300110 tillbaka till vintergatan

Sitter förnärvarande och fryser väldigt mycket. Funderar på om jag ska gå och duscha snart och sedan lägga mig och se på tillbaka till vintergatan, vid vintergatans slut. Lite nostalgiskt är det faktiskt när dom gör en ny säsong av den  serie som man bokstavligen älskade när man var liten. Och det känns som om man måste se hur det slutar, jag menar jag har faktiskt sett alla andra säsonger och då känns det somjag bara måste se den här nu.
orkar inte duscha just nu, ska försöka fåtag på Daniel och fråga när han ska till stan så jag vet när jag också ska vara i stan eftersom vi ska gåtillbaka till schmäck idag och fråga igen.
Vi ska ha kalas för Lars idag så det blir nog efter det hoppas jag.
Men nu orkar jag inte skriva mer, kramen<3

Nostalgi!!!


290110 so close, but so far away

Amanda är trött, så oerhört trött och vill verkligen bara sova. Så ska därför kasta in detta inlägg innan jag hoppar ner i sängen och somnar på direkten(förhoppningsvis). Imorgon ska jag engagera mig i en massa saker har jag tänkt. Eller rättaresagt så säger jag rätt ofta så men jag kommer sällan eller aldrig längre än till den tanken att jag ska engagera mig. Jag måste börja strukturera upp mitt liv mer ordenligt nu känner jag. Jag ska bli mer ekonomisk och ha bättre planering för saker jag gör. Ska planera mitt pluggande bättre och slutföra uppgifterna i tid. Så det ska bli min nya utmaning! Ni får gärna hjälpa mig att hålla det också. Ska börja redan imorgon, tror jag. Funderar på om jag ska jobba bort lite skoluppgifter imorgon så jag kan känna mig duktig.  Och så att mina lärare blir nöjda med mig. Jag har massa restuppgifter i engelskan från förra terminen som jag ska ta tag i så att hon blir nöjd med mig. Egentligen är det bara orken som har satt stopp för mig, inget annat.
Så det ska jag försöka ta tag i, så jag sak strukturera med min almanacka, då har jag i alla fall någon nytta av den.

Så nu ska jag återgå till den gångna dagen som har varit riktigt bra. Hade Medieproduktion i 3 timmar, vilket inte är helt fel eftersom det är en lektion som oftast är väldigt rolig. Vi ska i alla fall göra ett DVDomslag till någon skräckfilm från typ 60-talet, vi har 3st filmer att välja mellan. och jag har valt eldfödd, inte en aning om vad det är för film men den blev enkalst att göra. Så när jag väl valt film så fotade jag malin i studion i siluettbild och började sedan redigera bilden i Photoshop, den känns som om den kommer bli awesome faktiskt. Och det lät som om min lärare tyckte att det var en bra idé också, men jag avslöjar inget på förhand innan jag är säker på att det är så jag ska göra mitt omslag. Kommer nog antagligen att publicera den här sen.
Hur som helst så fotade jag och Malin efter skolan innan jag drog vidare till TC och umgicks med Diza ett tag.
Åkte sedan på Bio med Tony, Stefan, Mirjam, Maria och Elias och såg snabba cash som faktiskt var riktigt bra, ni borde faktiskt se den, även om den är svensk!
gick vidare till schmäck och frågade om vi fick intevjua dom, skulle återkomma imorgon och tog mig sedan en kopp varmchoklad, som inte alls var lika god som de brukar vara där, besvikelse alltså!
Och nu sitter jag här och håller bokstavligen på att somna och ska därför lägga mig ner snart. Ska faktiskt lägga mig och skriva in allt i min kalender innan jag somnar.
Och innan jag avslutar så ville jag bara säga att till det TVprogramet vi ska göra på medieproduktionenn med Kajsa, så sa Café GBG nej till att vi fick vara där, det ogillas!
Men nu avslutar vi med en bild ifrån när vi fotade i studion idag. Kramen<3

kan tillägga att vi tog över 100 bilder! Illa, men en bråkdel av dem som blev bra, men några i alla fall.


280110 life is a bitch and then we die!

Amanda är trött less och orkar inte engagera mig i det här idag. Vill sova men jag orkar inte packa ihop datorn och lägga mig ner i sängen för att sova. Har ändå en känsla av att jag faktiskt inte kommer kunna somna heller. Tänker alldeles för mycket nu faktiskt. Jag har så mycket i mitt huvud så att det är inte klokt om vi säger så.
Jag  orkar inte gå in på varför just nu men det är helt enkelt så det är just nu.

Skolan idag var så otroligt chill så att det finns verkligen inte. Vi var ungefär 11 st från klassen där idag och det var så otroligt slappt. Fick otroligt mycket gjort för en gångsskull, dock kanske inte så mycket som jag hade behövt få gjort däremot, men alltid något. Jag har glömt att åka ner på smäck(?) och fråga om vi får intervjua dom om deras marknadsföring också, ska göra det imorgon. Däremot så hann jag och josefine åka ner till Café Göteborg och höra om vi får vara där och filma till vårat TVprogram, men ja hon som bestämde det var inte där idag så vi ska ringa dom imorgon.
Sedan så efter skolan så fotade jag och malin, eller mest jag. Och det blev nog några SJUKT bra bilder. Dock kommer dom inte förrän imorgon för att vi blev lite halvstressade när vi skulle åka för att lärarna kom och sa till oss precis när dom skulle åka. Så vi ska ladda in dom imorgon. Tills dess får ni klara er med en gammal bild från i sommras. Ska sova nu. KRamen<3


270110 té<3

Sitter och dricker té just nu, och inte vilket té som helst heller, utan mitt absoluta favorit té green tea tchae orient som är HUR gott som helst, men för närvarande har jag endast en tépåste kvar och det är inte det lättaste téet att få tag i om man säger så alltså. Fast nu när jag googlade det hittade jag en site som säljer det, jag blev verkligen överlycklig för att jag inte har hittat det någon annanstans, utan jag typ tar té när jag vart i göteborg som jag tänkt dricka då men det blir aldrig. Men nu ska jag prata med min mor efter hon haft besök om vi skulle kunna beställa lite té åt mig, fast det tror jag faktiskt inte... Men det var inte så dyrt ändå. 25x1,3g kostar 19.50kr och 6x25x1,3g kostar 117kr. Men annars får jag nog faktiskt betala själv tror jag.
Nu är min andre tékopp snart slut men nu har jag använt denna tépåste två gånger så det lär ju inte gå en gång till haha.

Pratar med Emmeli, Tony och Teodor på skype just nu fast det har jag gjort i kanske 2 och en halv timme, dock är allt annat folk jätte osociala och dissar skype ikv men thats life antar jag. 

Vi fick sluta tidigare idag eller rättare sagt blev vi utkörda eftersom det var klass två varning idag. Jag tyckte att det var lite halvmesigt först. Jag Malin O och Daniel stannade i alla fall kvar på skolan och ja vad gjorde vi, vi typ sov, eller jag sov i alla fall, vilket var otroligt skönt. Stannade väll på skolan till 4 sedan fick jag och Daniel skjuts av Kajsa in till stan, vilket för den delen tog nästan en halvtimme men det var KAOS och det var hur mycket kö som helst. 

Seriöst det har tagit mig flera timmar att skriva det här så nu avslutar jag helt enkelt. KRamen<3




270110

Sitter på skolan nu och har sjukligt ont i magen faktiskt men jag vet inte varför. Vi har Svenska nu med Sofie, har inte en aning om vad jag ska göra. Men nu ska vi tydligen jobba om stilfigurer och hur man lägger upp ett tal.
Men det är väl bäst att jag avrundar nu så att jag kan anteckna vad hon vill ta upp!

Är less och vill sova, är inte alls peppad på något just nu. Och det finns sina anledningar men det är skitsamma. Skriver mer senare. Sofie verkar ha svårt att bestämma sig också.

250110

ROFL. Jag måste vara den klantigaste personen i världen för närvarande. Jag brukar sällan eller aldrig få virus men nu har jag lyckats med det, och bara för det så är det en trojan också. Liksom hur fan lyckas man med det?
Totalt klantig? mitt enda svar på det är "JA" verkligen.

Hur som helst är jag sjuk idag och har varit hemma från skolan idag. Det suger verkligen att vara hemma för det finns verkligen inte ett piss att göra på dagarna. Och jag känner mgi pigg ena sekunden och andra helt jävla död. Men värst av allt är mitt halsont och att jag inte kan svälja. Det tar typ kål på mig. Men det är väl bara att härda antar jag, jag lär ju bli frisk någon gång i hope.
Min dag har hur som helst bestått av att sitta vid datorn och att se på tv, ja det är ungefär allt jag har gjort idag.
 Nu har mamma börjat damsuga också vilket inte uppskattas av mig eftersom att mitt huvud redan håller på att sprängas. Men aja skitsamma.

Väntar i alla fall på mat nu, är  sjukt hungrig faktiskt. Men jag orkar inte göra i ordning någon mat själv. Jag får väl så lov att vänta då.

Håller på att göra en virussökning nu men den verkar fan ALDRIG bli klar, det är sjukligt störande måste jag säga.
Men orkar inte blogga längre nu. Kramen<3

240110 sick :(

Sitter hemma och sjukar mig. Fryser och svettas om vartannat, har ont i huvudet och för att inte tala om min hals som jag för närvarande önskar var någon annans hals. Och på köpet av mitt halsont mår jag även illa. Jo jag gör det, när jag har ont i halsen mår jag illa. Jag försöker intala mig själv att jag inte är sju, för jag har varken tid eller ork till att vara sjuk. Med andra ord har jag alldeles för mycket att göra för att vara sjuk.

Helgen har i alla fall varit awesome även om jag inte varit så våldsamt pigg. segade i lördags innan jag vid 3 tiden åkte in till stan och träffade jocke och palt ett tag innan jag gick för att möta upp Vivi. Det var tänkt att vi skulle fika men så blev det inte, istället åt vi på maxim och hade väldigt trevligt. Sen drog jag hem och hämtade mina saker och drog sedan tillbaka in till stan för att umgås med massa folk i en väldigt kort stund då jag avr alldeles för trött föra tt vara kvar och åkte sedan vidare till Sandra.
Imorse kände jag mig trotsallt pigg och drog mig till stan vid 10 tiden, segade på donkan i 20 min då jag trodde stan öppnade 11 och smsade vivi och sa det. sen satte jag mig och väntade på henne i hotell foajén. När vi väl kommit till stan insåg vi att dom inte öppnade förrän 12. Men vi satt och pratade och hade allmänt trevligt.
Åkte sedan hem vid 1 tiden och var bokstavligen död, vilket jag fortfarande är.
Det enda jag väntar på nu är att vi ska börja vårat msn-möte sedan ska jag nog ta mig en kopp té och sedan sova. Känns som om jag verkligen skulle behöva det. Ska se till att vara frisk imorgon.
Nu verkar folk ha loggat in på msn så nu avrundar jag.kramen<3

