Tee och en massa sömn

Nu har jag gått och blivit sjuk också. Inte så kul kan jag ju säga, missade Ske-å i helgen, men det var nog lika bra så att jag hinner bli frisk. Men jag gick o lade mig typ kl 1 sedan sov jag till 20 i 2 idag. Den sömnen behövdes nog kan jag säga. Så nu sitter jag här ska snart gå och sätta mig och se på TV Tyskland-Brasilien VM final. Hoppas brasilien vinner. Och vad ska jag annars göra idag då, jo, dricka TEE i massor. Och se på tv. Det är tur att det finns tee, annars skulle jag aldrig överleva att vara sjuk. Men nä nu ska jag inte skriva mer just nu, skriver mer ikv! Kram amanda!

Saknar dig <3

Frost skador och hals ont!

Just nu är jag fett med trött och har ont i halsen, det blir nog inget Skellefteå. imorgon blir nog hemma och kurerar mig ist. Vill ju vara frisk nästa helg, men vi får se. Jag tror jag har feber också, det känns som om jag har frost skador fasst jag sitter fuullt påklädd, dett aär faktiskt lite deprimerande enligt min del. Hoppas ej Jonna blir ledsen :(. Men är man sjuk så är man sjuk, det finns liksom inget att göra åt det, tråkigt nog. Vill ej bli mer sjuk än vad jag redan är iaf, djävla hals. idag har jag iaf varit på hockey Björklöven-leksand 2-2, det var väll en bra match, men har sett bättre det var ju inte direkt en toppen match, men den dök iaf. Men nä, idag blir det en kortis, är lat och sjuk så orkar ej skriva mer pga trötthet heller! kram! amanda!

Tiderna då allt var bra



Jag verkligt saknar tiderna då allt var bra, inga bekymmer, inget att oroa sig över! att bara kunna njuta av livet.

Idag hade vi orientering, det gick ju sämst kan jag säga. först gick vi åt fel håll och fick leta efter första kontrollen i typ 20 minuter. sedan tog det oss 2 och en halv timme att ta alla kontroller, nä där ljög jag  faktiktiskt, för när vi hade 13 och 14 kvar pallade vi inte springa runt i skogen längre så vi gav upp och prickade av oss och for hem. Skönt att komma hem kan jag ju säga. Idag har jag inte gjort så mycket annars. Vart med Tove och linn. gjorde min första, riktigt Normala design till hipponized men den blev ju försås aldeles förstor, mongo kan jag ju säga. MEn imorgon blir det skola, har elevråds möte, det känns nice kan jag ju säga. Imorgon, är det fredag för er som inte redan vet det menar jag, det betyder att det är 8 dagar kvar tills jag far till Göteborg, kan ju säga att jag taggar fett mycket. Nä, pallar ej skriva mycket mer nu, är less vill sova men jag ska nog ta mig nått at fika först. Kram AmandA!!!

jag saknar dig <3

Ni gör så att jag inte känner mig så värdelös och kass som jag gjorde förr!


Ni gör så att jag inte känner mig så värdelös och kass som jag gjorde förr!

Alla minnen! Jag saknar, det här påminner mig om allt bra, allt som är värt att minnas. Det får mig att glömma, får mig att hoppas, får mig att önska. Får mig att tro att jag kan. Jag skulle verkligen vilja att det alltid var så. lägret i övik, en stund att minnas, en stund man kommer i håg. kommer aldrig glömma. You make my day. eller hur det nu var.
Hade svenska uppsats idag, det gick fan säms ever. Men jag hoppas min lärare tycker den var bra och så. Annars har jag inte gjort ett jävla skit idag. Skola som vanligt, sedan har jag typ inte gjort något mer. Tove och Linn kom hit, men varken jag eller dom kom på något att göra så dom for hem. Så nu sitter jag här i min ensamhet och väntar på att något ska hända, om det än kommer att hända något. man vet aldrig ju. Men nu tycker jag fan att min morsa kan ta och komma hem. Hon skulle ju inte vara borta nå länge. Åhå 9 dagar kvar nu, känner du taggen? Yes. Wendelsber 5-7 oktober TAGGA djävel ju. distrahera mig inte. jag hoppas det blir av nu annars gräver jag ner en räv som är levande. Men imorgon har vi friluftsdag. ska orientera i röbäcksskogen. Men jag har ingen att gå med, så jag pallar fan inte fara dit. snacka om deprimerad. Fredag har vi elevrådsmöte klockan 9, det känns nice.
Men vad ska jag hitta på att göra nu då? Kanske forsätta skriva, nä, har inget att skriva om. Men i helgen blir det bara tråk, någon som vill göra nått? så kan ni ju ringa mig eller nått. Nä, nu ska jag sluta. Kram amanda!!

