Last day.<3

Dagen idag varr sjukt nice kan jag ju lova. Började 9 var 2 redovisningar som tog 35 min tillsammans. Sedan städade vi skåpen det var klart 0945. Så vi hade hål från 0945 till 1130. Sjukt nice kan jag ju lova.

Värmen idag var inte att leka med om vi säger så. Det har vart 32 gradet ute. Det är typ varmast i Sverige här just nu. Och det klänns kan jag ju säga. Alla klagade typ på värmen(SOMMAR). Men det är lugnt. Jag är sjukt nöjd ändå. Dagen har vart as nice.
Körde någon lek på eftermiddan. Sedan fick vi sluta tidigare men men.

Vi fick glass till lunch. Alltså nej. inte enbart glass. Vi fick korv också. som smakade BLÄ. Men glassen var typ ganska god. den hade vart mcyket godare om den inte hade vart smält alltså. Men efter lunchen så Gick jag och Julia ut och satte oss i solen. Sjukt varmt. Det hettar i kinderna nu kan jag ju säga alltså. Sedan hade vi lektion i typ 1 timme innan vi slutade. så jag är riktigt nöjd med den här dagen.

Nu ska jag kolla packningen. kasta ner nå böcker + batteriladdaren. Sedan ska jag ner på stan och kolla om tivolit har öppnat då ska jag åka en karusell! FRISBY<3<3<3<3. Efter det ska jag handla sedan ska jag inte göra något. Bara ta det lugnt innan jag ska fara typ.


Sjukt fint väder. Och as varmt var det dessutom idag. så jag är riktigt nöjd :D Tror jag de flesta är men.
Sista dagen med 8a. Sjukt nice. Nästa år 9a. TAGGA<3<3


Det var sjukt varmt inne i skolan också kan jag ju säga. Det tycke nog de flä'sta också.

Men nu ska jag dra puss<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback