072810

Kanske är dags att blogga igen? Men egentligen orkar jag inte, det har gått nästan 5 dygn sedan jag bloggade och jag har ingen lust till att blogga. eftersom det egentligen inte händer något specielt i mitt liv just nu så finns det egentligen inget att blogga om tycker jag.
Vädret är inte det roligaste, det är mest bara grått och trist, jag vill ha sol och värme så jag kan sitta ute och sola, men jag verkar inte riktigt få som jag vill, men det kan man ju inte alltid heller.
Jag är trött och allmänt seg men det beror på att jag inte gör något och då blir man slö. Jag har fruktansvärt tråkigt men det finns egentligen inget att göra heller, vill fota, men jag anser inte att det finns något här som jag vill fota.
Och jag anser att jag är jävligt pessimistisk just nu, får ta och sluta med det. Men känner mig på klag-humör idag.

Jaja, igår åkte vi i alla fall till skellefteå/Bergsbyn och köpte glass, strösta jävla glass jag någonsin har sett i hela mitt liv, får ni chansen att åka dit så säger jag då bara, ÅK!
Hur som helst så har min axlar kruppat ihop och borde sätta mig vid skrivbordet, men orkar inte. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag i mina ögen och jag har ingen lust att göra något åt det så det får vara.

Vill redigera bilder, men vet inte hur, eller vilka bilder. Och min musmatta är hemma. Jag glömmer alltid dom viktigaste sakerna, det suger.
Men nu ska jag sluta klaga och lägga mig i soffan och dega resten av kvällen. Bye

bjuder på en bild från när jag såg Melissa Horn!


072310

Hejsan, sitter inne i vårat UNF tält och bloggar just nu. Ja, det kanske inte var så svårt att förstå att jag bloggar kanske. Men jag har det i alla fall bara bra här där jag är i det soliga Skellefteå. Ja det blåste väldigt mycket tidigare. Men nu är det bara fin fint. Vi har värvat en del, kanske inte sådär jätte många, men det är ändå rätt bra, jag menar det kanske inte är dom bästa förutsättningarna direkt. Men jag ska inte sitta här och dega, jag måste faktiskt göra något vettigt också. Men mina knäveck gör så ont. Jag vet att det kanske låter jätte dumt, men det är så det är. Jag vet inte vad det är som gör on men ont gör det i alla fall. Och det gör fruktansvärt ont när jag går. 
Jaja, nu ska jag avrunda och börja dra mig.

072110

Oj, nu blev jag jävligt irriterand om jag ska vara ärlig -.-'
Hade skrivit ett as bra inlägg, också får min förbannade datorjävel för att stänga av sig, skapligt irriterande kan jag lova.
Imorgon blir det i alla fall Skellefteå och trästock, kommer nog bli as bra tror jag. Jag är verkligen jätte peppad inför det. Jag har försökt skriva om det här inlägget i över en timme nu, men det går verkligen inte ett dugg bra kan jag lova. Jag är trött och vill sova, men orkar inte lägga undan datorn osv. Men jag måste verkligen, så jag ger upp och säger godnatt, ni får kanske ett nytt inlägg imorgon. kramen

072010

Oj, dålig uppdatering kan jag lova, men jag har inte orkat blogga, även om jag tänkt flera gånger att jag ska göra, men det har liksom inte blivit tidigare. Och nu borde jag egentligen sova. Vill åka till Skellefteå imorgon, ska ju dit på torsdag egentligen, men skulle vara kul att åka dit imorgon men. Ja. Ska jag åka dit imorgon så måste jag liksom packa nu, eller verkligen gå upp när morsan väcker mig,l känns ju verkligen som att jag kommer lyckas med det, eller inte. 
Orkar inte ens skriva nu pga huvudvärk och att jag är så fruktansvärt trött. Och har egentligen inget att skriva eller.
Blir trästock på torsdag i alla fall ;D, det kommer nog bli jätte bra tror jag :)
Men nu överväger jag verklgien att lägga mig..

