag har som jag måste göra. Det känns som att det är enmiljard saker fast det är nog inte särskilt mycket. Desto längre jag skjuter upp det, ju jobbigare känns det, det är ändå ganska logiskt.
 Jag vill äta men orkar inte dra in till stan och köpa något att käka heller, jag får helt enkelt vara hungrig idag känns det som...

Nej, idag är verkligen inte min dag. Min dag är inte på topp, känner mig helt nere, men försöker hålla humöret på topp ändå, jag har lyckats än så länge känns det som, men min energi har dött nu. Jag vill hem och sova. Vill ha en ny dag så jag kan få en bättre dag, en mer positiv dag. Jag hatar verkligen sånna här dagar, kan man inte bara få skippa dom typ.

Helt ärligt jag är på klaghumör om ni inte redan har märkt det. Därför ska jag avsluta detta inlägg innan det blir minst det dubbla om bara saker jag känner för att klaga på just nu, som egentligeninte är något att klaga på faktiskt. Och någon vänlig själ där ute kan ju ta och skänka mig lite energi så jag orkar göra något... Kramen<3



Måndag, Sova, ja verkligen

Jag skulle kunna göra vad som helst för att slippa vara trött just nu alltså. Nu tycker ni säkert " men gå och sov då" jo tänkt för att det är just precis vad jag ska göra också. Saken är bara den att jag måste samla ork för att orka gå och göra mig i ordning, det är verkligen riktigt illa då måste jag säga. Jag vill bara sova och att det ska vara tisdag någon gång, inte för att det är något specielt med tisdagen så alltså. Men alltså jag vill att tiden ska gå. Och samtidigt som jag vill att det ska bli lov så vill jag spola över lovet så det är skola. Det är verkligen helt sjukt att man vill det. Självklart ska det bli sjukt skönt med lov också, det behövs om jag säger så...

Jag har inget mer att säga för idag mer än att jag fortfarande inte gjort någon läxa alls. Men det blir nog att stanna på skolan efter engelskan imrn. Slutar ju 1 imrn :D
Aja blev glad när JAg hörde fuck you med lily allen på spotify. Det får avsluta min måndag. Kramen<3





Måndag, ofokuserad..

JAg blev tvungen att sätta  mig vid ett bort i alla fall. Min rygg mådde inte så bra kan jag säga, den värker rätt hårt alltså. Smärta men aa, sitter man som en ostkrok så får man faktiskt skylla sig själv måste jag säga. Är huvudet dumt får kroppen lida, visst är det väll så?
A, jag sitter som sagt fortfarande kvar på skolan och har egentligen inte så mycket att göra. Har suttit och spelat jamlegend i kanske 2 och en halv timme. Det är verkligen illa måste jag säga. sedan insåg jag att jag kanske borde ta och göra något vettigare av min tid än att sitta och spela ett spel haha.
Okey, det inebär egentligen att jag inte borde sitta och blogga heller för det är verkligen inte vettigt alltså. Men jag sak alldeles strax sätta mig och läsa igenom alla dukoment till idrottsuppgiften, det känns inte allt för roligt men jag vet att det måste göras. Så det är bara att ta tag i det. Det ska vara inlämnat senast fredag så det är bara att ta tag i det.
Som ni kanske förstår har jag inte heller sett film, men det är lika bra det. Mamma slutar halv 3 då ska hon nog hämta mig, så jag ska verkligen ta vara på tiden som ä'r kvar och inte slänga bort den jag menar jag har ändå varit här sedan 8, fast då hade jag utvecklingssamtal så vi kan säga från halv 9 ist, det är alltså lite mer än 3 timmar och vad har jag gjort? Jo jag har spelat.... Fy.
JAg är hungrig också, grymt hungrig, men det kan verkligen inte hjälpas känner jag. Är otaggad ¨på att gå och handla något så jag kan käka också.

Men nu ska jag faktiskt ta och avrunda det här och verkligen ta tag i något så jag inte slänger bort hela dagen! Kramen<3

Måndag, jamlegend

Varför är jag inte nöjd, jag borde verkligen vara nöjd men jag är inte det, fast jag borde vara det. Jag förstår verkligen inte varför jag inte är nöjd, jag har egentligen ingen anledning att inte vara nöjd men ändå är jag det. Det är jätte bra, jag har gjort mitt bästa men jag är ändå inte nöjd. Vad är felet liksom? Jag förstår faktiskt inte. Okey ingen annan lär ju kunna svara på varför jag inte är nöjd men aa.

sitter på skolan nu och har spelat jamlegend, jag sitter som en ostkrok känns det som och bara därför har jag sjukt ont i ryggen redan, men jag orkar faktiskt inte gå och sätta mig vid ett bord, det känns bara överskattat om jag ska vara ärlig. Egentligen ska vi ha typ hemuppgifter idag eftersom det är utvecklingssamtal, men dom har inte lagt ut några uppgifter på schoolsoft än. Hur hade dom då tänkt att jag skulle kunna göra nå uppgifter, det är som svårt att göra något när man inte ens vet vad man ska göra. Så jag hoppas någon lägger upp dom snart det skulle kännas rätt bortkastat med tid att sitta här om dom ändå inte lägger upp dom för det är bara därför jag sitter här för att jag ska göra hemuppgifterna men aja. Det är så det är i alla fall.

Jag är väldigt trött och har haft utvecklingssamtal, det slutade halv 9 det är alltså lite mer än en timme sedan. Jag ska sitta här till tidigast kvar - 20 i 3 det känns rätt segt faktiskt. Jag är hungrig men jag glömde säga till förra veckan att jag skulle vara här så då får jag ingen lunch, jag kommer typ hungra ihjäl sen. Eller kanske inte men.

Har verkligen ingen aning om vad jag ska göra, funderar på att sätta mig o se film men det känns bara överskattat det med. Isf blir det Harry Potter och halvblodsprinsen som jag nästan nyss har sett känns det som. Jag tror jag har med mig döda poeters sällskap också men den kändes bara jobbig att se om jag ska vara ärlig.
Jag orkar inte ens blogga. Vill sova men jag kan inte lägga mig och sova på skolan. Någon som har ett förslag på vad jag kan göra?

Fick Mail av Kajsa för ett tag sedan om hemskrivningen. Det är bra, det är det-. Men jag är ändå inte nöjd. jag vet inte ens varför. Det var typ bra egentligen. Måste jag alltid prestera så det är på topp. Att allt är perfekt. Jag vill inte. Jag vill vara nöjd och måste intala migsjälv att det var bra!

Okey det¨får sätta punkt för det här inlägget har inte mer att säga just nu faktiskt. Kramen<3


Det är sjukt beroendeframkallande men grymt roligt




Söndag, nothing to say

Jag är fruktansvärt trött, är sliten och har ont i hela kroppen jag orkar inte skriva och känner mig allmänt hängig, så är det nå stavfel så får ni leva med det, jag är för trött för att orka engagera mig i något alls just nu.
Jag ska sova NU. Jag vill i alla fall sova NU. Imorgon har jag utvecklingssamtal klockan 8, fattar ni klockan 8. Vi brukar inte börja förrän halv 9 i vanliga fall men nä nu blev det 8! Aja jag får väll leva med det då. Ni märker väll hur död jag är imorgon...
Förrästen så hade mamma bestält en ny framsida till min mobil eftersom den andra för det första var av, så det som skulle hålla fast knapparna var helt löst och såfort man petade på den biten lossnade den. Så var det tills jag tappade den just för att den var för lös. Men nu sitter den fast. Och det är vid skärmen, alltså plastrutan. Min förra var ju as repig nu är den fin så nu ser man utan problem vad som står haha, nog för att jag gjorde det förut också, men det fanns de som inte gjorde det. Men jag är happy. Och det får avrunda min inte allt för intensiva bloggvecka! Kramen<3

Söndag, nyvaken

Jag är nyvaken och väldigt trött måste jag säga. Jag känner mig inte som om jag håller på att bli sjuk längre om man bortser från att jag är tät i näsan men det är jag nästanvarje morgon, Så det räknas inte.
'Jag hade väldigt svårt att somna igår kväll, jag somnaden nog inte förrän vid 2, men jag har sovit mycket ändå. Jag menar jag vaknade faktiskt inte förrrän 11 så det är ju typ 9 timmer så det är bättre än vad det brukar vara :)

Jag och pappa ska åka hem om cirka en timme så det är bäst att jag avrundar nu och går o äter frukost och sen packar. Skriver nog mer sen. Kramen<3

lördag, spotify!

Okey, om någon känner sig att dom tagit åt sig av det jag sagt dom senaste dagarna ber jag om ursäkt, det har inte varit menat som något personligt, men när jag läste igenom det nu så insåg jag att jag fått det att verka som det. Så jag ber om ursäkt om någon tagit åt sig av det.

Just nu sitter jag och lyssnar på molly sandén - hallelujah den är verkligen superbra måste jag säga.
Påtal om musik, jag lyssnar på Spotify men det var ju ganska självklart. Så har ni väll inte missat vilken låt som finns på spotify. nanan FREDAGSMYS.
Just nu insåg jag att jag har lagt in låtar i min playlist "cool" som ska vara lugt, men jag har tydligen lagt in låtar som inte alls är särskilt lugna. Jag menar Hanna Pakarinen - leave me alone är ju inte sådär jätte lugn direkt. Men den är grymt bra. Min playlist "cool" Ska egentligne vara typ plugg musik. Jag pluggar bättre när jag pluggar till musik, oftast lugn musik, när det är musik med högre tempo tappar jag ofta koncentrationen. Jag tror jag borde rensa ur lite låtar ur den playlisten.
Sedan har jag bara 4 playlist just nu. Så ni får gärna skicka era playlist till mig<3 Det skulle vara jätte fint faktiskt.

Men nu ska jag ta och avrunda. Kramen<3

Fredag, IDOL

Är i Övik nu. Och jag fyser verkligen hur mycket som helst, jag fattar inte ens varför jag fryser för det är faktiskt inte ens kallt här, det kanske är ett bevis på att jag faktiskt håller på att bli sjuk. Men bara jag kan hålla mig frisk nästa vecka så får jag gärna bli sjuk på lovet, det spelar faktiskt ingen roll för jag har ändå inga planer på vad jag ska göra på lovet så det är ju fatiskt lugnt.
Men jag vill verkligen vara frisk nästa vecka, jag har datakunskapsprov som jag gärna vill få bortgjort, det skulle ju vara grymt bra verkligen.
 Men nu ska vi äta glass och se på IDOL, skriver senare. Ja jag ska äta glass fast jag fryser.
Kramen<3


Fredag, KLAR

Amanda är rätt lycklig nu, jag kan inte beskriva hur otroligt skönt det känns alltså. Jag och malin har suttit kvar på skolan. Vi slutade 11:20 Vi började jobba med mediekunskapen vid kanske 12, och nu, äntligen är vi klara. Helt färdiga. Inga frågor kvar.
Helt done. Så om vi får det godkänt innan tisdag är vi LEDIA på tisdags lektionen, fattar ni hur skönt det skulle vara.
Men för er som undrar så kan jag säga det att vissa frågor på provet var inte allt för lätt och jag vet inte hur många gånger vi har varit tvungen att be Kajsa om hjälp, men det är ju det dom är till för. Vissa frågor är rätt svåra att hitta svaret på och veta hur man ska formulera svaret på frågan.
Men efter ett tag lossnar och man kommer på hur man ska formulera det. Nog för att jag och Malin har hjälptsåt en del, men det måste man ju också få göra. Men nu ska jag maila det BYA!

Fredag, slutat

Sitter på skolan nu, men jag har slutat, jag orkar inte dra än för jag har ändå inget att göra fram tills pappa hämtar mig. Vi ska åka till Övik vid halv 4 tror jag. Jag är väldigt, väldigt less just nu på plugg. Men det är bara att härda ut, känns som om jag dränker mig själv med pluggandet, jag är inte van med plugg så är det. På något sätt kan jag ändå säga att det är skönt att plugga. Ni tycker säkert att det låter helknäppt, men det finns en anledning till varför jag tycker det. Jag menar jag har nästan aldrig fått visa det jag verkligen kan, och nu kan jag verkligen det. Det är otroligt skönt att kunna visa fullt ut vad jag kan och att få cred för det jag gör också, det är så roligt att höra att folk tycker att jag är duktig.

Okey det har vänt nu, nu känns allt betydligt mycket bättre än vad det gjorde igår och i förrgår, life goes on eller hur? Det finns inte mycket att göra år vissa saker så är det helt enkelt. DEt känns bättre nu, betydligt mycket bättre måste jag säga.

Som ni kanske förstod igår så höll jag på med hemprovet på Mediekunskapen, jag kan inte påstå att jag är klar än jag är ganska långt ifrån klar om vi säger så, men det går nog framåt hoppas jag i alla fall. JAg ska nog snart ta och plocka upp Mediekunskapsböckerna och fortsätta, är på fråga 8 nu, men har missat 2 frågor, den ena omedvetet och den andra för att jag inte alls förstod vars jag skulle hitta svaret på frågan, men om Kajsa kommer förbi så ska jag be henne om hjälp, i alla fall vars jag kan hitta svaret. Egentligen tror jag att jag har hittat det, men jag är inte säker.

Vi hade engelska nyss, vi jobbar om länder och jag ska hitta olika sevärdheter och sånt i canada, men jag hittar verkligen inget, jag är så less på den upggiften nu ,åste jag säga alltså.
Aja, nu ska jag ta och avrunda detta inlägg. Kramen<3


Torsdag, trött och sliten!

Jag är trött, jag är less jag är sliten. Jag satt och pluggade mediekunskap från kvart i 3 till 5 sedan från kvart i 6 till 7, jag har bara svarat på 6 frågor, det är cirka 325 ord. Och har har bara gjort en tredjedel av frågorna än. I nuläget känns det helt hopplöst att jag ska hinna klart någon gång, men det är klart att jag kommer göra. Har bestämt mig för att göra klart det imorgon. Jag menar jag kan sitta på bussen och plugga nu när jag har hoppat på bussen om en halvtimme. Jag kan plugga när jag kommer hem och när jag kommer till skolan imorgon.
Så jag menar brist på tid har jag inte det är nog mer birst på orken det handlar om. Men jag vill så gärna bli klart med det här, det enda som är, är att jag tror att om jag skriver klart allt tills imorgon så kommer jag faila på det och det vill jag verkligen inte, det skulle bara vara kasst känner jag. Jag menar jag har inte failat på något hittils sedan jag började gymnasiet och då  skulle det väll vara lite halv kasst om jag failade på det här bara för att jag inte har orken att sitta och göra det längre. Jag vill skriva långa utförliga svar, men jag vet verkligen inte hur jag ska skriva för att det ska bli så bra som möjligt. Jag satsar ändå på ett VG i den här kursen, men i nuläget känns det inte som jag kommer kunna få det för det känns inte som jag lägger enr tillräckligt med energi på det. Men jag vet inte.

Andra verkar tycka att jag har börjat lägga ner för mycket energi på skolan, och att jag inte gör något annat längre, men jag vet inte, jag vet faktiskt verkligen inte. Det är kul när jag är motiverad, det är det verkligen. Då kan jag sitta hur länge som helst med något, men det kanske inte är särskilt bra det heller. Jag vet inte hur bra det är om jag sliter ut mig första året på gymnasiet, jag menar det är ändå 3 år. Jag slits åt båda hållen och kan inte bestämma mig för om jag ska satsa på det bästa nu. Innerst inne vet jag att jag borde. Eftersom man läser kurser och man får betyg i kurserna. Men kommer jag orka sen då?
Fortsätter allt som det har gjort nu kommer jag utan problem att orka, men allt kan vända, och då vet jag inte längre. Men nej nu ska jag inte tänka så, det kommer fortsätta såhär.

Idag tillexempel satt jag kvar på skolan tills dom stängde skolan, och jag kan inte säga annat än att det var otroligt skönt alltså. Annars hade jag verkligen inte fått så mycket gjort som jag fick.
MEn nog om det nu. Jag sitter i alla fall på busstationen och väntar på att min buss ska gå som för den delen ska gå om en kvart. Jag fryser som ja jag vet inte vad. Det är verkligen svinkallt här inne och jag har inget att göra. Jag hade tänkt fortsätta på Mediekunskapen men det är otympligt då man måste ha datorn i knäet så det blev inget av det, de får bli senare.
Jafg tycker att buussen kan komma nu så att jag får gå in i bussen och kan få lite värme, jag håller på att frysa ihjäl känns det som, men sånt är livet ibland.

Jag ska sluta plåga er med detta inlägg. Denna dag har ungefär gått ut oå att jag har bloggat också. Men idag har varit en sådan behöver skriva dag, jag har sånna dagar ibland, så är det.  Men nu ska jag avrunda. Kramen<3

Det är guldvärt att vi har supporttiden på skolan, jag bokstavligen älskar det. Det är så otroligt skönt att kunna göra bort plugga innan man går hem och då har man verkligen kvällarna fria också. Jag menar om jag väljer att vänta med pluggat tills jag kommit hem på kvällen, då försvinner faktiskt tid av min kväll. Sedan är jag sån att när jag kommit hem från skolan känner jag mig ledig och försöker koppla bort skolan, så därför är det jätte bra att jag kan sitta kvar på skolan och plugga, då hinner jag inte komma över den skolkänslan, utan jag är fortfarande inne i tänket. Och sedan så är det ju faktiskt jätte bra att kunna använda sig av lärarna om man behöver hjälp då dom faktiskt finns tillgängliga för våranskull. Som sagt det är guld värt. Och jag känner mig som värsta plugghästen, men låt mig göra det. Det är faktiskt något positivt i mina ögen.



Torsdag, plugg

Sitter fortfarande kvar på skolan, coh nu håller jag faktiskt på med hemskrivningen på medikekunskapen, det går väll sådär, eller egentligen går det faktiskt ganska bra. Det är ju ett ganska segt ämne, men koncentrerar jag mig så går det faktiskt. Det är rätt mycket läsa, och jag försöker få mitt resultat att bli så bra som möjligt, sedan om jag lyckas det vet jag faktiskt inte.
Ska nog sitta här ett tag till i alla fall, hur länge det vet jag inte. Men ska försöka komma en liten bit till innan jag packar ihop och drar mig hemmåt, ska fara och handla något att käka också. Komme hungra ihjäl innan jag ska hem annars, bussen går inte förrän 22. Tror att om ajg får mycket tid över ska jag sätta mig och se HArry Potter som jag fick av Alexandro :d, tack Axo:).
Men nu ska jag forsätta jobba, kramen<3

Torsdag, det är som det är det blir som det blir

men ibland inte som man vill.

Jag vet inte, jag vet verkligen inte alltså. Fan,  verkligen FAN. Jag vill inte att det ska vara såhär, ta mig härifrånett tag, bara en stund. Ett ögonblick, så jag kan komma på andra tankar ett tag. Bara få koppla bort en lite, liten stund. Positiva takar, orkar inte det här.

Sitter kvar på skolan nu väntar på att dom som gör prov i klassrummet ska bli klar så jag får sätta mig och plugga, ska försöka göra hemprovet i mediakunskapen, försökte nu på lektionen men det gick inte allt för bra kunde inte koncentrera mig alls, hamnade i andra tankar hela tiden, verkligen hela, hela tiden. Men så kan det vara ibland. Nu ska jag avrunda och göra något vettigt. Kramen<3

Torsdag,

Jag är trött, förbannat trött alltså, så sjukligt, och jag förstår verkligen inte varför heller. Vi börjar nu med mediekunskapen, jag borde vara taggad men jag är det inte, jag vill vara det. Men allt är inte som man änskar att det ska vara ibland. MEn life goes on.
 Jag orkar inte tänka just nu heller, det känns bara jobbigt.
Nu ska jag sluta. Kramen<3

Torsdag, orkeslös oja!

Sitter på datakunskapen nu, men jag orkar inte göra något helt ärligt. Vi ska plugga till provet, word provet, det känns sjukt segt. Men Magnus gick igenom det idag så det känns som man redan kan det. Men jag vet inte, ska nog plugga ikväll tror jag om vi inte har lindigruppen, har inte fått något mail  av någon än. Jag tror att Carola är sjuk men jag vet faktiskt inte.
Jag kommer stanna kvar på skolan när vi slutat, då hinner jag få något gjort i alla fall, hoppas jag.
Klockan är10:57 och vi slutar kvart över. Skönt då har vi lunch, inte för att jag tror att det är någon god lunch men aa.

Alltså jag känner att dethär inlägget känns väldigt flummigt så jag ska ta och avrunda nu. Kramen<3

Torsdag, show me life!

HOn lever, hon lever! JA häggen lever fortfarande, det gör Malin också. Det gör däremot inte jag, fast det viste ni ju redan hehe. Det är inte heller många som fortfarande lever tydligen. Och jag måste säga att det faktiskt är as kul särskilt när folk tar det sjukt seriöst också.
Jag har rast nu, men börjar om 1 minut så jag ska ta coh avrunda detta inlägg. Lektionen slutar typ kvart över 11, vi har datakunskap just nu.
Men nu börjar jag, så kramen<3

Torsdag, THE GAME

Godmorgon, just nu sitter jag i klassrummet och väntar på att lektionen ska börja, denna dag kommer absolut inte bli lika seg som den brukar vara. Jag slutar nämligen 14:00 idag, ska bli skönt att sluta ett tag tidigare än vanligt i alla fall. Vi slutar egentligen kvart över 3, men dom ska göra omprov på mediakunskapen klockan 2 och då fick de som inte behövde göra omprov sluta tidigare. Slutar alltså en timme och en kvart tidigare än vanligt, kanske inte så mycket men det är ändå skönt.
Får se om jag stannar kvar på skolan eller om jag kanske drar till stan, skulle kanske vara med Diza idag,e men jag minns inte om vi bestämde något, ska i alla fall SMSa henne senare.

Nu börjar vi om 1 minut och våran lärare har inte kommit än som större delen av min klass också vi är typ 8 stycken i klassrummet just nu haha.
Men jag ska ändå ta och avrunda nu man vet aldrig när Migthy kommer. KRamen<3

BTW i just lost the game

Onsdag, Carpe Diem

När man tror att något är på topp och vill fortsätta i den riktningen kan det vända, utan någon som helst förvarning. Utan minsta tecken på att det ska vända. Så är livet, det är bara att acceptera det. I am who i am! Det är inte mer sanning än så! Lev livet nu, ta dagen som den kommer. Carpe Diem. Hur lätt är det egentligen. Visserligen tar jag dagen som den kommer, det som händer det händer, det är ganska realistiskt.
Livet består av motvind, medvind, bitvis även vindstilla. Man får kämpa sig igenom de bitar i livet med motvind, men kämpar man tillräckligt länge tar man sig igenom det. Livet är inte alltid så lätt som man önskar att det skulle vara.
Vissa stunder vill jag bara lägga mig ner, skita i allt och låta livet passera. Och bara titta på. Jag vet att det inte leder någonstans, men ibland känns det som det skulle vara så mycket enklare än att traggla sig igenom all motvind man möter i livet. Ibland känns det helt hopplöst att ta sig igenom det, det känns som det tar en evighet och att det blir bara värre och värre. Men innerst inne vet jag att det tar slut, bara man kämpar.
Jag tänker inte låta något komma ivägen för mig längre!
okey, nu avslutar jag den här dagen. Imorgon är en ny dag med nya möjligheter. Imorgon är idag Igår, så sant så sant, ser framemot imorgon samtidigt som jag inte gör det, men jag intalar mig att jag gör det för det är så det har varit hittills och det är så det ska fortsätta vara, därför bestämmer jag att det är så det är nu. Men det är en ny dag med nya möjligheter, en möjlighet att starta en ny dag som blir bättre än idag, och det ska jag se till att den blir. Där med avslutar jag dagen. Kramen<3





Onsdag, okej!?

Det som kan se bra ut, ser fint ut. Det som känns bra och verkar bra har ofta en vändpunkt, som alltid annars. Man ska inte förvänta sig för mycket av något, allt kan vända tillslut. Det finns en vändpunkt på allt. Vissa gånger önskar jag helst att jag fick slippa den, hoppa över den. Att jag kunde gå till en annan del av livet direkt istället för att behöva gå igenom det. MEn det är inte alltid man kan. Vissa saker måste man gå igenom hur tungt det än är, hur mycket man än önskar att man kunde slippa det så går det bara inte.
Just nu är det ett sånt tillfälle. Jag orkar egentligen inte. Allt vände på 5 minuter, verkligen allt. Som att vända på en femkrona sådär. Jag vet inte, men det känns sjukt jobbigt. Jag hatar när det blir såhär, det är det värsta jag vet. Egentligen skulle jag bara vilja spola tillbaka bandet några timmar, och göra allt på ett annat sätt. Allt för att slippa just det här. Måste det bli såhär? Varför?
Jag vet inte vad jag ska säga längre. Om det ens finns något att säga, det vet jag inte. Allt ska alltid bli så komplicerat. Kan man inte spola tillbaka tiden, och göra om allt på ett annat sätt, ett bättre sätt. Det är bara jobbigt att det blir så här.. Men jag vet att det är så här nu, och det får vara så, tiden får gå. Får se hur det blir senare. Det är som det är nu. Tiden läker sår.

Okey, som ni kanske förstått så har min dag inte varit det bästa hittils, med säkerhet så har den verkligen inte det. Jag tänker inte gå in på vad som har hänt. Jag tänker heller inte svara om det skulle vara någon som frågar just för att jag inte vill dra in en massa andra människor i det. För dom har inte med det att göra egentligen. Det är som det är nu. Visserligen känns det kanske ganska jobbigt, just för att det är skolan och motivationen lätt kan sjunka och det är jag rädd för och det är verkligen det sista jag vill. Därför ska jag verkligen göra allt jag kan för att inte låta det bli så.
Min dag känns otroligt kraschad, och det kraschade verkligen, allt kom som en bomb känndes det som. Och det hade kunnat bli värre, mycket mycket värre och det menar jag verkligen.
Hade det inte varit för att jag har så fantastiskt bra lärare så hade det blivit värre. Det är tur att man har lärare som verkligen är förståeende, och som faktiskt bryr sig när dom ser att man är ledsen och inte bara totalt ignorerar det. Tack Kajsa! Verkligen. Känns som jag äntligen fått lärare som verkligen förstår och bryr sig.
HAde du inte brytt dig hade min dag inte slutat som den gjorde idag. Tack igen Kajsa!

Nu ska jag se Grey´s Skriver nog mer sen. Kramen<3


Onsdag, don´t know

Jag orkar inte, jag orkar inte jag orkar inte. Det är verkligen helt ärligt, jag orkar verkligen inte faktiskt. Allt känns jobbigt. Den här dagen här dagen har verkligen varit ett helvete om jag ska vara ärlig. Just nu känns verkligen allt, bokstavligen skit, och det är inte en enda lögn i dom orden.
Min inspiration försvann totalt. Jag är känslig så är det, det är så det är det. KAn inte du bara acceptera det. Jag är som jag är, du är som du är. Alla är olika det vet du med. Jag vet att jag har mina brister, jag har vissa saker som jag måste jobba med, men det har alla. Alla har brister, men det hjälper verkligen inte att hacka, inte på mig. Det blir bara jobbigt för mig. JAg vill kunna ta åt mig av saker som jag gör som inte är bra, eller kanske mindre bra, eller jobbiga. Jag vill veta det jag gör som är jobbigt, det är så.
Men jag orkar inte när det är såhär bara, jag tappar verkligen all ork och all inspiration och det vill jag inte.
Jag vet att jag inte gjorde allt rätt, och det kan jag stå för. Men vem gör allt rätt? Jag menar det finns väll ändå en gräns. Jag ville inte att det skulle bli såhär. Jag fattar inte ens vad jag har gjort.
 Jag orkar inte att det ska vara såhär. Jag vill inte tappa orken och inspirationen, det har kännts så bra hittills.
Jag kan bara försöka att inte ta åt mig, och jag ska försöka göra mitt bästa, sedan om jag lyckas är en annan femma. Jag känner mig lite tom, vet egentligen inte vad jag ska säga faktiskt!

Onsdag, tack så mycket...

Visst, jag hatar när folk klagar på mig och gnällar på allt jag gör, men det är jag garanterat inte ensam om att tycka så.
 Jag är känslig det är jag. Och sedan en sak till jag tycker inte om när folk använder ordet dampa till mig. Det är verkligen ett ord jag inte tycker om. Det kanske inte är så svårt att förstå heller. Men aja.
Skit samma. Du känner mig inte. Du får gärna tycka att jag är patetisk och tycka att jag gör saker fel om du gör det. Men snälla hacka inte på mig bara. Är det för mycket begärt!?

Tisdag, flickan som lekte med elden

Nu är jag hemma, eller ja jag har vart hemma kanske 45-50minuter, är sjukligt trött och ska faktiskt sova när jag skrivit detta inlägg klart, och idag menar jag det verkligen också. Är sä fruktansvärt trött så  det finns egentligen itne ord för det, jag har varit trött hela dagen och det blir som bara värre och värre känns det som, men jag vet inte. Det känns som någon slags sjukdom kryper in och tar över mig, men jag sla göra allt i världen för att hålla den borta, jag vill inte vara sjuk. Jag ska typ(!) lova mig själv att bara vara hemma från skolan när jag är så sjuk att jag knappt orkar ta mig ur sänger eller så, ni vet hur jag menar, jag kommer itne vara ehmma för att jag mår lite dåligt, tror jag...

Min dag har varit vädigt fin trots min trött het. Dagen började med idrott, det vet ni dock redan. SEdan enegelska där vi börjat med något grupparbete, min grupp har Canada, känns segt. Sedan mediekunskap med Kajsa=). Vi fick provsmaka Cola. Till saken hör den att förra lektionen fick vi rösta på vilken cola vi tyckte var godast osv. SEdan varför man köpte en viss sort mer än ändra, påverkan och så ni vet. Så vi fick provsmaka olika color idag, hon hade alltså klistrat över etiketen på flaskan. Så skulle vi gissa. Men det var verkligen inte så lätte måste jag säga. Men jag hade 2 rätt av 3 möjliga. Sedan stannade jag, Malin och häggen kvar ett tag, och var sjukt speedade, hämtade en kamera så vi har bild bevis, eller ja. Bilder kommer senare.
Sedan så avslutade jag kvällen med att gå på Bio med Sandra och se flickan som lekte med elden. Jag måste verkligen säga att det var en grymt bra film och jag rekomenderar er verkligen att se den, om ni har sett den första, män som hatar kvinnor alltså. För den här var verkligen jätte bra också.