220110

Sitter på skolan fortfarande och har redigerat film i nästan 2 timmar, eller ja det har nu gått mer än 2 timmar sedan jag började. Filmen är klar men håller på att ladda den så man kan se den i typ mediaplayer, och det här är andra gången jag gör det, förra gången blev det något fel. Nu har den laddat i17 min och funkar det inte den här gången så ger jag verkligen upp orkar inte försöka längre då. Jag har sjukt ont i mina axlar och jag skulle verkligen behöva vila ett tag.
Ikväll blir det Bio med Malin och Daniel, och se Har du hör ryktet om morgans, jag hoppas att den är bra:)

Woho nu ska det bara vara ca 4.30 min kvar innan den har laddat klart, men som kanske alla vet så ska man inte lita på det där. Så jag tar det med en nypa salt. Jag hoppas att det inte tar så hemst lång tid i alla fall.
Slutade 11 idag för att vi hann bli klara så snabbt, skönt att få sluta tidigt för en gångskull. Nu undrar ni kanske varför jag sitter kvar på skolan 3 timmar efter jag har slutat. Och det är enbart för att jag skulle redigera filmen som dom andra har väntat på sedan nyår.
¨Så så är det. Sedan KANSKE jag ska gå till hockeyplanen och spela hockey om malin och daniel fortfarande är kvar där. Men det är bra om filmen laddar kalrt någon gång då.

Aja nu ska jag sluta, orkar inte skriva mer om jag ska vara ärlig. Det är inte länge kvar på filmen eller nu är det ca 2 minuter. Kramen<3

210110 Home

Sitter hemma nu och har ont i ryggen och axlarna och dessutom fryser jag hur mycket som helst, men det kan jag leva med ändå. Jag väntar på att mamma ska komma hem så ajg kan prata med henne eftersom jag vill vara hemma i helgen men tydligen fick jag inte det. Men förut lät det som om jag skulle kunna få det. Och jag ska fika med Vivi och får inte jag vara hem i helgen så kommer jag inte kunna det. Men ska vänta på att hon kommer hem så att jag kan prata med henne. Hon slutade tydligen jobba nyss.

Hur som helst så har dagen varit great. Eller ja stora delar av dagen har varit great. Engelskan var seg men skippade läxförhöret och ska göra det på tisdag ist. Så därför ska jag vrålplugga tills på tisdag så att jag verkligen klarar det. Men jag ogillar att man får 2 dagar på sig att plugga, det känns inte alls rimligt.
Annars var skoldagen great. Fick sluta tidigare så jag hann med bussen i tid ner till stan för att ha möte med världens bästa V. Mötet gick grymt snabbt men vi var efektiva, för ovanlighetensskull var ett sånt möte efektivt.
Och sedan buss hem och nu sitter jag här och tycker tiden ska gå så att jag får prata med min Mor så jag kan meddela Vivi om jag kan fika med henne eller inte.
Suck orkar inte skriva mer. Har för ont så bye!

210110 så trött!

Sitter på skolan och håller på att somna just nu. Är så sjukligt trött så det är inte sant. Har sovit jätte konstigt inatt har sovit, vaknat, sovit vaknat och så har jag hållt på hela natten, det är riktigt störande eftersom jag egentligen var jätte trött igår när jag kom hem.
Vi tog en rast nu, vi ska vara på olika "stationer" men vi ligger lite före tidsplaneringen så vi fick ta rast. Egentligen skulle jag behöva ta en powernap men det orkar jag faktiskt inte.
 Funderar på om jag ska fortsätta redigera filmen på lunchen om jag hinner.
Jag har även hunnit prata med Sofie och frågade om vi skulle kunna skjuta upp läxförhöret tills på Tisdag eftersom det är jätte många som tyckt att det var alldeles för kort tid. Aja, nu har hon ju inte sagt att det går bra än, men hon skulle fundera tills i eftermiddag, så jag hoppas verkligen att vi får skjuta upp det. Så otroligt skönt det skulle vara.
Men nu ska jag avrunda dett inlägg. Kramen<3

200110

Är hemma från öppet hus nu, helt underbar kväll måste jag säga. Jag har mest suttit och redigerat filmen från nyår. Eller ja när vi väl hade fått det att fungera ska ajg väl säga. Kopplade in USBminnet i mac-datorn och skulle öppna klippet i premiere men det fungerar inte, vi försöker några gånger till och går sedan och hämtar Kajsa som också försöker några gånger. Sedan hämtar vi Tina som också försöker några gånger men inte heller får det att fungera. Till saken hör det att jag har fått det att fungera på min egen dator och varken Tina eller Kajsa fattade varför det inte fungerade. Men tillslut tog jag iaf en vanlig PC och då fungerade det hur bra som helst. Dock fungerade inte ljudet, Tina fipplade med det, hon frågade Kajsa som i sin tur sprang och hämtade ett par högtalare.
Det är rätt roligt att mina lärare hjälper mig med det här som om det vore ett skolarbete. Verkligen engagerade sig as mket för att få det att fungera. Det är helt underbart! Det gillar vi starkt. Och det är rätt skönt att man kan göra sånna saker också, att veta att jag kan få hjälp även om det inte är skolarbete. Frågade Kajsa om jag fick fortsätta redigera en annan dag och liksom hon sa bara att det är självklart och att jag bara skulle säga till så låser hon upp. Det är liksom jätte bra, och jag behöver inte känna mig låst till att bara använda min laptop som knappt klarar av premiere.

Öppet hus var i alla fall hur bra som helst medans temadagen suger hur hårt som helst alltså! Men Det var hur segt som helst och bara allmänt tråkigt, jag höll verkligen på att somna. Efter skolan flummade folk allmänt runt och fixade håret så nu är mitt hår as äckligt fyllt med vax och hårspray. Men ska duscha imrn så det är lugnt.
Imorgon ska jag nog även försöka fortsätta redigera filmen om jag får någon tid över. SEdan ska jag ner på stan och ha möte, träffa Vivi (Y).
Men nu tror jag faktiskt att jag ska avrunda dett inlägg och sedan blir det nog att sova.
Glömde säga att jag och malin köpte en ny palestinasjal idag, ja vi köpte den tillsammans och vi ska dela på den, varannan vecka! Men bye!




här kommer en bild från förra öppethus!


200110

Sitter på skolan nu väntar på att frukosten ska öppna så att jag ska kunna äta frukost, känner att jag faktiskt behöver det. Jag har dock fortfarande inte en aning om när jag börjar idag, men det löser sig säkert eftersom jag redan är på skolan så lära jag ju märka när vi börjar. Och nu öppnade hon frukosten men jag ska skriva klart det här inlägget innan jag äter frukost. Jocke och Elias sitter och spelar Guitar Hero. Och jag fatttar inte hur dom kan spela på expert så här tidigt på morgonen. 
Jag är trött och vill sova, men inte kan jag sova inte, inte nu alltså. MEn nu kom malin så nu ska jag gå och ta frukost. Kramen<3

Har ätit frukost nu och för närvarande sitter jag med massa folk i en soffa på skolan och väntar på att vi ska börja. Det känns som om alla kommer vara hemskt seriösa idag alltså, eller inte. Men det är väl som alltid när man pratar om folk på NTI?
Det kommer bli en väldigt lång dag idag, eftersom jag ska stanna på skolan när vi har slutat eftersom vi har öppethus ikv. Men det kommer säkert bli awesome!
Kommer nog komma hem någon gång efter 9 med min tur. För bussarna till teg går ju så väldigt bra på kvällarna, eller ja dom går en gång i halvtimmen, men det är 69an och det suger, inte för att det gör så väldigt stor skillnad men.
Hur som helst så ska jag försöka fota ikväll så att jag får några bilder, men aja nu måste jag dra igen, bye!

190110 the time when all you need is love!

Sitter och dricker inte allt för god saft just nu men det får duga, orkar inte klaga över det alltså. Jag har ingen ork att klaga över något helt ärligt. Det får vara somdet är, carpe diem ni vet. Har kollat på gudrun schymans blogg och kunde inte göra annat än att skratta faktiskt, hon skriver väldigt, ja ni får väll kolla själva. Jag orkar dock inte länka den.
Är väldigt seg idag och funderar därför på om jag ska gå och lägga mig snart, det känns som om jag skulle behöva det, men samtidigt känns det som om jag inte kan lägga mig kvart över 8, då kommer jag väll att vakna klockan 4 inatt, och det skulle inte vara uppskattat från min sida alltså.

Skolan idag tog kål på mig känns det som, vet inte varför för det var inte ens ansträngade alltså. HAde 3 lektioner, var dock inte så aktiv på idrotts lektionen men jag var där i alla fall, närvaro liksom! Sedan på mediekomunikationen spurtade jag och svarade på alla 28 frågor, känner mig faktiskt duktig måste jag säga, det verkade som om alla andra inte hann svara på dom så jag hann jobba ikapp, det var skönt iaf. Däremot kan jag inte påstå att engelskan var lika chill, men vi jobbade på "ganska" bra ändå. Fick däremot 40 glosor tills på torsdag, vad tänker människan med egentligen? Men jag antar att jag inte ska klaga eftersom det är våran första glosläxa(tror jag) vi fått. Men ändå 2 dagar, helt sick tycker jag.

Imorgon har vi tema dag, *skrattar* sex och samlevnad. Fast det är chill ändå, bättre än vanliga lektioner i hope? Sedan har vi öppethus imorgon, det kommer bli awesome tror jag. Ja nu är det ju då öppethus för alla 9or men ändå vi hade as roligt förra gången, verkligen. Men nu ska jag gå och göra popcorn och sedan ska vi se det regnar köttbullar.
Bye, kramen<3


Vill se den!!


180110 headache

Jag har ofta väldigt svårt att börja ett blogginlägg, jag vet aldrig hur jag ska börja skriva, därför blir jag nästan alltid missnöjd med början på inlägget!
Jag tycker nog själv att jag är en ganska dålig bloggare, för att mina blogginlägg oftast är långa och rätt tråkiga, men det får vara så, jag har mitt sätt att blogga och jag orkar inte engagera mig i att anpassa bloggen för att de som läser den ska tycka att den är bra.

