Film med klassen.

Som sagt. Har nyss kommit hem, har sett på film med klassen + 8B. Riktig skit film om jag får säga det själv alltså. Så jag och Julia satt och pratade hela filmen. Men det är ändå nice. Så nu är vi lediga på Måndag. Vilket jag ändå hade varit. Men då hade jag behöft ansöka om ledighet. Så nu slapp jag det. vilket jag tycket är ganska skönt.

Men att se på film var ändå ganska nice om jag får säga det själv alltså. Typ sitta i ett klasstum och slappa i 1½ timme är relativt nice och sedan få vara ledig en dag efter det. Phett schöön enligt mig iaf.

Nu är alla betyg satta och jag är egentligen inte ett dugg brydd. vilket många kanske tycker är konstigt. Men jag kommer att vara nöjd ändå. Med tanke på att jag vet att jag har bättre betyg den h'r terminen än förra. Har iaf minst 3 G. Har jag inte betyg i något annat ämne well. Thats life. Jag har iaf gjort mitt bästa den här terminen ändå. Mer än så kan jag ju inte göra. Okey, kanske ska erkänna att jag vart lite slapp och skitit i ett ämne. Men okey. Man ska inte skylla ifrån sig. så det håller jag för mig själv nu. Fråga inte för det lönar sig ändå inte.
Men, måste också erkänna, hade jag inte vart den lata personen och den personen som har sjukt dålig fantasi hade jag haft VG i bilden. Men mitt photoshop la ju också ner. Men nu vet jag att jag verkligen kan om jag vill så. Och jag vet att jag har chansen att höjja miog nästa termin. Om jag verkligen vill alltså.

Imorgon börjar jag 9. DÅ är det redovisningar på eget arbete. Sedan ska vi städa ur skåpen och sen slutar vi. Sista skoldagen är som alltid nice. Och allt känns bara helt otroligt. Jag kan verkligen inte fatta att jag slutar 8an om 5 dagar. Det känns som så overkligt om vi säger så. Det känns som om vi nyss började 7an och jag knapt kände någon. Men vist, tiden går fort när man har roligt. Vist är det så? Jo det stämmer nog. Även om klassen inte är dne bästa. MEn även vi har våra ljusa stunder om vi säger så. 7a, 8a och nästa läsår 9a<3

Aaaaaa

Imorgon drar jag till Norrbyskär, jag är inte ett dugg taggad. Allt känns egentligen bara skit jobbigt. Men  det kommer säkert bli as bra. Jag kommer därimot inte ha med mig någon mobil. Pga att vi inte får det.
Men nu ska jag gå och se på TV. pussn<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback