083110

Ligger på golvet i skolan nu och är fortfarande galet hungrig, jag ljuger inte. Det är så fruktansvärt roligt när den maten som man ska få har tagit slut och dom har värmt korv som jag misstänker är från förra onsdagen. Korven är delvis så seg så att man inte ens kan sticka gaffeln i den. Den är kall och det känns som den består av 0,5cm tjock SEGT skin.  jag kan lova att det inte var gott. Sedan fanns det äpplen, men det är ungefär lika lätt att äta som hårdbröd, medtanke på att jag fortfarande har ont i tänderna sedan förra veckan. Jaja. jag fick mig i alla fall lite fil och flingor som tur var. Inte för att jag vet om det verkar ha hjälpt så våldsamt mycket.

Men som sagt så ligger jag i alla fall på golvet i skolan nu och bara väntar på att tiden ska gå så att lektionen kan börja, har Medieproduktion B då tills typ halv 4 sen slutar jag, nog för att jag nog lär bli kvar på skolan ett tag. Ska nog försöka göra psykologiläxan skulle jag tro.
MEn orkar verkligen inte skriva mer nu alltså...

083010

Mitt huvud kan ju bara ge upp alltså, jag orkar verkligen inte.¨HAr fortfarande huvudvärk och det verkar verkligen inte vilja gå över heller. Och det värsta är nog att jag inte vet vad det beror på heller. Men jag ahr i och för sig haft huvudvärk flera dagar nu, ja inte hela dagar alltså. Skit samma ska sluta klaga över det nu.

Har hur som helst slutat nu, alltså nästan en timme tidigare än vad vi egentligen slutar, vilket är väldigt nice, men jag orkar faktiskt inte åka hem eftersom jag ändå inte har något att göra hemma.
Har fan inte ens en kudde så jag kan lägga mig och sova. Det känns inte riktigt okey om jag ska vara ärlig.

Funderar ändå på om jag ska dra mig hemåt och köpa mig något att äta påvägen hem bara för att jag ska få i mig något eftersom det nog kommer bli ganska så sen middag.
Ska hur som helst lägga bort datorn nu eftersom jag inte kan fokusera längre.

083010

Fan mitt jävla huvud dör och jag vill bara att alla ska vara tysta och sluta leva om så jävla mycket. Inte har jag några alvedon på mig heller och det gör verkligen inte saken bättre kan jag lova.
Just nu har jag hål i ca 2 timmar, känns ju inte sådär överdrivet roligt faktiskt. Men jag får väl helt enkelt göra det bästa av det med min förbannade huvudvärk också.
Sedan har vi tydligen historia och efter det har vi Multimedia, får väl se hur det blir. Om min huvudvärk inte går över vet jag faktiskt inte om jag orkar.
Vi har i alla fall haft Rörlig Bild nu på morgonen och det gick väl bra antar jag. Vet inte om jag gjorde något vettigt men.

Igår vaknade jag med huvudvärk också, det var verkligen inte kul kan jag lova. Men den gick i alla fall över sen.
Och just nu vet jag verkligen inte vad jag ska skriva faktiskt. Vi käkade på Droskan igår och det var riktigt gott och mättande, men det är det väl alltid?

Orkar inte skriva mer nu så jag lägger ner försöket med att skriva ett vettigt blogginlägg...

082810

Sorry för den totalt urkassa uppdateringen, men lämnade in min dator i torsdags, pg a batteriet. dock fick  jag tillbaka den igår, fredag. Magnus sa att det var ett nytt batteri när han gav den till mig, men jag vet inte för jag kunde ändå inte starta den när jag kom hem. Får väl se på söndag när vi kommer hem eftersom min laddare är där.  men det löser sig nog.

Första skolveckan har gått och det känns faktiskt riktigt bra, men väldigt drygt. Men det beror mest på att våra dagar är så förbannat långa. 8:30-15:30 varje dag utom fredag då jag slutar 14:55(eller hur var det nu, ja ibland kanske, ibland slutar vi senare och tidigare vissa). Klassen är likadan som förra året, lika pratiga, eller vad man nu vill använda för utrryck. Dock har vi ju inte haft alla lektioner än vi har bara haft vangliga lektioner två dagar, så vi får se hur det blir nästa vecka.

Sitter i alla fall i Övik nu, har haft en grym dag, kollat på invigningen av Botniabanan, käkat pizza, och sen middag på Subway så jag är galet mätt. Och imorgon blir det att käka på droskan, men nu ska jag ta och avrunda och sätta mig och se flickan från ovan!

082410 gymkort!?

Inte för att skryta men jag har fått en "normal" dygnsrytm igen!

Jag vet inte varför jag började mitt inlägg sådär faktiskt, jag hade nog inget vettigare att säga faktiskt men det är väl inget ovanligt för att vara jag kanske. Hur som helst så började ju skolan idag, som jag sa igår. Dagen var inte särskilt lång, tror vi gick en timme eller något sånt dumt, med andra ord en sjukt ovärd dag enligt mig.
Fick våra skåp och våra scheman ungerfär. Morgondagen lär väl se en aning annorlunda ut, tydligen ska vi ha APU information(igen, vi hade det förra terminen också). Sen vet jag faktiskt inte vad vi ska göra mer imorgon.

Vi har förresten bytt matleverantör på skolan, ja alltså de som serverar lunchen. Men dom hade inte vett att säga vem det var nu, det är väl bara att hoppas på det bästa. Jag vet egentligen inte om det kan bi mycket sämre än vad det var ifjol, men man ska som sagt aldrig säga aldrig. Hoppas på att det blir bättre i alla fall.

Hur som så gick jag, Häggen och Malin på USM efter skolan för att kolla priserna på gymkort där, och det lutar nog åt att jag köper ett gymkort där i höst, kommer nog bli bra tror jag. Men nu är det faktiskt dags för mig att sova.
Kramen<3

082310 dygnsrytm?

Ja, nu kan man väl officiellt säga att sommarlovet är slut, eller? Inte kan jag påstå att det känns sådär jätte bra. Men samtidigt känns det rätt kul att få träffa alla igen eftersom man inte hunnit träffas under sommaren direkt, men som sagt det hade verkligen varit skönt att ha sommarlov en aning längre. Fast man får ju inte alltid som man vill heller.

Schemat för höstterminen är väl, jag vet egentligen inte. Det är inte dåligt men inte heller jätte bra, så det är väl någonstans däremellan skulle jag tro.
Kommer dock ha två timmars hål varje måndag och tisdag, vilket jag inte kan påstå känns lika roligt om jag ska vara ärlig, men jag lär nog hitta något att roa mig med hoppas jag i alla fall.

Men så var det de här med att få en normal dygnsrytm, det går bara inte känns det som just nu. Men jag har bestämt mig för att sova när jag skrivit klart det här, så får vi se hur det går.
Men nu ska jag nog avsluta. Kramen<3


082210 trött!!!

Sorry för väldigt dåligt uppdatering, men jag har som sagt varit i Tunisien i en vecka och det har verkligen varit helt obeskrivligt underbart faktiskt! En vecka av grymt mycket sol och bad och det har verkligen varit galet varmt, Ja underbart har det verkligen varit. Och jag kan faktistk rekomendera er att åka till Tunisien, det är verkligen värt det.
Även om värmen som sagt inte alltid var så rolig, så ska man inte klaga på värmen, särskilt inte när det är så kallt som det är här just nu.
Kan säga att det var en ordenlig omställning att komma från +40 till +15, det känns mer som om det skulle vara minusgrader faktiskt, men det lär ju ta ett tag innnan man har ställt om sig i alla fall.
Ska lägga mig direkt efter jag skrivit klart det här eftersom jag måste börja vända tillbaka dygnet då skolan börjar på Tisdag.

Men ska skriva mer om min resa till Tunisien så snart jag bara har orken. Då ska ni få bilder även om jag inte tagit så många. Men en del ska ni i alla fall få se.
Men nu måste jag sova!!

okey?

This is my blog, about my life. and i wolud like you tom comment it! Just because mysterygoogle is the best thing in this world and i'm typing in english just because of that!

However i'm going to bed now because i need some sleep an my mother is going to wake me up at 05:30 in the morning! That's so not okey!

081310 FÖRKYLNING!!!

Jag är sjuk, fy fan!!! Jag menar jag MÅSTE bli frisk tills imorgon, vilket jag hoppas för allt i hela denna värld att jag blir! För jag vill verkligen, verkligen inte vara sjuk när jag åker utomlands! Suck säger jag bara.
Jag gör allt(!) jag kan för att kurera denna förbannade förkylning och har gjort det sedan igår, tror ni att något av det har hjälpt? I så fall kan jag tala om för er att inget, absolut inget verkar ha hjälpt, vilket enligt mig är ganska frustrerande.

Jag har, gruglat med saltvatten flera gånger. Druckit té med honung i flera gånger, ätit apelsin, druckit apelsin juice, sovit(!) druckit kan jang och ätit strepsils. Vad  mer kan jag göra liksom? Så i min värld känns det som = DÖD ÅT DENNA FÖRBANNADE JÄVLA FÖRKYLNING!!!!!!

Jag hade ju kunnat vara sjuk förra veckan eller vad som helst, eftersom jag hållit mig frisk hela sommaren! Ja, bara lite små förkylningar som aldrig riktigt brutit ut. också nu blir jag sjuk 2 jävla dagar innan jag ska åka utomlands. Det gör mig fruktansvärt förbannad om jag ska vara ärlig. Så vekrar jag vara på dåligt humör så är det som sagt därför. och ta det inte personligt då!!



Hur som helst så åker vi ju imorgon... blir en fruktansvärt lång dag imorgon, upp 05:30 eller något i den stilen. Då blir det ungefär att göra sig i ordning, kolla att jag packat allt och sedan åka för att hämta upp mormor och sedan åker vi mot Arlanda. 17:30(tror jag det var) imorgon går i alla fall flyget till Tunisien och sedan landar vi på Arlanda igen den 22a kl 02:25. Tidpunkten kanske inte riktigt var den roligaste men... Så jag är tillbaka i Umeå den 22a. Och jag lär nog inte blogga något alls under resan, så jag skriver när jag kommer hem!

Nu ska jag fortsätta kurera mig på något vänster, kanske genom att sova!!

081010

Haha, gillar att jag bara skrev PAJ när jag publicerade det här, synd om någon av er läsare läste det här då.
Jag är trött, ligger i sängen och ska strax sova.
Jag börjar försöka vända tillbaka dygnet, ja jag vet att det faktiskt är 2 veckor kvar till skolan börjar, men jag måste ändå börja vänja mig faktiskt. Sedan orkar jag inte vara upp till 2 på nätterna längre.
Det är mycket skönare att sova måste jag säga!
Men klockan börjar ändå dra sig frammåt nu, och jag ska faktiskt lägga mig och sova, för morgondagen lär bli en ganska lång dag faktiskt. men sånt är livet.

Om 4 dagar drar vi i alla fall till Tunisien ;D och det ska bli GRYMT skönt faktiskt. Längtar verkligen. Bara mitt halsont försvinner så skulle det vara ännu bättre faktiskt. Sedan är man hemma den 22a igen, och den 24e börjar skolan. kan det bli bättre? nä, eftersom jag är LITE(!!!!) peppad på skolan faktiskt.

påtal om något annat så funderar jag på att starta en ny blogg... En blogg där jag skriver mer om mina åsikter och sånna saker, eftersom jag inte gör det så mycket här heller för den delen, men jag ska bli bättre på att blogga när skolan börjar. Känns som jag sagt det förut... Men jag ska inte skriva sånna här oseriösa inlägg som inte har någon röd tråd alls, jag menar vem vill läsa?

'

sämsta bilden, men där ska vi i alla fall bo!



080810 this is just the beginning

Jag är på väg att sova, är dyng trött och ska nog upp relativt tidigt imorgon ändå. Ska och fira min farmor imorgon. Sedan får vi se vad det blir resten av morgondagen.
Funderar faktiskt på om jag kanske ska fota lite, men vi får se vad det är för väder, jag menar, jag känner mig inte så peppad på att fota om det ösregnar, känns inte som det mest lockande kan jag säga.
Det går inte så bra för mig att blogga just nu känner jag och därför ger jag faktiskt upp nu! skriver kanske mer imorgon, godnatt<3

Jag älskar bilden!!


060810 Lät du henne komma närmre

Jag är stressad, väldigt stressad. Jag vet att det är sommarlov och jag inte borde vara stressad, men jag är det ändå. För vi måste skriva klart artikeln till våra gårdas tidning och jag har knappt börjat, och den måste vara klar om 11 dagar, helst innan, och jag åker bort om 8 dagar, och jag vill inte spendera mina dagar med att sitta inne vid datorn och skriva, även om jag vet att jag borde göra det.
Men nu har jag bestämt mig för att jag ska skriva imorgon kväll, eller ja jag ska sträva efter att göra det, måste ju bli klar någon gång, sedan måste jag välja ut bilder också! Det kan faktiskt nästan vara jobbigare än att skriva på själva artikeln skulle jag tro!!

Jag är väldigt trött och ska alldeles strax lägga mig och läsa en irene huss bok, som jag började läsa idag(igår), läste ca 100 sidor, och den är verkligen hur bra som helst, jag verkligen älskar den! jag älskar alla Irene Huss filmer, och peppar om 6 nya filmerna som kommer att komma! HAr ju redan sett alla dom andra så, men jag måste säga att den här boken är fruktansvärt bra!

En annan sak innan jag ska lägga mig är att min kortläsare på datorn strejkar och inte fungerar, så jag måste alltså koppla in kameran när jag ska ladda över bilder, vilket jag anser är en aning frustrerande faktiskt! Men men sånt är livet antar jag.
Men nu är det faktiskt dags för mig att stänga ner datorn. Orkar inte blogga så mycket nu, har bestämt mig för att inte sitta vid datorn på dagarna om det är fint väder, det höll idag i alla fall!
Men godnatt på er!

Vivi, Simon, Mårten, Kristina och Malin, ni är GRYMT saknade!
Det var den absolut bästa veckan på hela sommarlovet!
Det går inte att beskriva hur underbart det verkligen var!
Hade så gärna gjort om det med er!


080410

Min dator dör snart, orkar inte gå in på mitt rum och koppla i laddaren heller, men det får vara så.
Ska strax ta bussen in till stan och träffa Diza vid 3, innan det ska jag nog kolla på ett par nya badshorts skulle jag tro, hoppas bara att jag hittar ett par. också ska jag nog kolla på ett par skor skule jag tro, måste verkligen ha ett par nya.

Har ändrat mina val till 2an och 3an nu, blev matte B och Psykologi A, vet inte om jag är nöjd med det, men det får vara faktiskt. det blir säkert bra tror jag.
Men nu ska jag gå o göra mig i ordning!

080310

Snabb update innan jag ska sova igen. Somnade med datorn i knäet, stabilt, eller inte men men.
Dagen spenderades i stugan med god mat och gott fika, och trevligt sällskap för den delen också.
Jag glömde kameran här hemma, vilket var väldigt klantigt av mig eftersom jag verkligen hade tänkt ta med den, och jag var jätte sugen på att fota när vi var där. Men sånt är livet, är det fint väder imorgon ska jag fota efter jag städat mammas bil i alla fall, så är det bara.
Hur som helst så har vi i alla fall bokat en utlandsresa till Tunisien nu, vi åker den 14e och kommer hem den 22a, kommer bli galet nice tror jag. Ser verkligen fram emot det, de blir en perfekt avslutning på sommarlovet tror jag. Jag ska bara se till att jag håller mig frisk! både innan och när vi är där, och när vi kommer hem!
Hotellet ser väldigt fint ut också!

Men nu ska jag faktiskt sova!

080210

Jag ahr tappad grepped om bloggandet, hinner aldrig, orkar, har ingen lust. Har inget att skriva om för den delen heller. Jag vill skriva, samtidigt som jag faktiskt inte alls vill skriva. Kan någon vänlig själ som faktiskt läser min blogg trots allt ha vänligheten att KOMMENTERA om vad vad ni vill läsa eller bara slänga in en kommentar!

Idag(igår) har jag i alla fall varit på stan med Jocke och hans tyska vän;) som jag inte minns namnet på just nu. Men det var faktiskt rätt så trevligt, var kul att göra något annat än att bara sitta hemma och ruttna bort. Det känns faktiskt som om jag gör det. Vi gick i alla fall runt och tittade på kläder, och jag tittade på skor, hittade ett enda par som jag tyckte var snygga. Inte för att jag köpte dom men.

Hur som helst så imorgon (idag) så ska vi nog till stugan och hälsa på Mormor och om inte det blir så ska jag nog träffa pappa, vilken jag verkligen vill göra också. Men jag vill verklgien till stugan också. Så jag får se hur det blir med det där, det är inte alltid så lätt att bestämma sig faktiskt.
Jag ska faktiskt avrunda nu och sova..


Jag säger bara en sak. lyssna och njut!