250511

Vill bara börja med att be om ursäkt för den så gott som obefintliga uppdateringen som existerat eller inte existerat kanske man ska säga. Det har berott på bristande engagemang, bristande tid och massor av plugg eftersom det är reststopp om EXAKT EN VECKA och jag har bokstavligen panik, har ont i halsen, vilket jag haft nu i 3 veckor!!!
Så ja där har ni det, jag orkar verkligen inte blogga, det suger för mycket energi, så live with it!
Just nu ska jag hm, sova och maila! jag är så otroligt frustrerad och irriterad.
Men vet inte vad jag ska ta mig till. Så sova är det bästa alternativet, jag slänger in en bild som jag faktiskt är otroligt nöjd med! Godnatt!


160511

Är förbannad, vill gråta, är grinig, glad, upprörd, förvirrad? Det går liksom inte ihop någon stans.
Jag kom just hem, och innan jag åkte hem var jag jätte peppad på att sätta mig ner och göra upp en planering på hur jag ska lägga upp arbetet med mina restuppgifter. Är jag det nu tror ni? Nej  jag tappade precis all motivation som fanns i min kropp. Suck. Jag vet inte ens vad jag har för uppfifter att göra bort, för jag har glömt att skriva upp vilka det är, snyggt jobbat! Not.
Det gör mig i alla fall otroligt förbannad, för jag ORKAR inte plugga, jag orkar inte ha rester, jag orkar inte tänke. Kan inte någon bara göra det åt mig istället? Det skulle vara mycket enklare tycker jag.
Men hur som helst är det bät att jag avrundar nu så jag hinner göra något vettigt innan jag ska åka ner på stan och fika med Sara!

140511

Tja tja, sitter på Wendelsberg just nu och är konstigt nog inte ett dugg trött faktiskt!
Ja, jag kanske ska skriva lite om resan hit, som faktiskt gick väldigt bra, även om min ena bihåla höll på att sprängas på flyget påväg från Umeå till Stockholm, vilket inte alls var särskilt roligt!
Jag och Jesper hade sedan två timmar att spendera på Arlanda, vilket vi gjorde genom att äta middag och diskutera flygblan, väldigt trevligt faktiskt.
Ja, sedan var vi väl framme här i GBG vid 8 innan vi sedan tog en Taxi hit till Wendelsberg, och har haft en lång men trevlIg kväll.

Hur som helst så måste jag verkligen gå och sova så min mage inte rubbas ännu mer ut balans och jag orkar med morgondagen. Så ja, godnatt!

110511

Just nu sitter jag på biblioteket och väntar på att min kära vän Densie ska komma, jag tror vi skulle ses halv11 men den är typ 11 just nu, inte för att ajg egentligen är så brydd faktiskt, det är ganska så skönt att bara sitta här och till mins stora förvåning så har jag internet, vilket jag aldrig har haft förut här, men inte mig emot faktiskt.
Vi ska gå och äta lunch, men jag har ingen aning om vars, men något blir det i alla fall. Blir garanterat trevligt.
Umgås tyvärr inte så ota med henne längre, vilket jag ogillar, vi borde umgås oftare Denise! Så jag ser verkligen framemot att äta lunch med henne!

Sedan ska jag till skolan, börjar ju dock inte förrän 14:05 tydligen? Eftersom Stefan tydligen har sagt till oss att vi inte har någon rörlig bild i veckan? Och jag får väl lita på mina klasskamrater, och inte hade jag någon idrott i morse heller, eller jag tror i alla fall inte det eftersom vår lärare var sjuk igår. MEn hur som helst var jag sjukanmäld eftersom jag inte är helt frisk än så.
Ja, sovmorgon till 14:05 är aldrig helt fel, och är typ ledig imorgon, känns galet skönt:)

Men nu ska jag försöka se om jag får tag på Denise, klockan är ju ändå 11:10!

Kramen <3

070511

12 SAKER NI INTE VISTE OM MIG

  • Jag är galet hypokondrisk, jag tror ALLTID att jag är allvarligt sjuk!
  • Jag pratar om att jag är rädd för att kräkas/har ont i magen, för det känns bättre då!
  • För ett par år sedan var jag i genomsnitt ute och reste minst en gång i månaden. Och jag älskar att resa och se Sveriga/Världen, det är en av mina hobbys.
  • Jag verkligen älskar att fota, men gör det aldrig, för jag har aldrig någon inspiration, och har jag det har jag ingen ork. Jag fotar bara om någon följer med mig. I stort sett.
  • Jag går Media på gymnasiet, men när jag gick i 7an/början på 8an, även innan det var jag 100% säker på att jag skulle läsa teater, för jag älskar teater.
  • Jag älskar skolan, hur konstigt det än kan låta. Inte själva konceptet med skolan, sitta i klassrummet att lära sig, men jag älskar att lära mig.
  • Efter gymnasiet ska jag plugga på Wendelsberg i Göteborg, sedan har jag tänkt söka till Sidney Film School, och sedan vill jag jobba med redigering eller kameraman.
  • Jag är grymt stolt över att jag är nykterist och medlem i UNF, för om de inte vore för dem skulle jag inte vara den jag är idag.
  • Jag hatar att inte ha något att göra, och bara sitta hemma, men jag gör aldrig något, för jag är så trött.
  • Jag gråter sällan eller aldrig till filmer, inte ens till filmer som nästan alla gråter till. Jag gråter oftast på konstiga ställen i filmer:S
  • Jag simmade från de att jag gick i 1an eller 2an tills i mitten på höstterminen i 7an, och slutade för att det blev för mycket i skolan,och jag saknar det verkligen!
  • Jag har en dubbelsäng hemma, men använder bara ena sidan, den andra använder jag som avlastningsområde för allt möjligt!
Jag känner att jag var otroligt tråkig! Jag är trött, sjuk och vill sova, men kan inte. Och jag vaknade dessutom klockan 07:55 imorse, och jag ska duscha ihopp om att bli piggare!

030511

Sitter i sängen och är alldeles strax påväg att lägga mig och sova, är för trött för att orka göra något som ens kan kallas vettigt den här tidpunkten, kom hem från skolan 20:40, efter en lång men faktiskt rolig dag. En historialektion som spårade, till något roligt! Det var serbernas fel att det blev första världskriget, var vi i alla fall  någorlunda överräns om.
Ätit onyttigt, och insett att jag ska påbörja ett nytt liv imorgon! No more onyttigt för mig, okey? Så var så snäll att påminn mig när ni märker att jag glömmer det.

Förövrigt vill jag bara säga att jag har nog världens skönaste lärare! Har skrattat så jag har gråtit ikväll.
Har hunnit förklara tjustningen med Twitter, på ett vettigt sätt för min lärare, så att hon verkligen förstod vad man ska använda det till, hon peppade mig att skriva en artikel om det jag förklarade för henne, och tror jag ska göra det!



Nog om min välfyllda dag. Helgen som var var underbar! Helt fantastiskt att sitta i DS i Västerbotten, jag vill bara säga att ni är GRYMA! Och det var grymt att vara ca 100 otroligt engagerade UNFare på en distriktsstyrelsesamling!
Det är dessa saker som gör att man vill fortsätta och att man älskar sin organisation, att se engagemanget flöda, se alla oss sitta i våra styrelser och jobba för att få våra distrikt att utvecklas!
Vi är BÄST!!!

Jag har inte mycket annat att säga än godnatt just nu, och att ni är GRYMA allihopa!