6 dagar!

Jag skyndar mig att skriva ett inlägg innan jag ska göra mig i ordning och dra mig till kyrkan. Jag måste hinna posta Agnes unf sak också så hon hinner skrivas in som medlem innan kongressen*klantiga amanda*. SÅ jag har lite smått brottom, vilket är lite konstigt eftersom jag har haft flera timmar på mig, då jag i princip inte har gjort ett skit om jag ska vara ärlig.
 Men det här får hur som helst bli ett kort inlägg.

Jag har i alla fall fått tågbiljeterna till kongressen nästa vecka. Det börjar kännas att det närmar sig. Det är ju som bara 6 dagar kvar nu. JAg börjar känna taggen. Träffa alla roliga människor. Och allt det andra. Som inte händer speciellt ofta. ska bli så grymt kul. As kul. <3
Men nu är det bäst att jag går och gör mig i ordning innan jag trampar vidare till kyrkan. kramen<3


Snigel fart?

God kväll. Antar att det är kväll nu. Dagen har väl segat på i väldigt långsam takt. Satt hemma och väntade på att min bror skulle säga att vi skulle fara och bada. Och timmarna gick, jag väntade och väntade och väntade. Men inte sa han till att vi skulle fara och bada inte. Så tillslut frågade jag honom, och då svarar han att det blir så sen. Då var klockan liksom 2, hela dagen hade ju gått. Jag hade ju kunnat göra en massa saker istället för att sitta där hemma och vänta på något som uppenbarligen inte händer. Nä, hade jag vetat det i morse hade jag faktiskt stannat här, men det är lätt att vara efterklok antar jag!?
Jag gick i alla fall in till stan och hämtade min cykel för att sedan cykla ut till klockarbäcken(?). cyklade på 20 minuter, det känns faktiskt som en ganska bra tid, men då cyklade jag som en galning också haha. Men när jag väl kom fram så var jag verkligen hur slut som helst. Men, men sånt är livet.

Jag har i alla fall försökt logga in på gymnasieintagningen.nu hela dagen, men det har dinte funkat fast det stått att det ska fungera. Men nu när jag kom hit så prövade jag igen, och det funkade, så jag blev ju typ överlycklig.
Jag kom i alla fall in på NTI, och är 11 reserv på midgård. Men det känns faktiskt bra om jag ska vara ärlig, för alltså NTI är en midre skola, och det känns som det är bättre om jag vill satsa på skolan, vilket jag vill ju! Men det är mest skönt att veta att jag verkligen kommit in någon stans, att jag inte behöver oroa mig för det till hösten, så nu kan jag i alla fall slappna av på den fronten.
Tydligen kom Julia också in på NTI, så då har jag ju någon som är lite social i alla fall(:

Imorgon blir det kyrkan hela dagen, eller ja från typ 12, om man nu kan kalla det hela dagen vet jag inte men. Det ska hur som helst bli skönt. Ja, jag menar det faktiskt, det ska verkligen bli det, jag menar det är inte spec kul att sitta hemma och inte göra något alls. Jag gör hellre något om jag ska vara ärlig. Så det ska bli skönt, och roligt.
Nu ska jag ut och hoppa studsmatta, sen ska jag TYP bada i poolen, om den inte är svinkall fortfarande. Kramen<3


Saknar, så otroligt mycket. <3

Värme!!!

Denna värme tar seriöst kål på mig. Det är typ hur varmt som helst och jag tycker nästan(!) att det är jobbigt.
Jag kom i alla fall hem för kanske en halvtimme sedan. Och nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli färdig någon gång. Grillat är ju aldrig helt fel, så då gör det inget om jag får vänta ett tag. Gott ska det hur som helst bli.
Jag har varit på stan ifag, iofs inte spec länge. Men jag har varit där i alla fall. Och värdet har ju varit helt underbart. Men varmt. Jag börjar få lite färg, tror jag. Det känns i alla fall som det.
Annars har jag faktiskt inte gjort så mycket om jag ska vara ärlig. Mamma har i alla fall köpt en studsmatta idag*ler*.
 Så jag har prövat den också. Men annars inget. Det blir en slapp kväll. Ska verkligen inte göra något alls. Eller i alla fall så lite som möjligt. Inte för att jag tror att man orkar göra så mycket i den här värmen men.

Det känns som om min hjärna är smått överhettad. Jag orkar inte tänka. Känns bara jobbigt att skriva just nu. Jag hade massa bra saker att skriva, men nu kommer jag inte på något alls. Det känns mest bara grötigt om jag ska vara ärlig.
Det fläktar typ inget alls från det öppna fönstret jag har brevid mig, som jag i vanliga fall brukar tycka är jobbigt för att det fläktar för mycket. Men jag antar att man inte ska klaga på värmen. Det är ju trots allt inte helt fel med sol och värme ändå.
 Nä, jag orkar inte skriva mer just nu. Ska skriva mer ikv. Så vi hörs senare. Kramen<3


Inte den, men en annan!!

 

Fredag

Goddag. Min dag har varit fin idag. Okey jag har väl inte suttit ute i solen och njutit av den fantastiska värmen direkt någon längre stund. Har istället suttit inne på hamnmagasinet. Men vi tog en Break och gick till Cafe Göteborg vilket inte var helt fel faktiskt. Kanske inte så där jätte billigt men samtidigt inte jätte dyrt heller faktiskt. Helt underbart mysigt tyckte jag i alla fall att det var, och det lär bli att gå dit fler gånger. Jag rekomenderar även er andra att gå dit faktiskt. Mysigt ställe.
Jag och Ida tog varsinn Frukttalrik med glass. Riktigt gott faktiskt. Satt ute och åt innan vi började vandra tillbaka till hamnmagasinet för att fortsätta mötet.
Efter det gick jag och köpte en present åt mamma innan jag åkte hit. Och nu sitter jag här. Ska gå ut och äta middag nu. Sedan tårta. Skriver nog mer om dagen senare. Kramen<3

intensivt, om något

Min kropp protesterar ganska ordentligt måste jag säga. Men det kanske inte är så värst konstigt heller. Det har varit en grymt intensiv vecka om jag ska vara ärlig. Först i måndas stan med linda, sen möte. I tisdags, sommarcafé på kyrkan hela dagen. Onsdag skellefteå på möte hela dagen. Igår Sommarcafé hela dagen. Idag typ utbildning mellat 10 och 3.
också har man gått upp 0600 varje dag. och somnat vid 1.
Jag kan säga som så, att igår hade vi inget att göra på cafét, men alltså jag satte mig ner, och jag somnade verkligen, alltså på en trästol. min svanskota var ju sådär efter det kan jag säga. Men det var skönt att få sova en stund ändå faktiskt.
 Så i helgen blir det lugnt, ska inte göra något alls. Ska vila upp mig så jag har ny energi nästa vecka. För den veckan lär också bli smått jobbig. Sommarcafé tisdag torsdag. Sedan måste jag börja packa, så jag ser att jag har med mig allt.
Måste hinna träffa pappa, och säkerligen en massa annat som dyker upp som jag måste göra. Men det löser sig nog.
nu ska jag börja göra mig i ordning innan jag ska gå till stan

Om du bara viste. Tack för att du finns. Du förstår inte hur mycket du betyder för mig. ******<3

Tisdag. :D:D

Jag skriver detta som hastigast. Ska gå och se på Morden i midsommer. Och kanske ta mig en till nybakad chokladmuffins som jag bakat.
Min dag har i alla fall helt jävla underbar. Var på kyrkan vid 12. Började göra i ordning osv. Sedan satte vi igång. Och jag har haft en dag som varit fylld med. Hmm spring i trappor. Och MASSOR av skratt. Underbart i alla fall. Min dag började väl, hm sådär. Och nu slutar den helt underbart. Men jag ska inte gå in på varför jag är så extra glad idag. Men även det har sina skäl. Men aja. Nu ska jag dra mig. Kramen<3


set my life on the rewind and give me some more time!

TJA!
Dagen har bjudit på, ja. Vad har den bjudit på!? faktiskt massor om jag ska vara ärlig. Upp som vanligt där vid 6 tiden. Sedan åka in till stan. Städade upp lite på mitt rum, i datarummet  och försökte plockabort lite annat som jag faktiskt inte hade plockat bort innan jag åkte i Torsdags. Sedan satte jag mig vid datorn. Försökte komma fram till om jag skulle orka pallra mig till kyrkan eller inte. Detta resulterade dock endast i att jag tog mig en cykeltur till kyrkan och tillbaka hem. Men måste säga att det var en väldigt uppfriskande cykeltur faktiskt. Jag blev pigg, och det var nödvändigt. Och kan säga att det var sjukligt varmt också.
Sedan vid 11 tiden, halv 12 kanske den var smsade Linda mig och frågade om jag ville följa med henne på stan. Och vad var bättre än att åka ner på stan en solig dag som denna. Sa i alla fall att jag var tvungen att käka lunch först. Men Linde fråga om hon fick bjuda mig. Så vist. Gjorde mig i ordning och cyklade in till stan. Mötte Linda och började gå förbi pressbyrån. Jag märkte för den delen inte att Sarah typ vinkade hur mycket som helst på mig, fattade det inte förrän hon ringde och frågade om jag inte såg att hon vinkade. Ja, jag var lite förvirrad idag måste jag säga faktiskt. Vi mötte henne. Och gick sedan och köpte käk på Mcdonalds. Som vi sedan satte och på Apberget och åt, i det faktiskt väldigt vackra, och varma vädret.
Efter det kom Lindas kompis Maria(?). Vi vandrade runt lite, hittade väl inget direkt snyggt kan jag säga. Eller jo det gjorde jag faktiskt. Men jag ska spara pengar tills jag åker till Göteborg. Som för den delen är om sådär 2 veckor. Så det blev inte att  shoppa något direkt. Men man kan ju alltid drömma.
Sedan drog vi vidare på Möte om lokalen. Känndes väl inte sådär lysande till en början. Men det lättades upp och vi fann en bra lösning... Känns skönt. Drog mig sedan vidare hemmåt, packade sakerna och drog hit. Fick för den delen stå i bilkö på E4an, hallå!?

Imorgon blir det kyrkan hela dagen, precis som på torsdag. Sommar cafét startar imorgon. Känns skönt att veta att jag verkligen kommer ha något att göra istället för att bara sitta hemma och dega framfördatorn. Hur mycket får jag ut av mitt sommarlov då. Ganska lite, om inte inget alls. Och jag vill ändå ha något att göra. Bättre att sysselsätta sig med något liksom. Ska faktiskt bli riktigt skönt ändå. 
Men nu ska jag ta och avrunda detta inlägg och gå och sätta mig och se på TV. Halv börjar beck. Kramen<3


dom ser ut som Cola burkar.

tja

Atja! Sitter och väntar på käket nu. Vill duscha, har inte hunnit göra det än. Känner mig skitig i håret. Hatar när mitt hår känns skitigt, det är bland det värsta jag vet faktiskt..
helgen har i alla fall varit nice. Midsommar var fint. Sandra & Claire, och Mathias & Maria var här. Hade riktigt trevligt faktiskt. Det blev sent, och jag sov LÄNGE, eller ganska länge i alla fall i lördags. Men jag har tyvär inga bilder. Och jag känner att jag inte alls har någon ork att blogga just nu. Jag kan typ inte stava, slinter på bokstäverna hela tiden, sjukt jobbigt alltså. SÅ nu struntar jag i det här. Bloggar kanske ikv. Kram<3

möte och konfirmation!

Heysan, jag är ganska trött och ska göra mig i ordning för att åka till Diza, ska typ se på film med henne eller något sånt, vi får se vad vi hittar på för något. Idag har i alla fall varit en väldigt bra dag måste jag säga.
Åkte i alla fall till kyrkan så att jag var där 11. HAde mötet och det gick bra. Det är så skönt att vara på strukturerade möten, jag menar jag är ju van vid att möten inte alls fungerar som dom ska, så det var faktiskt skönt. Sedan där vid 12 så gick vi till Scandic och käkade, hur gott som helst var det i alla fall. Okey, nog för att gurkan smakade jord, men aja, det har inte med saken att göra, käkade i alla fall kycklingfile med pasta sallad, och ja det var sjukt gott, men starkt!
Sedan gick jag tillbaka till kyrkan och tittade på Hildas konfirmation, fick typ flashback frpn min konfirmation då ;_;
Tog sjukt mycket bilder i alla fall, nog för att merparten är skräp bilder men orkar inte rensa just nu faktiskt. Nu ska jag göra mig i ordning och dra mig till Diza, kramen<3

'
Typ 4 timmar idag!?

Pigg=)

Godmorgon. Jag är faktiskt pigg idag! Hm, konstigt nog måste jag säga, men somnade hur som helst vid 11 igår, var hur trött som helst. Sedan upp 6, jag vet det är sommarlov, men annars tar jag mig inte in till stan, så det jämnar ut sig ändå faktiskt.
Solen skiner även idag, hur skönt som helst, även fast jag sitter inne vid datorn så tycker jag det är skönt. Men jag kommer inte hinna vara ute i solen idag, tyvär. Jag har ju som sagt möte först klockan 11, sedan ska jag försöka hinna titta på Hildas konfirmation. Dagarna går så fort, så jag vet alrdig riktigt om jag hinner göra allt jag borde, men sånt är livet antar jag.
Mina byxor jag fick igår är i alla fall as snygga. Ett par vita, sjukt opraktiskt, men sjukt snygga. Men dom lär ju bli skitiga direkt. Så jag fick ett par andra också typ svart/gråa, inte lika snygga men dom var SJUKT sköna faktiskt.
 
Jag har inte direkt något att säga just nu, så jag bloggar nog mer ikväll, då jag säkerligen har något att säga i alla fall.
Kramen<3


En bild från Kulturnatta<3

here comes the sun!

Godkväll! Min dag har väl varit sådär. Jag har ju som inte gjord något direkt. Kom till stan vid halv 8, jag hade varit vaken en halv timme. Morsan väkte mig 6, vi skulle åka 7,  när kliver jag upp 7, vad tänker jag med? Men hemma var jag i alla fall, och trött var jag. Men efter en dusch kändes allt mycket bättre måste jag säga. Så jag satt mig vid datorn och har väl inte gjort mycket mer under dagen faktiskt. Har i alla fall slingat håret idag. Också har jag köpt 2 par byxor, men utöver det har jag faktiskt inte gjort något om jag ska vara ärlig.
 
Veckan går fort, imorgon har vi haft sommarlov en vecka, nog för att det känns som om det är betydligt längre, men det kanske bara är jag som tycker det?
Imorgon blir det i alla fall möte på kyrkan, sedan kanske det blir att titta på Hildas konfirmation, men jag får se hur mycket klockan blir annars.
Sedan är det ju faktiskt midsommar på fredag, det ska bli sjukt nice faktiskt måste jag säga =)
 Men nu ska jag gå och sätta mig och se på TV, Kramen<3


Ge mig!!

Here comes the sun!?

Vars tog sommaren vägen?
jag orkar inte att det regnat ute så gott som hela dagen, det är sommarlov, men ingen sommar ute, jag får det verkligen inte att gå ihop alltså. Snart, alldeles snart bär det av till Göteborg(okey det är några veckor kvar men ändå!?) Jag är grymt taggad, och hoppas i alla fall på att det blir bra väder när vi är där. Ska bli skönt att få komma bort ett tag om jag ska vara ärlig, är så sjukt less på Umeå, så det finns verkligen inte. Allt annat känns bättre än Umeå nu faktiskt!
Men det är ju som det är. Jag vill bort, det erkänner jag. JAg vill bara bort från den här hålan. Bort någonstans, slippa det hära!

Aja, midsommar på fredag, kan vi få bra väder tills dess!? jag hoppas verkligen det i alla fall, men man vet ju aldrig det verkar då aldrig bli bra väder i den här stan heller? Någon på min sida?
Idag har jag hursom varit med Aggi, vi gjorde, inget alls om jag ska vara ärlig haha. Var på stan med Alex och Johan ett tag.
Och imorgon ska jag vara med jocke <3
På tal om något helt annat har jag bakat choklad muffins idag, och dom blev SJUKT goda, jag erkänner dom blev verkligen goda, inte för jag brukar tycka att något jag bakar blir gott så!

Jag är relativt trött, somnade 0240 inatt och gick upp 0600, HALLÅ? vaddå tillräckligt med nattsömn, vad är det, det verkar inte finnas i min värld måste jag säga. Haha, men jag var konstigt nog inte spec trött när jag gick upp...
 Men nu ska jag gå och se Cityakuten. Kramen<3


Hello sunshine! Saknar<33 "/



Nbsk!

Godmorgon. Nu är jag här igen, försöker skynda mig att skriva ett inlägg innan jag ska borsta tänderna och sätta mig på cykeln, cykla till kyrkan för att sedan åka till Norrbyskär över dagen som jag nämnde igår. Men det är bäst att jag SKYNDAR(!) mig, vi ska åka från kyrkan kvart i 9, och jag sitter här, hallå? Det är tur att det är nära till kyrkan haha.
Jag vad duktig och tog mig upp i tid faktiskt. Ställde klockan  på 7, 0718 var jag faktiskt uppe, det är bra för att vara jag.

Jag lägger in några bilder från ifjol. HAr med mig kameran idag, men kommer nog inte kunna fota, men ska försöka få i alla fall en bild. Kramen<3



Lite bilder från ifjol! nu ska jag dra!

Norrbyskär<3

Imorgon klockan 0845 bär det av. Jag längtar. Det är bara över en dag, knappt det, men skitsamma, det spelar ingen roll. Jag får åka dit, jag är överlycklig (okey kanske inte överlycklig), men jag är glad. Det ska bli skönt. Men samtidigt är känslorna blandade, omskakande på något sätt ändå, jag vet inte. Men jag gruvar mig på något sätt. Känns som om det kommer bli ett slag mot mig på något sätt. Ja, det finns en anledning. Som om en film kommes spelas upp när jag kommer fram, att alla minnen kommer tillbaka, det orkar jag inte. Vill inte minnas, jag vill inte komma ihåg, det har också sina anledningar, jag orkar helt enkelt inte förklara varför. Men det är hur som komplicerat. Sånt är livet, jag ska inte hänga för det. Det kommer bli bra. Allt kommer bli bra.!! Men det känns sjukt jobbigt måste jag faktiskt säga! Men smsa med mig imorgon!!!

Ja, jag drar ju som sagt till Norrbyskär imorgon över dagen, det ska bli skönt samtidigt som det kommer kännas konstigt. Carola hämtar i alla fall på kyrkan 0845 imrn, hm vaddå sovmorgon, hade inte jag sommarlov? Nej, det där var helt serriöst ett skämt! Det gör inte så mycket, jag ska nog alldeles strax gå och lägga mig, börjar känna mig sjukligt trött om jag ska vara ärlig, mina ögonlock faller snart igen och jag somnar här! Men sandra och Claire är fortfarande här så då kan jag ju som inte gå och sova. Håller mig hellre vaken då faktisk!
Men jag ska slå in Hildas present också så jag inte glömmer det. Hon ska ju få den imorgon!
Men nu ska jag avrunda. KRamen


Imorgon<3

Är det över nu? Times up typ?

Det är slut nu, helt slut. Jag vet att jag aldrig mer kommer vakna och veta att jag går i 9an på TC och att jag måste skynda mig till skolan även fast jag har jätte nära, aldrig mer. Det vet jag ju. Och jag saknar det ju redan. Vem trodde det skulle vara så här jobbigt att sluta skolan? Inte jag i alla fall. Nä fy.
Många tårar blev det igår när det var avslutning. Jag hatar att skiljas från människor, det är det värsta jag vet. Att allt bara kan ändras på ett ögonblick liksom, som att vända på en enkrona så är allt bara borta. Alla människor, allt är bara borta. Det känna verkligen så tomt, en tomhet som gör ont. Det har verkligen varit 3 underbara år. Och jag kommer sakna det så otroligt mycket. Alla människor, allt som görs.
Att veta att jag aldrig mer kommer gå igenom korridorerna i skolan för att möta mina vänner, aldrig mer kommes se någon och springa fram till dom för att ge dom en kram. Inte stå i kön till matsalen och skratta med alla roliga människor. Inte sitta utan för rektorn i soffan på något långt hål. Och allt det andra som gjort dagarna på TC värda. Jag kommer aldrig mer se framemot att få gå till skolan på TC. Ja, jag gjorde faktiskt det. Och jag kommer faktiskt sakna det, det erkänner jag.
Avslutningen igår var fin, lagomt lång, och ja lite sorglig kanske också men. Att måsta säga hejdå till alla kanske inte är sådär jätte kul direkt. Hade köpt present till Veronica och Carina. Och när jag gav presenten till Carina kunde jag verkligen inte hålla tillbaka tårarna, och det är helt ärligt. Det var jätte jobbigt, men det kankse är något positivt, jag vet inte. Sedan gav jag presenten till Veronica också.
Men det känns mest jobbigt att lämna dom och alla kompisar i 8an liksom. Men jag vet att dom finns kvar dom kommer inte gå upp i rök.
Det har verkligen varit dom bästa åren i mitt liv, vist har allt inte varit bra, men jag har haft bra lärare, som har ställt upp otroligt bra.
Hade jag inte haft dom lärarna, och vuxna runt omkring som stöttat och peppat mig hade jag aldrig fixat dom betyg jag har nu! Dom som verkligen peppat och stöttat mig när jag ärligt tyckt att skolan bara varit skit, och det kännts som om jag bara vill skita i allt, och bara lägga ner, låta allt bli som det bli. Men då har dom funnits där för mig. Peppat mig och sagt att det här fixar du! Ja, det gör jag. Jag gjorde verkligen det, tackvare er. Och det är jag grymt tacksam över. Jag är nöjd.
 Vist att allt inte blev som det var tänkt i början, men sen då. Sen har allt fan varit bra! Jag har verkligen tyckt att dom här åren har varit roliga. Sett framemot skolan.
Men nu är det över, jag måste gå vidare och lämna alla människor bakom mig. Ingen, verkligen ingen förstår hur det känns att lämna dom. Dom gör min vardag värd. Dom har gjort min skoldagar bra. Och ja, dom har verkligen hjälpt mig igenom det, stöttat mig och fått mig att orka. Utan dom hade jag aldrig taigt mig dit jag är idag, och det är en sanning som aldrig blir lögn! Kommer sakna allt så otroligt mycket så det finns inga ord som kommer kunna beskriva den tomheten! Tack 3 fantastiskt underbara år. Utan er hade det aldrig gått. Saknaden är stor kan jag säga.
9A, ni är saknade!


Jag är nöjd med mina betyg, dom är inte världsbäst jag vet. Men jag har gjort allt jag kan, gjort mitt bästa för att fixa det här, jag är nöjd, mer än nöjd. Jag har inte toppbetyg, verkligen inte. Men vad spelar det för roll när jag ändå är nöjd.
Men utan ER hade det aldrig gått. Jag hade inte fixat det här. Men nu är det slut. Det är dags att gå vidare, ta nya tag och börja om. Dags att ta nya tag, hitta nya krafter, ladda upp och köra det sista. 3 år kvar, 3 år utan er. 3år som inte kommer bli som dom här. Det kommer kännas konstigt i höst när jag vaknar den där dagen när det är dags att pallra sig till en ny skola, med nya lärare, nya klasskompisar och man inte känner någon. Det är dags för den där dagen då man känner sig liten igen. Då man inte har en aning om vars man ska. Inte en aning om hur skolan fungerar, hur lärarna är, eller om man kommer trivas i klassen. Den dagen då man kliver in i ett klass rum men andra elever som ska vara ens klasskompisar i 3 år. Var är alla dom jag varit med i dessa 3 år då!? splittrade som vinden, inte en aning om var dom är. Men det kommer lösa sig, det kommer bli bra. Det kommer bli fin fint. Eller kommer det?
Det kommer kännas konstigt som fan att kliva in där. i en klass som är helt ny. Hur är klassen hur är lärarna, hur är skolan. MAn vet inget, allt är nytt. Det upplevs som skrämmande ibland. Men det kommer blir bra, jag lovar mig själv att jag kommer fixa det här. Men TC kommer alltid vara saknat.
Igår känns som om det var länge sen, och jag inte alls stog där igår, var ledsen för att ta avsked från alla. Det känns som om jag varit utan dom i en evighet. Men jag vet att dom finns kvar där och att dom inte kommer försvinna.
Jag är nöjd med min insats, jag skiter i alla andras MVG i alla ämnen, eller vad dom nu har för betyg. Jag fixade betyg i alla mina ämnen. Hallå i 7an kunde dom inte ens bedömma mig för att dom hade inget att bedömma för jag var inte där.
I julen i 8an hade jag betyg i 2 ämnen, mest för att dom ville vara snäll med mig. Förra sommaren hade jag i 8a ämnen, i Julas alla utom 1. Nu har jag i Alla mina ämnen. Jag kan om jag vill. Jag jämför mig med andra. Men inte när det gäller mina betyg. Jag har gjort mitt bästa och ska vara nöjd med det. Jag är stolt över mig själv att jag verkligen har fixat det här. Jag är glad, jag är nöjd. Jag är BRA!!!!
Men som sagt, saknaden är stor, det känns tomt. Som ett stort svart hål. Det blir bättre snart, det vet jag bara jag ger det lite tid. Det kommer lösa sig snart. Allt kommer bli bra!

Tack för 3 underbara år. Ni är saknade och förblir det också. Inget kommer bli som det varit! Saknaden är stor!


En bild från skolavslutningen igår, klassen. Grymt saknaden är stor. Kommer aldrig att glömma er. Tack för 3 underbara år<3

(snodde bilden av Jessica, fler bilder kommer när jag laddat in dom)

The End!?

Allt ska brytas, bara sådär. Allt kommer förändras, på ett ögonblick kommer inget vara sig likt längre. Världen är för stor och jag för liten. Jag vill känna mig trygg, ha en plats som är trygg att gå till som jag känner till. Ha vanor. Men allt kommer brytas på ett ögonblick. Jag känner mig osäker, var är min framtid och vars har dessa 3 åren tagit vägen. Jag vill inte gå vidare, inte än låt mig få stanna, bara ett tag till. Jag vill inte gå vidare till något nytt. Osäkerheten tar över mig och jag vet inte var jag är längre.
Alla strävar vi väl efter trygghet, och hur svårt är det då inte att veta att man verkligen måste lämna det trygga och gå vidare. Det gör verkligen ont. Och jag vill inte, även om jag vet att jag måste.
Jag vill inte behöva ta avsked av så mycket, att lämna så mycket bakom sig.
Vist ska det bli skönt med något nytt, men allt det som är min trygghet, min vardag, det som jag verkligen behöver. Alla dom som jag måste lämna efter mig. Och bara gå ifrån. Fan vad jag kommer sakna det alltså.

Det känns jätte fånigt att det känns såhär för att sluta 9an. Men allt fylls av minnen, glädje, av allt det som gör dagarna på TC, jag fattar inte att det snart är 3 år sedan jag gick in på TC som ny 7a och tyckte att allt skulle bli jätte spännande, och att allt var så stort och nytt.  
Nu 3 år senare måste jag lämna det som jag byggd upp, det som blivit mina dagar, det som varit min trygghet. Alla kompisar, allt. Det här är verkligen dom sista dagarna på TC, men jag har inte förstått det än. Jag behöver lite mer tid. Om en vecka har jag slutat grundskolan.
Varför? Varför måste jag ta avsked av allt, det kommer bli den jobbigaste veckan på TC. Att veta att varje dag verkligen är den sista av sitt slag. Att veta att för varje dag som går så är det en dag närmare till jag slutar. Jag vill inte! Jag vill inte lämna det.
Att veta att det kommer vara det sista. Verkligen dom sista dagarna. Allt är bara så konstigt. Att lämna det, jag förstår inte. 3 år, vars har dom tagit vägen, jag har inte hängt med, inte ett dugg.  Det har gått så fort, och jag förstår det inte riktigt.
Allt det som är min vardag tar slut. Måste skapa det på nytt, men hur? Att lämna alla lärare, som man för den delen tycker är bra. Dom som verkligen har peppat mig att fixa skolan när det varit som jobbigast. Vart kommer dom vara resten av dessa år som är kvar? Jag kan inte förstå det, känns som om jag har missat något på vägen, att jag har halkat efter och fått hoppa över flera steg framåt för att vara på samma ställe som dom andra. Att jag inte hängt med på något sätt ändå. Tiden går allt för fort. Och jag kan inte förstå att jag om 2 dagar slutar grundskolan, det känns så overkligt. Jag menar, jag som inte alls känner mig som om jag slutar 9an, nä verligen inte. Det här året har gått så fruktansvärt fort, det har verkligen bara flygit iväg. Jag menar, för att år sedan var jag på konfaläger på norrbyskär, 1år sedan, nä stämmer det verkligen, det känns inte alls som om det gått så länge. Jag blir ledsen när jag tänker på hur fort det verkligen har gått, och jag inser att det bara går fort hela tiden. Är det för att jag aldrig hinner med att stanna upp och ta det lugnt, sitta ner och andas och njuta av att vara i nuet?
Men 3 år, jag förstår inte, 3år? Vad fan har jag gjort dom här åren med tanke på att det inte alls känns som det. Får jag spola tillbaka tiden lite, ta om det i lite långsamare tempo såatt jag hinner med? Inte, okey.
Nä jag vet tiden flyger förbi mig och jag har inte samma tempo, eller är det jag som går för fort? Bara någon kan förklara. Varför måste jag lämna atllt det som är vardag, det som är trygghet. Det som är det jag kommer sakna. Jag kan göra listan lång, alldeles för lång. Det skulle ta tid.

Visst självklart ska det väl bli skönt på många sätt också. Det kan jag väl inte direkt säga emot. Det är ju alltid skönt med omväxling, och få träffa nya människor, nya lärare, allt nytt. Men, det som jag har nu då, det som är så bra nu. Känns som om jag precis börjat få det att fungera bra, och attallt rullar utan problem. Jag ser alltid framemot att få gå till skolan, vist är det väl så det ska vara. Ja, och så är det, men det är för att jag har alla dom underbara personer runt omkring mig som verkligen puttar mig framåt, stöttar mig och peppar mig så att jag ska fixa det hära. Utan dom hade det verkligen aldrig gått. Och ni vet vilka ni är.

Men nu står man här. I slutet på en väg, och jag vet att jag inte kan stanna längre, det är bara att ta sig i kragen och gå vidare, oavsätt om jag vill eller inte. HAr förstått att jag måste lämna min vardag bakom mig, men att jag måste bygga upp en ny, det går. Jag vet. Jag kan. Men jag kommer sakna er så otrolig mycket så det finns inte. Ni vet vilka ni är, och ni kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta, och jag kommer alltid att minnas er! Tack för dom här åren, det har varit underbart. Utan er hade det aldirg gått! 3 underbara år som alldrig glöms! TACK <3 ;*


Ja, det är verkligen så det känns om jag ska vara ärlig!

Tasting great!

Mjo minst sagt faktiskt. Allt är slappt nu, verkligen slappt om jag ska vara ärlig.  Det är nästan inget kvar i skolan nu, det är ett SO arbete som ska redovisas på torsdag som ska göras klart. Ska redovisa tillsammans med Julia, så det blir nog bra :D Känns skönt att det inte är något mer sen. Ska bli skönt att kunna ta det lugnt faktiskt.

Igår hade vi i alla fall avslutning med Lindigruppen, var på Fortet, och jag har bokstavligen blåmärken över HELA kroppen, något störande om jag ska vara ärlig för så fort jag typ stöter emot något så "AJ".
Men jag hade grymt kul, och ja blåmärkena och min huvudvärk var det minst sagt värt det! Helt unerbart kul hade jag i alla fall.

Fick tillbaka författarporträttet idag, fick G+, ja jag är faktiskt jätte nöjd! Sedan om alla andra tycker att vadå G+ det är väl inget. Men för mig är det faktiskt det och jag är verkligen nöjd! Så ni kan knipa om ni tycker något annat för jag bryr mig ändå inte så det tjänar inget till.

Imorgon blir det 1 lektion mellan 0950 och Ca 11, känns det värt, nej det gör det faktiskt inte, inte ett dugg känns mest som om jag vill skita i den eftersom vi säkerligen inte kommer göra något, han kan liksom inte börja något nytt nu så. MEn men det är bara att pallra sig dit ändå.
Sedan blir det ju Bal på kvällen, och nä jag är faktiskt inte taggad, alla andra verkar vara det, men jag är inte det. Aja det kommer säkert imorgon. Men nu ska jag sätta mig och se på House och äta Marabou mintkrokant<3 Kramen<3