270510 angels

Jag är bäst vad gäller uppdatering av bloggen känner jag, det blir mer nsäta vecka. det är ett löfte eftersom jag just nu dör av plugg..... så bye, nu plugg...

I Miss You! And i will never have the chans to say it to you!


240510

Måndag = skola, och det känsn  faktiskt inte alls särskilt roligt om jag ska vara ärlig. Helgen var faktiskt för bra för att jag ska vilja gå till skolan. Tycker vi spolar tillbaka tiden till lördag morgon kockan 06:00 så jag får lite mer tid att umgås med Hornarna, för helgen med er var verkligen awesome. Även om den blev väldigt, väldigt lång så var det faktiskt värt de till 100% ändå.

Helgen började i lördagsmorgon, när jag gick upp 05:39 för att vara ganska exakt faktiskt och gjorde mig i ordning och pallrade mig ner till stan. Kom till busstationen ganska exakt klockan 6 och samtidigt som jag ska låsa min cykel så kommer Malin och Kristinas buss in. Det kallar jag timing faktiskt.
Och ja, vad gör man då i umeå klockan 6 en lördagsmorgon? Ja vi satt först på busstationen till klockan 7 för jag trodde att McDonalds öppnade då, och vi vandrade dit. Sedan visade det sig att dom inte alls öppnade 7 utan 8 så vi fick sitta på en parkbänk och fördriva tid. Malin som var väldigt trött(konstigt?) la sig ner på bänken och ni tror inte att det är en polis som kommer och kör förbi just då? Jo, och jag kan säga att han som körde bilen kollade väldigt mycket på oss.
Hur som helst så satt vi på McDonalds ganska länge innan vi vandrade till lokalen där jag och Kristina förövrigt somnade. Och ja, vad gjorde vi sen? Vi typ kollade på minibussar och gjorde uträkningar innan vi kollade på den väldigt roliga invigningen *host*. Och sen så gick vi väl på stan, hade trevligt och lyssnade på Cumulus innan vi gick och mötte Vivi och skulle gå och käka. Jag föreslog tre kronor och Vivi säger "tre kronor låter ganska billigt för en pizza, jag är beredd att betala enda upp till 80 kr" Det blev hur som helst tre kronor och det var väldigt gott måste jag säga. Vi hade väldigt trevlig och vi pratade om att Malin haft ont i magen i 3 år, och Vivi frågade vad dom gjort efter 3 månader. Och Malin svarar 3 år, då utbrister Vivi " TRE ÅR!? Gå o dö!" Och jag kan nog tala för både mig Kristina och Malin när jag säger att vi nog nästan dog faktiskt.

Sedan gick vi runt på stan ett tag och lyssnade på musik, handlade till våran frukost och hade bara allmänt trevligt måste jag säga. Vivi var rätt förvirrad och vi fick ha ganska roligt åt det.
Jag, Malin och Kristina så Rongedal, och sedan den alternativa modevisningen innan vi gick tillbaka till lokalen.
Jag och Kristina skulle se på film, men vi båda somnade efter 40 min. så ja jag sov väldigt gott kan jag lova...

200510

Jag känner att jag för det första inte är så bra på att hålla löftet om att blogga om helgen i söderhamn... Som var för 2 veckor sedan nu, det är liksom jag i ett nötskal alltså. MEn jag har och har verkligen haft alldeles för mycket att göra för att ens orka engagera mig i att blogga om det faktiskt. Och jag har faktiskt haft för mycket att göra för att blogga överhuvudtaget om jag ska vara ärlig.
Just nu ligger jag i soffan.lyssnar på musik, pratar med Kristina och pluggar. Men ska alldeles strax gå och lägga mig faktiskt, jag känner att det inte riktigt är rätt tidpunkt att plugga när mina ögonlock förövrigt faller igen snart. vilket jag ogillar starkt faktiskt. För jag vill verkligen plugga alltså.
Men det är dags för mig att stänga av datorn. så ja godnatt då. Kramen<3

Förövrig är Maj snart slut -.-'

saknar


180510

Hoho nu är jag här... igen. efter några dagars uppehåll så bestämde jag mig för att öhrm äntligen blogga? Dock inte om helgen i söderhamn Pg a sjuklig trött het och för att jag faktiskt ska lägga mig och sova nu. Jag sitter endast och blogga för att få tiden att gå medans jag väntar på att jag ska kunna göra mig i ordning och få sova.
Den otroliga tröttheten har slagit till. Men jag har faktiskt varit duktigt ikväll och skrivit lite på en restuppgift i Engelskan, dock kom jag inte så särskilt långt, men det är i alla fall en början kanske.
Imorgon ska jag direkt när jag kommer till skolan skriva om förra helgen i Söderhamn, bara en och en halv vecka försent, men bättre sent än aldrig är det inte så?
Det är i alla fall vad jag tycker.

Sedan ska jag komma ihåg att packa ner Sofies bok så att hon får tillbaka den imorgon, hon har ju bara väntat ett litet tag på den. så det är bäst att hon får tillbaka den nu kanske.
Så jag får se till att komma ihåg den. Sedan kanske det blir att cykla till skolan om det är fin väder så...
Men nu ska jag avsluta. kramen<3

150510 DreamHack!

Godnatt, känns ganska dumt att börja ett blogginlägg med godnatt, men det är ju faktiskt natt just nu så vad ska jag säga då.
Min dag(alltså fredag) var verkligen hur awesome som helst. Skulle in till Umeå och träffa Emmeli, men det gick inte riktigt som planerat, eftersom bussen aldrig kom. Så då ändrade jag mina planer och hoppade på en buss till skellefteå istället. Sebbe och Nicole mötte mig på busstationen för att sedan gå mot mässan/DreamHack. Blev uppmött av Sara och sedan var det faktiskt bara att sätta igång med att Värva. och jag måste säga att det gick faktiskt väldigt bra där i börja, sedan blev det faktiskt bara segare och segare och det kändes lite som om man värvat alla man kunde värva. Men jag värvade i alla fall 5 personer, och jag är grymt nöjd med min insats för dagen. värvade i cirka 5 timmar, och jag kan lova att mitt huvud inte mådde på topp sen, och inte jag heller för den delen.
Och innan jag skulle åka kom världens bästa Sara tillbaka efter att hon ätit och hade köpt en Brämhults Smoothie åt mig, blev rätt lycklig! Den var välbehövlig. Tack Sara<3
Sedan bar det av hemmåt och nu är jag här, och har varit det. Sitter och pratar med Kristina på Msn, vilket inte är något ovanligt, ja att vi pratar med varandra alltså. Det hade varit mer förvånade om vi inte gjorde det kanske eller vad säger du?

Jag ska strax logga ur och änlitgen sova, och ta mig en rejäl sovmorgon också, en välbehövlig sovmorgon för den delen också. Och eftersom det inte riktigt gick som planerat med inlägget om förra helgen, som jag lovat er så får ni det senare idag, ska skriva det direkt när jag är klar/ har vaknat imorgon, men nu skriker sängen på mig...

Julia från drogfritt.nu och jag då! på Dreamhack!!


140510

FÖRLÅT för bad update igen... men jag har varit halv krasslig och inte orkat engagera mig i att blogga. och nu har det snart gått 4 dagar sedan vi kom hem, det har gått 4 dagar rättare sagt, snart 5 så nu LOVAR, lovar jag att ni får ett inlägg om helgen som var idag. jag vet inte när men detr kommer att publiceras ett inlägg om helgen som var idag fredag, bara så ni vet! Ni kommer få bilder också =D

Hur som helst är jag glad över att Kristina och Malin kommer hit nästa helg, och förhoppningsvis även någon annan från Horn. Jag tror den helgen kan bli awesome om jag ska vara ärlig. Kul att ni kommer, men det vet ni redan att jag tycker så jag påpekar det bara så att alla andra också ska veta det ;)
Men nu ska jag faktiskt sova. Kramen<3


110510

Sorry för dålig uppdatering dom senaste dagarna, men jag verkligen inte haft ork eller lust att blogga. Eller lust har jag kanske haft, men jag har verkligen inte haft någon som helst ork. Jag är inte särskilt pigg, det känns som om jag har världens förkylning i kroppen som nästan har brutit ut, väntar bara på att den ska göra det. Men jag ska inte klaga, för det är fantastiskt bra ändå. Det är faktiskt helt underbart bra om jag ska vara helt ärlig. -
Helgen i Söderhamn var verkligen fantastisk, och jag har tänkt blogga om den senare idag/ikväll för just nu orkar jag bara lägga energi på skolan och skolarbetet innan jag ska åka mot stan om cirka en och en halv timme. Och jag vill egentligen bara åka hem nu. Orker räcker inte så väldigt långt faktiskt. MEn jag bloggar som sagt mer om helgen senare. Tills dess får ni ha det så bra!


080510

Jag måste bara påpeka och verkligen göra tydligt att Vivi verkligen är världens bästa Vivi utan tvekan!
Du är underbar Vivi, och det vet du<3  Tack för att du finns! Du betyder verkligen oerhört mycket för mig!

Så jag ligger i min säng på Hotellrummet i Söderhamn och ska strax sova efter en sjukt lång dag, är verkligen dö less om jag ska vara ärlig, har varit igång sedan 06:30 igår morse, det börjar kännas i kroppen kan jag säga. hålla humöret uppe så länge och särskilt med huvudvärk. Men jag har haft grymt trevligt ikväll! Trevligt att få träffa nytt folk och ha grymt roligt. kvällen har bjudit på många skratt, och jag kan lova att jag verkligen behövde det alltså.
Jag ska försöka ta grymt mycket bilder och lägga in sen. Sedan borde jag läsa igenom förhandlingarana till imorgon, och just nu är jag inte alls peppad på att vara på ombudsmötet, men har man tagit på sig något så gör man det också, men det blir säkert bättre tills imorgon tror jag. men nu tror jag faktiskt att jag ska glra mig iordning och lägga mig. är som sagt väldigt väldigt trött!
Men vi hörs imorgon så.  kramen <3

070510

Sitter i söderhamn, äntligen framme. Efter en väldigt,  väldigt seg bilresa. Men nu är vi äntligen framme i alla fall. Och jag har fått träffa världens bästa Vivi!!

070510

Ibland skulle man verkligen behöva klona sig måste jag säga. Det känns ju litesådär. Jag vill verkligen ställa upp. Men jag har lovat att vara på ungdomsträffen. Men jag vill vara på ombudsmötet också. Och ja, det känns som jag borde vara på båda ställena samtidigt, det känns inte så roligt. Det löser sig säkert, eller ja jag hoppas det i alla fall. JAg menar det behövs någon som kan vara ombud på ombudsmötet också, och det kanske inte är så lätt att hitta någon samma dag.  Känner mig lite splittad. Det löser sig

060510

Amanda är less på att inte vara trött idag. jag borde vara trött, jag vill vara trött, jag behöver verkligen sova. Vill sova för att jag vill att det ska bli fredag och jag ska få åka till söderhamn och träffa härliga Underbar människor! Jag har en känsla av att den här helgen verkligen kommer bli underbar! Och den kommer bli GALEN, den kan inte bli annat när jag och Frida är i farten så.
Hur som helst så kommer jag kanske blogga i helgen, det beror på om det finns något internet på hotellet och om det finns tid till det alltså. Men jag tror i ärlighetensnamn inte att det kommer göra det. Men ni lär ju märka om det kommer upp något blogginlägg eller inte. Annars lovar jag att jag bloggar och lägger in blider efter helgen. och påtal om det så undrar jag vars min kamera är, jag borde kanske leta den nu egentligen istället för att göra det imorgon bitti?

Och nu ska jag stänga av datorn, skriver imorgon. Kramen<3

060510

Sitter i skolan och har nyss käkat lunch, eller ja jag käkade fil rättare sagt och om man kan kalla det lunch vet jag inte. Sitter och väntar på att lektionen ska börja och jag taggar verkligen inte. Känner inte alls för att att ha muntilga nationella i engelska idag, helst skulle jag egentligen bara skita i det, fast jag vet ju att jag inte kommer  kunna skippa det så det är ju egentligen lika bra att göra bort det nu på en gång faktiskt.

Har i alla fall sjukligt ont i huvudet, och det kom nu, det var lite onödigt tycker jag. Jag taggar Söderhamn imorgon, grymt mycket, lite synd bara att Kim inte kan komma. Men det är sånna tider nu när alla är sjuka, den tid då man kanske helst vill vara frisk, så sånt är livet.
Jaja, jag ska avrunda nu. Kramen<3

050510 sleep

Sitter fortfarande och diggar Lindas musik, jag har hittat min nya favorit playlist kan jag ju lova! Grymt skön musik som jag sa i det tidigare inlägget, illa att jag bloggar en gång till nu, egentligen orkar jag inte blogga men jag gör det bara för att jag sla ha något vettigt tidsfördriv för att jag faktiskt inte orkar sova, men jag är egentigen jätte trött så fråga mig inte varför jag inte går och lägger mig redan nu för det vet jag faktiskt inte.

