300410 valborg

Sitter i Övik nu och gör inte något alls om jag ska vara ärlig. Är trött och vill sova, eller nä det vill jag egentligen inte alls men ändå. Jag vill i alla fall inte vara trött om jag säger så. Helgen kommer bli great tror jag. Ska fara och fika med Kim på lördag, det blir nog trevligt =)
Har träffat Sara en snabbis idag, det gick väl som det gick ungefär, har egentligen ingat att säga om det faktiskt.
Annars har jag faktiskt inte gjort något alls idag, men det är rätt skönt det också, och det behövs ju som sagt verkligen.

Jag tror att vi strax ska åka och handla. Får se om jag ska redigera nå bilder sen kanske. Förövrgt har jag inga bilde rpå den här datorn och internetet verkar inte fungera på min dator så ja, ni får klara er utan bilder faktiskt, men nu ska jag ta och avrunda. Kramen<3

Hoppas alla får en trevlig valborg också!

290410

Jag är trött och less och vill egentligen bara sova, och därför ska jag göra just det... sova. När jag har bloggat klart. Jag har varit påväg att somna länge men inte orkat plocka undan datorn och lägga mig ner, tror det är höjden av trötthet.
Har varit en lång dag idag och jag har egentligen massor att skriva men helt ärligt så orkar jag verkligen inte.
Har konstaterat att jag måste börja vara hemma mer för att jag inte ska bränna ut mig, skolan blir lidande och det är allt annat än okej alltså! Det tar på kroppen och mitt huvud får aldrig riktigt vila, jag behöver en lång hel nu, och det är just vad jag ska få också. Ska se till att det blir en lugn helg och att ja får vila jag behöver verkligen det för att vila upp min hjärna, behöver slippa tänka på massa viktiga saker för en enda helg, och måste tillåta mig själv att göra det också. Sedan behöver jag sova ordentligt också, så det måste jag också se till att göra.
Just därför ska jag lägga mig nu men ställa väckarn imorgon, men inte allt för tidigt, bara så jag hinner packa och ta mig ner till stan innan klockan 11. Därför säger jag godnatt och sov gott!




280410 UNF<3

Jag tänkte förska skriva ner lite om UNF, ja nu menar jag alltså inte UNF som organisation utan mitt liv i UNF och varför jag har valt att vara med och lägga min energi och mitt engagemang på just det.

Jag började inte mitt liv i IOGT-rörelsen inom UNF, jag började på Junis nivå. Jag är heller inte infödd i rörelsen. Det hela började en sommardag för cirka 5 år sedan när jag var ute och cyklade på kvarteret och jag stannade och pratade med Linda. Hon frågade mig om jag skulle vilja börja spela teater, och teaterapa som jag är så tvekade jag inte alls utan sa såklart ja. Så i Augusti/september samma år, alltså 2005 började jag spela teater med Junis. Jag viste inte riktigt då vad det hela handlade om. Men jag har ända sedan dess brunnit för den här rörelsen. år 2006 blev jag invald i Junis Umeås styrelse och gick i april samma år min första ledarutbildning, då jag knappt varit medlem i  ett år. I mars samma år åkte jag på mitt första läger till Sällsjö gården där jag även fick mitt ärr.
På sommaren åkte jag på mitt första förbundsläger, Sommarfestivalen på Öckerö, och jag älskade det verkligen.  Och så rullade det på. Året efter åkte jag på min första kongress, i uppsala, jag var då ombud för Junis västerbotten, vi det laget var jag även ordförande i Junis Umeå. Det var jag under 07  och 08. Jag var teaterledare ett tag och spelade teater. Jag blev medlem i NSF (nykterhetsrörelsens scoutförbund) och åkta på förbundsmöte, det också 07 och 08. I oktober 2008 (tror jag) blev jag medlem i UNF.
Våren 09 taggade jag ner mitt Junis engagemang av olika anledningar och tog en mindre paus, spelade teater men inte mer. Blev invald i den nystartade UNF föreningen stepp on stones styrelse som vice ordförande. Bara någon månad efter det åkte jag på UNFs distriktsårsmöte och blev invald i UNF västerbottens distriktstyrelse som kassör.
Mitt 2009 var ganska lugnt och jag engagerade mig inte så överdrivet mycket, åkte på några läger. Var på Kongressen i Göteborg och det var nog där jag verkligen insåg att jag det här var mig grej, att det var det här jag ville lägga min energi och mitt engagemang på. Kongressen i Göteborg är det bästa som jag någonsin har gjort.

Det är nu det här året som mitt engagemang har vuxit ännu mer och jag lägger större delen av min tid på just UNF. UNF är Sveriges grymmaste Ungdomsorganisation, och jag älskar verkligen UNF. Det är där större delen av mina kompisar finns, det är där jag hör hemma. Jag är för närvarande Vice Distriktsordförande för Västerbotten.
UNF är för mig en självklarhet och jag har inga som helst planer på att någonsin hoppa av den här rörelsen. Jag har fått för mycket av den för att kunna lämna det bakom mig och det finns inga argument för att jag skulle sluta.
Att vara nykterist är för mig en självklarhet, jag tvekar aldrig någonsin på mitt ställningstagande.
För mig har det varit en chans att utvecklas och växa och kunna visa vad jag går för och vad jag kan.

Visst finns det dagar när jag tvekar på om jag verkligen orkar, de dagar då jag är besviken på mig själv för att jag inte tar mig tid att umgås med mina vänner utanför UNF, de som jag dom senaste månaderna har glidit ifrån, det tänker jag på varje dag. Då jag är i skolan och inte umgås med dem just för att det känns som jag har glidit ifrån dem. Jag vill ändra på det, och ska göra det när jag har tid. Men jag vet inte när jag har tid. Min kallender är över fylld av just UNF saker, jag tycker om det men vill ha tid för annat också.
Det finns dagar när jag inte alls orkar med UNF då et bara blir för mycket och jag inte ens vill nämna det. Men jag kommer aldrig, aldrig kunna hata UNF.
UNF är en stor del av mitt liv, lite för stor ibland just då jag inte hinner med mina andra vänner. Men jag ska ta igen det.

UNF har dom grymmaste människorna i det här landet, Dom coolaste och mest underbara människorna jag känner finns i UNF.  UNF är kärlek, vänskap, gemenskap, delaktighet, värme, lycka, engagemang, nykterhet. Det är helt underbart och jag älskar UNF!
Det är där jag vill lägga mitt engagemang, min tid och min energi. Jag vill utvecklas och komma längre.
Jag har vuxit så otroligt mycket under de här åren jag varit med i rörelsen.
Jag har så otroligt många underbara minnen, så många upplevelser och resor som jag aldrig någonsin kommer att kunna glömma. Och fler kommer det att bli.
Jag har UNF att tacka att jag är den person jag är och att jag utvecklas så mycket som jag har gjort.
Jag är glad att jag valde att gå med i UNF och i Junis!

Jag är stolt att vara medlem i Sveriges grymmaste organisation :D

270410 this is life

Tänker så mycket inte bli sjuk bara så att ni vet det! Det verkar som att var och varannan person som var på DSSen i helgen har blivit sjuka, det känns ju inte så särskilt bra, det är status efter status på FB man ser att folk är sjuka. Jag undrar mer vad det är för sjukdom? Men egentligen är det ju inte så särskilt konstigt egentigen med tanke på att man lever ganska tätt inpå varandra under de dagarna. Men sånt är livet som UNFare faktiskt, det är sånt som man får ta. Och med ärlighet till 100% så säger jag att det är så mycket värt det fakitkst..

Livet som UNFare är inte alltid det simplaste kanske. men det är så underbart att det är inte sant. Jag ska skriva ett inlägg om UNF imorgon, det bestämde jag mig just för.
Jag har förövrigt anmält mig till Summer Camp nu, det kommer bli great! Och med det insåg jag att det blir mitt 5e sommar läger(eller vad jag nu ska säga), förbundsarrangemang. Öckerö 06, Uppsala 07, Summercamp 08 också Kongressen i Göteborg 09. Nu taggar vi Summer Camp 2010! Årets grymmaste arrangemang(jaja, utöver Brännbollsyran då, men det hade ni redan fattat). Så om ni inte redan har anmält er till Summer Camp så gör det redan idag på
Summer camp

Sedan glömmer ni väl inte bort att anmäla er till Brännbollsyran heller? Jag hoppas att alla UNFare kommer dit, och att ni verkligen peppar andra att komma också. Och så länge ska jag sova.


260410 Västerbotten AKA Bästerbotten!!

Jag är hemma från en helt underbar helg på Saxenborg. Det har verkligen varit awesome (eller kick ass).
Har lärt mig otroligt mycket, och känner verkligen att jag har fått ut grymt mycket av den här helgen. Mycket intressant, mycket nytt. Men även en del saker man redan viste men som man behöver förfriska upp och upprepa igen. Känner att jag verkligen kommer att ha nytta av det jag har lärt mig under den här helgen och jag kommer verkligen att använda mig utav det. De olika passen var verkligen jätte intressanta, och lärorika. Det har varit en grymt intensiv helg, men det har inte gjort så mycket om jag ska vara ärlig för det har varit så intressant så man har inte känt av det så väldigt mycket.
Bastande på lördagkväll, och ja, jag badade även, årets första dopp den 24e April i en Sjö. Jag kan lova att det inte var särskilt varmt, men det var desto varare i den vedeldade Bastun!
Fotade en hel del, dock blev det tydligen inte lika mycket bilder som jag trodde att jag tagit. Men det kommer upp bilder senare, just nu håller jag på att ladda upp bilder på Facebook, och det tar bara 100 år typ.

Ja, vad mer har vi gjort. Lyssnat på intressanta "föreläsningar/fördrag", ni är grymma!
Haft intressanta, lärorika samtal och utbytt erfarenheter och kunskap med andra. Fått veta vilka "problem" andra distrikt har. Ja sedan har vi ju battlat mot Småland också. Vi kommer slå er så hårt i Maj, bara så att ni vet det, ni har verkligen inte en chans!
Ja, sedan kan vi ju inte glömma Distriktstävlingarna! 24 nougat. Vi fegade i början när vi satsade, vilket var bra! Och sista, absolut sista tävlingen behövde jämtland 2 frivillga, jag ställde upp. och mitt lag sattsade kvitt eller dubbelt. alltså 46000 på att jämtland skulle klara det. och 0 på det andra laget(som jag fattade det, rätta mig om jag har fel).
Tävlingen gick ut på att man skulle dra en tråd igenom kläderna, både byxorna och tröjan, och alla skulle göra det i hela laget, på en viss tid, minns inte riktigt vilken tid det var.
Men när Lina var kvar, sista personen och jag började dra ut tråden, och slet och slet så sa Linda att det var 20 sek kvar. Något stressande kan jag lova. Men vi fixade det. Då fattade jag att vi satsat allt. Lycka, överlägsen vinst!
92000 poäng... ÅHÅHÅH BÄSTERBOTTEN! Västerbotten kommer igen!

Söndagen var rätt seg, och spenderades i bilen större delen av dagen. Det var tråkigt att lämna alla, och det är synd att det bara är en gång per år. Hade vart grymt att ha en DSS på hösten också, det är vad jag tycker i alla fall.

Saxenborg är verkligen underbart. det är så grymt vacker där och så stillsamt. Alla som inte varit på saxenborg, får ni möjlighet att fara dit, tveka inte en sekund. Det är värt det så mycket.
Grymt tack till alla som har varit med och gjort den här helgen så pass underbar som den var.
Helgen har verkligen varit totalt awesome. Och Västerbotten är AWESOME!

SAXENBORG<3


230410 today!

Bara några få timmar kvar nu tills jag åker. Är verkligen über taggat om jag ska vara ärlig. Allt känns verkligen superbra.
Allt är packat och klart, förutom det jag glömde, jag visste att jag skulle glömma något. Jag skulle ju ha med mig något som jag kunde äta på, tror ni att jag har det? Nej det är så klart att jag inte har det, det är ganska typiskt mig faktiskt, men jag får se till att lösa det. MP3 ska laddas liksom kamera batteriet, men jag vet inte hur jag ska kunna ladda det eftersom det känns väldigt taskigt att sno ett eluttag bara för att jag vill ladda mitt kamerabatteri, så det får nog bli ett senare projekt, alltså när vi är framme på saxenborg typ.

Och påtal om något helt annat så kruppar min mage totalt och det gillas verkligen, verkligen inte, jag är jätte bubblig i magen, alltså mår inte dåligt eller så, eller jo men har någon jävla klump i halsen och då mår jag alltid illa, men jag känner att det sitter där, jag mår inte illa annars, är jätte pigg och så. JAja, jag får helt enkelt hoppas att det går över alltså.

JAg vet inte om det blir något bloggande i helgen, jag lär verkligen inte ha tid med det tror jag. MEn om jag får tid över och om det finns något internet där så kanske jag skriver något inlägg, annars bloggar jag igen på måndag eller på söndag. Vet inte riktigt när jag kommer hem på söndag men. Annars finns jag på telefonen om ni vill något.
Nu ska jag gå och dricka något och ja, sen vet jag inte.
Kramen<3

220410 Soon

Haha, jag har 32 sidvisningar idag, vem av er läsare har haft tråkigt egentligen? Det är lite småroligt när man kollar statistiken också har man 32  sidvisningar, men bara ett fåtal unika sidvisningar.

Jag har packat nästan allt nu, bara några småsaker kvar så är jag klar, men dom åker ner imorgon bitti när jag har gjort mig i ordning. Det här kommer bli så totalt underbart, coh jag kan inte fatta att det verkligen är imorgon vi åker. Kommer bli en bra resa tror jag, jag känner det på mig liksom.
Tove hämtar mig på skolan ca 10:30 imorgon. Så det är bara att se till att jag har med mig allt imorgon när jag åker till skolan så jag verkligen inte glömmer något, och det som är glömt, ja det är helt enkelt glömt alltså.
Men ska väll dubbel checka någon gång imorgon så jag verkligen är 100% säker på att jag har med mig det viktigaste.

Men nu ska jag faktiskt avrunda och sova. Är verkligen hur trött som helst. Kramen<3

DS (- Elin & My :( )


210410 sova

Life is a bitch and then we die.

Är trött och ska alldeles strax lägga mig för att sova, först ska jag bara borsta tänderna känner jag.
Sitter med datorn i knäet och håller redan på att somna. Dagarna blir längre och längre, nu ska jag korta ner dem känner jag! Måste börja sova mer så ska öka med att skriva detta inlägg innan jag snabbar mig och gör mig klar för att äntligen få sova. Ska bli så otroligt skönt alltså.

Imorgon är det som sagt torsdag för er som har missat det alltså. Lång dryg dag och jag har ingen motivation alls till torsdag imorgon, men jag får helt enkelt plåga mig igenom dagen och gör det bästa jag kan utav det.. Och vara lycklig att det snart är fredag och få åka till Saxenborg och få träffa massa roliga människor, te x Frida, som jag inte träffad sedan i November någon gång! Kommer verkligen bli en superbra helg känner jag på mig. Sedan åker man ju med världens härligaste människor också. Så jag ser fram emot resan också.

Har träffat världens bästa Diza idag<3 Vi umgås allt för lite nu sedan jag slutade på Teg. Det är inte Okey tycker jag.. Men det var fint att få vara med Diza, jag har verkligen alltid superroligt när jag umgås med henne!

Men nu borde jag börja avrunda detta inlägg och borsta tänderna istället för att sitta här och slöa. För då kan jag lika gärna sova faktiskt, det gör mer nytta!!
Kramen<3

UNF västerbottens DS!! Underbara människor!


210410

Jag lever fortfarande! Och det ska jag fortsätta göra också kan jag lova. Jag ska verkligen se till att hålla mig vid liv alltså, inget ska få stoppa mig nu alltså. Okej, det kommer bli ett jätte trist spel bara för att jag fegar, men jag menar ALLA andra verkar veta vem det är som har dom, men det verkar inte finnas någon som vet vem det är som har mig, så jag känner mig ganska osäker om jag ska vara ärlig. Är ganska paranoid, men det får helt enkelt vara så.

Det är onsdag, halva onsdagen har gått, tiden går snabbt framåt och det gillar vi verkligen. Bara en och en halv dag tills vi åker till Ludvika nu, och jag börjar fundera på om jag egentligen måste börja packa redan idag kanske. Eftersom jag kanske är upptagen imorgon kväll. Så jag kanske borde börja packa idag i alla fall.
Hur som helst så kommer det att bli grymt roligt tror jag. Ser verkligen framemot det!

Har Matte snart, sedan Naturkunskap, läxförhör, sen har jag omprov i Engelska, tror ni seriöst att jag kommer klara det? För det kan jag säga, att det tror inte jag att jag kommer göra, men jag får helt enkelt göra mitt bästa alltså!
Vet inte ens vad jag ska skriva, hade massa andra saker att skriva tidigare men dom är som bortblåsta nu. Så jag avrundar detta inlägg nu... Kramen<3

200410 BRÄNNBOLLSYRAN!!!

Nu är jag hemma, har landat. bäddat sängen och varvat ned. Känner att stress nivån är ganska hög på något sätt ändå. Det är mycket som ska göras och den ena med det tredje. Omprov och nationella prov, fördjupningsuppgifter och massa annat. Har omprov imorgon kom jag på, så ska lägga mig och plugga alldeles strax. Måste verkligen klara det där provet alltså.
Jag och tove att gjort klart affischen ikväll och länkat den ÖVERALLT, mailat den till många, många folk(tror jag). Länkat den lite till och lite mer efter det. den SKA spridas.  och spridas ännu mer. ALLA sak veta om brännbollsyran.
Det kommer bli GRYMT!
Det kan snart inte finnas en enda UNFare som är aktiv på FB som inte har sett affischen alltså. Jag hoppas verkligen att alla har sett den eller kommer att se den. Ingen kommer att missa den, det är bara så det är helt enkelt!
Tycker att alla UNFare ska komma på på Brännbollsyran. Det kommer bli världens fest! Och jag tycker att ni alla ska hänga på faktiskt.

Har visat Tove var min skola är så hon vet vars hon ska hämta mig på fredag när vi ska åka till Ludvika/saxenborg. Kollat körvägen dit och massa annat också. Saxenborg ligger grymt avsides bara så att alla vet det. Men det kommer bli underbart tror jag.
Och påtal om det vet jag inte vilken dag jag lever i ännu. Tidigare idag hade jag tisdag, för några timmar sedan levde jag i onsdag och nu känns det som om det är Torsdag. Men det är ONSDAG imorgon, onsdag, onsdag onsdag.

Nu ska jag avrunda detta inlägg och lägga mig och plugga så jag får något gjort. men först ska jag gör amig i ordning. kramen<3


(om ni klickar på bilden kommer ni till vår hemsida)

200410

Mamma kanske är sjuk! Jag vägrar, sten vägrar bli sjuk nu alltså! Jag kommer verkligen inte bli sjuk det har jag bestämt mig för. För jag ska vara frisk och åka till ludvika i helgen med DS på DSSen. Och inget ska kunna stoppa mig från att åka så jag kommer att vara super frisk på fredag när jag ska åka! Bara så att alla vet det. Och jag kommer inte tillåta något virus att smitta mig så att jag blir sjuk. Jag ska bygga en skydsmur som inga virus kan ta sig igenom!

Jag ska vara mer tjurig än jag någonsin har varit förut och jag kommer inte vara mottagligt för något som helst virus den här veckan. Kör pepptalk med mig själv för att jag inte ska bli sjuk. Det funkar, bara så att ni vet det tänkte jag.

Hur som helst sitter jag på skolan just nu och väntar på att tiden ska gå. Kan inte gå ut ur klassrummet för jag är rädd att jag ska bli dödad eftersom jag inte vet vem som har mig i hitman. Och det är allt för få kvar nu för att jag ska orka bli dödad. Nog för att det känns som att typ alla har bildat pakter nu. Så det kan bli jobbigt alltså. Men det får så lov att gå faktiskt.
Har jag klarat mig så här långt så klarar jag mig lite längre, så är det bara helt enkelt alltså.

Men nu orkar jag faktiskt inte skriva längre. KRamen<3

190410

Inte riktigt helt okey faktiskt...  allt blir kaos
Men ack så underbar den här tiden är ändå. Du bara du alltså. Jag undrar om  du vet hur mycket du verkligen betyder för mig alltså. Make me feel like i'm loved.

Du är underbar och älskad av mig, men det vet du redan

Tycker att det känns som den här veckan kommer gå rätt snabbt om jag ska vara ärlig faktiskt.
Den här dagen har liksom gått grymt snabbt, och ja det känns bara så, och på fredag åker jag till ludvika/saxenborg med DS. det kommer verkligen blir hur grymt som helst tror jag.!!

HITMAN äger, jag dödade 3 pers idag, höll på att döda en 4e, men nu = pakt. Hoppas jag klarar mig ett tag till bara. Kommer bli totalt awesome om jag klarar det! Och påtal om något helt annat så har jag för mycket i mitt liv för att hinna blogga, så jag är hemskt ledsen att det är så dålig uppdatering.

kramen<3

180410

Underbart, helgen var så fruktansvärt underbar så jag för närvarande kan leva på hur länge som helst. Helgen har verkligen varit super bra. Tove, Malin, Jakob, Erik och Sara tack för en super bra helg<3
Har spenderat helgen i Åsele med DS (- My och Elin :( ) för kick off/arbetshelg.
Började med bussresa till Åsele, som faktiskt gick ganska snabbt för att sedan handla mat på Ica, Grillad kyckling och potatissallad<3
Åt och handlade mer innan Tove gick hem Och jag och jakob gick tillbaka till lokalen och försökte se på film på Voddler, men det laggade sönder så det gick inge bra. Slutade med att vi spelade Innebandy istället. Och jag höll nog på att få en hjärtattack där tror jag. Det var bara jag och Jakob i lokalen och jag trodde att jakob låst dörren. och när jag kollar ut mot hallen så var det först så var det ingen där, när jag springer fram, och sedan tillbaka så jag ser hallen igen så ser jag att det står en människa på knä där. Det var alltså Erik, men jag blev verkligen skit rädd alltså. Sedan kom Tove och MAlin och vi fortsatte spela innebandy allihopa innan vi körde en presenationsrunda med massor av rolig info om oss. Den ska komma upp på
UNF bloggen senare tror jag, då får ni läsa där.
Somnade vid 3 någon och skulle få ha sovmorgon till 10, men icket. klockan 07:55 typ rinde Toves telefon och icket att vi somnade om efter det. Så inte allt för många timmars sömn blev det, men det gjör inte så mycket faktiskt.

Lördagen bestod av tunnbrödsbak, eller ja jag bakade inte, jag fotade för att min astma strejkade och inte alls kände för att vara på min sida, men jag fick en massa fina bilder. också hade jag grymt trevligt. Sedan kom Malin och ERik ut och vi gjorde pizza, och ja vi fotade en del också. (bilder kommer senare)
Min pizza blev fail, totalt misslyckad, den blev en degklump, men jag orkade inte värma den mer så jag åt upp fyllningen.
Sedan blev den att åka skrana och jag (dum som jag är) hade inte med mig rätt kläder så jag frös hur mycket som helst, men hade kul ändå.
Åkte och bastade, hur skönt som helst alltså. Bastu är verkligen hur underbart.

Söndagen bestod väl typ i att vi åt frukost och hade möte innan jag, Sara och Jakob satte oss på bussen till Umeå.

Helgen var verkligen helt underbar. Och jag tror att det här året med DS kommer bli grymt!
Bilder kommer senare!

150410

Min statistik ser för närvarande väldigt ironisk ut måste jag säga, skrattade lite smått åt den när jag såg den. Men sånt är livet. Jag sitter för närvarande och lyssnar på Fireflies med Owl city. Den är uttjatad, jag vet men jag anser fortfarande att den är bra så! Jag försöker skriva på engelskan men det går verkligen åt helvete för jag fattar typ inte ett skit om jag ska vara ärlig. Men jag vet att det är bara att plåga mig själv och göra den. Jag ska göra klart den på 25 minuter, sedan ska jag sova och imorgon ska jag göra bort Robin Hood sedan är jag klar. Och på Robin Hood ska jag skriva något som ska ta 2 minuter att berätta. Det kan väll inte vara så svårt tycker jag?  Jag menar 2 minuter är ju faktiskt inget alls liksom.
Jag skrev klart Novellen och lämnade in den i tid, den blev lite mer än 3000 ord, och jag är faktiskt nöjd. Skrev cirka 1800 ord idag, det kallar jag effektivt om jag ska vara ärlig.
Men nu måste jag avrunda så jag kan göra klart engelskan. kram<3

140410

Fan ju mer jag pluggar och ju mer restuppgifter jag gör bort, desto mer känns det som det känns verkligen inte som om högen av resuppgifter blir mindre, inte ens lite även om jag trotsallt vet att den faktiskt blir det. Och att jag för närvarande "bara" har kvar 4 restuppgifter som för övrigt inte alls är särskilt komplicerade, men ändå jävligt jobbiga har jag insett. Och jag kommer antagligen inte fatta något av det jag ska läsa. Det hade varit mycket enklare om det var vanlig engelska, den där engelskan är skit konstig och den är liksom bara allmänt dryg tycker jag. Blir bara irriterad så fort jag tänker på den. någon som typ har lust att göra den åt mig eller något i den stilen?
Orkar verkligen inte ta tag i den så jag tror... att jag börjar med något annat istället typ.

Blir reklamanalyshelvetet istället, hur I HELVETE gör man en jävla reklamanalys :O... SAtan om jag gjorde alla uppgifter itid istället för att göra såhär. jag minns ju för i helvete inte ens hur man gör. det kommer bokstavligen att gå åt helvete...

140410

Sitter på skolan nu och har nyss haft Media, Svenskan börjar om 10 minuter = fortsätta skriva på min novell. Den ska förövrigt vara klar imorgon och jag har inte ens hunnit skriva ett A4 än. Måste verkligen öka nu så att jag hinner klart med den. Sedan ikväll så blir det att göra engelska uppgifter, A Legende of Knockmany och om Robin Hood. sedan imorgon ska jag göra Informal and Formal English om jag inte hinner med den idag. Men alla dom är ganska enkla tror jag. sedan är det bara 1 mindre sak kvar att göra tror jag. Ska kolla lite extra så jag verkligen inte missar något. men klart måste jag hinna innan fredag i alla fall. Så ikväll blir det  verkligen att plugga när jag kommer hem.
Men det är verkligen värt det ändå.
Kanske ska köpa nya skor idag, får se, det beror på när jag kommer hem faktiskt. Men jag hoppas att jag hinner hem i vettig tid.

Kom just på att jag måste plugga lite hårdare än jag hade tänkt ikväll för jag ska till tandläkarn imorgon och sen ska jag ha planeringsmöte till typ halv 7 kanske.  Så måste verkligen plugga hårt ikv så att jag hinner med allt jag ska.
Aja, börjar nu. kramen<3

130410 rest

Ibland blir man bara så less! Bara så att ni vet det. Jag har verkligen jobbat as hårt med marknadsplanen som vi ska göra på median dom närmaste 5 veckorna.  och jag har valt att göra en marknadsplan för UNF, vilket alla vet att jag verkligen, verkligen är intresserad av. Så jag kan ju som redan allt vi behövde skriva och behövde inte engagera mig så fruktansvärt mycket för att leta upp information, fundera på vilken aktivitet jag ska göra och så. Eftersom jag redan har en massa förslag på vad man skulle kunna göra, kan använda siffror sedan tidigare saker vi har gjort. Så jag är redan klar med den, eller ja nästintill det är bara en flyer jag ska göra sedan är jag klar med den. Och när jag sedan går till min lärare och säger det får jag till svar "om jag tror att ett arbete tar en månad att göra så gör du det inte på en timme" ungefär det svaret i alla fall. Och visst, jag kan väll förstå henne, men samtidigt så är jag faktiskt grymt insatt i UNF och spenderar större delen av min tid när jag inte är i skolan på just UNF, och jag vet vad det handlar om. Så varför skulle jag inte kunna klara det på några timmar liksom? Jaja, skit samma. Det är väll lika bra att jag plågar mig och skriver ännu mer eftersom hon inte verkar tro att jag kan ha gjort klart det och då lär jag väll knappas få ett bra betyg om jag lämnar in det nu heller... Men men. ville bara bubbla av mig lite.

Sitter på skolan och gör restuppgifter nu, har redan lämnat in tre stycken idag. det går faktiskt bra det här ju. Jag ska snart börja med min skriftliga del till reklambilderna som vi gjorde förut och skicka in den, vet bara inte hur jag ska börja, men jag kommer på något. Har nyss gjort omprov det gick väll kanske sådär kan ju inte påstå att det kändes som om det gick super bra direkt men! Jaja, nu är det väl bäst att jag fortsätter med mina restuppgifter.
Kramen<3

120410 plugg!!

kommer plugga ihjäl mig närmaste veckan, fram tills fredag. ska hinna med att göra alla jävla resuppgifter som jag har, det är "straffet" för att jag inte orkat tidigare. nu tvingar jag mig själv att göra bort ALLA den här veckan istället. Det är nog ganska sjukt egentligen. så om jag inte bloggar något under veckan så är det därför! Jag gör då detta för att få åka till Åsele i helgen med Distriktstyrelsen, det var enda villkoret för att jag skulle få åka för mamma. Så vad gör man inte. Blir att plugga jävel och verkligen engagera sig nu känner jag. Dock vet jag inte hur det kommer gå men jag ska fan klarar det. Det har jag bestämt mig för, och då har jag tänkt klara det också bara så att ni vet det!!
Jag vill så grymt gärna till Åsele så att det är bara att ligga på allt vad jag kan, blir nog att plugga jävel imorgon efter idrotten för att få något gjort. Sedan ska jag lämna in en fördjupningsuppgift också, på torsdag. Grattis att jag kommer att hinna det liksom, skulle inte tro det alltså.  Men lite pepp talk med mig själv får så lov att hjälpa. Och nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen. Kramen<3

ungefär så känns det just nu, ja!


120410

Sitter och väntar på att klasstiden ska börja nu, det är 5min kvar men det känns som en evighet. Tycker att den borde börja nu så jag får sluta tidigare. Ska ner på stan och ha möte om brännbollsyran sedan blir det hem och plugga, plugga plugga. har hur mycket som helst att göra så det är lika bra att ta tag i den redan nu. det blir ju inte direkt bättre för att jag väntar med det och sedan skulle det vara skönt att få allt bortgjort också.
Men jag lär nog äta middag innan jag börjar plugga för jag har typ inte ätit något idag med tanke på att lunchen var helt oätlig, inte för att det är något ovanligt! men nu kommer Tina!

110410

Jag ligger hemma i men egen säng just nu, och det har nog inte kännts såhär skönt att vara hemma i min egen säng på väldigt länge. Jag är fruktansvärt trött men kände att jag ville blogga innan jag skulle lägga mig. Det är skola imorgon, och det känns väll sådär om jag ska vara ärlig, det är nog inte tänkt att det ska kännas superbra eftersom lovet har varit helt underbart.
Gårdagen spenderades med att packa UNF material för att sedan sätta mig på bussen till skellefteå. Väl framme i skellefteå gjorde jag vadå? Ja, jag har inte en aning om jag ska vara ärlig. väntade på att My skulle komma, villket hon gjorde efter ca en  och en halv timme, men det var ganska skönt att inte göra något alls också faktiskt. Fick träffa David och Linnea som det förövrigt var en evighet sedan jag träffade före det. Gick runt massa för att my skulle få upp sitt lås till cykeln och sedan drog David hem och jag, My och olof hem till my och käkade. Och gjorte inte ett skit resten av kvällen, så lugnt var det minst sagt. somnade vid 1 någon gång och vaknade 4, var as pigg men tvingade mig själv att somna om så jag somnade och vaknade hela tiden fram tills typ 10. Vi gjorde frukost och surrade bort tiden innan jag var tvungen att dra mig till busstationen för att åka hem. Tack My, jag hade jätte trevligt<3
Åkte till kontoret och surrade bort lite tid med tove. Insåg hur uppbokad jag är: Åsele nästa helg, DSS helgen efter det, sedan valborg, sen Söderhamn, helgen efter det kanske skellefteå(om jag får), sedan är jag ledig och helgen efter det är det brännbollsyran. Och påtal om det, imorgon blir detantagligen möte. men nu ska jag sova. kramen<3

100410 UNF

Ibland när man brinner för något tror jag nästan att man kan göra hur mycket som helst för just det. Det är inget illa, verkligen inte alltså. personligen tycker jag att det är bra. Det behövs personer som är engagerade, ställer upp och lägger sin fritid för att saker och ting ska gå runt. nu säger jag inte att man ska lägga allt sitt engagemang på en sak kanske och inte att man ska lägga all sin fritid för den delen heller. men det behövs personer som är villiga att göra det ibland. Jag är glad att jag är engagerad i UNF. UNF är en väldigt viktigt del i mitt liv. UNF får mig att växa som person och jag känner att jag kan vara den jag är och jag får chansen att visa vad jag kan när jag är på UNF. Jag lägger stora delar av min fritid på UNF, men det är så jag vill ha det för att jag mår bra av det.

Andra kanske anser att jag inte har något socialt liv för att jag är på UNF större delen av tiden. men jag menar, var finns större delen av alla mina kompisar? Det är på UNF och därför träffar jag många av mina kompisar när jag är just där. och jag spenderar tid med mina andra vänner också, försöker så mycket jag hinner med. För mig är UNF en plats där jag kan känna visa vad jag går för. UNF är verkligen något jag brinner för fullt ut och är nöjd att jag lägger mitt engagemang där och inte någon annan stans. Alla UNFare jag får träffa och allt jag gör inom UNF får mig att växa så otroligt mycket som person. För mig är det en plats att växa och utvecklas på. Där jag kan känna att det jag gör är uppskattat och att jag behövs.
Just därför gör det inget om jag anses osocial till livet utanför UNF, för de är trots allt mina vänner även när jag inte är på UNFaktiviteter.

Imorgon(idag) bär det av till skellefteå för att lämna värvar material åt UNF lilium. Och der är precis det jag har snackat om, jag fick veta det igår, och vad gör man inte för det man brinner för? Hur som helst blir det nog att stanna i ske-å tills på söndag som det ser ut nu, och det är ju inte helt fel? Men nu borde jag sova för klockan är ty 4 och det har tagit just 4 timmar att skriva det här förmjag har gjort massa annat också. HAr nog aldrig vart med om att det tagit så lång tid att skriva ett blogginlägg faktiskt.
men nu sova, kramen<3

080410 vår?

är det inte underbart egentligen? när man går ut och ser att snön har tinat jätte mycke? Jag får värsta vårkänslan, verkligen. jag blev verkligen super peppad på vår igår och rotade fram mina gamla skor ur garderoben, och gamla är dom, ni som har följt min blogg länge känner kanske igen dom. Jag införskaffade nämligen dessa skor i Augusti 2008, så dom är alltså över 1½ år gamla. jag kan lova att dom är långtifrån lika vita som dom var då, och som dom är på bilden. Inte lika sköna heller, men det beror på att jag inte är van vid dom just nu. Jag tror det är dax att slita fram vårjackan också. Åh så jag längtar tills det verkligen är riktigt vår nu alltså. Och för er som inte vet det så är det 2 månader och 2 dagar kvar tills vi får sommarlov!!
Fattar ni, 2 månader det är ju liksom inget alls. Dock är det inte bara positiv energi som jag får av det, för jag har fruktansvärt mycket restuppgifter. Sedan är det nationella prov och 2 andra omprov som jag måste göra. Men det löser sig (hoppas jag)

