sliten

aa
Jag kanske är lites smått enformig med bilderna känner jag nu. Men jag kan inte ladda upp nya bilder pg a att jag fått dataförbud hemma. Så det får bli gammla bilder iaf.

Nu sitter jag iaf på bibblan i skolan och gör egentligen inget. Eller jo, jag har lagg på det här tangentbordet. För att tangenterna är så jäkla sega. så man måste trycka sjukt hårt. vilket jag tycker är ganska jobbigt.
Börjar igen om 7 minuter. Har då matte. Är inte taggad. Men jag är glad att det bara är imorgon som är en riktig skoldag som jag har kvar. Så det känns ändå nice.
Började 11 imorse så jag fick feta sovmorgonen så¨jag är riktigt nöjd.

Sedan när jag kommer hem ska jag börja städamitt rum. då kanske jag kan få sitta vid datorn ikväll. Om jag städar riktigt bra alltså. Så det lär ju ändå ta  100 år för mig att städa. EMn ni ser väll om jag bloggar nå mer ikv eller inte.

Imorgon kväll ska jag typ packa. Vilket också lär ta 100år. Sedan kommer jag få ångest över att jag har medmig för mycket saker. Detär liksom typiskt mig. Om vi säger så.

Jag är väldigt trött av mig just nu. Kan bero på att jag är sjuk +sliten efter helgen och att det snart är sommarlov. Men jag vet faktiskt inte. Men jag har  ont i hela kroppen osv. Och det där braiga humöret som jag hade i fredags det har totalt gått över kan jag ju säga. För nu känns allt verkligen abra skit jobbigt.
Men jag är egentligen inte brydd så hårt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback