103110

Kanske är dags att blogga igen... Det är ju några dagar sedan jag bloggade sist.

Helgen har i alla fall spenderats i Övik, häslat på pappa, det var riktigt trevligt. Åkte tillbaka hit till Umeå igår kväll för att se på Bio, Saw 3D och jag kan inte ens med bästa vilja påstå att den var bra, men det är min åsikt.
Och idag har vi kollat på basjkirhästar, riktigt fina, och GALET söta var dom verkligen.
Men tyvärr så ville min astma inte vara med mig tills imorgon, så pappa skjutsade hem mig ikväll. Tycker det är synd eftersom jag verkligen vill vara där, men det är ju inte direkt något jag kan styra över så mycket själv...

Och eftersom jag inte bloggat på 4 dagar har några av er kanske missat att SVT ringde mig i fredags. Så imorgon ska jag alltså bli intervjuad av SVT, ska faktiskt bli roligt, även om jag måste medge att jag är lite nervös. Obsevera lite. Jag antar att jag kommer lägga upp klippet här på bloggen när det har sänts.



Har lite svårt att förstå att det iprincip är November nu, var tog hela hösten vägen. Om 22 dagar fyller jag 17 och om typ 7 veckor(?) är det jullov, den här terminen har verkligen gått jätte snabbt, eller är det bara jag som tycker det?
Jag vet inte vad jag gjort av tiden, känns som jag kastat bort den, och därför ska jag spendera en del av mitt lov med att sortera upp rester, och plugga så jag inte har några rester alls kvar när skolan börjar igen! Det är mitt mål med det här lovet i alla fall!

Men nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon!



102710

ligger nerbäddad under mitt duntäcke just nu, fryser som jag vet inte vad, mår illa och har ont i magen. Jag är verkligen jätte less på att ha så här med magen just nu, det har varit av och till och upp och ner sedan början/mitten på augusti typ, även om det är MYCKET bättre nu sedan jag började äta medicinen, men den verkar ju inte fungera fullt ut ändå -.-'. Men jag tror det är väldigt mycket psykist, med tanke på min fobi mot magsjuka/kräkas (nu menar jag verkligen FOBI, och alla som känner mig vet hur seriös jag är). Men det är ändå något jag jobbar jätte mycket med det.

Men till något helt annat Min dag. Den har varit udda... Inte mått så bra så, sedan vet jag inte vad jag mer har gjort...

102610

Börjar känna mig smått panikslagen, eller det är fel ord, men stressad. Vet inte hur fasen vi ska hinna klart med filmen alltså! Jag har prov imorgon eftermiddag som jag MÅSTE göra, och vi ska egentligen filma imorgon, eller vi måste filma imorgon, eller vi bör göra det imorgon för att hinna klart. Så klart skulle vi kunna filma på torsdag morgon men det blir en aning stressigt. Jag vet inte hur vi ska lösa det, men lösas det måste det verkligen göras alltså!
Men det löser sig! Det får helt enkelt så lov att göra det, vi har inte så mycket att välja på egentligen!

Hur som så har min dag bara varit bra faktiskt, vihar redigerat filmen, det vi har filmat vill säga, och det är ju det mesta, vi har 3 scener kvar att göra, och jag vill att dom ska bli lika bra som de andra, dom måste bli lika bra som de andra! Men men. Annars har jag blivit vald till Elevrådsordförande idag, vilket känns roligt faktiskt. Det är ju faktiskt något som jag brinner för!

Men nu måste jag lägga undan datorn och plugga!

102510

Tänker tillbaka på tider som varit, inte tider som varit nyligen, untan från låg och mellanstadiet. Hur liten man var. På personer som kommit in i mitt liv och hjälpt mig att bygga upp mig själv till den jag är idag.
Det är svårt att inse det snart är ca 10 - 11 år sedan man lärde känna en person, som man nu inte träffat ordentligt på nästan 5-6 år. När jag tittar tillbaka förstår jag inte riktigt själv hur jag var, jag vet hur jag var men har svårt att inse att det verkligen var jag som var så. Tror det handlar mycket om att jag faktiskt inte vill minnas.
Men så klart finns det saker jag vill minnas som person L kommer jag aldrig någonsin att glömma, och det finns sina skäl till det. Och "person L" är en onekligen underbar person. Och jag kan inte säga annat än att personen är saknad av mig!


Dagen i ära har tillbringats i skolan, förvånande inte sant? Jo tänkte väl det. Sedan en blixtvisit på kyrkan...
Hur som så imorgon är det tisdag, vilket för min den innebär Klippning, sedan ska jag nog åka och träna som det ser ut nu ;D Eller så blire det när häggen kan, men jag är skit pepp. Ska övertala mor min att köpa gymkortet också!

