310310 So what did you think?

Tröttheten slår till, den kommer och går som den vill känns det som. Jag orkar helt ärligt inte vara trött mer känner jag. HAr bestämt mig för att vara pigg nu!(det är en annan femma hur bra det går). Jag är som sagt trött och less och vill sova, men jag kan inte gå och lägga mig klockan 8 på kvällen, hur skönt det än skulle vara. Och pga detta funderar jag på om jag ska lägga mig i soffan och dricka en varm kopp té. Det är faktiskt inte så roligt att vara ensam hemma om jag ska vara ärlig.
Sedan ska jag smsa Sara och gulla med henne om hon skulle kunna låsa upp åt oss imorgon kväll om vi vill ha filmkväll i lokalen, skulle vara bra att veta ikväll känner jag.. Men vi får se om hon svarar på mitt sms eller inte. Jag tvekar en aning till att smsa henne på hennes privata. Haha lite roligt det här(förlåt för osammanhängande del där) men precis när jag skrev det där så får jag ett Sms ifrån henne, är inte världen lite halv komisk ibland?
However så blidde det ingen filmkväll eftersom sara inte kunde komma och låsa upp åt oss, men that´s life och det kommer ju faktiskt fler kvällar ^^, inte direkt så att imorgon var enda kvällen jag skulle kunna haha.

Jag vet inte ens vad jag ska skriva längre, är så trött och less på att vara trött(vad dumt det där lät) så jag skulle ärligt kunna avlida(känns det som). Jag orkar verkligen inte ens plocka ihop datorn, ta min fil och göra en kopp té för att sedan lägga mig i soffan och återfå en normal kropps temperatur sen?
Och kanske göra valen till 2an vad sägs som det kanske? Eller försöka komma på något annat roligt att göra imorgon kväll, någon som har något förslag?
Jag ska i alla fall avrunda nu. Kramen<3

Gruppbild från DÅMet, bästa helgen någonsin! Ni är så otroligt saknade allihopa!


310310

Varför kan jag inte bara vara pigg? jag är så less på att vara trött och hur mycket jag än sover så verkar jag inte bli nå piggare heller. Drygt som fasen är det kan jag lova. Jag vet inte varför jag är så trött heller.
Och jag vet inte vad jag ska skriva för den delen heller. Det är i alla fall Onsdag och imorgon är sista dagen innan lovet, grymt så skönt det kommer bli alltså. Dock ska jag nog försöka plugga ganska mycket under lovet så jag får bort lite restuppgifter faktiskt.
Har nyss haft prov och det gick verkligen, verkligen inte bra om jag ska vara ärlig, det gick helt kasst. Det kommer vara det första mediaprovet som jag inte klarar. Men aja, det ordnar sig.. Det känns dock inte så roligt om jag ska vara ärlig...
Men nu ska jag ta och avrunda ochngöra något vettigt innan svenskan börjar

300310

Jag försöker ladda upp bilder på facebook men facebooks uppladdningsverktyg är helt stört för jag måste använda "det enkla" eller vad det nu står. Det tar i alla fall 100 år känns det som och det känns som det kommer ta flera dagar för mig att ladda upp bilderna från DÅMet, kan ju lova att det inte känns sådär överdrivet roligt om jag ska vara ärligt. och jag vill se house nu men jag borde plugga egentligen, min ork  räcker inte till något av sakerna om jag ska vara helt ärlig. Jag skulle kunna somna nu på stört om jag så skulle vilja det men jag måste plugga inför filmprovet imorgon, jag VÄGRAR bara få G på det för att jag failat och inte vart där. Jag vet fan inte hur jag ska göra alltså. Känner hur ångesten kommer för att jag missat så mycket... ÅH jag måste hinna se en film ocskå, hur fan ska jag kunna det? Det här kommer verkligen inte gå bra alltså.
Känner att det här provet kommer bli Ganska jobbigt faktiskt. Men det är som sagt bara en känsla jag har, men nu orkar jag inte blogga mer.

Kramen<3

300310 virus?

Hejsan alla som är vakna den här tiden på dygnet, jag kan meddela att det är knappt så att jag är det alltså. Men förs och främst vill jag säga något viktigt att om ni fått ett mail av mig med rubriken "Hi" öppna det inte för det är antagligen något virus skulle jag tro, och det är skit störande för i så fall vet jag verkligen inte vars jag har fått det ifrån eftersom jag knappt använt min dator i helgen och det lilla jag använt den har det varit för att visa film och jar har alltså inte haft något internet på den. Det är wierd måste jag säga.. Men men jag antar att jag lär märka om det är virus om jag säger så.

Just nu sitter jag bara och väntar på att tiden ska gå så att vi ska börja någon gång. Inte för att jag kan påstå att jag är så särkilt peppad på att ha idrott och vara ute och gå men aa...
Den här dagen är nog ändå rätt slapp, idrott sen Media och sist engelska, inget överdrivet avancerat med andra ord alltså. Jag lär nog dra förbi på kontoret en snabbis när jag har slutat, men jag får se hur pigg jag är då faktiskt..

Något mer, jo jag har klippt mig så jag kommer lägga in en bild i det här inlägget senare idag när ajg ändå håller på att föra över UNFbilderna som jag ska ladda upp på våran UNFblogg. Men nu ska jag faktiskt ta och avsluta det här inlägget.
Kramen<3

290310 trötthet

JAg är irriterad på mig själv för att jag har så jävla mycket frånvaro :(... har mer än 10% i frånvaro, 2,1% i oanmäld, och resten i föranmäld frånvaro. Men jag får fan sluta vara sjuk nu, det här är verkligen inte okey alltså!
Hur som helst sitter jag på skolan nu och stör mig på att jag har förlagt min kamera sladd så jag kan inte ladda in bilderna från DÅMet på datorn, måste göra det när jag kommer hem och hittat min kamera sladd, som jag förhoppningsvis gör. Dock är det nog inte det lättaste faktiskt eftersom jag har världens röra på mitt rum just nu, men det löser sig. Är för trött för att städa idag tror jag...

Idag blir det i alla fall tandläkarn sedan ska jag klippa mig. Får se om jag sedan orkar åka till kyrkan eller om jag fortfarande är helt död då. Men det hoppas jag att jag inte är..
Hur som helst är jag less på att folk orkar leva om på morgonen, kan inte alla vara tysta? Måndag morgon= alla borde vara trötta och inte orka.

Orkar inte skriva mer nu helt ärligt vill bara sova..

280310 DÅM

Jag lever! Det gör jag, jag har bara varit på DÅM i helgen och har inte alls hunnit sitta vid datorn något och för närvarande håller mitt huvud verkligen på att sprängas och jag vill bara packa ihop datorn och sova om jag ska vara ärlig. Helgen har dock varit helt grym, bästa helgen på länge verkligen. Tack till alla er som var där och gjorde helgen värd alltså.
Jag har tagit massor av bilder som kommer komma upp imorgon mesttroligen för nu ska jag strax sova och jag har ingen ork att lägga upp bilder nu.  Kommer skriva mer om helgen då också

Tack för att du är du och att just Du finns i mitt liv!
Du får mig att skratta när jag inte har orkat.
Le när jag egentligen gråter.
Och just Du är underbar och älskad.
Jag är tacksam för att Du finns.
För att jag fått lära känna dig
och du är en del av mitt liv.
För att du lyser upp min vardag ännu mer!

Uppdrag granskning

Godmorgon. Det här inlägget ska inte vara som mina andra, det här inlägget kommer att handla om något som diskuteras väldigt hett bland många just nu.
Det jag ska skriva om är vad uppdrag gransknings program handlade om i Onsdags, och jag antar att det inte finns någon som läser min blogg som inte har sett programmet eller ens hörttalas som det.
Det handlar om våldtäkten mot 14åriga "Linnea" som skedde på en skola i Bjästa.

Jag skriver detta inlägg för att få ut mina aggritioner. När jag hört så mycket om dett program, hört livliga diskussioner, sett många grupper på Facebook så bestämde jag mig tillslut för att se programmet. Och det var med blandade känslor jag sedan stängde ner datorn. Jag var både förbannad och oerhört ledsen. Jag kan inte i min vildaste fantasi förstå hur ett helt sammhälle reagerat som de gjorde. Hur de kunde ställa sig bakom killen och smutskasta "Linnea" så fruktansvärt mycket som de gjorde. Trots erkännande, som senare drogs tillbaka och både "Oskar" och berättade på punkt efter punkt hur det gick till, exakt samma historia som "Linnea" det enda som skilde var klockslagen. Hur ett helt sammhälle kan stötta han så mycket som de gjorde och lägga skam på "Linnea".
Att hennes Såkallade vänner tog hans parti och inte hennes.
Fast det är för mig egentligen det minsta problemet, det är inte där mina aggritioner ligger, mina aggrtioner ligger på sammhället, och sammhällets reaktion och deras sätt att hantera händelsen.
Hur alla kan ställa sig neutrala och inte gripa in och göra något åt den befintliga situationen. Visst förstår jag väll att skolan och fritidsgården inte kan ta någons parti, det är ju självklart innan någon domen hade fallit. Men vad gjorde skolan och fritidsgården åt den befintliga situationen för "Linnea". Hon smutskastades, trakaserades och hotades. "Linnea" fick en kamratstödjare som följde med henne och fick samtala med kuratorn. Men vad gjorde skolan åt det som hände på internet? Inget alls, de viste inte ens om vad som skrevs förrän uppdrag granskning visade Rektorn på skolan..

Jag förstår verkligen hur vuxna människor reagerar som de gjorde. Hur de kan gå med i sånna grupper på facebook. Bete sig som de gjorde. Men det är inte nog där.
För att inte tala om prästen... Okey att kyrkan är en allmän plats det är sant. Men hur han kan uttrycka sig som han gjorde. "jag trodde det var under utredning" men som dom sa, han hade ändå kunnat ta reda på det hur det egentligen var. Hur han kunde låta det gå till som det gjorde och sedan säga "stackars kille". Det var väll ändå inte killen som var offret i det här?
Jag blir ledsen, förbannad och besviken hur sammhället reagerat. Och hur ingen tycks ändra uppfattning trots den andra våldtäkten där det fanns DNA bevis....

Hur reagerar ni?

250310

I´m stuck in this shit.
Eller det är i alla fall så det känns. Just nu vill jag bara ha dig här. Nu när jag vill ha någon som lyssnar på mig och på det jag säger. Varför alltid sånna här gånger?

Jag är less, så fruktansvärt less på att folk hela tiden ser ner på mig, jag menar ni kan väll ändå höra av er menar jag? less på att ni inte tar mig på allvar alltså! Tänk efter nästa gång, ni som faktiskt vet hur saker och ting är... Ni tror så jävla mycket, men ni vet ju inte. Hör av er istället liksom! Det är ändå bara ni som förlorar på att inte göra det. Visst gör det ont. Men samtidigt är det inte alltid jag som ska behöva dra i saker, bara för att jag ska få reda på saker och ting. Informera mig istället kanske, hur vore det med det. Eller det kanske vore lite för enkelt? Det är den känslan jag får, men det får faktiskt vara så. Jag har faktiskt vettigare saker att göra än att ödsla min energi på er om jag ska vara ärlig. Ni får tycka vad ni vill helt ärligt.

Ligger under mitt duntäcke nu och fryser hur mycket som helst just nu och har gjort det nästan hela dagen, vet dock inte varför. Så det är rätt skönt att ha ett duntäcke då. Egentligen borde jag göra något vettigt, som tillexempel att packa inför helgen eller varför inte plugga kanske. Hur som helst är jag väldigt trött och funderar ärligt på om jag faktiskt inte ska lägga mig och sova.

Min dag har hur som helst varit helt underbar måste jag få säga. Hafet en väldigt trevlig dag med S. Och gjort väldigt mycket vettigt för den delen också. Och som det ser ut just nu blir morgondagen densamma. Men det är inte mig emot om jag ska vara ärlig.
Nu ska jag fortsätta mitt samtal med Tove. Kramen<3

imorgon blir jag ägare av en systemkamera :D


240310 thank you

Tack tack, åter ännu mera tack. Kan skriva ett helt inlägg med bara ordet tack just nu. Man skulle lett kunna tro att det var något negativt, men det är så långt ifrån negativt som det går att komma, jag är lycklig att jag har dig ska du veta!
Jag är otroligt lycklig att jag har dig, att just du finns i mitt liv och att du stöttar mig. Du anar inte hur mycket den här kvällen har betytt för mig, för även om det var jobbigt så var det helt underbart verkligen och jag är verkligen superglad att du lyssnar på mig. Du är verkligen inte som någon annan alls, du är verkligen helt annorlunda från alla andra. Och just nu vet jag inte vad jag skulle göra om inte du fanns...
Vissa personer gör livet enklare, du är en av dom ska du veta. och jag vill verkligen inte mista dig..
Tack för att du finns, jag är otroligt tacksam att jag har dig. Att du finns för mig, och stöttar mig! Tack för ikväll!
Eller rättare sagt idag...

Nu ska Amanda sova efter en väldigt lång dag!!


240310 friluftsdag

Sitter på kontoret nu, all by my self, ska strax träffa Klara och pröva en kamera som jag pratade om igår! (eller publicerade jag det inlägget) jaja. Jag kanske ska få köpa den i alla fall. Men jag vill pröva den innan jag köper den liksom. Men det blir nog bra tror jag.
Har i alla fall haft friluftsdag idag, jag och Julia var på Nydala. Och vi hade med oss Cassie också. Sen så gick vi runt nydalasjön(nej faktiskt inte runt hela). Sedan fick vi sluta 11:35 så våran skoldag varade i 1timme och 35 minuter, det kallar jag slappt, ja även om det kanske var ganska drygt att gå så hade jag väldigt kort skoldag, vilket behövdes.
Men jag har vart effektiv ändå. Imorse var jag här och fixade iordning kladdkakan till Sara, som ni kommer få se en bild på sen(ja alltså kladdkakan) men den här datorn kan inte läsa av mitt minneskort så ni får se den när jag kommer hem, men bättre sent än aldrig kanske.

Tycker att Klara kan komma till stan nu så det inte blir allt för sent. Men nu ska jag skriva mail. Kramen<3

230310 why!?

Amanda slutar snart, det ska bli så förbannat skönt om jag är ärlig, jag är verkligen fruktansvärt less nu. Den här dagen har gått så otroligt segt så det är inte sannt. Jag vet ju verkligen vad det beror på, och det är något positivt. Jag längtar, längtar, längtar och åter igen längtar. Jag vill bara att tiden ska gå så att det blir onsdag någon gång.
I eftermiddag ska jag och Tove Baka kladdkaka(Y) på kontoret, kommer bli awesome tror jag. Sedan får vi se, jag ska i alla fall hem och äta sedan tror jag att jag och mamma ska upp och ta kort på Ersboda till mitt IDkort. Så segt.
Och kanske gå på kappahl också, men jag får se.
Just nu hålle rmitt huvud bokstavligen på att sprängas pg a att dom skriker som satan ute i uppehålls rummet, kan dom liksom inte bara hålla en normal jävla ljudnivå!!!???

Jag slutar om 25 minuter, men jag har engelska just nu. läser samtidigt som jag bloggar. Det går inte särskilt bra om jag ska vara ärlig, så det kanske är bäst att jag kanske slutar blogga ändå. Men engelska är så förbannat drygt, även om det är kul på samma gång.

Jag har i alla fall bytt imorgon till friluftsdagen så jag ska vara på nydala (Y) mer tid åt annat :D Totalt awesome, fick med mig Julia också. Men det känns på ett sätt halvdrygt att fördriva 3 timmar bara genom att sitta där faktiskt.
Ska vara på nydala vid 10 imorgon. Vilket innebär att jag kan vara på stan rätt länge på morgonen, sedan direkt till stan när jag får åka från nydala...
Känns rätt skönt faktiskt. Resten av dagen blir det antagligen att vara på kontoret eller något i den stilen..
Men nu ska jag avrunda. Kramen<3

220310 så trött

Har ni bloggläsare typ dött eller något? Det börjar kännas som det faktiskt... Ni skriver inget, men det har ni aldrig gjort, men jag tappar besökare hela tiden!! komigen nu börja läs igen! Det är faktiskt lite tråkigt att det är så få som läser, även om jag inte skulle sluta blogga om jag så bara hade en besökare!

hur som helst så har veckans första dag nu passerat och imorgon är det tisdag! Vilket innebär idrott på Nolia, innebandy, är faktiskt rätt så taggad på det om jag ska vara ärlig. Sedan har jag bara 2 lektioner till,, 2 faktiskt ganska slappa lektioner, mediakunskap och sedan Engelska innan vi slutar 10 över 3 så tisdagar är ändå ganska slapp fast dom är dryga.. och sedan ska jag vidare till Kontoret direkt, jag och Tove ska baka! (jo det är vårat andra hem). Sedan blir det nog något slappt imorgon kväll, typ plugg eller något  den stilen skulle jag tro, inget överdrivet ansträngande i alla fall...
Och sedan är det Onsdag, och jag har kommit fram till att jag måste övertala Annika att jag måste få byta på friluftsdagen för jag kan inte åka till bygdsiljum! Jag har massa andra saker som jag ska göra på onsdag också som jag verkligen måste hinna med. och vill då välja nydala istället! då börjar jag 10 och slutar 1 vilket skulle vara helt perfekt för att jag ska hinna med allt, då är det bara 3 timmar av min dag som tas upp istället för 6½...

Jag och Tove har i alla fall gjort en maskot idag, och jag måste erkänna att den faktiskt blev rätt så söt, ska försöka fixa en bild på den tills imorgon! Men nu ska jag faktiskt ta och sova.. Eller Vänta Borsta tänderna!!
Kramen<3

I brist på andra bilder får ni nöja er med sånna här!


220310 naturkunskap?

Suck, har naturkunskap om en halvtimme, och jag är verkligen inte ett dugg taggad på det alltså! Naturkunskap är verkligen inte roligt, och det är det ämne som jag är absolut sämst i också. Men det är abra att plåga sig igenom det. Ska prata med henne om jag får göra omproven som jag har nästa vecka eftersom jag vill ha dom gjorda så jag inte hamnar efter ännu mer. Jag borde egentligen tycka att naturkunskap är ganska roligt så jag förstår inte varför jag inte gör det.. Men that´s life. Vi kan inte tycka om allt här i världen.

Och påtal om något helt annat så har jag förbannat ont i min axel för att jag suttit i sängen med datorn och det mår mina axlar inte särskilt bra utav, så när jag kommer hem ikväll så ska jag städa mitt skrivbord så jag kan bröja sitta där igen så jag inte får ännu ondare i axlarna, men det är väl som man säger "Är huvudet dumt får kroppen lida" och det är verkligen sant!

Nu är det bara fyra dagar kvar till DÅMet kommer verkligen att bli superroligt alltså! Och jag har just bokat upp ännu mer av veckan. Ska äta middag på kyrkan på onsdag. Missade först samtalet från Linda, ringde upp sedan laggade min telefon och den la på av sig själv.

Aja, nu ska jag sluta skriva så förbanant mycket som ändå ingen orkar läsa!




220310

Juste det glömde jag ju säga igår. Jag såg på film igårkväll. Gremlins, den är ju verkligen hur bra som helst!
Om ni inte redan har sett den så måste ni verkligen se den alltså. Superbra film och hur söt som helst!

Sitter i skolan nu och ska snart gå och äta frukost innan vi börjar om cirka en halvtimme. Är inte alls särskilt taggad om jag ska vara ärlig. Men men sånt är livet, vilket vi alla vet. Och jag är less på folk som inte kan hålla käften på mornarna. Måste man hålla på och skrika klockan 8 på morgonen? NEJ!!!!!!
Vill ha lugnt och skönt på mornarna! Men det verkar inte någon annan vilja alltså!

Ja,ja jag orkar verkligen inte skriva mer är bara less på att folk leverom så här tidigt. LIKSOM TYSTA!!!


210310 ich vermisse dich

Amanda är trött och sliten, vill sova men jag orkar verkligen inte det heller. Jag känner mig nervös men jag vet inte för vad, för jag har verkligen inget att vara nervös för..
Jag är väldigt peppad på morgondagen, av flera olika anledningar. Jag vill mest bara att tiden ska gå, rulla vidare och att det ska bli Onsdag, även det av flera olika anledningar. Jag är ändå halvpeppad på Bygdsiljum faktiskt, det är frihet att åka slalom!
Sedan såklart en massa andra saker också som jag taggar till 1000%. Och jag tror att det är det som gör att jag känner mig nervös faktiskt. Och för varje minut kommer det närmre, jag taggar mer för varje dag som går!

Dagen som varit i alla fall har jag inte gjort något alls, var på Mariakyrkan ett tag idag innan jag drog hem och satte mig vid datorn där jag suttit större delen av dagen. Bara tagit det allmänt lugnt med andra ord, en lugn avslutning på veckan som jag lovade mig själv. Och nu kallar sängen. Ska bara packa ihop datorn först. kramen<3

ich vermisse dich



200310

Jag har en sjukt irriterande låt på min hjärna just nu! Säkert!-Vi kommer att dö samtidigt du och jag
Och jag kan inte ens med bästa vilja påstå att den är särskilt bra. Men det är väl en sån låt som fastnar på hjärnan antar jag. Hur som helst så var det inte det jag skulle blogga om var min tanke, jag hade egentlligen en tanke med det här blogginlägget men det verkar som bortblåst. Det var nog inget viktigt med andra ord..

Imorgon blir det en tidig dag, söndagar som brukar vara min sovdag egentligen(om jag har någon sånn alls alltså). Men måste upp där vid 8 någon gång för att jag ska hinna till Mariakyrkan i tid,och det tar ett tag att åka buss tid, men vi får se hur pigg jag är när jag kliver upp om jag kanske inte skippar att vara där vid 10 och tar en liten sovmorgon i alla fall... Men dit ska jag hur som helst.
Blir nog ett rätt lungt avslut på denna vecka faktiskt, och det behövs verkligen som ni kanske har förstått?
Det blir hur som helst ett lugnt avslut på en intensiv vecka!

Sitter just nu och är jätte peppad på DÅMet nästa vecka! Det kommer verkligen bli hur roligt som helst, hoppas jag i alla fall, men varför skulle det inte bli det liksom? UNF är alltid underbart, och det kan inte bli fel, inte så fel att det inte skulle kännas ovärt att ha åkt på något!
Jag är i alla fall väldigt peppad på DÅMet.
Egentligen är jag peppad på hela nästa vecka bara för att få träffa S, väldigt peppad och jag är glad att det är söndag imorgon, det innebär att det inte alls är många dagar var tills S kommer tillbaka! Dagarna går så fruktansvärt snabbt och det känndes nyss som det var en vecka till S skulle komma tillbaka.

Men nu är det dags för mig att sova. Kramen<3

DÅMet ifjol i skellefteå! Saknar faktiskt!



200310 Effektivt!

Nu har jag och Tove varit väldigt effektiva den här veckan! Vi har hunnit med fika med apberget, fika på café station (med smurfupptäckande), göra bildspel, fixa blogg. Nu är det bara mötet på måndag med VLN kvar innan det är DÅMet nästa helg. Jo vi har hunnit en hel del, vi är effektiva Tove!
Min vecka har varit ganska fullproppad med saker att göra, men å andra sidan har det varit en rolig vecka också. Den har gått hur snabbt som helst verkligen. JAg tror inte jag haft en enda ledig dag den här veckan faktiskt.
Måndag: Fika med Tove, sedan kontoret och sen till Maria kyrkan. Tisdag: tror jag faktiskt inte att jag gjorde något, men jag vet inte:O Onsdag: Fika/möte på mekka med Apberget.se sedan kontoret och bowling på kvällen. Torsdag: Var jag i kyrkan. Fredag: Skola(som alla dagar utom måndag onsdag), kontoret och fixa header, sedan kyrkan till ca halv 11. Lördag: Kontoret större delen av dagen. Söndag: Ska jag vara på kyrkan hela dagen (nästan).

Effektivitet kanske vi kan kalla det? Men det är skönt att ha något att göra ändå! Nästa vecka kommer bli en aning lugnare ändå faktiskt, även om jag ska till skellefteå på fredag och sedan inte ska sova hemma under helgen men.
Det är ändå skönt att få saker gjort även om det ibland blir så att man tar slut på all kraft man har och det kanske inte är så bra i längden. Men nu orkar jag faktiskt inte skriva mer.

Länk till bloggen:
http://unfvasterbotten.blogg.se

Saknar Kongressen<3




190310

TRÖTT!!!!

Verkligen trött. Kom hem vid 23:00 idag och kan lova att jag var less då. Jag hade då varit hemifrån i ca 15,5 timmar. Det tar på kroppen att hålla igång hela dagen, och dessutom hålla humöret på topp hela tiden också, det är ganska jobbigt efter ett antal timmar. Man behöver ibland lite tid för sig själv också.
Nog för att det jag gör är roligt, men det tar ändå på kroppen.

Var i skolan idag och gjorde klart bilden jag valt att kalkylera av, det tog närmare hela lektionen faktiskt. Det var mycket pillergöra med det och jag ska tydligen fixa till den ännu mer, men det tar inte så hemst lång tid. Efter skolan åkte jag och satte mig på kontoret och gjorde en header till våran UNFblogg som ännu inte existerar, men en header är gjord, och alltid är det något, eller hur? Den är långt ifrån avancerad, tvärtom den är så enkel så att det är inte sant. Men den har ändå ett budskap i sig på något sätt tror jag. Jag lär väll länka till bloggen när vi har skaffat en.

I alla fall så drog jag mig sedan vidare till kyrkan och lagade tacos med Tanzanera, njöt av en god middag. Körde twister och tittade på när dom körde twister. Sedan åkte större delen av gruppen tilll sina hem bara J kvar och alla vi som var kvar satte och och sjöng singstar och hade allmänt trevligt. Tror vi började plockaihop att vid halv11 och sedan var jag hemma 2300, efter en lång dag somsagt.

Imorgon ska jag in till kontoret(igen, oväntat va?), jag och Tove ska nog välja ut bilder till ett bildspel som vi ska göra till UNF (västerbotten). Och jag ville ha hjälp att välja ut bilder, så min externa hårddisk ska med, ska även flytta över de bilder jag har på mammas dator. Men eftersom jag skrivit det här inlägget i omgångar och klockan är 01:12 nu så ska jag sova nu så jag vaknar när jag ska upp. Kramen<3

Saknar sportlovetslägret och folket!


