022811

Tjobba polarn!? Jag har sjukt tråkigt, jag vill ungefär bara lägga mig ner och sova, vilket faktiskt var planen också, kommer bli galet skönt.
Tisdag imorgon, och jag peppar faktiskt tisdag, jag peppar skolan, jag tycker att det är tråkigt att vara hemma, även om det bara är för att det är kväll, och jag vet att det är skola igen imorgon, så är det så jävla tråkigt när det inte är skola så ja, jag ser verkligen fram emot skolan!
Men det finns väl en del anledningar för det som jag egentligen inte vill gå in på här, så nog om det nu!

Jag fick veta vad jag fick på matteprovet idag, och hör och häpna, jag fick G, det hade jag inte direkt väntat mig kan jag säga. Men lika glad är jag för det!
Svenskaprovet idag kändes också som att det gick bra, lär dock bara bli G där för att jag inte pluggat på VG-frågorna, men vad spelar det för roll?

På fredag blir det historiaprov, men innan det ska jag hunnit: Fixa klart hemsidan, skriva riddaransökan(?), skriva medeltiden, lämna in om filmhistoria och alla APU uppgifter. Ja det är i alla fall mitt mål! Så önska mig lycka till!
För nu ska jag gå och sova! Night!


022711

Hallo där!
Helgen är slut, det känns väl sådär, i fredags efter skolan ville jag inte ha helg, nu vill jag ha lite längre helg. Men det beror förmodligen mest på att vi har svenskaprov imorgon och jag kan egentligen inte särskilt mycket, men det är bara att hoppas på det bästa! Jag har i alla fall försökt plugga nu ikväll, hur det har gått, ja det återstår väl att se?

Men helgen har gått snabbt, otroligt snabbt. och jag har egentligen inte gjort något alls, och det har varit väldigt skönt. Jag har typ legat i soffan i mjukiskläder hela helgen och det hade inte kunnat vara skönare faktiskt.
Behövde en lugn helg, och det hade jag också. Vet inte när jag senast hade en så lugn helg.
Egentligen skulle jag ha varit med på ett årsmöte i lördags, men jag orkade verkligen inte.

Jag ska i alla fall ta och avrunda det här inlägget nu också ska jag lägga mig och se på TV innan jag ska sova, inte för att jag är ett dugg trött just nu men.
Ja, godnatt!

022511

Jag har världens mest underbara vänner, vet ni om det? Vad skulle jag ta mig till utan er alltså?
Ja, det är en bra fråga, jag har dock inget bra svar på den, jag vet bara att jag är OTROLIGT tacksam över att jag har er.
Och L & M tack för igår, ni är verkligen sjukt underbara, och jag hoppas verkligen att ni förstår det alltså! Tack för att ni verkligen ställer upp för mig, det är jag otroligt glad för, och jag hoppas ni förstår att jag inte finner ord på hur tacksam jag är över att jag verkligen har er!

Till något annat, min dag har varit..... Som den har varit kan man väl i korta drag kanske säga? Nej men den har faktiskt varit väldigt bra måste jag säga, Fotade första lektionen, men har inte hunnit kolla på bilderna än. Sedan hade jag möte, som var alldeles för långt, så jag och L åt på Matbiten innan jag drog till Filmkunskapen, och gjorde inte något alls nästa, kände mig lite lost där. jag ber om ursäkt för mitt bristande engagemang.

Hur som helst, så efter skolan idag så åkte jag och Häggen in till stan och bestämde oss för att äta på Droskan, som var abbonerad(?) ikväll, så det gick inte så bra. Och eftersom vi ändå var där så passade vi på att äta på Café Göteborg, vilket var otroligt gott. Kycklingtoast och sedan delade vi på en marängswiss till efterrätt, otroligt gott var det, och välbehövligt verkligen.
Därfefter begav vi oss till stan, eller ja häggen gick med mig, jag mötte Malin och Simon innan vi gick ner till Hamnmagasinet och spelade Biljard och hade trevligt.
Med andra ord en helt sjukt bra start på en helg som jag helst bara vill ska ta slut!

Hur som helst, här kommer en bild som jag fotade på Jennifer, Emma och Markus idag:)

Markus, Jennifer och Emma!
Jag ber om ursäkt för det dåliga bildkompositionen, jag vet inte vad jag höll på med just då!


022311

Godafton!
Ligger i sängen och snörvlar sönder min näsa, boksavligen. Min hals har kliat som den fått en allergiskchock, vem vet det kanske den har? Ja, irriterande har det då varit, minst sagt!
Men å andra sidan har jag egentligen varit en aning piggare än igår också, och i förrgår då.
Så jag klagar inte egentligen inte faktiskt.

Hur som helst måste jag lägga bort datorn nu, och ska lägga mig och (försöka) räkna matte eftersom jag har prov imorgon bitti, och jag kan inte ett skvatt, och jag har inte kunnat plugga tidigare ikväll Pg a olika anledningar.
Men de går nog bra.

Och till något helt annat, jag är inte taggad på morgondagen, dock hoppas jag på att K är borta eller något så jag slipper säga något till henne, fast med min optimala otur är hon säker inte det, så wish me luck!
Nu plugg!


022111

Jag orkar inte med det här. Jag amputerar min hals, gör vad som helst bara jag slipper det här i alla fall. Kan knappt svälja, inte ens thé, har knarkat halstabletter i stort sett hela dagen. Inte kunnat sova något natten till idag, på sin höjd 3 timmar. Fryser och svettas om vartannat.  och dessutom har jag fått jobbigt att andas!

Jag dissar verkligen den här förbannade förkylningen jag dragit på mig,  så vem det än är som smittat mig, jag gillar inte dig för tillfället. Dislike på det!
Hur som haver, skolan idag var inte min grej, räknade lite matte, men fattade typ inget alls, vilket suger då jag har prov på torsdag, hur nu det ska gå!
Hade ett vettigt elevrådsmöte och sedan var jag med på ledningsmötet innan jag åkte hem för dagen!
Det är ungefär vad jag orkat med idag, och nu ska jag lägga mig, godnatt!

022011 sjuk?

Nu ska jag klaga lite. För jag håller på att bli sjuk. Sitter i soffan med huvudvärk, halsont, och snorar + att kroppen värker också. Jag har fan inte tid att vara sjuk! Jag får inte bli sjuk, det håller inte säger jag bara! Så den kom på den dumma idén med förkylning, screw you säger jag bara!

Nog om det nu, ska knarka alvedon snart så min huvudvärk går över, sedan får det helt enkelt bli en tidig kväll.
Jag måste plåga mig själv till skolan i alla fall på förmiddagen. För att jag har 2 möten.
Ska försöka plugga lita till innan jag lägger ner det för idag, det har ändå inte gått nå vidar kan jag säga.
Men det kanske inte riktigt är tänkt att man ska plugga när man är krasslig, jag vet inte.

Jag är konstig för den delen, för när jag har ont i halsen mår jag illa, som många av er redan vet. Och det är så fruktansvärt ologiskt så det är inte sant.  Men men nog om det nu ska jag vila lite!
Kramen<3


190211

Sitter i skräddarställning i min säng och ska alldeles strax göra mig i ordning och sova, är otroligt trött.
Jag vet inte vad det är, men på något underligt sätt känns det onekligen som att det är söndag idag och att jag verkligen ska upp till skolan imorgon, och jag vet fler som tycker att det känns som det är /varit söndag idag.
Väldigt irriterande men å andra sidan är det väldigt skönt då jag vet att jag verkligen kan plugga inför svenskaprovet som vi ska ha på måndag. Så det kommer min Söndag spenderas med. Kanske inte den roligaste sysslan, men söndagar är ändå så fruktansvärt tråkiga så det spelar ingen roll.

Har varit hos min syster och ätit middag, väldigt trevligt, otroligt god mat, och otroligt god efterrätt! Även om min mage kände för att strejka där ett tag, så jag var tvungen att lägga mig och vila. Men utöver det var det otroligt trevligt, så tack för en väldigt trevlig kväll!

Men nu ska jag kolla om det är något vettigt(läs mindre ovettigt) på TV och göra mig i ordning, godnatt!


021811

Sitter i skolan nu och väntar på att Historian ska börja, som skulle börja för 6 min sedan men käraren har fortfarande inte kommit. Eller hon kom nu men. 
Vi ska tydligen se film, vilket förmodligen lär bli rätt skönt då jag inte känner att jag orkar göra någon större ansträngning egentligen.
Förmodligen ska jag försöka ta mig i kragen och gå och prata med K också, men jag vet inte, måste egentligen göra det, men det känns som småsaker just nu.

Det blir i alla fall Åsele i eftermiddag, efter att vi har haft mötet.