Men nu måste jag verkligen sova! Godnatt!

102310

Ja, jag vet att det är väldigt länge sedan jag bloggade nu men jag har verkligen inte haft någon som helst ork till att blogga de här dagarna!  Ni får helt enkelt leva med att det är så.

Just nu ligger jag i soffan i personalrummet och ska alldeles strax sova. Och för er som inte fattar det så är jag alltså fortfarande kvar på skolan, har vart här sedan i fredags då. Men imorgon åker vi hem, ja i alla fall för några timmar, för att sedan åka tillbaka till skolan. 

Men imorgon blir det en slapp dag, städa undan, åka hem, sova, äta, sova sova och ännu mera sova, kanske lite plugg men det är inte särskilt troligt.
Men nu måste jag verkligen sova...

101910

Det här blir nog årets (hittils) kortaste blogginlägg, för jag orkar inte blogga, och ska lägga mig och sova istället.
För det var ungefär allt jag hade att säga.

Jo en annan sak är den att, bara för att jag kastade allt mitt smink(B smink det mesta, men inte allt) så insåg jag att jag hade behövt det idag när jag fotade, för att jag skulle göra sminkning, tror ni jag blev något sur eller? Men that's life, och jag löser det till nästa gång! Så är det bara.

Sedan vill jag påpeka att jag börjat redigera mina 667(!) bilder från hundutställningen i Lördags! Känner mig duktig.
Men nu ska jag sova!!

(eftersom jag inte orkar koppla in kameran så får ni den här bilden) Och för er som inte fattar så symboliserar den alltså alla mina 667 bilder från i Lördags!


101810

Inga kommentarer, jag är trött, less sliten, vill sova, orkar inte gå och lägga mig för att jag är så förbannat hävla trött. Vill helst att någon annan ska komma och packa ihop datorn åt mig och sedan bära mig till sängen så jag får sova. Och att personen bäddade min säng också.
Men ju längre jag bloggar desto längre drar jag ut på tiden, så godnatt, jag bloggar nog kanske imorgon!

101710 667 bilder!!

Fan jag skulle lägga mig och kolla igenom bilderna från igår när jag la mig för en timme sedan, har jag gjort det? Nä, för jag fastnade på någon snubbes Bilddagbok och kollade igenom hans bilder(fotograf). Och nu sitter jag här en timme senare, har inte börjat kolla igenom mina bilder, är jätte trött och känner mig tvungen att kolla igenom och börja rensa fast jag mest bara vill sova!?
Vad har jag lärt mig? Att göra det man tänkt göra först, och sedan göra annat om man orkar. Det är dagens lärdom för mig i alla fall.

Jag bloggade inte igår, pg a tidsbrist och sedan 0 ork. Åkte hemifrån 06:30 och var hemma igen vid 4 tror jag, åkte direkt och kom hem strax innan nio, var vaken till halv 11 då jag gick och la mig och slocknade direkt. Jag vet inte när jag var så trött som jag var igår senast.
Men min dag var helt underbar, och det blev 667 bilder, innan rensning, dv s det lär bli betydligt färre bilder när jag har rensat. Och kanske, kanske lägger jag ut någon bild imorgon, får se. Men nu har jag tänkt ta en snabb koll på några av bilderna innan det blir sova.

Och imorgon blir det Skola, VF, träning, hem! Det är min morgondag det. Och med det säger jag godnatt <3

Fotograf: Malin O
Inte orkat besäkra den så jag lägger ut orginalet istället!


101510 hur?

Sitter, eller för att vara mer exakt så halvligger jag egentligen. Är påväg i säng, och ska sova, ungefär 6 timmar, eller något sånt dumt eftersom jag ska upp VÄLDIGT tidigt imorgon, då jag får hämtning på busstation ca 06:55 och innan de ska jag ha sett till att fått i mig någon frukost, göra mig i ordning, och ta mig in till stan, wish me luck! Jag kommer så dö påvägen dig kan jag säga. För det lär vara svinit kallt på morgonon.
Och sedan funderar jag på, om jag nu ska hinna duscha, fika, göra mig i ordning och allt sånt. och sedan hinna in till stan, och jag får inte vara sen så bör vara där kanske 06:50...
Så ja, när jag ska åka till stan är för mig ett mysterium, för jag har inget bra svar på det. Någon som har något förslag?

