Onsdag, can´t stop crying

Nu har jag sett säsongspremiären av Grey´s anatomy, och det programet är ju bara så himla bra. längtar redan till nästa vecka för att se nästa avsnitt. Men damn, jag har missat 3 (!) program av True blood nu, så får jag tid över ska jag se det imorgon. Tror det var till avsnitt 3 jag hade sett, annars hoppas jag att det inte gör något att jag missade 3e avsnittet. Jag har inte så jätte mycket att säga eftersom jag redan uppdaterat för cirka en och en halv timme sedan. Nog för att mitt liv kan vara händelserikt ibland, men någon måtta måste det ki ändå finnas faktiskt. Jag menar det kan inte hända så himla mycket på en och en halv timme om jag ska vara ärlig.

Egentligen vill jag bara skriva av mig, men jag har inte tiden till att göra det. Samtidigt vet jag att det inte skulle vara många som orkade läsa det heller. Så det får helt enkelt bli en annan dag.
Jag tror jag har datakunskapsprov imorgon, det kan ta sig, det kommer gå åt helvete helt ärlig, jag kommer faila totalt för att det egentligen är jätte lätt, men ska försöka plugga in det jag vet att jag inte kan, så när jag kommer till skolan imorgon ska jag sätta mig med datakunskapsboken och läsa igenom typ 80 sidor :S, det lät mycket, men det är det egentligen inte.

Ser framemot morgondagen, även om provet kommer faila totalt! Har sedan, efter datakunskapen Mediekunskap med Kajsa i 2 timmar och 45 minuter. Men jag har inget emot det faktiskt, media är roligt, varför skulle jag annars gå media, hm. Minns dock inte ens vad vi gör på Mediekunskapen, illa!
Sen efter skolan har vi elevrådsmöte, ska bli roligt faktiskt, lite tidsfördriv är aldrig fel faktiskt, och eftersom jag inte har något att göra fram till 1830 imorgon är det lika bra.
Sedan har vi ju Lindigruppen imorgon, efter 2 veckors uppehåll, ser framemot det, verkligen.

Men nu ska jag avsluta detta inlägg med ett klipp, som ni alla säkert redan sett, men jag kan inte sluta gråta när jag ser det, det är så otroligt fint! Beyonce sjunger för en 8årig flicka med leukemi. Det är bara så fint.<3
Så ja, kramen<3


Onsdag, nyfärgat

Nu sitter jag här i mitt rum, och älskar min nya hårfärg, bara älskar. Det blev riktigt bra, jag är verkligen jätte nöjd, och ångrar inte för en sekund att jag gjorde det. Det känns jätte bra, och som vanligt fick jag höra att mitt hår är så fantastiskt tjockt och härligt, ja allt vad det nu var dom sa, men det är inte något ovanligt att jag får höra det. Det sa dom till och med, "ja fast det är väll inget ovanligt att du hör det", nä verkligen inte. Dom tyckte mitt hår var bra iaf, så ja ni ska få en bild. Det dom gjorde sa dom att man kunde inte göra på vilken ljus tjej som helst, utan någon som vågade ha en egen personlighet/stil, lite mer utstickande, jaja hm. Så tog en av dom tag i min axel, och sa "ja och det tror jag den här kunden skulle passa i", jo verkligen, jag är ju så grymt nöjd, det finns inte något att klaga på.
Jag och lisa var där ca 1400, och vi var klar 1700, så det tog ett tag, men det var faktiskt roligt. Så ja.=)

Men något som kanske inte är fullt lika roligt var ju det att Sofie gav oss frånvaro HELA svenska lektionen fast vi var där större delen av lektionen, och gick när det var en kvart kvar, hallå? ska jag få 1 timme och 40 mins frånvaro fast jag bara var borta 15 minuter av dom? Nja, det tycker jag inte direkt, det verkar ju inte riktigt klokt eller hur!?
Fast vet ni vad, det spelar ingen roll för jag blev fin i håret, och är nöjd, det kompenserar det faktiskt.

Sedan när jag kom hem hade mamma köpt en ny lampa åt mig, som var jätte fin, ska nog lägga in en bild på den sen, men nu ska jag lägga in bilder på mitt hår sedan rusa till TVrummet och se på Grey´s Anatomy<3
skriver nog mer sen. Kramen<3

FÖRE

EFTER:
Vänstra sidan
Högra sidan
Uppifrån
Sidan igen.

Sån grym skillnad det blev alltså, jag är så sjukligt nöjd!

Onsdag, jag gillar inte skolans internet på lunchen

Skolans internet laggar väldigt mycket när det är lunch, nu med andra ord, fram till 1300 ca. Det går alltså knappt att göra något den tiden när det är lunch för att det är så segt, fast det är väll sånt man får räkna med faktiskt.
Vi har svenska, om 1 minut, Sofie kommer NU, så jag måste börja avrunda och ska göra svenskan.
Det är 1 timme kvar tills jag och Lisa åker in till stan för att sedan färga håret, vi måste då gå 20 min tidigare än lektionen slutar, och ca 2 timmar innan skoldagen slutar, får 140 min i  frånvaro då, men det får lov att bli så, mamma har ju ine sagt något.
Men nu ska jag ta och sluta, så kramen<3

Onsdag, medieproduktion

Nu är det cirka 4 timmar kvar tills jag och Lisa ska färga håret. Men jag har inte så mycket att säga om det som jag inte redan har sagt faktiskt.
Vi har nyss haft medieproduktion, och vi ska ha matte om 10 minuter. Vi har börjat skriva ett personporträtt om oss själva, som ska täcka ett uppslag, men då ska det även vara bilder men. Det går inte allt för bra för mig, det känns så konstigt att skriva om sig själv, det känns som man framhäver sig själv för att verka så bra som det bara går att bli. Och det är ju inte så tanken är, men det blir så ändå. Jag har börjat i alla fall, och tror att jag har skrivit cirka, 250 ord, så jag har kommit en bit på vägen i alla fall. Men ska nog fortsätta skriva sen. Jag vill ju bli klar så fort som möjligt. Vi ska alltså göra det i Indesign, men det är så svårt att veta hur mycket text som täcker ett uppslag, och då det ska vara med bilder, men jag vet inte vilka bilder jag ska använda, men det är bara att pröva sig fram.

Påtal om färgningen, så har jag ju massa sår i hårbottnen, igen, jag kan inte sluta klösa bort dom heller, men nu har jag kvar sårskorporna på alla utom en, som jag inte vet ur den lossnade, typ när jag borstade håret eller något i den stilen, så jag hoppas att det går bra andå.

Men nu börjar jag om 3 min så jag ska hämta matteboken. Skriver mer sen. Kramen<3

Tisdag, när du ler

När himlen ler sprider sig lugnet inom mig. Men någonstans inom mig finns fortfarande oron som gror, växer och blir större, och tillslut kommer ta över det lugn himlen spridit runt mig.
Men när mina ögon fångas av ditt leende, sprider sig ett lugn inuti mig, du tar ner mig på jorden, men ett stadigt tag. Ditt leende får mig att vilja hitta motivationen till att orka.
Ditt skratt, är som den lugnaste musik som får ett barn att somna, så vackert, så fint, inga bekymmer, allt är lugnt. Din närvaro gör mig trygg, du får mig att känna mig accepterad. Dina ord är mer än bara ord, dom är något som ingen annan förstår.
Ingen, någonsin kommer förstå, inte jag, inte någon annan.
Jag vet hur det kommer sig, men inte du, inte någon annan. Det är så det ska vara, det är det som är tänkt, only time can say. Jag ser upp till dig, du är en förebild för mig. Från idag och framåt, men det är något som ni aldrig kommer förstå. Bara jag. Du är min förebild, den jag ser upp till.

Okey, don´t think this is random, and don´t ask, i will not tell you what it is about.

Sitter här och fryser, ska snart krypa ner i sängen och sova så jag orkar ta mig upp imorgon. Jag måste ju vara pigg imorgon när jag ska färga håret. Det ska bli så kul att se hur det blir. Nu vet jag att ni börjar tycka att jag är tjatig eftersom jag tagit upp det i nästan varje inlägg dom senaste dagarna, men så är det. Var i sånna fall glad att jag ska göra det imorgon, då slipper ni mitt eviga tjat om det.

