2008!!

Nu när det ändå bara återstår ett fåtal timmar av detta år 2008 så är det väl lika bra att skriva ett inlägg om vad jag har hunnit göra under året för det! Men jag vet inte riktigt vars jag ska börja, för jag har hunnit göra så mycket så det är inte sant, jag vet inte riktigt själv hur jag har hunnit med heller.

Men jag antar att jag börjar i den ändan som är vettigast att börja i, alltså början av 2008, vilket är ca ett år sedan då!
 Mitt år började i en ganska lugn start, vilket kanske var rätt skönt, och kanske en bra början med tanke på allt annat jag gjorde under året. Men jag började iaf med en mjukstart med en tjejhelg i Luleå i slutet på januari, med många skratt, mycket lek, och långa nätter, minnen för livet och helt underbara vänner. Dansade och lärde oss självförsvar, sett film och samtalat i flera timmar. En underbar helg med underbara människor. Sedan var det en relativt lugn månad i februari, fick nog inget gjort egentligen. Sista februari satte jag mig i en buss fullpackad med massa roliga människor och rullade mot Sällsjögården, många mil senare  och många skratt senare, cirka halv 12 på natten(om jag inte minns helt fel kanske den var 11) så klev vi ur en buss i sällsjö! Trötta men glada började vi packa ur bussen för att gå emot våra hus för att sedan sova gott i några timmar. 4(5?) intensiva dagar, med slalomåkning, pyssel, skratt, några tårar, diskussioner och samtal. Några brutna ben för några av deltagarna och mycket lek och många minnen. Men underbara dagar, med underbara människor! Sedan drog vi upp tempot och tickade sedan vidare till Åsele på Destriktsårsmöte där jag och Amir träffade många roliga människor, såg på film flera timmar på natten och skrattade oss tårögda innan vi skrämde upp varandra för att sedan sova i 3 timmar. Med många ord senare ur en ordlista fick vi tillsut en paus, där vi körde grimasleken tillsammans med 4 andra personer, mycket skratt. Och roliga dagar! Vidare mot Tollare i en buss fullpackad med glada teaterbarn rullade vi mot Tollare folkhögskola i stockholm! Många timmar efer avgång var vi äntligen framme ¨på underbara Tollare, lite förvirring om vars vi skulle sova fick vi sedan reda på att vi skulle få sova i rum, och många glada, packade vi in oss i rummen för att sedan fika. Många teatrar, mycket skratt, tjafs och minnen, för att sedan säga hejdå till våra underbara vänner ifrån gottland och Uppsala, som vi hoppas få se igen och sedan börja rulla mot Umeå igen, en helg fylld av upplevelser. För att en vecka senare göra om samma sak fast hemma i Umeå, helgen som många sett framemot avbröts för mig, efter ett besök på musikalen sound of music fick min mage ont och jag blev hemsjutsad, an avbruten helg, men med många skratt och minnen ändå!
Maj känndes däefter ganska lugn, men sedan drog jag och Adam oss till Skellefteå på megahelg, efter att jag blivit tillfrågad att vara ledare och jag tackade självklart ja. Efter många funderingar senare om hur lyset i gympahallen var släkt eller tänt insåg vi att om dörren var öppen var lamporna släkta och tvärtom, helt ologiskt men sant, så 2 ledare i omklädningsrummet för att vakta dörren. En lång dag på Bodaborg, med många skratt och mycket svett, drog vi oss tillbaka hemmåt för att titta på film, jaga varandra och upptäcka en islandsbjörn aka nea. En underbar helg är ungefär allt! Bara några veckor senare bar det av till TAvelsjö på läger, för tredje året i rad, en kort helg, men många blöta hinkar vatten senare, några timmars sömn, en eld på en strand ett knivsår, och absolut oerhört många skratt hinner man med på en tid av ett dygn. En vecka senare drog jag mig utt till det kära norrbyskär, på konfaläger, som inte riktigt blev som planerat, men som blev underbart ändå. Cirka 12 ming gånga och många minnen, många skratt, många tårar, många kramar, och många samtal, har jag funnit en del av mig själv, och något som fick mig att växa otroligt mycket som person. 11 underbara dagar ute på Norrbyskär, med en helt underbar grupp. Minnen för livet och ja helt underbart var det.
För att sedan ta det lugnt i ungefär en månad för att sedan ta mitt pick och pack och dra mig ner till värmland, för en dag med ida i det varma karlstad för att sedan dra mig utt till ransberg och en vecka med nätter i tält, samtal, bad, skratt, musik, och underbara människor, det är underbar vecka som skapade mycket för mig, fick mig att växa, och vilja se mer. En underbar vecka, som alltid kommer finnas i mitt minne. Älskar er<3
Sedan var det ganska lugnt ett tag och jag drog mig upp til jörn i augusti med junis barnen och föräldrar för 3-4 dager fyllda med radiostyrda bilar, samtal och hurryscurry aktiviteter, bad och mycket annat, så drog jag mig ehm för att sedan verkligen försöka ta det lugnt. Men sedan drog jag mig till skellefteå på ledarutbildning i slutet på september, vilket var väldigt trevligt, med några filmer sedda och lite pizzabitar mitt i natten och en kvällspromenad i skellefteå, var väldigt lärorikt. För att sedan en vecka sedan en vecka senare dra mig ner till det underbara vackra älskvärda göteborg och wendelsberg, med ett grymt härligt gäng.
Och sedan drog man sig vidare ner till västervik på förbundsmöte med NSF en helg, och tog sig en rundtur där med ett härligt gäng människor, och förhandlingar en heldag på söndagen, grymt intressant och väldigt lärorikt, jag saknar det. Och sedan blev jag hemma i cirka en månad och drog mig utomlands till London och fick se en massa platser, äta god mat och umgås med trevliga människor!
Det var mitt år i resor, jag har hunnit med så mycket mer än bara det där. Jag har hunnit höja mina betyg, och få betyg i alla ämnen, jag har hunnit få massor av nya erfarenheter och nya vänner. Många skratt, och många leenden, jag har hunnit åka tåg med massa trevliga människor, hunnit läsa, hunnit med mycket mer än jag förvantat mig. Tårar har rullat ner för mina kinder många gånger. Men tackvare alla underbara människor i min närhet, som färgyller min vardag har dom torkat lika fort igen. Jag har hunnit varit med i många diskussioner, nattliga och på dagtid, hunnit lära mig mycket, och fått veta saker jag aldrig trott att jag skulle lära mig, vuxit som person och varit tjurig. Lärt mig att acceptera mig själv, mer än jag gjort tidigare. Funnit personer som betyder mer för mig än många andra. Haft samtal som fått mig att gråta, men som jag sedan kunnat dra lärdom av. Berättat saker jag aldrig trodde jag skulle.
Känt mig värdelös, men minst lika mycket värdefull! Älskat, och hatat folk. Skickat för mycket sms, och umgåtts med personer jag aldrig träffat förut, gjort av med pengar, och fått underbara sms, som fått mig att växa som person. Och så mycket mer. Jag skulle  kunna fortsätta i flera timmar och detta har tagit mig cirka 3 timmar att skriva pågrund av nyårsafton som drar ut på tiden med mat spel och annat skoj.
Men Tack till alla er som har gjort mitt år så underbart som det har varit! Ett stort tack till er<3<3<3



1.Tjejhelg i Luleå 2.Hotellet i Sällsjö 3.frän sällsjön taget emot sällsjögården. 4.Bydalsfjällen<3 5.(sorry för bilden) Cariina och spruttan på lägerbålet i think. 6. Cariina slingar mitt hår. 7. Ser crazy ut efter jag skkölt ur håret. 8. Ledarmöte i sällsjö, Jag älskar er<33 9. innan avfärd, det där är minnen för livet love you<3 10. Teaterfestival, tollare saknar er <3 11. Nydala med Alaget, mössan<3. 12. Tavelsjö<3 Saknar er<3 13.Adam och Jonna goes vattenkrig! 14. Konfa på Norrbyskär! 15.Lightning Lake, Summercamp, ransberg 27juli-4 augusti, saknar otroligt mycket!!<33 16.Summercamp song<3 17. Saknar er<3 och det ska ni veta, det var dom bästa dagarna i mitt liv, ta mig tillbaka! 18. Österjörns camping, kick off läger. 19. Teaterledarutbildning på Wendelsberg, saknar er alla<3 20. Förbundsmöte i Västervik, Underbar helg<3. 21. Och sist men inte minst London i slutet på november början på december <33 kärlek

Tack för ett underbart år, och jag hoppas ni får ett underbart 2009!!!

saknad!

Nu har vårat besök farit hem, och jag sitter och lyssnar på musik. Ska snart gå och se på film eller något i den stilen typ.
Vill helst inte tänka alls idag, saknar dig så otroligt mycket ska du veta! Och jag menar det verkligen, också vill jag till Sällsjö bara för att jag kan släppa allt annat där och bara kuna få slappna av och kunna göra det jag älskar mest av allt!
Suck, jag längtar verkligen grymt mycket nu alltså<3 Ta mig sådär 2 månadet framåt i tiden gärna nu, eller låt iaf tiden gå fort så jag får fara dit snart<3  Och varje gång jag tänker på det så saknar jag dig ännu mer! Jag behöver dig här, just nu. Jag gör verkligen det, men jag kan inte förklara varför, jag bara behöver dig. Jag behöver dig som lyssnar på mig och ser mig för den jag verkligen är. Jag behöver någon som tycker om mig för den jag är och det jag gör, som verkligen uppskattar mig, och inte klankar ner på allt det jag gör!
Saknar dig<3

Jag saknar dig ;_;

Flumm!!!

Godkväll i världen, hur är det med alla där ute? Okey, jag känner mig lite sådär lagomt flummig just nu och har absolut inget vettigt att göra, så jag skriver väl ett flum inlägg för att fördriva lite tid bara. Och jag har dessutom fruktansvärt ont i huvudet, men jag orkar inte bry mig, har haft ont i huvudet sedan jag kom hem dv s vid strax efter 3 kanskeeller den kanske var halv 4 men det har inte med saken att göra, har iaf haft ont i huvudet länge så!
Jag vill se på film men jag ahr ingen film att se, någon som har ett förslag på någon bra film?
Försökte ladda hem Yes man, men den gick inte att se så den filmen kan bara dö i mina ögon just nu kan jag ju säga.
Sedan har jag mamma mia, men orkar inte se den, började se den igår, men den är seg och jag har redan sett den massa gånger. Jag vill se någon ny film!
Och påtal om det så kommer i taket lyser stjärnorna ut på bio i januari, ett måste att se, så om någon vill gå på bio med mig i Januari så kan ni ju alltid slå en pling!
 Och påtal om det så är det ju snart nyårsafton. känns väl rätt så taggat egentligen, måste komma på något bra nyårslöfte som jag ska hålla den här gången också! Är ju sämst på att hålla nyårslöften om jag får säga det själv också!
Men jag kommer säkerligen på något vettiget.
Och påtal om något helt annat så är det 62 dagar kvar tills Sällsjö, för er som inte känner mig, årets höjdpunkt, börja tagga. Känns as peppat, oket, det är typ sådär 2 månadet kvar, det känns som en evighet, men tiden går fort, hoppas den går lite extra fort dom här 2 månaderna bara för det:D Och känner mer tagg varje gång jag går in på mitt rum och ser mina nya skidglasögon som ligger på mitt skrivbord och bara väntar på att få användas. Så grymt alltså! TAGGA!!
Okey lite flum där jag sa ju det! Låt oss återgå till något mer vettigt som min dag tillexempel.

Drog på stan idag igen, en snabbis in på junis o kolla om Ari var där, okey han var det men eftersom Dana inte hade pratat med honom var det ingen idé att ifrågasätta och starta en diskussion med honom heller så det får vänta!
Men sedan drog jag iaf på gina tricot och köpte mig ett linne som jag funderat på att köpa länge, men nu är det iaf i min ägo och ligger på min säng<3 Tack amanda<3
Annars har jag verkligen inte gjort något ananr faktiskt, bara slöat, som vanligt men ändå liksom.
Men nu har vi fått besök och jag borde gå och försöka vara lite trevlig med dom. Så jag får väl skirva senare om jag orkar alltså.
Btw så såg jag mission impossible 2 igår och ska nog se 3an ikväll, den var faktiskt bättre än jag trodde att den skulle vara. Och självklart hade jag sett den förut, men jag kom inte ihåg något av den men aja, KRAM<33


nytt linne i min ägo<3

Sliten, och less

I need you. Jag behöver dig verkligen, det gör jag verkligen.
Orkar inte mer, det är jobbigt, jag är less, och jag behöver någon som lyssnar på mig, och som orkar med mig.
Suck, allt bara skiter sig för närvarande, och allt bara är jobbigt. Och jag saknar dig C!! Jag behöver dig!
Orkar egentligen inte skriva något heller för den delen, vill helst gå och sova känns det som, men jag orkar inte sova heller för den delen heller. Känner mig as trött och helt sliten i hela kroppen också, men jag vet inte varför:O
Nä, suck, vet inte ens vad ajg ska skriva så jag orkar inte engagera mig i det just nu.

Jag har iaf vart nere på stan idag, skulle kolla om ARi var på junis, vilket han inte avr men. Fick iaf en julklapp av junis. Uik boken "färdväg mot stjärnorna" Tack<3:)
Imrn har jag aif bestämt mig för att jag ska ner, om jag hinner innan allt stänger och köpa mig någon snygg tröja eller ett snyggt linne :D.
Också tycker jag att någon social prick kan träffa mig och vara lite social :]'
Men nu ska jag iaf gå och fika med familjen och typ se någon film kankse (=. KRAMEN<3

Saknar dig, och jag behöver dig verkligen just nu C! Miss u<3

Amanda goes blondie!

Jag är blondie just nu hehe, väldigt blond dessutom, men Amanda orkar inte engagera sig i att ta ett kort just nu för hon är ganska trött och ska gå och fika med sin familj. Men jag är inte jätte blond, mer morotsfärgad känns det som men haha.
Det blev ju som det blev, kanske man ska ta o köpa en till omgong o bli lite mer blond än morot, men då är väll risken att man blir fjortis blond bara för det haha. Men vi får se hur det blir med den saken, just nu får det vara såhär iaf!

Dagen har iaf varit nice :D Gick på Stan med Carro och hennes kompis Max, kollade på kläder och sånt, hittade massa snyggt, men hade bara hunda kr att handla för så jag köpte inget, men jag tror jag ska fara ner imrn och köpa ett linne, men vi får se hur det blir med den saken också.
Ont i halsen har jag fortfarande för den delen också men aja.
Nu ska jag fika, kramen<33

Men där kom det iaf en bild haha XD

Halsont o allmänt seg

Jag har fruktansvärt ont i halsen också fryser jag som bara den alltså.
Jag vill ha strepsils, vilket jag också har men jag vill ha strepsils Citron & örter, kan någon förklara för mig varför den slutat säljas, det är veldigt depp, för den var lätt bäst av alla strepsils liksom. Sist jag åt dom var i Sälljsö 2007, och jag tycker verkligen att dom borde börja sälja dom igen alltså. Okey jag vet vi snackar om en halstablett nu, men ska jag vara ärlig så tyckte jag den fungerade bäst av dom alla! Aja, sånt är livet ibland, man kan inte alltid få som man vill, även om man skulle önska det ibland men.

Dagen idag har varit fruktansvärt seg, och det menar jag verkligen. Jag har verkligen inte gjort något, och jag är fruktansvärt trött om jag får säga det själv. Vi for ut till Djäkneboda och bjöd Lars mamma på mat, det är ungefär allt vi har gjort idag. Jo jag har skruvat ihop min nya datastol också. Men utöver det så har vi inte gjort något annat än att sitta och se på TV typ.
Jag har verkligen inte orkat göra något alls, har varit så fruktansvärt seg hela jag alltså, ja suck.
Imorgon får man väl ta o göra något vettigt ist, jag funderar på om jag ska ta mig en sväng ner på stan, men jag får se om jag orkar det överhuvudtaget men, så seg som jag är just nu känns det verkligen inte som jag skulle orka något alls imorgon, men vi får väl se som sagt.
Men nu blir det att gå o dricka lite glögg och se på nått bra program på TVn om det finns något sånt men aja.
KRAM<3

Saknar Strepsis Citron & Örter<3

Lol

Att blogga från mobileo suger Bokstavligen! Men jag borde sova! Saknar dig<3<3 Det gör jag verkligen:( Jag behöver dig<3 Tack för att du finns<3 Jag saknar och behöver dig just nu<3

julafton:D

God jul igen på er allihopa :D hoppas iaf ni har haft en riktigt bra jul, för det har jag haft:D
Har fått en massa roliga saker som jag önskat mig, guldvärt<3<3 Och jag ahr helt enkelt haft en helt underbar dag i helhet(= Jag hoppas verkligen att ni andra också har haft det(=
 Imorgon blir det ner på stan och hämta cykeln:) Sedan blir det nog bara chill hela dagen faktiskt (=

Min dag har som sagt vart underbar:) Började med att vakna hos farsan vara där till brsohan kommer,sedan fara hem efter ett tag se på kalle och allt det som hör till, för att sedan kommer mormor och morfar och det bblir mat(=.
öpnna paket och sedan sjuktsar vi hem morfar för att sedan spela ett parti TP, gick ju bra jag o mormor vann XD
Och nu sittar man här inne, utan sin nya datastol som för dendelen inte gick att montera ihop, mysko :O men men vi fixar det imrn:D
 julklappar:

  • örhängen
  • halsband med örhängen
  • silversked
  • vinglas
  • pengar
  • hedset
  • kläder
  • nya slalomglasögon
  • palestinasjal
  • datastol
Känns som om jag glömt något :O Men jag vet inte vad, men nu ska ag gå o fika, ha en bra dag imrnKRAM<33

tiden flyter på, ibland lite för fort!

Okey, bara fåtalet minuter kvar tills det är julafton nu, vad gör man? man sitter framför en seg dator med trötta ögon och en ond rygg. Nä usch borde nog sova egentligen, men jag orkar helt ärligt inte ens det.
Jag är less på julen om jag får säga det själv, vist självklart gillar jag julen det gör jag ju verkligen, o vist paketen är kul. Men julen har tappat sin innebörd, julen borde inte handla om att svenska folket ska göra av med FLERA miljoner kronor. Om köp hysteri osv, osv. Vars har den mysiga julstämningen tagit vägen. Har vi helt glömt vad julen egentligen handlar om eller? Julen är inte vad den borde vara säger jag bara. Jaja, vi har ju iaf kvar kalle, lite julstämning det kanske ger ändå:)

Tiden har gått så grymt fort den här terminen och halva 9an har redan flugit bort, och då menar jag verkligen flugit bort, bokstavligen. Nyss började vi känns det som. Bara ett halvår kvar nu sedan har man gått 3 år på tegscentral skola också, vars har tiden tagit vägen? Vad har jag gjort med all min tid. Innerst inne vet jag nog inte om jag själv fattat att jag har gått halva 9an redan, det känns bara så konstigt att säga det. Känns som om man nyss var dom nya sjuorna på skolan som tyckte att allt var så stort och främmande. Nu känns allt litet och man känner till allt  och lite till känns det som.
Det känns som om jag nyss satt i skolbänken i hedlundadungen och jobbade med matten, svenskan o engelskan som man då tyckte var alldeles för lätt, undra vad man då skulle tycka nu?
minns allt så klart egentligen, som det var igår. Jag förstår inte vars tiden har tagit vägen.
Förstå hur många människor jag träffat, hur många långa samtalt och diskussioner vi haft, hur mycket vettigt, o för den delen ovettigt vi kommit fram till under våra samtal jag haft med personer runt om i vårt avlånga land. hur många platser ju hunnit se, och så många nya erfarenheter jag skaffat mig. Så mycket jag lärt mig och tagit till mig.
Så många minnen jag skaffat mig som alltid finns kvar. Så många nya vänner jag skaffat mig, som finns vid min sida.
Så mycket jag växt som person och lärt känna mig själv. Fått se vem jag verkligen vill vara.
haft motgångar men slitit mig igenom dom och lärt av det jag gjort fel. Och så många underbara människor jag fått träffa som gjort mig till den jag är idag, gjort mig till den som skriver det här. Som står vid min sida och stöttar mig!
 Nu när jag tänker tillbaka, så ser jag hur mycket jag egentligen hunnit göra på denna tid på tegscentral, som man kanske inte ser till vardags, men som finns i ens tankar och en trygg plats i ens hjärta. Med minnen som påminner en varje dag, och hur lycklig man verkligen blir av dom. Att veta hur mycket man fått se under sån kort tid, är en underbar känsla. Få veta att folk vill att man ska följa med på saker, och se nya ställen. Och att man varje dag påminns om hur underbart liver verkligen kan vara när man har dom som älskar och bryr sig om en, som hjälper en att finna vägen till sig själv.
Alla platser jag sett, alla minnen jag fått, alla människor jag träffat, dom är i mitt hjärta, i säkert förvar, och dom finns i mina tankar varje dag, och varje sekund. Det är dom som hjälpt mig att bygga den jag är idag. Och dom människor som hjälpt mig att finna vägen till mig själv, finns i mitt hjärta och jag älskar er verkligen(ni vet vilka ni är). Jag ser framemot att få se mer, få träffa fler människor, få ha långa nattliga samtal och diskussioner som man varje gång lär sig något nytt av. Få växa som person och bli den jag vill vara. Få lära av de misstag som begås, och kunna ha nytta av det i framtiden!
 Tack, finns inte mer att säga, tack är det ord som förklarar bäst just nu!

God jul på er allihopa! Hoppas ni får en riktigt bra jul, nu ska jag njuta av hur lycklig jag verkligen är just nu:DPUSS<3


Tired!!!

Amanda är väldigt, väldigt trött just nu håller helt ärligt på att somna, jag fattar inte vad det är, as störande liksom. Fast jag har sovit as mycket både igår och idag. Men men så är det väl ibland antar jag. Kanske jag borde gå och sova fast klockan bara är 9 HM.
 Imorgon blir det hursom Leos lekland med Junis, *tired* lär ju bli kul ändå :D känns ändå rätt taggat faktiskt.
Ska väl fara ner mot stan strax efter 11 så jag hinner dit i tid. Sedan är man väll hemma igen vid 6 halv 7 någon gång skulle jag tro. Orkar inte skriva mer nu, mina ögon sover redan känns det som.  Och jag har ont i exakt hela kroppen, drygt oja.
Blev ett "vara jobbig inlägg" ;P
KRAM<3


Saknar dig, saknar dig, saknar dig<33 Saknar dig jätte mycket, och jag behöver dig!


saknar dig;_;

Amanda saknar C!

Saknar dig just nu, jag behöver dig just nu. Just nu, behöver jag dig här. Behöver någon som lyssnar på mig och som verkligen förstår mig. Någon som finns vid min sida och stöttar mig. Någon som jag kan luta mig mot när tårarna rinner och allt har rasat. Någon som kan sitta ner och bara lyssna, förstå och visa att den finns där för mig!
Någon som tycker om mig för den jag är. Någon som säger att jag är bra, och verkligen menar det.
Någon som vet vad jag menar, och som alltid är där för mig. Någon som alltid ställer upp för mig, och vill mitt eget bästa.
Någon som inte klankar ner på de misstag jag gör utan peppar mig och säger det som jag gör positivt istället.
Som får mig att skratta när jag helst vill gråta. Som finns där, som ser mig, som hör mig, och låter mig vara den jag verkligen är.
Någon som ser hur det egentligen är. Jag behöver inte låtsas, jag behöver inte.
Du ser mig ändå, du hör mig ändå, du lyssnar på mig ändå. Jag slipper känna mig osynlig och dålig.
 Jag saknar dig C<3
O jag menar verkligen det jag säger, du betyder verkligen jätte mycket för mig.
Och jag kan inte beskriva hur skönt det är att slippa känna sig dålig och osynlig. För det slipper jag när du är med.
Hur skönt det är att ha någon som lyssnar på en och finns där och ser en, för så känns det när du är med!
 Saknar dig verkligen C<3
Jag saknar och behöver dig C<3 tack för att du finns!

Jag saknar dig verkligen C, det gör jag, och jag behöver dig<3

Saknar dig<3

saknad

Värt, värt, eller inte.
Saknar gör ont, saknad gör att man går runt med tårar i ögonen dag in och dag ut.
Försöka hålla dom inne, men jag saknar dig ändå lika mycket. Att veta att jag inte kan nå dig, att veta att du vet om det.
Att behöva prata, men inte kunna.
Saknad gör ont, saknad känns som ett stor betong block på bröstet. Saknad, är jobbigt att gå runt med gråten i halsen dag in och dag ut och dag in.
Jag saknar dig redan, och jag vill att du ska veta det<3
Tack för att du finns<3

Miss U<3

Om du bara viste hur mycket du betyder för mig, och om du bara viste hur mycket jag verkligen litar på dig<3
Du är inte som någon annan, du är underbar Och jag älskar dig!
Du betyder så oerhört mycket för mig, så det går inte att beskriva!
 Om du viste hur mycket jag saknar dig mellan gångerna vi träffas. Och bara 5 minuter kan göra väldigt mycket i en persons liv! Bara 5 minuter ibland!
Vill verkligen bara säga TACK FÖR ATT DU FINNS<3


saknar dig<3



Var iaf i skolan idag, våran OTROLIGT långa skoldag var så fruktansvärt ansträngande, eller hur det nu var men ha,ha. Började 1205 och slutade 1315, det var sjukt slappt måste jag säga, men det var ändå värt:)
Så efter det for jag hem och satte mig och bölade framför bildspelen från Norrbyskär och från Sällsjö<3 är faktiskt grymt nöjda med dom<33
Sedan drog jag iaf ner på stan och träffade Cariina, btw tack för presenten:) Sedan möte på junis, giock faktiskt bra:)
Sedan skjutsade Cariina upp mig till Umedalen, var där en stund innan jag drog hem igen haha.
Tack för en underbar dag<33

miss U<3

i Love you!

Sry att jag inte vart så aktiv på bloggen dom senaste dagarna, men igår bråkade jag med Mor, så hon tog bort min användare, men nu har jag som sagt fått tillbaka den. Men nu sitter jag här inne i datarummet, som jag annars brukar tycka är as varmt, och har på mig mjukisbyxor, t-shirt och en tjocktröja men håller ändå på att typ frysa ihjäl känns det som.
Har vart hemma från skolan idag, är typ sjuk men har ändå inte feber, det känns grymt mysko, och världens osta har jag, men jag hoppas iaf att jag mår bättre imrn, då jag ska ner på stan och träffa Cariina o lämna min present till henne.
 Och min skoldag imorgon är fett ovärd, börjar 1205 och slutar 1300 typ, känns ju inte fullt så värt kan jag ju säga, men men så är det innan lovet


Vet du om att du verkligen betyder jätte mycket för mig, och att du får mig att att orka! Du peppar mig och får mig att se saker och ting från den positiva sidan, och inte bara vända på det och se det negativit. Du får mig att vilja och att orka, att inte ge upp och bara lägga mig ner och låte folk stampa och sparka på mig. Du får mig att resa mig upp och sätta stopp för det ist. Du får mig att inte slå på mig själv.
Du lyssnar på mig, och finns för mig när jag verkligen behöver det.
Tack för att du finns & jag älskar dig<3


I love you, i do!<33

Great<3

I mina ögon är det ärligt fortfarande godmorgon alltså! Har ont i hela kroppen och känner mig helt slut. Kom hem vid 20 i 12 igår kväll typ. Kvällen var nice, om jag får säga det själv. Eller egentligen var hela min dag nice faktiskt:)
Träffade jocke på stan vid 1 och shopade lite julklappar så nu är jag fattig, eller ja jo det är jag faktiskt. Var med han till typ3 innan jag tog bussen upp till Umedalen och lämnade min present åt Sarah, var där ett tag innan jag drog mig in till stan och käkade för att sedan fara till Junis och fara ut till Holmsund och bada på Aquarena, var där vid 7 typ, eftersom vi fick börja bada då. Ärligt folk badate inte så mycket i mina ögon, folk åt mest godis och fikade kändes det iaf som.
Simmade lite, och jag blev sugen på att börja simma igen faktiskt! Nä men sedan när man klättrade på deras hinderbana i luft som dom har i vattnet så gjorde man ju illa sig såklart också, gjorde illa knäet, men inget allvarligt det gjorde jävligt ont i början men alltså aja. Sedan fick man ju sån grym huvudvärk påköpet på det också, schyst schyst. Men smsade iaf pappa o frågade om han kunde hämta mig, vilket han också kunde:D Så aja, gjorde iaf mig iordning, och skulle fixa håret, men tror ni att jag har med mig vaxet då eller för det kan jag meddela er att det hade jag inte, och jag var verkligen helt säker på att jag hade det, aja det är jag i ett nötskal, hehe. Nä men sedan hämtade iaf far mig och jag åkte upp till Umedalen igen.
 Såg på mumien 3, och inte för att jag är så insatt i dom filmerna, har skumm sett dom första 2 filmerna men inte direkt så jag minns dom jätte bra men. Jag måste faktiskt säga att jag tyckte att den var riktigt bra :) Tycker nog att ni ska se den, dvs om ni inte redan har sett den dårå.
Men sedan for jag hem när klockan vart typ 2320 så jag var väll hemma vid 20 i 12 eller därikring iaf. Och jag måste säga att jag hade faktiskt en grymt bra dag och en grymt bra kväll :) TACK<33

Idag blir det iaf pepparkaksbak med familjen hos mormor vid 3, så nu väntar jag på att pappa ska komma hem så ska han skjutsa hemmig till mamma så jag hinner göra mig i ordning o duscha och sånt innan jag ska fara till Mormor:)
Lär ju bli några pepparkakor vi bakar, brukar bli rätt många faktiskt:), sedan hur länge dom räcker, det är en annan femma men ändå liksom:), hemma bakade pepparkakor, då är dom helt hemmagjorda också, degen också:) det är så grymt gott:) Men nu orkar jag inte skriva mer faktiskt, skriver nog mer ikv. KRAM<3


Mumien, den var faktiskt bra:)

Slalom<3

Jag är väldigt sugen på att åka slalom nu måste jag säga!! Det känns taggat! Men jag lär ju få vänta ett tag till innan det är dags att dra fram slalompjäxorna och slalomskidorna, men det känns grymt kul att det är vinter, ge mig slalom är allt jag har att säga typ ^_^ Men men.
Kom typ nyss hem ifrån Farmor och Farfar, har  vart hos dom o hälsat godjul o fikat och så! Det var rätt så trevligt.
Men blä så less jag blir att alla klagar på mitt umgänge! KAn någon liksom bara knipa någon gång, det är precis så det känns nu om jag ska vara ärlig. Suck!
 Jag har iaf gjort bort SO provet idag, o det gick väll som det gick kan vi säga det räcker! Men vi får väll se om jag klarade det eller inte, man kan ju alltid hoppas på det bästa somsagt:)
 Idag är jag grymt missnöjd med mitt hår och ångrar mig verkligen! PISS också, men som tur är växer det ju ut. Aja kan nog bero på att jag imorse var SÄMST på att fixa håret och då menar jag verkligen SÄMST med grymt stora bokstäver också för den delen! MEn sånt är livet ibland xP

 Jag är grymt less nu, känns som om jag går runt med en stor klump i halsen dag ut och dag in och den försvinner verkligen aldrig, känner mig som om jag har gråtet i halsen hela tiden och att tårarna skulle kunna komma närsomhelst.
Orkar verkligen inte det här längre, men åh.


 Jag saknar dig, jag saknar dig otroligt mycket! Kan inte beskriva hur mycket du verkligen betyder för mig!
Okey, känner mig barnslig du har inte vart borta länge, men jag saknar dig ändå! Du betyder så oerhört mycket för mig så det finns inte! Tack för att du finns och att orkar lyssna på mig<33 Saknar dig <33

Nä nu ska jag göra något vettigt KRAM<3


Ta mig dit<3333

Julkänsla?

Varför ska det vara så fruktansvärt svårt att gå frisyren att bli normal när man har klippt sig, det är så otroligt snyggt när man kommer hem från frisören och så, men sedan morgonen efter när man ska försöka göra något vettigt utav frisyren så är det klart som fasen att det inte går att göra något av det! Blä, det är rätt jobbigt faktiskt! Men men jag har iaf gjort så gott jag kan med frisyren, har dock inte lyckats så fruktansvärt bra men alltså, det får duga ändå!
 
Har egentligen redan börjat så jag ska skynda mig till skolan nu, har SO prov men jag kan inte ett skit, omprov för den delen också men! Jag sa att jag skulle plugga igår? har jag gjort det? Nä det har jag inte. SUCK med väldigt stora bokstäver alltså! Nej usch!
Sedan har vi möte med syv en i eftermiddag, det känns ju inte heller så taggat om jag får säga det själv faktiskt! nej USCH!
Jobbig dag idag!! och det menar jag men jag ska inte klaga, jag vet. Sedan ska jag typ vara med Denise i eftermiddag som det ser ut nu om det inte kommer något ivägen förstås, men det hoppas jag att det inte gör!

BTW så är det 13 dagar kvar till jul nu, är det någon som har någon julkänsla, för det kan jag meddela er att det har inte jag, inte det minsta för att vara ärlig faktiskt! Men men det kommer väll antar jag. Nu måste jag rappa på och gå till skolan, skriver väll något i eftermiddag eller ikväll antar jag! KRAM<33


Ingen julkänsla alls här inte!

Korthåret!

Ja, ja nu har jag klippt mig också, och jag som verkligen bara hade tänkt toppa håret, men ack nej så blev det ej, lite mer än att bara toppa håret. Eller inte så lite för den delen heller, men nu har man korthåret, och ska jag vara ärlig så känns det faktiskt riktigt skönt! Nu är man av med det tjocka långa håret som egentligen mest bara var ivägen om jag får säga det själv! OCh det menar jag verkligen också! MEn nu lär det ju bli att gå upp lite tidigare på morgonen och styla håret också! Men det är väll sånt man får leva med! jag är ändå nöjd med mitt hår:)
 
Mor har varit och kollat på en lägenhet ikv, tydligen var det inte så fin! Och om jag får säga det själv så tycker jag att vi ska flytta till lägenheten på umedalen, men det är ju jag de. Sedan lär det ju knappast bli så men man lan ju som sagt alltid önska. Och dessutom får mor närmare till jobbet om vi flyttar till umedalen också :). Finns en massa fördelar, men som hon nog helst inte vill se faktiskt! Men, men man får väll se hur det blir. Personligen är jag grymt less på teg faktiskt! Även om jag samtidigt tycker teg men aja, det finns sina skäl till varför jag är grymt less på teg också!



Ny frisyren och korthåre! Kan man ju lätt säga!

KRAM<3

Jag saknar dig<33

Love u!

Goddag där ute i kylan, för inte är det då spec varmt ute kan jag påstå! Nej usch kylan biter i kinderna så fort man går ut känner jag! Men egentligen gör det inte så mycket faktiskt, det är vinter, det är snö och det är snart jul! Hallå, snön har vart kvar länge nu, det känns faktiskt underbart, jaja det kan gärna komma mer snö och så men. Det känns ändå skönt att det ändå är snö kvar! Annars brukar den ju alltid försvinna! Åh vad glad jag blir! Jag vill fara och åka slalom men inte för att jag tror att det finns ngnstans att åka just nu men alltså ändå liksom! Också vill jag köra skoter xD men det lär ju dröja till iaf efter nyår då vi ändå inte kommer kunna ha möjlighet att fara upp till stugen förräns efter nyår, som det ser ut nu iaf.
Men det blir nog bra ändå :)
 Nu ska jag snart fara och klippa mig, får väl se hur det blir av det men :) aja jag hoppas jag att det blir bra :)
Nu måste jag sluta. KRAM<3



scen saga

Hello bah! Nice dag, vart på stan med Jonna typ nästan hela dagen känns det som och jag har haft en helt underbar dag om jag får säga det själv faktiskt! Och jag hittade en massa snygga kläder som man tyvär inte har råd att köpa men, men.
 Jag har vart och kollat på scen saga idag också, det var faktiskt ganska bra :) satt mest nere i logen men alltså det jag såg var faktiskt bra :) JAg vet inte vad jag ska skriva mer nu för egentligen är jag as förbannad samtidigt som jag är jävligt stolt över mig själv.
Nä nu orkar jag inte skriva mer kram<3


TACK<3

Jag vill förklara, men jag finner inte orden som jag ska använda. Jag vill att du ska veta. Men orden räcker inte till!
Du har gjort så otroligt mycket för mig och jag älskar dig!  I mina ögon är du verkligen underbar! Och jag skulle verkligen inte orka utan dig! Du betyder verkligen oerhört mycket för mig och det vet du!
Du betyder mer för mig än vad jag kan förklara! Tack för att du finns<3 Du får mig verkligen att orka!
 Jag vill skriva och förklara, men jag vet inte vad jag ska skriva för att det ska räckatill! Orden är för små! Dom förklarar inte tillräckligt mycket, och jag finner inte dom rätta orden som jag ska använda heller! FInns så mycket jag vill säga, men jag vet inte hur!
 TACK<3


Något som du nog fått mig på rätt spår mot! TACK<3


Ger dig en ros för att visa min tacksamhet mot dig, men det räcker inte!

lite allt möjligt för att jag saknar London!

Jag har suttit och tänkt en del nu på morgonen den 8e December 2008, dels är det 6 dagar sedan jag kom hem från London, det stora, men underbara London där stressen känns men något man vänjer sig vid! Men det känns inte riktigt som om jag återhämtat mig helt och hållet från den resan ännu! Känner mig trött och sjuk, men en sjukdom som aldrig riktigt bryter ut! Och jag kommer på mig själv när jag åker buss att jag blir sur för att dom kör så sakta och att det tar så lång tid att ta sig med buss från ett ställe till ett annat! Jag har börjat vänja mig igen att jag inte behöver vinka på bussen när jag står på busshålplatsen. Och jag blir sur för att dom är så fruktansvärt dåliga på att säga vilket hållplats man är på! Sverige har mycket att lära av England samtidigt som vi har mycket att lära av dom! Och jag saknar verkligen London!
 
Jag saknar att bara kunna gå ner i tunnelbanan och ställa sig på perongen så kommer det ett tåg! Jag saknar att man aldrig behöver vänta på bussen länge utan dom går nästan hela tiden! Jag saknar lättheten att transportera sig från ett ställe till ett annat på kort tid! Jag saknar yoghurten som fanns att köpa på tasco! Jag saknar att kunna gå på starbucks och drica kaffe. Jag saknar snabbheten när man vill få mat! Jag saknar vänligheten som många har!
Det finns så mycket jag saknar med London! Och jag vill verkligen åka tillbaka dit! Jag hann se en bråkdel av allt som jag ville se och göra! Men samtidigt har jag då något att göra om jag skulle åka dit igen!
 På dom få dagarna vi var där han man vänja sig vid mycket! Och man lär sig tempot man måste hålla! Man lär sig att hänga med och läsa av! Och även om trängseln i tunnelbanan kanske var jobbig så saknar jag den ändå!
Och ja jag saknar så mycket med London! Det är verkligen en underbar stad! Och jag vill verkligen åka tillbaka!


Tunnelbane stationen i Brixton!


Centrala londons tube map! Den är enklare att förstå än vad den ser ut att vara faktiskt! Ljusblå linje, victoria line!

slapp dag

Kan inte beskriva med ord. För det finns inga ord som är tillräckliga för att kunna förklara, jag önskar verkligen att jag kunde, kunde förklara. Jag har gjort mitt bästa och jag hoppas att dt duger! Men annars så finns det inga ord. Alla ord i världen skulle inte räcka till för att förklara. Hur mycket jag än skulle vilja så går det bara inte liksom.
 Du betyder verkligen oerhört mycket för mig, och det vet du. Och utan dig skulle jag verkligen inte orka.
Och dt menar jag verkligen. Du får mig verkligen att vilja, och att orka. Du betyder verkligen oerhört mycket för mig!
Tack för att du finns<333


Du betyder verkligen oerhört mycket för mig! och du vet vem du är!