Men de där löser nog jag. Min dag har i alla fall varit väldigt bra, och skolan var verkligen så där underbar som den brukar vara. Hade fotografisk bild på morgonen, fotade i studion, och det var faktiskt väldigt roligt.
Haha, ja och det blev ju lite halvgalet där tillslut, men det behöver vi inte gå in på just nu men men.
annars var dagen som den var, hade väldigt trevligt faktiskt.

Men nu borde jag(som ni kanske förstår) sova så jag orkar ta mig upp imorgon, så godnatt!!

bild från studion idag


101410

Ursäkta den dåliga uppdateringen, men jag hade inget internet igår, och idag har jag helt enkelt inte hunnit. Och inte orkat heller för den delen. Jag är så förbannat trött just nu så det finns inga ord som kan förklara hur trött jag är just nu, det är egentligen bara sjukt om jag ska vara ärlig.
Jag verkar inte kunna stava för den delen heller, så det känns ju hemskt stabilt.

Men hur som helst så är jag påväg i säng, och väntar på att den förbanande toan ska bli ledig någon jävla gång, men det verkar tydligen överskattat.

Och ja jag vill be om ursäkt till alla(som läser det här i alla fall) om jag är otrevlig, och grinig just nu, men det beror enbart på att jag är så förbannat trött.
Och med det säger jag godnatt!

101210

Jag hatar att blogga egentligen, för det går inte att blogga så att det blir bra, så vad är då vitsen med att blogga? Skulle vara väldigt trevligt om någon av er kunde svara på det!

Hur som helst så har min dag bara varit bra faktskt! Jag vet inte om jag egentligen kan påstå att jag gjort något speciellt. Ja om man inte bortser från att jag och Malin O gjort alla(!) matkorten. Och med det menar jag då att vi har skärt ut alla, och sedan platstat in dom, det är alltså 160 st (enligt vad dom sa i alla fall, har inte så stor koll på hur många elever vi är, men det kändes som det var emr kanske 140 st). Jag kan säga att det var inte det roligaste arbetet jag har gjort, men nu är det gjort och det känns bra. Det tog faktiskt inte så våldsamt lång tid heller så.

Jo, vi har även kommit igång ordentligt med vårat arbete i Rörlig bild nu, och det känns kul. Det känns som det ändå kan bli något vettigt av det här faktiskt. Vi skrev ner premissen och allt sånt idag, och var faktiskt rätt utförliga. Jag är nöjd med gruppens insats idag i alla fall!

Men nä nu blir det sängen, innan klockan blir ännu mer, jag är redan hur trött som helst så! Godnatt <3

Om inte hösten vore så kall, blöt och trist så skulle jag älska den ännu mer bara för färgerna!


101110

Jag erkänner, jag är verkligen sämst på att blogga känner jag. Men jag rår inte för det, jag har ju liksom ingen blogglust, så varför ska jag blogga då!? Jag har heller inget att skriva om och då vill ingen ändå läsa(som om dom vill det annars!?) För ni är sämst på att kommentera!

Min dag har varit som den har varit kan man säga. Den började bra, fick en svacka och slutade bra, och det har jag Tony att tacka för!
Men som alltid var skoldagen helt underbar! Och ja vad ska man säga om våra lärare egentligen? "Ska jag hjälpa dig att komma" Jag dog verkligen när han sa det!
Käkade på Subway med Emma och Häggen! Det var inte helt fel! Inte så nyttigt, här med slut på mitt onyttiga liv, om jag nu inte äter godis kan jag ju inte hålla på att trycka i mig massor av skräpmat istället! Mer träna!

Men nu måste jag verkligen sova! Kramen<3

Ibland måste man få vara lite Ego!


101010

Kände att jag var tvungen att göra ett blogginlägg på "10/10-10" fråga mig inte varför men.
Det kändes helt enkelt bra.

Klockan är väl egentligen ganska mycket och jag ska därför sova nu! Jag är bara vaken just nu för att jag har letat upp ställen som jag ska söka APU på, jag har hittat 2 eller 3. Är dock inte säker på vilken jag ska börja med!
Sedan får jag nog veta imorgon hur det blev med den APU platsen som Isak skulle kolla upp åt oss, jag hoppas verkligen att vi får vara där(och med Vi/Oss menar jag, jag och Häggen). Så ni kan ju hålla tummarna för oss på att vi får vara där!
Men jag ska hur som helst ta tag i det där med APUn imorgon och verkligen börja söka APU platser ordentligt!

Annars så har helgen bara varit lugn, har vilat från min hjärnskakning! Var hos Carro(som fyllde 18 i fredags) igår, och hade en riktigt trevlig kväll!( Grattis i efterskott!) Och idag har jag fixat håret, det är ungefär det jag har orkat med idag, och det var dessutom min mor som gjorde det!

