310310

Jag sitter hemma i min säng just nu och ska alldeles strax lägga mig och läsa ett tag innan jag ska se scrubs och sova, eller det var i alla fall min plan.
Jag är stressad, otroligt stressad, så idag blev det så mycket kaos i mitt huvud så jag kunde inte ens sitta still, vilket var lite jobbigt.
Men jag har haft en effektiv dag även idag, och räknade matte som inte alls gick lika bra som det brukar. Bestämt vilka texter jag ska använda till nationella, skrivit av mina anteckningar från filmen vi såg igår, vilket blev 2236 ord. I BARA anteckningar, och då har jag just börjat med min analys, och jag har väl knappt hunnit halvvägs och har skrivit över ett A4 redan, men jag borde sätta en begränsning, så jag blir färdig någon gång..
Sedan försökte jag sitta och plugga på eftermiddagen, men då var jag så stressad så det föll över till att det blev kaos..
Och nu ikväll har jag inte gjort ett skvatt förutom att fylla i så vi får Distriktsbidrag, i sista sekund kan vi väl minst sagt säga, men så går det när man har för mycket att plugga på.
Och med det vill jag säga godnatt, och att imorgon är det Umeå Open och jag taggar sönder, verkligen!! Så godnatt!!

förrästen är det sista Mars idag, fattar ni sista Mars!!!! Det känns allt annat än verkligt, det innebär att det bara är ca 2½ månad kvar tills det är sommarlov, och innan dess skall jag hinna till Sthlm 2 Ggr och GBG en gång! Sedan får vi se vad jag mer hinner. (Ja utöver skolan alltså!)


300311

Sitter hemma nu, och kom hem för cirka en timme sedan, efter en fruktansvärt lång dag i skolan.
Har varit relativt effektiv idag, och det känns otroligt bra att ha varit effektiv för en gångsskull.
Började dagen med idrott och gick längs älven, i det otroligt fina vädret och pratade med Malin!
Sedan rullade dagen på med elevrådsmöte, som också gick väldigt bra, dock inte så långa, men det är rätt skönt på ett sätt.
Sedan hade vi rörlig bild och såg på "På västfronten intet nytt" som handlar om första världskriget, och är en otroligt rörig film, skrev ner 9 A4 som anteckningar till filmen, och hoppas att jag kan ha någon nytta av dem senare.
Drog över lektionen och började mediaproduktionen, med en snabbgenomgång för mig och Häggen om projektarbetet eftersom vi redan har börjat arbeta med det trots att det är relativt länge kvar tills vi egentligen ska börja med det, men eftersom vi sätter igång redan nu kan vi kanske sluta med det tidigare också, NICE!
Fotade en hel del bilder på Malin, ÄNTLIGEN, nu har min ångest lättat en del över det projektet kan jag säga.
Och var färdig vid fyra tiden.

Och just som det är när jag håller på att packa ihop dagen kommer Kajsa och frågar om vi vill fota all teknik som vi har på skolan, och jag tackade som vanligt ja, och det slutade att jag och häggen var kvar på skolan till ca 20:15 när vår lärare kom och skulle larma(dock var vår städerska där då.) Fick hur som helst skjuts hem, och nu sitter jag är hemma och är påväg i säng så att jag orkar med morgondagen, och jobba med mitt tal inför nationella..


En bild jag fotade på Malin idag!

 




280311

Mitt internet suger otroligt mycket just nu, och jag önskar att det vore betydligt bättre än vad det är. Men man får inte alltid välja tyvärr, men så är det. Egentligen borde jag försöka att inte sitta vid datorn så mycket, jag gör ändå inget vettigt när jag sitter här så. JAg ska försöka sitta vid datorn så mycket, i alla fall inte och bara slösurfa. Ska bröja strukturera upp min varadag mer!!

Hur som helst!

I helgen var det Distirktsårsmöte med UNF, och eftersom jag som vanligt har otroligt fullt upp kunde jag såklart inte vara med hela helgen, är det någon som är förvånad?
Åkte i alla fall till Skellefteå direkt efter skolan i fredags och försökte aktivera deltagarna innan middagen som bestod av otroligt goda våfflor(våffeldagen:D).
Och eftersom det stod på schemat att vi skulle sätta igång med själva årsmötet klockan 13, vilket jag och Kim ansåg vara väldigt sent frågade vi Linda om hon kunde komma tidigare. Och tur var väl det.
Så vid halv 11 på Lördagsmorgonen satte vi igång med årsmötet, som var klart vid 16:30. Så en heldags mötet med många diskussioner på detaljnivå.
Men det är det som gör allt så underbart, och det är därför jag älskar den här organisationen - ENGAGEMANGET!

Jag blev vald till distriktsordförande, vilket jag är otroligt tacksam för. Och jag är verkligen grymt peppad på det här året, och den här styrelsen kommer att göra ett grymt jobb, jag ser framemot att få jobba tilsammans med er det kommande året!


032511

Sitter på filmkunskapen nu, den slutar om sådär 10 minuter, och då ska jag nog bara vänta på att min mor ska plocka upp mig. Så får jag skjuts till stan eftersom jag ska åka till skellefteå på DÅM, kommer dock hem imorgon kväll. Känner mig inte särskilt taggad på att åka egentligen, eftersom jag varit borta så pass mycket senaste tiden. Och det skulle vara skönt att faktiskt få vara hemma ett tag också, men kommer som sagt hem imorgon eftermiddag/kväll, får se när, det beror lite på hur lång tid mötet tar faktiskt.

Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, har bloggtorka, och är trött, så orkar verkligen inte skriva...

032111

Ligger hemma i min otroligt sköna säng just nu, och det är länge sedan min säng var så skön som jag tycker att den är just nu.

Jag är hemma från Tärnaby som ni kanske förstår, efter en grym helg där med otroligt mycket slalomåkade, tror jag åkte mellan 5-6 timmar i lördags, och det kändes i benen. Vädret har ju varit som det har varit kan man säga. Vi hade väl inte det bästa vädret direkt. I fredags var det mulet och blåste väl en del. Och i lördagsförmiddag (när vi var i Hemavan) var det mulet och på förmiddagen blev det sol men blåste väl en aning mer. Och igår (söndag) började det blåsa som f*n, så transportsträckorna var ju rena h*lv**et faktiskt. Men det har varit grymt roligt.
I Lördags bokade vi bastun och alla utom en person bastade, vilket var trevligt. Hann även med att kasta oss i snön 2 ggr, otroligt kallt men grymt skönt.

Och en sjukt dryg bussresa hem, med MASSOR av sömn, vilket är det jag ska ägna de kommande 8 timmarna åt (är planen i alla fall.
Så ja, godnatt!


031711

Just nu sitter jag på mattelektionen och väntar på att vi egentligen ska köra igång.
Jag vet att jag inte har hunnit blogga särskilt mycket i veckan, men har umgåts med Linda och Malin både måndag och tisdag, och igår hälsade jag på min syster och packade hann jag också med.
Sedan har jag inte hunnit nå mer, men vi har haft problem med vårat internet också så.

Jag åker till Tärnaby i eftermiddag och det känns sjukt skönt, ska bli awesome.
Matten börjar och jag måste lägga undan datorn nu men..

031411

Just nu sitter jag på skolan och väntar på att Malin ska komma tillbaka så ska vi åka in till stan och kolla runt och typ äta middag innan vi ska åka vidare till flyget för att möta Linda som äntligen kommit hem. Så sjukt saknad du är kvinna! Och jag taggar att få träffa henne igen eftersom det är mer än två veckor sedan jag träffade henne!

Jag väntar även på att min mamma ska höra av sig så ska hon hämta min dator eftersom jag inte orkar släpa runt på den, kanske inte så konstigt men men.
Nu ska jag avrunda detta inlägg. kramen<3

Och kommer skriva om Örebro sen :D

031111

Sorry för otroligt dålig uppdatering, men hade inget internet mellan fredag och onsdag(eftermiddag) eftersom jag var i fjällen. Och efter det har jag helt enkelt inte  haft tid pg a massa annat jag varit tvungen att göra. Och just nu har jag egentligen inte heller tid att blogga, men jag gör det ändå!
Jag sitter på centralen i Stockholm och väntar på att tåget mot Örebro ska gå, vilket det gör om si sådär 20 min, om tiderna hålls alltså.

Därför ska jag packa ihop datorn och gå o kasta mitt skräp och dra mig till andra sidan av centralen. Så ha det bäst!
kramen<3



Update: Jag är framme i Örebro nu, sjukt trött, en aning slö. JÄVLIGT KISSNÖDIG och peppad!
Väntar på att tiden ska gå innan jag ska dra mig vidare mot A-huset och kanske stanna och köpa mig något ätbart påvägen, men vi får se hur det blir med det.  Jag tycker att det är rätt skönt att sitta här, jag menar jag har egentligen inget vettigare för mig, så jag känner att jag lika gärna kan sitta här och faktiskt bara ta det lugnt.

Resan ner har faktiskt gått otroligt bra, vilket var väldigt skönt efersom mina resor blev bokade igår.
Dock var jag med om ngt udda, som förmdoligen inte alls är udda. Men jag är van att man behöver visa ID-kort på inrikesflygen, vilket man inte behövde, men aja. nu ska jag göra ngt lite mer vettigt?

030411

Sitter på lektionen nu, och har foto. Frågan är om det går bra, men det vet jag inte riktigt, försöker redigera mina bilder, men har ingen fantasi om vad, eller hur jag ska göra det. Skapligt störande, så jag funderar starkt på att ta en rast och plugga till historiaprovet som jag har som sådär en timme, känner mig verkligen inte särskilt peppad måste jag medge. Jag tror att jag kan det, men jag är inte säker. Får helt enkelt ta och läsa igenom allt sen.
Efter provet har jag hur som helst lov, vilket ska bli GRYMT skönt.
Och jag blir hämtad sedan åker vi till Tärnaby, men mer om det sen. nu redigering!

030111

Hejsan! idag har varit, ja hur har idag vart? Det har varit tomt, jag har saknat Linda, som jag tycker ska komma hem!
Fått veta reda på resultatet på matteprovet, känns bra. Försökt plugga till historian och ja, bara fördivit tid ungefär.
Haft huvudvärk och läst svinalängorna.
Ja, sedan har jag skrattat åt mina lärare också, vi har så otroligt sköna lärare på skolan så ja, jag vet inte. Klockrena är de i alla fall! Tur är väl det kanske!

Jag har pratat med Linda ikväll på FB också, väldigt trevligt! Du är så sjukt saknad Linda, jag hoppas att du förstår det!

Har försökt plugga, men min huvudvärk går aldrig över. Och jag ska se tv, och stänga datorn nu!
Godnatt