Hur som helst så är jag väldigt seg idag. Vaknade för det första klockan 3 inatt och var helt övertygad om att jag skulle upp, sedan har jag haft ont i huvudet och i magen hela dagan. Men jag måste säga att det känns som om all magont har förflyttat sig till huvudet, det känns bokstavligen som om mitt huvud ska sprängas, och då har jag ändå tagit en alvedon.
Jag orkade inte vara kvar på skolan idag, så jag åkte hem vid 12 tiden och har sedan jag kom hem suttit här.Jag hade alldeles för ont i magen + mådde illa, och huvudvärk för att orka vara kvar på skolan och kunna prestera mitt bästa, det hade verkligen inte gått, och på köpet så missade jag 2 läxför.
Ska se till att vara piggare imorgon, men kommer nog inte vara med på idrotten tror jag, jag ogillar verkligen dans alltså, det är verkligen inte min grej!

Och när vi ändå är inne på skolan så hade vi "redovisning" på våra bildspel idag, och jag och malin hann klart i sista sekund kan vi väll säga. Det blev väll kanske inte superbra, men det blev rätt så roligt ändå tycker jag. Det är skönt att det är klart, men har fortfarande alldeles för mycket att göra. Men jag ska ta tag i det när mitt huvud inte känns såhär, jag ahde faktiskt tänkt göra engelska ikv, men måste lyssna och då mitt huvud är såhär är det verkligen ingen idé.

Men nu ska jag nog gå och sätta mig och se på TV tror jag. Måste i alla fall vila mina ögon så! Kramen<3


©By Amanda!
Ännu en bild från innan jul!


170110 snow

Är hemma från Luleå/boden nu, det har jag ju faktiskt varit ett tg också men jag har inte orkat blogga än och nu ska jag faktiskt snart gå och sova, är dyng trött och ska verkligen bli skönt att gå och sova, men först ska jag leta reda på min medicin.
Jag tvär skriver dock ett inlägg i all hast för att inte låta bloggen vara ouppdaterad.
Vi Åkte till IKEA i Haparanda imorse vid 10 tiden, men sådär våldsamt mycket blev det inte inhandlat, jag fick ett par nya gardiner :). Sedan påbörjade vi den inte allt för korta bilfärden hem hit till Umeå, och jag sov nog stora delar av resan, därför är det nästan halvkonstigt att jag är trött nu, men lika glad är jag för det!
Imorgon är det skola, och redovisning på bildspelen, läxförhör på mediekommunikationen och antagligen i naturkunskapen också, och jag har inte pluggat ett dugg, men det går säkert prima ändå hoppas jag. Jag har ju ett tag på mig imrn, viktigast just nu är faktiskt bilspelet måste jag säga.

 Men nu ska jag faktiskt stänga av datorn och sova. Kramen<3


©by amanda!
Någon gång före jul!


160110 dop

Sitter på hotellrummet i luleå just nu, och ska jag vara ärlig så tycker jag inte om hotell, jag tycker inte om alla ljud som är på ett hotell, men jag är ju som jag är i alla fall. Jag har ett enkelrum, så får sova själv, annars hade jag fått dela med mathias. Men det är alltid skönare att få ett eget rum alltså. Jag ska alldeles strax lägga mig och sova så jag orkar upp imorgon eftersom vi ska på IKEA.
Dopet idag var trevligt, små barn är ju så otroligt söta så det är inte sant! Och bilresan hit gick faktiskt också bra.
Men man är rätt trött och sliten nu.
Vi gick till bishop och jag skulle ta en 200grams hamburgare för att det inte fanns något annat som jag tyckte verkade gott. Men såhär i efterhand ångrar jag mig verkligen, för den hamburgaren var riktigt äcklig och nu mår jag illa på köpet också, men det är sånt man får ta. Men nu ska jag försöka sova, kramen<3


överluleå kyrka(i boden alltså)


1501110 min kropp är död,

Jag är fortfarande fruktansvärt trött, alltså verkligen. Det är ganska frustrerande att aldrig bli riktigt pigg oavsett hur mycket man sover. Vet inte vad jag ska göra åt det heller. Är helt slut i kroppen, det känns som om jag skulle kunna ramla ihop när som helst, mitt huvud känns segt och jag är allmänt sliten hela jag. Och när jag väl går och lägger mig tar det ändå rätt lång tid innan jag somnar. Jag vill sova ut så att jag blir pigg någon gång och verkligen orkar prestera mitt bästa, just nu känns det inte som om jag kan det faktiskt.
Och påtal om att sova så åker jag till luleå/boden imorgon för att vi ska fara på dop, sedan på söndag åker vi vidare mot haparanda och ska gå på IKEA, hoppas bara att jag hittar något fint, sedan är det en annan femma om jag skulle få något, men titta kan man ju faktiskt alltid göra ändå.
 Jag måste hur som helst ta med mig datorn i helgen eftersom jag och Malin inte hann färdigt med vårat bildspel idag och det ska vara klart på måndag eftersom vi ska ha redovisning på det då. Och jag måste hinna göra själva bildspelet sedan ska vi lägga in berättarrösten på måndag, men det kommer säkert bli jätte bra tror jag!
Och påtal om att sova så tror jag att jag inte ska vara uppe allt för länge idag faktiskt, vi ska åka där vid halv 11 imorgon tror jag, och jag måste hinna packa innan det också. Så ja jag har en del att hinna innan vi ska åka. Men jag kan ju lova att jag peppar inte bilresan upp till Luleå imrn. Tur  att jag har min MP3 som jag för den delen håller på att ladda just nu. Kan säga att jag inte har laddat den på säkert 4-5 månader för att min laddare har vart borta.

Men nu ska jag faktiskt gå och se på film och sedan tror jag nog att det blir att packa och sedan sova. Skriver KANSKE imorgon, kramen<3


© By Amanda!
Aven om bilden e den bästa, men i all hast så fungerar den ändå tycker jag!






140110 TV

Antar att det är vid dessa tillfällen man verkligen borde gå och lägga sig på stört när man är så trött så man vet att man skulle somna på direkten. Men ändå envisas jag med att vara uppe för att skriva detta inlägg, för det är det enda som håller mig uppe. Jag försöker få kontakt med en inte lika kontaktbar(känns det som) malin just nu, som inte svarar på skype, det är inte bra. Insåg att vi har massor kvar att göra på vårat förbannade bildspel som vi ska redovisa på måndag, men det löser sig ska ni se. Det blir säkert superbra.

Vet inte varför men den här dagen har känts väldigt seg. Vist förmiddagen var det inget fel på. Hade först Medieproduktion med Kajsa. Vi ska börja göra ett TVprogram och om det blir seriöst(ska man tro på att det blir det i den här klassen eller) så ska vi typ få sända det på lokalTV, och det skulle ju trotsallt inte vara helt fel ändå!
Sedan Matte, men geometri och jag idag var inte så bra vänner. Misslyckades väldigt mycket på ena uppgiften som egentligen var jätte enkel. HAde bara glömt pi, och nej jag hittade inget tecken för pi, och när jag kopierade det som skulle vara pi blev det bara knäppt. Så det var det som tog längst tid på hela mattelektionen.
Efter våran inte allt för långa lunch hade vi svenska som faktiskt vara ganska kul, vilket är väldigt ovanligt. Men kroppspråk kan vara rätt så intressant ändå. Dock kan jag inte påstå att engelskan var lika roligt, långt ifrån, inte ens i närheten alltså.

Men nu blir det faktiskt sova för min del och skriver väl något imorgon antar jag! Kramen<3


Du gör mig orolig, men du säger att jag inte ska vara detså jag litar på dig!


130110

Sitter och pratar med Malin, joakim och johan på skype just nu. Men ska nog snart gå och lägga mig och sova, börjar vara trött och det är bra. Men jag orkar inte sova, är godissugen men orkar inte äta upp mitt godis, jag vill spara!
Det kommer säkert sluta med att jag kommer äta upp det ändå, det skulle liksom inte förvåna mig men ska låta bli. HAHA, nä suck.


Men så vad har jag mer att säga om idag då! Typ inget mer än att våran mattelärare inte alla gånger är sådär våldsamt bra faktiskt. Men det viste alla redan... MEn ska inte sitta här och klaga så mycket på våran mattelärare faktiskt, det verkar ju inte så hemskt moget. Så ska sluta detta inlägg med en bild från i september, fotleket FTW!
¨Så godnatt!


120110 sleepy

Sitter just nu i sängen och har datorn på min stol, lite udda, men orkar inte plocka bort kläderna från skrivbordet faktiskt. Det är kallt i mitt rum och då är elementet ändå på högsta värmen, jag funderar på att gå och göra thé och sedan krypa ner under en filt och se på tv innan jag faktiskt ska sova, är så otroligt trött så det finns inte känns det som. Ska faktiskt bli riktigt skönt att sova om jag ska vara ärlig. Egentligen borde jag göra klart en mediekomunikationsuppgift som jag ska ha redovisning på imorgon, absolut inget stort men han inte skriva klart om ena ordet, men jag undrar hur allvarligt det egentligen kan vara faktiskt. Det går nog säkert bra ändå. Det är första lektionen imorgon, pepp. Redan gått 2 skoldagar. Alltså jag är riktigt otaggad på skola, inte vart såhär otaggad på länge, men det är för jag inte riktigt ställt om mig än. Försöker göra mitt bästa ändå, men vet inte när jag ska ha tid att göra klart mina förbannade restuppgifter som är sedan förra terminen, men det löser sig säkert, hoppas jag.

Påtal om något helt annat så måste jag vara den klantigaste personen på länge alltså. Jag sitter i skolan vid datorn, har telefonen kanske 15 Cm ifrån mig. Vivi ringer mig men märker jag det? ne. Men jag märker när jag får ett sms från röstbrevlådan, så fail. Och hade inte råd att ringa upp henne heller.
Men det löser sig nog endå i think.