Imorgon är det onsdag, segaste dagen på hela veckan, börjar med medieproduktion och sedan flyter det bara på. Sedan blir det nog plugg imorgonkväll skulle jag tro, ska försöka göra bort idrotten som jag fortfarande inte börjat med, eller så väntar jag med den tills på måndag och gör det då. Vi får se.
Annars blir det att göra engelskan, Sevärdheter i Canada, hm det obrde inte vara så svårt egentligen...
Men nu ska jag avrunda, min dator håller på att dö, pga lite batteri kvar också. Så kramen<3


Tisdag, dead

Amanda blev just dödad i HITMAN haha. Men det fulaste är nog hur seriöst alla tar det faktiskt, det är ju trotsallt bara en lek faktiskt, men alla verkar verklgien ta det grymt seriöst haha.
Hade idrott på morgonen men jag orkade inte riktigt vara med. Inte för att dom gjorde särskilt mycket heller men aa.
 Om 2 minuter börjar vi och då har vi engelska,  känns itne så taggat men det måste göras det med:) sedan har vi mediekunskap, det känns betydligt roligare måste jag säga.
 MEn nu kom min lärare så det är bäst jag avrundar nu. Srkiver mer sen. KRamen<3

Måndag,lycklig

Soon, soon soon. Eller nä jag vet förrästen inte faktiskt, jag fick bara lust att skriva det.
Jag har som jag lovat inte skrivit så mycket idag, detta är andra och antagligen det sista inlägget för dagen också. Jag verkar inte ens kunna fullfölja det här inlägget, jag fastnar hela tiden i en massa annat, blandannat sitter jag och pratar med Linda T på FAcebook chatten, som för den delen buggar väldigt mycket som vanligt, men sånt får man leva med.Försöker faktiskt föra ett vettigt samtal med henne ändå.
Borde egentligen sätta mig och läsa igenom idrottsuppgiften för jag har inte ens börjat med den och den ska vara inne nästa vecka, skäms på mig... MEn ska dra hem dokumenten så kan jag sitta och göra det imorgon när jag väntar på att idrotten ska börja, det brukar vara rätt segt att bara sitta där kan jag säga.

MEn helt ärligt nu måste jag faktist avrunda, pga min otroligt kassa koncentrationsförmåga får ni ett otroligt dåligt sammanhängande inlägg, med detta avslutande inlägg lovar jag att det kommer ett nytt inlägg imorgon såfort jag har datorn (elelr ja internet kanske jag ska säga) och när jag dödat personen jag ska döda i hitman haha.
 Så, kramen<3


Jag och sandra ska gå och se flickan som lekte med elden


Måndag, debatt???

Yes, det känns ju väldigt bra, eller inte. Vi ska ha debatt om 11(!) minuter, och jag har inga argument alls, det kommer verkligen inte gå bra, hade totalt glömt att det var idag vi skulle göra det, och jag ska argumentera för julafton, och jag ska alltså vara kristen i debatten. Det får helt enkelt gå som det går, jag kan faktiskt inte minnas allt, eller kan jag det..

Vi har i alla fall fått tillbaka Mediekunskapsprovet nu, eller vi fick det för ca en timme sedan faktiskt, med tanke på att den lektionen redan är slut så. Jag fick i alla fall VG+, det känns sjukt bra:D Så VG på både matteprovet och mediekunskapsprovet, känns sjukt skönt att jag äntligen har börjat komma igång med skolan.

Men nu ska jag avrunda detta inlägg. Kramen<3 

 

Söndag, magont!

Sitter här och ska skriva mitt absolut sista blogginlägg för veckan. Ska nog fröska se till att det inte blir ett allt för långt inlägg, jag är trött och borde verkligen sova. Dessutom har jag inget att säga, eller jo egentligen har jag det, men jag orkar inte skriva om det just nu faktiskt.

Förstår inte riktigt heller, jag fick sjukligt ont i magen bara sådärför ett tag sedan och det verkligen hugger, på vänster sida, det gör sjukligt ont, förstår inte vars det kom ifrån. För er som inte vet det brukar jag ha det ibland, men förstår aldrig varför jag får det, visst självklart finns det säkerligen någon vettig förklaring även till det, men jag orkar itne bry mig tror jag. Det går nog över när jag har sovit. Det kändes vettigt att skylla det på att jag inte sovit allt för bra inatt, för det har jag verkligen inte, har vaknat hela tiden och jag vet inte varför.
Kan man få ont i magen av dålig sömn, eller kanske stress, det har ju varit en ganska hektisk vecka. Kanske är det därför jag borde lägga mig och sova också.

Så nu ska jag avrunda detta och gå och lägga mig, jag måste orka upp imorgon också. Juste imorgon får vi tillbaka proven<3 Kramen<3
'


Typ så känns det!


Söndag, fast

JAg har ingen som helst ork just nu, jag orkar verkligen inte blogga heller. Har hållt på med Emmas bloggdesign lite idag, det går framåt, men jag har ingen fantasi, och jag kan inte med photoshop heller, det blir väll bättre någon gång hoppas jag. Det är söndag, och nästan hela dagen har gått redan, skönt. Imorgon är det måndag och vi får tillbaka vårat mediekunskapsprov, det känns riktigt kul faktiskt, jag ser framemot det och hoppas att det gått bra, men det måste det verkligen.

Men nu ska jag dra till bygdeå, kramen<3

lördag, bad update!

Ber om ursäkt för den otroligt dåliga uppdateringen idag, men det är trotsallt helg och jag känner inte för att lägga min tid på bloggen i helgen. Jag behöver vila i helgen och det försöker jag verkligen göra, därför är detta endast mitt andra och för den delen sista inlägg för dagen. Jag har verkligen inget att säga heller så varför ska jag blogga då? Det finns ju inte någon direkt anledning till det liksom.

Började även se den otecknade peterpan ikv, men jag orkade inte se den kalrt, den verkade inte särskilt bra heller så jag får se om jag orkar se den klart imorgon.
Har varit på kalas hos morfar idag, egentligen fyllde han år igår men han hade kalaset idag, så mycket mer har jag faktiskt inte hunnit med och det har verkligen varit skönt=)
 Imorgon är det äntligen söndag, får man säga så? Jo jag tycker att det borde vara äntligen söndag, dvs det är bara en dag kvar på helgen=D. Ni tycker säkert att jag är helt sjuk, alla andra (nästan) vill att helgen ska vara längre, och visst till en viss det kan det kännas så och jag kan hålla med. Men samtidigt tycker jag att skolan verkligen är kul, och ser framemot det. Men självklart är helgen aldrig fel, det är trotsallt grymt skönt med helg också, och visst skulle helgerna kunna få vara lite längre ibland men.
 Det är ungefär allt jag har att säga, tror jag. Annars uppdaterar jag väll senare, om jag inte somnar. Kramen<3


Söndag<3


Lördag, sliten eller bara trött, jag vet inte.

Jag är verkligen för trött för att göra något alls känns det som, jag har verkligen ingen ork idag, jag vill bara sova. Förstår inte hur jag kan vara så grymt trött. Jag sov typ cirka 10 och en halv timme i natt, och det är mer än jag brukar sova, och jag behövde dessutom sova ut. Så visst jag var pigg när jag vaknade, men sen tvärvände det bara och jag blev sjukligt trött iställt. Jag har tänkt i flera timmar att jag ska blogga nu, men det har inte blivit just därför att jag varit för trött. Men nu engagerar jag mig i att skriva ett kort inlägg innan jag ska sätta mig och spela lite Sega innan vi ska se på Körslaget klockan 8, sedan får vi väll se om det blir någon film eller något.

Vi har förrästen Cassie här. Vet inte men jag vill ha en hund, det är bara så mysigt på något sätt.=)
 Jag ska faktiskt skriva mer sen, men jag ska spela innan körslaget. Det skulle vara illa om det bara blev 1 inlägg idag då jag skrivit 4-5(ca) alla andra dagar i veckan. Kan nästan lova ett till inlägg senare. Så jag säger bye nu, skriver sen. Kramen<3


Vet inte om jag är trött eller sjukt sliten, men så känner jag mig just nu!


Fredag, blogga är en drog

Jag bestämde mig just för att lägga ner bloggen... Nej men helt ärligt, tror ni jag skulle göra det efter snart 3 år, nja inte direkt, det ska nog mycket till för att jag ska göra det.
Jag bestämde mig för att hinna skriva ett inlägg innen dygnet övergår från att var fredag till att vara lördag. När jag tänker så känns det som halva helgen redan har gått *L*. Jag Orkar inte att helgen känns lång av den anledningen att jag vill att det ska vara skola, jag måste ha något att aktivera mig med, och skolan är ett bra sätt. Men det finns säkert alltid något jag kan plugga med i helgen, jag som skulle vila.. Ne nu får jag ärligt ta och ge mig, det är verkligen illa det här.

Så till något helt annat, eller ja jag har egentligen inget att säga. Allt flyter på, jag updaterar så ofta så jag har inget att skriva om längre, det känns inte heller särskilt roligt. Jag vet inte vad som är positivt och negativt, jag har alltid velat ha en aktiv blogg, men jag har inget att skriva om längre, så hur ska jag kunna ha en aktiv blogg då? Det finns ingen logik i den biten.
Så jag har skrivit hm kanske 17 eller 18 inlägg på 5 dagar, det är inte positivt längre. Jag ska dra ner på mitt bloggande tror jag, tidigare har jag sagt att jag ska försöka vara mer aktiv. Det blir som en drog att blogga, jag kan inte sluta..

Men nu ska jag avrunda och göra något annat innan jag ska sova. Kramen<3



Ja typ så ser mina dagar ut...


Fredag, sjuk!?

Ja hörreni, fredagsmys eller inte? frågan är ju. För mit är det nog inte så mycket fredagsmys, mår inte särskilt bra om vi säger så. Mina ögon faller ihop hela tiden, jag är sjukligt trött och vill inget annat än att sova, trots att jag faktiskt redan har sovit 2 timmar idag, just därför att jag var så fruktansvärt trött som jag är, men inte verkade det hjälpa men. Det känns som om min kropp total strejkar just nu och inte alls är på min sida, men jag ska intala mig själv att jag inte alls håller på att bli sjuk för jag orkar inte vara sjuk, det känns bara jobbigt om jag säger så.

