miss you

Nu har jag som sagt inte bloggat på ett tag, men jag har varit fruktansvärt sliten, eller rättare sagt är fortfarende.
Det är nu 1 vecka sedan konfan. Men det känns som om det var jätte länge sedan. Och jag saknar er alla så otroligt mycket kan jag lova.
Jag har fortfarande inte laddat ut nå bilder på BDB, men jag har inte fått mina bilder av Tony än, men dom kommer såsmåning om :) så ni får vänta :).

Jag har börjat vara lite smått hurtig av mig. Cyklade till berghem, (stan-gammlia axtorpet) sedan mot universitetet, östra in till stan. Sedan cyklade jag ut till morsans jobb som ligger vid Krauta (eller hur det nu stavas.).
Sedan igår kväll cyklade jag till berghem, (stan-gammlia axtorpet) sedan mot universitetet, östra in till stan. Sedan cyklade jag ut till röbäcksdalen. cyklade grusvägen där. Ner mot 4h. görde förbi 4H(mot nått typ sjukgymnast eller vad he nu var) och ut mot röbäcks kapell. Sedan cyklade jag till röbäcksskolan och till linblomman, ica röbäck och sedan hem.
Jag känner mig rätt så hurtig, cyklade bergehm, stan idag  också. Ska göra det avrjde dag har jag bestämt mig för. KÄnns ganska hurtigt.. Men, jag har skavsår i händerna, vilket känns mindre bra.

Jag saknar er otroligt mycket ska ni veta. Det känns verkligen jätte tomt utan er.
Efter 2 veckor ute på Norrbyskär med er känns det jätte tomt att vara hemma.
Vi skapade minnen för livet. Och ni fick en plats i mitt hjärta där ni kommer att stanna. Sånna otroligt underbara människor<3 Ni är verkligen underbara, och det går inte att beskriva.
Jag önskar jag kunde beskriva,
men det finns inga ord som räcker till.
Det finns något som inte går att beskriva
något som bara kan upplevas,
något som man inte kan sätta ord på
Och det är just vad det här är.
Norrbyskär 08<3

Kommer aldrig glömma er<3


Love you<3 "du vet väll om att du är värdefull"<3<3

Love

"du vet väl om at du är värdefull"
"you raise me up"
"tears in heaven"
"du är helig, Du är hel"

<3

Minnen, bara fin fina minnen<3

Jag funderar på att köpa ung psalm boken, bara för att det finns sjukt mycket underbara sånger i den<3<3<3 *minnen*

Det blir nog ledarutbildnig tror jag<3<3
Måste försöka mig på dt här nu okcså<3<3<3 Du är underbar<3 Tack för att du finns<3 Tack för att du peppade mig<3

Tack du med<3 Du är också underbar<3 tyck om dig<3

Saknar er ****** och ****<3

ska sova nu natt<3

Saknar redan<3

så länge jag lever, så länge jag finns
kvar på denna jord. så länge mitt hjärta slår
vill jag leva, leva för dig.

Norrbyskär 2008<3<3

Tack, tack och åter igen tack, ni är verkligen underbara.
Vi hade verkligen världens bästa grupp och ledare. Kommer sakna er så otroligt mycket <3 Vi är bäst och det vet vi.

Allt har varit så underbart. och igår när vi skildes åt grät jag som om jag vet inte vad. Det var verkligen jobbigt.
Jag taggar återträffen i september nu alltså<3 Det kommer bli as kul<3.
hoppas verkligen vi ses fler gånger<3<3<3

Jag funderar på om jag ska gå ledarutbildingen till att bli ledare i kyrkan, måste säga att det känns faktiskt lockande måste jag säga. Men jag får fundera på dt ett tag. Men det kommer nog bli så att jag gör det ändå =).


Vi är bäst och det vet vi<3 Bästa gruppen och bästa ledarna<3 Tack<3


Sista kramringen. <3kommer sakna våra kramringar<3 lätt att vänja sig vid dom<3<3<3


Norrbyskär 08<3

Tack för 2 helt underbara veckor måste jag säga.
Det har varit de 2 bästa veckorna i mitt liv någonsin. Aldrig förr har jag haft så kul på ett läger. Ni är underbara<3 ni finns i mitt hjärta.

Idag på konfirmationen, vid kramringen började jag gråta. Det var nog det värsta jag har gjort. Att skiljas från er;_;.
Jag kommer sakna er så otroligt mycket ska ni veta.

2 helt underbara veckor med er<3. Med skratt och glädje. Allt har inte alltid vart bra, men sånt får man ta. Jag har gråtit och jag har skrattat. Jag har känt mig ordlös av glädje och ordlös av lessamhet. Jag har känt mig värdefull och älskad. Känt mig omtyckt för den jag är. Kännt mig lika mycket värd som alla andra. Jag har kännt mig som om folk sett mig.
Kännt mig glad och ledsen. Och i slutändan blev allt ändå helt underbart<3 Jag ångrar inte en sekund att jag följde med på det här lägret<3

Att vi sammanlagt gått 12 mil spelar ingen roll. Ont i fötterna är ingenting. Jag har vuxit som person. Kännt mig värdefull.
Vi har klättrat i klättertornet och gjort saker vi egentligen inte vågad. VI har varit modiga och starka.
Vi har pysslat och smedjat, blivit blöta i sjöslaget och badat i havet. Vi har sjungit och blivit hesa. Vi har haft en gemenskap jag aldrig tidigare känt.

I början kände jag nästan ingen, men redan efter några dagar känndes det som om vi var en ganska sammasvettsad grupp. Och vist okey, stämmningen kanske inte alltid var den bästa. Men mesta dels var den det.
Det känndes som om lägret var alldeles för kort.
så underbart roligt vi har haft. Vi har hoppat tranptes, och gårr 4 metersbanan.
Ni har fått mig att växa som person<3

Och vi har haft sjukt bra ledare<3<3 Jag kommer sakna er<3 ni har var underbara<3

Ni finns i mitt hjärta<3

Norrbyskär 08<3 sakna

"Du vet väll om att du är värdefull"

Tillbaka

Snart åker jag tillbaka till Norrbyskär. om sisådär 20 minuter åker jag mot Norrbyn för att sedan ta färjan som går 3. Är absolut inte taggad på att gå våra promenader vi måste gå varje dag. Eftersom vädret inte är det finaste och det er inte ute att bli bättre heller så. MEn det får bli som det blir, vi kommer nog ha sjukt roligt ändå.
Jag kommer hem den 18/6 =)

MEn nu ska jag göra mig i ordning. puss

SMile

Är hemma fårn Norrbyskär nu. Åker tillbaka imorgon klockan 3. Och det kommer att bli underbart kul.
Dom dagarna vi vart där. Alltså från i lördags. Har varit underbara. Massa skratt och lek.
Okey, att allt inte är bra och det kan jag inte förneka heller, men jag gör mitt bästa så får det bli som det blir. Jag hoppas på det bästa.
Har fått sjukt ont i låren. måste gjort något när vi körde laurentzia. Kanske sträckte mig eller något.
Sedan har man ju lyckats skrapa upp knäet också. gled på trägolvet. Fick ett sår. sedan slog jag upp det. He svid lite, men sånt får man ändå räkna med. Det har inte dagit död på någon vad jag vet iaf.
Jav har inte hunnit bada än, men det kommer nog ska ni se.

Det kändes inte som om vi skulle få stanna där eftersom det var massa råttskit och det var en hälsofara. Men nu har Antismex varit där och mätat(?). Och vi får SOVA DÄR. alla lyckliga.
Sedan kommer dom in och säger att dom ska köpa nya täcken och kuddar åt oss ist för att tvätta de gammla. så det känns ganska så nice :D. SMILE.


Är på Norrbyskär. åker tillbaka dit imrn klockan 3 iaf.

Men nu ska jag inte skriva längre ska dra. pussn<3 kram

Norrbyskär

Hejsan. Dagen på kyrkan har faktiskt varit rätt så värd, tycker ändå vi har haft sjukt roligt. Allt har varit sjukt kul. Enligt mig. Okey. Det började regna när vi var ute så vi var tvugna att gå in. Men lite regn har väll ingen dött av antar jag.
Dagen har gått ganska fort, vissa stunder.
Men jag har nu sagt länge att jag inte är taggad. nu börjar taggen komma alltså. Men det känns sjukt nice ändå.
Lite tråkigt är väll kanske att vi inte får bo i hus´n än, pg a rått skit osv typ. Så vi kommer alltså sova i tält tills på Måndag. och jag kommer garanterat att frysa sönder. HUTTRA. jag kommer få ångest för att jag kommer frysa så jäkla mycket men men det blir säker fin fint ändå. Sedan får vi inte äta i vårat vanliga kök heller pg a att typ hälsovårdmyndighen har stängt köket. lite deprimerande. Så vi kommer att få äta på KFUM:s kök. Mhm, jippie. not. Så då måste vi gå. Någon kommer att ha ont i fötterna efter 2 veckor tror jag.
Men nu ska jag gå och packa puss<3

Kyrkan

Så ja. Det blev somsagt inget Norrbyskär igår. Pg a att det var fullt med rått skit i lägergården. Kanske far på lördag morgon om det är färdigstädat då men men.
Jag åkte och köpte ett bar nya short ist<3 Sedan for jag ner på tivolit med Julia.

Nu ska jag inte skriva mer. Ska göra mig i ordning och sedan fara till kyrkan. ska vara där hela dagen idag. Fett drygt men men.


Me like you<3 Jag, Linda och Johanna

Last day.<3

Dagen idag varr sjukt nice kan jag ju lova. Började 9 var 2 redovisningar som tog 35 min tillsammans. Sedan städade vi skåpen det var klart 0945. Så vi hade hål från 0945 till 1130. Sjukt nice kan jag ju lova.

Värmen idag var inte att leka med om vi säger så. Det har vart 32 gradet ute. Det är typ varmast i Sverige här just nu. Och det klänns kan jag ju säga. Alla klagade typ på värmen(SOMMAR). Men det är lugnt. Jag är sjukt nöjd ändå. Dagen har vart as nice.
Körde någon lek på eftermiddan. Sedan fick vi sluta tidigare men men.

Vi fick glass till lunch. Alltså nej. inte enbart glass. Vi fick korv också. som smakade BLÄ. Men glassen var typ ganska god. den hade vart mcyket godare om den inte hade vart smält alltså. Men efter lunchen så Gick jag och Julia ut och satte oss i solen. Sjukt varmt. Det hettar i kinderna nu kan jag ju säga alltså. Sedan hade vi lektion i typ 1 timme innan vi slutade. så jag är riktigt nöjd med den här dagen.

Nu ska jag kolla packningen. kasta ner nå böcker + batteriladdaren. Sedan ska jag ner på stan och kolla om tivolit har öppnat då ska jag åka en karusell! FRISBY<3<3<3<3. Efter det ska jag handla sedan ska jag inte göra något. Bara ta det lugnt innan jag ska fara typ.


Sjukt fint väder. Och as varmt var det dessutom idag. så jag är riktigt nöjd :D Tror jag de flesta är men.
Sista dagen med 8a. Sjukt nice. Nästa år 9a. TAGGA<3<3


Det var sjukt varmt inne i skolan också kan jag ju säga. Det tycke nog de flä'sta också.

Men nu ska jag dra puss<3

Sista dagen.

Idag är sista skoldagen. Och det känns sjukt nice. Det har gått förbannat fort kan jag ju säga. och det ska det här inlägget också göra måste jag säga. Ska typ sluta skriva NU egetnligne. men jag känner mig pressed.

Idag ska vi ha redovisningar   och stada ur skåpen, sedan slutar vi. så det känns riktigt nice.
Ska ta med mig kameran idag. flummh ^_^:].
 
skor
TOLLARE<3
Det känns att det är sommar i luften nu ändå :]

bad
SOMMAR08<3 TAGGA<3<3<3

Nu ska jag dra pussn<3

Film med klassen.

Som sagt. Har nyss kommit hem, har sett på film med klassen + 8B. Riktig skit film om jag får säga det själv alltså. Så jag och Julia satt och pratade hela filmen. Men det är ändå nice. Så nu är vi lediga på Måndag. Vilket jag ändå hade varit. Men då hade jag behöft ansöka om ledighet. Så nu slapp jag det. vilket jag tycket är ganska skönt.

Men att se på film var ändå ganska nice om jag får säga det själv alltså. Typ sitta i ett klasstum och slappa i 1½ timme är relativt nice och sedan få vara ledig en dag efter det. Phett schöön enligt mig iaf.

Nu är alla betyg satta och jag är egentligen inte ett dugg brydd. vilket många kanske tycker är konstigt. Men jag kommer att vara nöjd ändå. Med tanke på att jag vet att jag har bättre betyg den h'r terminen än förra. Har iaf minst 3 G. Har jag inte betyg i något annat ämne well. Thats life. Jag har iaf gjort mitt bästa den här terminen ändå. Mer än så kan jag ju inte göra. Okey, kanske ska erkänna att jag vart lite slapp och skitit i ett ämne. Men okey. Man ska inte skylla ifrån sig. så det håller jag för mig själv nu. Fråga inte för det lönar sig ändå inte.
Men, måste också erkänna, hade jag inte vart den lata personen och den personen som har sjukt dålig fantasi hade jag haft VG i bilden. Men mitt photoshop la ju också ner. Men nu vet jag att jag verkligen kan om jag vill så. Och jag vet att jag har chansen att höjja miog nästa termin. Om jag verkligen vill alltså.

Imorgon börjar jag 9. DÅ är det redovisningar på eget arbete. Sedan ska vi städa ur skåpen och sen slutar vi. Sista skoldagen är som alltid nice. Och allt känns bara helt otroligt. Jag kan verkligen inte fatta att jag slutar 8an om 5 dagar. Det känns som så overkligt om vi säger så. Det känns som om vi nyss började 7an och jag knapt kände någon. Men vist, tiden går fort när man har roligt. Vist är det så? Jo det stämmer nog. Även om klassen inte är dne bästa. MEn även vi har våra ljusa stunder om vi säger så. 7a, 8a och nästa läsår 9a<3

Aaaaaa

Imorgon drar jag till Norrbyskär, jag är inte ett dugg taggad. Allt känns egentligen bara skit jobbigt. Men  det kommer säkert bli as bra. Jag kommer därimot inte ha med mig någon mobil. Pga att vi inte får det.
Men nu ska jag gå och se på TV. pussn<3

sliten

aa
Jag kanske är lites smått enformig med bilderna känner jag nu. Men jag kan inte ladda upp nya bilder pg a att jag fått dataförbud hemma. Så det får bli gammla bilder iaf.

Nu sitter jag iaf på bibblan i skolan och gör egentligen inget. Eller jo, jag har lagg på det här tangentbordet. För att tangenterna är så jäkla sega. så man måste trycka sjukt hårt. vilket jag tycker är ganska jobbigt.
Börjar igen om 7 minuter. Har då matte. Är inte taggad. Men jag är glad att det bara är imorgon som är en riktig skoldag som jag har kvar. Så det känns ändå nice.
Började 11 imorse så jag fick feta sovmorgonen så¨jag är riktigt nöjd.

Sedan när jag kommer hem ska jag börja städamitt rum. då kanske jag kan få sitta vid datorn ikväll. Om jag städar riktigt bra alltså. Så det lär ju ändå ta  100 år för mig att städa. EMn ni ser väll om jag bloggar nå mer ikv eller inte.

Imorgon kväll ska jag typ packa. Vilket också lär ta 100år. Sedan kommer jag få ångest över att jag har medmig för mycket saker. Detär liksom typiskt mig. Om vi säger så.

Jag är väldigt trött av mig just nu. Kan bero på att jag är sjuk +sliten efter helgen och att det snart är sommarlov. Men jag vet faktiskt inte. Men jag har  ont i hela kroppen osv. Och det där braiga humöret som jag hade i fredags det har totalt gått över kan jag ju säga. För nu känns allt verkligen abra skit jobbigt.
Men jag är egentligen inte brydd så hårt.

Måndag

aa
Idag är allt sämst, och jag vill bara dö. Missade hkk provet, det praktiska så nu har jag IG. och dataförbud. känns ju väldigt roligt. eller inte. men men allt har ändå var piss idag. så jag tror att jag går och sover snart ändå. För jag blir så sjukt less på alla. Jag blev dessutom ledsen för att jag kom försent och missade hkk provet. Efterosm jag skulle platta håret. men det blev sepe och jag var tvungen att blöta det. för jag kunde inte gå till skolan som jag såg ut just då.
Men egentligen spelar det ingen roll att allt är dåligt idag. för det var ju inte helgen och det jämnar ut sig i längden.
Och jag saknar dig så sjukt mycket så jag vill typ bara gråta. Det känns jätte hemskt. Men nu är det så ändå. Och ja du betyder så sjukt mycket för mig. Så det finns inga ord som kan beskriva det ändå. Jag önskar att jag kunde förklara. Men det kan jag inte. Det finns så mycket som jag skulle vilja säga. Men som jag inte vet hur jag ska förklara. Jag önskar jag fann orden som kunde beskriva. SAKNAR DIG<3

puss<3

Tavelsjö^_^

Var som sagt i Tavelsjö från igår morse till idag ca 13. Det var ett sjuk toligt läger och jag ångrar inte en sekund att jag valde att vara ledare. Eller jo det gör jag faktiskt. Det har vart ganksa jobbigt också. Men sånt får man räkna med.
Alla barn är jobbiga ibland. Även om det just är på läger så skapar dom en otrolig gemenskap ändå. Det är underbart. Jag saknar det redan och har vart hemma typ 4 timmar. Det känns ganska tragiskt egentligen.

Lägger in lite bilder och lite sånt. Hänvisar till bilddagboken.se där jag heter panda93. Där kommer det komma upp fler bilder. Men just nu kan jag inte ladda upp bilder där.

Vi kom dit vid 10 kanske och då körde vi en samling och någon namnlek. Och sedan körde vi pepparkaksgubbar och några andra lekar också. och patruellerna.

På förmiddan så gick vi igenom knivbevis och satte upp tälten. Också lagade vi hajkbomber till lunch på grillen. Vilket jag tror de flesta tyckte var ganksa gott iaf.

Efter lunchen gick vi igenom kompassen innan vi skulle ut på en mini hajk. Mot grottorna.
Där det även var en typ skattjakt innan vi gick upp på berget. Det gick ju bra. Och jag svettades sönder av värmen. Men var lycklig ändå.

Där fikade vi och klättrade i grottorna. Också gick vi igenom scoutlagen.
Utsikten från berget bar sjukt vacker tyckte jag(bild 2). Sjukt dålig bild men finare kommer på Bilddagboken.

Sedan gick vi tillbaka till lägret och vi skulle laga middag. Och ja förbereda den skulle vi först göra. Jag kände mig lite ego och tog kort i fönstret på min spegelbild. *ego*

Adam blev glad för att jag hittade ett cyklop så han kunde hacka lök utan att börja gråta. Ser allmänt flum ut i det cyklopet. Men detta var den bättre bilden.

Vi åt renskavsgryta till middag. Och det var sjukt gott tyckte nog alla. Maten tog typ slut så. Och alla var jätte duktiga och hjälpte till att laga maten.

Adam och Jonna hade vattenkrig. Men det slutade med att nästan alla var med i det tillskut. Jag lyckades hålla mig torr konstigt nog. men som jag sa så slutade det med att nästan alla var med i det tillslut->
Men så går det om man är med på läger med oss. Vi är lite smått crazy av oss ibland som ni kankse märker men.
Vi avslutade kvällen (ja iaf de flesta) vid brasan på eldstaden med hantverk och de bakade stompa.

Jag har nästan inga bilder från söndagen. men kolla på Bilddagboken bilder kommer där senare.
JAg är sjukt nöjd med lägret. Alla har vart super snälla. För det mesta. Men sån är alla så det var inget illa menat. jag är nog som en liten djävul ibland tror jag.  Men min röst dog. så jag har ingen röst just nu. Det låter väldigt mongo när jag pratar. så jag ska försöka att inte prata så mycket så jag har någon röst.
Imorgon ska jag till vårdcentralen. För jag tror att jag fått streptocoker (eller hur det nu stavas). Men jag har ingen feber vad jag vet. halsen känns lite svullen men inte jätte. Man jag får sånna prickar hela tiden som. Aja. hoppas verkligen inte att jag har det då blir jag typ fett deprimerad.

Tavelsjö<3 saknar det radan<3

Jag saknar dig redan. Om du bara viste. Jag saknar dig sjukt mycket redan<3 Du betyder sjukt mycket för mig<3

Men nu ska jag gå oc sova. god natt.