mycket annat än bra

God kväll, där ute i världen. Mitt blogghumör är inte på topp just nu, men det beror på att jag har gått och blivit förkyld, vilket jag inte kan påstå är det roligaste. Eller rättare sagt, inte ens förkyld, mer bara jävligt tät i näsan, och sliten. Jag hoppas det går över snart, för jag orkar verkligen inte med att vara sjuk igen. Ibland känns det som om jag är sjuk hela tiden. Jag hinner vara frisk i kanske 2 veckor så blir jag sjuk igen, det känns väl väldigt roligt *not*  Men jag får kurera mig. Just nu är huvudsaken att jag är frisk tills på lördag, då är det Radioteater som gäller, yes.

Idag har verkligen bara varit en slapp dag, vilket har varit jävligt skönt. Jag har verkligen bara tagit det lugnt.
Först vakna vid halv 11, efter väldigt lite sömn, kändes det som. Jag somnade alltså halv 4. Och när jag låg och försökte sova, så jag trodde verkligen att jag skulle dö. Det var jätte jobbigt, jag gick och la mig 2 och somnade halv 4, det var relativt jobbigt, särkilt med tanke på att jag var ganska trött också..
Men sedan tog jag bussen in till stan 1130 för att sedan ta min cykel och cykla hem, så jag var hemma vid 12.
Och sedan dess har jag typ bara suttit här, jo jag vet det är sjukt. JA. Men jag har inte orkat göra något annat heller, jag hade tänkt sätta mig och räkna matte, men insåg ganska snabt att jag inte skulle kunna tänka så jag lade ner det förslaget.
 Och lekte lite med photoshop och försökte återskapa den bild som jag glömde spara i photoshop format. Och jo ja, det gick nästan bra. Den blev inte fullt lika bra, och jag är inte lika nöjd med den som den förra men, sånt är livet när man inte tänkerefter när man gör saker ibland. Och man lär väl av sina misstag, vist är det så?

Planerna inför morgon kan inte bli mer enkla än att jag ska till skolan, och sedan ska jag bara ta det lugnt, kanske drar ner på stan efter skolan, men mesttroligen blir det inte så. Kanske borde engagera mig i att göra läxor ist, Dvs om vi ens har några läxor, inte hade vi då några förra veckan iaf. Men nu har det ju gått en och en halv vecka så nu börjar ju allt återgå till det normala när det gäller skolan. Så enkel var min måndag.
 Och tisdagen ser värre ut. Jag vill faktiskt inte dra ut min tand det känns jobbigt. Och sedan på kvällen ska jag gå på teater yay, kul, Nja hoppas det går bra med tanden iaf.



Bilder från igår, jag tog nästan inga bilder så det får bara bli dom där 2:)





Jag har just inset något, något som ja. Äsh skit samma. Du är underbar. Och jag älskar dig. Vet du det. Jag älskar dig mycket mycket<3
Förlåt!

so hard some times

god kväll och allt sånt dära.
Jag är trött fast jag druckit 4 powerking och jag blev inte ett dugg pigg av dom. Men aja jag blir inte pigg av kaffe heller så.
Dagen har varit slapp. Har avrit på stan hela dagen nästan.. Och varit med massa fina människor.
Sedan på kvällen drog jag in till stan för att lyssna på musik. Men det slutade med att vi typ inte alls var där utan typ satt och pratade ist^^
Och sedan var man hemma vid halv 12, och då satte man sig och såg på en film, som jag förövrigt inte ens vet vad den heter, men den var förjävlgit bra ändå.
Så har min dag sett ut. Och jag är egentligen för trött för att blogga, borde egentligen gå och sova, vilket jag också ska göra efter jag bloggat klart..






Jag har just insett hur mycket jag tycker om dig. Och jag tycker vekligen om dig väldigt väldigt mycket. Men det är inte så enkelt som jag hoppades på att det skulle vara. allt är verkligen kompicerat. Som det oftast är, och det är väl oftast så.
Men jag tycker verkligen om dig. Och det vet du. Du är underbar, du är fin<3<3

Love can be so fucking hard;/

Nej sängen hägrar. Det är redan söndag, vilket betyder att det är skola imrn. Och dessutom, GRATZ JOHANNA OCH CARRO!

Puss´n

Rosor och palmblad

God kväll där ute, hur är det med alla?
Själv känner jag mig rikigt trött och sliten. Det ska bli skönt att få ta sovmorgon imorgon faktiskt. Innan jag måste ta mig ner på stan för att hämta min jävla cykel som jag inte orkade ta med mig. Eller rättare sagt så orkade jag inte cykla hem efter bion idag, och det kändes inte så taggat att cykla hem själv från stan till Marieberg en fredag kväll klockan 2245. Så det fick bli bussen ist. Och nu har jag den förbannade cykeln nere på bakfickan i stan iaf. Men jag hämtar den imrn tror jag.

Idag har jag inte gjort så jätte mycket faktiskt. Skola = tre lektioner, med andra ord sjukt slappt alltså.
Sedan tyskan, vilket var sista lektionen, gjorde jag min lärare tårögd. Men inte av en dålig anledning utan av en bra anledning faktiskt. Också förklarade jag att jag tycker att hon behandlar mig och en kompis orättvist, så jag sa som det avr. Och hon tyckte att det var bra=)

Sedan drog jag hem och degade framför datorn, och blev förbannad på mig själv. För jag satt med en bild som jag gjorde påphotoshop i typ en och en halv timme, och jag orkade inte fortsätta mer. Så då skulle jag spara den i photoshopformat, men då sparar jag den i Jpeg format ist. Och snacka om att jag blev sur på mig själv då alltså, jag bah "morr". Men shit happens.

Drog ner på stan och käkade på trekronor med Jonna och Elvira<3 Och vi satt där typ 45minuter, och åt =) Kebabpizza. Eller ja jag åt det inte alla 3. Och sedan drgo vi vidare och köpte godis. Innan vi skulle dra oss vidare till junis på Aris kalas.
Det funkade väll. Eller nu lät det som om jag tyckte att det var jätte tråkigt, och det tyckte jag absolut inte, -det var mer det att jag var rätt sliten och helst ville sova. Men tiden rullade på innan jag och Ida skulle gå på bio. Och vi sitter och snackar och jag säger "vi ska inte gå än va" ida svarar " nä" och helt plötsligt säger Linda "vars ska ni?" jag svarar "Bio,och se get smart." Och sedan var Linda också med på bion. SÅnt är rätt kul faktiskt.

Bion var bra, men bara vissa bitar av den, den var lite väl "överdriven" eller vad man ska kalla det. Vissa bitar. -men den var grymt roligt vissa bitar också, så man ska väll inte klaga, jag fick ju skratta iaf. Och ja, jag och Ida är värsta filmnördarna, och det går som inte att säga emot heller. Undrar hur lång listan skulle bli om vi skrev upp alla filmer vi såg Ida, vad tror du?

Och nu sitter jag här hoss min far på Marieberg, vid en datorn som har ett tangent bord som inte är lika stort som ett normal, så knapparna är inte där dom brukar vara, vilket gör det mycket svårare för en person som är van vid ett normalstor tangetntbord, som dessutom inte tittar när man skriver. Men jag har ju på mig till på söndag att vänja mig iaf. Känndes inte direkt som det längsta tiden heller men ändå..

Imorgon blir en slapp dag, som det ser ut nu. Kasnke hittar på något om den är någon som vill göra något förstås, kanske se på film eller något i den stilen (oväntat va?). Så någon social jäkel msåte det ju finnas även i denna stad tror jag...




Idag träffade jag en väldigt fin person, som ja tycker om väldigt mycket. Och som är helt jävla fantastiskt underbar.
Du betyder så oerhört mycket för mig. More then you think.
Du är underbar vet du om det?3


Nu ska jag sluta skriva så att Ida får något att läsa eftersom hon är så raslös. HAHA puss´n

Sovmorgon, jo tack gärna!

God morgon. Idag är det äntligen fredag och nästan en hel vecka till har gått, och den har bara susat förbi, det är knappt så att jag själv har hunnit med farten den här veckan. Det var ju nyss måndag?
Och ikväll blire det att fara på Junis. Sedan ska jag dra till pappa och vara där i helgen.
Planerna för dagen är rätt enkla och inte så komplicerade. Börjar skolan kvart i 9 och slutar halv 12.
Har bara 3 lektioner, så jag ska absolut inte klaga. Först har jag Matte, vilker är sjukt enkelt tycker jag och jag har räknat typ ganska långt. Satt och räknade igår kväll. Sedan har vi Svenska, Väldigt slappt, vi ska bara läsa. Egetnligen ska vi läsa ur boken kort kjol. Men eftersom jag redan läst ut den måste jag leta reda på en ny bok. Och jag har inte den blekaste om vad jag ska läsa. Men jag funderar på vingklippt ängel. Den har jag hört är jätte bra. SÅ det får nog bli den. Men då måste jag dra mig till ett bibliotek och först av allt leta reda på mitt lånekort, som jag inte vet vars det är.
Och sist av allt har vi Tyska, vilket är det drygaste ämnet på fredagar. Jag tycker det är kul, men jag hatar min grupp vilket gör att det inte blir intressant. Men har jag stått ut 2 år står jag nog ut ett till hoppas jag. Och jag är fast besluten om att jag inte tänker byta till svensk/engelska. För jag tycker tyska är roligt.

planerna för helgen vet jag inte riktigt än. Kanske ska vara med Ida, om hon inte blir sjuk! Bli frisk IDA! Eller så kanske jag ska vara med Jonna, men det är inget planerat än. Det beror helt på. Och annars får denna helg bara bli en slapp helg, vilket jag egentligen skulle behöva, men aldrig tar mig tid till.




Jag lekte lite med Photoshop nu på morgonen, men jag känner att jag inte har någon som helst fantasi kvar längre. Och jag vill utveckla min skills men, jag vet bara inte hur. För jag har sämsta photoshop, orkar inte ladda hem CS3 Och det finns nästan inget att göra på det som jag har. Eller jo, det gör det, men jag har inte den fantasin att använda alla konstiga funktioner, som nästan inte fungerar. När jag vet att CS3 är så mycker bättre. Jag orkar verkligen inte det.

Snart börjar skolan, skulle egentligen möta Carro kvart över, men jag slummrade en stund och missade tiden. blä. Och jag måste gå och leta en bok,. göra mig i ordning byta kläder och massa annat, som känns jätte jobbigt. Helst av allt skulle jag bara vilja lägga mig ner i sängen och sova igen. Skulle verkligen vilja ha en lång lång sovmorgon. Men man kan inte få allt här i världen har jag fått lära mig.

Igår kväll gjorde jag verkligen inget. Jag känner nu att der var rätt skönt. Jag satte mig och räknade matte till klockan 11 då morsan kom in och sa att jag var tvungen att sova, men eftersom jag satt med musiken på så dog jag nästan när hon kom in, för när jag har hörlurarna i öronen hör jag bara det. Så jag blev as rädd. Men hon måste väl få ge igen hon någon gång med.

Nej, nu är det dags för mig att göra ett avslut på detta blogginlägg och ängna resten av min tid till att gör a mig i ordning. vilket jag nästan redan är, för jag börjar om 10 minuter. oops. PUSS<3<3

Jag har ingen aning om vad jag ska ha för rubrik. Men jag älskar dig<3

God kväll där ute. Jag har tänkt att jag skulle blogga tidigare idag, men det blev som aldrig av. Har gjort en massa annat ist. Var ute och cyklade ett tag. och gjorde massa annat för den delen också så det blev aldrig av. Men nu är jag här igen.
 Jag funderar på om jag skulle bli en lite mer seriösare bloggare och vara mer aktiv, men jag känner att jag som inte har den tiden egentligen att blogga ofta heller. Och så, så det får väll bli någon annan gång, i think.

Jag var som sagt ute och cyklade idag. Och jag blev sjukt less på att min bakbroms laggar sönder och knappt tar. SÅ jag ställde mig och mekade cykel när jag var vid kyrkan, och jag stog där och försökte fixa det i en halv timma. Men inte blev det nå bättre för det inte, nä det var alldeles för enkelt för att det skulle funka. Gud så sur jag blir alltså. Så jag får nog be Lars fixa det iaf. Det känns ändå rätt så jobbigt. Men har jag klarat mig än så länge klarar jag mig nog en stund till.
 Eller ja förutom att jag höll på att köra rakt ut i vägen för att ingen av bromsarna tog när jag skulle stanna vi det stora övergångsstället som är vid maxim. Så då höll jag inte på att kunna stanna. Men men. Jag klarar mig nog, hoppas jag.
 
Annars har jag inte gjort så mycket, var nere på Junis en snabbis idag och satt och pratade med Willy, alltid lika kul, ibland iaf. Så jag var där kanske en timma. Ibland är han rätt så översocial faktiskt. Rätt skönt att bara gå dit och prata med någon om man har tråkigt. Han är ju alltid lika pratglad så=) Eller hur?
Egentligen vet jag inte varför jag gick in på Junis ens. Jag tror det var för att jag formligen höll på att frysa ihjäl, efter att jag stått ute och mekat med cykeln. Så det var nog mest för att jag skulle gå in och värma mig. DÅ fick jag avra lite social på köpet. Eftersom det avr ingen som pallade komma till stan och vara social med mig. Och inte var det någon som orkade ringa mig heller.

Skolan idag var faktiskt inte så seg. Inte så seg som jag hade tänkt mig iaf. Jag tog mitt sunda förnuft till fånga för en gångs skull och gick till min Mentor och sa att jag ville gå i liten grupp i matten (aka spec matte, men det är bara liten grupp) för att jag verkligen vill klara skolan och, i stora gruppen är det rätt livat och jag kan inte koncentrera mig. Och kan jag inte det så säger det ju sig själv att jag kommer att halka efter i matten, vilket jag inte vill göra.
 Känner mig för en gångs skull sduktig. OCh känner att jag gjort något bra, för att verkligen visa att jag vill klara skolan iår, är det någon som håller med mig?



Jag känner mig inte snygg, jag är inte snygg. Kan ni bara inse det. Ush. Inte på denna bild iaf. gör det enda som är snyggt på denna bild, det är korset som hänger runt min hals. VIlket jag akdrig tar av mig. Det är en del av mig nu.
Fast jag borde  ta på mig mitt hope halsband någon dag. Det har jag inte haft sedan skolavslutningen och jag hade det bara en vecka typ. Men det gillar jag också. Jag får byta någon gång. För det ser så dumt ut om jag har båda sammtidigt.
Men. Men. Det blir som det blir. Och sånt är livet.