God kväll kanske man ska säga också ja! Jag är grymt trött och vill egentlige gå och sova redan nu, men vem vet man kanske missar något! Nä skämta bara men! Ne klockan är inte ens 9 orkar inte gå och sova än faktiskt!
Dagen i ära har varit grymt slapp, precis som hela helgen faktiskt! Drog ner på stan, men ofc var inget öppet bara för att jag ville att det skulle vara det! Så jag drog upp till Umedalen och var där i några timmar ist, innan jag drog hem för att käka. Det är faktiskt allt jag har gjort idag, och det är faktiskt grymt skönt att inte behöva göra så mycket jämnt har jag upptäckt, det är ganska skönt att bara vara ibland också! Sån var jag inte föut! Men man måste ju slappna av ibland också!:P
Nä men ärligt jag har blivit lite sämmre på att blogga nu känner jag och jag borde verkligen ta tag i bloggandet igen, fast konstigt nog har jag fler besökare nu än vad jag hade när jag bloggade mer. Hm världen är mysko ibland!

Imorgon blir det nog slapp dag det också, skola sedan vet jag faktiskt inte vad jag ska göra! Jag hittar nog alltid på något skulle jag tro! Det lär väll bli stan eller något annat i den stilen kanske! Känns värdare det än att sitta hemma iaf! Sedan får vi väll se vad det blir jag hittar på men något blir det alltid, eller jag hoppas iaf det!
Nä nu ska jag ta och avrunda detta inlägg och sätta mig och se på film! kram<3

Du betyder<3

suck

Nu sitter jag här inne i datarummet igen och är sådär otroligt less på att sitta vid datorn egentligen. Jag vill vara ute ist. Vill göra något, men jag orkar inte. Vill se på filmen men hittade inte filmen som jag ville se, eller jo men det skulle ta jävla 12 timmar att laddahem den, vem har den orken? inte jag iaf.
Vill helst bara sova just nu också. O allt bara skiter sig. USCH! ORKAR inte. Och folk vet bara en bråkdel av vad det egentligen handlar om! ORKAR INTE, jag ORKAR verkligen INTE! Så är det bara!

For upp till Umdalen ikv, var inte där så länge men, en stund, och det räckte. Att bara få komma bart en stund! Kunna släppa allt annat bara ett tag! Det hjälper verkligen. Thx<33

Har bakat en massa idag också! Det blev kletigt men det funkade ^_^ så nu har vi en massa julgodis hemma! det är fint! ok dom står ute på balkongen men ändå liksom, det är snart jul 18 dagar kvar! Och jag önskar mig nästan inget om jag ska vara ärlig!
Eller jo en palestinasjal!! en svart/vit!
Nu ska jag dra! kram<33


Om någon vill köpa en julklapp åt mig kan ni ju köpa en palestinasjal en svart/vit!!

London!

Jag har inte orkat engagera mig i att skriva ett inlägg om london och just för närvarande har jag relativt brottom faktiskt, men jag ska försöka slänga ihop något i all hast innan jag ska hoppa på bussen och åka upp till Umedalen och vara barnvakt åt Anton! Blir fun'!

Okey, nu till London dårå!
Åkte ifrån umeå 1005 med en buss ner till sundsvall för att sedan byta till tåg mot stockholm och sedan tåg till Nyköping. Det hela rullade på ganska bra och vi tog oss fram. Flyget lyfte sedan från skavsta i planerad tid ungefär och vi var framme 2310 lokal tid. Men sedan innan vi fått våra väskor och tagit oss in till london så var klockan rätt mycket. Vi hoppade på en buss för att sedan byta. Det flöt på tills det att vi skulle byta buss. Och vi åkte och åtke och åkte. Och tillslut var vi tvungen att fråga någon, som då sa att det var flera hållplatser tidigare. Så då var det bara av bussen öfr att sedan gå och åka taxi till hotellet. Vi var då inte framme på hotellet förän klockan var 0400 svensk tid. Någ trött efter att ha gått upp hlav 7 morgonen innan. Sedan fick vi rummen, och mitt och Åsas rum var möggligt och sedan byta rum. Och klockan var säker halv 5 svensk tid. Och inte kunde vi då sova på direkten heller för den delen, men tillslut så somnade vi iaf. inte många timmars sömn där inte. Och sedan försöka få liv i Åsa vilket inte visade sig vara det lättaste preics! Men vi tog oss upp tillslut iaf. För att sedan äta frukost i halvvaket tillstånd. Sedan skulle jag då göra mig iordning, då knackar det på dörren och en av hotell recptionisterna säger att vi måste byta rum för det är en familj som har bokat det rummet vi hade då. Och för den delen såg han ut som en läkare också! Men då var det bara att hämta Åsa för att kolla på det nya rummet, jo det var ju ganska fint ändå. Tar nyckeln, går till vårat gammla rum hämtar våra saker och när vi kommer till årat nya rum kommer det ut en kille med vår TV, undrar hur våra miner såg ut då om jag ska vara ärlig. Iaf så skulle han då bara byta TV så vi fick flatscreens, med en massa kanaler på!
Den dagen var rätt seg, vi drog oss in till picadilly och kollade runt där i några timmar och drack charry mocca på starbucks, underbart gott om jag ska vara ärlig faktiskt!
Dagarna rullade på rätt så fort och vi hade det bara trevligt, han göra en massa roliga saker gå på madam tussaudse(stavas dt så) och gå på naturhistoriska museet, och en massa annat också!
Jag hade det verkligen underbart i London och jag vill verkligen åka tillbaka dit fler gånger!
PUSS<333



1. Hamburgaren på donken i brixton! 2-3 picadilly cicus 4. rummet. 5 Bussen påväg in till brixton 6-14 på madam tussaudse(jag vet inte hur det stavas) 15 utsikt från rummet. 16. naturhistoriska museet. 17. påväg till naturhistorska museet. 18-21 på naturhistoriska museet! 22, vid någon gata på picadilly. 23. på hotellet. 24. Bada fotbad med icke fungerande kallvattenkran. 25. Morgonen då vi for hem. 26-28 i nyköping. 29. Hotell foajen!

Det var allt! Nu ska jag baka. KRAM<33

ett inlägg om london kommer imorgon

DEt är allt jag har att säga för just nu pallar inte min axel med att jag sitter vid datorn längre!