Tisdag, gym

Hejsan där ute!
Jag sitter och försöker allt i världen att hålla mig vaken, men det går inte sådär lysande som jag hade hoppats att det skulle göra. Jag är sådär grymt trött som det inte borde vara tillåtet att vara, det är för mycket.
Jag ska snart gå och sätta mig o se på House sedan får vi se vad som blir om det blir att sova eller om jag hunit bli pigg då, vilket känns ganska troligt för så är det nästan alltid.
Ha iaf varit och farmor i eftemiddag, Marianne, roger och Elina. Fick i alla fall pengar, en sked, trisslott och ett vinglas.
Är grymt nöjd, så nu känner jag mig lite rikare, SPARA så jag kan åka till Göteborg på Nyår, åh vad jag vill, jag vill verkligen. Men det kostar ju en del pengar liksom. Bara själva "nyår" kostar 200 sedan resan dårå. Men ändå har en början och det är liksom mer än inget. Right?

Hade idrott idag, gym. Och det var faktiskt grymt roligt måste jag säga... Men orkar inte skriva mer om det mer än att jag kommer ha grym träningsvärk i benen imorgon HAHA. Men det är det faktiskt värt.
Och nästa vecka ska vi i alla fall Bowla på idrotten, så sjukt kul ändå. Jag menar hur ofta bowlar man på idrotten haha. Ska bli kul iaf, sedan var det typ Badminton, också roligt faktiskt.

Men nu ska jag avrunda och sätta mig och se House skriver nog mer sen. KRamen<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback