063010

Sitter nere i en källare i Halmstad just nu och ska faktiskt snart lägga mig och försöka sova in alla småungar kommer tillbaka som tydligen också ska sova här, dom är tydligen och ser på eclips, jag vill som också se den. Men det får helt enkelt bli en annan dag alltså! Hur som helst så är det jätte kul och ja allting är verkligen super bra, eller ja enligt mig inte riktigt allt, men det problemet ligger väll egentligen hos mig skulle jag säga. Så jag ska egentligen inte klaga, för det är egentligen helt underbart faktiskt.

Jag kanske ska sluta blogga nu och överlämna min dator åt Malin så att hon får se klart på Horn Yver. Och sedan ska jag faktiskt försöka sova det är ju faktiskt en dag imorgon också, kramen<3

280610

Jag är vaken, men det är knappt och inte kan jag somna om heller vilket enligt mig suger, eftersom jag verkligen vill sova. Kunde inte sova inatt för att min kudde var så FÖRBANNAT oskön så det finns inte ord för det.. Jag är hungrig men orkar inte äta pg a att jag är så för trött, min kudde är inte populär hos mig(kan man säga så?).
Jag ska i alla fall tvinga mig själv att ta mig något att äta, sen ska jag nog kolla igenom min packning och koppla in batteri laddaren till kameran så att jag har nå batteri tills jag ska åka. Sedan vet jag faktiskt inte vad det blir, funderar på om jag ska orka pallra mig ner till stan eller inte, har ju som sagt inte så mycket ork.

Flyget går vid 6 och är framme vid 7 s¨å det blir nog bara finfint, men nu orkar jag inte blogga mer, ska ta tag i den här dagen och få något gjort istället, men vi hörs senare. Kramen<3

270610

Jag har ont i magen!!!!! Fruktansvärt ont i magen. Vet inte varför men irriterande är det kan jag lova.
Jag har packat, packat och packat lite till, vet inte om jag har med mig allt men det får vara så ändå faktiskt,  de som är glömt är glömt, så är det bara! HAr bara några viktiga saker som jag måste packa ner imorgon, som jag verkligen(!) inte får glömma alltså. Men det är rätt lugnt, jag kommer nog komma ihåg dom tror jag...
Sitter och pratar med Kristina på msn, som om det skulle vara ovanligt?
Och funderar på att lägga mig snart, jag menar känner jag oss så kommer morgondagen bli ganska lång! Men Kristina, du ska fan sova, vi vill inte åka vilse! ;)

Men imorgon åker jag till STHLM ;D och träffar Kristina, Malin och Vivi, och sedan beger vi oss vidare på tisdag;D
Längtar sjukt mycket, men nu orkar jag inte blogga mer. KRamen<3

270610

Jag har drabbats av trötthet, det känns ju allvarligt? Jag ska bota det alldeles strax, kände bara för att blogga lite först. Igåt(idag för mig) så slutade min förbannade dator fungera, men som ni kanske märker så är den nu i sin ordning igen, och jag blev glad över det!. Har firat min mor som fyllde år idag(igår) och bara haft det allmänt trevligt, jag har med andra ord inte gjort någon kraftansträngning idag. Men det kan vara rätt skönt det med som.
Imorgon blir det packa, och det kan ta sin lilla tid eftersom jag 1. ska packa till veckan som kommer,då jag är borta nästan en vecka, och sedan till norrbyskär. så måste ha 2 packningar, men det fixar jag. Det kommer som sagt bara ta lite tid, men då har jag något att roa mig med i alla fall.
känns SJUKT kul att det är så grymt kort tid kvar tills Turnén nu, kommer bli så sjukt roligt måste jag säga.
Sedan kanske jag får träffa F någon av dagarna, vilket verkligen känns otroligt roligt. Är verkligen på tiden att vi träffas nu tycker jag.

Men nu ska jag avrunda detta inlägg, och avrundar med en video från Kongressen ifjol, jag får verkligen gåshud av att titta på den, jag vet att det kan verka sjukt alltså. Men ni som inte var där förstår inte känslan i det hela. Det är så otroligt mäktigt. Det väcker väldigt mycket känslor. Jag är verkligen en del av världens bästa rörelse!!!


 


260610

Ja då var även denna midsommar över för denna gången, och ja den har väl varit bra tycker jag, har haft väldigt trevligt och umgåts med familjen och bara tagit det lugnt om jag ska vara ärlig, men det har varit rätt skönt det med. Det behövs kan jag säga, jag menar jag måste verkligen ladda upp inför veckan som kommer. Det kommer bli väldigt, väldigt intensivt tror jag, jag menar resa runt rätt mycket på kort tid, sedan kommer jag bara hem och är hemma 8 timmar kanske och är sedan lägerledare 4 dagar. Intensivt kan jag lova...
Men jag har valt själv och är övertygad om att det kommer bli roligt. Det kan liksom inte bli annat, det vet jag. Och bilresan mellan GBG och STHLM kommer bli galet rolig känner jag på mig alltså! Vi 4 i en bil den tiden, vad ska man säga, det kan inte bli annat än galet. Tänk bara när vi satt och åt här i Umeå liksom?

Men det är bäst jag avrundar det här inlägget så Kristina hinner läsa det, innan hon somnar(förstår inte, hon är trött, jag fattar inte varför haha). Men jag avrundar det här inlägget med en flimsnutt jag hittade på min dator i onsdags.


240610 mindre dator!!

Sitter här i min inte allt för sköna säng och pratar med Kristina på Msn, som om det skulle vara något ovanligt?
Men det kan tala om för er att det är det verkligen inte. Det skulle vara mer ovanligt om vi inte pratade kan jag säga.

Jag är förnärvarande fruktansvärt trött och verkligen tvingar mig själv att skriva klart det här inlägget, men egentligen orkar jag inte. Jag vill mest bara sova om jag ska vara ärlig faktiskt. Ser fram emot morgon dagen och hoppas på att det blir underbart väder.
Känner på mig att morgondagen kommer bli bra. Även om det för mig känns som om det skulle vara lördag imorgon vilket jag kan medge att det känns ganska frustrerande eftersom jag verkligen ser fram emot måndagen och vill helst att det ska bli måndag redan nu. Men jag tror väll att den här helgen liksom alla andra kommer flyga förbi väldigt snabbt..
På lördag blir det att fira mamma eftersom hon fyller år också ska vi tvätta. Så den dagen lär nog också flyta på ganska bra tror jag. Och på söndag kan ni ju gissa vad det blir? för jag kan tala om att jag ska ägna tid åt att packa.
Så det var min helg det.

Nu över till något annat. Jag ska dra ner på mitt datoranvändande bestämde jag mig just för när jag såg att den genomsnittliga tiden för en 16 åring att använda internet per dag är ca 2½ timmer. Jag sittetr vi  datorn mer än 10 timmar. Ja ja nu är det där mer dramatiskt än vad det är eftersom jag använder datorn som TV och fan inte har något bättre för mig än att se på film och sånt eftersom alla verkar sova när jag vill göra något.
Men jag tycker det är väldigt sjukt att jag sitter vid datorn så pass mycket som jag gör. Och kan väll smått säga att det lite känns som att man är beroende ibland. Men det är jag inte. För som när jag är bortrest så jag känner inget direkt behov av att sitta vid datorn, visst kan jag kolla mailen och så om jag får tillgång till det men. Och det värsta är att när jag väl sitter vid datorn som nu, jag gör ju inte ens något i ärlighetens namn. Så varför inte ägna det tiden åt något vettigt istället! Ja det är mitt mål med sommaren i alla fall, att jag ska dra ner på mitt datoranvändande, och jag börjar imorgon, och ordentligt på måndag när jag åker till stockholm!
Så bloggar jag mindre, synd för er! Men jag kommer må SÅÅ mycket bättre av att inte sitta vid datorn såhär mycket som jag gör!! Så nu vet ni det...

Mindre dator, mer natur?



230610

Du kom, du gjorde avtryck, du fanns, men försvann lika snabbt som du kom om inte snabbare.
Du kom, du fanns där för mig, du stöttade mig, sa att du skulle ställa upp för mig, du gjorde otroliga avtryck i mitt liv, sedan försvann du utan någon som helst förvarning. Poff så var du borta?
Hur, varför? Vad hände, och varför hände det. Jag orkar inte tänka tillbaka på tiden då du fortfarande fanns i mitt liv. Men ändå gör jag det gång på gång, och var jag än går tycks det finnas något som påminner mig om dig. Det är jobbigt och det tar på min ork. Jag vet att jag säger att jag egentligen har kommit över dig, men innerst inne vet jag ju att jag inte har det. Du finns där fortfarande i mina tankar, jag vill inget hellre än att lösa det. Om du viste hur gärna jag vill. Jag har fällt många tårar pg a det här. Du var den som alltid fanns där för mig, som ställde upp för mig när jag verkligen behövde det. Det var du som fick mig att börja prata!
Önskar jag kunde spola tillbaka tiden tills för cirka ett år sedan och göra så allt blev bra igen för att slippa det här. Jag vet att det snart har gått 5 månader sedan du bara försvann ur mitt liv bara sådär. Jag går vidare, jag klarar mig. Jag har klarat mig, men det verkar som jag kommit till en punkt där jag faller tillbaka och saknar dig otroligt mycket. Jag borde kommit över dig, men det har jag inte. Jag önskar att jag hade gjort det. Men du har som sagt lämnat lite för starka avtryck hos mig för att jag bara ska kunna glömma och gå vidare.
Jag kommer inte träffa dig, kommer inte få prata med dig, det viste du. Men du hade kunnat säga allt på ett bra sätt så hade jag sluppit det här. Du vet mycket väl att jag klarar av sanningen även om det svider så kan jag faktiskt klara av att ta sanningen, hellre än lögner!

Önskar det inte var såhär...


220610

jag försöker i alla fall engagera mig i min blogg, men det går allt annat än bra kan jag lova. Men jag orkar verkligen inte. Min hjärna strejkar, jag har haft onsdag hela dagen, vilket varit väldigt frustrerande eftersom jag är OTROLIGT peppad på turnen nästa vecka och det är bara 6 dagar kvar. Eller om 6 dagar befinner jag min närmare bestämt hos Vivi! Sedan på morgonen därefter brummar vi iväg mot Örebro och karlstad. Finns nog inget som kan beskriva hur underbar den veckan kommer bli alltså. Kameran ska med, veckan ska dokumenteras, minneskortet tömmas, fast det nyss är tömt, ett till ska med. Så mycket kul vi kommer ha alltså! Inget kan gå fel. Eller ja inte enligt min och Kristinas planering. Bussen är ju fixad, och allt kommer bli awesome. En vecka med Kristina, Malin, Simon, Mårten och Vivi(eller ska jag säga duracellkaninen?) kan inte bli annat än awesome och väldigt galet. Allt är planerat i minsta lilla detalj(?), eller. Nä vi tar dagarna lite som dom kommer kanske. Men vi har faktiskt planerat, sedan är det upp till bevis hur bra våran planering stämmer. Det är liksom bara att hoppas på det bästa.
Också hoppas jag att Kristina och Malin litar på mitt omdöme när vi ska åka från Arlanda till Vivi, bäst för er att ni litar på mig ;) Och eftersom jag, som ändå har rätt bra lokalsinne tillskillnad från Kristina (som "gick vilse" på googlemaps) faktiskt har åkt vägen förut och vet vars vi ska, så borde dom lita på mig tycker jag.
Kommer lätt bli bästa veckan den här sommaren, särskilt med tanke på att summercamp är instält. Men jag lider inte så mycket längre faktiskt. Jag är rätt glad med tanke på att jag kommer få mindre lön än jag väntat mig. Men jag kan spara pengarna och göra något annat för dom någon annan gång när jag verklgien behöver dom.

Sedan blire det Norrbyskär 4 dagar för att vara scoutledare, men det kommer nog bli kul, det verkar roligt. Och det skulle inte vara så många barn heller så det blir nog bra. Har läst på om konceptet nu och det verkar bra det också. Känns som att dom dagarna kommer bli riktigt bra faktiskt.
Men nu ska jag nog avrunda och lägga mig. Kramen<3

Det här gänget(-Malin O, Amir och Rasmus och Elin ) + Simon och mårten kommer jag tillbringa min vecka med!!