Hur som helst så är det engelska nationella, muntila imorgon och jag kan inte ens med lite vilja påstå att jag är taggat, och påtal om något helt annat så har jag glömt den förbannade boken hemma, satan också.. Ja boken jag ska läsa på svenskan alltså, det känns ju inte sådär jätte bra om jag ska vara ärlig.
Jaja det löser sig säkert ändå, i ärlighetens namn är jag mer orolig för det muntila nationella imorgon faktiskt. Jag är verkligen urkass på engelska, eller ja det är ju vad jag tror att jag är i ala fall. Andra brukar säga att jag är duktig på engelska men jag själv tycker verkligen inte att jag är det, men det gäller väll kanske bara att tro på sig själv ibland och inte intala sig själv att man inte är bra, gör man det lär det ju verkligen inte gå bra...

Sedan taggar jag hur mycket som helst att få åka till Söderhamn i helgen, jag är verkligen sjukt peppad på att få träffa folket. Ja nu är det ju inte precis så att jag känner alla som ska dit men nån/några av dem som ska dit är det rätt länge sedan jag träffade. Så det kommer bli kul att träffa dem/den igen. Sedan vissa andra träffade man ju faktiskt på DSSen!

Men nu tror jag att det är dags för mig att avrunda detta inlägg och lägga mig för jag är som sagt ganska trött och behöver verkligen sova. Så Godnatt<3

Och jag bjuder på en inte fullt lika fin bild från Örebro ifjol<3


050510

Jag sitter hemma i min säng (vad nu det hade med saken). Min dag har väl varit sådär kanske. Jag orkar helt ärligt inte engagera mig i hur min dag har varit faktist för den har varit både upp & ner och jag kan bara konstatera att det finns idioter, men det var egentligen inget nytt faktiskt.

Nog om Idioter för det finns annat som gjorde min dag värd idag. DS möte med Bästerbottens DS, och det är aldrig fel faktiskt. Även om vi tyvärr stressade oss igenom nästan hela mötet, vilket är synd eftersom man ibland kanske skulle behöva vara lite mer djupgående på vissa punkter, men det är ju som sagt bara min åsikt. Det var ett bra möte i alla fall och det tog lite mer än en timme, lagomt långt för ett MSN-möte tycker jag. Jag tycker att det där med MSN-möte är ganske bra faktiskt bra, även om det inte direkt är det bästa alternativet för att ha ett möte kanske. Men det är simpelt och man behöver inte engagera sig så mycket i att ta sig någon stans för att ha ett möte. Så därför tycker jag att MSN-möte är ett väldigt bra alternativ, även om man kanske inte kan gå så djupgående på alla punkter och inte ha några direkt vettiga diskussioner kanske, det är svårt att ha en diskussion så då det lätt blir så att man missuppfattar varandra, vilket inte alltid är så bra kanske.

Hur som helst så sitter jag och lyssnar på
Lindas playlist och jag måste säga att hon har grymt bra musiksmak, bara så att ni vet det!
Men nu ska jag gå och sätta mig och se på grey´s anatomy!


040510

Min mobil är inne på lagning... igen. Hoppas dock att det inte tar allt för lång tid den här gången, vill verkligen inte vara utan den allt för länge alltså.

Hur som helst vill jag avreagera mig idag, för jag ligger hemma och är sjuk vilket inte alls känns särskilt roligt om jag ska vara ärlig och jag har varken tid, lust eller ork att vara sjuk för den delen heller. Jag åkte hem ifrån skolan idag för att jag verkligen inte orkade vara kvar. Och sedan jag kom hem vid halv 1 har jag legat på samma ställe i soffan (nästan då). Ja inte konstant alltså.
Hur som helst nu till det jag ville ha sagt egentligen.
Jag blir ganska less på folk som hela tiden klagar, nu är det inte så att jag säger att man inte ska få klaga, för det behöver man verkligen göra. Men det jag stör mig på och blir less på är folk som konstant klagar hela tiden. Och får allt att låta som att det är så otroligt syndom dom. Folk får gärna klaga till mig, men snälla med måtta?
I-landsproblem är inget att klaga om hela tiden, visst behövs dom också vädras på, men ni får det att låta som om det var världens katastrof/problem för närvarande. Jag kan förstå att det för mig som utomstående kanske kan vara svårt att förstå vikten eller tyngden av det personen klagar över. Men jag tycker att man kanske ska tänka på hur man framställer saker. Jag ogillar verkligen när folk "tigger" efter uppmärksamhet för att det är så syndom dom. Det är inte så att jag inte bryr mig, för det gör jag. Men jag vet att alla är olika, och jag måste finna mig i att vissa personer är så. Men jag tycker att det är ganska irriterande.

Där med inte sagt att folk inte få klaga till mig, för det frå folk gärna göra, och det jag skriver om nu handlar trots allt inte om folk som är mina vänner!

Och sorry för dålig uppdatering, men har inte haft någon ork alls