Idag hade jag tänkt stanna kvar på skolan och försöka göra bort lite engelska, men det gick verkligen inte, jag kände bara ne, jag orkar verkligen inte plugga mer nu alltså. Ett förklarligt skäl till detta kan vara att ajg faktiskt pluggat väldigt mycket den senaste veckan. Mer än jag någonsin har gjort, och jag måste säga det att det har varit väldigt skönt på något sätt ändå. Och nu tycker jag nästan att det är synd att jag inte ahr något att plugga till. Samtidigt som det känns fruktansvärt skönt just därför att jag behöver en helgs vila just nu så jag kan vila upp mig till nästa vecka.
Veckan som varit har trotsallt varit en ganska intensiv vecka känns det som, engelskaförhöret, matteförhöret, mediekunskapsprovet. Jag är ändå inte van, trots det känns det inte alls som det kommer bli ett problem.

Jag var förrästen på TC idag. Måste säga att det känns väldigt ovanligt att vara där. det känns så otroligt stort i jämförelse, men när jag gick där i koridorerna kändes det verkligen som om jag inte alls slutat där. Känner mig ändå som hemma på något sätt. Det är så otroligt roligt att gå där och lärare blir glad av att träff en.
Var även med på Dizas sista lektion. MEn vi var tvungen att gå till rektorn så jag verkligen fick ett ok att jag fick vara med på den. Han gjorde ett undantag, han hade inte låtit någon annan varit med på hela det här året *känner mig speciell*. 

Mamma och Lars sitter och ser på IDOL nu, men jag vill verkligen inte se det jag förstår inte nöjet med det alltså, det är bara auditions och finalen som är något att se. Ni får gärna tycka jag är konstig nu men det är min personliga åsikt. Och inte vill dom se en film heller. Ne fy. Nu ska jag göra något vettigt- KRamen<3



Fredag, lugn helg<3

Ne, jag har inte hunnit blogga något idag för jag har haft läxförhör på matten sedan hade vi förhör på engelskan som inte alls gick särskilt bra, fast det tror jag inte att det gjorde för någon av oss faktiskt, det första vi gjorde var ungefär att skratta åt att vi insåg nog att vi inte skulle kunna särskilt mycket av det. Men jag gjorde ändå mitt bästa och försökta skriva på så mycket som möjligt, det kanske inte riktigt gick som jag hade önskat mig, men jag vet ändå att jag har gjort mitt bästa och det känns ju bra i alla fall.

Just nu sitter jag Malin J kvar på skolan, jag ska faktiskt sätta mig och göra engelska snart. Det var 2 uppgifter som jag inte gjorde som jag ska göra. Det var bara det att jag inte hade någon somhelst ork på lektionen att göra det, så jag bestämde mig för att sitta kvar och göra det nu. Jag kände inte ´riktigt för att skriva heller, det var 2 rätt dryga skrivuppgifter. Så dom ska jag faktiskt ta tag i dom snart.

Det är verkligen skönt att det är helg nu och veta att jag inte har något som jag måste plugga till, alltså inget prov. Självklart har jag uppgifter som jag verkligen borde börja med, men det är ändå inget akut och jag ska inte lämna in det förrän vecka 43 så det är lugnt.
Så det blir en lugn helg, verkligen skönt, jag tror verkligen jag behöver det, för det första är jag inte alls van att plugga så mycket som jag gör nu. Men ingen kan klandra mig för att jag pluggar heller. Bra betyg, jo det är väll min målsättning förhoppningsvis.

Men nä nu ska jag faktiskt ta och avrunda nu. Kramen<3

Torsdag, Tack Kajsa!

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering idag. HAr nämligen haft prov i Mediekunskap idag den tiden gick då till halv skoldagen, vad brutalt det lt? Kan glädja er med att vi faktiskt bara 2 lektioner på torsdagar. Och efter Jag gjord provet åkte jag till kyrkan för utvärdering av sommarcafét, fikade tårta innan jag gick hem och hämtade en mössa och posten.
Sen gick jag ju som sagt och handlade käk, eller ja jag handlade yoghurt och ett äpple, fast det är bättre än inget alls. 

Jag har ju haft lindigruppen ikv och egentligen skulle jag vara med på Gudstjänsten men eftersom jag har engelska förhör imorgon tänkte jag att det skulle vara smart att plugga till det. Fast jag kom inte så mycket längre än till tanken förrän Carola kom hon skulle hålla koll/leka med, Cajsa(kajsa?), Stinas dotter så jag höll henne sällskap. Därför ska jag nu lägga mig och plugga engelska innan jag somnar, det kan vara en ganska bra idé tror jag särskilt eftersom texten är på ca 10 sidor, ne inte A4.

Förrästen blev jag as glad idag efter provet, jag, malin och Kajsa fixade till så att klassrummet såg ut som det skulle göra. Så jag passar på att fråga Kajsa om en fråga jag inte riktigt förstod, något i stil med " nämn 3 dagstidningar ovh vilken politiskhållning dom har" jag viste inte om jag skulle skriva vilka partier dom tillhör eller vilken sida(höger eller vänster), då sa hon att jag kunde skriva vilket som helst av dom. Kan säga att jag blev ganska olycklig eftersom jag då hade kunnat det. Så hon frågade vad jag hade skrivit isf, jag räknade upp dom och på vilken sida, och hon sa att jag typ visat att jag kunde(något i den stilen) och skulle skriva in det på mitt prov. Tack Kajsa. I övrigt känns det som provet gick bra ;D.

Men nu ska jag avrunda detta inlägg och plugga. Imorgon är det fredag = helg, ska verkligen bli grymt skönt.
Men nu så. Kramen<3


Den är verkligen bra!


Torsdag, sliten

Börjar känna mig otroligt sliten alltså. Ska snart gå på Ica och köpa mig något att äta, inte för att ajg tror jag hittar något men ändå. Sen är det bara(!) en och en halv timme kvar tills lindigruppen börjar. Egentligen känns det inte som jag orkar om jag ska vara ärlig, det känns bara jobbigt egentligen. Men ska pallra mig dit ändå.

Börjar känna mig otroligt sliten nu alltså, vill mest bara sova. Ska bli skönt med helg snart, har varit en rätt intensiv vecka alltså. Men nu ska jag ta och avrunda, kramen<3


Torsdag, datakunskap

Sitter på datakunskapen nu, men vi har rast så jag passarpå att blogga då. HAr ändå inte bloggat något idag så varför inte liksom?
Håller på att jobba med excel nu, det är grymt tråkigt faktiskt, men det är bara att jobba på, jag blir väll klar någon gång. Efter jag är klar med excel är det powerpoint, med andra ord är det vara(!) sånt som man redan kan i boken, så det känns inte så taggat att jobba.
Sen har vi lunch och efter det har vi mediekunskapsprovet, jag hoppas det går bra, ska plugga på lunchen en extra gång, har redan läst igenom det 2 eller 3 gånger idag, alltså det ajg skrivit på datorn, så jag ska väll läsa igenom i boken också tror jag.

Aja, nu börjar jag snart så jag ska avrunda. Kramen<3


Vi ska typ spela deathgame på skolan, något liknande alltså


Onsdag, 500:e inlägget!

Sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck just nu, och ska bara skriva klart detta inlägg sedan ska jag lägga mig och plugga till Mediekunskapsprovet imorgon, jag blir grymt sur om jag inte kan det så mycket som jag har pluggat. Men för säkerhetsskull ska jag plugga en extra gång ändå, det är lika bra tror jag.

Nä nu till vad rubriken handlar om, det kanske inte är så svårt att förstå vad den handlar om? Jo, 500e inlägget på bloggen, egentligen är det väldigt lite med tanke på att jag haft bloggen i 2 år och 8 månader, så borde det ju vara fler, men har ju haft mina perioder då jag inte bloggat alls, det är nog därför.

Men jo jag ska snart avrunda först bara en helt annan sak!
Du sjönk väldigt långt på mina förväntningar idag, tappade den där tilliten jag verkligen hade till dig fast jag inte visat det. Men är det något jag inte tycker om är det när personer försöker framstå som att dom är bäst cch att dom kan allt. Även om det inte är menat som att trycka ner andra kan det få den efekten ändå. Just dom orden "JAg har sågott som alltid rätt" med betoning på alltid och rätt, det är just dom orden jag inte tycker om. Vist kan man ha rätt ofta, men snälla försök inte framstå som att du är bäst ändå. Det kan såra så otroligt mycket fast det inte är menat så.
Du är en så otroligt fin person, och jag vill inte låta dom orden göra så jag tappar mina förväntningar och förtroende på dig.

Men nu ska jag avrunda och plugga, kramen<3


500e inlägget och det får avsluta min dag!


Onsdag, mattem??

Sitter och lyssnar på musik, som för den delen inte spelas från mitt spotify, men det är väll bra ändå, det är nog  topplistan, är inte säker men.
Väntar på att mamma ska komma hem också, så vi ska käka när hon kommer hem. Hon har varit i luleå idag, men jag hoppas att hon inte är allt för långt borta för jag är grymt hungrig måste jag säga. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller om det nu var tvärtom. Vi ska äta kyckligsallad, ska verkligen bli gott.
 
Hann i alla fall göra en del på estetiskaverksamheten idag så nu ligger jag inte efter, det känns jätte skönt att jag kunde jobba ikapp det så bra. Nu är det bara Idrotten som jag verkligen måste sätta igång med så jag får den klar någon gång. Men jag menar hur roligt är det egentligen att skriva om hälsa och särskilt om sin egen hälsa, nä fy alltså. Det är verkligen inte min grej tror jag.
På något sätt vet jag inte hur jag orkar plugga längre, jag förstår verkligen inte, om jag tittar tillbaka på hur jag var på högstadiet fattar jag inte hur jag kan orka plugga nu, fast jag antar att det är det är något bra?

Ska prata med mamma om jag får göra bort matten till jul, alltså typ pröva om jag kan kursen, det skulle kännas väldigt skönt faktiskt. Det känns ju faktiskt som om jag kan det mesta. Fast samtidigt så kostar det faktiskt 500Kr och det skulle inte kännas så roligt om jag failade på det provet då, skulle ha grym ångest över det faktiskt. Men Annika sa att hon tyckte jag skulle göra det vid jul isf, och det kan ju vara väldigt klokt, jag menar vist det kan kännas lätt nu, men man vet aldrig hur det blir senare. Lika bra att göra det vid jul isf, jag lär ju känna eftersom om jag fortfarande tycker att det är lätt alltså. A, jag har ju tid att fundera så.

Det är Grey´s anatomy ikv, måste se det verkligen. Sedan ska jag försöka sitta lite mindre vid datorn, det börjar bli tråkigt att sitta vid datorn HELA dagen. Jag menar, förut tog jag upp datorn när ajg kom till skolan, satt där tills vi började, under lektionerna använder vi oftast datorn, på rasterna osv. Sedan direkt när man kom hem. Nu tar jag inte upp den när jag kommer till skolan, väntar gärna tills vi börjar. Det börjar vara rätt drygt att sitta vid datorn hela tiden. Så ja...

Men nu ska jag ta och avrunda detta inlägg och göra något annat en stund och hoppas på att mamma verkligen kommer snart. Kramen<3


Alltså jag vet inte om det är den vi har, har knappt kollat på våran bok men matte 4000 är det iaf


Onsdag, MAtteprov

Har haft Lunch nu och nu sitter jag och väntar på att lektionen ska börja, har inte en aning om när den börjar men. Jag ska försöka hinna läsa igenom Estetiskaverksamheten i alla fall så jag är på G ändå, jag måste verkligen hinna det känner jag. Vill inte ligga efter för mycket, men det kommer gå bra.
 Sitter och lyssnar på musik på Spotify nu, samtidigt som övriga av de som är här lyssnar på musiken dom kopplat in till högtalarna, det blir lite dubbelt men det går faktiskt bra ändå.
Alla som går förbi vårat klassrum kollar in väldigt mycket i alla fall, skit samma.

HAr haft matte och vi fick tillbaka vårat matte prov, blev faktiskt grymt nöjd måste jag säga, fick VG, 20 poäng, hade verkligen inte trott att jag skulle få det alltså. Jag hade gjort ett grymt slarvfel på absolut första uppgiften och tänkt baklänges, men det kan inte hjälpas.
Sen så hade jag hoppat över uppgifter som egentligen var grymt lätta, men nu vet jag det. Sen så ska vi ha läxförhör på bråktal på fredag. Men det kommer nog gå bra.

Nej jag börjar kvart över så nu ska jag läsa igenom estetiskaverksamheten innan vi börjar! Kramen<3


Fotleken<3


Onsdag, Besökare`?

Nu sitter jag och har rast, ska snart packa ihop datorn och hämta böckerna, tror vi har matte. Eller vi har det typ.
Har suttit och engagerat mig i Medieproduktionen och vårat pesonporträtt, det gick faktiskt bra, börjar verkligen förstå något nu ändå. Inte helt lost. HAr kommit en bra bit påvägen nog för att jag har mycket kvar men ändå.
Det är en början och det är jag nöjd med.

Påtal om något helt annat så laggade mitt photoshop sönder, fattar inte. Den hade ställt om verktyg som jag inte ens har andvändt, det var helt mysko. Men jag löste det tillslut ändå, så nu har jag fixt det.
 Vet inte om jag orkar stanna på supporten idag, slutar ju halv 4 men min buss går inte förrän halv 6, jag lär ju ändå inte direkt ha något att göra så. Jag får helt enkelt se om jag orkar stanna eller om jag är för trött för det.

Men nu är det bäst att jag avrundar och hämtar mina böcker vi börjar när som helst faktiskt. Men annars så är det här mitt 12(!!!)e inlägg den här VECKAN! Det är verkligen illa, 12 ilägg på 2 dagar och några timmar. Men aja. KRamen<3


Jaja, jag har fortfarande inte många besökare. MEn alltså om man jämför med tidigare HAHA


Onsdag, medieproduktion hm

Sitter på skolan  nu, har egentligen börjat men jag hinner nog blogga lite, vi har medieproduktion nu.
Men nu börjar jag faktiskt, så det är bäst att jag börjar jobba, vi ska göra personporträttet. Så det är nog bra om jag faktiskt gör klart det tror jag. Så ja nu ska jag avrunda, skriver nog mer sen. Kramen<3

Tisdag, estetiskverksamhet, nej tack!

Okey, nu ska Amanda inte vara tjatig här. Jag ska heller inte klaga, men mest konstatera att Estetiskverksamhet känns jobbigt just nu, bara för att jag inte förstod uppgiften, och nu ligger efter, jag skulle plugga men jag kom inte mycket längre än till tanken, det är inte för att jag tycker det är tråkigt, för det tycker jag verkligen inte alltså. Men när man väl hamnat efter och inte riktigt förstår uppgiften. Sedan var det ju just det där att jag skulle komma ihåg att jag s´ka göra det också, det är verkligen inte min starka sida. Det är ens vag punkt jag har och det vet jag, det är något som jag måste öva på. Men jag rår faktiskt inte för det själv.
Men nu har jag verklgien(!) intalat mig själv att jag ska göra den uppgiften så jag är klar imorgon när vi har estetiskverksamhet som sista lektion. Jag har ju ganska gott om tid på mig att göra det faktiskt. Får börja läsa igeom det när jag sitter på bussen påväg in till stan imorgon.
Ska ju åka buss imorgon, blir segt, bussen går 0645 om jag inte minns helt fel. Det blir att stiga upp ännu tidigare för att hinna göra det jag ska, men sånt är livet. Mamma ska till Luleå imorgon ¨så då kan jag inte åka med henne för hon skulle bli hämtad här men aa.

Men med tanke på att jag ska upp lite tidigare än vanligt så ska jag släcka datorn nu och sova. Kanske läsa igenom nå sidor till Mediekunskapen, jag kommer kunna det där som ett rinnade vatten, när någon väcker mig i sömnen, kanske inte riktigt men det känns nästan som det. Det är bara föra tt jag tycker det är otroligt roligt.
Så nu avsluta jag detta inlägg, eller ja denna dag. Kramen<3



Inte riktigt bored men det känns bara jobbit att ta tag i det nu!


Tisdag, Det berör så otroligt

Har egentligen inget att säga nu. House börjar om 1minut och jag ska gå och se det, men jag skyndar mig att skriva ett inlägg innan jag ska dra mig till TVn då. Ska ta mig en kopp thé och krypa ner i soffan och se på Dr. House innan det blir plugg, plugg, plugg. Jag börjar känna mig som värsta pluggnörden, fast när det gäller mig är det nog något positivt tror jag faktiskt. det är ju bättre att det är så än att det ska vara tvärtom alltså.
Så det är något positivt, jag är bara nöjd med det alltså :D

Men nu ahr house börjat och jag ska gå och se det, skriver kanske något mer sen! Men först ska ni få ett klipp som jag verkligen tycker ni ska se, den berör verkligen jätte mycket!



Martina McBride! Det är så rörande så det finns verkligen inte.


Tisdag, support

Sitter kvar på skolan fortfarande, ska plugga till provet på Torsdag, nog för att jag tror att jag redan kan det, men det är lika bra att plugga ändå, så kan jag det extra bra. sedan är det faktiskt ganska skönt att sitta kvar på skolan och plugga måste jag säga. Det är så lugnt och skönt om man jämför med vad det är annars.
Så just nu sitter jag och Malin här.

Jag måste bara säga att jag tycker det är jätte bra att man kan stanna kvar på skolan på supporten, och lärarna kommer in i klassrummet och frågar om vi vill ha support. Bara det att dom frågar liksom. Och sedan säger att om det är något så vet nu vart jag sitter. Det är verkligen jätte bra när man ska plugga till prov. Så ja, NI borde göra det hallå!!

Men nu ska jag ta och avrunda detta inlägg och faktiskt plugga! Sedan ska mamma typ hämta sitt paket idag SEGA :D, as kul, vårat gammla har slutat fungera, så hon har typ köpt ett nytt, as kul =D


Sämst bild men aa


Tisdag, lärstilar

Vi har våran temadag(?) just nu, inte särskilt roligt, det kan jag inte ens påstå med bästa vilja, men a, det är väll bara att hålla ut antar jag, tydligen skulle vi sluta en halvtimme senare än vanligt, det känns ju inte särskilt roligt kan jag säga. Men aja, det får väll bli så då.
Vi skulle göra något lärstilstest, det laggade sönder och jag kunde inte göra det på min dator, men fick göra det på häggens dator, tack :)
Men nu börjar jag så ska sluta. Kramen<3


Tisdag, nothing to say

Sitter på skolan nu, har inte särsklit mycket att göra faktiskt. Sitter och väntar på att klockan ska bli 12 då vi ska ha elevrådsmöte, detta samtidigt som våran temadag börjar, smart va, nja inte direkt alltså. Men sånt är livet, det får bli så, vi blir ju lite sen men det kan inte hjälpas, thats life.
Har inte hunnit blogga något idag, var på idrotten, men orkade inte vara med, hatar fotboll insåg jag också. Men a, nästa gång ska jag i alla fall vara med.

Det känns rätt skönt att inte ha bloggat så mycket idag, jag måste ju inte överdiva bloggandet varje dag faktiskt. Men ska försöka blogga något mer senare idag ändå, får se om jag hinner, det vet jag inte än. Annars bloggar jag nog något ikväll, innan House då!

Har faktiskt inget att skriva idag, så detta blev ju grymt ointressant haha. Så får det vara.
Men nu ska jag nog ta och avrunda detta inlägg tror jag, det blir ju bara segt med ett inlägg där jag inte har något att säga. Men aja, Kramen<3


måndag, how?

Jag känner på mig att någon inte vill att jag ska vara vaken och att jag därför borde lägga mig och sov anu på dirren alltså, men jag orkar verkligen inte sova än om jag ska vara ärlig. Hur kan man inte orka sova, det borde ju vara bland de lättaste sakerna som finns att göra. Men aja thats life, jag ska nog försöka sova ändå. Vi har Idrott imorgon som första lektion, Fotboll, jag ska vara med, det har jag helt enkelt bestämt mig för, dock vet jag inte, känns lite halvt opeppad nu. Men jag måste intala mig själv att jag ska vara med  då går det säker bra. SEdan har vi elevrådsmöte klockan 12 ungefär samtidigt som våran tema dag(halv) börjar, så jag och Malin missar början, hoppas dock att vi inte missar allt för mycket bara. Vi har nämligen temadag om lärstilar, så det vill jag inte missa!

Påtal om något helt annat var ju Amir och Jonna + en massa andra folk jag känner nere på Wendelsberg i helgen på teaterledarutbildning, och vet ni vad, jag kan inte ens med bästa vilja påstå att jag är särskilt avundsjuk på dom alltså. Nej skolan är viktigare än NÅGOT annat just nu. Jag struntar helt ärligt i dom människorna på junis nu, skolan gå förstå. För er som läser det är på junis, te x Jonna och Amir, så menar jag så klart inte er<3

Jag fick nya skor idag, ett par likadana som jag har, fast dammodell ;s, tydligen ahr jag alltså haft herrmodell i ett år, men jag älskar dom ändå, så nu blir det väll att säga adjö till mina, inte allt för fina skor. Dom skulle nog fallit isär snart tror jag haha. Sedan hade vi kör, det gick faktiskt bra, trots att min hals kruppade sönder, kan inte svara på varför men.

Skulle försöka plugga idag, men har inte hunnit, suck. Jag skulle egentligen läst igenom idrotten till imorgon, det var våran läxa. Men det kan inte hjälpas nu faktiskt. Men jag tror att jag ska stanna på supporten imorgon, om jag inte ska träffa Sarah, frågade igår, men hon lär ju smsa mig imorgon isf. Men ska jag inte träffa henne ska jag stanna på supporten faktiskt. Men nu ska jag avrunda dagen med detta 5e och sista inlägg för idag. 5 ïnlägg på 1 dag, då har man inget liv längre...


Jag rekomenderar er verkligen att köpa dom, dom är grymt sköna! Kanske inte dom snyggaste men!


Måndag, Concrete Angel!

Sitter i klassrummet nu, och har för den delen Lunch till 12:40, så fråga mig inte varför jag sitter i klassrummet, för det vet jag faktiskt inte. Vi har nyss käkat lunch, Kycklingkebabgryta, det var faktiskt riktigt gott måste jag säga, nog för att det var lite starkt med det var gott ändå. Ska nog gå ut ur klassrummet en stund snart, det är ju inte så hälsosamt att sitta inne i ett klassrum hela dagarna. Man behöver ju lite luft också. Slutar typ klockan 3, då tror jag vi ska kolla på ett par nya skor, välbehövligt måste jag säga. Det blir nog isånna fall ungefär samma som jag har, fast den nyare modellen skulle jag tro. Jag älskar ju dom skorna jag har nu, har aldrig fått skavsår av dom.

Sedan tror jag att jag ska köpa mig något att käka innan kören, som börjar 5, kommer ju hungra ihjäl innan middagen annars. Kan inte vara hälsosamt att inte äta på 8 timmar när man håller igång. Men jag vet inte.
Efter kören blir det att sätta sig på busstationen och plugga, blir nog idrotten eller engelskan, som jag har förhör på imorgon. Idrotten ska ju vara klar nästa vecka, så det är bäst att jag börjar med den tror jag.

Men nu tror jag att jag ska avrunda detta inlägg, och jag avrundar det med en GRYMT bra, ni måste titta på hela videon alltså! Concrete angel med Martina McBride!
 


Måndag, helt crazy

Vi fick tillåtelse av Sofie att kolla på den här, det är helt crazy alltså. Morsan stängde ner hans Wow-konto. Helt galet, verkligen


Helt galet


Måndag, svenska

Har nyss haft Mediekunskap med Kajsa, det gick väll bra faktiskt, kan inte påstå att vi gjorde särskilt mycket. Vi gick igenom Betygskriterierna för Mediakommunikation kanske det var, jag är inte säker men. Jag ska ha svenska nu, Vi ska jobba med Debatten, så det är bäst att jag avrundar nu. Har lunch sen, efter det medieproduktion, minns jag vad vi gjorde nä, mitt minne är inte på topp ny känner jag alltså,
Mighty var nyss inne och kollade om någon av oss tankade något, någon på skolan tankar tydligen. Det var uppenbarligen inte någon av oss i alla fall!
MEn nu börjar jag, Kramen<3

Måndag, trött

Godmorgon. Nu sitter jag i skolan och är för den delen sjukligt trött jag har inte riktigt vaknat än känns det som, det kommer nog snart hoppas jag. Ska alldeles strax gå och ta mig någon frukost så jag inte dör av hunger innan lunchen, är faktsikt hungrig.
Sedan efter skolan ska jag typ fara och kolla på ett par nya skor, skulle verkligen behövas faktiskt. Men jag får se om jag hinner, ska ju på kören i efter middag också. Den slutar 6 sedan går min buss inte förrän halv 8 från stan, så om någon känner för att hålla mig sällskap så får ni mer än gärna göra det faktiskt.
Men nu ska jag nog ta och avrunda detta inlägg och ta mig frukost innan vi börjar med Mediekunksapen. Kramen<3


Söndag, GT-dricka

Jag vet att jag inte bloggat idag men vet ni, jag har ingen ork, skulle ha lagt mig för 3 timmar sedan när jag höll på att somna, såklart att jag har blivit pigg nu, hade jag förväntat mig något annat. Ja, egentligen hade jag nog det faktiskt, men det är väl så det ska vara. Det blir inte alltid som man har tänkt sig, eller som man har förväntat sig. Livet är fullt av olika överraskningar, det är väll både positivt och negativt på något sätt tror jag.
Men jag ska ändå lägga(!) mig 11, och då ska jag faktiskt sova, inget plugg eller så, nej jag ska sova. Det är en dag imorgon med.

Var på Ica Maxi idag, fick ett par nya vantar av mamma som är jätta mysiga. Tack mamma =D
Sedan när ajg fick syn på att dom hade Godtemplaredricka där så kunde jag verkligen inte motstå att köpa en om jag ska vara ärlig, och dom 11 kronorna är det verkligen värt. För er som inte vet det så bokstavligen älskar jag godtemplaredricka, det är liksom bättre än all annan dricka, det enda som är synd är att det inte är så ofta den går att köpa, så när dom väl har dom på Ica Maxi är det lika bra att passa på. Sist dom sålde dom på Ica Gourme kostade dom 17 kr. Men aja.

Påtal om något helt annat så blåser det ju sjukligt mycket ute alltså. Jag ogillar starkt när det blåser så här mycket. Inte för att jag kan undgå det heller. Det är därför jag ska gå och lägga mig nu. För helt plötsligt kom den där starka tröttheten tillbaka, och jag blev lycklig på köpet. Så nu, medans jag fortfarande är trött ska jag lägga mig. så kramen<3


Hej längdskillnad? HAHA


Lördag, trevlig kväll=D

Är hemma nu och har varit det i cirka en halvtimme, ska snart lägga mig och plugga, men tydligen var det fler sidor vi skulle läsa än vad Kajsa sa tidigare i veckan, jag vet inte, det är väll bara att sätta sig och läsa det då, men det är bäst att jag gör det innan jag somnar tror jag. Börjar vara ganska trött. Sedan skulle vi typ få besök imorgon, kul=)

Jag har i alla fall haft en trevlig kväll på Lottas, inte för att jag har pratat så mycket engelska men om jag övar mer kommer jag garanterat bli bättre, annars ja skitsamma. Jag förstår verkligen vad dom säger, och bara det ör ju faktiskt bra övning, tycker jag i alla fall. Men det har iaf varit trevligt, dock har jag väldigt ont i magen, har druckit rätt mycket cola så jag får väll skylla mig själv kanske.
Har egentligen inte så mycket att säga faktiskt, jag undrar mest vars alla mina läsare är idag? Eller så beror det på min absolut sämsta uppdatering idag tror jag, skit samma.

Ska snart, om några minuter gratta HÄGGEN som fyller 16 Imorgon, söndag. Sedan ska jag faktiskt lägga mig och plugga, den här gången menar jag det verkligen också. Sedan sova!

Får se hur jag gör imorgon, ska kanske vara med Tove annars åker jag nog in till stan, men får se hur det blir med den biten, nu ska jag i alla fall avrunda detta inlägg med ett god natt! Kramen<3


Måste säga att det är en ganska bra bild av oss haha!


Lördag, one step closer

Woho, jag är så bra på att blogga, eller hur det nu var med den saken, det är en annan historia kan vi väll säga. Jag har inte ens något att säga idag, så varför ska jag engagera mig i att blogga egentligen.
Just nu sitter jag och väntar på att käket ska bli klart, sedan ska vi typ dra oss in till stan. Så om någon rolig människa vill göra något kan ni ju gärna höra av er.

Jag ber också om ursäkt för att jag lösenordsskyddade min blogg, men jag gjorde det igårkväll, och jag vet att jag tog bort det, men blogg.se var inte på min sida, så det gick inte riktigt som jag hade tänkt mig.
Jag hann inte heller skriva klart detta inlägg innan vi skulle käka su nu har jag ätit, great. Men vi skulle tydligen inte åka in till stan riktigt än. Inte för att jag vet när vi ska åka heller, men det blir säker jätte bra. VI skulle typ åka och hälsa på sara och mathias, kul, sedan vet jag inte om jag kanske ska försöka hitta någon rolig att vara med, vi får se.

Taggat att den här dagen gått snabt, morgondagen får gärna göra det också, bara för att jag vill att det ska bli måndag, och jag vill på skolan.
Och påtal om skolan så tror ni att jag kunde läsa något igår, nej det slutade med att jag lsäte 2  sidor, kanske 3, sedan somnade jag nog. Och på något sätt har jag lagt massmedier boken på stolen, men jag har verkligen inget minne av det alltså, sånna gånger blir man väldigt förvånad när man vaknar och tänker att man inte lagt undan boken men inser att jo det har jag vist. Så jag ska nog försöka göra det ikväll när jag kommer hem tror jag. Om jag orkar alltså, annars lär jag ju somna igen. Eller så blir det att plugga engelska, har ju test(?) på det på tisdag.
Ska börja kolla på estetiskaverksamheten också, även idtrotten, jaja, idrotten ska tydligen vara inne vecka 42, minns jag det nej!  Så det känns som jag har msisat en massa fast jag inte trott det, ändring på det Amanda.

Nu måste jag skynda mig och göra mig klar för vi ska tydligen åka alldeles strax så det är bäst jag ökar så dom inte åker utan mig, det skulle ju inte vara så roligt xD
Så ni får en bild från när jag, lisa, vigge och Malin fotade, igen haha.


Ni betyder grymt mycket<3


lördag, försenade bilder ohyea

Nu kommer bilderna från förra helgen, men vet ni jag orkar faktiskt inte skriva något om jag ska vara ärlig. Ska skriva vad som är på bilderna, fast jag tror ni inser det faktiskt! Så varsegoda här har ni! Resten finns på min bilddagbok.



1. Pridetåget. 2. Pridetåget. 3. Pridetåg, med massa roligt folk! 4. pridetåg, igen. 5. Lollo och jag. 6. Pridetåg med folk. 7. Pride! 8. Pridetåget. 9. Pridetåget, folk. längst fram i pridetåget. 10. Emilia innan pridetåget. 11. Emma, Anton, Lisa(?) och någon jag inte minns namnet på. 12. David och linneá, Malin syns även på ett hörn. Inann pridetåget. 13. Sista bilden är från higscoren på Fortet, ledarlaget är då laget jag var med i skills!!!


Fredag, Only time can say!

Jag är ännu tröttare nu, men det är väl ändå ganska logiskt måste jag säga, det verkar mer ologiskt om jag inte skulle vara det alltså. Jag ska snart hoppa ner i sängen och läsa i Massmedier boken så jag får något vettigt gjort innan jag ska sova, då kommer jag åtminstonde känna mig lite duktig, thats great.

Satte mig och såg någon helt random film, transsiberian, alltså den var ju inte dålig direkt, men det hamnade inte på listan med filmer som jag skulle se igen, om jag nu inte blev tvungen alltså.
Så jag kan inte ens med bästa vilja påstå att det är en film jag rekomenderar er att se allså.

Sedan till en helt annan sak, så nej jag tänker inte(!) byta header, inte just nu, jag har planer på det, men jag kommer inte göra det för just nu har jag andra bloggar jag håller på att fixa så ja. Det är ett senare projekt, så är det och kommer förbli så också.

Sitter och lyssnar på "My Immortal", den är verkligen bra, jag kan inte sluta lyssna på den, jag vet egentligen inte varför heller, tycker bara att den är sjukt bra. Men det är ju inte direkt så att det är en låt som de flesta inte hört, snarare tvärtom.
MEn nu ska jag avrunda detta och lägga mig och läsa igenom en MASSA sidor, bäst att göra det innan jag somnar liksom. Morgondagen ska spenderas lite tid på idrottsuppgiften som jag INTE alls vill göra, men som jag kommer göra ändå. Så godnatt, kramen<3


En till bild från när vi var ute och fotade. Från vänster: Lisa, Vigge, jag och på vigges axlar, Malin J!


Fredag, less

Nu sitter jag här hemma, och jag verkligen fryser faktiskt. Men det brukar jag alltid göra här. Har slutat tro att jag är påväg att bli sjuk, eller ja inte helt i alla fall, men aa, hoppas då att jag håller mig frisk, är så drygt att vara sjuk.
Tror jag ska lägga mig i badet efter vi har ätit, skulle inte sitta helt fel måste jag säga, skulle vara grymt skönt med ett bad nu.

Det känns skönt att det äntligen är helg, men på något sätt tycker jag att det inte. Jag tycker det är roligt med skolan, hur dumt det  nu än låter så är det faktiskt så det är, sedan får ni såklart tycka vad ni vill.
 påtal om skolan så satt ju jag och Malin kvar på skolan och pluggade idag. Tror vi är helt klar med Engelskan nu, om det inte var sista uppgiften vi inte gjorde, vi hann ju inte fråga sofie om den heller. Men sedan fixade jag klart Mediekunskapen, så nu ska jag skriva det som en flytande text, om jag orkar, annars ska jag nog läsa igenom sidorna, som jag fortfarande inte har läst, men jag har gjort allt annat. Och engelskan känns så grymt skönt att fått bortgjort nu så ja jag vet inte vad. Den var så otroligt seg så det finns bara inte.
Men jag har engelskan klar, nu har jag bara mediekunskapen kvar, läsa sidorna. Eller det där var egentligen en lögn men ja ja. Jag har estetiska verksamheten att jobba ikapp, jag var ju borta i onsdags, och måste jobba i kapp det jag missade och jag fattar egentligen inte uppgiften, eller jo men den är bara dryg måste jag säga.
Sedan måste jag skriva klart min nyhetsartikel, men ja, jag ska ta tag i det. Vet inte om jag orkar ikväll.

För er som kanske inte fattat det har det tagit mig typ 3 timmar att skriva så här långt. För jag har redan ätit middag, men jag har fastnat med en massa(!) andra saker hela tiden istället för att göra det här. Eller egntligen ska jag väll säga istället för att göra mitt skolarbete kanske, men jag vet inte. Funderar på ett bad nu, och nu känns det som jag ska sätta slag i mina tankar och inte bara sitta här och fundera på det. Det leder ändå ingen vart då.
Och om någon av er har någon idé på en bild till estetiska verksamheten kan ni väll vara så vänliga att hjälpa mig med det tycker jag. För jag har verkligen ingen idé alltså.

JAg hade förrästen matteprov idag, och det gick väll inte riktigt som jag hade velat att det skulle göra, men det är ändå sånt som händer. Jag menar är man inte van att sitta i helklass när man gör prov tycker jag faktiskt inte att jag kan förvänta mig så mycket av mig själv heller, jag vet att jag gjort mitt bästa, även om jag kunde gjort bättre, om jag inte suttit och stressat upp mig så mycket över att andra blir klar. Jag vet att jag inte ska tänka på alla andra, men jag klarar det verkligen inte allts¨å, det är jätte svårt. Men jag pratade i alla fall med Annika sen och sa att jag inte var van att sitta i helklass när jag gör prov för att jag blir stressad över att andra blir klar. Hon sa iaf att hon skulle titta på provet och sen fick vi se hur vi gjorde nästa prov, det käns ju i alla fall lite lättsammare måste jag säga. Det är tur att jag har bra lärare, ja jag tycker det, ni får säga vad ni vill.
Så vi får väll se hur provet gick.
Men nu ska jag faktsikt avrunda, och bjuder på en bild från när jag, Lisa, Malin och ja Vigge var också med och fotade, jag som fotat. Kramen<3


Utanför skolan


Fredag, engelska plugg

Har slutat för veckan nu men sitter kvar på skolan med Malin och pluggar engelska, men det är faktiskt ganska skönt att göra det, det känns så mycket lättare att plugga på skolan än att åka hem och plugga, känns som man tappat motivationen när man åker hem. I skolan är man som redan inne i det tänket, och det är lättare att fortsätta där än att fortsätta hemma.
¨Vi har typ engelska test på tisdag, så det är lika bra att plugga till det nu. Ska nog kanske plugga till Mediekunskapen sen också, det känns skönt att göra bort det nu så slipper ajg sitta med det i helgen och göra det. Även om det skulle vara skönt att åka hem nu såklart.

Just nu har vi fastnat lite på sista uppgiften på kapitlet, så vi sitter typ och väntar på att sofie ska komma, nog för att vi inte har en aning om hon har lektion eller om hon kanske är på lunch. Eller så kanske hon sitter på distansen, men isåfall borde hon vara inne på msn, men det är hon inte, så jag vet inte. Vi kanske får sitta här tills imorgon, nä jag skoja bara. Ett tag, vet inte hur bussarna går till tan heller, men ska inte vänta allt för länge ändå.

Ska hinna hem och hämta posten, och plattången också. Men det hinner jag nog. Mamma slutar halv 3 men innan det bör jag ju ha hunnit hem, verkligen.
Jag ska i alla fall komma ihåg att ta med mig mediekunskapen hem idag eftersom jag glömde det igår haha. Om jag nu inte sätter mig och gör det nu alltså, men funderar på att ta med mig det ändå.
Min väska kommer vara öferfylld med skolböcker när jag ska hem.
Men nu ska jag ta och avrunda detta inlägg och hämta Mediekunskapen. Kramen<3



Engelskaboken


torsdag, godnatt

YAY 3 minuter på mig att blogga, hinner jag, nja skulleinte tro det alltså, så det blir ett sjukt hets inlägg.
Har haft en grymt fin dag, men sjukt intensiv, Elevrådsmöte i en och en halv timme, sedan var man ganska less kan jag säga, in till stan käkade på subway, för att sedan kuppa till bussen och sätta sig på krykan för att plugga till provet nästa vecka, för inte var jag så smart att jag tog med mig matteboken nä då, såklart inte vad tror ni om mig alltså :O. Men aja. thats it.
Sedan Lindigruppen, var bara fint. Men skriver mer imorgon.
Carola skjutsade mig till stan sen, tack Carola, men nu godnatt<3 Kramen<2 skriver imrn

Torsdag, one life one chans!

Har haft Datakunskap nu, och käkat lunch också. Ska ha Mediekunskap snart, eller ja om 40 minuter faktiskt.
Lektionen slutar 15:15, men jag och Axo ska på elevrådsmöte halv4. Sedan ska jag nog ner på stan och käka något, får se hur mycket tid jag har kvar sen, om jag kanske far direkt till kyrkan. I så fall funderar jag på om jag ska ta med mig matteboken och försöka plugga till Matteprovet som är imorgon, nog för att jag tror att jag kan det, men det kan nog vara en bra idé att frösöka plugga till det ändå. Alltid bra att kunna saker extra bra.
 Har som sagt haft datakunskap på förmiddan, hade provet, som vi skulle haft för typ 2 veckor sedan, skönt att fått det gjort ändå, nog för att det var hur lätt som helst men. Fast det skulle ju som sagt int förvåna mig om jag failar på det ändå. Fortsatte jobba lite med excel också, så jag är på sida 145 i boken nu, som för den delen har 224 sidor, så jag har ju inte så våldsamt långt kvar i den.

Folk verkar tycka jag är fin i håret, det känns ju bra. Hade ju vart värre om det inte var så. HAHa. Och jag är nöjd så. Dock kunde jag inte tvätta håret imorse, ¨så nu känns det jätte fettigt, jag vet att man inte ska tvätta håret varje dag, men jag gör det ändå. Det berodde på att jag inte har någon Plattång i djäkneboda, så jag kunde inte platta håret, och det skulle sett grymt fail ut om jag inte gjorde det. Så jag ska försöka hinna hem och hämta plattången också så jag kan platta håret imrn?=)

Som jag sa igår hade Sofie gett mig frånvaro för hela svenskan. Men det var tydligen ett misstag så nu har hon gått in och ändrat det, nu har jag bara 20 mins frånvaro. Känns betydligt mycket bättre än 1 tim och 4 min måste jag säga.

Nä nu ska jag ta och avrunda detta inlägg, kramen<3