frågor

Frågeformulär

Kön?

 

Ålder?

 

Sysselsättning?

 

Politiska sympatier?

 

Hur många inslag innehöll programmet och vad handlade respektive inslag om?

 

 

 

Vilket inslag kommer du starkast ihåg?

 

 

 

Vad var det som gjorde att just det gav starkast intryck?

 

 

 

Upplever du något inslag i programmet som vinklat? På vilket sätt?

 

 

 

Vad tror du att kanalen har för syfte med att producera detta program?


Det här med att blogga...

Jag undrar varför ni fortfarande läser mig blogg, jag skriver ju aldrig något längre, jag kommer knappt ihåg hur man skriver ett vettigt inlägg pg a länge sedan jag gjorde det?
Jag har börjat twittra, det är där jag hänger nu för tiden, av någon anledning är det mycket bekvämare att bara få skriva 140 tecken i varje inlägg, inga krav på att de ska vara långt alltså. Och man rymmer sina tanker och åsikter på dom tecknen, det räcker så. Ja sedan kräver det mindre tid än att blogga, tror jag i alla fall.

Jag orkar inte skriva något egentligen, mer än att jag just nu sitter med ångest över att jag borde sova, men sitter och ser på hockeyn istället, måste plugga imorgon(läs idag), för skolan börjar på tisdag o då måste jag ha kommit igång ordentligt så de ser att jag gjort något, men jag försöker ju verkligen, det gör jag. Men när det inte är intressant blir Facebook, twitter, aftonbladet, you name it, det blir mycket mer intressant är att skriva om religioner. Det är väl kanske inte så konstigt?

Jag ska hur som helst stänga ner datorn nu, försöka sova samtidigt som jag följer hockeyn!
Jag är för övrigt glad att ni fortfarande läser min blogg, ni är underbara<3