Utkast: Juni 21, 2010

Halv ligger i sängen nu och lyssnar på Kims allt för bra Playlist på spotify, på nästan högsta volym i hörlurarna, och skulle därmed inte höra något alls om det lät något utanför mitt rum, alltså jag menar, jag hör inte ens mina egna tangenter när jag knappar på dom. Men det är rätt skönt, dock blir jag väldigt trött av det.

Jag funderar på att gå och sätta mig i vardagsrummet och glo på en film eller något i den stilen, jag menar, jag har faktiskt inget vettigare för mig ännu. Jag sitter dock och väntar på att Kristina ska komma hem från sin träning. Så hon ska logga in på msn och vi får fila på våran planering för Turnén nästa vecka, eftersom det för närvarande inte verkar som att den stämmer ett dugg faktiskt. Så det är liksom bäst att vi gör om det och justerar det tycker jag. Sedan ska vi, eller ja egentligen Kristina boka bussen också. Det går faktiskt framåt vilket känns väldigt bra medtanke på att det igår kväll inte alls så ljust ut för oss. Men saker ljusnar, vilket känns otroligt bra. Allt verkar löst sig nu! Och om en vecka befinner jag, Kristina och Malin hemma hos Vivi! Och det gillar vi verkligen. Det kommer verkligen bli en awesome vecka! Den kan liksom inte bli annat!

Något som vi däremot DISSAR väldigt väldigt mycket är att SummerCamp är inställt pg a att det var för få anmälda. Det ogillar vi verkligen väldigt mycket, summercamp skulle bli fett awesome. Men nu blir det inget, vilket känns väldigt synd. Men det finns väll inte så mycket att göra åt saken.

210610

Jag vet att jag varit sämst på att blogga, men jag känner att jag har vettigare saker för mig när det är sommarlov faktiskt. Känner inte riktigt att det är prio 1 att blogga i ärlighetens namn.
Hur som helst sitter jag hemma och ska alldeles strax ringa och väcka denise, skulle göra det när jag var klar hos tandläkarn men de kändes taskigt att ringa och vecka henne klockan 8 när det är sommarlov, jag tycker faktiskt att man borde få sova då liksom.
Ja som jag sa har jag varit hos tandläkarn idag, och halva mitt ansikte är bedövat, liksom ÖRAT? Örat borde väll ändå inte vara bedövat när man ska laga en tand, det är verkligen inte logiskt enligt mig. Jaja, det gick bra att laga taden, även om jag hade lite ångest? Fan ångest för vaddå? Jag har ju inte direkt tadnläkar skräck, men tänk om jag håller på att få det, hmm...

I alla fall så går allt inte riktigt framåt just nu, tillexempel bussen till Turnén om en vecka verkar inte gå så bra. Det där med att hyra minibussar verkar enklare än vad det egentligen är kan jag lova. Men vi har egentligen 2 alternativ just nu. Och ja det är väl bara att hoppas på det bästa liksom. annars vet jag inte. Men något blir deti alla fall.

Nä nu ska jag nog väcka Denise tror jag, och sedan gå till stan och leta min cykel com verkar ha försvunnit(eller nä, jag har glömt vars jag har ställt den, men jag har mina aningar på vars den står).

jag lovar det ska bli bättring på det här med bilder, ska börja lägga in mina egna, för det här är skandal!


200610

bad update!

061810

Just leave me alone, i don't care about this shit anymore. Don't even know if i want to do this anymore.
Allt liksom bara går emot mig känns det som, allt såg bra ut tills nu. Vände bara allt sådär, orkar inte mer.
Vill till dig, du som får mig att tänka på annat, får mig att slappna av och kunna ta det lugnt utan att behöva tänka på 100 andra saker samtidigt.

Det löser sig säkert, det vet jag, och jag ska sluta beté mig som att det inte skulle göra det. Och dessutom ska jag sova nu så... Har ju dessutom fått tillbaka skoldatorn igen;D så det känns bra. Men förklarar mer vad jag menade seanre idag, måste verkligen sova nu, kramen<3

061510

Är hemma nu från 1½ helt sjukt underbara dagar i stockholm. Det har verkligen varit dom bästa dagarna på länge. Och jag känner mig väldigt, väldigt lycklig. Och kan just nu bara vänta på att det ska bli vecka 26 så vi får åka ut på våran turné, det kommer nog bli en av dom bästa veckorna i sommar är jag helt övertygad om!

Hur som helst påbörjade jag min resa till stockholm i söndagskväll klockan 23:59 eller något i den stilen skulle jag tro. Var framme i stockholm kvart över 9 igår morse, och tåget var faktiskt i tid, hör och höpna! Tog mig ut till Essingen med buss och hängde på kansliét innan vi gick för att äta lunch och påbörjade sedan att räkna tröjor i förådet -.-', inte de roligaste jag gjort men de måste göras det med. Hade möte, och tog mig sedan in till centralen, och Linda A hjälpt mig till pendeltåget, tack! Och åkte sedan ut  till Vivi, käkade kina mat och hade det bara allmänt trevligt innan vi åkte till ngt naturreservat, och ja mitt ute i skogen!
Hur som helst så var vi hemma kanske 21:20, fick träffa Vivis pappa, sedan fick hon mer besök. och ja sen kom hennes inneboende hem och jag blev spådd,sjukt läskigt måste jag säga,  stämde grymt bra!
Ja sedan gick vi väll och la oss där vid halv 1 någon gång, sov dock inte så bra, men sov någon timme, och vaknade klockan 9 och var klarvaken. Och dagen har bara varit väldigt väldigt slapp, det har behövts kan jag lova.
Men det har i alla fall varit helt UNDERBART. Tack så sjukt mycket för dom här dagarna, alla som jag varit med!
Underbart som sagt!

130610

Okey jag hinner kanske blogga en gång till innan jag åker om 2½ timme. Kan väl påstå att jag inte känner mig sådär våldsamt taggat på tågresan om jag ska vara ärlig, men jag ska försöka fixa så jag kan anända internet på mobilen, det har nämligen inte fungerat tidigare, så jag hoppas då för allt i världen att det fungerar då så jag har något att roa mig med. Jag menar det är faktiskt inte så överdrivet roligt att åka tåg i 9½ timme, särskilt när man åker själv!
Men snodde mig en bok av morsan som jag kan läsa, sedan har jag laddat MP3n också, så ja något lär jag ju hitta på.
Bara 2 timmar kvar nu, och jag vill egentligen inget annat än att sova om jag ska vara ärlig. Men jag ska hur som helst gå och ladda min  mobil nu så jag har nå batteri i den när jag åker. Så jag avrundar nu, men ni återfinner mig på mobilen, kram<3

120610

Förlåt för dålig uppdatering, men orkar inte blogga när jag ändå inte har några bilder att lägga ut, det är liksom sjukt tråkigt att blogga utan bilder bara så att alla vet det. Förövrigt är jag väldigt trött och ska snart gå och sova eftersom det lär bli en ganska så lång dag imorgon, vet inte riktigt när jag ska gå upp ännu, har inte riktigt bestämt mig för det än faktiskt.Men inte allt för sent med tanke på att jag måste packa, det lilla jag ska ha med mig, ladda MP3n, skriva ut biljetter, handla osv. tror ni fattar vad jag menar i alla fall. Så jag kan inte sova allt för länge även om tåget inte går förrän 23:45, men jag vill inte göra allt i sista sekund heller, så då är det lika bra att göra det under dagen och slippa stressa.

Jag lär inte blogga mer förrän kanske(!) på tisdagkväll när jag kommer hem, annars vet jag inte riktigt när jag kommer skriva igen. Men jag kommer som sagt inte ha tillgång till någon dator när jag är i Stockholm, mesttroligen alltså. Men ni lär ju märka, annars finns jag på mobilen om det är något. För nu ska jag avrunda och sova. Kramen<3

061010

SOMMARLOV!!! Känns sjukt skönt. Samtidigt som det känns SJUKT konstigt också, jag menar jag kommer inte träffa alla underbara människor varje dag i två månader framöver(CA). Det är ju liksom ni som gör alla dagar så underbara som dom faktiskt är! Men jag är helt övertygad om att den här sommaren kommer bli helt underbar ändå! Och vi måste verkligen se till att vi träffas och hittar på något tycker jag!