Älskling, jag saknar dig. Och jag behöver dig just nu. Vill ha dig i min närhet och hålla om dig. Miss u<3
Du är mitt allt, och jag älskar dig mer än något annat på hela denna jord.
Du lyser upp min vardag och gör mig lycklig. Du värmer mig när det är som sämst och jah helst bara vill lägga mig ner.
Du får mig att må bra, och du säger ordet som jag behöver höra.
Du är verkligen mitt allt, kan du förstå det.<3<3<3

Jag skulle inte orka utan dig, tack för att du finns<3
Lova att du aldig lämnar mig. Du är verkligen mitt allt<3 jag lever för dig!

Nu ska jag öka och göra mig något fika och sedan kanske räkna lite matte, och sova!
Byez<3 puss´n

Torsdag är en dag det med

Godmorgon världen. Hoppas att ni är mer vakna än vad jag är vid denna tidpunkt. För jag känner mig mer som om jag sover än att jag är vaken. Men jag vet inte varför. För igår somnade jag för första gången på väldigt länge, en vettig tid. Och det kändes faktiskt otroligt skönt måste jag säga. Somnade straks efter 10 och vaknade halv 7. SÅ det funkar.
 Nu ska jag snart dra vidare till skolan och möta Carro, innan jag börjar klockan 0800, med SO för den delen faktiskt.
Dagen kommer nog vara rätt dryg, och jag känner mig inte riktigt frisk heller. Hoppas för gudsskull inte att jag blir sjuk igen. Hatar att vara sjuk. Får kurera mig någon dag när jag har tid med det.=)


Fina barn där<3

Och så är det. Nu borde jag borsta håret och göra mig i ordning innan jag ska sätta mig på cykeln, som jag för den delen borde fixa bakbromsen på. Men det är ett annat projekt det. Det får bli någon annan dag när jag har mer ork, och det är lite bättre väder, DVS huupehåll, som den absolut inte är just nu hm...
Känns jävligt ansträngande det hära. Men nej, skolan hägrar nu, ni ser väl om jag överlever en dag till.



Byes<3<3


Var det onsdag det var idag?

då var denna dag också gången dårå. Och imorgon är dt, Vilket betyder drygaste dagen i skolan ever liksom, bara läskigt tråkiga ämnen. Men det går säkert as bra i hope. Massa skit just nu som jag egentligen inte orkar med faktisk, som jag helst bara vill lämna, men som jag inte vet hur jag ska lämna. Och det känns skit jobbigt. Men orkar inte dras med det längre, vill lämna det bakom mig. Men den historien, och den pruseduren får jag ta någon annan dag, för just nu har jag inte ork till det heller. Verkligen inte. Är bara så less. Men jag ska inte deppa. ska göra något kul ist.
 Nästa lördag blir det iaf att medverka i radiotearer på radio umeå. LYSSNA! åtrkommer om tid senare innan det ska sändas. Yhes=)

Idag var rätt nice på skolan ändå, slutade 1 så man baaahh yhääs typ. Ingen Ev heller. Bara, NO,So och bild. Okey, kanske inte dom roligaste ämne dom förstnämnda av dom men Bild är lätt bästa ämnet, tycker jag. Det är som så lätt på något sätt. Men jag vet inte varför. Det är nog ett ämne jag skulle kunna satsa på högre betyg en G på. Men man måste ju vara realistisk i dagens sammhälle också. Och därför satsar jag inte på mer än G i alla ämnen. Vilket jag hoppas att jag kan uppnå. Men men, får väll se till julen hur det blir med det, men ändå. Jag ska göra mitt bästa, även om det redan känns jobbigt.
 Men tillskilnad från tidigare år, så känner jag nu att jag verkligen måste, för att jag vill komma in på en bra linje. Och det känns som om det är det som är min drivkraft iår. Har redan kännt det dära *åh nej, jag orkar verkligen inte gå dit, jag skiter i det* Men sedan tänker jag det, att jag ahr sabbat 2 år, jag måste fixa det här, skit i om det är jobbigt, det är lika jobbigt för alla andra som inte sabbat 2 år. Och det peppar mig otroligt mycket.
Kanske bara är det att man måste hitta en drivkraft som peppar en. Och att komma in på en bra gymnasie linje är faktisk kanske en av huvudanledningarna. Men absolut inte hel och hållet just nu. Just nu känns den största för mig är Göteborg  i Oktober, som är otroligt viktigt för mig. Och jag vet att klarar jag inte skolan får jagg inte åka.
Och eftersom 2 helt underbara personer ska med dit, som redan börjat tagga. Så vet jag att jag liksom inte kan sabba skolan. För jag skulle bli så obeskrivligt besviken på mig själv om jag gjorde det. Och jag tror att dom skulle bli rätt besvikna just nu.
Kanske borde man skaffa en liten inspelning som när det är jobbigt säger *komigen nu Amanda du fixar det här*
 Kanske borde jag skaffa en sådan, eller kanske har jag fått en inbygd sådan till det här läsåret, ja man kan ju alltid hoppas på det iaf. Och så är läget idag.

Jag har varit med Carro, och sedan var jag med Jonna btw. Var med Carro på stan innan hon skulle hem till bushen. Satt på SF taket och åt "piiipps" Rätt mys faktiskt. Sedan drog vi oss och träffade jonna och helt plötsligt skulle hon hem också, så jag och Jonna drog oss till Junis och fikade med Willy, YaY. Sedan hem käka och vara med jonna.
Och nu sitter man här med en tekopp som står och väntar i köket och fika på vardagsrumms bordet, kanske man inte borde sitta här längra, utan änga sig åt något vettigare än denna dumburken.
HAr påtal om det blivit sjukt less på denna förbannade dator. Kasta förguttsskull ut den, ett tag, skulle vilja vara utan den ett tag=)



Bild nummer 2 och 4, jag  bjuder på dom. SÅ otroligt ful. Och säg inte emot mig nu, för det är inte ens någon idé att nu försöker med det alltså. För visst är sanningen rätt så hård ibland, det vet väl vi alla?


SF taket<3

Ska dra puss´n

Kort kjol!

Jag är vaken, konstigt nog tycker jag. Jag ska möta en kompis på skolan klockan 7 så det är bäst att jag är vaken i think.
Igår kväll gick jag och la mig halv 10, men jag somnade absolut inte då, utan jag började läsa på boken vi läser i skolan, Kort kjol. Och den är så fruktasnvärt bra, så jag kunde inte lägga bort den, sedan när jag hade sisådär 1 ½ sida kvar somnade jag för jag tappade boken i golvet, men vaknade igen och tänkte nä, jag har 1½ sida kvar nu, då kan jag verkligen inte somna.
 Den boken är serriöst bland dom bästa som jag har läst, och jag läser rätt mycket för den delen faktiskt.
Så om det är någon bok ni bill läsa, så tycker jag faktiskt att ni ska läsa den, för den är grymt bra.
 Egentligen läser vi den på svenskan, i hela klassen, men inte högläsning. Och vi skulle läst till sida 28 på fredag, mendå får jag väll gå och låna en ny bok ist.


Den är grymt bra!


Men nu måste jag göra mig i ordning. kraaam<3 puss´n

fin<3

BIljarden igår, som väntat inte sådära jätte lysande, men jag "vann" alla 3 gånger. Men det kan bero på att Ida sköt i den svarta bollen alla tre gånger. Annars så hade jag förlorat. För jag spelade verklgien sämst igår. Men lvning ger färdighet. Får bli att spela mer när jag har fått min lön. Om jag får den någon gång villsäga. Verkar inte som det just nu iaf.

Skolan idag, var otroligt seg. Ovaligt seg med andra ord alltså, hade 3 långa dryga lektioner. eller hur det nu var men men. Och lunchen var ju inte den. Jag verkligen hatar fisk mer än allt annat, eller nä. Egentligen inte, men då det kommer till skolans fisk så är det värre, för går man in i matsalen så stinker man fisk nör man går ut därifrän, dät är rätt jobbigt faktiskt.
aja, skit samma. orkar inte skriva mer nu, ska gå och leta nå kläder som jag lan ha imrn :]


Du är underbart fin<3


nya skor

Tjabba tjena.
Då hade nästan en dag till gått ja. Och kosntigt nog har den flugit på rätt snabbt. Men så är det väl när man går i skolan antar jag. Fast på något konsitgt sätt känns det som om när man går i skolan får man inte lika mycket gjort. Men det kanske handlar om vad man tar för sig att köra på fritiden också, JAg måste kanske hitta något som jag kan göra på fritiden ist för att bara sitt här och göra absolut inget. Får se om jag kommer på något, annars kan ju folket alltid komma med förslag!?

Skolan idag rullade på som vanligt typ. Fick mitt nya schema, och jo jag fattade absolut 0 av det, men jag kommer väll in i det också antar jag. just precis som man nästan börjat vänja sig med det man har nu så. Men aja, sånt är livet.
 Lär väl säkert få ett till om inte jag känner skolan helt fel hehe.
Rätt så segt att gå i skolan faktiskt. Men så har det ju alltid varit också.

Efter skolan for jag och köpte nya skor på stadium, som jag är grymt nöjda med faktiskt. Dom var riktigt nice.
Och när jag har fått min lön, då blir det att köpa ett till par, hittade ett par riktigt snygga (AA). Men dom har jag inte råd att köpa just nu, så det får som sagt bli senare när jag har fått min lön. Hoppas bara att dom finns kvar då, för jag gillade dom verkligen frymt mycket=)


Ikv ska jag och Ida hitta på ngt, inte för att vi vet vad men vi kommer säkert på något. får väll se vad det blir =)
Här kommer lite bilder från i lördags och igår=)


Igår spelade jag och ida som sagt biljard, och jo det gick ju som det gick. Det gick bättre än vad jag trodde att det skulle gå iaf. Vann första gången, sedan vann Ida, och efter det så tappade nog både jag och Ida konsentrationen. Så det gick ju inte sådär lysande att spela då. Men hon vann iaf tilslut. Och efter tre omgångar orkade vi inte spela nå mer så då drog vi till donken och köpte mcflurry ist. Eller ja det slutate med att efter vi käkat upp den första så gick vi och köpe varsin till. Lite tjååka men,  det var gott iaf.


Mina nya skor<3 tycker att dom är grymt snygga iag(AA)

Nu ska jag inte skriva mer. Puss´n<3

Saknar dig<3


Halva dagen bortsoven?

Gårdagen var bra. Tog min cykel och cyklade upp till Ersboda och käkade på Frasses med Ida. Men om man säger som så så är det inte alltid så lätt att höra vad hon som ropar ut nummrena i kassan säger för nummer. Så jag var tvungen att stå där för att höra vad hon sa.
Sedan stannade vi på Obs och handlade. Handlade lite godis och typ partysoda(AA), nog för att den smakar nästan likadant som troca men ändå.
Sedan drog vi hem till Ida och såg på film. Och ska jag vara ärlig nu, så jag minns inte vad den första filmen hette, tror jag frågade Ida 3 gånger under tiden vi såg på film vad den hette. Men sedan såg vi iaf she´s the man. Sjukt bra film. Och nej, jag har inte sett den tidigare. Har sett he´s the girl men.
Sedan tog jag iaf cykeln och cyklade vidare mot haga, eftersom min mor var där och hälsade på mina tremeningars mamma. Eller dom har sådan där middag inspirerad från olika länder. Och påvägen dit blev jag så less på att bussen körde så sakta så jag cyklade om bussen. Och ni skulle verkligen ha sett minen på busschaufören. Det var rätt roligt iaf.
 Jag var hema kring 12 och somnade rätt fort när jag hade lagt mig.

Och idag vaknade jag klockan 12 och insåg att halva dagen redan hade gått, suck. Så större delen av min dag har gått åt till att egentligen inte göra något. Har mest bara suttit framför denna dumburk och inte gjort något, som vanligt ungefär.
Så är det dom flesta söndagar för den delen också.
Sedan for jag på din sko och skulle kolla på nya skor. Och jo dom hade faktiskt massa snygga skor, men dom jag ville ha fanns bara i antigen en storlek för liten eller en storlek förstor. Så det var lite depp.
Men jag har hittat ett pat snygga converse på Stadium för 399:- Så jag tror det får bli dom. Men eftersom dom är på rea så vet jag inte om dom finns. Jag ska ner på stan och titta det imrn. Hoppas iaf att dom finns =).
Snart, eller om ett tag ska jag iaf dra ner på Junis och möta Ida, sedan ska vi spela biljard. HOn kommer vara mket bättre än mig. Och det vet jag redan, för jag suger på biljard.
 
Imorgon var det tänkt att jag skulle på cirkusen. Tills jag insåg att föreställningen var 1300 och jag går i skolan då, suck.
Men det var tydligen en föreställning som komunen köpt upp och därför var den så tidigt på dagen. MEn jag har vart på cirkus så många gånger förut så. Så det går ingen nöd mig mig inte.
 
Denna vecka lär bli rätt slapp, har inget inplanerat utöver skolan förstås. Så det lär bara bli att ta det lugnt, vilket också kan vara rätt skönt ibland (AA).
Men nu ska jag göra mi ordninnan jag ska dra ner på stan :)

byeS/amanda

Staaan

Nu har jag vart på stan med Ida och Denise. Jag hittade massa snygga kläder, speciellt massa snygga tröjor. Men jag hittade verkligen inte ett enda par skor som jag tyckte var snygga. Och jag behlver verkligen nya skor, för på den högra skon håller verkligen hela sulan på att lossna. den sitte bara fast i hälen och framme vid tårna. Det ser verkligen jätte dumt ut.
Men jag får kolla någon annan stans om jag hittar nå snygga skor. Någon stans i denna håla bör det väl finnas iaf ett par snygga skor kan man ju tycka=)

Snart, dvs när jag skrivit klart på bloggen ska jag sätta mig på hojjen och cykla till Frasses ersboda och möta Ida. DÅ ska vi käka och sedan ska vi dra hem till henne och se på film. Som vi gör rätt ofta, hm.
Vi ser verkligen film ofta ida(?). Bio när jag fått min lön dårå? Jo det blir bra säger vi hehe.




Ge mig sommar igen<3<3<3

Nu ska jag dra. Puss´n<3

Jag är ingen rubrik människa!

Jag är riktigt förbannad just nu på min mycket irriterande store bror som jag har. Han går in på mitt rum och tar saker. Men jag får knappt sätte min fot innanför hans dörr. Och när jag säger till han då skriker han bara åt mig att gå ut!
Syskon är irriterande, det är bara ett faktum!

Nu ska jag byta kläder sedan ska jag dra ner på stan med Ida och Denise ett tag, vet inte hur länge det blir men. Det blir säkerligen mycket nice. =)
Ikväll får jag väll se vad det blir!

Var ju och såg block44 igår kväll. Jo dom var faktiskt bra. Men det hade ju kunnat vara mer folk där men ändå.
Lite konstigt. FOlk klagar på att det aldrig händer något i Umeå, och när det väl gör det, då är det ändå ingen som far dit.
Det är rätt komiskt egentligen xD



Men nu ska jag skynda mig. Puss´n

Underbart<3

SÅ jävla underbart. Löven-Modo 5-3 Så sjukt jävla skönt faktiskt.

Idag har det varit jobb på ladan som har ägrat sedan 1130. Rätt jobbigt. inte kul,  inte alls kul. HAr bara fruktansvärt ont i fötterna nu. Snart blir det en sväng ner till staden och se när block 44 spelar klockan 2115 det är faktiskt.
 Arbetet på ladan började efter att jag slutade Tysken och höll på till cirka kvart över 8, och jag har verkligen stått hela tiden. utom sista perioden, då blev jag less och satte mig för att se på matchen. DOm  spelade relativt bra. Men ändå inte precis som modo. DOm tappade pucken och gjorde dåliga passningar hela tiden. Men Björklöven vann tillslut iaf. Var faktiskt rätt så skönt.
Träffade massa folk som jag kände där också. Och en väldigt fin person<3
 
Imorgon blir det stan med Ida och denise, och sen vet jag inte, typ kanske film eller så ska jag bara ta det lugnt.
Också måsta jag ju packa upp förstås också. Men det hinner jag med iaf.
 
Jag är rätt trött så det blir nog inte att vara på stan så länge men ändå. En liten stund iaf.

Gtg puss´n

Jag ha bra sverige

Min dag har retutsagt varit helt jävla underbar! Först skola, okey sedan när blev skolan underbar då. Sedan aldrig faktiskt, men man kan faktiskt bortse från den ibland.
Efterskolan fick jag med mig Alex och denise ner på stan där vi strosade runt ett taf innan vi gick till trekronor och käkade.
Och Denise hade som sagt inte tänkt äta med oss där. men medans vi satt och åt så blev hon väl rätt sugen och köpte sig en egen pizza. Och vi satt och snackade där ett tag sedan gick vi vidaren till nannas och köpte lite candy.
 Och jag fick ett av mina beskutsångest anfall och viste inte om det skulle bli film eller hockey, det slutade iaf i att det blev så att jag och alex for och tittade på hockeyn. Och det ångrar jag verkligen inte.
 
Jag och alex käkade iaf varsin kebabpizza på Tre kronor, och det var inte helt fel. Men när vi skulle fylla på dricka och vi hade betalat 8 kr och ajg tog min fanta så smakade den jävla skit som om den var utspädd med massa vatten. så jag tog mig friheten till att hälla ut den och ta ny dricka. och hade han som jobbat där sett och sagt något hade jag bara blivit jävligt förbannad på han om jag säger så alltså.  Men sånt händer det med.

MAtchen därimot, sån jävla het stämmning. Ibland är jag verkligen klad att jag bor i denna stad, sånna här gånger blir jag verkligen lycklig. SÅ jävla ärligt, Björklöven.skelleftå 3-2 efter förlänigning. men ändå jävligt värt alltså!
Ilove it<3

Imorgon blir det att jobba på båda matcherna i insläppet, sjukt nice. Första matchen börjar 13 men ska vara där 1130, taggat o yehs. Kommer bli sjukt kul alltså!

Haha idag på svenskan skulle jag skriva Amanda Nordenber 9a svenska, sedan avr det påväg att bli Amanda Nordenberg 9a sverige och det hela slutade med att det blev Amanda Nordenberg 9a Svero, höll på att garva ihjäl mig helt serriöst. =)



1. Denise på Tre kronor, hon vill iaf vara med på kort tillskilnad från vissa andra *inga namn*
2. Alex nästan uppätna Kebabpizza.
3. Denise igen=)
4. Jag är inte så här tönt egentligen
5. Rebbecca på matchen.
6.Alex -"-
7. OCh efter en match vunnen mot ske-å gör man vågen ofc!
8.<3

MEn nu väntar MIN säng för en gång skull på nästan 3 månader ska bli förjävligt skönt!

Miss u<3

Du lyser upp min väg

Så hade skolan börjat nu också ja. Första dagen var väl som alltid relativt slapp. Vi fick våra scheman, penna sudd, linjal och så.
Och påtal om det så skolan verkar ha lagt pengar på pennor iår, vi dick stift pennor, men då fick korta linjaler också. Men man ska inte klaga.
Sedan tittade vi på när dom från seychellerna hade framträdande. Och om jag får säga det själv var det faktiskt ganska långdraget, dom dansade typ samma dans hela tiden men ändå. Och sedan fick vi skåpen.
Jag fick överksåp vilket jag ör helt jävla överlycklig över. Jag hade underskåp ifjol. Och jag verkligen hatar att ha underskåp. Så jag är nöjd.
Imorgon börjar jag klockan 8, då har vi SO. Känns som om den SO lektionen kommer bli som dom tidigare lektionerna i början på terminen. Massa prat om vad alla har gjort under sommaren, särskilt Lennart själv. Hehe. Men man vet aldrig. I övrigt så är dagen som den lär vara fram till juni nästa år.
Oj vad långsökt det där kändes. Slutar halv 4, lär vara rätt trött då men vem bryr sig, det är man väl alltid efter skolan i think.
 Jag känner att 9an kommer bli jobbig på ett sätt, men ändå inte faktiskt. Jag har bestämt mig för att jag ska fixa det här nu så. Jag är nöjd ändå.





Du lyser upp min väg så jag vet vart jag ska gå<3

Nu ska jag se på fallen angel puss<3<3

Löven skellefteå imrn?

Skola

Nu är det 35 minuter kvar tills skolan börjar, och på något sätt är jag inte alls taggad, hm konstig va. Eller hur det nu var...
Jag har gjort mig i ordning så jag är klar att fara nu. Men men.

Jag är deprimerad för mitt rum är stökigt och jag måste städa, men tror ni att jag har ork till det eller, nej. absolut inte.
Det får bli i helgen då vi ändå flyttar hem igen.

Imorse gick jag upp 0717 och hade tänkt ta bussen hit. och jag var ute 20 över. Men tror ni att bussen gick då, nej den går 0740. Så jag tar 9an ist, funkar väll det med. Var bara tvungen att gå en liten promenad från TC och hem till mig.
och det var därför jag sa en liten promenad alltså.
För alla vet att det inte är spec långt. Men den kändes betydligt mycket längre än vad den brukar göra alltså, men det kan bero på att jag var extremt trött också.

Vet inte vad jag ska skriva mer. ÄR trött fortfarande så jag kan inte tänka.
Efter skolan ska jag typ ner på stan och titta på skor med Ida, får se om jag hittar några snygga. FInns ju alltid snygga skor så.



Lekte lite med photoshop lite snabt. Redigerade den så lite så e inte ens värt att säga vad jag gjorde med den. Men skit samma.

Nu ska jag dra, puss´n

Skolstart och bio

Nu är jag iaf hemma efter bion, och har varit det i cirka en timma nu.
Det var inte så farligt jobbigt att cykla hem ändå, jag hade ju sällskap så. Men det var rätt drygt endå blev lite varmt.Tycker ärligt det är varmt hela tiden nu.

Filmen var iaf sjukt bra. Mycket bättre än vad jag trodde att den skulle vara.
Så jag rekomenderar er att om ni ska gå på bio inom kort se Mamma Mia! den är verkligen as bra.

jag och ida satte oss iaf  på frasses för att hon skulle äta, innan vi gick till SF.
Och sedan satt vi typ på SF i en och en halv timme och gjorde absolut inget. Förutom att jag sitter och blåser i mitt sugröroch jag fäller en av mina riktigt klockrena komentarer. "det vibrerar i kinderna"
Och sedan råkar jag sparka i foten lite hårt mot kaklet på bänken så ena kakelplattan faller ner.Och tydligen var den i två bitar också. Men jag har rätt svårt att tro att jag yckades sparka sönder en kakelplatta. Men man vet ju aldrig somsagt.
 Sedan köper vi popcorn och dricka.

Sedan cyklade vi hemmåt mot datorn.not mer hemmåt mot en säng och några timmar närmare skolstarten, kan vi inte skjuta upp den lite. En månad eller två kanske. Bara jag får slippa den förbannade skolan.
 Fick ju se mitt schema idag när jag var på mötet på skolan. Inte det roligaste kan jag ju säga alltså.Långa dagar och sånt. Glad att jag slipper vissa lektioner. Men jag vet inte riktigt hur schemat kommer se ut än, får veta det imorgon när skolan börjar.



Imorgon börjar ju som sagt skolan. Och jo jag måste erkänna att på ett sätt känns det faktiskt jävligt bra att skolan börjar. För att det kommer bli skönt att få återgå till dom vanliga rutinerna igen, inte som på sommaren alltså, om ni fattar vad jag menar.

Men sedan är det ju massa annar i höst också. Teatern, jag och Amir kommer hålla i den yngre gruppen, vilket känns som en lättnad måste jag säga. Den äldre gruppen där är som alla i min egen ålder, vilket gör att det kan vara rätt svårt att bestämma över dom  ibland. Också är den yngre gruppen rätt söta ibland. Men små barn är också jobbiga ibland. Men sådant får man stå ut med. Jag får ändå hålla på med det jag tycker är som roligast, vilket gör allting så underbart värt det. Och jo ärligttalat jag längtar faktiskt till teatern börjar nu. För det känns som om den har blivit en del av mina vardagliga rutiner nu.
Sedan var det ju den dära teaterledarutbildningen i oktober också. Blandade känslor, jag vet inte om jag ska se fram emot det eller om jag ska gruva inför det.
Ena siden känns det bra att få åka och lära mig nya saker och träffa roliga människor, och andra sidan känns det konstigt om det inte är Lelle & Tinou som håller i den, också om det skulle bli som ifjol.
Och jo vist, man ska väl lägga det som hänt bakom sig, jag vet. Men då jag vet att jag sabbade skolan efter bråket ifjol, och jag verkligen bestämt mig för att inte göra det iår så vet jag inte om det är så lätt.
Men som det ser ut nu kommer Sara följa med oss dit, vilket känns väldigt skönt måste jag faktiskt erkänna. Och få någon som ser längre än näsan räcker om det är någon konflikt. (tror dom flesta som läser det här vet vad jag syftar på då.).
Sedan åker väl jag och Ida ner till västervik på förbundsmötet(?). Om det blir som planerat. OCh det känner jag mig faktiskt mer taggad till än utbildningen på wendelsberg. men Aja, det blir väl som det blir. som med allt annat här i livet, man ska inte klaga så mycket. Och jag vet att jag klagar allt för ofta, det är verkligen ingen hemlighet.

Imorgon efter skolan ska jag dra ner på stan och titta på skor med Ida. Hon måste ha nya skor eftersom hennes sula på högra hälen har börjat låssna. Och jag måste allmänt bara ha nya skor för att mina faktiskt är rätt så välanvända.
Så jag får väll se om jag hittar några skor eller hur det blir. Ska titta på en höst jacka också det skulle jag verkligen behöva kom jag just på. Får väl se om jag hittar någon snygg eller hur det nu blir.

Annars blir det  nog inte så mycket göra imorgon förutom att skolan börjar och sånt.
Ska åka hemifrån halv åtta, inte för att a´jag börjar förräns tolv. Men då är jag ändå hemma halv 9. Ovh då kan man ju iaf säga att jag ahr gott om tid på mig att göra mig i ordning.



Jo imorgon är man tillbaka där. I skolan för ännu ett år. måste säga att två år har gått otroligt fort ändå.

Men nu är det så att mina ögon är rätt trötta och det börjar bli rätt jobbigt att skriva. Det betyder alltså att sängen kallar.
God natt<3

Thank you. Tack för att du finns och uppskattar mig för den jag är.
You ar wonderfull<3

Mamma mia!

Idag blev det att åka till stan och vara med Jonna ett tag, och jag träffade hur mycket  folk som helst som jag kände. Men det var nice=) Annars har jag varit på möte på skolan idag. Jo det gick faktsikt bra ändå. Fick kolla på mitt schema. Och jo det suger, sånna tillfällen är jag väldigt klad att jag får anpassat schema. Men jag hoppas att det blir bra iaf=)

Ikväll blir det bio med Ida, vi ska se Mamma Mia, det blir säkert riktigt nice. Så jag ska cykla ner till stan om ett tag.
Och självklar började det regna precis när jag hade tänkt fara. Tidigare idag när jag skulle cykla så när jag var vi charlies började det regna, är inte det rätt typiskt?


Mamma Mia





Tack tack tack. Du är helt underbar! Tack för att du finns. Och för att du tycker om mig för den jag verkligen är.
Tack för allt! Du betyder verkligen jätte mycket för mig, och det vill jag att du ska veta<3


Nu ska jag byta om och dra ner mot stan i detta vackra väder, eller hur det nu var.
Skriver kanske mer senare ikv. Kramen.

Sankar dig *****<3

Thank you<3

Jag viste inte riktigt vem du var från början, det vet man aldrig. Men sakta men säkert har jag inset vilken  underbar människa du är. Och jag önskar att jag kunder förklara hur mycket du betyder för mig. Och att du stöttar míg även om du kanske inte vet om att du verkligen gör det.
Och du stärker min personlighet rätt så mycket.

Att bara under 3 dagar kunnat stärka så mycket jo<3

Du ser rakt igenom mig och känner hur jag mår.
Du bryr dig om mig och stöttar mig.
Du vet hur det är och du förstår.
Ingen annan ser det som du.
Ingen annan förstår hur jag känner.
Du får mig att växa med en decimeter.
Du kan stärka och förstå, som ingen annan
gör.
Jag vet var du finns, vilket stöd du verkligen är.
Önskar du kunde få veta.

När allt är som sämst och jag sitter där själv.
Så finns du där och frågar hur det är.
När jag ramlar bakåt tar du emot mig.
Reser mig upp ett stöd som finns där.
När tårarna rinner och livet är jobbigt.
Så tårkar du tårarna och frågar vad du kan göra.
Du lyssnar på mig när det mest behövs.
Finns inga tvivel att du bryr dig.
Du får mig att växa och stärka mitt själförtroende.
Inte konstigt att jag dig älskar.
Jag vet att du alltid finns där för mig.

Så omtänksam och vänlig. SÅ underbar jag vet. Om du viste hur mycket du betyder för mig.
Du vet hur jag måste ha dt för att allt ska bli bra. Och du finner lösningar jag inte ens kunnat tänka.  Som funkar i längden och smatidigt frågar du alltid skulle det funka?
Du får mig att orka nu, även om det inte är så du tror. Du peppar och stöttar mig otroligt. Ocu du är och kommer vara ett otroligt stöd för mig. Och jag vill tacka dig för att du finns<3


Det finns inte ord som kan beskriva hur mycket du betyder för mig<3



Tack för att du finns ****<3



Nu ska jag vandra vidare till mitt kvällsfika som står och väntar på mig i vardagsrummet. Och särskilt innan mitt Te blir jätte kallt.
Regnat hela dagen, kanske inte så roligt måste jag ändå säga. Suttit framför datorn hela dagen.
Imorgon blir det nog Bio med Ida på kvällen om jag får sova hos pappa en natt eftersom att skolan börjar på Onsdag.
Juste, imorgon ska jag på möte på skolan också. Inte så taggat får bara hoppas att det går fint=)
Nu måste jag dra vidare. <3

Saknar dig redan<3<3

home sweet home or?

Nu är jag äntligen hemme från kick-off lägret som jag har varit på i Jörn. Det har varit ett välfigt blandat läger det har funnits med de flesta känslorna, allt har varit så blandat och så. Men det har ändå varit ett relatvit bra läger.
 Det har absolut inte varit det bästa lägret jag varit på. Dåligt planerat och aktiviteter har skjutits upp. Och en massa andra saker som också krånglat med det. Men jag tycker ändå att VI har försökt göra det bästa möjliga av det. Och jag vet inte om ni tycker vi lyckades bra eller inte men.
Det har varit ett läger med mycket skratt och några diskusioner. Med kyla på nätterna så man frusit när man sovit och värme på dagarna. Det har varit ett läger med lagomt långa promenader och roliga samtal. Mycket chips och annat sånt.
Nya vänner och lärt känna andra mycket bättre.
Jag är nöjd med dom är dagarna, kanske ändå inte vart så lätt alla stunder när vi var där. Jag hade det rätt jobbigt. Men jag har ändå försökt göra det bästa av det som möjligt. Sedan om jag lyckats är en annan sak. 
 Men jag tycker ändå att det har varit ätt bra läger även fast det varit som det varit. Och jag har tyckt att det varit piss jobbigt och egentligen orkade jag inte åka på dt här lägret, men jag har en person att tacka att lägret blev så bra som det blev tillslut ändå.
 Även om personen själv inte vet att den gjort något speciellt så, så har den det. Och det betyder väldigt mycket för mig!

Vad har vi gjort då? I fredags körde vi hurrys-kurry Och sedan skulle det vara dísco. Men det blev inte så mycket av det.
Jag Ida och Amir tog oss en sväng med larsan till Jörn och handlade Lunch efteersom vi inte var så värst förtjusta i lunchen. Och satt sedan på bryggen.
I Lördags, hm vad gjorde vi satt och solade och sedan gjorde vi nog inte mycket mer lördagen var en relativt slapp dag, lite för mycker fritid däremot kankse.
Jag och ida och Amir tog oss en rodd tur över till där vi bodde. Och jag och ida var inte bäst på att ro inte på dit vägen iaf det tog oss rätt lång tid. Men på hemvägen gick det betydligt mycket snabbare. Eller hur Amir!
Och innan jag och inte fixade oss iland påvägen dit alltså, kramp i armarna om vi säger så. Och vi var inte så duktiga på att ro rakt heller. Men vi fixade det ändå tillslut, kors i taket.
 Sedan gjorde vi inte mycket mer, jo vi sjöng karaoke det var mycket roligt det.  Och sedan satte vi oss nere vi brasan där dom grillade. Jag, Sara och Ida. Vi var rätt trötta. Så jag luta mig mot Sara och Ida mot mig. Och jag kan ju säga att jag faktiskt höll på att somna där ett tag. Men sånt händer det också.
Sedan åkte vi tillbaka och åt kakor (AA) och drack kaffe. Innan jag och amir gick och lyftade ner Amirs säng för att vi skulle få lite värme ifrån varandra. Och allt det innan min och Lindas diskusion startade som slutade med att vi kom övveräns om att sexförbrytare och sånna är onormala!
Söndagen var mest bara packa städa och sitta och prata och sjunga. Kramas gjorde vi ju också men (AA).
Sedan hemma<3

      

mu

1700 åker jag till Jörn med junis. Det känns inte så taggat faktiskt men men.  Jag har inte ens packat klart än. Okey jag har inte direkt mycket kvar att packa men ändå.
Är hemma på söndag eftermiddag om ni undrar. Annars så finns jag på mobilen som vanligt dårå.
 Annars då, jo, min jävla hosta har kommit tillbaka och jag blir så jävla less på den! DIE.
precis som man tror att man ska få bli frisk nä då kommer hostan tillbaka. Men men sånt är livet ibland antar jag.

Men nu måste jag packa klar :O

everybody does

Hello!
Jag är fortfarande sjuk, känns inte så kul, men jag är nog på bättringsvägar, i think. Har bara lite ont i halsen och mina bihåler är rätt okey faktiskt. Men då var det ju min hosta också. Den är verkligen inte okey, jag hostar 24/7 rätt jobbigt men men.
Tove åker till Kreta idag tycker hon kan stanna hemma ist, jag vill också åka utomlands.  Och det bara regnar här, är det fint väder imrn ska jag bättra på¨min brunhet, som för den delen håller på att försvinna*snyft* Men regnar det gå¨r ju det dåligt.
Imorgon blir det en sväng in till stan också, ska gå på stan och sen har vi ledarmöte på Junis. Ärligt så är jag inte ett dugg taggad, skulle helst bara vilja sitta hemma med en filt en kopp varm choklad och en bra film då, men man får inte alltid som man vill. Hoppas bara att det inte tar allt för lång tid.

Bror kommer hit snart och ska sova här inatt=), och han har med sig ett brev som jag fått. Har ju inte vart hemma på rätt länge nu. Men det är säker ngt lönebesked eller något annat som har med Junis eller UNF att göra, eftersom det är adresserat från Skellefteå, så det är nog inget kul men ändå.
Ikväll blir en slapp kväll, som alla andra kvällar den här veckan. Har haft tråk hela veckan. Saknar SC08<3
Men det blir väl att spela kort eller se på film antar jag. Det är ju inte direkt så att det finns så jätte mycket att se på Tv när man har 1,2,4 och 6an. Men vi får väl se.


Min absolut snyggaste tårta som jag bakade hm(?)


Aja, jag bakade iaf en tårta idag, Lars hade namnsdag så jag passade på att baka en tårta, den blev faktiskt rätt god, hm Eller ja någorlunda iaf.
Annars har jag typ inte gjort något idag, suttit här och spelat, annars inget.
 Jag vill instalera PS, men jag orkar faktsikt inte det, det känna bara onödigt eftersom vi "flyttar hem" snart, tror jag iaf.
SÅ jag har ju det instalerat på  datorn hemma. Och har jag klarat mig hela sommaren klarar jag mig nog någrra eller någon vecka till iaf.

Och ioch med det börjar ju skolan snart också. Jag är inte taggad, mer deppad, jag vill verkligen inte börja skolan. Eller jo, egentligen vill jag det men sammtidigt inte. Och jag vet inte varför. Kan nog bero på att jag inte hunnit träffa så mke kompisar under sommarlovet och jag får träffa dom när skolan börjar. Jo vi taré på det, dt kändes bra iaf.
 Men annars känns det bara as jobbigt med skolan. Okey 1 år står jag ut, men det var inte det de handlade om. Kanske mer att jag kommer känna rätt mycket press på mig kanske.
Jag funderar helt ärligt, verkligen helt ärligt, för er som läser det här och känner mig så menar jag verkligen helt ärligt.
På om jag ska bli en "plugghäst" eller vad man nu ska kalla det. För jag tycker faktiskt om skolan egentligen(för er som känner mig och fattar vad jag menar). Och jag vill verkligen ta tag i det här nu. Jag har  nästan alltid gillat skolan, och jag tycker verkligen inte att det är svårt eller något  åt det hållet, snarare att jag tycker att vissa ämnen är jätte lätta. Men nu har jag sabbar 2 år och vill ta tag i det här, och jag vet att jag kan om jag verkligen vill.
Och det sista jag vill är att sabba ett år till! Jag hade bestämt mig i 7:an vad jag ville gå i gymnasiet. OCh jag vill verkligen klara av det. Man kan om man vill, vist är det så?
Okey, jag ska ta tag i det här, nu har jag verkligen bestämt mig för att jag ska göra det. 
Jag ska fixa det, okey? JAg ska verkligen det.

Så då var det snacket om skolan över så att någon inte behöver fundera på det någe mer, enklare än så kan man inte göra det. Tror jag iaf.
Imrn har jag som tidigare nämnt möte på Junis. Och jag hoppas att jag får min väska då, som Willy har lovat att har lovat att jag ska få. Jag hoppas iaf att jag får den. Eftersom jag länge funderat på att beställa den från IOGT shoppen, men sedan sa ju Willy att jag skulle få hans så då lade jag ner dom funderingarna, då sparar jag iaf 100 kr, (yaay)
 Det är iaf väskan(AA) jag tycker iaf att den är mycket fin. Tycker om den väldigt mycket(AA)

Brevet var iaf från UNF om att jag inte var medlemm och dom tyckte jag skulle bli medlemm, hm jo, det ska jag nog, eftersom jag trodde att jag trodde att jag redan var det, så smart var jjag ju tydligen inte xP
Men det e klart att jag ska bli det UNF<3<3

Jag åker till Jörn på kick-off läger på Torsdag, är rätt taggad<3<3 Jonna fyller iag år på fredag, ska köpa en present åt henne i veckan. JONNA VAD ÖNSKAR DU DIG?
För jag har inte en aning om vad jag ska köpa. MEn jag hittar alltid något =) <3<3
Men jag msåte tvätta också så att jag har nå kläder att ha md mig till jörn xD Känns som om allt är i tvätten just nu, men jag vet inte varför.
Och jag måste köpa en massa saker innan skolan börjar det känns ännu jobbigare. Måste te x köpa en ny almenacka, jag vet att det låter dumt, men det är verkligen inte det lättaste att hitta;O SÅ det känns rätt drygt.
Men jag slipper iaf köpa en ny skolväska xD. Har ju redan en ny(snart iaf). Och annars har jag hm typ 5 andra väskor att välja på. Väskor är iaf något som jag inte har brist på kan jag ju lova.

Nej nu blev det här inlägget jätte långt så jag ska inte skriva längre(om någon orkar läsa så här långt ändå)

Saknar er<3<3


Summer Camp! Jag saknar det!

Fanns det ord som kunde beskriva skulle jag använda dom! Men det finns inte tillräckligt med ord för att kunna beskriva det! Det går verkligen inte. En känsla som verkligen inte går att beskriva.

(vet att det är torsdag, och att jag kom hem i söndags natt. Men jag har verkligen inte orkat skriva något här sedan dess. Har vart sjuk också. SÅ nu kommer det lite bilder också=))

Veckan nere på SummerCamp var underbar måste jag säga. Träffat massa nya människor, och massa gammla kompisar som man typ inte har träffat på jätte länge.
Min vecka var verkligen slapp alltså, jag gjorde verkligen inget. Tog det bara lugnt, solade badade. Eller jo jag gick UNF:AREN annars gjorde jag inget.
Jag har blivit brun(AA). Och bränt mig på axlarna men.Det har varit helt underbart. Det går inte att beskriva den upplevelsen som det var att vara där.
Så många minnen som man alltid kommer att ha kvar, det är något som man aldrig glömmer.
Det fashinerar(?) mig att man på ett så stort läger, vars man än går känner sig så välkommen.
så värdefull. Betydelsefull. Det är verkligen ett faktum där att alla är lika mycket värda.
Det gemenskapen som man så sällan känner i den mängden går inte att beskriva.
Man känner sig verkligen som hemma vars man än går. Man behöver aldrig känna sig ensam, det finns alltid någon där.
Många samtal, mycket skratt, många minnen. Det är obeskrivligt.
Att bo sådär tätt inpå varandra i en vecka, vist det är jobbigt, utan tvekan det vore en lögn att säga att det inte var det. Men det är samtidigt något man lär sig otroligt mycket av, man lärkänna varandra på ett helt annat sätt.
Att laga mat och planera och handla den kan vara rätt jobbigt då inte alla tycker om samma saker. Att komma överräns i gruppen är inte alltid så lätt. Men man lär sig av sina misstag det är bara ett faktum. Allt kan inte gå som planerat och man får inte alltid som man vill.
Men man måsta ställa upp för sin grupp.
Jag har lärt mig otroligt mycket nytt som jag garanterat kommer ha nytta av i framtiden.
Jag har fått minnen för livet och många nya vänner.
Och det har hänt saker hela tiden, liv och rörelse nästan dygnetrunt. HAr alltid funnits saker att göra. Det sista man behlvde göra var att känna sig rastlös. Det känns väldigt tomt just nu. Så tyst, inget att göra, inge folk att bara sitta och snacka med. Egentligen finns det inte tillräckligt med ord som kan förklara hur den här veckan har varit. För man kan inte förklara med alla världens ord hur det har varit. Det finns inget ord som skulle vara tillräckligt för att beskriva det. Bilder säger mer än 1000 ord.
Men det är ändå inte tillräckligt för att förklara. Det må¨ste upplevas, det går inte att beskriva.

Allt har inte varit perfekt, men det hade jag inte räknat med heller. Veckan har varit jobbig, men lever man som vi gjort är det de. Och det vet vi. Det har varit bra saker och dåliga saker. Men så är det alltid. Det har inte varit perfekt, det är det aldrig. Men i slutändan av det hela är allt ändå så bra som det kan bli.
Vi har delat det mesta. VI har skrattat och bråkat. Vi har haft kul. Och ett underbart läger.

                 

 http://www.youtube.com/watch?v=BOJLUXN3mpc Hittar jag en bättre version utan den alternativa lägerlåten lägger jag in den

SummerCamp

Hey, sitter just nu på Summer Camps internet café och ska snart gå ner till våran by och hjälpa till.
Veckan har varit uiunderbar. Och jag hjar älskat hela veckan. Vi har haft bra väder, det har varit varmt. Åskade en dag. Och har regnat idag. Men annars har vi haft strålande sol och jätte varmt. Har bränt mig axlarna. Men inget farligt så.
Fått bort min bonnbärnna och har träffat massa fina människor som är helt underbara, harn  varit vakken länge och har haft det jätte kul.
Men iofs så har jag dragit på mig en förkylning men inget farligt. Får vila när jag kommer hem.

Imorgon blir det hemfärd, har inte en aning om när. Det bertor på väder och vind, nej men typ. Har inte en aning om vilken tid jag ska åka hem, beror på när morsan kommer hit.
Idag har vi inte gjort spec mke, eller vi har packat och städat i våran by, diskatr och sånt.
Annars har veckan varit helt underbar.
Jag har verkligen bara tagit det lugnt. Igår gick jag unf:aren detgick typ bra.
Men annars har jagh verkligen inte gjort något i vbeckan slappat, solat badat och blivit förkyld.
Men jag orkar inte berätta allt just nu. berättar mer när jag kommer hem kraaam. saknar er<3 puss