062711

Jag sitter i soffan och slöar när jag har en miljard viktiga saker att göra, som att packa allt det sista jag ska ha med mig, spara dokument på datorn, skriva ut dokument, och massa sånt.
Men istället för det gör jag inget alls förutom att sitta i soffan och gnälla för mig själv över att jag började må illa efter min uppvärmda friteradekyckling som jag åt till lunch, det är helt enkelt fel dag att må illa, helt fel dag.
Så jag sitter och dricker vatten och tänker på allt vettigt jag borde göra.

Hur som helst bär det av mot Åre inatt, närmare bestämt 01.30 från vasaplan, är jag taggad? Ja och nej faktiskt, är inte lika taggad som jag borde vara, men de beror på att jag tänker för mycket!
Men jag är ändå taggad så klart, kongress är alltid kongress och det är sjukt kul, så det är klart jag är taggad.
Hur det blir med bloggandet vet jag inte, och därför lovar jag inget!

Men nu ska jag vila lite innan jag verkligen packar! Bye!

160611

Till att börja med vill jag bara säga grattis till alla mina kära vänner som har tagit studenten idag. Fyfan vad ni är bra!

Jag klev upp rätt tidigt för att åka till skolan och titta på treornas student, klart man inte vill missa den liksom, vi har ju umgåts i två år, och det har som sagt varit dom bästa åren i mitt liv! Tittade på dom, sa grattis till folk och fotade en del. Innan vi åkte in till stan för att titta på studentfriandet, och MP08 såg vi men EC08 verkade inte åka där, vilket de inte gjorde heller.
Men hur som så träffade vi vicky senare och gick runt på stan med henne rätt länge och hade det bara allmänt trevligt faktiskt.
Jag kan inte säga annat än att det känns konstigt att ni har slutat nu, och det kommer kännas ännu mer konstigt när man kommer tillbaka till skolan den 23 augusti och ni inte är där.  Ni har ju alltid vart där!!!
Men ja man blev ju rätt taggad ändå, ett år kvar, sedan är det över! Ett år! Det är liksom inget egentligen.

Jag ska i alla fall ner på stan och förmdoligen umgås med folk ikväll, eller så åker jag förmodligen till Denise. Hur som helst så orkar jag nog inte vara ute så jätte länge eftersom jag ska till tandläkarn klockan 8 imorgon bitti, och det är jag inte så taggad på.

Men nu ska jag ge mig och laga någon mat innan jag drar till stan igen.

160611

Det där med att jag skulle blogga om stockholm gick inte så bra, har varit för trött ikväll, men tanken har funnits med mig hela tiden, har tänkt på massa andra saker. Som egentligen är helt ovesäntliga, men sånt är livet och jag är rätt nöjd ändå.

ligger i sängen och är på väg i säng. Men kände att jag var tvungen att få skriva av mig lite när jag ändå satt vid datorn.

Vi fick sommarlov idag, och det är skönt. Men jag är kluven, som alltid när jag får sommarlov, för vist är det skönt att slippa skolan, kunna spendera dagarna med det man helst vill, bara ta det lugnt osv, det kan jag inte säga emot.
Men det finns en del i det hela som gör att jag tycker att det är jobbigt. Det är den att jag sällan gör något på dagarna, för alla de jag vanligvis umgås med är oftast bortresta, eller så sover de på dagarna, när jag vill göra något. Vilket leder till en enorm rastlöshet hos mig, och det slutar med att jag sitter inne hela dagarna. Vilket jag egentligen inte vill. Jag tycker inte om att ha en ostrukturerad vardag, jag vill veta vad jag ska göra och när. Därför är det jobbigt att ha sommarlov. Efter en månad vill jag helst bara att skolan ska börja igen.
Men jag klagar ändå inte, för jag vet att jag behöver sommarlovet för att orka med skolan, för att vila ut mig efter den sista månaden som får mig att bryta ihop pg a alla rester och allt som måste göras.
Så jo, det är klart det är skönt med sommarlov, det är klart jag inte säger nej till att vara ledig, men jag vill ha en välstrukturerad vardag!

Förövrigt så är det ett år kvar tills jag slutar skolan. Fattar ni ETT år! Det är inget alls, och jag kommer fixa nästa år utan problem, det känner jag! Och jag är bara så peppad på att få allt att flyta.
Jag ska i alla fall ta och sova nu eftersom jag ändå ska upp rätt tidigt imorgon(idag) eftersom jag ska till skolan för att titta när 3:orna tar studenten! Sedan blir det bara att umgås med folk resten av dagen.
Jo, jag är rätt nöjd ändå!!


Kommer sakna det, kommer sakna det som var, det kommer vara tomt. Och vem ska jag nu prata med om allt mellan himmel och jord? Jag kommer sakna Dig, och det vet du mycket väl! Det kommer vara tomt utan dig och dina skratt som förgyller mina dar!


140611

Jag har inte varit så bra på att uppdatera min blogg, och jag tänker därför uppdatera den nu, och imorgon har jag tänkt försöka uppdatera om Stockholmsresan som var helt fantastisk.
Tanken var att jag skulle göra det ikväll, men jag har inte orkat/inte mått bra. Så ja, kanske senare, beror på hur min mage mår, för den är inte som den ska idag Eller är den det någonsin egentligen? Jag hoppas att den blir bättre snart i alla fall, för som det är just nu kan man ju inte ha det liksom.

Men till sak vad jag hade tänkt skriva om, vi får sommarlov imorgon. Och jag har ingen aning om hur det egentligen gick till för det känns som om vi nyss började i höstas och nu helt plötsligt är det sommarlov. Och jag ska helt ärligt säga det att det känns jätte konstigt, jag är inte taggad. Det kom liksom för plötsligt, det var nyss flera månader kvar.

Men det är klart att det ska bli skönt med sommarlov, och få slippa skolan, det säger man inte nej till och det vet man. Men det hade vart skönare om man slapp stressa som en idiot sista dagarna innan sommarlovet. Jag mår inte direkt bra av det heller.

Och nu klagar jag väldigt mycket men det får vara så, för jag orkar inte skriva ett nytt inlägg, mest för att jag är allmänt irriterad idag och inte har någon lust att vara trevlig.

Hej då!!

Orkar inte mer skola

Jag måste skriva av mig, är sjukt irriterad just nu och egentligen finns det ingen som helst anledning för det.
Orkar inte plugga, inte packa. Vill ha mat, äta, åka till Sandra och fixa filmer till min dator, sedan vill jag sova.
Jag orkar seriöst inte plugga mer, jag har fasen inte gjort något annat än att plugga konstat i typ 3 veckor nu, jag orkar helt enkelt inte med det här mer, spyr helt ärligt över alla skoluppgifter jag har.
Kan inte någon vettig människa koppla in hjärnan och fatta att lärare inte kan ge oss typ 3 saker till samma dag, varav två av dem är fördjupningsuppgifter.

Grattis! Jag har inte ens börjat med svenska fördjupningen än, jag hatar den och fattar inte. Vill bara skita i den. Vill bara lägga ner allt och vafan får jag IG så får jag IG, jag orkar helt ärligt inte med att höra allt förbannade tjat på att jag ska plugga, att jag ska prestera, att få bra betyg. Det funkar inte längre.
Jag kommer inte hinna färdigt, för jag vet inte vad jag ska göra, och det kommer med andra ord sluta med att jag sitter och svär över den förbannade uppgiften, vilket jag i princip redan gör, trots att jag inte ens har börjat.

Men jag menar, vi jobbar om Epoker, vi gjorde det i höstas, kunde hon inte gjort bort allt då, eller hade det varit för enkelt? Misstänkte nästan det.
AAAAH, jag är otroligt frustrerad, irriterad, förbannad och hungrig. Kan någon bara göra den jävla uppgiften åt mig så jag hinner göra allt anna?




Ursäkta för mitt totala utbrott, men är så frustrerad så det finns inte ord för det...

070611

KAnske är dags att jag bloggar igen eller? Jag är verkligen inte duktig på det här, och det ber jag om ursäkt för. Men det är så otroligt mycket att göra i skolan nu sista veckorna så att jag har ingen tid alls till att blogga, eller något. Med andra ord sitter jag och pluggar hela dagarna just nu, från morgon till kväll, och min hjärna känns som den går på högvarv.
Och än är jag inte färdig. Har två fördjupningar, redovisning, utvärderingar, och bilder och matte som ska bli färdiga, de och tre av dessa ska in idag.
Och frågan hur jag ska hinna detta, är en bra fråga som det tyvärr inte finns något direkt svar på, så jag lär behöva slita när jag kommer hem.

Förövrigt ska jag hinna packa idag också, packa! Hur ska jag hinna det? Jag som måste plugga, det är inte klokt. Allt kommer så sjukt olägligt.
Stockholm imorgon, kommer hem på fredag. Det ska bli trevligt att få komma iväg en stund och bara ta det lugnt.
Umgås med klassen och träffa kompisar, och bara komma iväg från stan.

Och förövrigt sitter jag och väntar på att historian ska börja tidigare = sluta tidigare = mer tid att plugga.
Redovisning av fördjupningsarbetet, kunde ha känts bättre. Men nu är det så och jag får vara så färdig som jag är.