Egentligen har jag massa saker att säga, men jag orkar inte säga något, för ni hatar när jag skriver långa inlägg. Och påtal om ni, så har jag märkt att läsarantalet har börjat öka nu, men jo jag får fler kommentarer än innan. Men nu måste ni ju faktiskt börja kommentera lite. Jag ska också fixa till bloggen så man ser texten när någon har kommenterat, det är jätte knäppt, för har ändrat det hur mycket som helst men inget händer hur mycket jag än fixar det. Ska ta någon dag när jag engagerar mig i bara bloggar. Emmas blogg går inte så bra. Få jag tid över imrn ska jag göra klart den så hon blir nöjd ;D.

Men nu är det dags att avrunda, antingen lägger jag mig och sover eller så ska jag läsa lite, får se hur mycket jag orkar faktiskt, tar nog på det första.
Fast jag har fastnat i lars winnerbäck, kan inte sluta lyssna, men spotify finns kvar imorgon, så godnatt. Kramen<3


Kan inte sluta, jag gillar dig, det ör bara sanningen. Du kommer aldrig förstå mig,
aldrig någonsin. Det vet jag. Men du är underbar ändå, det kommer du inse,
tiden kommer när du får veta. Only time can say!


Tisdag, DR.house

don´t you care about my feelings.Never mind, you can forget me.

Nu sitter jag här, och väntar på att house ska börja om 10 minuter, ska bli kul. Hinner nog inte blogga något mer efter det, så det här får nog bli sista inlägget för idag faktiskt. Imorgon har vi medieproduktion på morgonen, sedan matte och svenska. Men jag och Lisa sak ju dra där vid 20 över 1 eftersom vi ska dra oss in till stan och färga håret, så ja jag lär ju få ca 2 timmars frånvaro, fy på mig. Men jag har sagt det till mamma, och hon har inte protesterat än så länge. Men jag har bara en lektion som jag har ogiltigfrånvaro, och det var för att jag, den klanten glömt säga till att jag skulle vara hos tandläkaren. Så ja, men kommer ha 3 timmars frånvaro sammanlagt efter imorgon(cirka). Nej jag vill inte skolka, det är därför jag har grym ångest över att göra det imorgon. Men eftersom inte mamma sagt något känns det faktiskt lite bättre.
Men det ska bli grymt roligt att färga håret faktiskt. Blir jag missnöjd så blir jag.

Sedan tror jag att jag ska försöka få tag på Carola, som för den delen har kommit hem från thailand nu. För att fråga om vi skulle ha någon typ "återträff" med vi som ´jobbade på cafét i sommras. Karin säger att vi ska ha det, men inte har Carola pratat med mig nä. Så jag ska försöka prata med henne.
Sedan blir det nog inte så mycket mer, vila kanske så jag håller mig frisk tills på fredag i alla fall.

Men nä nu börjar house, kramen<3 Kastar in ett inlägg sen för har börjat skriva på det redan.


Tisdag, hm, don´t know what to say

Så, nu har jag slutat, eller ja det är ju för den delen en stund sedan jag slutade, vi fick sluta tidigare, inte för att jag blev så väldigt glad för det men aja, ska ju ha möte om cirka 40 minuter, så jag sitter kvar på skolan, har än så länge sällskap av Malin, så då blev det ju inte fullt lika tråkigt.
Har haft medieproduktion, med Kajsa, som jag skrev i förra inlägget. Vi gick igenom vad vi ska ha på provet som är nästa vecka. Känns så grymt skönt att veta på ett ungefär vad som kommer. Men jag tror någon tror ena av mitt häfte så jag har halva genomgången borta, där jag hade gjort mina anteckningar, men som tur är finns det ju på schoolsoft, eller åtminstonde skulle Kajsa lägga in det efter lektionen, så då gör hon nog det snart.
Vi ska ha prov på dagstidningar, tror det kommer bli ganska lätt faktiskt. Vi har ju jobbat med tidningar i några veckor nu, så det vore ju illa om jag inte kunde det känner jag. Men jag ska dra hem powerpointen när Kajsa lagt upp den, så då ska jag försöka fixa lite anteckningar på den också, sedan är provet nästa vecka, men det är ju ett tag kvar dit faktiskt.

Jag var faktiskt med på idrotten idag, jag är faktiskt stolt över mig själv. Även om jag inte var med hela lektionen, utan bara en stund så känner jag mig faktiskt duktig, jag har ju faktiskt inte varit med på idrotten på jätte länge.
Vi spelade innebandy, och annika tyckte att jag hade "blick för spelet" eller något i den stilen, och hon tyckte att jag var duktig *L*. Hon blev i alla fall positivt överasskad. Jag överasskade ju faktiskt mig själv också. Det var faktiskt roligt. Nog för att jag gjorde något med min svanskota, som redan var ond sedan tidigare, fast den varit bra kanske 1-1½ vecka nu, men nu blev den helt wierd. Så jag har knappt kunnat gå efter idrotten, men det går säkert över någon gång.
Jag är nöjd att jag var med, och det är de viktigaste tycker jag, sedan lite smärta är sånt man får räkna med ibland faktiskt. Jag lär märka om det var en dum idé att vara med på idrotten imorgon eftersom jag tror att jag har en förkylning i kroppen, och man ska inte anstränga sig då, för risken att man blir sjukare är större. SÅ blir jag sjuk så blir jag. Men måste vara frisk imorgon och på torsdag. Egentligen Fredag också eftersom vi har Matteprov då.
 Påtal om matteprov så kanske jag borde ta hem matteboken och kolla igenom det vi ska ha på provet så jag inte failar på det, det skulle ju inte vara så roligt, så det blir plugg...

Nu är det bara 20 minuter (ca)kvar tills mötet börjar, skönt. Inte för att jag tror att det kommer ta så lång tid, eftersom jag i alla fall inte har något att säga, inte vad jag känner just nu. Jag tycker ju att det går bra i skolan, mycket bättre än vad jag någonsin hade trott att det skulle gå. Men dom andra har säkert något att säga, vuxna har alltid massa saker att säga.
Efter det blir det hem, hem hem. Så skönt faktiskt, är rätt less. Imorgon har vi ju lång dag, men jag och lisa ska ju fara och färga håret, så vi lär få ogiltigfrånvaro, men det är knappt en lektion så ja. Men jag ska nog prata med Tina imorgon tror jag, inte för att jag kommer få giltigfrånvaro för det, men så att hon vet vars ajg tar vägen.
 Vi ska vara på Wow strax innan 1400 imorgon, så kameran följer med, så får ni se någon bild på hur det blev sen. Hoppas det blir bra. Fast tänk om det kommer se jätte hemskt ut. Aja man kan ju alltid färga om det sen om det skulle vara så.

Aja, nu ska jag ta och avrunda detta inlägg, men jag avrundar det med ett klipp som är från SVT västerbotten, som jag tycker att ni ska kolla på. Ni kan börja kolla från 04:05. Det är nämligen min Mediekunskapslärare Kajsa som är med. Det känns att hon har jobbat på TV kan jag säga. Så varsegoda, enjoy.
Kramen<3


Mediekunskap

Sitter här och väntar på att Mediekunskapen ska börja, som antagligen börjar om några sekunder, typ.
Vet inte alls vad vi ska göra, men det är sista lektionen, så mycket vet jag i alla fall. Inte för att jag ska fara hem sen men. Vi har mtöe med rektorn halv 4, känns rätt drygt att sitta på skolan i 50 minuter, det suger. Så ska nog blogga mer då, eftersom kajsa redan är här. Så jag tar och avrundar detta inlägg nu. För jag vill inte missa något faktiskt. shit vilket kort inlägg det blev, men det spelar ingen roll. Kramen<3

Måndag, Happiness<3

Hallu, sitter här och lyssnar på musik, och allmänt njuter av lugnet som sprider sig utan för mitt fönster. Det är jätte mysigt att datorn mot fönstret, så man kan se ut. Dock skulle jag önska att jag hade den mot det andra fönstret, för då skulle jag ha utsikt mot sjön. och det är jätte vackert när solen går ner.
Nu tappade jag bort mig själv totalt. Och insåg att jag lovat att skriva om helgen också, så det kommer längre ner i inlägget.

Jag hade egentligen inte tänkt åkta till skolan idag, känner mig inte allt för pigg idag, känner mig slö, ont i kroppen, halsont, ja ni vet alla dom där förkylningstecknen och jag orkar verkligen inte bli sjuk nu. Det känns bara jobbigt och drygt att jag skulle bli sjuk nu. Den här veckan är så fin egentligen. Onsdag, färga håret med
Lisa, vi anmälde oss ju till att vara färgmodeller på WOW, så på onsdag färgar jag håret till okänd färg, ska bli kul och jag längtar faktiskt. Hoppas det inte blir någon helkonstig färg bara, men det kommer säkert bli asbra. Sedan på Torsdag har vi lindigrupp igen, längtar faktiskt till det med, verkligen. Torsdagarna är den dag som jag alltid ser framemot, och som jag verkligen vet kommer bli veckans höjdpunkt(om det nu inte händer något speciellt alltså). Men nu har vi haft ett uppehåll på 2 veckor eftersom Carola har varit i Thailand på bröllopsresa, och Emma är i Tanzania, inte så stor idé att ha gruppen om 2 är borta. Men nu har iaf Carola kommit tillbaka, så det ska bli roligt att träffa henne, och för den delen alla andra också såklart.
Så veckan är fin, och jag vill verkligen inte missa den för att jag är sjuk, men det skulle verkligen vara typiskt mig.

DAgen har varit fin, den med. Började med Mediekunskap, och vi försökte, lite, inte mycket känndes det som, att få kalrt våran tidning, som vi sedan skulle redovisa på eftermiddagen. Hade svenska skrev nyhetsartikel och sedan delade vi in os i nå konstiga debattgrupper och viska debattera inför klassen, vi är 3 st i min grupp och vi ska debattera om julafton, hallå :S
Sedan hade vi Medieproduktion och vi fick några minuter på oss att fixa det sista till tidningarna, sedan redovisade alla. Haha, våran blev lite fail, men inget som inte kan fixas till, så det ska vi nog kanske försöka göra innan vi ska trycka den. Ja, det tog ju sådär hela lektionen att göra det, sedan hade vi Mentorstid, inte för att vi direkt gjorde något men aja, slutade sedan iaf. Hade sprängande huvudvärk så åkte hem, orkade inget, orkade därmed inte kören. Kan säga till alla er att jag somnade i bilen påväg hem, för att jag hade ont i huvudet och var trött.

BTW Tack för att du fyllde på min mobil Pappa.



Your glance make me stiff. Your voice makes me calm and happy. When i look at you i feel filled whit happiness.
Your smile makes me safe.Everything feels so much better when you are present.

Orkar inte helgen nu heller, det är drygt och jag ska äta äppelkaka snart, det luktar gudomligt gott här faktiskt. Så jag hoppas den är god =D. Och jag tror dessutom jag ska ta det i ett eget inlägg eftersom detta inlägg redan är nog långt som det är, och jag vet att ni inte tycker om långa inlägg.
Så om ni står ut med att vänta kommer det nog antingen idag eller imorgon, efter idrotten eftersom vi har idrott det första vi har på morgonen.
Men nu ska jag avrunda detta inlägg. Ska bara finna en bild jag kan ladda in<3 Kramen<3


Happiness<3


Medieproduktion

Okey, nu har  jag 8 minuter på mig att blogga, fixa in bilderna och börja ladda in bilder på bilddagboken också.
Ska skriva om helgen senare, för det hinner jag inte på den här tiden kan jag lova.
Men det kommer några bilder från Pride nu, det kommer komma fler bilder på bilddagboken, det är enklare att ladda in bilder där. Men jag bjuder på dom ändå. och som sagt så har jag © på ALLA mina bilder, acceptera det, vill ni ha någon av bilderna få ni fråga först. Men jag ska börja med att säga att dom flesta av dessa foton är tagna av FIA, men med min kamera, så ni vet att det är hon som tagit en del av bilderna.

Vi har snart Medieproduktion, vi ska nog redovisa tidningarna, eller vi ska det. Så vi får väll se hur det går, men det ska nog gå bra hoppas jag. Sedna slutar vi vid 3, får se om jag orkar göra något då eller om det blir att dra hem direkt. Men nä nu börjar vi om 3 min så ni får 1 bild resten sen. Kramen<3


Svenska

Sitter på skolan nu, ska snart börja svenskan sen har vi lunch. Vet dock inte ens varför jag är på skolan eftersom jag egentligen hade tänkt vara hemma idag, mår inte allt för bra efter helgen. Men sånt är livet, man får leva med det. Jag hoppas bara itne att jag blir sjuk, det orkar jag verkligen inte faktiskt.

Jag börjar när som helst, vet inte vad vi ska göra, eller jo vi ska nog skriva en nyhetsartikel tror jag, men är inte säker. Sen har vi Medieproduktion, då ska vi typ redovisa tidningarna, men är inte säker på det heller faktsikt.
Jag vet inte hur det går för dom att redigera den klart heller.
Men jag tror att det går bra, hoppas i alla fall.
Nä nu börjar jag, bye<3 Kramen

Pride

Sorry att jag inte bloggat något i helgen, eller har jag det, jag vet inte och orkar inte kolla, har ingen ork, ska gå och sova när som helst, min kropp mår inte som jag vill att den ska göra, och ännu mindre som den borde göra. Fast det är så det ska vara efter ett UNFläger, helt underbert, även om man vill vara pigg såklart. Jag har inte orkat blogga tidigare idag pga trötthet osv, inte heller igår efter PRIDE.
 Jag åkte hem tidigare från Lägret/utbildningen idag för att jag inte orkade något, min hjärna kändes som gröt och jag hade 0 konsentration.

Som sagt var jag på UNF läger i helgen, men jag fotade knappt, ska tigga bilder av andra. Men jag hade lovad Diza att jag skulle på Pride i lördags, det slutade med att väldigt många av oss på lägret gick tillsammans på Pride, nice ;D. Sedan körde vi Fotleken<3(körde den senare på kvällen mitt på apberget också), riktigt kul.
Vi var på Fortet och vi i ledarlaget fick 925 poäng, 2a på dagens toplista i lördags, vi äger!
Skriver mer om helgen imorgon om jag orkar, då kommer det även mer bilder från Pride eftersom jag nästan bara fotade då, så kramen<3


Damn why, vad ska jag säga?









Pride


Skype

För alla intreserade har jag skaffa skype nu! Och jag ska sova, så detta blir ett mer twitterligt inlägg än ett blogginlägg. Eller kanske inte men mamma stänger internet snart och vill hinna blogga innan det. så jag säger godnatt nu med löftet om ett nytt inlägg imorgon. Kramen<3

Längtar tills imorgon<3

Onsdag, don´t care about what you say

Tjabba tjena mittbena, eller något i den stilen i alla fall så ja. Jag sitter här och fryser för er som undrar, ska ta mig en kopp thé senare ikväll, och möjligtvis en macka, vi har köpt nöt och russin bröd, grovt, det är riktigt gott faktiskt. Jag är inte den personen som har tyckt om grovt bröd förut, men nu har jag faktiskt börjat göra det, och det är ju bra :D
Min mamma total dissar mig nu faktiskt, vi skulle så tv, så jag gick och satte mig här med datorn. Tror ni hon kommer, när utan hon sätter sig och pratar i telefon. Men aja, jag har roat mig med att hitta bilder på thé sorter som jag gillar, vilket liv man har egentligen...

Som jag sa tidigare idag så hade vi absolut inget att göra, och jag roade nästan hela min mediekunskapslektion åt att markera EN bild i photoshop, nu tror ni säkert att jag är värsta nooben på Photoshop, för det är jag verkligen inte. Det var bara det att bilden var otroligt svårmarkerad, och jag var hur nära som helst på att ge upp men se nä det gjorde jag inte, jag är rätt tjurig av mig för er som inte vet det alltså..

Jag och mamma var i alla fall på banken idag också, ska ficka ett sånt visa ung till mig. Får ett gratis IDkort på köpet, nice. Så det ska bli att fixa det nu. Kommer bli jätte bra hoppas jag.
Sedan åkte vi och handla, fick en yoghurt, det behövdes verkligen med tanke på den inte allt för goda lunch som vi fick idag. Fast jag, Lisa, Malin och Rebecka delade på en pizza, men ändå.
Jag käkade en sådan frys pizza till middag. Den var faktiskt ritkigt god om jag ska var ärlig.

Imorgon är det tydligen Lan på skolan också, inte för att jag vet om jag ska dit men det skulle faktiskt vara roligt att fara dit en liten stund, men vi får se. Lägret ju börjar faktiskt trotsallt imorgon, så jag måste ju som vara där också, och jag kan ju faktiskt inte klona mig. Men aja, nu ska jag avrunda och fika. Så kramen<3


Mitt fika igår men cashew nötterna var inte så goda som jag hoppats på


Media

Sitter och har Mediekunskap nu, men jag är färdig, så har inte ett skit att göra, egentligen ska vil plugga till provet som vi ska ha, men ska jag vara rälig så orkar jag inte gå ut till skåpet och hämta mediekunskapboken, så det får bli nästa vecka jag pluggar, just nu vill jag bara. Jag har fixat lite med en bild i photoshop, som tagit 100 år att markera, ska klippa ut den, så innan jag gör något annat efter jag skrivit klart det här ska jag klippa ut den, skulle jag glömma det har jag förstört hela min dag, för ni förstår verkligen inte hur mycket pillergöra det har varit med att markera den. Lovar att jag suttit i 1 timmer och bara markerat det, och det är verkligen ett löfte. Har nästan börjat se suddigt för att jag suttit och kollat så nära på skärmen, detta bara för att jag ville att det skulle bli rätt. Men jag kan inte ens med bästa vilja påstå att jag är nöjd med resultatet. Fast då kan jag väll glädja mig med att jag inte direkt valde den bild som var enklast att markera heller, mycket små detaljer och det kan bli rätt jobbigt.