071710

Sova, var det som sagt ja. Jo, jag ska snart, snart. Men i ärlighetens namn är jag nog en aning för trött för att lägga mig. Jag vet att det kan låta helt sjukt, men det är faktiskt så det är. Jag vill fota, känner ett oerhört sug att fota, men då kan ni ju gissa vars min kamera är? För inte är den då här, där jag är. Nä den är hemma i stan, och när jag kan hämta den så kommer min lust att fota helt ha försvunnit om jag känner mig själv rätt. Jag är inte sådär jätte bra på att hålla mitt nyårslöfte om att jag ska bli bättre på att fota. Men jag lovar att jag ska börja fota mer snart. Men jag vet aldrig vad jag vill fota, jag tycker inte om att bara "tom fota", alltså inget riktigt syfte med bilden kankse. Jag vet inte, men det ska hur som helst bli ändring på det nu. Bara så att ni vet det. Men tills det att jag börjat fota igen(inte för att jag slutat men), alltså när jag hämtat min kamera igen, så får ni nöja er med bilder från typ turnén och liknande. Jag känner att jag måste börja använda bilder som har en aning relevans till det jag skriver.
Men nu ska jag faktiskt sova.

Alltså Malin och hennes tunga, och jag lovar att hon bara gör det för att jävlas, eller kanske inte men xD
Turnén var i alla fall underbar, som tidigare nämnt, denna bilden är från det halv spontatna stoppet i Horn.(min hårfärg var fortfarande skaplig, det är den inte längre, nu är den tragisk)


Jag är galet trött och funderar på att gå ...

Jag är galet trött och funderar på att gå och lägga mig redan nu. Och verkligen att det är bra väder imorgon så jag kan sola!


071410

Galet sega dagarna blir när man verkligen inte har ett skit att göra alltså. Men sånt är livet antar jag. Och jag måste nog ändå erkänna att jag faktiskt saknar skolan lite. Misstolka mig rätt nu, jag menar då att jag saknar att ha normala vardagsrutiner. Men sedan kan jag inte förneka att det är fruktansvärt skönt med sommarlov, för det är de verkligen.
Fast jag är ingen sommarlovs älskare om jag ska vara ärlig, för jag har ALDRIG någon att vara med, och jag hatar, verkligen hatar att vara ute själv. Kanske är därför jag alltid sitter inne? Börja umgås med mig ist;) för att klaga på att jag är inne hela tiden.
Men jag är trött, och vill sova, men vill ändå inte för mina axlar strejkar, det är därför jag sitter på en stenhård trästol nu, och sitter rak i ryggen. Jag ska bli av med det här.
Sedan har jag kommit fram till att jag verkligen måste bli bättre på att gå rak i ryggen!!! Påminn mig nästa gång ni ser att jag går som en hösäck, att jag har lovat mig själv att jag ska sluta med det, okey!?

Men nu är det sängen som gäller för min del, godnatt!

Jag är halvnöjd med bilden, nedre delen av den är alldeles för kornig om ni frågar mig, vad tycker ni?


071310 trött

Jag är fruktansvärt trött. Liksom helt fruktansvärt trött, men det är rätt plågsamt att gå upp halv 7 för avv vara vaken en timme och sedan forstätta sova. Men det bästa botemedlet mot trötthet vet vi alla vad det är... SÖMN. Så ja, jag behöver nog egentligen inte säga så mycket mer faktiskt. Det är vad jag ska roa mig med när jag skrivit klart det här inlägget, vilket inte går så bra pga min trötthet. Så det här får helt enkelt bli ett fruktansvärt kort inlägg istället, men det får ni faktiskt överleva.
Sen har jag faktiskt inget mer vettigt att säga, fast det hade jag inte innan heller, men men.

Jag hoppas i alla fall på fint väder imorgon, för då har jag bestämt mig för att jag ska sola, så ni jag ju hoppas med mig i alla fall för min skull att det blir fint väder. Kramen<3



071110 det här med att välja

suck, varför ska det alltid vara så jobbigt att välja? När man har två val som båda två är väldigt roliga. Och Hur ska man kunna välja?

Jag har alltså två val. Det ena är att ansöka till att gå LASPen, Maria tyckte jag skulle göra det. Den är dyr,kostar närmare 6000kr att gå, men jag vill gå den eftersom den gör det enklare att få jobb på KFUM Norrbyskär senare. Men samtidigt känns det som att den är en aning för dyr, jag menar jag har nästan gjort av med alla mina pengar om jag väljer att gå den och om jag i så fall får gå den. Och jag hade bestämt mig för att börja spara på dom pengarna tills jag blir äldre nu. Och frågan är då,vad som väger tyngre, att ha kvar pengar, eller att gå en utblidning som senare kan underlätta det för mig att få ett sommarjobb som jag verkligen skulle tycka var jätte roligt, och som jag verkligen jätte gärna skulle vilja ha?