Jag saknar dig <3

Men du vet ändå att du betyder jätte mycket för mig



Kanske inte för alltid, kanske inte nu, kanske inte då. Kanske aldrig? Nä ärligttalat, jag vet faktiskt inte. Ibland känns dt bara som om jag vill lägga mig ner och skita i allt. Men jag vill inte ge upp heller. Man kanske måste kämpa även fast det är jobbig? Vafan, jag måste rycka upp mig nu. Pallar ej vara deprimerad, fett vad drygt allting känns just nu. Kan di inte komma hit? jag behöver snacka? är less på dt här, behlver dig just nu. du gör mig glad, du får mig att tänka på annat, du får mig att försöka, att iallfall ge det ett försök, inte ge upp direkt! Ibland känns det som om det bara är du av alla människor som förstår hur jag mår. Om du bara viste, eller ja, dt kanske du redan gör men, jag vet inte. Kanske du förstår, kanske du inte gör det. Men du vet ändå att du betyder jätte mycket för mig. Nog om det. Idag hade jag hål från 9:05 till 12:05. Jag gick typ hem, med insåg att det inte fanns något att göra hemma så jag for tillbaka till skolan, dum som jag är. Och typ var social men osociala männoskor, låter välfigt dumt, men sanningen är rätt så dum ibland. Ja rätt ofta faktiskt, enligt mig iallafall. Men vi hade typ So, det gick väll rätt så bra antar jag, kan välll typ snart hela kartan utan till. Och på svenskan gick vi igenom ordklasserna, repetition från sjuan, så det vär rätt så långråkigt, men ja vi fick skriva så vi typ fick kramp i fingrarna, nä men jag skrev typ 3 A4 pappaper. (OH NO ingen penna till uppsatsen, KRIS VARNING!). Men, Matten var rätt så kass, alla är typ klara inför provet, så det finns inget att göra, självklart gick penn djäveln sönder så jag var tvungen att skriva med bläck. blev lite lagg där ett tag, men. Vi fick sluta tidigare, det kändes nice. Men jag var typ tvungen att äta fort, när maten väl var klar. Sedan cyklade jag ner till teatern, fick minn jossan skiva av Willy, själklart glömde jag den på junis klantig som jag är. Men det löser sig nog. Vad gjorde vi på teatern idag då? jo alla åt upp mitt godis, (bajs). Men annars så, lekate vi typ, det var faktiskt rätt så kul enligt mig. Och gick igenom junis 4 profiler: Drogfrihet, Internationel solidaritet, mänslig miljö och demokrati. Måste ju säga att det ej var många som viste vad dom 4 profilerna var, även fasst det satt affischer om det på väggen bakom oss. Men ja, så mycket annat han vi inte mer den här gången faktiskt. ja vi hade ju kul iallafall. Ett gott skratt förlänger livet sägs det. Jaja.
Imorgon har vi uppsats, det börjar klockan 8, men man måste typ vara där 5-10 i 8. 3 Djävla timmar, jag kommer DÖ så ni kommer väll inte sakna mig, säger redan nu R.I.P. Nä men det känns som det iaf. Vi vet ju inte vilka ämnen det finns att välja emmelan så, det kommer nog gå SÄMST enligt mig iaf. Nä, nu ska jag inte skriva mycket mer, ska gå och se på TV, nä ska skicka ett sms först. Önska mig lycka till nu. KRAM! amanda

Jag saknar dig mer än du tror!

Jag saknar dig <3

äkta kärlek?



Altså, kan någon berätta för mig vad äkta kärlek egentligen är? Jag börjar tvivla på att jag vet vad det betyder. Saker och ting förändras så fort, orkar fan inte med att alltid bli ned tryckt för den jag är. Kanske dt är äkta kärlek, jag vet inte längre! Ni har fått mig att tvivla, fått mig att tveka. Kärlek kanske egentligen är rädsla för varandra? Nej, dt vet jag att dt inte är, men ibland tvivlar jag på hur det egentligen liggertill. Men visst att jag vet att ******* visar att hon bryr sig om mig, sådana tillfällen förstår jag. Och att ******* har fått mig att förstå, ja dt e ju inte direkt en lögn. HOn visar iaf att hon bryr sig. Det betyder verkligen as mke för mig. Och ja, man kanske inte ska vara kompisar med sånna som aldrig visar att dom tycker att man är schyst utan efter ett tag bara dissar en? Men nä, skit samma.

Skulle på tjejgruppen ida, självklart så hade dom personalmöte, stressade som vanligt och så är pulsen typ 250 känns det som. Också är det inget, jaja. Satte mig på böleängsskolan tsm med, P, Maja, Johanna, Tove, Carro, Jenny, victoria. Satt där i 1 timme, typ jagade victoria för hon lläste vad folk skrev tiill mig på msn på hennes mobil. Jaja dt löste sig iaf tillslut, som tur var. Och ja nu så sitter jag här hemma och är typ über depp för att jag bara gör så att hela världen är emot mig, iaf så får hon det att låta som att det är som att det är så. Men hon är typ mysko.Yes, men jaja allt är typ skit just nu, ska försöka inte bry mig, jag måste ju satsa på skolan så jag får fara till Göteborg och Borås i höst. Inge mke frånvaro nu (tror jag iaf). Nä, nu ska jag sluta. måste gå härifrån 9, ska fika osv. Kram amanda!

Du betyder as mke för mig ******* <3

Saknar dig <3

Tack för att du stöttar mig <3

En bild säger mer än 1000 Ord, ja jag börjar tro att det är sant iaf den här bilden!

Ibland tror jag att alla bara är ute för att djävlas med mig, jo om det ändå vore så enkelt. Men nu vet jag ju att det inte är så. Visst, dt finns dom som ibland bara vill djävlas, men skit i dom. Korkade Id**t*r är inget man vill ha i sitt liv, håller mig till dom som bryr sig om mig ist. Nä slut tjafsat om alla människor som jag hatar nu, bäst att hålla dum ute ur mitt liv.  'Fan FAN FAN!. Skit samma. svarar inte på fler mejl nu! JÄVLA PUCKO unge hon kan ju tyo växa upp och acceptera mig! Tack för att ni stöttar!

Vi skulle ha skolfoto idag, men fotografen var sjuk, YES. Haha. Men dt blir nog imrn ist. Dt blir nog bra :) hoppas iaf.
Tjejgrupp ikv, vi ska baka, ikv igen. Men vad har jag annars gjort idag, skola. Dt suger. Men nu ska jag ej skriva så mke mer tror jag.

Varför vill folk alltid få mig att ändra på mig själv? Varför kan inte folk acceptera mig för den jag är? För om jag ändrar på mig själv är jag ju inte mig själv längre. Är dt bått i dt jag säger som är svårt att fatta för vissa människor?

Tack för att du stöttar mig <3

Saknar dig <3

popcorn?

Måste säga att jag blev rätt nöjd med den här bilden, även fast om man tittar på den tvärt så ser den ut som ett val öga, men skitsamma.

Idag så har jag vart på konfa upptakt, dt var as råkigt att sitta på gudstjänst, men jaja. Man fick ju fika efteråt iaf. Men sedan så träffades man i gruppen, ska gå norrbyskärskonfa, blir nog rätt nice. Vi är 24 tjejer och 11 killar, eller ja nått i den stilen iaf. Trodde ju typ inte att det skulle vara någon jag kände där, eller jag kände väll typ ganska många av dom eller iaf viste vilka dom var. Men annars har jag typ inte gjort så mke idag, ska typ se på film med Tove och Alex ikv, blir väll typ någon skräck film ikv igen, POPCORN varning. Har vart o köpt popcorn nyss, måste nog sluta med sånt, blr nog ej så mke av dem iaf alex o tove får tjocka upp sig. Men det är typ 12 dagar tills jag far till GBG :P så. Okey, jag har fett med tråk, ovh inser att för er som läser är detta värsta röran.
Okey, skolfoto imorgon dådå, vet fan inte vad jag ska ha på mig, men dt löser sig nog. Sedan har vi uppsats på onsdag, kommer gå fett med dåligt. Men man kan ju aldrig veta med mig (?). Friluftsdag på Torsdag, känner abslout inte peppen på att vara i röbäck och orientera kan jag ju säga. Men, nu ska jag ej göra det här trassligare än avd jag redan tycker att det är, borde gå kurs i hur man bloggar kanske(?). KRAM!! amanda

Saknar dig <3

knäck glass



Tjobaloba på er! Sitter och funderar, men jag vet inte på vad! Har nog haft den tråkigaste dagen i mitt liv, nä det var inte riktigt sant men. Tråkigt har jag haft iaf, men måste ju skaffa sig nått att göra. Men ja. Imorgon är dt info om norrbyskärskonfan kl 11. Känner taggen men samtidigt inte. det blir säkert bra. Funderar på att lägga mig tidigt ikv, men vi får se hur det blir med det.  käkat blåbärspaj och knäck glass. Jag känner mig fett mycket onyttig, måste nog fara ut och springa imrn när jag kommer hem :).  såja. Nu ska jag gå och se på svensson svensson.
Kram!

Saknar dig <3

Sommar!


 
Jag vill ha sommar! Hatar hösten och vintern, det är kallt och trisit, ja ni fattar vad jag pratar om!

Jaja, veckan som vart har varit nice. Men jag känner att jag borde ta tag i bloggandet om jag vill at någon ska läsa den kanske. Iaf, så blev jag medlem på facebook igår. Ja, dt kändes väll egentligen rätt så onödigt om jag tänkerefter. Men jag kommer ändå aldrig vara inne där typ.  Okey, åter till verkliga världen då, jag kan ju inte leva hela mitt liv vid datorn, det känns onödigt. igår var jag med Tove, Alex, Paula, Jenny, Carro, Johanna, Maja, P och K. Först så väntade vi typ på alex, men han kom typ direkt så. Aja, sedan så cyklade vi typ runt halva böleäng, kändes det som iaf. och letade efter P och K. Men dom typ sprang runt hela tiden. Aja, vi hittade dom tillslut iaf. Jag kände väll att det inte kändes så moget att cykla runt hela kvällen och leta dom och att vi ist kunde göra nått. Så vi dom sa att vi skulle leka kurragömma med dunk på böleängsskolan, kändes absolut inte så lockande så jag och Alex for hem till han. Tove stannade dock kvar för att on ville leka. Men när vi just hade parkerat cyklana, nä ni tror e att hon kommer. Så vi satte och och såg på film, may. Någon skräckfilm, helt klart sämst ever. Men man ska väll inte klaga, jo jag blev väll iaf lite rädd i slutet. jaja. den handlade iaf om nån tjej som var hel psyko. och den där DJÄVLA dockan levde ju! helt sjukt.  Så, vad har jag gjort idag då? Jo, jag har typ suttit vid datorn, kanske borde ta och göra något snart, har suttit här 5 timmar snart. Det är fan inte normalt. Borde skaffa mig nått att göra, eller vad säger ni? Jaja, men nån kanske kan palla vara med mig någon gång då? Men vi får väll se, ska nog ej vara boorta så länge ikv, ska på konfa info på kyrkan kl 11 imrn, fett tråkigt med gudstjänst (svar ja). Men det blir ju iaf norrbyskärs konfa, det är nice. Så, jag lever kanske inte här ändå? Nä, jag far ju till Wendelsberg om typ 13 dagar på teaterledar utbildning. Taggar as mke på dt.  Men, nä nu ska jag faktiskt ta och kolla om jag hittar någon att vara med.
KRAM, Amanda!

Saknar dig <3

Tiden går inte, Tiden kommer

aBara för att jag älskar den här bilden mer än allt., den beskriver verkligen hur jag känner mig!! ÄLSKAR den verkligen (A)

Jag sitter på junis nu iaf. Skolan var ganska dryg idag, men det är den varje torsdag. Men jag ska typ inte skriva så mke idag. Har ju inte all tid i världen (tror jag). Men okeys, ska väll kanske se bjökrlöven imorgon då, men jag ör inte säker, vi får se hur det blir med det. Funderar på att fara till denise ist. lovade ju att jag skolle vara med henne i helgen. Men hon har änd¨inte ringt mig, så vi får se. Men nu ska jag sluta. KRAAAM


Tiden går inte tiden kommer

EV och bullar!

Ibland har man bara lust att döda sina kompisar bara så att ni vet det!!
Hur korkad får man vara? Jaja skit samma. Har ändå haft kul idag då. Ändå lite tjockisar vi var idag på Ev haha alla gick typ på ica och köpte bullar!! LR ja nått. Men det är typ torsdag imorgon, fetig nice dårå. Sedan taggar vi fredag dårå (A). Nä. nu inner jag ej skriva mer LAW YOU <3



a


laaw ya <3

Är så jävla less på alla människor som bara jävla sviker mig hela tiden, kan inte folk baara växa upp? Fan jag är så less på att altid få höra av folk hur kass jag är. Altså, det är klart man blir kass om folk hela tiden säger det åt dig. Borde fan ta tag i livet och skita i ellt gammalt nu! Pallar inte må dåligt för det ni gör längre. Je whatever säg vad ni vill jag bryr mig inte. Jaja, jag har ett liv.

Yes, bestämt nu då. Det blir nice. Ska på läger i helgen, ni når mig ju på min mobil om ni vill nått. Sedan blir det luleå på höstlovat <3 vi ska typ gå på stan, och ja jag har tråkigt liv för er som undrar det! Jaja iallafal så har jag typ halkat efter 10 sidor i matten, för att jag missade en liktion, kändes ju VÄRT (not). Nä om man ska ta och sova är fett med trött :]

image14


Uppasala liskom minne för livet bara, det är obeskrivligt hur underbart det var <3 saknar er jävligt mycket ska ni veta laaw ya <3

Måndag

We are all int the same gang but yet different. Then we all go different ways. But we ar still playing the same game together. but soon have we forget each other. because we are so different. But in the end of the game we are all same.

Skratta! Jag ska sluta svära har jag bestämt mig för, vi får väll se hur det går. Jaja nu har denna måndag iallafal passerat, än en gång. Vi hade hk idag, men hoffa typ kryddade sönder köttfärsåsen så den smakade bara kryddor, jaja han har fått ett nytt smeknamn iaf, KRYDDAN! Jopps, sedan hade vi ingen Tyska idag för att vi ej hade någon vikarie, det var nice. Jaja, jag tror att jag ska börja plugga snart, innan jag typ dör. Jag har ändå inget att göra så. Tisdag imorgon dårå, jag har typ hål i 1 timme lr nått, typ sämst. Men vi har typ roliga ämnen imorgon så spela roll. Men jaja. Det känns som om det snart är helg igen, men jag är ju som jag är som alla vet. Jaop, har redan planerat, gjorde det typ för 3 veckor sedan eller nått i den stilen iaf. Ska på läger i övik, blr nog nice hoppas jag iaf. Och, jag kommer inte kunna sova något på hela veckan, mysko. Jojo, måste jobba i hurten med FEL också :).
Men nu måste jag sluta kram