Nu är det bara 35 minuter(ca) kvar tills vi slutar för idag, så grymt skönt, särskilt med tanke på att vi inte har gjort något alls idag. Jo jag har faktiskt skrivit klart texterna och mailat det till connor, Jesper och Tina så Jesper har nog börjat lägga in allt på Indesign nu eftersom det ska vara klart på måndag, har typ redovisning på tisdag, eller något i den stilen. Men aja.
Nu fick vi typ sluta faktiskt. Så bye bye. Skriver kanske mer sen. Kramen<3


Faila

Hallåå sitter på skolan nu och har inte ett skit att göra, vi har datakunskap, skulle göra prov men eftersom våran lärare inte är här utan vi har vikarie så har vi inte prov utan via ska göra typ samma sak som förra veckan, fail. Så vi ahr typ spammat Apberget chatten, så jag, Lisa och Teo blev blockad på chatten tills på söndag, fail. Inte för att jag är speciellt brydd faktiskt. Vi ska snart samlas och avsluta denna lektion och ha lunch. Efter det har vi Mediekunskap, har dock inget att göra där heller, eller jo faktiskt, men det rä jag snart klar med. Så vi har insett att det har kommer vara en ganska ovärd dag, elelr ja det är en ovärd dag. Men thats life.
Snart fredag, <3 ska bli grymt roligt i helgen faktiskt. Taggar verkligen  ska bli roligt att träffa alla er människor igen. Ska typ också på fortet på lördag, kommer bli grymt roligt. Jag har varit där 3 -4 gånger men har aldrig betalat själv, så det känns bra =)
 Ska hem och packa nå saker efter skolan, sen ska jag nog sätta mig och se på film tror jag, kanske en powernap eller något, känner mig sjukligt trött om jag ska vara ärlig. Fattar inte varför jag är så sjukt trött heller, för jag somnade halv 11 men var förbannat trött. Sova inatt, kommer vara sjukt död efter helgen så jag kommer inte orka något om jag inte sover ordentligt i helgen.
 Men aja, nu ska jag avrunda, kramen<3


Onsdag, so damn tired i can´t even read

Det är bara sjukt hur trött jag är just nu faktiskt, har verkligen ingen ork alls om jag ska vara ärlig, det mesta känns bara jobbigt, fast jag vet att det beror på att jag är trött. Jag ska nog ta mig en kopp thé, lite nötter och sedan krypa ner under en varm och skön filt så jag får ltie värme. Jag skulle kunna lägga mig i badet, men jag skulle somna pga att det skulle bli så varmt, det skulle inte vara så väldigt stabilt måste jag säga.
Jag har inget mer att säga än att imorgon har jag datakunskapsprov, hm sucks, men det kommer nog gå bra hoppas jag ;D
Sedan blir det nog hem, hem hem. Ska hem och hämta en linjal hursomhelst, som jag glömt dom senaste veckorna haha, jag är rätt så klantig, jag vet men det hade inte med saken att göra ändå.

Juste, det är snart helg, hur underbart är inte det liksom, taggare sjukt mycket på helgen måste jag säga. Det kommer bli riktigt nice=) Massa roligt folk som man inte träffat på hur länge som helst känns det som. Hanna har jag tex inte träffat på 1 år och hmja länge i alla fall... Det sk bli roligt att träffa henne igen faktiskt =)
Sedan får jag ju träffa Lollo  också =) Måste tömma kameran så jag kan ta nå bilder eftersom mitt 4GBs minneskort är sågott som fullt så jag kan typ ta 20 bilder, grattis att jag klarar mig på det i 3 dagar, inte en chans.
Men nä nu ska jag avrunda och göra thé  och nötter, så kramen<3


En till bild från i fredags, med jag som fotograf.


Tisdag, So far, so fun.

Sitter och ser på systrar i jeans, men ska snart avrunda, packa ihop datorn och gå och lägga mig faktiskt.
JAg har påtal om något helt annat sår i gomen, ni vet så som man har när man ätit massot av sura godiar, precis som jag har gjort, så jag får ju skylla mig själv kan man säga faktiskt. Aja.
 
Efter skolan idag så drog i alla fall jag, Teo, Malin, Lisa och någon jag inte kommer ihåg namnet på (jocke kanske) till stan, och bildade ett gäng som Lisa sa haha. vi gick på hemma kväll och köpte glass, eftersom det var 50% på alla glassar haha. Aja. Sedan i regnvädret gick vi och köpte en mus, eller jocke gjorde aja.
Jag och Lisa bestämda oss för att skriva upp oss och vara hårmodeller nästa onsdag. Så vi får väll se om man kommer hem nästa onsdag och ser ut som, ja jag vet inte vad i håret haha. Aja.
Imorgon onsdag, vad händer, jo absolut nothing, sjukt tråkigt om jag ska vara ärlig, men jag kommer säkert på något att göra.
Haha, juste, jag skulle åka hem idag vid 20 i 5, var helt säker på att mitt busskort funkade, men nä, det var typ 2 min efter övergången, jag blev nådligt sur kan jag säga.

Och på Torsdag, åker Julia och Alexandro till stockholm, över dagen i skolarbete, och dom fick biljetter av något flygbolag, men dom ska göra repotage, kan inte ens med bästa vilja säga att jag är avis på dom faktiskt. Men det är väl samtidigt roligt för dom faktiskt. Men jag vet inte om jag skulle tycka att det var så roligt att spendera 6 timmar på arlanda bara för att.

Nä time to sleep, ska börja blogga mer nu, har inte haft orken, har varit så otroligt trött dom senaste dagarna, vet inte varför, men igår somnade jag kvar över 10, grymt skönt måste jag säga=)
Bjuder på en bild från dagen, (förlåt Lisa att jag snodde bilden).


Ser ni jag är alldeles suddig ;S hm


Hello sunshine

Hallu, sorry att jag inte Bloggat dom senaste dagarna, men har inte hunnit faktiskt, och när jag tänkt att jag skulle göra det har det kommit upp något annat istället.
Men nu kastar jag in ett inlägg innan min bror är klar och vi ska åka ner till Lottas på stan. Sedan efter jag vart där bär det tillbaka till pappa, är ju hos han i helgen, och då blir det nog ett mer seriöst inlägg än detta. som inte alls kommer bli så långt, men så är det när man inte har någon planering alls.

Vi tog skolfoto i fredags, och vi blev väl småtaggade på att fota så vi lånade en kamera och gick till studion och fotade lite, det kommer mer bilder, men dom är på skoldatorn och eftersom jag är hemma så har jag bara dom jag lade ut på BDB, så jag laddar upp ett smakprov så kommer det mer sen förhoppningsvis =)

BTW så är det bananjakt på apberget, och det går inte spec bra eftersom Apberget segar sönder hela tiden och det tar 100 år att ladda en sida, det är nog ett tecken på att jag ska sluta använda apberget tror jag, det känns som det. Frågan är bara om jag ska lyssna på det eller om jag ska total skita i det.
MEn nu är bror snart klar så Bye, Kramen<3

Häggen, (sandra eller malin)Jag,(sandra eller Malin), Tina och Malin O


Wierd

Hellu, har inte varit så pepp på att blogga idag faktiskt.  Min mor befinner sig just nu på min skola på föräldra möte och jag befinner mig hos Tim i bågenhuset, högst upp, sjuk utsikt, man aja nog om det faktiskt.
Så well vad har hänt idag dårå, inte så mycket med andra ord. Har haft medieproduktion, matte, svenska och Estetiskverksamhet och ja jag har sjukt tråkigt, vi somnade typ på estetiskaverksamheten idag, så det var inte så roligt med andra ord.
Jag ahr egentligen inget att säga idag faktiskt, eller ja inte så mycket i alla fall- Nu sitter dom i alla fall och spelar stepmania. Eller ja nu har vi varit och hadnlat, typ chokladfingrar, choklad, mackor och mjukost haha. Snart börjar i alla fall IDOL som är från Umeå idag, men  kan inte se det nu, så jag får se det när jag kommer hem ikväll eller något i den stilen, men.
Har fortfarande inget att säga faktiskt, så jag känner att det är bara blir mer och mer oseriöst inlägg. Så jag ska ta och avrunda nu. Har itne så mycket batteri kvar heller så
 
