Melanie C- Carolyna

Bloggen har laggat några dagar och jag var hos pappa i helgen så det har ej gått att skriva på några dagar.
VAr iaf på skolan idag, måste säga att det var sjukt jobbigt, alltså då menar jag ovanligt jobbigt. Jag var alltså jätte trött. Men det gick över när jag for hem *Hehe*, For på stan sem, var med Diza och Josefin ett tag,<3
Jävla alkis! "Hejsan snyggingar" "Du verkar gilla mig du"Höhö.
Teatern ikväll var fett med drygt, ibland känns det som om jag bara vill lägga ner Teatern, det blir verkligen FÖR jobbigt ibland. "Ibland känns det som om hela mitt liv är ett April skämt" Och det gör det verkligen. Jag bilr så Jävla less på er ibland. Ni kan ju bara hålla käften om ni ska var så jävla otrevliga, du är så jävla dryg & otrevlig ibland.
 Jag blir less. Inget är som förut längre allt är mycket jobbigare, alla sviker. Iblan förstår jag mig inte på dig heller ena sekunden är du jätte trevlig och andra snäser du åt mig. Och tror att jag bara ska skita i att du gör så för att du "Tycker och tror att du gör rätt" när du gör så, jojo tyck det du. Du tror att jag inte vet nånting känns det som. Jo visst, jag tycker om dig också *not* inte när du gör så där.
Nej, nog om det nu, skriver om nått roligt ist. Var sjukt dryg skoldag idag, hade 3 lektioner, jag dog typ. Nä nu ska jag göra något tror jag, ska iaf ladda mobilen hehe. kramen.
Jag har en sak jag berätta, men som du ej skulle bry dig om.
Jag trodde inte det där om dig, det gjorde jag inte, jag trodde du kände mig bättre än så men bevisligen gjorde du inte det. Jag trodde verkligen det. Det har iaf verkat som om du gjort det. Men vad vet jag.
Make me disappointed! Eller ja, mer beviken än vad jag redan är.

Jag saknar dig<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback