280210

Det suger att vara förkyld, jag vägrar bli mer sjuk än såhär okey? Det är helt enkelt inte okey att vara sjuk enligt mig. Inte nu, inte i veckan och inte på sportlovet heller! Har inte tiden, eller orken för den delen heller att vara sjuk så.
Ligger och försöker plugga, men ni märker ju hur bra det går? borde sova, ska upp om cirka 6 timmar. men måste plugga till mediaprovet i lagar och etik som vi har imorgon. Egentligen känns det som om jag kan det. Men jag vill ändå plugga så jag verkligen kan det imorgon, vill verkligen inte faila på det alltså!
Så det blir plugg tills jag nött in det, plugg på bussen imorgon och på lunchen. ska verkligen klara det. Inte för att jag tror att jag kommer att misslyckas, men jag blir ju inte nöjd med bara ett G. Eller jo nöjd blir jag men jag strävar efter ett högre betyg så.

Helt sjukt hur snabbt tiden går. Nu har hela februari gått, vars har tiden egentligen tagit vägen? Helt otroligt och om bara 4 dagar kommer Emmeli hit från Stockholm, ska bli så otroligt roligt. Sedan är det sportlov och då blir det nog att åka till bygdsiljum måndag till torsdag. Sedan blir det begravning på fredagen.

Nu ska jag svara på ett mail. Sedan mer plugg. Kramen<3

Make me laugh!

bjuder på denna gammla bild, för att jag saknar mitt hår<3


270210 aj

Som ni ser har jag ny bloggdesign, blev väldigt less på den förra. Och jag är rätt så nöjd med den här, inte helt. Men jag skulle gärna vilja att ni(som nu läser) kom med synpunkter på vad jag kan göra för att förbättra designen eftersom min fantasi är ganska på botten just nu. Därav att jag inte har några fler Idéer på vad jag kan göra.
Och ni är så otroligt kassa på att kommentera annars så därför kan ni offra er nu. Och är det så att kommentarstexten inte syns, så lugn jag ska fixa det, bara ni tar det lite lugnt med det.
Men som sagt, ombyggnad pågår här. Så att alla vet det.
Skenet kan bedra ibland, och klockan är välidgt mycket och jag ska sova nu. Men jag bjuder på en väldigt gammal bild..



260210 how did you know?

Oj, sitter och gör en ny header till bloggen, dock går det inte så våldsamt bra. Men ska snart lägga mig så att jag faktiskt orkar med morgon dagen också. Arbetshelg med DS, ska väll bli sådär. Kan inte påstå att jag är särskilt taggad, men jag är inte direkt taggat på något just nu heller. Vill mest bara sova bort helgen om jag ska vara ärlig. Och på något konstigt vänster så tycker jag faktiskt inte om att ha helg. För det är så fruktansvärt segt och jag vill bara att tiden ska gå. Å andra sidan är det OTROLIGT skönt med helg för att kunna vila ut sig ordentligt. Och det är väl kanske just det som jag verkligen behöver, vila ut mig.

Egentligen borde jag inte alls åka på arbetshelgen, jag borde stanna hemma och plugga. Även om jag bara(!) har 5 restuppgifter kvar nu, motför 11 igår så är det ändå något som jag måste engagera mig i och få det gjort så att min lärare blir nöjd. Och det är så otroligt skönt att ha fått just dom uppgifterna gjorda, nu är det bara några kvar innan jag är klar och det ska bli så otroligt skönt när jag har dom bortgjorda.

Jag ska strax fortsätta en stund med min header innan jag ska lägga mig.
Godnatt<3

Vila i frid Emelie<3
Så saknad.

Foto: Lisa



250210 don´t you see?

Alltså, vad händer? Varför händer det och nu? Och varför just du? Varför just den människa som är den som är en av de som betyder absolut mest för mig. Kan verkligen inte tro att det är sant alltså. Kunde det inte ha räckt med det andra som har varit nu? Som om det inte har varit tillräckligt tungt alltså. Men som jag sa tidigare, en olycka kommer sällan ensam. Och det stämmer ju tyvär faktiskt. och jag tänker på dig ska du veta. Och jag vet att det kommer att fixa det här, du är en såpass stark människa.

Är trött, för trött. Hoppas på att få sova något trots allt det hära. Kommer nog kanske inte gå jätta bra, men det är värt ett försök ändå. Jag ska lägga mig och se This is England snart och vila i alla fall. Måste se den Eftersom Sofie vill ha tillbaka den imorgon.
Så ska dra mig nu. Kramen<3


250210 why, now and you

Satan vilken dag. Allt verkade så positivt, så bra. Det hade börjat vända. också händer det här. Det känns verkligen inte som om det är tänkt att jag ska få må bra alltså. Inget får(!) hända, okey. Hoppas att allt går bra. Tänker på dig nu ska du veta. Varför ska verkligen all skit hända samtidigt. En olycka kommer sällan ensam säger de. Nä, den gör nog inte det känner jag. Men det finns gränser antar jag. Jag kan inte ta hur mycket som helst. Och om inte allt går bra nu så vet jag verkligen inte vad jag ska göra. Det är så mycket som händer. Och helst gärna när allt håller på att vända igen.
Hoppas verkligen allt går bra alltså. Tänker på dig. <3

240210 but how

Nä världen rasar samman under en själv vad gör man då?
När man försöker hålla samman allt, men det bara går i bitar ändå? Vill inte se allt gå i bitar och falla under mig. Jag hoppas från bit till bit i hopp om att det ska sluta snart. Står jag still kommer jag falla ihop. Måste försöka hålla samman allt. Men det går inte hur mycket jag än försöker.

240210

Jag blir så förvirrad att jag inte ens orkar tänka längre. Det går inte att sortera ut det även om jag försöker. Det går upp och ner. Det är lite halvers, men det blir bättre. Det blir bättre med tiden. Bra, det vet jag inte men i alla fall bättre. Jag försöker verkligen, sedan kanske resultatet inte är detsamma som jag kanske önskade att det skulle vara. Men jag gör mitt bästa. Jag är inte riktigt säker på något längre. Men jag vet att orken tar kål på mig och det är påfrestande att inte orka lika mycket som jag vanligtvis brukar göra. Jag vill en massa saker men kommer inte längre än till bara tanken att jag vill orka göra det.
HAr försökt göra lite naturkunskap nu, så bra har det dock inte gått. Försöker fokusera men hamnar lika snabbt någon annan stans, i andra tankar. Men det finns så mycket jag kan säga, och vill säga men jag får inte orden, inte de rätta orden. Det blir fel och allt blir konstigt. Ska försöka göra något vettigt nu, sedan får jag se hur det går med det...  Men måste verkligen försöka få något gjort.

220210 saknad

When tears come streaming down your face. When you loose something you can´t replace.
So much to say, but there is no words who can explain. Just want this to end right now. Can´t even try to understand that it´s true that you really are gone now. I miss the time when you were here and we all laugh together and everything were just fine. Where did that time go? What happened? So much i want to understand, but i will never get any answers to all my questions. Come back now, come back to us.
There is o hole which never going to disappear. Why did all this happened?
Now when your gone i see all the things i didn´t se before, i´m going to see everything from a new perspective.
I´m going to think one more time before i say something. This world is so unfair that i just can´t take this anymore. Why does everything be some unfair, and everything be some hard. The time goes on but you will always be loved.


230210

Är fruktansvärt trött och jag vill inget hellre än att sova just nu. Kan någon bara klubba mig i huvudet eller något så att jag får somna. Är så fruktansvärt less på att vara trött hela tiden.
Ska försöka lägga mig ännu tidigare än vanligt ikväll och lyssna på norah jones och hoppas på att somna direkt också.
Bäst att jag stänger av nu. Börjar igen...

220210 So sick of this

Varför ska allt gå så mycket upp och ner. Mitt liv känns som en bergochdalbana som aldrig verkar ta slut. Vill inget hellre än att den ska bromsa in så jag får kliva av denna enländiga bergochdalbana och återgå till det normala igen. Återgå till rutiner. För som det är just nu finns dom verkligen inte. Sömnen är sågott som obefintlig, likaså är min ork. Den är helt på botten, och skulle den mot all förmodan inte vara det så sugs den ur lika snabbt som jag fått den. Orkar inte mycket nu alltså, vill orka, men det är svårt.
Vill så gärna att allt ska bli som vanligt igen. Vill inte att det ska vara sant. Varför ska allt bara rivas upp sådär. Orkar inte med att allt rivs upp nu. Det räcker med det här. Det blir för mycket på en och samma gång. Det blir så mycket känslor och dom går inte att sortera ut, inte det minsta.
Vill lägga mig ner och sova.  Men jag vet att så fort jag lagt mig kommer jag bli pigg. Så jag ser inte vitsen med att ens lägga mig? Likaså med maten. Var vrålhungrig när vi gick till lunchen, åt upp kanske in 5 del (eller något sånt), av en inte alls stor protion. Och sedan fick jag inte i mig mer. Vad är liksom vitsen med att äta och sova när det inte ens går? Det är lika bra att ligga vaken, och inte ens försöka sova känns det som. Men jag vet att jag måste försöka få mig någon vila, lite i alla fall.
Dagarna går segt, för segt. Tiden rusar inte fram som den brukar. Jag vill att den ska göra det. Jag vill att det ska bli imorgon och att det ska vara der helst redan nu. Vill inte ha en natt till utan sömn. Vill vara pigg imorgon. Verkligen. Så ska stänga ner datorn nu, och lägga mig och vila.

Tack, det var verkligen skönt att få prata med någon.

Detta är inte den bilden jag blev mest nöjd med, men det får bli denna jag lägger ut!
Vila i Frid Emelie<3


220210

Sitter på skolan nu och har nyss ätit, eller ja jag försökte rättaresagt att äta. Sedan att det inte gick så bra är en annan femma. Vi har vart nere i Kyrkan för ett tag sedan. Det är skönt, eller hur jag nu ska förklara det. Men det var rätt så skönt faktiskt. Satt där ganska länge. Och det var skönt att bara få sitta och låta tankarna snurra utan att någon stör. Men det känns fortfarande helt overkligt. Kan inte förstå det. Men det kommer ta ett tag innan jag verkligen har fattat det. Det är så fruktansvärt  overkligt så det finns inga ord som kan förklara det.
Dom säger att tiden läker alla sår, men gör de verkligen det? Just nu känns det inte som det. 
men life goes on, sakta men säkert. Du kommer alltid vara älskad Emelie!


210210

Ursäkta för mina inte allt för glada inlägg dom senaste dagarna. Men ni får helt enkelt stå ut med det. För det är mitt sätt att bearbeta. Att skriva av mig, det är en lättnad för mig att få uttrycka allt igenom trycka bokstäver och ord. Tankarna snurrar fortfarande i mitt huvud, men fortfarande ingen ordning. orken är mindre. Fastän jag sover försvinner orken. Det är som om den sugs ut ur mig lika snabbt som jag fått den. Sömn, vad är det? Det verkar inte hjälpa att sova, inte det minsta.

Ska lägga mig nu. Och försöka få ork.

200210 fix you

Varför är livet så förbannat jävla orättvist för? Varför händer det som inte får hända? Varför händer det ofattbara?
Det finns inga ord som kan förklara känslan av att du är borta! Det känns så fruktansvärt overkligt. Jag vill bara att du ska vakna upp och inse att allt bara har varit en fruktansvärd dröm. Men jag vet att det kommer inte att hända. Men jag har fortfarande inte insett att du verkligen är borta. Det kan inte vara sant, det får inte vara sant?
Du hade hela livet framför dig. Inga ord räcker till. Inga ord kan beskriva det. Det är bara så tomt.
Varför, kan någon bara snälla säga varför? Jag viste att livet var hårt, men någon gräns måste det finnas.
Livet går vidare sakta men säkert. Men det tar tid. Så mycket att ta in på alldeles för lite tid.
Varför kan ingen bara komma och säga att allt bara är en dröm? Livet är så förbannat orättvist, det borde inte vara det.
Tankarna snurrar runt i mitt huvud, men jag vet inte vad jag tänker. Det är för mycket.  så många tankar, så lite tid och så lite ork. Allt snurrar, allt, vet varken in eller ut. Vill sova, men hur mycket jag än vill, och hur trött jag än är får jag inte tillräckligt med sömn. Orolig sömn, vaknar hela tiden. Vill bara att tiden ska gå. Men det går så otroligt segt. Den är helgen har varit den absolut segaste helgen i hela mitt liv. Vill verkligen bara att den ska ta slut. Orkar inte helg. Det är för mycket för att kunna ha helg. Är hellre på skolan och ja är med människor. Vad som helst är bättre än att gå hemma.

Har lyssnat på Fix you i säkert en timme nu. Men den gör mig lugn. Stämmer så bra, alldeles för bra. Det mesta gör det just nu. Men den är så. Ja det går inte att förklara. Texten är så fin.
Klockan är mycket och jag vet att jag verkligen borde sova. Men det går verkligen inte. Vill inte sova samtidigt som jag inte vill något annat. Men ska snart lägga mig ändå. Försöka få lite vila. Kan inte gå sömnlös, även om det är nästintill samma sak om jag sover och är lika trött när jag vaknar som när jag somnade.

Vila i frid.




190210 Saknad

Livet är inte rättvist precis som jag sa tidigare... Det är ett hål som är tomt som inte kommer att fyllas. Alla människor fyller en funktion i andra människors liv. Det gjorde du med! Du är fruktansvärt saknad. Även om jag inte kände dig så väl så kommer du alltid att vara saknad. Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta! Du var speciell, du verkade så positiv, som om du verkade börja bli mer positiv. Det tar tid att bearbeta men jag är glad för dom som finns som jag kan prata med. Jag är glad att det finns vettiga vuxna i min omgivning just nu. Jag är glad att jag har vänner som ställer upp för mig och gör mig glad.  Sånna här gånger behöver man varandra tror jag...

Dagen har som sagt inte vart den bästa..  men alla dagar kan nog inte vara bra. Jag kände dig som sagt inte så bra, men ändå!! Har nyligen pratat med dina föräldrar väldigt länge. Det var ett givande samtal och vettigt också. Det känns bättre nu, faktiskt! Men har ändå mer att smälta nu. Men det kan jag leva med ändå.

Vill tacka alla vettiga lärare som vi har på denna skola!! Ni är verkligen underbara så att ni vet!! Och Tack till Kajsa också!! Jaja, hon är ju lärare hon med, men ett lite speciellt tack! 

Ska nog hem senare och försöka sova lite då!! Är egentligen JÄTTE trött!! men aa!! Jag ska nog sova sen...

190210 R.I.P

Fan vilken dag, det är inte rättvist, inte det minsta. Dagen har vart tung.. För tung, men vad kan man räkna med egentligen? Det har gått upp och ner..  Ena sekunden kändes det bra, eller hyffsat. Medans andra sekunden kom tårarna. Försöker hålla humöret uppe, men det går inte bra. Kan inte, det går verkligen inte...Behöver någon som gör mig glad, som piggar upp mig. Även om det inte var någon som man kände super bra så var det ändå någon som jag pratade med nästan varje morgon när jag kom till skolan. Och det känns tomt, det känns verkligen att något fattas nu. Det känns konstigt. väldigt konstigt. Stämningen har varit, ja egentligen vet jag inte.
Är glad att det funnits folk som man verkligen kunnat prata med, men den här dagen har varit så fruktansvärt seg. Det har varit den längsta dagen i mitt liv på hur länge som helst. Minnesbordet var fint. Men vi har inte någon kamera, glömde ta kort tidigare. Men man vill föreviga det. Det är vackert. Men tungt att titta dit. Det gör ont.
Du är saknad, så du vet. Det gör alltid ont när unga dör. Livet är verkligen inte rättvist. Saknaden är stor, och det kommer ta lång tid att låta det sjunka och ta till sig. Jag har nog inte riktigt fattat att det är sant ännu.
Känslorna är många, liksom tankarna. Men jag kan inte sortera ut tankarna, men det går inte. Jag vet inte vad jag tänker längre, inte vad jag tycker, känner eller vad jag ska säga.  Livet är orättvist, som satan. Hoppas att du har det bättre nu<3

Vila i frid Emelie Sandström<3


180210

Är trött, men kan inte sova, tankarna snurrar runt i mitt huvud just nu!! Behöver rensa hjärnan tror jag. Det är inte rättvist, inte ens lite- Men vem har sagt att livet ska vara rättvist då? Ja, ingen tydligen. Det tar tid att ta in något sån här. Det är en klump som inte går att dra ut, den gör ont, men jag vill inte bara döva den. Jag kan inte bara låta det försvinna, kan inte trycka undan det. jag vill inte att det tar över, men snälla, inte kan man bara låta det tryckas undan. Jag vet inte vad jag ska säga, jag finner inga ord längre. Det är kaos i min hjärna... Kan inte skriva mer, måste försöka sova!!


180210 OS

Nu har min kära mor åkt. Imorgon åker dom vidare mot egypten imorgon. Hon ska då vara borta i två veckor så då ska mormor vara här och ja det känns väll sådär. Alltså jaja det kommer gå bra. Sitter och bloggar med datorn iknäet, sneglar på TVn då och då ska strax sätta mig och se på OS snart, ska ta en lugn kväll ikväll är dyng trött också. Jag är less, väldigt less, också har jag ont i hela kroppen. Jag känner verkligen bara föra tt klaga just nu, men det känns jobbigt det med. Inget känns särskilt lockande, eller jo det känns lockande att räkna matte, men det orkar jag inte, jag har alldeles för ont i huvudet för att orka det.
Imorgon är det i alla fall äntligen fredag, och jag funderar på om jag ska stanna på skolan och vara social med folk, dom ska tydligen ha OSkväll, blir sjukt nice tror jag.

Jag hade bakat kladdkaka igår dårå, bjöd på skolan idag, och den var verkligen sjukt god måste jag säga, blev nöjd i alla fall! Ska bädda ner mig i soffan nu med en bit kladdkaka och sedan se på OS, får se vad det blir att göra sen om jag kanske räknar lite matte än då, får så hur långt orken räcker till! Vi hörs kanske senare, kramen<3



170210 summer!!

Sitter på skolan och väntar på att Matten ska börja. Jag är seg, fruktansvärt seg förstår verkligen inte vad det är med mig alltså. Jag börjar känna mig sjuk, igen. Vill verkligen inte bli sjuk igen alltså, tycker att jag har vart sjuk tillräckligt mycket nu. Så jag ska nog se till att hålla mig frisk faktiskt.
Slutar egentligen 15:10 idag, men ska stanna kvar på supporten eftersom jag fortfarande inte hållt mitt tal, vilket jag måste göra. Sedan ska jag dra till stan och kolla på en ny jacka eftersom min jacka gick sönder igår, det suger verkligen, men sånt är livet hoppas att jag hittar någon bra jacka i alla fall. ska nog ta en lugn kväll ikv och inte göra så mycket. Ska nog försöka umgås lite med Mamma eftersom hon och Lars åker till Stockholm imorgon och sedan till Egypten på fredag och är borta i 2 veckor.
Jag är fortfarande lika förvirrad, jätta drygt, det känns som om det är torsdag nu fast jag vet att det är onsdag.
Taggar faktiskt matten, eller egentligen inte men matte är kul, enligt mig alltså. Hinner iaf göra något vettigt på dom lektionerna så. Sedan har vi naturkunskap och jag tror att vi kommer få tillbaka proven som vi gjorde förra veckan, kan inte påstå att jag taggar det liksom IG!!! Sedan kom jag på att jag glömt min NKbok hemma, det är nog FÖRSTA gången jag glömmer en bok hemma alltså, så klantigt av mig.
Tror jag ska börja avrunda nu och gå och hämta boken innan vi börjar och försöka få min huvudvärk att försvinna! Den kom helt plötsligt, konstigt. Men men, vi hörs. Kramen<3

taggar verkligen sommar nu alltså!!



160210

Förlåt för fruktansvärd dålig uppdatering i helgen och de senaste dagarna, men jag har verkligen inte haft någon som helst ork att engara mig i att blogga de senaste dagarna. Och i helgen skulle ja ta en slapp helg och bara koppla av och vila upp mig vilket för mig innebar att inte sitta vid datorn så mycket. tro jag satt vi datorn knappt 2 timmar i lördags, kanske lite mer men.
Så jag är hemskt ledsen.

Som ni kanske förstod så har slappat i helgen, verkligen. Mjukiskläder FTW. Och denna början på veckan har jag varit sjukligt förvirrad så det är inte sant, tror mitt huvud är överfullt just nu. Förvirrar på tider, dagar, möten. Ja allt möjligt faktiskt.

Hur som helst ska jag snart lägga mig och läsa. Ska fortsätta läsa på boken "blåsta!" som jag har fått låna av min Lärare. Jag är verkligen helt inne i den. Men den är väldigt, väldigt speciel alltså. Det är ju ingen direkt roman, mer som "fakta" men ändå inte... Hur bra som helst enligt mig alltså..  Är som uppslukad av den..

Det är fettisdagen idag. Fick mig en semla tillslut, hur gott som helst! Juste KALLA OCH FERRY!!! Bra start på OS Sverige! Det gillar vi..
Men nu blir det läsa!! godnatt<3

fick ni er någon semla idag?




120210 sleep

Alltså mina tänder kan bara gå och dö just nu säger jag bara! Jag har så fruktansvärt ont så det är inte sant. Men nog klagat om det.
Som jag skrev tidigare skulle vi se film, en film som jag för närvarande inte kommer ihåg vad det heter, men den var helt klart godkänd, när jag kommit på vad den heter så meddelar jag såklart er!
Mitt minne är verkligen inte på topp idag känner jag. Imorgon är jag ensam hemma nästan hela dagen, dvs tills min bror kommer hem från jobbet alltså. Tror faktist att jag ska ta och plugga då, behöver verkligen få det gjort känner jag.

Imorgon ska jag ta sovmorgon tror jag, skulle behöva sova ut så då kan man undra varför jag inte redan har lagt mig, och det har jag inget bra svar på, men så fort jag publicerat detta inlägg ska jag sova, eller i alla fall försöka sova.

Men innan jag ska lägga undan datorn vill jag bara säga att jag tycker alla ALLA ska gå in på den >
här< bloggen http://sugarpops.blogg.se/. Bara för att folk ska gå in på den skrev jag den två gånger. Det är i alla fall ett gäng från NTI som gör en Videoblogg, den är helt underbar alltså! Sjukt roligt. Så ALLA borde kolla på den NU!!!

Oj så roligt man kan ha!! eller inte!!! HAHA gilla att toan syns också! Hur som, godnatt!



120210 AJ

Sitter hemma i min säng har nyss kollat på en massa bilder från när jag och Häggen fotade idag.Några bra bilder blev det faktiskt några bra bilder ändå. Dock orkar jag inte lägga ut någon bild just nu. Ska strax, dvs när Lars kommer tillbaka, sätta mig och se på film. Mamma och lars åker till Egypten nästa vecka, och är borta i 2 veckor. JAg är absolut inte avis... verkligen inte(eller hur det nu var).
Och påtal om n¨ågot HELT annat så är min lugg rosa nu!!! okey okey! Den var röd men nu är den rosa, jag ger mig alltså. Den är inte riktigt lika fin längre, men den är fortfarande fin liksom!

Min dag har varit, ja hur har den varit? Jag har mest gått och stört mig på att jag haft så förbannat jävla ont, och jag vill klaga, men orkar inte för det är drygt att klaga.... SKAFFA ALDRIG TANDSTÄLLNING!
Och påtal om något helt annat igen, så på mitt skrivbord ligger det för närvarande en bok som heter blåsta, som är min lärares. Fick låna den av henne!

Juste, min mor kom hem med ett 6-pac Nöt-Créme och sån choklad riskaka till mig idag efter att hon vart på Ö&B, det gillar vi verkligen.
Men nu verkar Lars ha kommit tillbaka så nu film!


110210

Ibland förvånas man av kommentarer på sin blogg! Ja, då menar jag inte på ett negativt sätt alltså. Fick en väldigt uppmuntrande kommentar på bloggen idag, av ressigören av tillbaka till vintergatan. Man blir väl lite halv skeptisk på något sätt ändå. 
Hur som helst ska jag sova, har ont i munnen så sjukt mket så jag dör, känns det som. Jag har ångest över att jag har tappat bort ett band till filmkameran på skolan, där filmen till våran vinjett är, nog för att jag är till 99,999% säker på att det ska ligga på bordet i klassrummet eftersom jag varken hade det i byxfickorna, jackfickorna eller i väskan när jag åkte från skolan. Så ja... Men annars lär jag vara GANSKA(!!) hatad, med tanke på att det var andra gången vi filmade det. Så nu ska jag sova på saken. Godnatt<3

100210

Jag bli så less! Nä men inte riktigt så illa är det faktiskt! Jag sitter i sängen och har precis druckit upp mitt té och ska göra mig iordning och sova snart, jag är verkligen dyng trött, men ska verkligen se till att vara pigg imorgon alltså.
Min dag har väl varit si sådär, men på något sätt helt awesome ändå. Filmade till vinjetten idag, tror faktiskt det kan bli riktigt bra. Vi fick folk som ville vara med och kasta tillslut, vilket verkligen var tur alltså. Nu ska vi bara se till att det blir bra i redigeringen också, så nu har vi verkligen något att göra imorgon, skönt alltså. Vi har ju som inte riktigt haft några större saker att göra hittills, även om vi faktiskt fått något att göra nästan varje lektion.

Höll på att dö av skratt idag också, jocke sluta vara taskig med mig sådär allts¨... Nä men vissa saker gjorde min dag lite halvtung, men har folk som gör mina dagar grymt värda! Tack allt folk<3
Åkte in till stan och fikade med Palten och björn på Café station, riktigt mysigt. SEdan kom även Mirjam :D..
Var väl där kanske i 2 och en halv timme innan jag faktiskt drog mig hemmåt för dagen och det är ungefär min dag.
Imorgon kommer vara mket värre. Tandläkaren, men jag har inte tandläkarskräck om det är det ni tror alltså!
Men nu ska Amanda sova!!


090210 engelska!!

Åh, just för närvarande HATAR jag blogg.se har försökt blogga länge nu, men det har verkligen inte gått bra alltså. Något krupp har det verkligen varit. Först kom jag inte alls in och när jag väl kom in, tror ni att det gick att skriva inlägg då elr. Nä såklart inte, det skulle vara alldeles för enkelt!

Hur som helst så har jag faktiskt varit duktig idag. Stannade på skolan efter vi hade slutat för att göra engelska, och jag gjorde verkligen engelska också. Så nu har jag bara 4 uppgifter kvar sen är jag klar med det här kappitlet och kan gå vidare med resten av restuppgifterna, ska bli grymt skönt. Nu känns det som om jag börjat fålite motivation till engelskan, vilket verkligen var på tiden alltså!

Jag har egentligen inget vettigt att säga, och jag ska sova snart. Är dyng trött. Ska bli hur skönt som helst att sova.
Imorgon blir det Fika med Björn tror jag (:.. Annars blir det nog mer engelska plugg skulle jag tro.
Har inte bestämt mig för hur jag ska göra än om jag ska åka på dirren till stan och få pengar av pappa och sedan dra tbx till skolan... hm vi får helt enkelt se. Nu sova:)

HÄGGEN!!! haha, jag gillar bilden starkt alltså!


080210

Var hos tandläkaren i morse. Det gick nog så våldsamt dåligt som det aldrig någonsin har gjort för mig hos tandläkaren alltså. Förut, när jag inte alls var särskilt duktig på att borsta tänderna, då får jag inte ett enda hål i tänderna. Nu när jag är jätte noga med att borsta tänderna så ni tror inte att jag får hål tänderna då? Är inte det ganska så ologiskt egentligen, det borde ju alltså vara tvärtom? Så nu har jag början till två hål i "tuggroparna" men även början emellan tänderna. De som är emellan tänderna kunde man tydligen få att stanna. Men inte de andra. Så nu måste jag laga också. Nästa tisdag, känner att jag inte är så taggad på det. Jag bor ju nästan hos tandläkarn känns det som. Tandläkaren idag, på torsdag och sedan på Tisdag igen. Det känns ju hemskt roligt... eller inte.. 

Så turen är verkligen inte på min sida idag. Hade nyss naturkunskapsprov också. Och jag kan inte med bästa vilja säga att det gick särskilt bra, jag kunde inte något alls, så jag chansade på det mesta. Jaja, blir det IG så blir det. Då har jag en chans att plugga till det igen i alla fall.
Som om det inte vore nog med det så har min mobil gått sönder idag också, den saken i mitten som man bläddrar med, den lossnade vid lunchen. Så nu måste jag lämna in den på lagning så då får jag leva med min förra mobil som inte heller är hel! Det är verkligen inte min dag idag. Vad ska hända härnäst, ska jag krocka när jag åker med bussen hem eller? 

Nä nu ska jag sluta whina över allt. Och göra något vettigt tills jag börjar om 25 minuter!


070210 trött?

Kan jag göra annat än att skratta åt mitt senaste inlägg? Om det ens får kallas för inlägg alltså. Jag skulle skriva mer men som ni kanske har märkt så gick den tanken inte så bra, och jag insåg att stavningen i inlägget inte eller var så särskilt bra. Men jag orkar helt ärligt inte bry mig om det alltså.  Jag har inte orkat uppdatera bloggen i helgen. Men nu ska jag försöka ta tag i bloggandet igen faktiskt. Bli något mer seriös, fast det har jag sagt så många gånger förr, så vi får väl se hur det går med det?

Vad gör man mitt i natten mellan lördag och söndag när man inte kan sova? Jo, man kommer på att man inte lämnat in arbeten som skulle vara inne senast på onsdag. Så man sätter sig och skriver färdigt det, och fixar till det. Sedan skickar man in det sådär vid 02:20. Sedan hur bra det arbetet blev vet jag inte eftersom jag faktiskt var ganska trött. Men nu är det inskickat, även om det blev en aning försenat men.

Nu ska amanda börja röra sig ner mot stan och träffa lite folk tror jag. Men egentligen vet jag inte om jag orkar faktiskt. Är rätt så less och vill helst bara sov nu. Men det går inte. Det blir nog tidigt ikväll, ska till tandläkarn halv 8 imorgon, känner att jag inte har så våldsamt stor lust med det alltså. Hur ska jag orka? Liksom 07:30, vad tänker dom med egentligen. Inte okey alltså.... MEn nu ska jag röra på mig. Kramen<3

050210

Amanda är trött, och har två minuter på sig att skriva det här inlägget innan jag måste publicera det- Så vad hinner jag skriva på 2 minuter som är vettigt för att sammanfatta allt det jag vill säga? jag indrar om det ens går alltså...

040210

Jag försökte blogga tidigare idag, men som ni kanske märkt så gick det inte sådär. Just nu håller mitt huvud på att sprängas, idag igen. Men jag vet vad det beror på och jag får väl nästan säga att jag får skylla mig själv när jag inte äter något till lunchen, men det såg verkligen så sjukligt oätligt ut så ja. Men just nu ångrar jag mig verkligen.
Imorgon är det iaf god lunch, Tacos, eller det brukar vara gott iaf.

Just nu förökser jag skynda mig och skriva ska börja äta innan jag ska vandra vidare till kyrkan eftersom jag inte vart där på länge. SÅ jag ska springa iväg och äta nu. Kramen<3




030210

Jag halv ligger för närvarande i min säng och var påväg att lägga mig för en halvtimme sedan men har inte kommet längre än såhär, jag fastnade helt enkelt. Eller jag väntar på att SVT västerbotten ska lägga ut sin senaste sändning på webben så att jag får se om vi finns med i den. Ja nu ska jag ta det från början alltså. Det var som så att SVT var på skolan och filmade idag och då filmade dom tydligen mig då(nu lät det som oamjag inte var medvetet om det, vilket jag verkligen var.) Och det var alltså i förmiddags, men dom om fortfarande inte sänt ut det inslaget så antingen sändes det väl i 22:15 sändingen eller så kanske dom sänder det imorgon, man vet aldrig.

Hur som helst så imorgon har jag bestämt mig för att vara seriös imorgon och plugga så jag får bort lite restupppgifter i engelskan. Med andra ord stanna på supporten och verkligen plugga, för det behöver jag verkligen- har hur mket rest som helst, men BARA i engelskan.Eller vänta 1 uppgift i svenskan som är kalr som jag bara inte har skickat in.

Men nu ska jag sova. KRamen<3



020210 klippning

Är trött och ska alldeles strax lägga mig, behöver verkligen sova ordentligen och jag peppar verkligen inte morgondagen, vill egentligen mest bara sova om jag ska vara ärlig. Orkar inte fara och kolla på något skit med rymden, jag är så lite intresserad som det går att bli om det. Men jag har inget att välja på så det är väl bara att plåga sig och åka dit. Jag har faktiskt inte så mycket annat att välja på. Och det skulle tydligen ta några timmar. Någon som har lust att smitta mig med en förkylning som bara varar i en dag?
Nä, trodde väl inte det. Ni lär ju märka om jag är levande imorgon eftermiddag eller om jag dött påvägen.

Inte gör det saken bättre att vi inte har någon Media lektion imorgon helelr för att Kajsa är "skyldig" Sofie en lektion från förra terminen. Så då har vi svenska, eller engelska imorgonbitti. Tror det blir engelska och sedan svenska Jippi vad roligt. Skolan är inte lika rolig alla gånger.

Hur som helst så har jag klippt mig idag, och det blev verkligen helt AWESOME måste jag säga. Slingade också, utväxt, URSCH. Sedan fick jag en röd slinga i luggen också. Klippte lita, och det är urtunnat också men det säger egentligen inte så mycket när det gäller mitt hår.
Idrotten idag var as rolig också, beachvolleyboll. Så jag har rätt ont i mina ben nu kan jag säga. Och vilken sommarkänsla man får av sand alltså. Det är helt otroligt. Men det är ganska jobbigt att springa i sand.

Men nu blir det att sova. Tror dock jag ska bjuda på en helt förfärligt ful ego bild på min nya frisyr även om inte hela håret är men. Men eftersom det här är den enda bilden som jag lyckats ta med min gammla kamera som är död på batteri så får ni väl skratta ¨åt den. I don´t care... or do i? Aja... Kramen<3


020210

Sitter på skolan just nu. Mediekommunikationen börjar precis nu, och jag måste börja renskriva intervjun direkt nu så att jag hinner skriva klart det eftersom den ska var inlämnad imorgon och idag är sista lektionen som vi har på oss att göra det. Jag gjorde somsagt intervjun igårkväll.

I eftermiddag blir det i alla fall att klippa sig. Sjukt skönt det kommer att bli. Är så less på att ha luggen i ögonen hela tiden. Vet dock inte om jag ska behålla samma frisyr eller om jag ska byta, vi får helt enkelt se hur det blir. Jag har dock ingen kamera så jag kan inte lägga in någon bild på hur det blir sen. Men ni får väll kanske en bild senare.

Men nä nu är det bäst att jag börjar jobba. Skriver kanske mer senare. Kramen<3

010210

sitter inne på mitt rum och fryser hur mket som helst för att det är så sjukligt kallt här inne. jag ska alldeles strax lägga mig, eftersom jag ändå måste stänga av datorn halv 11, eller egentligen 22:35 för att vara exakt. Men vem orkar det egentligen?
Jag är inte så bra på det med att blogga just nu, för jag sitter och pratar med Fanny, Björn, emmeli och ida på msn(nä inte samtidigt). Och dom är viktigare än mitt blogga. Men nu blev klockan över halv och jag måste sluta. Och det här kommer därför att bli det mest röriga och ovärda inlägget på väldigt lång tid som har publicerats i denna blogg.

Hur som helst så har jag gjort den intervjun till ett företag nu. Intervjuade Lars, enkelt och bra och tog inte alls särskilt lång tid. Men nu sova. Kramen<3