Skriver mer imrn, kramen<3

Tisdag

Hello, har inte orkat engagera mig i bloggen idag faktiskt. Men man måste ju inte engagera sig i allt hela tideb, har gjort massa annat idag också faktiskt. Har varit med Carro idag, var länge sedan jag var med henne så det var kul :). Ska börja fixa hennes bloggdesign när jag är klar med Emmas eftersom jag lovat henne före jag lovade Carro. Men men, så, men jag har börjat med emmas, så det är ju en början, dock går det inte allt eftersom jag inte kan med det photoshop jag har nu, men aja, jag lär mig väl anatar jag.
Imorgon har vi Medieproduktion på morgonen ska bli roligt, eller om vi bara har teori kanske det inte är så kul men aja. Vi har ju börjat med våra redaktioner nu och ja det är faktiskt roligt måste jag säga, även om jag inte är så mycket för att skriva nyhetsartiklar och sånt, men de måste göras även det också. Men jag lär mig så det lär ju bli roligare med tiden hoppas jag faktiskt. Jag har inte så mycket att säga just nu faktiskt känner jag och det känns som det mest bara blir en massa tomma ord. Men jag ogillar när jag inte har något att skriva så det inte blir något intressant, eller ja mer intressant än det här i alla fall haha. Men aja.

Jag var även en sväng på stan med Rebecka och Teo efter skolan innan Emma och Carro kom. Nä nu ska jag verkligen stänga. Kramen<3 skriver imrn.
Påtal om något helt annat, detär True blood imorgon ocks´är Idol från Umeå

**** ***** Du är fin, väldigt väldigt väldigt fin<3 Hope you know that.


So tired

Bilder kan säga mer än tusen ord, ja idag känns det verkligen så måste jag säga faktiskt, jag kan inte bestämma mig för om det är en bra dag idag eller om det bara är en sådan där dag när jag känner mig allmänt nere. Men det är färre sånna dagar, och för varje dag som går känns dom som dom blir färre och färre, det gör mig glad, jag har äntligen fått en nystart, det gör mig glad. Jag trivs, jag mår bra, jag har roligt, och ser framemot att få gå till skolan. Det har verkligen blivit något roligt istället för en plåga som det var ett tag på högstadiet.
Men detta beror då på att jag måste hamnat i den härligaste klassen ever liksom. Så underbart, verkligen. Eller ja nu kan kalla oss för nördarna, eller vad säger du Lisa ;P

Påtal om något helt annat har mitt besökarantal börjat gå upp nu, men vars är alla kommentarer, kommentera tack, okey nu tror ni jag har fler hundra, men ca 10 om dagen, men hallå, jag skriver fortfarande bara för min egen skull liksom, inte för att jag förväntar mig att någon ska läsa det alltså.
MEn nu ska jag avrunda och faktiskt sova i tid för en ¨gångskull. Haha, Kramen<3


Medieproduktion

Sitter och jobbar med InDesign CS3 just nu, men börjar ha sjukt ont i huvudet efter att ha suttit vid datorn hela dagen, jag känner att det in är så nyttigt, känns som jag börjar se suddigt, fast jag vet att det bara beror på att jag suttit här hela dagen, så ja jag får väll skylla mig själv, Tina tycker vi ska ta en rast nu, men jag orkar verkligen inte, vi slutar för den delen om 45 minuter så då blir det att åka hem och ta en powernap tror jag, skulle verkligen behövas i alla fall, vila ögonen en stund. Ska nog inte sitta vid datorn så mycket ikväll, mitt huvuvd skulle behöva vila tror jag.

InDesign är faktiskt ganska roligt måste jag säga, man lär sig i alla fall väldigt mycket, och det är ganska coolt faktiskt måste jag säga. Vi har hållt på med det hela lektionen, dvs från ca halv 1. Och ja vi har ju som sagt suttit vid datorn sedan i morse med uppehåll för Lunchen typ, det känns inte som det skulle vara så hälsosamt. Men nu tror jag faktiskt att vi börjar snart, men vi verkar inte ha någon lärare här inne så ja. Men jag ska nog ta och avrunda detta inlägg och fortsätta med det jag ska göra istället, så jag kanske, men bara kanske skriver senare idag.
Och på tal om något helt annat så är det verkligen bara skit på TVn ikväll så det får väll bli att se klart Döda poeters sällskap kanske, eller så hittar jag någon annan film att se.
Men men Kramen<3

Nördar

Så nu sitter jag på skolan, och Jag, Lisa, Tina och Rebecka sitter med varsin dator och nördar oss, fast det är ju för den delen inte något ovanligt att vi nördar oss heller. Nu kom Sandra och Malin också. MEn åter till nördandet, vi sitter och nördar oss 24/7 känns det som, vi gör med andra ord det vi är bäst på. Vi har inte så mycket liv alltså. Tragiskt men sant, eller ja. Om det nu var så tragiskt vet jag inte, men vi är nördar i alla fall.
Vi börjar om 14 minuter med mediekunskap. Sedan har vi svenska tror jag, men jag orkar inte kolla just nu faktiskt. Ikväll blir det kören, vid 5 och efter det hem, hem hem. Blir nog att sova tidigt ikväll, är sjukligt trött idag faktiskt. Men nu ska jag ta och avrunda vi börjar om 9 min. KRamen<3


Så här nördiga är vi!


Snabbt som tusan

Hinner knappt blogg, mamma stänger internet om sådär 7 min atm 23:23 så jaa, jag får snabbt som tusan kasta in ett inlägg till att söta folk där ute och meddela er att det kommer ett vettigare inlägg imorgon när jag sitter på frukosten i skolan så ja.  Orkar inte skriva så mycket om helgen och så just nu, det kommer imorgon vettu.
Men kan berätta en fin sak, Jocke, har flyttat hem igen<3 Puss, det gillar vi, måste vara med dig snart Jocke<3

Så ja, det var ungefär allt jag orkar skriva just nu eftersom mamma stänger snart. Ska sätta mig och se The L word då. Men först ska jag kolla lite bloggar som jag följer på bloglovin + timey så Kramen<3

Fredag<3

Orkar egentligen, ska se the L word snart, ska bara puffa till kuddarna så det blir skönt att ligga i sängen och se. Risken finns dock att jag somnar, vilket då inte skull vara allt för bra, men aja thatslife, får se till att inte somna helt enkelt, ska väll kanske bara se ett avsnitt eller så, nå mer orkar jag nog inte, så det lär nog bli sängen ganska snart(nog för att jag redan ligger i sängen men) efter jag sett det.

Jag har förresten varit på bio ikv och sett The ugly truth, den var riktigt bra faktiskt, och ni borde se den om ni vill få er ett gott skratt, för den var verklig riktigt rolig. Ska skriva mer om den imorgon kanske. Men nu är det bäst att jag börjar se The L word om jag ska orka se ens ett avsnitt ikväll haha. så godnatt. Kramen<3

Stan

Hellu, sitter just nu utanför max med massa trevliga folk från skolan. Och alla utoom 2 sitter med sina datorer, så om ni ser/ har sett 4/5 som satt utanför max på stan så var det vi, det är ganska roligt all se folks miner när dom går förbi. Haha, ska snart dra mig mot teg och hämta liter DVDfilmer som jag kan se på datorn ikväll efter jag har varit på kyrkan.
 Ska kolla när bussen går sen också hoppas jag att jag får skjuts in tilll stan efter Lindigruppen, men jag hoppas att Carola kan skjutsa mig.
Nej nu är det bäst jag kollar bussen så jag hinner hem och hämta några DVDfilmer, så jag skriver kanske mer sen. KRamen<3

Torsdag

Atja, nu sitter jag på skolan och väntar på att lektionen ska börja(datakunskap), det känns inte så otroligt taggat, när vi hörde vad vi typ skulle få göra, men man får väll göra det bästa av det i alla fall.
Efter lunch har vi i alla fall frilufsdag, hela klassen valde promenad(eller inte riktigt hela klassen, men nästan, kanske inte var så oväntat).  Och efter det slutar vi, så det blir skönt, hoppas på att sluta tidigare än vi gör i vanliga fall.
Sedan blir det i alla fall att dra hem, eller till stan, det beror på vad klockan blir och hur mycket energi jag har till att göra något också. Ikväll blir det i alla fall Lindigruppen, ska bli riktigt roligt.
Ska nog hämta nå DVD filmer hemma också som jag kan se på datorn, då har jag något att göra på bussen påväg hem, även om det bara är ca 40 minuter så. MEn det är faktiskt ganska trist och bara sitta där.
Men nu ska jag ta och avrunda. Kramen<3

*L*

Jag lyckades med samma sak som igår, att inte publicera inlägget utan att spara det som utkast, klantiga jag.
påtal om något helt annat ska jag rengöra mitt tangentbor imorgom, hallå jag har inte ens haft datorn i ett dygn, och den är redan hur dammig som helst, sedan har jag ju klippt mig så jag verkar ha lossat massa hår haha. Aja, det är lätt att rengöra i alla fall.



Ditt leende, dina läppar, ditt skratt, dina ord. Allt värmer i mig när jag ser dig
Du gör mig lycklig, du gör mig glad, varje andetag tänker jag på dig
Himlen ler mot mig, varje dag blir en lycka av att se dig
Du förgyller min dag. Du finns där i bakrunden.
Du är underbar

Hellu

Hellu, nu sitter jag här hemma i min säng och lyssnar på Molly Sandén "Hallelujah", vi ska sjunga den men kören, men jag måste väll säga att jag tycker att den är bättre på engelska än på svenska, men jag tycker ju inte att den är dålig på svenska direkt. Men men.
 Det  här är ju nu fjärde gången jag bloggar idag, men jag brukar aldrig ha mycket besökare någonsans mella 7-9 normalt när jag inte bloggar särskilt mycket, idag när jag bloggat mycket har jag betydligt färre besökare än igår då jag hade 9, idag har jag bara  6 (än så länge), men men jag är ju forftfarande inte ute efter att få läsare heller. Det kanske visserligen skulle vara roligt om man hade fler besökare, men det spelar ju som sagt ingen större roll faktiskt.

Dagen har varit rätt slapp, fick ju datorerna idag, som ni kanske har märkt, haha. Så alla har väll suttit vid datorerna rätt mycket kan jag säga, men det är väll så det ska vara när man nyss har fått en ny datorn, var enda liten rast på typ 5min har nästan hela klassen startat datorerna. Så det känns som man inte gjort något annat än att suttit inne i klassrummet idag. Nu har vi ju dock inte använt datorerna till alla lektioner idag heller, men dom har varit på bordet sedan vi fick dom, förutom när vi gick på lunch då, då låste vi in dom i skåpet, annars har dom stått på bordet nästan hela dagen. Men det känns skönt att vi Äntligen har fått dom faktiskt. Vi ska även få dataväskor/skolväskor, som man egentligen får beställa själv och kostar krin 100-120kr, men vi skulle tydligen få dom, om dom inte ljuger för oss, men det kan jag inte tänka mig faktiskt.
Men jag kan säga att man blev något lycklig när man går och frågar idag om våra datorer är klara och dom säger alla utom 2 och att dom 2 tar Ca en kvart att fixa, och sedan när man ska ta rast så kommer dom ;D Dom var ju som sagt ganska efterlängtade. Men EC har inte fått sina än, skulle tro att dom får sina imorgon.

Nä nu ska jag Avrunda detta inlägg och sätta mig o se Idol, även om jag redan har missat början, men det gör inte så mycket. Efter idol blir det True Blood. Jag är helt inne i den serien nu alltså. Den är ju bara så bra. Och förra avsnittet var ju så grymt spännande. :D
Sedan får man väll se om man sätter sig och ser någon film på datorn eller om man är så sjukt trött så man kanske borde sova, det sista känns mer lämpligt så det lär nog bli det skulle jag tro.
Nä det är bäst jag slutar så jag inte missar hela Idol, ska nog göra mig en Smoothie också. Kramen<3




Kroki!

Jo, nu har jag ju fortfarande estetisktverksamhet, men vi har rast just nu så jag passade på att blogga lite, känns som jag kommer blogga hur mycket som helst nu när jag har en egen dator och har möjlighet att blogga mycket mer på skolan, så det känns ju bra, så nu ska jag börja engagera mig mer på bloggen mer än jag gjort tidigare, ska försöka fixa till min bloggdesign också, men först ska jag fixa Emmas blogg. Och det passar ju väldigt bra när jag har egen dator, som jag dessutom har Adobe photoshop cs3 på också, vi har för den delen även en massa andra Adobe program, så det blir väll att utforska dom ikväll tror jag.
 Juste det är ju True Blood ikväll också, det kan jag ju inte heller missa, men jag hinner nog blogga några fler gånger innan det börjar, jag har ju redan hunnit blogga flera gånger idag, fler än jag hunnit blogga dom senaste veckorna känns det som. Okey, jag vet att det kommer bli rätt drygt om jag håller på att blogga mellan varje lektion, för er som följer mig med bloglovin, det kommer bli så många inlägg, och ingen kommer orka läsa min blogg då, även om folk säger att det är roligare när man bloggar ofta. Då kanske jag börjar skriva kortare inlägg än jag gjort innan eftersom jag vet att många har klagat så mycket på att jag skriver så fruktansvärt långa inlägg så man orkar inte läsa det.
Men nu ska jag ta och avrunda detta inlägg och kolla min mail innan vi börjar igen. Så jag skriver väll kanske mer senare.

BTW så har jag ingen väska till min dator, för kongressväskan är för liten, eftersom våran dator är ganska stor, jag trodde verkligen att den skulle vara tillräckligt stor, men tänk så fel man kan ha ibland;P Men vi ska få väskor av skolan, men dom har inte kommit än.


Vi har målat Kroki


Estetiskverksamhet

Just nu har vi estetiskverksamhet, och jag börjar ha sjukt ont i axlarna efter att ha suttit vid datorn flera timmar idag, snacka om att man kommer ha sjukt ont i huvudet. Men det är ju självförvållat(?)
Slutar om an och en halv timme ca, då kommer min syster och hämtar mig så ska vi åka ut till Holmsund och klippa oss, lägger väll kanske ut en blid på hur det blir sen. Men nu måste jag sluta. KRamen<3

DATORN

Så, äntligen har vi fått våra datorer, dom är grymt efterlängtade kan jag säga, men nu har vi fått dom och hela klassen sitter typ och nördar i klassrummet trots att vi börjar om 4 minuter ´så är det nog inte någon som har hämtat sina böcker än. Men ska väll strax gå och göra det tror jag. Vi har matte, sedan är det lunch som gäller. Sedan lär väll alla nörda datorn ;P Nog för att vi inte typ ksn installera något ;S Men men det duger ändå ;D 
 
Efter skolan så hämtar syrran mig och vi sks fara ut till holmsund och klippa oss, ska bli skönt att bli av med lite hår haha, känner mig så sjukt långhårig nu alltså.
Men nu ska jag avrunda! Kramen<3

Godnatt

Det förra inlägget publicerades tydligen aldrig, helt knäppt, skulle publicera det innan Idol, men det kom nu istället, det är väl tanken som räknas i alla fall.
 Just nu sitter jag och lyssnar på Martina McBride på spotify "in my daughter's eyes", jag älskar verkligen den låten, har ni inte hör den måste ni verkligen lyssna på den, Och nästan ALLA Martina McBrides låtar är helt underbara alltså.
 Nu har jag i alla fall sett på Idol som ni kanske redan har förstått, och jag måste säga att första personen som sjöng(som jag för närvarande tappat namnet på) var helt sick på att sjunga, började nästan gråta, så bra var hon, och jag har inte lätt för att gråta när jag lyssnar på musik så.  Så hon var verkligen bra, enligt mig, tur att hon gick vidare.
 Jag har även hunnit med att prata med Lollo=D, skulle ringa henne efter Idol, men hon hann ringa mig först=). Om värvarutbildningen som vi ska ha om 2 veckor, kommer bli kul. Och vi skulle fråga om Lollo ville vara med och hålla i ett pass, hoppas hon kan det, skulle vara riktigt roligt.
 Sitter och lyssnar på så mket musik så jag tappar blogg koncentrationen hela tiden, så jag tror det skulle vara lika bra att avrunda detta inlägg... Så här kommer en bild på datorn som jag kanske får imorgon(förhoppningsvis), är det inte den, är det i allafall väldigt(!) likt den på bilden. Men nu ska jag gå och göra min smoothie. Kramen<3


Denb är bara nice! Fast det kommer vara XP på den!


Idol 2009

Goddag, jag kastar in ett inlägg innan jag ska springa iväg till TVrummet och se IDOL, kommer dock missa början, men aja, det är alltid massa skit prat i början. Men det är ju bara auditionen (heter det så) som är roliga att se, sedan är det bara trist när det är bra människor kvar, visst ser man finalen också. Aja. Ska bli roligt med Idol i alla fall. =) Kanske ska göra mig en smoothie också =), eller vindruvor, beroendeframkallande kan man minst sagt säga alltså. Men det är ju bara så gott.
 Jag ska skriva mer efter idol, tror jag om det inte är något jätte intressant att se på TVn, men det är ju faktiskt inte särsklit ofta det är det.
 Imorgon får vi i alla fall våra efterlängtade datorer, så skönt det ska bli med en egen(!) dator, som dessutom är alldeles försenade, men men. Imorgon ska jag även klippa mig, äntligen.
 Aja, nu ska jag sluta tjata om allt som har med skolan och det och göra, ska bli skönt med en dator i alla fall.  Ska försöka hitta en bild på den så laddar jag upp sen. Nu idol. Kramen<3


Godnatt

Så hade ännu en dag passerat. Men min dag har varit fin, otroligt fin faktsikt, och den börjar lida mot sitt slut, det ska bli skön att sova, verkligen. Det är ju trotsallt en dag imorgon också=) även om jag inte orkar morgondagen ändå. Känner ingen lust alls för att engagera min fritid åt att sitta på möten, men jag vet att jag måste, och det är kul när jag väl är där, men just nu har jag 0 ork, och vet att jag borde sova för att orka med allt. Det känns som om allt har börjat dra igång på allvar nu, och att de veckorna som varit bara varit en mjukstart, min kalender kommer bli över full och ja. Det känns som om min dator kommer få göra stor nytta. Men men.
Nä nu tycker mamma jag ska stänga, jag håller med och ska lägga mig, så skriver imrn kramen<3

Svenska kyrkan överväger att införa Starvin till nattvarden

Idag när jag loggade in på Facebook efter skolan och läste Anna Carlstedts uppdatering så blev jag lite besviken faktiskt. Men blev så lite gladare när jag läste Robert Dambergs status. Så för att komma till varför jag blev besviken. Svenska kyrkan överväger att införa starkvin till Nattvarden (tryck så kommer ni till Drugnews artikel). Och detta gör mig riktigt besviken måste jag säga. Dom överväger detta i förhoppning om att minska smittspridningen av Svininfluensan, men för att detta ska få någon effekt måste man häll 70%-ig sprit i kalken och det starkvinet är på 15-22%. Verkar detta logiskt, nej inte för fem öre kan jag säga, detta är min åsikt då.
Nattvarden ska vara till för alla. Och i och med om man använder stänger man uta barn, ungdomar, missbrukare, FD missbrukare, nykterister och en massa andra människor, ska det verkligen vara så!?
Forstätt med alkoholfritt vin till nattvarden i Svenska kyrkan. Svenska kyrkan är till för alla, ska man då stänga ute vissa personer från att kunna ta nattvarden? Vars är Svenska kyrkan påväg!?
Nej till Starkvin! Ja till alkoholfritt. Svenska kyrkan ska vara till för alla?

Nattvarden ska vara till för alla!


Sunday, and so tired

Det är helt sick hur trött jag är, vill bara lägga mig och sova nu på stört, men jag kan inte gå och lägga mig innan 9 liksom. Aja, jag kommer garanterat piggna till snart, eller i alla fall när jag har tänkt gå och lägga mig, så är det alltid. Det är ju ganska typiskt faktiskt, att när man är trött och ska lägga sig så blir man pigg igen. Aja.
 Min söndag har varit ganska trist faktiskt, har inte gjort så mycket om jag ska vara ärlig. Först kom Morfar och Mona hit, vi fikade och så. Sedan när dom hade åkt kom Sandra och Claire hit, för dom skulle ju hämta Cassie. Så då fikade vi igen. Det är ungefär det jag har gjort idag om jag ska vara ärlig, inga kraftansträngingar alltså.
Det kan nog vara därför jag är så fruktansvärt trött. Så jag ska försöka aktivera mig snart så jag inte faller ihop.

Imorgon är det ju somsagt måndag och en ny vecka, nya möjligheter, ja ni förstår vad jag menar i alla fall. Jag ska till tandläkarn kvart i 9 imorgon, vilket betyder att jag blir sen till skolan. Och jag skulle säga till anneli förra veckan, men glömde bort det först, när jag väl skulle säga till henne, tror ni att hon var där!? nej så klart att hon inte var, suck vad less jag bli. Så jag lär väll få ogiltig frånvaro typ, men aja. Finns väll inte mer att göra åt den saken i alla fall.
 Ja som sagt ny vecka, ny förhoppning på att få datorn, men aja. Vi får hoppas så gott vi kan på att vi får dom, men ska jag vara ärlig hoppas jag inget längre, och tror inget heller. Tar till mottot "only time can say" och det får jag verkligen tänka på. Aja.
Vad mer händer imorgon, juste jag ska ju börja i kör, så jag ska dit imorgon, ska faktiskt bli kul. Kör på Maria kyrkan. Ska bli roligt, har ju funderat på det ett tag nu, men nu har jag verkligen satt fyr i det, så det ska bli intressant=) Hoppas det blir bra.

Annars i veckan då, händer inte så mycket. Har Lindigrupp på Torsdag, innan vi har uppehåll i 2 veckor, kommer kännas rätt konstigt tror jag. Fast jag är rätt säker på att dom två veckorna kommer gå jätte snabbt, så. Annars händer inte så mycket i veckan. Ska och fika på Fredag med Carina, ska bli kul=)
Annars får jag väll se vad som händer, har ju massa skolarbeten(säkerligen) som måste göras också, så det lär ju bli det också.

Nä men nu ska jag ta och avrunda detta inlägg och sätta mig och se på film, om jag inte somnar alltså, risken är ganska stor. Så kramen<3 Skriver nog imrn<3


VIP

God kväll. Jag vill bara börja med att säga tack för en helt fantastiskt underbar dag. Det har varit helt otroligt. Vädret var väl inte direkt på vår sida, men vet ni, det gjorde verkligen inget. Vi har haft så otroligt roligt idag. Bara på några timmar kan man växa väldigt mycket som person, verkligen. Dagen har varit underbar, och har innehållit massor av skratt. Och ett gott skratt förlänger livet vist är det väll så? i såfall har mitt liv blivit otroligt mycket längre idag, för jag har haft så otroligt roligt så det är inte sant. Visst kan jag erkänna att det kändes lite motbjudande att gå upp när klockan ringde halv 8 i morse, och jag snoozade till 10 i, och sedan cykla ner till E4an för att ta bussen som gick 20 i 10. Men vet ni vad, så här i efterhand ångrar jag mig inte en sekund. Det var verkligen värt det. Det var värt att stå på stan mellan 11 och ca 1600. I blåsten, för blåst har det onekligen gjort idag, och inte så lite heller. Men jag hade gott sällskap av Sara, så det gjorde inte så mycket faktiskt.
Så nu undrar ni säkert vad det är jag har hållt på med idag? Och det ska jag berätta nu. Jag har jobbat på VIPgalan, eller nä hjälpt till, rättare sagt. Jag var vid stan vid halv 11 och träffade av en slump Sofia, LB o nåra till av en slump, som också skulle jobba på VIPgalan. Sedan var det bara att sätta igång. Jag och Sara har gjort ballongdjur i massor idag, några har väll blivit, ja mindre lyckade än andra. Och av att man genom ett misstag kan få en hatt, som sedan barnen tycker om, ja det är också ganska bevisat idag, då jag försökta göra en Hund, som inte alls gick som jag ville, och jag gjorde en hatt av den istället, ja barnen verkade gilla den i alla fall. Ja, det gick faktiskt bra för att vara första gången jag gjorde ballongdjur tycker jag. Tack för idag, än en gång.

Träffade även Sarah, en snabbis när dom kom förbi, åh vad glad jag blev, verkligen. Det var jätte länge sedan jag träffade henne. Så det var inte helt fel faktiskt. Men men, nu ska jag ta och avrunda detta inlägg och faktiskt gå och lägga mig, för usch så trött jag har har redan sovit 1 och en halv timme idag, var helt död när jag kom hem idag, min kropp strejkar verkligen. Så godnatt, skriver imrn Kramen<3

Sängen ropar på mig "kom"

Sängen hägrar nu, jag ska bara skriva ett blogginlägg innan det blir bums i säng, vet att jag måste sova om jag ska orka upp imorgon, frågan är bara om jag tar mig upp ändå. Min buss går 0940 från bygdeå, den ska jag hinna med. Innan det ska jag hinna göra mig i ordning, duscha äta frukost och cykla till busshållplatsen, suck. Jaja, det blir väll att ställa klockan på halv 8 eller kvart i 8, jag menar ställer jag den på halv går jag säkerligen inte upp förrän strax efter 8 ändå, så frågan är ju vad som är bäst. Just nu känns det dock som att jag bara vill sova, sova hur länge som helst, men man kan inte få allt här i världen, har man tagit på sig något så får man faktiskt göra det också, så enkelt är det. Ska packa väskan också. Räkna pengar, måste ju köpa något att käka imorgon också *L*. JAg vet dock inte hur länge jag blir på stan, men minst till 1800 skulle jag tro, så om någon har vägarna förbi så kom gärna och säg hej till mig=)
 Men nä nu blir det sängen, skriver väll kankse imorgon när jag kommer hem, beroende på när jag kommer hem, eller ja om man nu ska vara riktigt petiga så är det ju faktist idag. Så ja. Jag kanske till och med skriver idag ;).
 Men ärligt, jag ska verkligen försöka komma igång med det här med bloggandet nu, det verkar ju som det har blivit en bra början än så länge. Försöker så gott jag kan att blogga varje dag, alla dagar går det dock inte lika bra, men jag gör verkligen så gott jag kan, och det är väll det som räknas, eller? Det kommer nog bli betydligt mycket mer uppdateringar när jag får min skoldator, som vi skulle fått i veckan. Så jag hoppas för allt i världen att vi får våra datorer nästa vecka. Särskilt eftersom våra lärare också vill att vi ska få dom, eftersom vi inte kan göra lika mycket när vi inte har några datorer. Så ja ni kan väll bara snälla hålla tummarna för att vi får våra datorer nästa veck *håller tummarna*. När jag fått den ska jag göra en ny bloggdesign, eftersom jag troligt får CS4 då. Så Emma, hoppad du håller ut, jag gör vad jag kan för att få Photoshop installerat här, men :(. Hoppas du inte dör av väntan, du ska få en desto bättre design när jag väl sätter igång=) för att du fått väntat så OTROLIGT länge. Min syster har för den delen lärt mig hur jag ändrar typsnitt på texten idag. Tack Sandra=). Så det blir nog en hel renovering av min blogg i framtiden, det skulle minstsagt behövas.
 Nej men ärligt, nu måste Jag sova, så jag säger God Natt, Kramen<3

Friday, no computers!

Nu, äntligen är det helg, så skönt, verkligen. Inte för att det blir så mycket via direkt, men aja. Ska upp tidigt imorgon, eller hm ja tidigt för att vara lördag i alla fall. Ska in till stan imorgon, det är VIPgalan, ska bli kul. Anna frågade om jag ville hjälpa till, och har jag något annat för mig, ne faktiskt inte, så då kunde jag ju lika gärna hjälpa till=)
Just nu är Sandra och Claire här och vi ska snart spela top trumps, så jag ska skriva detta snabbt innan jag ska gå ut och göra det. =) Vi har ätit gott, och ja, bara haft det trevligt. Ska väll kanske inte vara vaken sådär jätte länge eftersom min buss går 0940 imorgon och jag måste hinna cykla dit och göra mig i ordning, ne usch jag vill inte FY!!! Men det blir säkert jätte bra tror jag=)

vi har inte fått våra datorer ännu, vilket inte känns sådär jätte roligt, men det är väll bara att hoppas på att vi får dom nästa vecka, *håller tummarna* Jag tror tisdag eller onsdag, men vi kanske itne får dom nästa vecka heller man vet aldrig, men jag känner att man börjar tappa tålamodet nu kan jag säga. ALLA andra skolor, dvs alla andra kompisar har fått sina och haft dom sedan förra veckan, men vi vet inte alls när vi får dom, när dom kommer eller något. Men man får väll se det från den ljusa sidan, vi får sprillans nya HPdatorer, vilket inte är helt fel kanske*L*. Dvs dom måste om installera dom för det ska inte vara vista på dom utan XP, och fullstort tangentbord, om det är sån dator som Sofie har, vilket hon säger att det är och då får vi väll lita på det *L*
 Nej nog om dom nu, nu ska jag pallra mig ut till dom andra och spela =) Kramen

Torsdag!

Åh vad jag älskar Torsdagar, verkligen. Torsdagar måste vara den bästa dagen någonsin, och det menar jag av hela  mitt hjärta också. Allt har varit så fint idag, verkligen. Först skola, började halv 1, hade mediekunskap. Skulle skriva något om nå tidningsurklipp, men hade inte tagit medmig några, men det löste sig i alla fall. Men hann inte skriva något ändå, blev så frustrerad över en insändare i VK från den 26e Augusti, så jag blev helt blockerad. Men men. Thats it.
Sedan käkade jag på subway eller ja jag köptematen där. Sedan cyklade jag till böleäng och käkade medans jag väntade på att resten av folket skulle komma. Min macka hade dock blivit lite mosad påvägen, men den var lika god ändå. Ja alltså han som jobbade på suway måste avrt döv jag sa att jag skulle ha tomat på, får jag tomat, ne :S. Aja, så farligt var det ändå inte.
Sedan hade vi Lindigruppen hos jonas, som för den delen hade 2 katter, gick det bra!? inte så värst, men det gick inte dåligt heller, det hade kunnat gå värre om jag säger så, det gick i alla fall över. Vi kom inte fram till jätte mycket, vänta det gjorde vi vist. Jag är bara lite förvirrad, och sjukligt trött. Men Nästa vecka kommer vi veta mer om datum och sånt, om jag inte minns helt fel, vilket jag säkerligen gör. Men kvällen har verkligen varit helt underbar, fylld med skratt och allt, förgyllde verkligen min vecka igen! Det är det jag gillar med Torsdagarna, dom blir alltid så bra när jag får träffa er. Och jag ser verkligen alltid framemot nästa gång jag får träffa er, så är det alltid. Och jag känner nu hur mycket jag verkligen vill göra det här, hur peppad jag är på att skita i allt det andra(ni vet vad) och lägga min tid på det här istället, som jag verkligen mår bra av och som jag får inspiration av, energi, något som inte tar energin ifrån mig, utan ger mig.  Det känner verkligen så skönt om jag ska vara ärlig. Att äntligen ha hittat något jag brinner för som inte får mig att må dåligt *L*
Fick skjuts av Carola från böleäng till busstationen, skulle frusit ihjäl annars. Tack Carola!
Tack för en underbar kväll, ser framemot nästa vecka*L*

Vi har förövrigt inte fått våra datorer ännu, som vi trott, kanske imrn. Men skulle inte tro det va. Säkert tisdag eller onsdag nästa vecka.
kortdag imrgon, slutar 1120, Nice! Då blir det att hämta cykeln och sedan fixa emmas blogg som jag inte hann idag. HAr förövrig mailat filmrecensionen nu, skönt :D
Skriver imrn, kramen<3

Onsdag, but Still no computers!

Snabbt inlägg innan sängen hägrar kan jag ju lova. (är det  bara jag eller har texten blivit mindre där man skriver blogginläggen, för er som bloggar här på blogg.se , det är nog bara jag). Jag är svintrött och kan knappt skriva känner jag. Imorgon blir det SOVA(eller kanske inte) har sovmorgon till halv 1, nice. Men ska fixa Emmas blogg, som jag lovat hur länge som helst, också ska jag göra filmrecensionen, som skulle vara inte för LÄNGE sedan, men men. Skolarbete = viktigast, sedan Emmas blogg.
Ja vi har ju som sagt sovmorgon till halv 1 då, varför. Jo för vi har datakunskap, har datorerna kommit!? Nä tänkt att det har dom faktiskt inte. Är jag förvånad, nej inte det heller, inte de minsta. Så här är det alltid, när det är skolor och böcker eller liknande som beställs nytt, men det är helt enkelt sånt man får räkna med. Och fårvi dom datorerna vi tror kan alla ni anda bara känna er rätt ägda, men våra nya fräscha datorer, sprillansnya *L*.
Men men, hoppas på att få dom imorgon eller på fredag =), men man ska inte hoppas för mycket, har jag lärt mig.

Imorgon blir det i alla fall skola, sedan käka på subway eller liknande, någon som känner för att göra mig sällskap typ? Jaja, Sedan blir det Lindigrupp, som ska vara hos Jonas, påtal om det ska jag kolla vars han bor nu. Så jag säger godnatt. Och hoppas lite tyst för mig själv att vi får datorerna imorgon*småler* Kramen<3