Jag har egentligen en massa saker att säga, men min ork räcker inte till längre. Ska bara säga en sak till.
Fick ett sms i förrgår som gjorde mig riktigt glad alltså. Det var inte personen som skcikade smset som gjorde mig glad utan vad som stod i det. Så därför längtar jag numera till nästa vecka.
Men nu ska jag nog logga ut och göra något annat innan jag ska sova. Kramen<3


100110(2) sleep

Hejsan där ute. Jag sitter och pratar med Emmeli och Malin på skype just nu och ska om sådär 7 minuter gå och lägga mig och sova. Skola imorgon och det känns väll sådär kan jag säga, visst är jag lite taggad ändå. MEn det känns som om jag skulle behöva några dagar till att sova ut och vila upp mig, men så är det inte just nu och jag får helt enkelt bara gilla läget, det kommer säkert bli bra ändå, jag är helt övertygad faktiskt.
Är faktiskt ganska trött så det ska bli skönt att sova.

Okey nu är det faktiskt bara 3 minuter kvar och jag ska börja avrunda  och sova..
Men skriver antagligen mer imorgon faktiskt.. har inte något mer att skriva heller.. Kramen<3

100110 sherlock holmes

HAr varit och sett Sherlock holmes nu med finaste Diza<3. Den var faktiskt riktigt bra.
Och nog för att den var skadad, men det var inte så allvarligt faktiskt, och jag rekomenderar er faktiskt att se den.. Tack Diza för att du bjöd mig<3

Jag har inget att säga mer än att jag faktiskt ska sova nu, för jag är ganska trött och måste sova. Eller måste vara trött. Imorgon(eller idag egentligen) ska jag faktiskt stänga av datorn vi halv 11! Måste vända dygnet så jag orkar med skolan. Och vårat schema är inte det roligaste heller, men det är inget fel på det.
Jag är sämst på att blogga idag känner jag, men det är inte lätt att skriva något när det känns som att huvudet är tomt på ord.
Så ja jag ska göra mig i ordning sedan sova faktiskt.. nu när jag ändå är trött.


Jo helt klart godkänd!


080110

Hejsan där ute, eller godmorgon till en del. Jag har en slappar dag idag, verkligen. Sitter i mjukis kläder och har vart uppe sedan tio och jag gar verkligen inte orkat göra något. Har nyss duschat och klockat är alltså 2. Jag vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med nu faktiskt. Tror jag ska leta bilder, det har jag tänkt göra i flera veckor så det skulle nog vara en bra idé. Eller göra färdigt någon av mina restuppgifter, eller så får  det bli ett projekt för i helgen.

Men innan jag slutar så ska jag visa er en typ mjukisdress som jag otroligt gärna skulle vilja ha, tror att den kostar närmare 2000kr och beställs från norge.. Otroligt mysig ser den ut att vara. Har som sagt inget annat att säga längre..

 

om ni trycker på bilden så kommer ni till deras hemsida, onepiece

 


070110

Godmorgon gott folk som läser min blogg just nu, även om det kanske inte är morgon längre så känns det verkligen som om det är det faktiskt.
Jag försöker bestmma mig för om jag ska gå på bio ikv eller om jag ska fara och äta med lindigruppen eller om jag ska gå på bio och se sherlock holmes med folket. Måste bestämma mig typ nu egentligen. Men jag lutar nog mer åt att fara och käka m lindigruppen om jag ska vara ärlig, har inte träffat dom på jäte länge. Jag menar sist jag träffade dom var typ första advent och det är ju ett tag sedan, känns som det är dags att träffa dom igen nu.
Är nog inte medveten om hur snabbt tiden verkligen går. Det är nästan jobbigt. Och ja hinner ändå bara en bråkdel av allt jag måste göra. Det är rätt frustrerande ibland.
Så Bio eller Middag, jag kan inte göra båda då vi  ska äta middag klockan  6 och bion är 1830. Så ja...
Lutar somsagt mer åt middag. Men aa.. Någon som har lust att ge ett tips på vad jag ska göra.

Mitt tangentbord laggar sönder idag och den känner inte alltid av när jag trycker tangenterna, det är rätt irriterande kan jag ju lova. Det tar väldigt lång tid att skriva idag, men jag ska snar pallra mig ner till stan och kolla på kläder. Jag ska även ringa Carola innan det blir för sent.

Somnade halv 3 inatt. Var jätte trött men kunde verkligen inte somna, jätte störande faktiskt. Men ikväll blir det tidigt, ska stänga datorn 2230 så jag kommer in i att göra det faktiskt. Det är ju bara några få dagar kvar innan skolan börjar så jag måste vänja mig vid att stänga datorn då...

Men aja nu ska jag avrunda. Kramen<3


Bio eller inte?


050110

Sitter i Övik nu och gör faktiskt inte särskilt mycket. Verkligen inte alltså, skulle typ se någon film nu tror jag, och inte är jag trött heller. När fan ska jag vända på dygnet
Det här är verkligen inte okey. får se till att vara trött imorgon när jag ska lägga mig alltså, börjar bli lite orolig för att jag inte ska hinna få tillbaka en normal dygnsrytm innan skolan börjar och då kommer jag verkligen inte orka med något och det vore ju inte så bra.