Skolavslutningen var rätt seg ändå måste jag säga. Grillade, lyssnade på musik och när rektorn pratade. Ja också åt vi ju glass också. Slutade där vid kvart över ett kanske, så det var ganska lugnt ändå.
Vi lyssnade i alla fall på Cumulus som var lika bra som vanligt! och Victoria och du var grym, men det vet du redan. Också när rektorn höll tal som jag sa.
Grillade, ja inte vi alltså utan lärarna såklart, käkade och hade bara allmänt trevligt. Kramade några lärare hejdå, och önskade dom en trevlig sommar.
Sedan drog jag mig in till stan och stötte på min gammla rektor från mellanstadiet *skrattar*. Stannade i alla fall och pratade med han en liten stund innan jag gick och tittade på studenfirandet och åkte hem för att byta skor, högklackat är verkligen inte min grej alltså!

Hur som helst så blir det stan ikväll med Malin, det blir nog trevligt  =) Annars vet jag faktiskt inte, blir stan imorgon också med folk! Peppar faktiskt, hoppas bara vädret håller i sig...
Sen blir det nog att packa, eller nä skiter i det tar de på söndag ist får bli att städa tror jag nog.
Men nu orkar jag faktiskt inte skriva mer, ska äta, kramen<3

kommer faktiskt sakna folket i sommar! Bild från avslutningen idag!


090610

i'm a bit bored right now. Vill/ska sova snart. Men jag orkar inte gå o lägga mig?
Hur kan man inte orka de liskom.
Hur som helst, Klassensdag sög rätt hårt, men orkade inte dra hem heller så stannade till halv 2 sen stan kolla kläder och sen strömpilen och köpa kläder?
jaja, nu orkar jag verkligen inte skriva mer, är lite för trött för det eftersom jag snart somnar, men skriver nog imorgon. Kramen<3

090610 utan dator!

Hejsan, eftersom jag inte har tillgång till någon dator fram till den 25e eller 28e Juni alltså. Så är det ganska svårt att blogga. Men jag gör mitt bästa för att lyckas med det. Jag står just nu på bibblan och bloggar, på 10mins datorerna, men jag har egentligen redan stått här i 10 säkert., men det är ingen som väntar heller så då tycker jag det är ganska lugnt ändå.  Jag väntar som sagt på att bussen ska gå, och eftersom det är sommartabellen som gäller nu går 1an bara 1 gång i halvtimmen den här tidpunkten, men de gör egentligen inte så mycket för annars hade jag vart på skolan halv10 och börjar inte förrän 10. Så ja då kan jag lika gärna stå här..

Jag åker mot Stockholm på Söndag, det känns grymt kul. Är hemma igen nästa tisdag. Men mer m det snare.
Förövrigt har jag köpt ett bar nya hörlurar, ett par skull som är awesome, Rosa...
Men nu måste jag avrunda. vi hörs kanske senare. Kramen<3


Saknar Söderhamn grymt mycket<3


Coolstuff.se

Jag läste just på en blogg att man får ett prylpaket om man bloggar om coolstuff.se. Prylpaketet består av 1 värmehjärna, 1 ismugg, 1 minificklampa, massagegubbe och 4 iceshooters. Och alla vet väll att gratis aldrig är helt fel?

 

Coolstuff är verkligen det bästa stället att handla roliga och coola saker på, dom har verkligen allt måste jag säga. Alltifrån födelsedagspresenter och studenpresenter till leksaker och bling bling. Du finner helt enkelt allt på den här sidan, varför inte passa på att köpa en rubiks kub. På den här sidan finns verkligen allt och lite till som man inte kunnat tänka sig. Du hittar massor av roliga saker här, och något som passar för varje tillfälle!

Och om du precis som jag vill ha ett gratis prylpaket så går du in HÄR och följ sedan instruktionerna.