021611

Hej hallo! Hoppas ni haft en bättre dag än mig alltså!
Jag är otroligt trött och less efter den här dagen. Med andra ord, den har inte varit en så jätte bra dag. Därför är jah glad att världens bästa Vicky är tillbaka på skolan! Vad skulle jag göra utan dig Dunis!? <3

Idrotten idag var i alla fall nice då vi var på IKSU och gymmade, vilket var helt underbart faktiskt. Jag har egentligen inte så mycket att säga om den här dagen för jag började helt plötsligt tänka väldigt mycket.

Det är ett år sedan Emelie dog idag. Ett år, jag förstår inte hur det har kunnat gå ett helt år sedan du lämnade oss Emelie! Så många minnen som kommer tillbaka. Så många bilder som flimmrar förbi i ögonlocken på mig.
Så mycket att säga, men inga svar. Jag lyssnar på Fix you, precis som jag gjorde då. Jag har inte klarat av att lyssna på den sedan dess, den påminner mig för mycket om den tiden.
Jag ska, jag ska verkligen gå förbi din grav i veckan!
Du är saknad!


140211

Jag vet att ni älskar mig  för att jag är så otroligt bra på att blogga. Men som jag sagt tidigare så har jag verkligen inte tid till att blogga längre, jag har liksom viktigare saker för mig. Tillexempel som att plugga, inte för att jag gör det särskilt ofta men det har inte med saken att göra. Jag har möten och andra saker som jag prioriterar före skolan, och det är inte okey, så jag ska börja omprioritera från och med nu, i veckan alltså! Så möten och sådant får helt enkelt inte gå före pluggandet, eftersom ajg satt målet att innan sporlovet ska jag gjort bort ALLA mina rester, och det målet ska jag hålla också!

Hur som helst så har jag ätit på eastern palace med familjen idag, eftersom det är alla ♥-dag, det var verkligen jätte trevligt och OTROLIGT gott.
I övrigt har dagen spenderats på skolan och alla treor är tillbaka. Så det var sjukt roligt att träffa alla igen. Och Vicky har varit en väldigt saknad människa dom här veckorna! Well now you're back :D.
Skulle ha pluggat när jag kom hem, men min rygg dödade mig nästan och kunde inte koncentrera mig alls. Så ska försöka göra det imorgon.
Förövrigt har jag sovmorgon TILL 13:50 imorgon, ja ni läste rätt 13:50. En lektion imorgon!
Eller egentligen har jag öppethus och måste vara på skolan till 20:00, dock ska jag vara med på en utbildning vid 16 så ska tillbaka efter det!

Men nu ska jag lägga undan datorn och göra något annat ett tag!



080211 Idioti?

Seriöst, vad är felet med blogg.se? Varför ser mina inlägg konstiga ut när jag publicerar dem, det är som att dom inte är symetriska med hur dom egentligen skall se ut. Då menar jag raderna alltså. Det känns som dom bryter raderna som dom aldrig har gjort förut, eller är det bara jag som tycker det?
Alltså då menar jag som att inläggen är för små, eller hur jag nu skall förklara det hela. Kanske det är mitt huvud det är fel på men aja.

080211

Jag borde blogga mer, men jag har verkligen ingen tid över måste jag säga!
Jag reser, jag flänger, jag pluggar(så gott det bara gåt), försöker ha tid till att ta det lugnt och att umgås med vänner.
Jag var i Örebro i helgen, det var den absolut BÄSTA helg jag haft på länge, no words! Bilder kommer, jag lovar, när orken räcker till! Helgen var underbar och när jag satte mig på tåget från Örebro kändes det lite jobbigt att åka hem, och ännu värre var det när jag satte mig på tåget från Stockholm och hem. Jag ville bara tillbaka till Örebro, ville inte åka hem, jag ville stanna med alla underbar människor som gjorde den helgen så fantastisk som den var. OCh hade jag kunnat, haft makten, hade jag förlängt helgen med några dagar till!
Ni är saknade människor! Och jag längtar redan till kongressförfesten i Örebro, och vill att Februari ska ta slut så jag får åka tillbaka till Örebro! Och jag hoppas att några av de som var med i helgen är med på förfesten också!

För jag saknar er SJUKT mycket!!!!!


Nog babblat, imorgon SKA jag PLUGGA!!!!!!!!!!!!! Ska skriva upp det också! För jag måste verkligen plugga känner jag, har APU uppgifterna kvar  + 2 rester, bara att ta tag i det. Men det är imorgon det, nu ska jag sova i min fantastiskt sköna säng!

Men innan det, ett citat från helgen när vi körde med "andra ord":

M-A: Något man skjuter på himlen!
M: Raket?
M-A: Ett annat ord!!!
M. Mås!?