Det andra valet jag har är en möjlig utlandsresa. Eftersom vi inte hittat någon resa ännu så är ju altså inget bestämt än. Men om jag väljer att gå LASPen så kommer det alltså inte att bli någon utlandsresa. Och visst vill jag åka utomlads det är klart. Men jag vill väldigt gärna gå LASPen också. Och det är så att båda väger väldigt tungt, så tungt att det är svårt att avgöra vad som väger tyngst.
Jag vet att jag verkligen måste fundera över mitt val här, men jag har verkligen inte ens en liten aning om hur jag ska göra. Hur hade ni gjort? Det skulle verkligen vara GULD värt om ni kunde kommentera och säga vilket val ni hade gjort och varför.



Jag har börja skriva på artikeln/en artikeldel från turnéveckan nu, det går segt men det går ändå frammåt. Jag måste verkligen börja öka nu, men det går inte bra. Jag måste hitta inspirationen och orken. Och därmed leta i mitt så fantastiskt bra minne. Men det löser sig nog det också hoppas jag.

Men nu ska jag faktiskt sova, det är en dag imorgon också.

Bild på oss från förra veckan. Längst bak: Simon och mårten. Fram: Vivi, Kristina, Jag och Malin!



071010

Åkte till piteå idag för att åka till Piteå dragway, men när vi väl var framme i piteå kan jag tala om för er att vädret inte alls var på våran sida, vilket jag inte direkt kan påstå att jag tyckte om! Så det blev en blixt visit, åkte in till piteå, käkade på max, sedan åkte vi tillbaka hem. Eller ja, vi stannade och handlade också. Så min dag var väldigt, väldigt seg. Och om det tycker jag inte eftersom hela jag blir slö, alltså jag tappar orken till att göra något alls då, vilket faktiskt inte är särskilt roligt, eftersom jag oftast vill göra massor av saker. Men det är en dag imorgon också, får ta tag i den dagen alltså.

Jag har redan en sak jag måste göra imorgon i alla fall. Slängde iväg ett sms till Maria A idag, men  hon svarade inte förrän 12 timmar efter att jag skickat det, men bättre sent än aldrig *ler*. Så jag skulle ringa henne imorgon så skulle vi prata lite, hoppas verkligen på det bästa nu alltså, ni kan ju hoppas med mig tycker jag. Men eftersom jag bokstavligen hatar att prata i telefon så behöver jag nog samla mig innan jag ringer. Och eftersom jag är fruktansvärt trött så ska jag lägga mig nu, men ni märker väll om jag skriver imorgon. Kramen<3

 



071010 jo jag lever

Jag vill bara påpeka att jag faktiskt lever, så ni inte tror något annat, däremot är jag fruktansvärt trött, och ska därför lägga undan datorn nu för att sova. Jag har fortfarande inte återhämtat mig från veckan, och förra veckan, känns som jag hållt igång konstant, dygnet runt i en och en halv vecka. Så ni kan ana om det var skönt att komma hem i torsdags. För det var det verkligen.
Imorgon(idag) blir det kanske pite, men jag vet inte än om jag orkar följa med det beror lite på hur pigg jag är tror jag. Hur som helst så ska jag försöka fåtag på Maria A och kolla om dom har något som jag kan sysselsätta mig med på nbsk. Även om Jonas sa att han skulle säga till henne att de skulle höra av sig om dom hade något dom ville ha hjälp med, så känns det ändå bättre om jag hör av mig själv också. Så så är läget just nu. Jag måste skriva på om turnén, skriva klart kanske jag ska säga, innan det gått för lång tid och jag hunnit glömma allt. Men nu blir det sängen. Kramen<3

070410

Sitter på Arlanda på McDonalds nu och bara väntar på att tiden ska gå, jag är trött, fruktansvärt trött. Jag kände att tröttheten kom nu, när jag fick sätta mig ner och bara känna lugnet en liten stund, jag har fått i mig mat, och är väldigt mätt, det känns bra. Flyget går om ca en timme, och jag längtar verkligen tills jag får komma hem och lägga mig i min egen säng. Jag kommer sova så fruktansvärt gott känner jag. Det kommer bli väldigt skönt att få sova i sin egen säng, i alla fall en natt, imorgon bär det ju av till Norrbyskär ni kan ju bara tänka er hur trött jag kommer att vara, och frågan är hur bra ledare jag egentligen kommer att vara faktiskt.

Det känns redan tomt, det är som så dött på något sätt, och jag saknar redan att åka runt i minibussen. Men jag vänjer av mig skulle jag tro. Men den här veckan har verklgien vart galet rolig. Men väldigt, väldigt "jobbig", alltså jobbig är fel ord, det har tagit på kroppen om jag säger så.
Men nu funderar jag på om jag ska avrunda och börja dra mig och checka in mitt bagage, även om det är en timme kvar tills flyget går men. Och sen har jag inte så mycket batteri kvar. Men jag skriver nog mer senare någon gång.
Kramen<3

070310

Jag har för närvarande inget internet så när jag skriver detta inlägg så skriver jag det på ett word-dokument, det är nog första gången som jag skriver ett blogginlägg i ett word-dokument om jag ska vara ärlig faktiskt. Men jag kommer att publicera det här så snabbt jag bara får möjlighet till att göra det.

Som jag sa så sitter vi som sagt i bilen just nu. Vi ändrade våran planering en aning när det visade sig att vi inte skulle träffa några UNFare i Halmstad igår, torsdag så bestämde vi oss för att åka och överraska de i Horn genom att besöka dem. Och just nu sitter vi alltså i bilen på väg därifrån. Det har verkligen varit helt fantastiskt om jag ska vara ärlig, ja då menar jag alltså inte enbart nu när vi varit i Horn utan alla dagar som varit har varit helt fantastiska, och jag får verkligen umgås med världens mest underbaraste människor. Det här kommer verkligen ha varit en av de bästa veckorna den här sommaren, det är jag övertygad om.  Jag kommer att blogga om alla dagar, men det kommer nog ta sin lilla tid. Men som sagt så sitter vi i bilen på väg från Horn till Linköping just nu, och bilen är för närvarande sval, det kan jag verkligen inte påstå att den var när vi satte oss i den, varken i morse eller nyss.
Natten har vi tillbringat i Horn 24/7 lokalen som jag måste erkänna är väldigt fin, så nu vet ni det också! Gårdagen var väldigt bra, men den tänker jag faktiskt inte skriva om nu.
Idag har vi i det väldigt varma vädret badat, för andra gången den här veckan, vilket är väldigt bra för att vara jag, jag menar fortsätter jag såhär så kommer jag snart att ha badat fler gånger på så här kort tid jämfört med vad jag gjorde förra året. Och för er som missat det så badade jag första gången  slutet på April, jag är galen enlig vissa, men för er som verkligen känner mig så vet ni att jag faktiskt är ganska galen av mig.

Om ni är intresserad av något annat så är jag fruktansvärt myggbiten, men jag klagar inte, jag konstaterar bara att mina ben ser ut som två gigantiska flugsvampar, och jag kan meddela er att igår kväll, om jag räknat rätt så hade jag 28 myggbett på mitt vänstra ben och 24 myggbett på mitt högra ben. Och det verkar inte som att NÅGON av de andra har så många myggbett. Så om någon vänlig själ där ute skulle kunna tala om för mig hur det kan komma sig att vissa personer får mer myggbett än andra, för mina ben ser verkligen hemska ut om jag ska vara ärlig. Jag kan försöka fixa en bild på dom senare så ska ni få se hur dom ser ut.

Men jag klagar egentligen inte så mycket på det som ni kanske kan tro när ni läser det här, för det är sommar, solen skiner, det är väldigt varmt och jag har SOLAT, ja hör och häpna, jag har faktiskt legat ute enbart för att sola, det är faktiskt inte vanligt för att vara jag, men jag hoppas på att jag ska få någon färg den här veckan och försöker därför att ta alla tillfällen jag bara för för att sola. Jag hoppas bara att det ger något resultat. Men det lär vi märka senare.
Egentligen ville jag bara blogga för att visa att jag lever, jag menar något livstecken måste ni ju faktiskt få, jag har däremot inte så mycket tid över att blogga. Vi har allt för roligt för det. 

Jag har fruktansvärt roligt och vi har sjukt bra humor, enligt oss själva kanske. Andra skulle kanske bara tycka att vi var allmänt knäppa. Men det gör nog egentligen inte så mycket, för vi har sjukt kul, och jag tycker nog att det är det som räknas faktiskt.