arboga<3

Jag tänkte kasta in ett inlägg om helgen. Men inser att jag inte kommer kunna göra det för att det finns så otroligt mycket att säga. Men hinner jag inte skriva allt nu så får jag fortsätta imorgon!

Helgen var i alla helt underbar och jag kan inte beskriva hur underbart det var.
Bussresan ner startade 0700 och vi var framme vid 17 tror jag. Efter en lång, men faktiskt rolig bussresa så klev vi i alla fall ur bussen i Arboga, och njöt av den varma solen, jag och jonna hade för den delen kuddkrig med en kudde(?).
Sedan packa in snabbt i våra stugor för att sedan gå ner och käka, tacos. Och vi satt till och med ute och käkade i solen, så underbart det var. Sedan tog vi faktiskt bara en slapp kväll, bäddade, snackade med folk och lärde känna roliga människor.
Satt ute till 22 och hade allmänt trevligt. Och vi var ganska trötta allihopa. Gick och la oss vid 23 och vi somnade nog ganska snabbt måste jag säga. För att sedan vakna av fågelkvitter och solsken, vaddå sommarkänsla?
 Lördagen var helt underbar. Solsken hela dagen, ute i solen i linne. Satt med några andra i UNFåldern och lärde känna varandre. Körde bingo och lite annat före lunchen. Sedan blev det bara jg och Amir kvar efter lunchen så vi satt mest bara och pratade. Och jag lyckades bränna mig också, känndes inte fullt så lyckat måste jag säga.
Dagen rullade på, och vi gick till klätterväggen, jag klättrade inte, men dom flesta andra gjorde det. Och jag passade på att fota istället. Sedan gick vi upp och pratade skit en stund innan middagen. Och jag passade på att få mig en pratstund med Cariina, Tack det behövdes<33 Middag, sedan lägerbål, och jag passade på att ta en massa fina bilder på solnedgången<3 ja och jag blev till och med nöjd med dom! Och vi hade det bara trevligt, pratade och skrattade mycket. Tiden rullade på lite för fort måste jag säga. Och det blev dags för fika.
 Jag var inte lika trött, så jag passade på att skriva lite på kvällen, efter att jag och jonna fått en gåta av tom, som inte var allt för lätt att lösa kan jag säga. Men somnade ändå vid 12. Och sov gott hela natten. Även på söndagen vaknade jag av fågelkvitter och solen, hur underbart är det inte? Välidgt.
Jag passade på att packa lite snabbt innan vi gick för att käka frukost, och helt underbart gott bröd till frukost, nybakat och allt. Det är så otroligt gott måste jag säga. Det började kännas att det var sista dagen, to m dom sista timmarna av denna helg tillsammans med alla underbara människor. Jag blev lite ledsen när jag tänkte på att jag skulle vara tvungen att lämna det och åka hem, men så är det väl ofta när man är på ett bra läger?
Vi packade vidare och städade stugan lite sådär. Var egentligen tänkt att jag skulle följa Jonna på Scrapbooking(?), men jag orkade inte, så jag satte mig i solen, ja jag hade ryggen i solen ´+ inget linne. Ville inte bränna mig mer än vad jag redan hade gjort.
 Men det var ganska skönt att få sitta själv en stund och bara få andas, och njuta av värmen. Sommarkänsla där alltså.
Jag blev lite smått förvånad när jag insåg hur fort tiden verkligen gick även när jag satt där. Och insåg att lunchen börjat, och jag var tvungen att pallra mig ner till maten för att få mig en sista stund med alla människor innan vi skulle åka. Det är alltid lika tungt att lämna alla människor när man är på ett sånt läger, och liksom aldrig veta när man får träffa dom igen.
Men jag satte mig i alla fall med Danne och Amir och käkade. Och vi hade riktigt roligt. Och jag glömde helt att vi skulle åka. Men verkligheten är jobbig ibland. Och vi började packa bussen. Sedan sprang vi för att säga hej då till Danne. Och säga att vi tyckete han ska komme hit och hälsa på oss någon gång i sommar, och att han ska åka på Kongressen!
Ja, vi sa hejdå till alla andra människor också!
Sedan påbörjade våran resa hemmåt. Och den flöt på väldigt bra. Och jag och jonna fick ett ryck och sa nu löser vi gåta, med lite hjälp av Amir så löste vi gåtan, och ja den var enkel om man ställde rätt frågor. Men vi blev nöjda över att vi löste den. Vi är BÄST!
2330(ca) rullade bussen in på junis. Och det var väldigt skönt att få komma hem och att få sova i sin egen säng. Men samitidigt saknar jag er alla(ni vet vilka ni är) väldigt mycket och jag längtar verkligen till vi träffas nästa gång<3
Tack för en helt underbar helg, det har var en av dom bästa helgerna i mitt lev. Och ni har gjort den! Jag saknar allt redan så otroligt mycket. Jag vill tillbaka. Vill träffa er igen<3 TACK<33



1. Jonna och ann-charlotte när vi precis har kommit fram till Arboga. 2. Jag, Jonna och ann-charlotte. 3.Lördag förmiddag i solen, sågott som hela dagen. Cariina på bilden. 4.Gräsmattan vid logen. 5.Danne. 6. "amanda säger: se smart ut", Cariina. 7.Folk:) 8.Tess(?) och Amir. 9. Barngruppen. 10. Samma som bild 8:) 11. Mi, detta efter lunchen vara bara jag och amir som var där d¨^^.  12. Ja det var verkligen sådär varmt alltså, amir 13.JAg bjuder på den, bara för att jag hade bränt mig! 14. Amir på klätterväggen. 15.JAg vet inte, men jag gillar bilden. 16. Cariina ska klättre. 17-20 Cariina på väggen. 21. Tilda och Cariina. 22. Cariina och Amir i matsalen, se inte så skräckslagen ut amir! 23.Efterrätten. var itne då¨ligt god. Rulltårta, glass och grädde, sjukt maffigt! 24. lägerbålet, amir och jag hängde inte riktigt med. fotograf, Cariina 25. Nä jag hände verkligen inte med. Fotograf, CAriina. 26. Amir gjorde allt han kunde för att få oss på en bild.
 Saknar dig, Du betyder<3 JAg och cariina! 27. Danne från Borlänge! 28. Sole, och folk. den e en av dom sämre bilderna alltså! 29. Cariina, kjell och kjell.

Tack för en helt underbar helg! Det här är vara en bråkdel av alla bilder som jag har tagit. Jag hänvisar till bilddagboken för fler bilder. Nu ska jag göra mig i ordning och dra till skolan igen.!!
tack än en gång!

Buss!

Just nu sitter jag på bussen påväg till Arboga! Vi har¨åkt sedan cirka klockan 0700 imorse, och vi är fortfarande inte framme, det är troligen inte allt för långt kvar hoppas jag. Det är olidligt varmt i bussen, och för den delen utomhus också.Och vi svettas nog ganska mycket kan jag ju säga. Det är stekar väder ute, dv s strålande sol och jätte varmt. Jag har hört att det ska vara ganska varmt, och jag hoppas på bra väder så man kan sola lite. Kan ju säga att det inte direkt är kallt ute, snarare tvärt om jätte varmt. Det är hur som helst väldigt skönt. Och jag får värsta sommarstämmningen!
nu tycker jag bara att värmen kan komma hem också. Någon som håller med mig?
Jag orkar inte blogga mer just nu. Har några  skrikande barn bredvid framför mig som ä'r dryga. och en Amit med lite överskottsenergi bredvid mig! Kramen<3

Onsdag!

JAg vet att jag är sämst på att blogga, men jag orkar verkligen inte engagera mig om jag ska vara helt ärlig. Jag är jätte trött, och vill mest bara sova känns det som. Jag är grymt sliten och har ingen ork alls.
Jag åker till Arboga på fredag morgon, närmarebestämt typ kvart i 7 på morgonen, fatta kvart i 7 en fredag(!). Men det ska bli nice faktiskt, ska bli skönt att få slippa den här "hålan" en stund. Är ganska så less på umeå nu måsta jag  faktiskt säga. Så det har jag inget emot, sedan är det 2 veckor kvar sedan bär det av till Tollare<3 det blir verkligen underbart, att träffa massa roliga männiksor, åh skönt<3 Tollare  är bara så underbart så det finns ju inte.

Jag har egentligen inte tid att blogga just nu, för jag ska dra mig ner på stan på UNF:möte, sedan har jag teater, och sedan måste jag hem och börja packa direkt. Vist hinner jag imorgon efter skolan, eller? kommer hem typ halv 4 och då måste jag hinna äta osv innan jag ska dra mig till mariakyrkan, ska vara där 7, och det tar ju en stund att ta sig dit, sedan kommer jag väl hem ca halv 11. DÅ blire sova, så ja jag måste nog packa idag i alla fall. För imorgon kommer inte tiden räcka till kan vi ju säga! Nu ska jag dra mig och göra mig i ordning innan jag sätter mig på hojjen och drar till stan! Kramen<3

Bjuder på en bild från i fredags, slingat håret<3


Stek?

klänning?

SÅ, nu har jag hunnit vara i holmsund och slinga håret, jag är grymt nöjd. För den delen är jag fruktansvärt stressad just nu och har gentligen inte alls tid att skriva det hära, men ni får i alla fall ett inlägg. men det enda jag skriver för är för att lägga ut bilden på klänningen, så här får ni. Kram<3


Ska jag behålla eller inte?

påsken!

Hej igen! efter ett uppehåll på några dagar är jag väl tillbaka nu antar jag?
jag tror jag har hamnat i någon slags godiskoma! har hörtalas som paltkoma, men godiskoma? Jag har i alla fall varit sjukt trött dom senaste dagarna och inte alls haft någon ork till något om jag ska vara ärlig! Jag försökta blogga igår men det gick inge vidare, tappade bort mig efter några rader bara!
Men jag har hunnit med en hel del under dom här dagarna. Jag har te x hunnit köpa mig en klänning till balen! SOm jag tyvär inte har orkat ta någon bild på ännu, men jag funderar på att ta det projektet imorgon. Hur jobbigt är det att ta en bild egentlige, inte alls jobbigt liksom?
Sedan har jag hunnir, hm vara med kompisar, och haft VÄRLDENS hosta, som för den delen inte har gett med sig än men, det spelar ingen större roll.
 Jag orkar inte skriva mer nu, ska gå och se på tv^^,(eller leta bananer, vem vet) kramen<3


Ska jag vara ärlig, har jag absolut 0 godis sug, jag menar jag har 5(6) påskägg på mitt skrivbord, och inget av dom är ens halv tomt!

Jag gav dig allt!

Det du inte vet mår du inte dåligt av heller. och det är nog bäst så¨i alla fall.
Nu är jag riktigt trött men vill inte sova riktigt än, jag vill göra en massa saker. Men mina ögon vill inte detsamma. Vilket kanske är bra och det får mig att gå och lägga mig efter att jag skrivit klart det här inlägget. Egentligen är jag mest förbanand på mig själv för att jag hade så otroligt bra dyngsrytm, men det är helt fuckt up nu. jag MÅSTE verkligen få tillbaka det till hur det var för 2-3 veckor sedan. JAg får dra en norah jones någon dag till veckan och vända tillbaka dygnet, för jag vill inte somna vid 1 varje natt. jag vill somna halv 11-11 det är lagomt för mig. Det är vad jag behöver. Jag tror fan jag får fixa så jag är trött imorgon kväll då kommer jag kunna vända tillbaka dygnet igen. Jag menar jag vill egentligen inte vara uppe nu. helst skulle jag sovit för 1 och en halv timme sedan. Det hade jag iofs gjort om jag hade varit hemma, men nu är jag ju inte det. Aja nog klagande om att jag har gjort något stört åt min dygnsrytm!

Det var tydligen måndag nu ja!  Och jag är trött, less och sjuk. Eller ja det sista stämmer inte till 100%, jag har VÄRLDENS hosta som vägrar ge med sig, och jag bara hostar och hostar hela tiden.. Aja det ger nog med sig någon gång.-
Förutom det så¨stämde allt det där faktiskt till fullo.
 jag har haft en jobbig dag, men ändå inte. Det är lite smått komplicerat. Jag har fått mycket att tänka på, det låter bättre.. Och det vill jag egentligen bubbla av mig om. Men det får vänta några dagar, jag vill ordbajsa med någon, så om någon har lust så kan ni ju alltid höra av er ;).
Skämtar bort saker, det är typiskt jag. Men jag orkar inte vara serriöst 20 i ett en söndags natt om jag ska vara ärlig.
Även om jag borde försöka vara det, eftersom jag trots allt bestämde mig för att skriva ett seriöst inlägg nu och det vara bara den anledningen till varför jag började skriva det här inlägget.
Det här blev ett av dom mest oseriösa inlägg jag skrivit på länge, men man måste väl få skriva lite oseriösa inlägg också. Det är ju hur som helst upp till er om ni väljer att läsa det eller inte!
 Nä nu ska jag faktiskt avrunda och gå och lägga mig! Godnatt!<33


Jag gav dig allt, men fick inget tillbaka!

söndag

Nu är jag hemma, eller ja hemma och hemma. Jag är hos pappa dv s i alla fall i stanm i civilisationen.
Just nu sitter jag och gör direkt inget alls. Vi ska väl typ snart se på film. Minns inte vad det var för film, men den verkade i alla fall vara riktigt bra:)
imorgon bli det väl att vara med Jocke som det ser ut just nu i alla fall:) Det blir nice. Känns otroligt skönt att det är lov nu i alla fall. speciellt idag är vi hade strålande sol och typ 15+ i solen,:). Blev ju att köra lite skoter också, och det är ju aldrig helt fel:)
Men det ska bli skönt att inte behöva göra något alls. Typ bara ta det lugnt som sagt:)
 Egentligen har jag inget speciellt att säga just nu eftersom det inte har hänt något alls idag:P kankse skriver något mer senare ikväll, men  nu ska jag i alla fall dra mig och se film. Kram<3

lördag

Så ja nu sitter jag här i sutgan igen med vårat fruktansvärt snabba modem, eller hur det nu var men. Jag känner mig otroligt trött och vill helst bara sova, men jag kan inte gå och lägga mig än liksom?
Dagen har i alla fall varit riktigt bra. Sandra och Claire kom hit, och hade såklart med sig lilla Cassi, och dom åkte väl hem där vid halv 7 kanske, så det var riktigt trevligt. Inte att dom åkte hem alltså, utan att dom kom hit!
Så jag har nog egentligen inte gjort så mycket idag faktiskt, bara tagit det lugnt och tagit dagen som den kommit. Det har faktiskt varit väldigt skönt.
 Jag är less och vill faktiskt hem, men imorgon får jag åka hem. Jag ska v'l inte klaga egentligen, det är faktiskt skönt att vara här, även om det är värsta skogs hålan, så är det faktiskt skönt:) och dessutom är det VÄLDIGT fint här också.
 Men det ska bli skönt att få komma hem till lite civilisation igen, också vill jag vara med kompisar!!
Veckan som kommer ser slapp ut och jag ska faktiskt inte göra så mycket. På måndag ska jag i alla fall vara med Jocke, och på tisdag kanske jag ska vara med Diz, men vi får se hur det blir med det.
Annars ska jag bara ha lov, och det menar jag verkligen och det känns skönt, att inte behöva göra något. Alltså inga måsten. Utan bara göra sånna saker som man vill göra.