Men nu måste jag verkligen sova! Godnatt!



100810

Orkar seriöst inte blogga, har velat sova i 2 timmar men har ont... I huvudet och i tänderna(?) efter dom spände tandställningen i tisdags, det borde sluta göra ont nu.

Jag är mör i hela kroppen för att sjukhussängar är det värsta som finns, jag hatar dom verkligen. För er som missat det spenderade jag igårnatt på sjukhuset pg a att jag dragit på mig en hjärnskaning, igen.. andra gången på mindre än ett år. Det är därför jag är så förbannat trött. Och det är därför jag verkligen borde sova.
så jag säger helt enkelt godnatt nu för jag orkar inte vara vaken längre!

100610

Blogg.se ser inte helt ok just nu i min värld

Jag dog just bokstavligen, blir så less på denna förbannade datorjävel... -.-' den laggar sönder, måste stänga firefox genom aktivitetshanteraren = inläggen försivnner, blir så galet less...

Den här dagen har i alla fall varit awesome, eller ja tills kvällen då jag fick ett mail, och sedan ett sms. Men jag ska inte gräva ner mig i det smset, för jag ska inte tolka saker, och trots allt är du den mest underbara personen jag har i mitt liv just nu! Och jag ska verkligen inte tolka saker alltså!

Dagen har i alla fall bara bestått av plugg, var på skolan till 18:10 och bara pluggade! Känner mig faktiskt väldigt effektiv, vilket känns bra! Har fått bort några uppgifter som legat och släpat. Det var väldigt skönt att få dom gjort, slipper oroa mig för dem.

Har även suttit en del i Photoshop idag, och komihåg hur roligt det verkligen var, hade gärna fått komma ihåg det tidigare tycker jag! Så det är typ vad jag har roat mig med hela kvällen och eftermiddagen, men eftersom det tllhör skolarbetet så känns det lite extra bra!

Men nu ska jag faktiskt sova, så jag orkar upp imorgon! Kramen<3

En av bilderna på Häggen från förra veckan!


100510

Kvällen blev AWESOME! Tack till Emma och Tony för en helt underbar kväll verkligen!
Glass på ersboda, det var verkligen hur trevligt som helst, och skrattat har jag också gjort, men det gör jag alltid när jag umgås med Emma så! Fick även koppla bort smärtan från min hand lite, det behövdes det med kan man säga. (handjävel).

Men är det inte bättre imorgon ska jag åka och kolla upp det tror jag...
Annars är det bara att låta det vara. Orkar typ inte bry mig över den mer känns det som, har jag ont så har jag ont, varför bry sig, jag har fan ont hela tiden så det är ju inte direkt något nytt.

Men någon lär tvinga mig att kolla upp det, så kanske gör det ändå, jag menar även om jag faktiskt skiter i att jag har ont, det är inte smärtan som är det jobbigaste, det är att veta att jag har ont utan att veta vad det beror på.
Men vi får se, ni lär ju få höra något om det sen skulle jag tro.

Nu ska jag faktiskt övergå till sovande, det känns som jag behöver det kan jag säga.. Så godnatt <3

100210

Vet att uppdateringen varit sämst dom senaste dagarna, men jag har inte haft någon lust att blogga faktiskt! Men nu är jag tillbaka, för stunden i alla fall.

Känner att det var länge sedan jag bloggade när jag inte ens minns vad jag bloggade om! Och vad som har hänt sen dess är ungefär inget alls. Mitt liv har med andra ord varit ganska trist dom senaste dagarna, eller nä, mitt liv är oftast väldigt roligt med tanke på att mina vänner förgyller mina dagar och alltid få en att skratta. Men man kanske kan säga.

Dock var det lan på skolan igår, kan väl inte påstå att det var sådär jätte roligt kanske pg a vissa omständigheter. Jag blir så less på folk som beter sig så nonchalant. Jag anser faktiskt att man kan vise lite mer respekt än så. Men det är bara vad jag tycker.
Hur som helst så var kvällen väldigt trevlig ändå, men jag mådde inte sådär jätte bra så jag åkte hem vid halv 11, och somnade ganska direkt när jag kom hem, så galet skönt det var. Det vär däremot inte lika skönt att vakna klockan 9...

Och den här dagen har bestått av att städa och möblera om på mitt rum. och jag är faktikst verkligen nöjd med hur det blev så det känns jätte bra! Även om det tog väldigt(!) lång tid att få allt i ordning, men är somsagt väldigt nöjd med resultatet så det var lätt vär de.

Men nu ska jag faktiskt lägga mig och sova, och försöka ta en rejäl sovmorgon imorgon, det kan behövas!