180310 (2)

Intensiv kväll, intensiv dag, eller rättare sagt dagar kanske jag borde säga. Jag är trött och less och ser verkligen framemot att få sova, ska bli så otroligt skönt alltså. Ser framemot morgondagen också om jag ska vara ärlig, varför vet jag inte men. One day closer kanske? Har bara en lektion som för den delen är 3 timmar lång, men fortfarande. Det länns så otroligt konstigt att det är fredag imorgon, den här dagen har verkligen varit hel knäpp alltså.  Skola Tisdag, torsdag och fredag, men jag klagar inte, det har varit otroligt skönt också. Har inte fått så mycket vettigt gjort, eller det beror på vilken plan man ser det. Jag har fått en hel del inom unf gjort som jag inte gjort förut. Har bokat upp mig för nästkommande vecka också. UNF är liksom bara för fint, det borde alla inse!
Nu är det inte så mket jag bokat mig för nästa vecka men. Möte måndag, fika med Sara (okänd dag), skellefteå på fredag(inte med UNF) och DÅM fredag-söndag. Onsdag är det friluftsdag, bygdsiljum, hur tänkte jag egentligen? Jag borde frågat om jag fick lämna min saker där i 2 veckor när jag var där sist, åh så drygt att släpa med sig dom på onsdag.

Det känns som en evighet tills det är onsdag, men det är nog för att jag har måndag i mitt huvud. Och eftersom det känns som om idag är första dagen efter lovet för mig. Ja vi var ju ledig Måndag Onsdag, men det känns inte som vi var i skolan i tisdags. Så allt har blivit fel, det kommer gå super snabbt tills det är Onsdag liksom.
Men nu ska jag sova, och njuta av att förhoppningsvis somna på dirren. kramen<3


180310

Jävla omdömen.... Jag hatar mina omdömen, fast de egentligen inte alls är särskilt dåliga faktiskt. men jag är verkligen less. 2 av ämnene är inte så särskilt bra. Men inte superdåliga. JAg har redan bättrat mig i en av dom. Men men... Det är inte så allvarligt som det kanske låter. Men naturkunskapen kan ta sig. Och median står det att jag ofta lämnar in uppgifter sent pga olika anledningar. Nej inte olika anledningar, för att jag har haft många andra restuppgifter som jag inte har lämnat in som jag har lämnat in nu. Men det känns ändå inte bra.. Men det är inte dåligt heller, jag menar jag gör faktiskt mitt bästa.
Sedan naturkunskapen är inte min grej, men jag ska ta tag i den, jag ska plugga jävel, men det är verkligen inte min grej alltså. Och jag har inte missat stora delar av kursen. Jag failade för att jag inte kunde. Och hon förväntar sig att jag kan göra omprov samma dag som hon säger att omprovet är, vad förväntar hon sig egentligen? Och visst att jag missade senaste provet men jaja!!!! Sluta whina på mig! Jag gör faktiskt mitt bästa ändå. Och hon lyssnar inte ens när jag säger något. Men jag ska fixa det, det ska jag. Ska ta tag i det nu när jag fått bort det andra så.. Har bara ett fåtal uppgifter kvar nu.
Men det känns som det är mer än vad det faktiskt är. Och sedan är det så att de omdömen som faktiskt är bra väger över så! Jag är nöjd fast jag inte är nöjd. Jag är inte lika nöjd som förra terminen, men jag har börjat ställa för höga krav på mig själv och villl prestera bättre än vad jag kanske kan. Och därför blir allt så dåligt fast det egentligen är bra. Sedan har jag varit ganska ut pumpad sedan skolan började, men nu har jag tagit igen det och är jätte peppad på att få bort allt och verkligen komma ikapp igen.
Det lär nog bli att ta en plugg dag i helgen och göra naturkunskapen och skriva lite på engelskan, eller mycket rättare sagt.

Är trött fast jag är pigg, hur kommer det sig egentligen? Jag är jätte trött, jätte less samtidigt som jag är pigg och jätte peppad. Det är inte logiskt alls.
Jag har gjort uppgifterna för idag, så nu ska jag jobba med något annat medans jag faktiskt har tiden. Nästa lektion börjar om typ 20 min sedan slutar jag 15:20 tror jag...

160310 you

There will come a day when there be no pain, no heartbreaks or worries about tomorrow.

Well, so true! Jag ligger är och ska alldeles strax sova, är lycklig för att jag har sovmorgon imorgon, dock inte så länge som jag kanske hade önskat att jag hade det men. Klockan 10 ska jag på möte på Mecca med någon människa från apberget. Oj så länge sedan det var jag var där, måste vart i Augusti eller något. Men inte mig emot heller liksom. Jag gillar Cafeér så. Sedan ska jag till tandläkarn 13:40 och jag ska hinna vara på kyrkan också, så direkt efter jag vart hos tandläkarn så ska jag till kyrkan, ska ge (nästan) all min lediga tid dit nu de närmaste veckorna. Jag måste faktiskt göra annat också. Ska träffa Sara nästa vecka när hon kommit hem från england också, då skulle vi typ gå och fika. Sedan är det inte så mycket annat jag vet om just nu. Funderar dock på om jag ska åka ner till Övik någon dag och hälsa på Kim, men vi får se hur det blir med den delen...

I wish you were here right now! Jag vill, jag vill jag vill! Jag behöver. Men det som inte dödar det härdar, och den som väntar på något gott väntar aldrig för länge..
Jag längtar verkligen så jag typ spricker, countdown. vill, jag vill jag vill! I want you to be here.
Kan inte ens vänta tills jag får träffa dig nästa gång, längtar så fruktansvärt mycket.


Om du bara viste hur mycket du gjort för mig, fast du inte vet.
Om du bara viste att allt du gör får mig att må bra. Att allt du säger
Blir något positivt för mig.
Var enda liten sak du säger som är laddad med något bra får mig att växa.
Dina ord ger mig energi och du ger mig ork.
Energin att vilja och orken att genomföra det.
Du är en pelare jag kan luta mig emot, känna trygghet.
Som stöttar mig när jag helst bara vill falla ihop.
Din närhet ger mig trygghet.


160310

Ska plåga mig själv att vara kvar på skolan idag bara för att jag verkligen inte tänker få någon frånvaro den här veckan, jo jag lär få frånvaro på idrotten ändå, men utöver den för jag orkade verkligen inte vara med. Jag är så fruktansvärt trött och vill egentligen vara sova just nu. HAde sjukt svårt att somna inatt och jag vet verkligen inte varför.  Men trött är jag så fruktansvärt.
Men ska göra mitt bästa ändå, mer än så kan jag faktiskt inte göra. HAr i alla fall hål till 11:40 just nu. Och jag blir mer och mer taggad på att åka hem hela tiden, men jag har ju ingen anledning att åka hem direkt, jag menar jag är faktiskt bara trött och det är ingen anledning att åka hem, och det är faktiskt självförvållat att jag är trött, så är huvudet dumt får kroppen lida, brukar det inte heta så?

Pratade nyss med Sara, och sjukt avis jag blev på henne nu alltså. Hon åker till England på typ Torsdag och kommer hem nästa Onsdag. Hur orättvist är liksom inte det. Sjukt orättvist, jag vill liksom åka till england.

Men nu ska jag faktiskt försöka göra något vettigt, dock vet jag inte vad men.
Kramen<3

150310 so?

Jag är inte van, jag är verkligen inte van. Jag vet inte vad det är med mig längre... Allt är upp och ner, ut och in. Det är bara komplicerat. Vet inte alls vad jag ska säga längre. Jag vill bara att det ska vara över, att det ska sluta, gärna nu, helst igår. Dagen har varit underbar, men samtidigt skit jobbig.

Hade väldigt trevligt när jag och Tove var och fikade på Café station, det behövdes verkligen kan jag säga. HAde trevligt. Sedan åkte jag och tog sprutan och satan vad jag gruvade mig för det alltså. Det var verkligen inte kul, men det gick faktiskt bra trots allt. Åkte sedan tillbaka in till stan och satte mig på kontoret med Tove och Sara, fick faktiskt några vettiga saker gjort, skickade ut en ledar utvärdering från lägret och ja.
Sedan fick jag med mig Tove till Kyrkan också (Y).
Nu ska jag försöka få tag på S sedan ska jag faktiskt lägga mig.

Why so hard?


140310

Okey...

Nu dog jag.... Jag hade skrivit ett as långt blogginlägg, eller nä normallångt. Och skulle precis publicera det, ni tror inte att satans jävla FIREFOX hänger sig då? Självklart gör det de. Är inte det ganska typiskt egentligen.
Åh så less jag blir....
orkar inte ens försöka skriva om det om jag ska vara ärlig...

Var på Bio med Diza och såg Alice in Wonderland. Helt klart godkänd, inte superbra, men långt ifrån dålig. Såg den alltså i 3D.
Imorgon blir det Fika med Tove, ta spruta och antagligen kyrkan på kvällen. Ska nog förbi på kontoret också tror jag, men har inte riktigt bestämt mig ännu. Jag vet i alla fall att jag ska lägga mig nu. så godnatt<3

130310 complicated

förlåt för dålig uppdatering!! Men jag orkar verklgien inte om jag ska vara ärlig.
Ska strax sova, ska upp tidigt, ska till kyrkan och ska verkligen inte försova mig alltså.. Sedan längtar jag till på måndag, otroligt mycket faktiskt. Vet inte varför men vill bara att det ska bli måndag alltså.
Ska förbi kontoret och se om S jobbar, vilket jag hoppas att hon gör för jag skulle verkligen, verkligen behöva prata med henne.
Men nu ska jag bara skriva av mig alla tankar så sluta läs om du inte orkar!!

Det är för komplicerat för att vara enkelt och för enkelt för att vara komplicerat. Det är jobbigt och det skaver. Det gör ont och det svider. Men samtidigt är det de mest underbara som finns! Du är så fin, så fin så fin så det är inte sant. Om du bara vist hur mycket jag verkligen tycker om dig. Jag skulle kunna gråta av lycka för att jag fått lära känna dig. Jag skulle kuna studsa av glädje för att du finns i min närhet. Kunna göra vad som helst för att visa min tacksamhet att jag fått lära känna dig. Just dig av alla personer. Du är den finaste, mest underbara personen jag någonsin har träffat. Du är inte som någon annan, du är helt unik. Och jag gillar dig verkligen. HAr aldrig någonsin kunnat öppna mig för en person som jag gjorde för dig. Det var som om du redan viste. Som om du kunde se rakt igenom mig. Är så otroligt lyckligt att du finns i mitt liv just nu. När jag verkligen behöver det. Att det är just du!
Tack för att du finns. Du har gjort mer än du anar på dessa dagar!!

Nu sova. Kramen<3

Why so complicated?


110310 home

Är hemma nu! Eller ja det har jag egentligen varit ett bra tag faktiskt men jag har helt enkelt inte haft orken till att blogga ännu. Egentligen har jag ju inte det nu heller eftersom jag halvt sover redan nu. Jag har en massa saker att skriva och jag vill att Ida ska logga in på msn!

Hur som helst så har dessa dagar varit helt fantastiskt underbara faktiskt! Det har nog varit bland de bästa dagarna i mitt liv om jag ska vara ärlig! Underbara människor, deltagarna var snälla. Ja som deltagare ska vara alltså ;)
Underbara ledare!!
Och inga benbrott men däremot ett akutenbesök för en av v¨åra deltagare, dock var det som tur var inget allvarligt.

Och mycket slalom blev det också. Men det slutade med att jag har blåsor på båda mina ben, det däremot kan jag lova att det är allt annat än skönt. Många nya människor har jag lärt känna också! Det är alltid roligt att lära känna nya människor. Det har helt enkelt varit helt fantastiskt.

Det blev inte så mycket bilder, för jag hade verkligen inte tid att fota och jag ville inte ha med min kamera i backen om utifall att jag skulle rammla. Men jag tror det är kring 70 bilder, men då är frågan hur många som verkligen är något att ha och som går att använda. Det är nog en bråkdel av alla de bilderna. Men dessa bilder kommer nog imorgon skulle jag då tro. Nu är jag nog koncentrerad på att skriva klart detta blogg inlägg och sedan få lägga mig ner och sova. Ska ta mig en rejäl sovmorgon imorgon, och den är välförtjänt, enligt mig alltså!

Är överlycklig för att lägret vart så fantastiskt bra. Och jag ska skriva om lägret imorgon. Men jag har en massa saker jag måste göra imorgon, ska bland annat ner på kontoret. Men ni ska få en inlägg om det!
Nu blir det sängen för mig del. Kramen<3

Tack S<3

Kongressen i göteborg<3



070310

Jag lever faktiskt, jag är bara lite upptagen av mig nu när Emmeli är här eftersom det inte är så ofta man får f´träffa henne så måste man hinner umgås mycket med henne innan hon åker. Det verkligen SUGER verkligen att Sverige är ett så avlångt land och att allt ska vara så förbannat långt bort hela tiden! Om Sverige bara kunde krympa och dra ihop sig lite så det blev lite mindre avstånd mellan allt, tänk så mycket enklare det skulle vara!
hur som helst så har jag vart med folket på stan idag och det var faktiskt riktigt trevligt måste jag säga. Annars har jag faktiskt inte gjort något, borde ha gjort en massa saker, men ni vet hur jag är, kommer oftast inte längre än tanken faktiskt.

Däremot blir det en massa att göra imorgon istället. Ska packa allt som jag ska ha med mig när jag åker till bygdsiljum imorgon. Jag har inte alls börjat packa. Snacka om att vara ute i sista sekund? Packa samma dag som jag ska åka. Vilken planering jag har? Dock kan jag säga att jag faktiskt bestämde mig för att åka idag!!
Men det kommer bli kul att äntligen få åka slalom, längtar veerkligen hur mycket som helst alltså!

Åker som sagt imorgon eftermiddag och kommer hem på torsdag kväll/eftermiddag så jag vet inte hur mycket bloggande det blir, eller om det ens finns internet där. Men datorn ska med för hursom msåte jag plugga. Och jag kommer ha med mig TPkabel, för om det inte finns trådlöst kanske det finns vanligt?