060510

Eftersom jag tydligen inte får sitta vid datorn längre för att min mamma vill stänga internetet, aargh så får det här bli ett sjukligt snabbt inlägg tror jag. Sedan funderar jag helt ärligt på om jag ska lägga mig och skriva, jag menar jag har INGET att läsa, jag kan inte lyssna på musik eller något alls, jag menar hur snällt är det liksom? Inte alls särskilt snällt tycker jag i alla fall. Om inte annat så lär jag ju faktiskt somna ganska snabbt om jag känner mig själv rätt. Hmm. Vill egentligen inte alls sova faktiskt, även om jag vet att jag verkligen skulle behöva det men...

Aja jag orkar faktiskt inte skriva mer just nu och förövrigt är jag klar med ALLA rester nu, bara en liten komplettering i naturkunskap som jag ska göra på Tisdag.. Men utöver det är ALLT klart, jag kan verkligen inte beskriva hur skönt det känns alltså.
MEn nu ska jag avrunda, kramen<3

mitt filmfoto som jag inte alls blev särskilt nöjd med. Malin J på bilden!


060310 pain

Jag vill bara berätta det, att jag verkligen ogillar verkligen när folk ringer från dolt nummer. Jag tycker det är väldigt frustrerande. Särskilt när man missar ett samtal från dolt nummer. Jag menar hur i hela friden ska jag kunna ringa upp/skicka ett sms tillbaka när jag inte vet vem det är som har ringt mig?
Nä jag dissar verkligen dolt nummer! Just so you know.

Och annars då? Jag orkar inte skriva, ska leta upp en alvedon, svälja den borsta tänderna och sedan sova, sova bort min värk i tänderna som inte kommer försvinna över natten men man kan alltid hoppas -.-'
Så skriver kanske imorgon, efter min redovisning. *suck*
Kramen<3


060210

Sitter på Svenska lektion nu och ska lyssna på redovisningar om olika författare. Det är... roligt? Eller ja, det vet jag egentligen inte om jag kan påstå att det är ändå. Hur som helst så kan jag inte redovisa idag eftersom inte Mikael är här, men jag är lika glad för det. Då hinner jag förbereda mig tills imorgon och har mer tid till att göra andra rester.
Vilket jag verkligen kan behöva göra eftersom dom ska vara inne idag och jag har några få kvar att göra, närmare bestämt tre stycken. Men det ska nog gå bra tror jag.
Snart slutar lektionen, vilket betyder lunch, efterlängtat för ajg är fruktansvärt hungrig och vill egentligen bara ha lunch nu och senare fortsätta plugga, det behövs.

Ska i alla fall avrunda detta inlägg nu. Och försöka göra något vettigt. Bye


010610 okey då

Jag har kommit fram till att jag egentilgen är ganska kass på att blogga. Eller ja, jag har varit det den senaste tiden i alla fall. Men det får ni faktiskt leva med. För jag har varken haft tid eller ork till att blogga. Och nästa måndag blir jag utan dator för då ska vi lämna in dom på skolan och får inte tillbaka dem förrän den 28e tror jag det var. Det känns ju väldigt roligt, eller inte. Jaja, dom ska typ installera windows 7 på den så det blir nog bra tror jag. Jag får hoppas det i alla fall. Men innan dess ska jag ha hunnit tömma datorn på allt jag har på den som vill jag vill ha kvar. Vilket kan behövas. Och med de hoppas jag att min dator kanske blir en aning snabbare när jag får tillbaka den. För som det är just nu behöver jag typ 10 min på mig att bara starta datorn innan jag kan börja använda den :S
Jag kan lova att det är ganska drygt, ja!

Hur som helst så är jag hemma och är sjuk idag, det var jag igår också. Men egentligen har jag inte tid att vara det för ajg har massor av saker att göra i skolan, som jag verkligen måste göra. Så därför måste jag verkligen engagera mig i att göra dom idag när jag är hemma. eftersom de jag har kvar måste vara inne senast imorgon. Men jag fixar det tror jag :)

Nu ska jag iaf ta mig en dusch och förflytta mig från sovrummet till vardagsrummet.
Kramen<3