Det är märkt ute, och då menar jag verkligen mörkt, det är typ svart ute, det är skönt för ovanlighetens skull. Jag menar i stan blir det ju aldrig riktigt mörkt ute. Det är alltid massa lampor som lyser upp. här när man tittar ut ur fönstret ser man ju knappt något!..
Jag orkar egentligen inte skriva mer nu faktiskt!  får väl skriva imrn ist!

fredag

Jag sitter för närvarande i stugan och håller seriöst på att hosta sönder mina lungor, det verkar aldrig bli bättre heller, jag orkar verkligen inte vara sjuk. Får värsta hostattackerna mellanåt. Men det lär ju bli bättre men någon gång hoppas jag, i alla fall.
 Jag har känt mig sjuk hela dagen och väldigt hänging, det börjar verkligen ta på krafterna det här, även om det är bättre nu än vad det var tidigare i veckan, men det går upp och ner hela tiden, väldigt drygt.
Imorgon blir det typ påskägg:] hihi. Sedan kanske Syrran kommer hit imorgon, så då är det bara att hoppas på det:)
Jag har inte orkat göra något idag så det har bara blivit att sitta här hinne och se på TV typ. Egentligen måste jag logga ur internetet nu eftersom vi har modem här och det är väl inte allt för billigt antar jag? + att det är faktiskt GANSKA segt också, men man ska väl inte klaga. Min hosta är det värsta just nu faktiskt!

 Jag är trött och vill egentligen sova men klockan är inte ens 9, så jag kan liksom inte gå och sova nu?
Jag blir i alla fall här till på söndag sedan åker jag hem. Så det lär bli mer bloggande då än det blir i helgen, och jag är lite för trött för att blogga just nu, och stör mig på att det retar i halsen exakt hela tiden!
 Dom sitter och ser på så ska det låta, och jag lyssnar på musiken som spelas där? Eller vad man nu ska typ bra musik just nu faktiskt. MEn jag orkar inte skriva mer nu KRam<3

i need you, and you know it!

Godkväll! Jag är riktigt trött men det får duga ändå. Jag har haft en riktigt bra dag, och dessutom är det faktiskt lov!
 jag slutade tidigt, och har hälsat på farmor. Och är bara allmänt glad över att det är lov, fast jag egentligen inte alls vill ha lov, men vad har jag att klaga över egentligen? nä precis inget, varför vill man inte ha lov jag förstår liksom inte det här på något konstigt sätt, suck.
 Imorgon blir det i alla fall att åka till stugan, mot min vilja egentligen, men jag har ju inte såmycket att säga till om heller. Och dessutom är det ju bara tills på söndag också. Sedan får jag åka hem igen. För närvarande sitter jag och degar på facebook och gör massa Quiz, det börjar bli lite smått beroendeframkallande om jag får säga det.
Egentligen borde jag kanske sova, men vem orkar? Inte jag i alla fall.

Som sagt så har min dag varit helt underbart bra, och det känns bra att verkligen kunna säga det också!
 Skolan var bara allmänt slapp idag, och det var väldigt skönt, att veta att det verkligen SNART var påsklov. Och Grattis till 9B som vann trippelbollen! Efter skolan åkte jag i alla fall hem och packade innan pappa hämtade mig och vi åkte och hälsade på farmor. Sedan åkte vi hem och sedan och käkade på max. Sedan pallrade jag mig till kyrkan för att gå på skärtorsdagsmässa, och det var faktiskt riktigt trevligt. Egenltigen vill jag gå på mässan imorgon och på söndag också men jag antar att man inte alltid kan få som man vill. men jag hann med en gudstjänst på påsken i alla fall! Jag får väl nöja mig med det.
så ja min dag har verkligen varit helt underbar, och jag träffade massa fina människor som gjorde mig glad på mässan.Bara ett leende kan göra så mycket skillnad i en persons liv! Och du gjorde verkligen det där lilla extra i min dag idag, tack, det behövdes!!




Jag börjar vara less, igen. Just nu är det bara en sådan jobbig period när att känns skit jobbigt och jag inte alls orkar engagera mig i något, fast jag vet att jag verkligen måste. Allt känns  verkligen bara så mörkt, och hur mycket jag än försöker se saker ur en positiv synvinkel så går det verkligen inte, men jag vill så gärna. Jag orkar inte vara så fruktansvärt negativ mot allt. För jag vet att jag egentligen är en positiv person som ofta är glad. Och jag vet mycket väl att jag sätter mig här själv. Jag tar på mig alldeles för mycket att göra och då hinner jag inte med att bara vara också, vilket jag vet är väldigt viktigt för att jag ska må bra. Och ingen vet hur min kalender ser ut, ingen vill veta heller! Allt är bara stressigt just nu och jag bokar mer och mer hela tiden utan att riktigt veta hur mycket tid jag egentligen har, eller inte har.
 Jag hinner inte med att stanna upp och tänka och känna efter hur det egentligen är.
Det är mycket som snurrar i mitt huvud just nu, som bara snurrar runt runt runt. Och jag vill bara kunna banka hur det ur min skalle, för jag vill inte tänka på det för att jag vet att det får mig att må dåligt. Men jag kan verkligen inte släppa det hur mycket jag än vill. Jag orkar inte må dåligt över något som jag egentligen inte alls vill tänka på, något som jag helst av allt bara vill få ut ur min "tröga" skalle, men som verkar vara helt omöjligt.
 Jag vill prata av mig, har mycket att säga, tänker mycket.  Men även om jag har mycket att säga så verkar jag inte kunna sätta ord på det när det verkligen behövs. Och även om jag har hur mycket som helst att säga och så om det, och jag känner en massa så får jag inte ur det när jag verkligen vill, det stör mig. Jag vill så gärna men det går inte.
 Allt är bara jobbigt just nu, och jag påminns som saker som jag inte vill påminnas om hela tiden. Och om folk bara kunde vara tysta ibland, det skulle underlätta så otroligt mycket. Men jag vet att det aldrig kommer att hända, men man akn ju alltid önska ändå.
I nuläget är jag väldigt glad att jag har dig C***** som jag kan prata med, och det är verkligen skönt att kunna prata av sig med någon som jag vet lyssnar på mig och som verkligen bryr sig om mig och som tror på det jag säger. Någon som inte hela tiden bara skjuter undan saker utan som väljer att ta tag i saker och som vill att det ska bli skillnad, som verkligen(!) visar att hon bryr sig och inta bara säger "jag bryr mig" utan visar det också. Jag behöver verkligen det just nu!
Du betyder verkligen så oerhört mycket för mig. Och du får mig verkligen att vilja, att vilja göra skillnad och att vilja göra något åt saker. Du får mig att må bra, och du får mig alltid på bättre tankar och bli på bättre humör, bli glad.. Du är en av dom personer som jag verkligen behöver(!).Tack för att du finns, du betyder verkligen oerhört mycket för mig<3

Jaja nog om det nu, ingen kommer ändå orka läsa så här långt, men det bryr inte mig så hårt egentligen med tanke på att jag ändå inte kommer hinna blogga något alls under hela helgen så får det här väl vara ett blogg inlägg för hela helgen kankse(?).
Hur som helst har jag i alla fall fått vet prel intagningen på gymnasiet nu, jag kom inte in på Media på Midgård. Men på NTI, men det är ju som sagt bara prel, har man tur så tar man si väl in på midgård, eftersom det verkligen är där jag vill gå, hellre där än NTI liksom, jag känner mig mer som en midgårdare än NTIare om jag ska vara ärlig, känns som om jag hör hemma mer på midgård alltså. Men nu är det väl bara att hoppas på det bästa och satsa hårt på skolan nu. Inte lägga ner energi på massa onödigt. Dv s typ skriva så här långa onödig blogginlägg som ingen ändå läser liksom?
men nu måste jag faktiskt sluta, jag kan ju inte hålla på att skriva i all evighet liksom? Kramen<33 puss´n


Jag behöver dig C*****! "/



torsdag

Är man trött så är man, jag är det inte. Jag har redan börjat men jag har försovit mig så jag skyndar mig att kasta in ett litet inlägg här.
Det är torsdag, vilket betyder att vi får påsklov idag, det känns ju bara skönt måste jag säga;D Ska bli skönt att verkligen få ha lov också, inga måsten, utan att bara kunna ta det lugnt, det känns verkligen riktigt skönt. Jag ska bleka håret nästa fredan hos frissan, så jag får hoppas att det blir bra. Men det lär ju bli bättre än när vi gör det hemma, hoppas jag.
Annars ska jag nog inte göra något tror jag! Och det känns otroligt skönt!

Aja nu är jag väldigt sen så det är bäst jag skyndar mig till skolan xO Skriver kanske sen om jag hinner.<3

BRA dag!<3

Jag erkänner för er att jag är grymt trött och less för närvarande. Jag har ont i huvudet och är hungrig. Jag vill sova men jag orkar inte. LAT!
 Men min dag har i alla fall varit jätta bra!! och då menar jag faktisk jätta bra också! Först skola och bild, jag börjar känna mig smått stressad på bilden om jag ska vara ärlig, men om jag bara engagerar mig så kommer jag nog fixa det;D Sedan NO och jag hade prov, det gick tydligen bra eftersom jag klarade provet, men sedan hur många rätt jag fick, det vet jag däremot inte! Sedan lunch och SO, bara segt med andra ord eftersom vi bara ser på film på SOn. Sedan hade vi elevensval, och jag skulle försöka skriva en kompliterings uppgift till SOn om religion på 500 ord, men kom inte så långt, okey 250 men ändå liksom! Jag måste börja engagera mig nu. Men jag började ju som sagt så nu är det ju bara att fortsätta på det där!
 Sedan drog jag mig till kyrkan och träffade C och fick bubbla av mig, vilket var otroligt skönt och jag behövde det verkligen om jag säger så. Så då var jag där en timme, och det var en väldigt lång timme, men som sagt väldigt välbehövlig för den delen! Och jag fick prata av mig om allt det jag behöve, TACK<3 Det är så otroligt skönt att slippa bära på allt själv liksom. Skönt att ha någon som man kan prata med och som jag verkligen vet lyssnar på mig också<33
 Sedan hade jag utvecklingssamtal, vilket gick VÄLDIGT bra om jag får säga det själv, för jag blev bara glad! i NOn ligger jag på G-VG s¨satsar jag kommer jag nog kunna få ett VG där! så har jag tur får jag 3 VG, bara glad! okey det kanske inte låter mycket, men för mig är det de, med tanke på att dom i 7an inte hade nåogt att bedömma*GLAD*

Sedan hem käka och ner på stan och var med jonna<3 ett tag innan tearern<33 Sedan teater och nu sitter jag här. Eller ja jag ska gå och fika nu sedan blir det SOVA, är sjuk och trött och imorgon blir det att åka till pappa, och inte har då jag packar än*slå mig själv* jag som skulle göra det! Aja, det är bäst jag slutar nu. Kramen<3


Du gör mig glad Amir<3

DÅM

Jag är en sjukling som egentligen inte har någon ork alls till att blogga, jag vill helst bara sova. Men det tar vi ingen hänsyn till tycker jag!
Jag vet inte vad jag ska skriva, men jag har en massa att skriva, men just nu har jag ingen ork till det helt enkelt!
Jag är trött och håller på att bli sjuk, + att jag har ont i exakt hela kroppen!

Helgen var i alla fall helt underbar om jag får säga det själv. En intensiv, men garanterat värd helg. Lite små kaos där på söndag morgon, men allt löste sig till slut vilket var väldigt skönt=)
 Bodaborg i 4 timmar i lördags vilket resulterade i väldigt blåa ben, armar och lite trasiga händer. Men det var det helt klar värt det, jag, Frida och Anna var sjukt (då menar jag verkligen sjukt) nära på att klara Highway! nästa gång fixar vi den!! Annars är det ju skam!
Sedan ölköpskontroller på kvällen, och det gick BRA, dv s att ALLA 14 butiker kollade legg! Bra Skellefteå, det här tyckte vi om! Sedan film och massa trevligt på kvällen!
Söndagen bestod av en LÅNG morgon med alldeles för lite gjort fårn våran del, och allt blev kaos men det löste sig!
Sedan fick vi i alla fall vara med på DÅMet och jag blev vald till DS(distriktsstyrelsen) som kassör! Det känns bra. Och Amir till valberedningen!
BRA!!!

Imorgon blir det skola, sedan kyrkan, och efter det utveckligssamtal! UCH, jag hatar det verkligen, men åh jag har väl inte direkt så mycket att välja på men aja! sånt är väl livet antar jag? suck ändå aja lika bra att få det gjort:)

'
UNF är bara så bra!<33

hello

Godmorgon! Jag är relativt trött, och är relativt stressad, men det kan helt enkelt inte hjälpas.
Jag sitter och lyssnar på kent och försöker skynda mig innan jag ska dra till skolan, eftersom jag börjar VÄLDIGT snart, men om jag känner mig själv rätt så kommer jag faktiskt att hinna!
 Jag har matte, och jag har snart räknat ut boken och då menar jag verkligen snart, för jag har ca 3 sidor kvar i boken, och då är det ändå ganska länge kvar på den här terminen ändå!
 
Igår hade jag NP engelska muntliga, och jag måste faktiskt erkänna att jag tyckte att det gick bra! Det är inte ofta jag tycker att ett prov går bra alltså! Så nu känner jag mig duktig:)
Sedan efter skolan drog jag, Hilda och Diza till kyrkan och pluggade, satt där i ca 3 timmar och pluggade, och jag kände mig duktig då också.
Sedan gick jag och Hilda på gudstjänsten. *skrattar* Hilda du är ju som roligt du! hehe.
"då vet vi att du hatar gudstjänster" nej jag hörde fel men jag hann inse det också "då vet vi att du har gått på åtta gudstjänster!"...
 Sedan följde jag med Hilda in till stan och hon missade bussen så då gick vi och satte oss på Junis, sedan gick vi till bussen, och hon glömde sin väska på junis, så jag springer tillbaka och hämtar den, och precis när jag kommer ut från gården så åker hennes buss, så då fick vi sitta där i 1 timme och vänta på nästa buss! Men vi hade trevligt, nog för att vi skrämde upp varandra rätt hårt där men;P
Sedan hem och fika:)

Idag är slapp, och jag åker till Skellefteå på DÅM ikv, det kommer bli sjukt nice kan jag ju lova:)

Bowling!

Home! Nu, är jag i alla fall hemma! tog mig till kyrkan i tid, nu fick jag det att låta som om det var långt vilket det ju verkligen inte är!
 Vi åkte i alla fall upp till mariedal och bowlade, vilket var grymt roligt, och mycket skratt! Verkligen mycket skratt. Jag kan väl säga att det verkligen gick över förväntan faktiskt! Okey det gick inte bra, men sista gången kom jag faktiskt 2a : ]! SÅ så dåligt var det ju faktiskt inte ändå.
 Jag behövde verkligen få skratta lite. Och jag känner mig SÅ mycket gladare nu än vad jag gjorde innan *ler*
 SÅ glad bara! Jag orkar inte skriva mer, bara glad liksom!

DU gör mig verkligen bara så glad C, det är verkligen ingen, och då menar jag ingen som kan få mig på lika bra humör som du kan! Verkligen när jag ser allt som ett svart hål får du mig att bli glad och se på saker ljusare, och det finns ingen som gör det lika bra som du alltså! Tack<33 du betyder så oerhört mycket för mig bara : ]!


april april

1 April idag dårå, och jag tror faktiskt inte att jag blivit lurad om jag ska vara ärlig, men man vet ju aldirg hehe.!
tidningens Aprilskämt sög ju! Jaja, jag fick ju mig ett gott skratt i alla fall, och det mår man ju aldrig helt fel av.
 För övrigt så sitter jag och drogar pokerface, jag är helt inne i den låten, jag vet inte varför, men den har satt sig på min hjärna bara! TRÖGT! så om någon annan har någon bättre låt kan ni ju alltid skicka den!
 Och på tal om musik så kan ju IPRED dö! har verkligen sverige inget vettigare att lägga energi på haha, tillåt mig att skratta.
Jaja skit samma!

Slutade tidigt idag, det var inte helt fel faktiskt, väldigt skönt om jag ska vara ärlig, inte för att jag direkt har gjort något sedan jag kom hem men det är ändå skönt att sluta tidigt.
Alldeles strex ska jag göra mig i ordning och sedan bege mig till kyrkan.
 Sedan får jag väl se när jag kommer hem, det är ju hur som helst grey´s ikväll =)
KRamen<3