310111 IDOL

IDOL!!!!
Alltså så otroligt grym, underbart bra det var! Jag finner inga ord som kan beskriva känslan av att vara där, se dom live! Höra dem sjunga. Dom sjöng verkligen rakt in i hjärtat på mig och jag ville verkligen inte att konserten skulle ta slut.
Sorgligt nog gjorde den det, men jag blev ungefär 600 bilder rikare(innan redigering och radering). Och med ett minne för livet, och jag gick därifrån med ett leende på mina läppar, som fortfarande sitter kvar, och lär göra det ett tag till!
Helt enkelt, en orförglömmlig kväll! Jag ska skriva mer om kvällen, men just nu måste jag sova!
Så bilder kommer, i detta inlägg, tillsammans med mer text!


290111

Sorry för dålig uppdatering, men jag har varken haft tid eller ork till att blogga, ibland får man helt enkelt prioritera faktiskt.
Men nu bloggar jag ett snabbt inlägg innan jag ska försöka ta mig ner till stan på något sätt, frågan är faktiskt bara hur. Men det löser sig nog.
JAg ska i alla fall förbi på gymnasiemässan och vara där ett tag innan jag måste gå till busstationen och köpa min bussbiljett och dra mig till Övik eftersom jag ska på IDOL! ikväll.
Och ja, det kommer verkligen bli helt awesome.
Men tydligen måste jag gå nu eftersom jag tydligen inte får skjuts till stan, som jag trodde, så där sprack min plan. Så ja, jag kanske bloggar senare då!

210111

Snurr, jag är trött, ska sova. Jag vet att klockan bara är typ 11, men det spelar faktiskt ingen som hels roll, för jag är otroligt trött och vill sova så att jag orkar plugga imorgon, känns inte riktigt som den roligste lördagssysslan, men vad har jag att välja på egentligen.

JAg var på The Studio idag igen, denna gången för att kolla på bilderna. Och jag måste säga att dom var så grymt snygga så jag kunde verkligen inte hålla mig ifrån att köpa flera, så det blev 10 bilder. Egentligen 11 eftersom jag fick den 11:e bilden gratis.
Det sved lite i plånboken, men vafan något måste man väl unna sig ändå? det gjorde jag i alla fall.

Har bakat kladdkaka, med betoning på kladd. otroligt gott, och otroligt maffig. Fredagslyx med andra ord.
Det är allt jag har att säga, och jag är otroligt glad ;D


180111

Det är egentligen bara galet hur trött jag är just nu, sitter på Skype med Nicole, väldigt trevligt! HAr varit hemma ett bra tag nu faktiskt och ska alldeles strax ta och göra mig någon middag innan jag förmodligen ska lägga mig och se på film. Ja, om jag inte somnar vill säga, risken är rätt stor att jag faktiskt gör det.

Dagen har varit otroligt seg måste jag säga. Kan inte riktigt påstå att jag haft någon större ork eller motivation idag. Men jag antar att man har sånna dagar ibland. Hoppas på en bättre dag imorgon faktiskt. Får göra vad jag kan för att det ska bli en bättre dag än idag.

MEn jag orkar helt ärligt inte skriva mer faktiskt. måste göra mat.....

160111 kommentera!

Förlåt att jag inte bloggat idag, om det jag skulle allså. Men jag har inte orkat faktiskt. Men imorgon LOVAR jag att jag ska skriva om det. Jag slutar 13.00 så jag har gott om tid på mig att skriva också.
Jag borde sova nu, mest för att jag är så otroligt trött men också för att jag faktiskt ska orka upp imorgon.
Sedan börjar det bli rätt segt att bara sitta vid datorn, det är ju inte ens kul? Så varför ödsla tid på det... Suck.

Hur som helst måste faktiskt börja kommentera nu!!!!!! Varför ska det vara så svårt? Skriv vad som helst, lämna ett spår att ni faktiskt läser bloggen.
Så jag kan ställa en fråga som jag verkligen vill att ni svarar på: Vilka är ni som läser min blogg??


160111

Tänkte bara lägga upp en bild innan jag faktiskt går och lägger mig. Överväger att så på tv, men det verkar verkligen bara vara skit på TVn så jag vet inte hur det blir med det. Annars blir det nog ett avsnitt av Ung&bortskämd. Men vi får som sagt se.

Jag ska i alla fall ta mig en rejäl sovmorgon, det behöver jag kan jag säga. Sedan får vi se vad det blir helt enkelt!
Hur som helst ska jag försöka skriva det där inlägget.
Kramen!




150111

Jag har fått en förfrågan om att jag ska skriva om varför man ska söka till NTI gymnasiet och inte någon annan skola här i Umeå. Det kommer jag göra. Så snart jag bara blivit lita piggare, just ikväll är jag fruktansvärt trött. Tror det är paltkoman som slår till faktiskt. Så ni får hålla ut tills imorgon, då ska jag försöka skriva det.

Dagen har i alla fall bjudit på ett besök på The Studio, riktigt roligt. Dock har vi inte fått sett bilderna än.. Eftersom det var så otroligt mycket folk så bokade vi en tid för det nästa vecka istället. Istället för att sitta och vänta i kanske över 2 timmar bara för det. Kan säga att det var personer som när vi kom redan blivit fotade, men fick inte börja titta på bilderna förrän vi blev fotade (cirka) och det var alltså minst 2½ timme.
så ja, det är ungefär vad jag har hunnit göra idag faktiskt.

Nu tänkte jag gå och baka sedan se på film!


011211

Seriöst så jävla kass jag är på att blogga, jag skojar verkligen inte. Är ju fan inte klar att skriva om 2010 än. Men jag har verkligen ingen som helst ork. Jag är inte peppad på att blogga längre helt enkelt, och jag skriver inte för att jag vill få många läsare. Ni säger "du skriver så långt". Men ja, för jag vill skriva av mig, man behöver inte läsa allt. Jag kan inte tvinga dig att läsa hela mina blogginlägg. Jag vet inte vem Du är, men Du har valt att läsa min blogg.
Jag skriver om sånt jag vill skriva om, när jag vill skriva om det. Jag vet inte vad jag brukar blogga om längre. Jag har tappat stinget på mig blogg. Vad ska jag skriva om? Vad vill jag skriva om?
Jag vill skriva om mina dagar, om hur jag känner och mina tankar. Men samtidigt inte, för det finns personer som läser den här bloggen som jag inte vill ska veta allt. Men jag ska gå igenom min blogg, läsa hur jag skrev förut. Och hitta tillbaka till vad min blogg ÄR!

Hur som helst så började skolan idag. Det känns väl som det alltid gör när det är skola kanske, inte jätte kul. Men samtidigt väldigt skönt att skolan är igång så att man får någon normal dygnsrytm igen. Det är därför jag skyndar mig att blogga nu, för jag är trött och VILL sova för jag sov inget natten till idag.
Hur som helst känns det som den här terminen kommer att bli rätt bra ändå. Schemat är bra, det är som det ska vara.

Jag har mina funderingar, jag har redan börjat kolla på vad jag ska plugga sen, jag vet att jag behöver den där förbannade Engelska B kursen, men vet inte hur jag ska orka med den i ärlighetens namn.

Jag ska sova nu, godnatt i alla fall!

2010

Så nu sitter jag här, den 6e Januari 2011 och tänker på året som passerat, vad hände egentligen? Jag minns nyårsafton 09/10 som om det bara var några månader sedan. Sportlovet lika så. Jag vet inte om jag kan beskriva hur snabbt jag tycker att 2010 gick, hann nog inte riktigt med själv måste jag erkänna.
Jag tänkte skriva mig en sumering av året som gått, det kommer inte bli lätt. Det kommer ta tid och det kommer bli långt. Men om ni tar er tid att läsa så!

Här kommer Amandas version av år 2010!

Januari

Började det nya året med mina älskade vänner i Vännäs, det var nog den bästa nyårsaftonen jag varit med på tror jag. Året kunde helt enkelt inte ha fått en bättre start, och jag ville bara kicka igång det nya året nu! Var rätt skoltrött i Januari också, hade ingen vidare lust till något. Umgicks med vänner och var på bio en hel del. Åkte till Borden på dop och hann med ett besök i Haparanda. Ja i stort sett en bra månad.
Något som inte alls var särskilt kul var något som hände i slutet av denna månad. Jag blev otroligt sårad när den personen som betytt mest för mig dom senaste 3 åren helt plötsligt sa upp bekantskapen med mig.



Februari

Helt ärligt, jag har verkligen inget att säga om Februari 2010. Det är en månad jag helst vill glömma, det finns inte särskilt många positiva punkter den här månaden. Läser man igenom min blogg handlar det en del om OS men mestadels är det ledsna inlägg. Bilddagboken består av bilder och texter som inte är allt för glada.
Jag lyssnade sönder på Coldplays - fix you. Grät floder av tårar och kände som att jorde föll sönder under mig.



Mars

Nu har jag i flera dagar sutti

mmm

mmm

010211

Nä nu tar jag tag i det här på riktigt alltså! Imorgon har jag tänkt skriva en typ av årskrönika av år 2010, Egentligen hade jag tänkt göra det nu, men känner att jag inte orkar och ska sova istället.
Det är ju ändå en dag imorgon också, och jag är otroligt peppad på morgondagen av någon konstig anledning, men det känns bra i alla fall.

Hur som ska jag sova nu och se till att ta sovmorgon imorgon. Godnatt!