Nog pratat om skor och vår. Jag sitter i alla fall helt själv på kontoret just nu och väntar på att Sara ska komma tillbaka. Det är faktiskt ganska lung toch skönt att sitta här måste jag säga, även om jag anser att det är svinkallt här, men det är bara kallt när jag sitter själv. Men jag överlever, det var kallare i tisdagskväll måste jag säga.
Dagen rullar på och jag har inga som helst planer, eller jo det har jag. men jag vet inte vilken av dom det blir än, men det märker vi nog. Jag vill redigera bilder, men konstigt nog finns det inget photoshop på dn här datorn(konstigt va, eller inte haha) så det får bli ett projekt tills jag kommer hem tror jag.
ska plugga ikväll också tror jag, lite naturkunskap eftersom jag har omprov i det på tisdag, och jag måste verkligen klara det.
Jaja, nu ska jag inte plåga er längre. Kramen<3



en bild från Arboga ifjol, jag saknar<3


070410

Hallo där. min dag har varit fin. eller ganska i alla fall. Tog bussen, som jag sa in till stan och träffade Sara. Var med henne i någon timme, minns inte riktigt hur länge, men det var väl kanske inte det viktiga egentligen. Det var skönt att få bubbla av sig lite, rensa hjärnan och dela med sig. Känns så mycket lättare nu om jag ska vara ärlig.
Käkade pizza på avenyn och drog sedan hem igen, jag har med andra ord inte alls gjort så särskilt mycket idag.
Imorgon blir det nog stan igen skulle jag tro, som det ser ut nu, ska försöka ta mig upp vid 10 tiden tror jag.. Orkar verkligen inte sova bort hela dagarna alltså, det känns så fruktansvärt onödigt att sova bort hela dagarna när jag egentligen kan göra något vettigt alltså.
HAr egentligen inget att säga, och har inga bilder att ladda upp heller så nu sätter jag punkt för idag och säger godnatt. kramen<3

070410

Ligger hemma i soffan just nu, fryser som bara den och försöker sammla kraft. Ja till minsta lilla sak, jag orkar inte gå och göra mig i ordning heller. Men jag borde för jag planerar att hinna med bussen som går  i från Röbäck och ska jag hinna med den bussen är det bäst att jag ökar kanske.
Sedan håller jag på att bli förkyld också och det känns ju inte särskilt roligt, vill ju vara frisk men inte då, jag håller på att nysa hela tiden, men that´s life antar jag.
Jag ska som sagt ta bussen in till stan,  timme i förväg, WHY? jag vet inte, funderar på att skita i det och vänta en halvtimme till, äsch det får bli så jag orkar verkligen inte stressa idag, känner verkligen för att ta det lugnt idag, det behövs sånna dagar också. Jag ska i alla fall till stan och träffa Sara, ska bli kul faktiskt.
Men tiden går segt, en halvtimme är länge fast nu finns det inte en chans att  jag hinner göra mig i ordning och hinner med bussen, dumma mig, varför gjorde jag inte som jag hat tänkt bara?
får ta en powernap eller något i den stilen. orkar i alla fall inte skriva mer... kramen<3

060410 Jonna

Sitter på kontoret nu och jag håller bokstavligen på att frysa ihjäl om jag ska vara ärlig. Det är verkligen skit kallt här inne. Jag skulle inte stå ut med att ha det så här kallt om jag ska vara 'ärlig, det är verkligen super kallt.
Jonna håller på att skicka hem sina Junis barn just nu sedan ska vi kolla på frisyrer.
Sedan skall vi vandra genom skog och mark, ja till teg med andra ord. Jonna är flummig idag(värre än mig, och jag har glömt att ta min medicin idag så det säger egentligen ganska mycket, men jag tycker om dig ändå Jonna<3)
Jag har vart med Jonna(<3) hela dagen inte för att vi har gjort något vettigt men.
nä nu ska vi kolla på frisyrer. Kramen<3

050410

Förlåt för dålig uppdaterig, men jag har vart i stugan och har inte haft möjligheten att kunna blogga något under helgen. Pg a att internetet vart så förbannat jävla segt så det finns inte. Men now i´m back. ska dock sova nu eftersom jag är otroligt trött och för att det faktiskt är en dag imorgon också. Ska vara med Jonna hela dagen, feels great. och det behövs en Amanda och Jonna dag, så jag bloggar mer om den imorgon kväll, nu blir det sängen. Kram<3

020410

Förlåt för dålig uppdatering. är så seg så förbannat jävla seg så jag skulle kunnda dö alltså. Jag vet inte vad jag ska göra alltså. Har legat och vilat hela dagen liksom men det verkar inte spela någon roll alltså. Är ändå lika trött, det är hel knäppt om jag ska vara ärlig.
Filmkvällen var väll sådär igår, den var långt ifrån superbra men den var inte superdålig heller, av vissa omständigheter så blev den inte så lyckad som önskat, men det är sånna smällar som man får ta ibland faktiskt.
Jag sitter i alla fall i stugan just nu och vill bara hem till min säng och sova i min egen säng. Jag har förövrigt inte sovigt(ordentligt) på typ 35 timmar, det kanske är på tiden att jag går och lägger mig snart kanske.
Vet inte när jag kommer hem heller, antingen på söndag eller på måndag, personligen hoppas jag på söndag, men det är jag de. Nu orkar jag inte blogga mer faktiskt!

040110

Ska packa, borde packa, vill packa.... Orkar inte packa, där gick gränsen för min ork. Jag orkar verkligen inte packa till stugan om jag ska vara ärlig, jag är allt för trött för att orka det faktiskt. Jag måste packa, för jag ska dra till UNF om ett litet, litet litet tag och ha filmkväll med massa fina UNFare. Funderar nästan på om jag ska ta en powernap innan men det känns inte riktigt som jag har tid med det om jag ska vara ärlig.
Känns bra att ha dragit ihop en filmkväll faktiskt, att få umgås med UNFare är faktiskt aldrig fel, det vet alla som är UNFare! Det är helt underbart(ja, oftast i alla fall). Kameran ska med, det är ett måste!
Men jag måste avrunda nu och packa. Kramen<3