Tisdag, sovmorgon?

Sitter på skolan nu, har vart här sedan ca 10 i 8 och jag börjar inte förrän 11:35, vad fan gör jag här? Jag vet verkligen inte. Egentligen har jag en massa saker att göra, men jag är alldeles för trött för att orka ta tag i något att göra just nu. Det får bli senare någon gång. Just nu är min energinivå på 0. Orkar inte något alls, inte ens lyssna på musik. Det är jobbigt att sitta på Facebook.
Det är verkligen illa då. Men jag msåte röra på mig snart annars kommer jag få något allvarligt fel på min rygg alltså. Jag menar jag sitter på en typ bänk mot och har väggen som ryggstöd, men det är inte direkt ett bra sätt att sitta på, verkligen inte.
 Jag har fått kolla lite i skolkatalogen, haha. Nä men det var nice, hoppas jag får den snart, verkligen.
Jag har även pratat med Tina för jag kände att jag ligger efter en massa, men vet egentligen inte vad det är jag har att göra. Så hon skulle kolla upp det tills imorgon. Skönt då vet jag iaf vad det är jagf måste göra. Juste jag har fan novellanalys prov imorgon, och jag kan verkligen, verkligen inte faila på det. JAg har inte failat på ett enda prov än så länge och jag kan inte bryta det nu...
Så det blir nog plugg till det. Fast, jag kan inte påstå att jag känner mig särskilt orolig för provet, det löser sig.

Men nu orkar jag faktiskt inte blogga mer, jag funderarpå att åka till stan, ja för att åka tillbaka om inte så särskilt länge, men hur roligt är det att sitta här och inte göra något alls då?
Aja vi höres. KRamen<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback