Sämst, jag vet!

Jag funderar på varför folk fortfarande läser min blogg när uppdateringen är så gott som obefintlig, men det är kul att ni fortfarande går in på bloggen trots detta!
Jag vet egentligen inte varför jag inte bloggar något, men det finns helt enkelt ingen motivation till det, jag har så otroligt mycket att göra och tänka på så jag har itne tid att lägga min energi på att blogga, det får helt enkelt komma i absolut sista hand.

Just nu sitter jag på McDonalds på Arlanda, Sky City, hade tänkt plugga men orkar inte riktigt för det har vart så mycket ljud runt omkring här, även om det nu börjar lugna ner sig lite.
Jag sitter i alla fall och väntar på att tiden ska gå så jag får åka vidare mot Wales för att träffa Sandra och Claire, 16.25 går flyget och jag kan inte riktigt beskriva hur mycket jag längtar tills jag är framme.
Tiden går segt och jag har varit på arlanda sedan klockan 11 och på den tiden hunnat få smurf-fingrar, lite irriterande man det är inte så hemskt som det låter heller.

Men jag orkar inte riktigt blogga mer just nu och jag har inget att skriva om heller, så ja vi ser när jag bloggar igen.
Kramen