Nu ska jag fortsätta kalkylera av den bilden som jag hållt på med i flera timmar!!


060310

Förlåt att jag är helt värdelös på att uppdatera min blogg på dagarna för närvarande, känner att det alltid blir kring 5 i tolv tiden. Men jag har verkligen inte tid att uppdatera min blogg på dagarna längre, därför får det bli på kvällarna/nätterna. Men det är bättre än inget alls eftersom jag ändå bara vill skriva av mig!

050310

Jag är glad, överlycklig super mega jätte glad!
Samtidigt förvirrad. Det är så mycket intryck och känslor och gärna allt på en och samma gång.
Glad utåt, glad inåt. samtidigt som jag är ledsen, det går inte ihop. Det är inte alls logiskt. Borde lösa sig gärna nu på en gång. Varför kan inte allt bara bli som det var för en månad sedan?
Men jag är lycklig, väldigt lycklig också. Emmeli kom hit från Stockholm idag och ska stanna hela helgen. Det är verkligen hur Awesome som helst. Har saknat henne så otroligt mycket så blev ju överlycklig när hon kom. Så det lär bli att umgås med folket i helgen. Men mamma kommer hem från 2 veckor i egypten imorgon också! Ska bli skönt att hon kommer hem igen.

För närvarande sitter jag och hostar och snorar och vill inget hellre än att jag bara ska bli frisk nu. Vill vara frisk på sportlovet och jag vill verkligen åka till Bygdsiljum på måndag. Sedan är det Emelies begravning på fredag(observera stavningen på de namnen för er som blev förivrrade), då måste jag också vara frisk, men det är en hel vecka tills dess.
Jag ska alldeles strax lägga mig och sova och kurera mig. Och så att jag är pigg imorgon när mamma kommer hem.

Förövrigt är jag väldigt avis på alla er som är på house of metal bara så att ni vet det!!
Nu blir det sova! Kramen<3

En av bilderna som jag gjorde till medieproduktionen!




040310 godnatt

Vaddå less? Vad är det för något?
Sitter, eller snarare ligger här i soffan och hostar tills det känns som om mina lungor ska följa med upp. Jag ahr varit med om värre, men det här var verkligen inte roligt. Mina ögonlock vill falla ihop, men jag vägrar låta de göra det. Vill vara vaken en liten stund till.  Eller jag ska stänga datorn på direkten när jag skrivit klart det här och faktiskt lägga mig, behöver verkligen sova. Imorgon kommer Emmeli till Umeå, längtar otroligt mycket. Hon ska komma ut till NTI då och jag tror inte att någon alls förstår hur underbart det kommer att bli!

Kvällen blev underbar, bättre än jag kunnat föreställa mig. Tack allt underbart folk för en så fin kväll. Mycket, väldigt myket skratt, och det är välbehövligt just nu.
För övrigt vill jag tillägga att jag har underbara människor runt om kring mig, och tackar alla(ni vet vilka ni är). Ni betyder oerhört mycket för mig<3

Nu blir det sängen för min del!

En annan version från igår, vilken är bäst?


040310 hosta

hosta, hosta, hosta och ännu mera hosta, det är allt jag har att säga just nu. Hostar och kraxar hur mycket som helst. Slemhosta, nej försvinn snälla! Orkar inte med det här alltså. Vill bara att hostan ska försvinna!
Och min dator dör snart, det är inte okey. Jag ska tigga skjuts av min bror till kyrkan för att jag inte orkar gå dit i den här kylan, hoppas han kan vara snäll med sin syster.
Kommer garanterat skriva mer när jag kommer hem också. Ska sätta mig på kyrkan och läsa. Orkar inte ta med mig datorn eftersom den ändå dör snart, eller ska jag ta med mig den? Vi får se hur mycket ork jag har. Borde verkligen plugga! HAr massor av plugg, men det lär bli sportlovsplugg tror jag. Måste på all tid jag har över plugga och få bort restuppgifter.

Jag är fortfarande väldigt förvirrad. Väldigt väldigt, väldigt förvirrad alltså. Ska maila S och fråga om hon har tid att träffas imorgon, ska försöka hinna det innan jag ska åka, så det är bäst att jag gör det nu innan datorn dör också!
Men vi hörs senare, kramen<3



Vill att allt ska bli bra igen!

040310

Är less på mitt halsont nu, kan någon bota mig ifrån den, i så fall skulle jag bli väldigt, väldigt glad, för jag okrar inte med det här! Och jag vill verkligen vara frisk imorgon när Emmeli kommer hit! Taggar så fruktansvärt mycket, det är faktiskt 2 månader sedan hon var här sist! Fast tiden har gått otroligt snabbt. Och sedan åker hon hem igen på söndag kväll eller på måndag tror jag. Och på måndag åker jag som sagt till bygdsiljum. Men helgen kommer bli helt awesome alltså! Ska försöka fota mycket. Men typ alla andra ska på house of metal, men jag hade inte råd, men det blir säkert awesome ändå!

Nu ska vi alldeles strax ha Svenska, sedan engelska innan vi slutar. Sedan ska jag till stan och träffa C. Sedan hem, middag innan jag ska till kyrkan, om jag orkar alltså!
BTW så laggade TV programet sönder och det gick inte att exportera det S: Men tror att kajsa fixade det faktiskt.
Men nu börjar jag. Kramen<3

030310 inte som det ska

Satsar på ett inlägg i förvirringens tecken just nu. För jag vet varken in eller ut, upp eller ner och det är värre än vad det har varit de senaste veckorna. Allt bara vänds ut och in gång på gån. Rivs upp och rörs till. Vet inte vad jag ska göra längre, eller vad jag vill. Livet är komplicerat och jag orkar inte med det. Vill att allt ska vara som vanligt igen alltså. Att allt ska lösa sig, gärna här och nu, helst igår! Dagen har sugit totalt. Ogilitig frånvaro en lektion, borde vart sjukanmäld, ska prata med Tina imorgon. Åkte hem efter Kajsas lektion. Glömde matteboken hemma så kunde inte plugga till provet imorgon, kommer faila fast jagg tycker det är lätt egentligen. Är sjuk, kan inte svälja och tycker att det mesta känns jobbigt pga att min ork är obefintlig. Ska sova strax och återhämta mig inför morgondagen, som kommer vara sjukt jobbig känner jag på mig... Ska träffa C imorgon eftermiddag, efter hur längesedan som helst.

Har mailat Ingrid och fått fina svar. Tack, det behövdes verkligen. Någon som verkligen bryr sig, och som faktiskt visar det. Fick skriva av mig, vilket behövdes.

Har varit allmänt lat ända sedan jag kom hem och faktiskt inte alls engagerat mig i något som jag borde ha gjort.
Men nu kallar sängen och sova för att återuppbygga min ork, i alla fall en aning. Imorgon är en ny dag, med förhoppninsvis nya möjligheter också!

Vet inte vad jag tycker om den egentligen. Vad säger ni?(kommentera!!! jag vet att  ni läser så då kan ni säga vad ni tycker om bilden?!!!)


020310 sjuk

Är trött less och sjuk! Vill sova, ska sova. Ska till skolan imorgon, ska plåga mig själv att åka till skolan, endast pg a en enda sak! Och det är att jag ska redigera klart filmen. Blev nästan klar idag. Bara 2 inslag kvar, sedan är det eftertexten som ska göras. Och det ena inslaget hade jag klippt och klippt. Sedan visde det sig att det fanns en version som redan var klippt, så ska ta den imorgon. Så man skulle kunna säga att det faktiskt bara är ett inslag till att lägga in. Sedan kolla igenom det, redigera det lite till. Sedan ska nog allt vara klart. Det ska nog inte ta sådär våldsamt lång tid. Sedan har jag båda kamerorna i mitt skåp, och jag kan inte nå hemskt gärna ha dom där.  Tror inte att det skulle vara så uppskattat av mina l'ärare heller. Men jag tror faktiskt helt ärligt att jag ska åka hem efter det och kurera mig, dricka te och se på film!! Tror inte jag kommer att orka så särskilt mycket mer faktiskt.

Min dag har i alla fall varit helt underbar, mycket skratt i alla fall! Sket i idrotten imorse och var på skolan vid 10 sm jag tidigare sa. Sedan Media med Kajsa efter Lunchen, skrev på Manuset och gjorde frågor till intervjun, som vi för den delen aldrig gjorde! Sedan åkte vi (jag, häggen, Malin O och Kajsa) ner till hamnmagasinet och spelade in studiodelarna till programmet. Verkligen sjukt roligt var det. Mycket skratt, ni gjorde verkligen min dag ska ni veta!! Så mycket skratt, och mycket effektivitet. Blev klar på kanske en timme eller så. Sedan tillbaka till skolan för att sätta sig och redigera, och klippa och ännu mera skratt. Satt i 2 och en halv timme innan jag väl åkte hem. Skolan var rätt öde vid 5tiden så. Och nu ska jag lägga mig. Kramen<3

Tack Kajsa, Häggen och Malin O för att ni verkligen gjorde min dag! <3

Sjukling, och det är inte okej!



020310

Sitter på skolan nu och känner mig egentligen inte alls särskilt pigg om jag ska vara ärlig, men jag plågar mig själv att vara här för att vi ska filma. Men egentligen har jag ingen ork alls. Men eftersom jag har manuset så måste jag vara här. Och jag ska strax sätta mig och fortsätta skriva på manuset så att det är klart. Och egentligen borde jag ringa till mikael och fråga om vi får intervjua honom idag. Men eftersom jag inte har någon röst så går det inte så bra. MEn jag ska göra något vettigt i alla fall.

Tog mig sovmorgon idag, och verkligen. Det var hur skönt som helst. Det har nog aldrig varit så skönt att sova som det var i dag, och det behövdes verkligen.
Så var på skolan vid kvart i 10, och nu sitter jag här. Och ska strax sätta mig och skriva på manuset somsagt.
Men nu är det bäst jag går och gör det så jag får det gjort, och hoppas på att Häggen kommer snart så att jag kan be henne ringa.

010310

Jag orkar inte, jag orkar inte, alltså jag orkar verkligen inte!  inte nog med att nästintill allt går emot mig just nu så ska jag bli sjuk på köpet också? Någon måtta måste det väl ändå finnas tycker man...
Jag är fruktansvärt trött och kan inte sova. Eller jo, jag kan men samtidigt inte. Jag har bestämt mig för att jag nog ska ta mig en sovmorgon imorgon. Men jag vill samtidigt inte. Jag menar, i need to sleep. och vara pigg när vi ska filma. men jag vill verkligen inte skolka från idrotten. Jag vet att jag endast missat EN enda Idrottslektion sedan jag började gymnasiet. Och har endast 2 lektioner ogiltig frånvaro och 20 min sen ankomst, så jag kan väl ändå "unna" mig att skippa en enda lektion? eller kan man inte det?

Jag ska hur som helst strax lägga undan datorn och lägga huvudet på kudden och sova. Vill skriva en massa, men orkar inte formulera mig i ord för närvarande.
Min dag har i alla fall vart fin även om jag håller på att bli sjuk. Dagen gick snabbt om jag får säga det själv. Och ja, jag har inte gjort mycket vettigt ändå. Eller jo, det har ajg ju egentligen men. Hade prov i alla fall. Och det är nog första gången jag har varit så otroligt nöjd med ett prov som jag var idag. Fast jag vet inte om  jag ska forsätta vara det, för det resulterar oftast i att det går mycket sämmre. Lyckades få en Trojan idag också, för att jag var inne på hemsidan till våran matsal WTF, hur i *******? Det är verkligen inte okey alltså!
Sedan drog jag till kyrkan och hade ingen energi kvar alls, la mig på en soffa och var helt ut pumpad, höll nästan på att somna. Men socialade senare med folk. Och fick alvedon av Ingrid, (trodde jag hade feber, men viste inte säkert). Så jag blev piggare och orkade stanna kvar i alla fall. Och det var det verkligen värt det kan jag säga. Helt underbar kväll. Behövde verkligen få skratta lite kände jag.

Men nu ska jag faktiskt äntligen sova. Och  jag ska ta sovmorgon imorgon så jag är pigg när vi ska filma imorgon eftermiddag. Ser framemot det så! Hoppas bara på att Kajsa kan vara med, det skulle bli SÅ mycket enklare då!
Ska ringa mikael, eller putte imorgon för att fråga om vi kan intervjua de imorgon... Timingen där alltså. Men jag kunde inte göra mer än att försöka få tag på deras nummer, och fick dom lite väl sent för att jag skulle kunna fixa en telefon att ringa ifrån. aja godnatt<3

Don´t look bcak to what we had.

I can live whitout you, and

that´s exactly what i´m doing

right now.

I´ve walked away from you

and left you behind.

But you will always be on my mind!



010310

Jag orkar inte, jag orkar inte, alltså jag orkar verkligen inte!  inte nog med att nästintill allt går emot mig just nu så ska jag bli sjuk på köpet också? Någon måtta måste det väl ändå finnas tycker man...
Jag är fruktansvärt trött och kan inte sova. Eller jo, jag kan men samtidigt inte. Jag har bestämt mig för att jag nog ska ta mig en sovmorgon imorgon. Men jag vill samtidigt inte. Jag menar, i need to sleep. och vara pigg när vi ska filma. men jag vill verkligen inte skolka från idrotten. Jag vet att jag endast missat EN enda Idrottslektion sedan jag började gymnasiet. Och har endast 2 lektioner ogiltig frånvaro och 20 min sen ankomst