Så, vad har jag gjort idag? helt ärligt inte något alls, men sånna dagar behövs också, verkligen. Rätt skönt att ta det lite lugnt nu innan skolan börjar, det är ju som bara 5 dagar kvar nu, och det är dags att börja ställ om sig på skoltänket och kanske göra bort lite uppgifter, men jag orkar inte ta tag i den dumma engelskan, har inte orken till det faktiskt. Engelskan kan ta sig.
men nu film. kramen<3

040110

Låt mitt magot bara försvinna nu så jag får sova någon gång... jag orkar inte må dåligt längre. Egentligen är det nog bara magont,  men varje gång jag har ont i magen intalar jag mig att det är magsjuka och då börjar jag må illa och får spykänsla. Det är helt sjukt, men idag har jag flera anledningar på vad det skulle kunna ha ont i magen. Men det är ändå inte okey alltså. Jag funderar på att lägga mig och läsa en kalle pocket som jag har med mig och försöka vila lite i alla fall. Men jag måste i alla fall vila lite, för jag tror att det skulle vara bra att få sova något i alla fall. För den här magonet är inte rolig kan jag lova...
HAr faktiskt inget att skriva nu så jag tror jag avrundar detta inlägg faktiskt. KRamen<3

030110

Hejsan! sitter och pratar med, joakim, johan, emmeli och malin på skype just nu och har pratat i cirka 5 timmar också.. Nu joinade Björn också, trevligt. Men jag funderar allvarligt talat på om jag ska ta och sova snar börjar vara ganska trött faktiskt. Och det ä dags att vända tillbaka dygnet eftersom skolan faktiskt börjar om ganska precis en vecka. Vi har faktiskt pratat i lite mer än 5 timmar, och det är riktigt nice. Vi hräven sakffat en egen youtubekanal, en egen blogg, en bilddagbok och en mail. Så ja vi ska kunna ladda upp allla bilder och filmklipp. Det är helt underbart hur roligt det folk kan ha egentligen.
Jag borde bokstavligen verkligen sova för jag sak upp rätt tidigt och jag ska hinna packa och allt sånt eftersom jag ska till övik, imorgon, eller idag blir det ju egentligen.

Har faktiskt inget att säga längre, så jag tror jag ska  och lägga mig nu faktist....
Så jag får sova ordenligt någon gång,... Så ja, godnatt, kramen<3


nyår


lördag 02(3)0110

JAg har hamnat lite i otakt med dygnet just nu, det är därför det blir lite konstigt med mina blogginlägg, så för mig är det inte den 3e januari just nu, det är fortfarande den andra. Jag måste verkligen försöka vända tillbaka dygnet innan skolan börjar om cirka en vecka. Kan inte fatta att det har gått så otroligt snabbt, det är inte klokt hur snabbt tiden har gått. Men den har spenderats med underbara människor och det har vart värt varenda sekund av tiden!
Jag börjar längta lite till skolan för att få träffa alla dom man inte har träffat på hela lovet. Det är galet att längta till skolan egentligen, men tre veckor är en rätt lång tid, även om man har träffat de flesta av dom nu under lovet så har man inte träffat alla, och det är på tiden att man gör det efter tre veckor. Kan tänka mig hur långt sommarlovet kommer att kännas...

Sitter och pratar med
Malin på skype just nu. Och jag kom på det att vi fyller ju 18 nästa år. Det känns rätt otroligt egentligen, att jag fyller 18år nästa år. Även om det är närmare två år, så är det fortfarande nästa år som jag fyller 18. Det är nästan så man börjar känna sig lite gammal *skrattar*. Och jag undrar vad jag egentligen gör med all min tid. Gör jag något vettigt med den eller slänger jag bara bort min tid på onödiga saker. Nu känns det verkligen som om jag har världens ålderskris, och det kan jag ju inte påstå att jag har faktiskt...
Men jag menar mer det att tiden går verkligen snabbt och jag vet inte vad jag spenderar all tid på... Okey nog vet jag väll att större delen av tiden går till skolan och att vara med "gänget". Men all annan tid då, om det finns någon sånn?
Aja, det är ju inget direkt större bekymmer, jag får helt enkelt börja kartlägga min tid... eller inte haha..

Men nu till något helt annat faktiskt... Eller ja... jag vill säga massor av saker men jag orkar inte säga något alls..
Jag hade massor av saker att skriva som bara försvann nu också. så jag avslutar detta inlägg med en bild från nyår, ska bara välja en bra bild.. Kramen<3

Från höger: sandra,jag, joakim, elias, emmeli,johan, edin, mirjam och mike. fotograf av bilden är malin och bilden är tagen precisefter tolvslaget om jag ska lita på min kamera! Underbar kväll/natt/morgon!!!


010110

Världen är rätt konstig på samma sätt som den är helt underbar. Världen är så otroligt mycket positivt och så otroligt mycket negativt. Jag vill skriva en lista med allt underbart som finns. men hur lång skulle inte den bli?
Jag vill skriva en typ nyårskrönika om hur mitt liv har varit 2009 och lägga in ett inlägg med bilder som symboliserar år 2009 för mig. Men för närvarande så orkar jag varken det ena eller det andra, för jag är så otroligt trött och har varit vaken sedan 1030 igårmorse. Så jag har alltså varit vaken i 35 och en halv timme? HAr jag nu räknat fel så får det bli så jag orkar inte bry mig.
Nyårsafton var verkligen helt underbar. Var ute i Vännäsby med massa härligt folk, det var Jag, Malin, Sandra, Mirjam, Emmeli, Elias, Johan, Edin, mike och joakim. Helt underbart roligt faktiskt. Men kanske lite väl lite sova kanske.
Men bilder kommer imorgon. godnatt