092910 so what now?

Oj, såg nu att jag inte bloggat sen klockan halv 5 igår, kanske dags att uppdatera bloggen nu känner jag. Gårkvällen bestod av pluggande sedan blew det Subway med Emma och efter det film, ja om vi nu såg så mycket av den vet jag inte. Men kvällen blev i alla fall väldigt lyckad tycker jag!

Det har den här dagen varit också, har haft väldigt trevligt hela dagen, och visat mig dum genom att be om hjälp på en fråga i matten, som när jag ställt frågan löste jag den själv, det är alltså jag i ett nötskal kan man säga!
Har blivit fotad av Häggen, och fotade även henne, men bilderna blev inte sådär jätte nöjd med bilderna, jag tycker det är jätte jobbigt att fota med någon annans kamera, och blir därför sällan eller aldrig nöjd om jag fotat med någon annans kamera.
Efter skolan drog jag och häggen i alla fall till stan och shoppade, kände att det faktiskt var dags för nya kläder! vilket det blev. Ska försöka lägga in någon bild sen kanske! Köpte även ett par nya skor på Skopunkten för 99:-, vilket kändes väldigt värt så jag kunde verkligen inte låtabli!

Och kvällen har bestått av en liten cykeltur(!) med Häggen innan hon stannade och fotade(jag hade såklart lämnat min kamera hemma, duktig som jag är!) och vi drog senare in till Donken. Och nu sitter jag här, håller på att byta musik på min MP3. Det tar dock sin lilla tid, men jag ska faktiskt sova nu! Så jag säger godnatt!

Bjuder på en bild som är nästan ett år gammal (så när som på 2 veckor!) på mig och Häggen!


092810

Ligger hemma i sängen och bara slöar faktiskt, har nästan nyss kommit hem, efter en faktiskt väldigt lyckad skoldag måste jag säga. Ska strax ta mig något att äta sen ska jag fota lite till mitt skolarbete eftersom jag inte kunde göra det på skolan då jag av någon konstig anledning lyckats glömma min kamera hemma! Så lovade jag min lärare att göra det hemma.  Har även hunnit filma min intervju idag, så imorgon ska jag försöka hinna redigera det. Vet dock inte när, eftersom jag uppenbarligen måste vara kvar på skolan för att jag inte hittat någon APU-plats, well det är 7 veckor kvar, jag letar!!!
Och hunnit plugga till svenskaprovet imorgon, det var väl det som kändes viktigast egentligen. Ja vad mer, har hunnit vara väldigt, väldigt trött, och allmänt seg. Men som tur är finns människor på skolan som piggar upp en! Tack alla som fått mig piggare idag!

Well, ändrade planer för ikväll, har ingen aning om vad det blir ikväll faktiskt, men något blir det nog, hoppas jag i alla fall, annars blir det plugg. Vilken också kan behövas faktiskt. Men nu ska jag ta tag i mina uppgifter faktiskt.
Kramen<3

092710 plugg!

sitter i soffa och har laddat för kvällens plugg, inhandlat en fanta Vildabär, hällt upp en skål med chocolate peanuts och laddat med en grymt bra playlist på spotify, well i'm redy to study now!

Min dag har varit totalt underbar om jag får säga det själv, bara trevligt. Rörligbild A blev ju dock inte som jag tänkt mig, men det får ni leva med, ska i alla flal fixa min intervju imorgon. Så jag spenderade större delen av den lektionen med att vara social med Emma. Sedan åt jag en väldigt god lunch med Emma på subway, och jag kan säga att i bilen påväg tillbaka dog jag nästa. Så ett tips till alla er där ute, sätt inte cola i halsen, det gör väldigt ont, och det finns en ganska stor risk att ni börjar gråta!
Sedan har min dag bestått av plugg, massa skratt, och filmande. Och resten av kvällen ska spenderas framför datorn och plugga till Svenskaprovet på Onsdag!
Så nog för den här gången, nu plugg!


092610

Well, well, kvällen blev inte som jag hade tänkt mig, men det gör egentligen inget alls om jag ska vara ärlig. Det har faktiskt varit väldigt skönt att inte göra något alls under en hel dag. Jag menar man behöver faktiskt dom här dagarna också!
Åkte och åt pizza, vilket var väldigt gott kan jag säga, även om min mage strejkar över det nu, vilket jag inte tycker om alls. Så jag mår galet illa just nu, men antar att jag faktiskt bara har mig själv att skylla det på.
Jag ska kurera mitt illamående med att faktiskt gå och sova i tid ikäll, och se till att få ordenligt med sömn eftersom jag ska ta nya tag imorgon och orda upp skolan.

Min helg har hur som varit helt underbar! Jag har ju faktiskt inte gjort särskilt mycket, festen i fredags, träning igår sen middag, ja det var ungefär det. Ja och idag fick jag 3 påsar Chocolate peanuts från Tesco (england), blev verkligen hur glad som helst! Dom ska ätas med andakt, eftersom det inte är så ofta jag får dom!
Well thanx. Nog om det nu, och över till ja, jag vet inte....

All i have to say is thank you! take care, you are the most wonderful person i know, and i don't want to se you sad!


Jag bjuder på den där för att klockan typ var hur tidigt som helst(dvs jag kommer inte ihåg -.-') och jag hade varit vaken väldigt länge!


092610

Jag undrar varför jag ligger som jag gör i min säng när jag vet att både mina axlar och min rygg tar stryk av det? Hur dom är jag egentligen på en skala 1-10? Ni behöver nu inte svara ärligt på den där frågan bara så att ni vet det!

Men jag ligger, eller egentligen halvligger i sängen och gör egentligen inget alls, och det är ungefär vad hela min dag har bestått av också. Jag har alltså inte pluggat eller städat än. Känner att jag är väldigt engagerad i min "att göra-lista". Men man måstekanske inte alltid vara det heller. Det behövs faktiskt dagar när man inte gör något alls också. 

Men jag borde verkligen ta tag i den nu faktiskt och verkligen göra något vettigt av den här dagen, i alla fall en liten stund. så bloggar kanske senare.
kramen<3

092610

Insåg nu hur mycket klockan egentligen var, och jag har inte varit trött förräns nu. Så jag ska bara blogga färdigt så ska jag sova sen. Tony gav mig nyss en tankeställare, rätt omdevetet av han dessutom. Man han fick mig att inse att jag är en jävla slacker iår... Som jag sa igår, ändring på det alltså. Jag har bestämt mig för att det blir plugg, plugg, plugg veckan som kommer, de dagar jag kan ska jag stanna på skolan och faktiskt göra det jag tycker är kul = PLUGGA, ja ni hörde rätt, det jag tycker är kul! Så ja, fråga inte om jag kan intte på något direkt efter skolan, kan jag så kan jag efter 18:00 till veckan! Nu vet alla om det!

Det är hur som helst söndag nu. det känns faktiskt jätte konstigt om jag ska vara ärlig. Men hursom så vet jag vad jag ska ägna min dag åt i alla fall. Möjligen fika med Emma (Y)! Sen prio 1. plugga, det jag faktiskt kan göra hemma! 2. Städa mitt rum som är rätt stökigt just nu. Sen försöka komma på om jag faktiskt la in min Psykologibok i skåpet eller vad jag gjorde av den!
Men det är i alla fall min söndag, och jag ska ha en take care of my self dag, och i den ingår faktiskt pluggandet för er som undrar, eftersom det är sånt som skulle varit inlämnat redan men som jag inte har gjort. och får jag rest resulterar det i att jag bara mår skit över det!
Fan att min termin började såhär. Eller egentligen är det typ bara ett ämne but still, inte en bra början. Skärpning nu! Skolan är ju rolig!

Men nu måste jag sova så jag orkar ta mig upp någon gång!


092410 peptalk

Ligger hemma i sängen nu och känner mig allmänt död faktiskt. Ska alldeles strax sova, och det känns som om jag verkligen förtjänar en riktig god natts sömn! Behöver verkligen vila upp mig efter den här helvetes veckan, men jag vet inte bara varit allmänt nere och depp i veckan, men nu äre slut deppat, okey!? Så ja, helt enkelt så ska jag alltså rycka upp mig, vila upp mig, ladda batterierna för en nystart, ska få en ny GRYM början på nästa vecka och inte ha en enda deppdag, för det finns ingen som helst anledning till det längre! Jag är på jätte bra humör nu och det ska verkligen hålla i sig har jag bestämt mig för! Jag måste ha peptalk med mig själv, det är alltså därför jag skriver det här för er som undrar, då kan jag liksom gå tillbaka och läsa det sen!

Kunde inte bestämma mig idag för om jag skulle på festen eller inte, bestämde mig i alla fall för att åka på den. Och jag vet inte om jag kan säga att det var ett så särskilt bra val av mig egentligen. Vist det var trevligt till en början men sen kändes det inte alls särskilt roligt längre. Och när vi blev utskickade kände jag bara att jag inte orkade vara kvar längre. Så stort tack till Emma som skjutsade hem mig. Det gjorde verkligen min kväll!
Så nu är jag faktiskt påväg i säng, efter en ganska lång dag och jag är väldigt trött, så det ska bli gudomligt skönt att äntligen få sova!
Hoppas i alla fall att ni alla haft en trevlig kväll! Och att nu får en fortsatt trevlig kväll, för  nu säger i alla fall jag godnatt!

låter det gå för nu, men nästa gång kommer det inte gå.

Du vet om det!



092310

Sitter på skolan nu och är egentligen väldigt less efter en ganska så lång dag. Vet inte riktigt om jag ens har gjort något vettigt faktiskt. Men ja, första lektionen skrev jag i alla fall frågorna till min intervju så imorgon tror jag att jag ska försöka hinna filma den, dock vet jag inte när jag har tänkt hinna det, men det är ju egentligen en annan femma faktiskt.
Jag är ganska trött efter den här dagen som ändå har varit helt underbar! Har verkligen haft galet roligt hela dagen, vilket har behövts kan jag säga.
Och även om dagen har varit väldigt lugn så har den ändå känts ganska jobbig, alltså det har känts som det varit mycket att göra samtidigt som det har känts som jag inte haft något att göra alls, jag vet att det låter jätte knäppt, men vet inte hur jag ska förklara det på ett vettigt sätt heller.

Hur som helst så sitter jag som sagt kvar på skolan nu och bara väntar på att tiden ska gå, min mor kommer och hämtar mig på ett tag, sen blir det hem och bara ta det lugnt faktiskt. Ska försöka mig på att städa mitt rum om orken räcker till, men jag måste verkligen göra det så.
Kom på nu när jag såg min lärare att jag har redovisning imorgon också, vilket inte känns sådär jätte roligt, fick materialet idag, så jag ska nog plugga på det ikväll känns som de behövs faktiskt.

Men nu ska jag faktiskt börja avrunda så att jag är klar när min mor kommer och ska hämta mig, men skriver nog något mer ikväll kanske.

092210

Fasen vilket seriöst inlägg det förra var känner jag. Men jag hade som sagt ingen som helst ork som jag faktiskt sa.
Kvällen blev underbar, var på stan med S, träffade även Malin och Amanda! Det var väldigt trevligt fastän jag var så förbannat trött. Jag vet inte vad de är med mig verkligen.

Skulle sova för en timme sedan, men fastnade med Tony på MSN, fy på mig! Jag skulle sova nu men fastnar här istället? Vad är det med mig egentligen, varför prioriterar jag aldrig det som är viktigt längre, jag får ju faktiskt ta och skärpa mig nu!

Jag vill blogga om massa vettigt egentligen, men det får bli imorgon för jag vill verkligen bara sova just nu. Jag har haft en underbar dag, utöver några timmar, men det jämnar ut sig med hur bra den här dagen har varit annars faktiskt! Så ja! Jag lägger mig ner och beslutar mig här med för att ha en lika fantastiskt dag imorgon. och att det inte ska bli fler depp dagar, dom är bara väldigt onödiga och energikrävande, och om det tycker vi inte!!!
Godnatt!!


092210

Sitter hemma nu, men ska alldeles strax ta bussen till stan. Har egentligen ingen som helst ork ikväll om jag ska vara ärlig. Även om jag faktiskt haft en Kick ass dag, i alla fall större delen av dagen i alla fall.
Egentligen är jag jätte trött, vill mest bara sova, men jag borde verkligen skynda mig till stan, eller rättare sagt till bussen som gick ungerfär NU från röbäck. så ja jag säger hejdå nu, men jag kommer tillbaka senare!!

092110 Don't know..

Jag kan inte ens med bästa vilja säga att det känns särskilt bra just nu faktiskt. Jag vet inte ens var jag ska ta vägen. Vill bara spola tillbaka tiden några veckor och bara glömma den här skiten. Det känns verkligen inte särskilt bra just nu. Den här veckan, har verkligen inte börjat bra. Försöker intala mig själv att det faktiskt inte är mitt problem längre, och det funkar!
Men jag vet inte var jag ska vända mig när de andra vänder bort ryggen och det känns som jag går helt ensam. Jag försöker att hålla humöret uppe, men det går verkligen inte. Jag gjorde mitt bästa idag, men det gick verkligen inte. Vet inte vad ni vill att jag ska göra längre. Jag gör mitt bästa för att inte ta åt mig, men det är faktiskt inte så särskilt lätt. Det känns som om att ni inte förstår vad ni gör egentligen. Jag vet inte vad ni vill att jag ska göra längre.
Jag vet inte vad jag gör som blir fel, vet inte var jag ska tavägen längre.  Vill inte ta mer skit längre, vill bara att allt ska bli som vanligt igen.
Ni förstår inte hur det kändes idag, vill inte ha den där klumpen i magen längre. Ni är trots allt du mest underbara människor som jag känner. Och jag vill inte att det ska vara så här, inte just nu, inte senare heller.
Släng inte skit på mig, för jag orkar inte ta emot den, ni vet att jag gör mitt bästa, vad mer vill ni att jag ska göra?
Vill inte gå igenom det här just nu. Vill inte vara den som folk vänder ryggen till, som går ensam.

Ett speciellt tack till E idag! Jag är glad att du bryr dig, och det vet du! =)
Och Tack till V idag också! Du är en helt underbar vän <3


092010

Vad händer!? Min bloggstatistik har gått upp väldigt mycket, vilket gör mig otroligt glad, men jag skulle gärna vilja veta vilka det är som faktiskt läser min blogg just nu, ni får mer än gärna slänga iväg en kommentar!

Till något helt annat, politik! Ja, jag tror ju inte att någon av er har missat hur det gick i valet igår alltså. Jag är besviken på svenska folket, besviken på väljarna. Jag skäms verkligen över att vara svensk idag om jag ska vara ärlig. Alla som känner mig väl, och går på NTI vet hur min frustration har varit idag, men ja jag blev inte glad när MP först sa att dom skulle samarbeta med Alliansen. Jag vill verkligen inte att det skulle bli så! Fast vad har jag att säga till om egentligen?
Jag tycker i alla fall att det är väldigt pinsamt att SD får fler röster än vänstern och Kd, jag menar var är vårat land på väg just nu? Ja jag vet då i ärlighetens namn inte om jag ska vara ärlig.
Nä jag hade röstat för en rödgrön seger och det står jag för. Sedan får ni andra faktiskt tycka vad ni vill!
Jag är mest besviken över att Sd sitter i riksdagen.



Jag blir less på er som tror att ni förstår. Som pratar som ni vet exakt vad ni pratar om, ni vet inte ett skit, okey?
Tala inte om för mig hur saker ska göras, att det är fel. För jag är oftast medveten om det faktiskt, jag behöver inte höra det av ännu fler, kan ni inte bara förstå det?
Jag är less på att alltid höra vad jag gör fel, kan ni inte berätta vad det är jag gör som är bra istället? Har fått höra det jag gör dåligt i så många år nu, vill faktiskt inte höra mer av den skiten nu.
Jag är ledsen, det är jag, men det borde ni faktiskt fatta. Men det hjälper inte att skälla på mig faktiskt.

Stort tack till V! Du får mig alltid på bättre humör, och ditt peptalk får mig alltid på positiva tankar! Jag är glad att du finns i mitt liv! Och att jag faktiskt kan prata med dig, du anar inte hur mycket det betyder för mig, och hur mycket det faktiskt har gjort för mig.
Du får mig att orka ta mig igenom all skit som dyker upp i min vardag! Tack för att du finns!!!


091910

Sitter hemma just nu i sängen, ska packa sedan drar jag till stan och ska träffa S sen blir det Valvaka på hamnis! Där kommer jag i alla fall spendera min kväll så att alla vet! Så om någon känner sig sugen kan ni alltid pallra er dit, det kommer bli helt awesome! också hoppas vi för allt i världen på ett regeringsskifte nu alltså!
Men nu är de bäst jag packa så jag är klar att åka!

091810

Ligger i sängen just nu och väntar på att jag ska kunna göra mig i ordning sedan lär det bli att sova rätt omgående, känns det som i alla fall. Jag är verkligen dyngtrött, men det kanske inte är så konstigt egentligen.
Det var verkligenn helt underbart roligt igår kväll, synd bara att några drog så tidigt, men det var väldigt roligt ändå!
Vid 2 kom Nils, Spett och Frasse också, vilket var väldigt kul. Gick ut på promenad mitt i natten, det var väldigt uppfriskande måste jag säga. Sedan bestämde jag mig i alla fall för att jag skulle åka hem med dom när dom skulle åka, eftersom jag började känna av min allergi lite, väldigt synd.
Så vid 03:30 åkte vi mot Umeå och jag var hemma 04.00 galet trött var jag också och somnade verkligen direkt när jag lagt mig, älskar verkligen den känslan alltså!
Kvällen var som sagt helt underbar, och den behövdes. Bra avslut på en inte allt för bra dag kanske man kan säga!
Stort tack till K som faktiskt övertalade mig att åka, jag ångrar mig inte det minsta!
Än en gång, tack för en underbar kväll, alla som var där!

Så till något helt annat, gårdagen var som sagt lite omtumlande, men läget blev tillslut under kontroll, vilket var tur, och en väldig lättnad kan jag säga. Jag kommer inte gå in på vad det är som har hänt, och det tjänar inget till att ni frågar heller. För jag kommer ändå inte berätta!
Men några av er vet vad det handlar om, och det är bara de som behöver veta. Så är det bara.

Jag är i alla fall väldigt tacksam att jag har personer runt om kring mig som faktiskt bryr sig om mig. Det värmer så otroligt mycket att höra att folk bryr sig om en, så ni anar verkligen inte.
Alla behöver känna att någon bryr sig om en, och det går inte att beskriva hur glad man blir. 
Som igår när den personen jag förväntat mig minst skulle säga att den verkligen bryr sig om mig och förväntar sig att jag ska prata med den om det är något. Jag blev så otroligt glad så det går inte att beskriva. Tack E, det värmde verkligen!

Men nu sova! Imorgon blir det sovmorgon sedan valvaka!!!

091710

Sitter hemma hos Malin just nu, det blev i alla fall så att jag åkte hit, det har jag K att tacka för. Tack K, det var verkligen guld värt att du fick mig att åka. Det behövdes verkligen kan jag säga.
Den här dagen har inte riktigt vad jag hade tänkt att den skulle vara. Men jag vet inte vad jag ska säga om jag ska vara ärlig. Är bara så less på allt just nu. Vill bara att alla ska lägga ner, för jag orkar verkligen inte.

091610 sova....?

Galet lite sömn det blev inatt som jag sa till er tidigare idag. Det känns nu kan jag säga. Kommer nog lägga mig och sova vilken minut som helst känns det som. Är verkligen så fruktansvärt trött så det finns inga ord för det faktiskt.
Vill bara att min mage ska börja samarbeta med mig igen, men det verkar verkligen inte som det kommer att hända just nu i alla fall. Vill verkligen inte ha en till sömnlös natt alltså. Måste verkligen få sova känner jag.

Friluftsdagen var i alla fall galet rolig, spelade fotboll, det gick typ ganska bra för oss ändå, Vann 2 matcher så gick vidare till finalen där vi mötte EC09, det blev galet jämt första halvan av matchen. sedan tog vi ledningen och efter det tappade vi väldigt mycket och förlorade. Men själva matchen var väl som den var, inte så schyst spel men. Och domaren, ja vad fan finns det att säga förutom att hon dömde som en kratta, men det var ju inte på blodigt allvar så...

Aja nu ska jag faktiskt sova...

Har haft en väldigt trevlig kväll på stan med Stina, och ser fram emot att få träffa henne igen :D

091610 illa

Bra liv jag har känner jag. Var ju så galet trött igår kväll, ville verkligen sova. Nä men vad tror ni min mage känner för att göra då, det känner för att göra så att jag börjar må så förbannat jävla illa så jag inte kan sova, och om det tycker vi verkligen inte alltså!
Så jag tror att jag somnade vid 3 någon gång och gick up 06:30. Känner att den här dagen verkligen kommer bli jätte rolig, eller inte. Blev ingen skjuts för min del, men det gär nog bra ändå. måste bara öka så jag hinner med bussen.
Så det är nog bäst att jag avrundar nu. Kramen<3

091510 SOVA

Jag är hemma, har varit det i en och en halv timme nu. Min kropp värker, mina fötter gör ondare än ja jag vet inte vad just nu. Huvudet är som seg, seg kola just nu och ögonlocken känns tunga som bly.
Ligger i sängen och ska faktiskt lägga undan datorn så snabbt jag bara kan faktiskt. Är verkligen så fruktansvärt trött efter den här dagen.
Men den har verkligen varit helt underbar om jag ska vara ärlig. Fick sluta 1½ timme tidigare än vad vi egentligen slutar. Och vad gör man när man inte har något att göra och faktiskt måste vara kvar på skolan, och man dessutom är jätte trött, jo man letar upp en kudde, en ledig soffa, och lägger sig och sover i 2 timmar. Det var verkligen galet skönt. Även om man blev lite fundersam där ett tag efter om Emma verkligen skulle komma tillbaka. Men det gjorde hon som tur var.
Började med att käka middag och sen satt vi igång, det tog typ galet lång tid från början, men vi fick faktiskt upp tempot tillslut. Möblerade, suddade bord, torkade bord, torkade bänkar och fönsterbrädor. Bar soffor och stolar fram och tillbaka, färgsorterade stolarna i klassrummen, och plockade undan allt ute i korridorerna. Men ja, det kanske inte låter så farligt, det var det kanske inte heller. Men det var ganska drygt dock, men hade väldigt trevligt, det är allt jag har att säga faktiskt.
Nu blir i alla fall sova och hoppas på att K svarar på mitt sms och att jag får skjuts imorgon. känner att jag inte riktigt orkar ta bussen faktiskt....
hur som, godnatt!!!

091510

Sitter och har fotografisk bild just nu men orkar egentligen inte lyssna så jätte noga, är bara så galet seg just nu, vill egentligen bara sova, men icket. Ska vara kvar på skolan länge idag -.-'
Men Emma, som ska hjälpa oss, hon är tydligen inte här idag, så hoppas att hon kommer tillbaka till typ 5, när det är tänkt att vi ska börja.
Och det är så roligt att det finns någon som vet hur det blir om hon inte kommer tillbaka, kan ju faktiskt bli en aning spännande, men det går nog bra hoppas jag.
MEn orkar inte skriva mer nu, ska faktiskt försöka engagera mig i uppgiften...

091410 USM

Hejsan där ut. Ligger i sängen just nu och ska bara blogga innan jag ska sova. Skulle sova för en timme sedan, men har hicka så det gick ju som det gick.
Hur som helst så har min dag faktiskt varit helt underbar, vilket jag är glad för. För jag behövde verkligen en peppdag efter gårdagen. Skolan var som alltid underbar, och jag hade verklige jätte trevligt, tack alla underbara människor på NTI för att ni gör dagarna så underbara som dom är!
Sedan direkt efter skolan så åkte jag och häggen ner till USM och tränade, och det tiden gick verkligen galet snabbt måste jag säga.
Efter att vi hade tränat som jag berättade tidigare så gick vi på Ronyas och käkade pizza buffé för 12 kr!!
Det var verkligen galet värt pengarna måste jag säga, och väldigt, väldigt gott för den delen också!
Kön var ju galet lång för er som missade den idag, men är man hungrig så är man. Och vi stod i kön "väldigt" länge, eller inte! Men maten var god, sällskapet var trevligt och ja det var bara allmänt trevligt faktiskt.
Tog en galen snabbdusch när jag kom hem innan det bar vidare på kalas, även om jag inte orkade vara där så länge pg a trötthet så.
och nu ligger jag här och är galet mätt efter dagen, väldigt trött och slut och ska lägga mig och sova för att orka med ännu en väldigt lång dag på skolan imorgon!


091410

Sitter i skolan nu och har hål i ca 50 min till och är bara allmänt trött. Var jätte pigg för en stund sedan sen blev jag tvär trött. Kan som sagt bero på att jag har hål och faktiskt inte har något alls att göra, så det känns i rätt logiskt. Det är lugnt på skolan och vi är typ ca 10 pers i uppehållsrummet kanske. Så det är väldigt lugnt om man jämför med hur det faktiskt brukar vara här på dagarna. Och det är ju bara att njuta medan det faktiskt är så.
Och bara för att jag sa så så kom det såklart massor av människor -.-'
Sitter och väntar på att mediapoduktionen ska börja, då blir det att planera vad vi ska fota sen så ska vi nog åka ut och fota lite. Efter det blir det i alla fall träning för mig och Häggen på USM, innan det blir pizza buffé.
Känns som den här dagen kommer bli väldigt lyckad känner jag.

Morgondagen blir det i alla fall att stanna kvar på skolan rätt länge eftersom vi ska fixa inför torsdagen, men hoppas att det inte tar allt för lång tid om jag ska vara ärlig. Men det blir nog kul ändå.
Ska försöka roa mig med något nu tror jag, vet dock inte vad. Sitta och kolla när 3orna håller på med sin rörlig bild uppgift! Rätt kul faktiskt, eller kanske inte just nu men. Hur som så orkar jag inte skriva mer nu.


091310

Tja där ute. Ligger och halvdör  på min säng just nu, ska strax lägga undan datorn och sova faktiskt, har packat inför imorgon. typ mina träningskläder alltså. Men det blir nog Nice hoppas jag. Ska och träna med Häggen imorgon, ser verkligen framemot det faktiskt. Vi har ju pratat om att börja träna ett tag nu och det känns som att vi verkligen tagit tag i det nu, så det känns bra.
Efter träningen ska i alla fall jag, häggen, Malin O och Simon gå ut och käka det kommer nog bli väldigt trevligt tror jag : ) Kanske lite udda mobination med träning sedan att äta ute. Det kan jag förvisso hålla med om, men det är faktiskt buffé för 12Kr(!), och imorgon slutar erbjudandet att gälla så det känns som om man måste passa på så.
Sedan blir det Kalas, så känner att jag har fult upp imorgon, men har en fullspäckad dag med roliga lektioner så det ska nog bli kul ändå tror jag.
Dock är det sängen som hägrar nu för mig, måste verkligen sova känner jag. Ska bara ta mig i kragen och göra mig i ordning...


091210

Okey dags för mig att skriva ett blogginlägg nu. Efter en väldigt lång och intensiv vecka så är det faktiskt Söndag nu, och jag vet inte var denna vecka har tagit vägen om jag ska vara ärlig. tredje(?) veckan i skolan är i alla fall avklarad och även denna vecka har gått otroligt snabbt om jag ska vara ärlig.
Jag tycker nästan det är lite jobbigt att veckorna går så snabbt, för jag vet inte riktigt vad jag gör av tiden i ärlighetens namn.
Hur som helst så ska jag gå till den kommande veckan just nu, och vill bara säga det att jag ska försöka att inte vara kvar på skolan till 5 varje dag nu. Har för det första lovat Sofia det i fredags. Eftersom jag var otroligt sliten då. Men på Onsdag blir jag kvar ganska länga ändå.
Och hur som helst så på tisdag ska jag och häggen antagligen träna, det ser jag verkligen fram emot.
Också måste jag börja leta APU platser, vilket jag egentligen redan har börjat med, men ska börja ringa runt imorgon och börja besöka olika företag också. Så wish me luck!
Nu blir det i alla fall sängen! Kramen<3



091010

Förlåt för mitt OTROLIGT dåliga uppdaterande dom senaste dagarna, men jag har helt enkelt inte suttit vid datorn särskilt mycket, och har jag gjort det så har jag då verkligen inte haft tid med något bloggande.
Gårdagen var otroligt stressig / hetsig. Skolan började som vanligt 8.30, inte för att jag hade några lektioner men. Jag och Nils började rigga inför debatten och bar stolar, vi fick hjälp av 2 personer, och senare 1 eller två till, dv s då vi redan burit ut merparten av alla stolar. vi hade tillslut ca 140 stolar i uppehållsrummet, och jag har i ärlighetens namn ingen aning om hur det egentligen fick plats faktiskt. Vi bar bord från övervåningen och ner till oss. Sopade, bar soffor. Hade elevrådsmöte. Städade lite till, plockade undan, Och han tillochmed äta lunch, jag är förvånad själv. Och eftersom jag kommit på den brilljanta iden att vi kanske skulle filma så riggade jag (mesta dels jag) kamerorna efter lunchen. Fixade ljudet och tömde minneskort. sprang runt lite till, hälsade politikerna välkomna. Och insåg att jag var tvungen att hitta någon som kunde sköta den andra kameran.
Hur som helst gick jag på högvarv hela dagen, hann knappt sitta ner och ta det lugnt, drack alldeles för lite och åt för lite. Hur som så började debatten klockan 1 så det var bara att sätta igång att filma. 1 timme stog jag och filmade, och det med alldles för lite vätska i kroppen, så var jag svimfärdig efter ett tag, men över 130 pers i ett rum. Jag kan säga att det var inte så bra gjort av mig.

Sedan var det bara att plocka undan, slita och bära. tills jag bokstavligen bröt ihop alltså, jag var verkligen galet nära på att börja grina. men det blev bättre så fort jag fick i mig något att äta.

och vad kommer man inte på då? Att kanske borde man ha en representant från Elevrådet på Föräldramötet, sagt och gjort, så blev det. Också blev det att stå i fiket också, även om vi faktiskt fick väldigt mycket hjälp av alla lärare!!
Vi fick oss i alla fall en lugn stund när dom gick in i klassrummen och vi fick ca 1 timme i BARA lugn. Det var verkligen underbart.
vid 21-tiden fick jag och Nils i alla fall Skjuts av Kajsa in till Stan, vilket verklgien var Guld värt, Tack Kajsa!

Så ja, mellan 8.30-21 (+ några minuter imorse) jobbade jag alltså så gott som hela tiden, ska inte säga hela tiden för då ljuger jag.

Så det var min dag igår, idag har jag varit segare än segast kan jag tala om, men har hunnit redigera lite debatt ändå. Och feber har jag haft. Och därför ska jag sova nu(egentligen för 1½ timme sedan). Så godnatt!! (om någon orkade läsa)


090810

Halvligger i sängen just nu, är ärligt talat påväg isäng nu och orkar inte engagera mig i att göra något vettigt av det här blogginlägget. Men kan säga så mycket som att jag kommer att göra om min blogg så snart bara tiden finns till för det. Innan dess orkar jag inte heller som sagt, hinner inte för den delen heller.

Skolan idag var lika awesome som alla andra dagar, slutade dock rätt så tidigt, även om jag som vanligt var kvar till klockan 5 bara för att göra massor av vettiga saker. Filmade om intervjun och hoppas verkligen att det blev bra den här gången. Imorgon blir det i alla fall att redigera det, jag vet dock inte när jag ska hinna det om jag ska vara ärlig. Eftersom vi har Politisk debatt imorgon också och ja, den lär jag ju ska vara med på, sen ska vi tydligen ha elevrådsmöte imorgon också!? Hur det blir med det var en annan femma, det får vi helt enkelt se imorgon.
Jag ska i alla fall pallra mig i säng nu och vara utvilad tills imorgon. Det tar verkligen på krafterna att vara på skolan från ca 07:45 till ca 17:00, men jag klagar egentligen inte för det är verkligen värt det.


090510

Så hade denna helg också gått. Och i ärlighetens namn så känns det jätte bra att helgen är slut. Har längtat till måndag hela helgen nu. Ni tycker nu säkert att jag är helknäpp, men det får vara, för jag trivs så underbart bra i skolan och allt är bara allmän underbart just nu.
Helgen har gått väldigt snabbt och gårdagen spenderades i stan med Malin O och även en stund med Teo. Dagen var faktiskt bara trevlig och jag fick komplimanger för mitt hår av random personer, som försäljaren på The Phonehouse te x.
Och dagen i ära har spenderats framför datorn och har gjort bort psykologiläxan, känner mig faktiskt duktig som skrev dom 500 orden på mindre än en timme. Särskilt med tanke på hur mycket problem jag har haft med att komma igång med den.

Hur som helst så är helgen slut och det blir snart en ny vecka. Och jag ska vara på skolan tidigt imorgon så att jag kan redigera klart filmen tills lektionen börjar. Bara för att vi bestämde det och jag är envis och har bestämt mig för att den verkligen ska vara klar tills 08:30 imorgon! Måste bara hitta någon som kan låsa upp Grafsalen åt mig så blir det säkert jätte bra!
Men nu ska jag faktiskt försöka sova så jag tar mig upp imorgon. Kramen<3


090310

Jag har en sak att säga just nu. Fyfan vad less jag är alltså. Kom hem från skolan för en timme sedan, var där till nästan halv 6. så mellan ca 14:00 och 17:00 har jag suttit och redigerat film. Okey den är inte ens 2 minuter. Men inget verkar vara på min sida. Och det som taigt längst tid är nog att leta alla ljudeffekter och att tajma dom till själva filmen. Men jag ahde väldigt trevligt under tiden också så. Så mycket av tiden gick nog åt till att bara prata och ha det allmänt trevligt också.  Men jag kan inte påstå att det var så särskilt roligt när jag inte hann klart. Men det beror nog mest på att jag inte hittade alla ljudeffekter, men jag skulle faktiskt kunna leta upp dom ljudeffekter som jag behöver i helgen och skriva ner vilka dom är så att jag bara kan dra hem dom på måndag och tajma dom med klippet. sen om jag får tid över kan jag ju alltid lägga på lite mer effekter, men huvdusaken är att jag får det klart tills vi börjar i alla fall. Men sen vet jag inte hur det är med alla andra, om dom reedan är klar eller inte.
Men kan säga att det känns att jag suttit och redigerat film, har inte suttit så bra så min axel är inte på min sida och inte mitt huvud för den delen heller.

Åkte i alla fall från skolan vid 17:20. så hade varit på skolan lite mer än 9 timmar, närmare 10 från 07:45 till 17:20. Så kan lova att jag var en aning less när jag åkte hem och galet hungrig för den delen också.
Tror det blir en tidig kväll ikväll eftersom jag antagligen ska upp ganska tidigt imorgon eftersom jag nog ska till stan.
Men nu ska jag nog avrunda, skriver kanske(!) mer sen.

Och Nils, jag är en golvmänniska!!!


090210

Fyfan vad jag är trött just nu alltså, men ska fixa en del saker innan det verkligen blir att sova. Men jag har kommit till den gränsen då jag är alldeles för trött för att ens orka göra det jag verkligen ska innan jag kan gå och göra mig i ordning, jag känner att jag är hemska ilandsproblem jag har just nu alltså.
Min dag har i alla fall varit helt UNDERBAR och har varit lycklig hela dagen!! Om än en aning sliten men.
Pratade med Emma 40 min av en lektion, + var till skolsköterksan kanske 10-15 min samma lektion.(vilket min lärare inte vet om, oops). Men det är tur att man har förstående lärare alltså, så det gjorde väl egentligen inte så mycket. Kajsa förstod ju i alla fall varför jag pratade med henne så.
However så fick jag redigera film idag på eftermiddagen, innan jag följde med Erik, Nils och Hugo och käkade på Tre kronor. Det var riktigt trevligt faktiskt måste jag säga.

Hur som helst så till något helt annat. Så blir jag otroligt less när man har grupparbeten och 3 av personerna i gruppen har hål, men inte kan sitta och göra klart arbetet som MÅSTE vara klart på måndag morgon.  Jag känner bara att jag blir så otroligt less. Men det finns inte så mycket att göra åt saken faktiskt. Jag satt i alla fall och redigerade och ska fortsätta med det imorgon, antar jag. minns för den delen inte ens vars jag la matrialet, men det löser sig vet ni.

Hur som helst till en annan sak så har jag inte berättat att jag numera är VIce ordförande i Elevrådet, vilket faktiskt känns väldigt bra måste jag säga. 
Så idag när jag satt och pratade med Nils så kom Susanne förbi och tydligen hade vi besök av 2 andra rektorer från Sundsvall och Luleå. Så ja, fick skaka hand med dom -.-'
Sedan tyckte Kajsa att jag och Nils skulle röja lite i grafsalen, och snälla som vi är så gjorde vi såklart det ^^,
Blir inte det lite falsk marknafsföring egentligen?

Aja, nu dör min dator snart, så ska stänga nu!!



090210

Sitter och chillar på skolan nu och har Häggen på min högra sida och Malin J på min andra. Vi har lyssnat på samma låt dom senaste 15 minutrarna, och ja det sitter i huvudet kan jag lova.
Har nyss haft psykologi, och det är väl ja lite halvroligt, det är väl inte det roligaste ämnet jag läser precis, men jag klagar inte.

Väntar hur som helst på att idrotten ska börja, och vi kanske skulle få börja kvart i, en hel kvart tidigare, det var ju nästan våldsamt mycket måste jag säga. Vet för den delen inte ens vad vi ska göra, men garanterat något trist. Eller jag vet inte men idrott är inte heller det roligaste ämnat jag har.  Ska i alla fall gå igenom planeringen, sedan tror jag vi ska gå ut och gå om jag inte minns helt fel.
Aja, skriver kanske senare.

090110

Jävla liv! Nä, jag är inte emo alltså, det är inte det de här handlar om. Utan min dag har bara varit allmänt sugig. Har gått runt och varit allmänt deppad och ledsen utan någon som helst jävla anleding och om det tycker vi inte eftersom jag egentligen är skit glad! Så imorgon har jag bestämt mig för att jag ska ha en riktigt awesome dag som är genomlycklig ;D

Hur som helst så ska jag pierca mig. eller ja om man nu kan kalla det pierca när det är i öronen, det råder ju rätt delade meningar om det. Men jag ska senare i detta inlägg visa var den är.
Ska bara få tag i hon som skulle göra det och fråga om hon fortfarande vill, för det kan ju vara en fördel faktiskt!

Hur som helst så är jag dödstrött och ska faktiskt sova nu. men bloggar nog imorgon. KRamen<3