tiden flyger

Godkväll där ute i det kanske inte allt för roliga vädret eller nä det är mörkt ute och jag vet inte vad det är för väder ute så jag ska inte säga något om det faktiskt.
 Jag sitter hemma hos pappa, för den delen själv, lite lång tråkigt men det funkar ändå.
 Morsan kom hem från egypten idag, vilket var ganska skönt faktiskt, och jag måste säga att dom faktiskt var fruktansvärt bruna, lite för bruna om jag får säga det själv ha,ha nu känner jag mig verkligen jätte blek, det är inte allt för roligt måste jag säga.
 Jag fick mig ett par örhängen som hon hade special bestält, eller något i den sitlen iaf, det är iaf pyramider på dom, och dom är super fina :D, tack mamma:)
 Men att hon kom hem gav mig helt plötsligt mycket mer att tänka på om jag får säga det själv. jag har ju som sagt inte valt till gymnasiet än, och det är god tid att göra det nu faktiskt, jag måste lämna in kvitenspapperet på måndag, eller ja sista ansökningsdag är på måndag. Och jag har fortfarande inte bestämt mig till 100% vilket jag ska göra som första val och andra val. Suck det är verkligen dags att jag börjar ta en allvarlig funderare angående det där alltså, men jag tror faktiskt att det blir midgård som första.

Är förvirrad just nu ;S, du är inte som du brukade vara jag vet inte vad jag ska tycka längre...



besviken och förvirrad på dig och av dig hm...

Fredag?

Godmorgon där ute, jag är trött, jag vill sova men jag börjar om 17 minuter så om jag ska hinna skriva det här är det bäst om jag ökar lite grann måste jag säga.
 Okey inte för att jag har särskilt mycket att skriva men.
Det är iaf fredag idag, och jag har slapp dag i skolan så det är egentligen ganska drygt men ändå inte.
 Matte nu på morgonen om 16 minuter, det känns faktiskt taggat, mer en svenskan som vi ahr efter då vi har genomgång på nationella. Okey 15 minuter nu då, tur att jag har en cykel.
 När jag kommer hem måste jag verkligen städa och packa eftersom jag far till pappa ikv. 
Och ikv landrar morsan i stockholm:)
 Ja och idag åker amir och jonna ner till göteborg, jag e ju aldrig avis eller så, eller hur det nu var.
Saknar folket från oktober<33 Hoppas ni får det bra iaf :) nu måste jag dra, kramen<33


Saknar Wendelsberg<3

Allmänt sliten efter en kväll på fortet?

Det känns för närvarande som om jag håller på att drunkna i skolarbete fast samitigt inte, det är bara ganska mycket nu, som nästan är klart, och massa som jag knappt har börjat med som jag verkligen måste ta tag i nu alltså, det känns som om min skalle är överhettad.
 Jag har mitt SO arbete om Costa Rica som jag måste börja ta tag i på allvar nu eftersom det bara är nästa vecka jag har att jobba på innan vi ska börja redovisa, sedan är det hemkunskapen som nästan är klar, jag har engelska prov, också är det Nationella i svenska på tisdag, och det lär ju gå som det går hehe.
 Sedan är det säkert något mer också, men egentligen är det faktiskt inte spec mke om jag ska vara ärlig, för det mesta, förutom SOn är det bara as lite kvar på så.

Igår for jag iaf ner på stan och for på fortet med junis, igen efter att jag hade fått ett överdrivet stort utbrott på W i telefon. Och det kan DÖ,, jag är bokstavligen så less nu alltså! Men jag sket iaf i vad W sa och for dit iallafall.
 Och jag kan lova att när jag kom hem var jag verkligen överdrivet trött också. Och bom så somnade jag vid 11, men sov inte så bra som jag borde vaknade felra gånger. och när jag väl skulle gå upp så var jag ändå för trött. började 8, 20 i 8 gick jag upp och duschade, men jag måste pointera att jag faktiskt kom i tid till skolan iallafall!
Men nu ska jag dra mig ifrån datorn och sätta mig och se på TV med mormor, eftersom hon åker hem imrn,. jag åker till pappa, och mamma kommer hem på lördag:). Kramen

Skolan är jobbig ibland, och just nu drunknar jag

Pura vida

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag faktiskt, min dag har vart lite små tråkig men ändå ganska händelserik måste jag säga.
 Men just nu är jag furktansvärt trött måste jag faktiskt säga, och det var jag igår också, och det var verkligen jätte skönt att få somna vid 11 för en gångskull hm.

Kursen igår var iallafall jättebra, och intresant, och jag är verkligen glad att jag åkte dit. Det ända som var lite synd var att vi var så få där, det hade varit bättre om vi vart betydligt många fler som hade kuna lära oss något utav det där, men nu var det inte så och det finns inte direkt något jag kan göra åt det heller. Jag är iallafall nöjd och det är det som är huvudsaken tycker jag.

SKolan idag som sagt, hade en lektion sedan hade jag hål och bild, och jag drog med mig Maja till matsalen för att käka lunch och när vi går ut ur matsalen så ser vi bara hur sjukt mycket rök det i korridoren, och kan säga att det sved rätt ordentligt i lungorna när vi gick igenom där, iaf så kom brandkåren och sa att vi inte fick vara där oh att vi var tvunga att gå ut.  så typ alla satt ute i centralhallen och väntade på att vi skulle få börja igen. eftersom alla laktioner i den korridoren var uppskjutna till halv 1 så vi hade so 35 minuter sedan slutade vi haha!

Aja, jag vet inte rikgit vad jag ska säga mer, jag håller på, eller nä dt e fel ord, jag ska börja med ett arbete om Costa Rica som jag bara har på mig den här och nästa vecka att göra, men jag vill verkligen göra ett vettigt arbete utav det så jag måste verkligen ta tag i det där alltså!


House ikv

skola

Jag snabb kastar in ett inlägg i all hast innan jag ska springa till skolan eftersom jag har min cykel inne i stan som jag ska orka hämta någon dag, frågan är ju bara när som sagt, hm. Jag är lite lat av mig känner jag, men ibland får man vara det också.
Egentligen borde jag skynda mig eftersom jag börjar om en kvart. Och ja jag skyndar mig faktiskt.
 Jag har inte en aning om hur min dag ser ut idag, jag känner mig bara allmänt förvirrad och skulle gärna gå och lägga mig och sova igen om jag ska vara helt ärlig.
 Nä kankse är bäst att dra sig trots allt. Kramen<3


skridskor!!

Goddag där ute, jag sitter och nördar mig på facebook för närvarande och har nyss spelat Xbox med min bror, det väl inte fullt så bra som man hade kunnat hoppas, men man kan ju inte alltid vara bäst ha,ha. Men det är roligt och det är de som är huvudsaken tycker jag.
 Min dag har varit helt underbar hittils måste jag faktiskt säga. Vi hade inte en enda normal lång lektion, och på NOn så fick vi göra exakt vad vi ville, måste säga att det känndes relativt nice. Slutade hur som helst klockan 11 så jag ska inte klaga ett dugg, det var ganska nice faktiskt.
 Jag och bror skulle fara och åka skridskor på ishallen, men eftersom våra skridskor är spårlöst försvunna fick jag låna Marias, som är en aning för små, men jag trodde och hoppades att det skulle gå bra, men det kan jag säga att det gjorde det verkligen, åkte vi en kvart så var det nog bra haha, mina fötter ömmade ganska rejält kan jag säga, jag måste faktiskt säga att jag var lite mesig haha.
 så vi drog oss hemåt och spelade halo 2 och när mormor kom hem spelade vi 2 omgångar skip-bo, helt inne i det alltså.
 Och nu sitter jag här och degar framför facebook samtidigt som jag försöker få ihop ett vettigt blogg inlägg, vilket inte är det lättaste precis.
 Om cirka en och en halv timme så ska jag befinna mig nere på stan för att vara på rörelseutbildningen som vi har, del 2. Minns inte riktigt vad det var vi skulle göra idag men det är säkert något intressant :).
 Nä nu ska jag dra mig. Kramen<3

skridskor är inte min starka sida känner jag!

Söndag

God eftermiddag där ute i det allt för gråa Umeå iaf. Jag är alldeles för trött för att tänka något avancerat just nu.
 Jag har forfarande ont i hela kroppen och kan knappt röra mig känns det som. Men jag kan ändå säga att det var värt det för jag hade verkligen grymt roligt igår måste jag säga. Jag tycker absolut att ni ska fara dit någon gång. Ni kommer inte att ångra er, eller alltså det kan jag ju inte veta men alltså. MEn jag tyckte iaf att det var väldigt roligt.
 
Igår for jag iaf över till Ida och såg på film, The house Bunny Och A walkt to remember. Och dom var faktiskt bra, okey The house Bunny går ju verkligen inte att jämföra med A walk to remember, för den var verkligen underbart bra. Och jag förstår inte hur jag har kunnat missa att se den. Men det var en snyft film, okey jag gråter aldrig av filmer men det ar verkligen riktigt nära utav den måste jag säga. Så för er som inte redan har sett den, vilket jag tror att dom allra flesta redan har gjort så rekomenderar jag hur som helst att ni ser den, för den var verkligen bra.
 
Ikv blire det nog en promenad med Johanna som det ser ut nu iaf. SKa bli nice, det är ju bra att röra på sig när man har träningsverk så. Inte för att jag vet vars vi ska gå men ändå. Det blir säkert nice.
 Just nu sitter jag och lyssnar på musik, okey egentligen skit musik men jag orkar inte byta låt faktiskt. Så den får spela.
Helst av allt skulle jag vilja lägga mig ner och sova just nu för jag skulle verkligen somna på stört haha.
 Imorgon blir det skola och sedan har vi rörelseutbildning med Junis,UNF och NSF(nykterhetsrörelsens scoutförbund) mellan 17-20 imorgon tror jag det var. Men jag måste nog kolla upp det där så att jag inte misstar mig helt och åker dit i onödan.
Och påtal om det så måste jag verkligen ta och skaffa mig en kallender så jag kan hålla koll på allt som jag ska göra, för annars kommer jag bara att glömma allt, och vara tvugen att ringa eller smsa folk för att veta. VIlket inte är så lätt när hälften av dom man frågar säger olika hela tiden haha.
 Hur som helst har jag iaf haft en riktigt bra helg:) Och nu ska jag gör anågot lite vettigare tror jag. Kramen<3

Tack för ljuset Junis<3

årsmöte och arosfortet

Godkväll ute i Sverige, hoppas ni är lite piggare än vad jag är just nu iaf hehe. Jag känner mig öm i hela kroppen, och då menar jag verkligen HELA kroppen varenda lite fläck alltså.
 Var på Junis årsmöte idag, och det gick väl som det gick, vi kom bokstavligen inte fram till något vettigt alls och allt drog bara ut på tiden hela tiden så det tog ärligt 2 och en halv timme. Det var bara segt och jobbigt, och inga vettiga besults togs enligt mig.
Jag är glad att jag slipper sitta med i styrelsen och att jag slipper vara ordförande faktiskt, för nu behöver jag inta fara på en massa mötet titt som tätt och jag kan tacka nej till saker och ting utan att få dåligt samvete för att jag har tackat nej så det känns bara skönt om jag får säga det själv!
 Men eftermötet hets åt vi iaf och sprang sedan mot megazone för att gå på arosfortet, och jag måste faktiskt säga att det verkligen var kul, men självklart kan man inte jämföra det med te x bodaborg, men det var ändå kul. Men det var ganska svårt faktiskt, men jag ida och Amir vann iaf  även fast vi bara klarade 3 celler av 26 HAHA.
 Så nu är jag trött och är öm i  kroppen.

Och nu ska jag dra mig till ida och se på film med henne  ^^,




Arosfortet!

mammut

Jag är verkligen jätte trött och orkar egentligen inte engagera mig i att skriva ett blogg inlägg, men jag gör det ändå, hur korkat det än är eftersom jag egentligen borde sova. Jag ska typ upp tidigt imrn också eftersom jag ska på årsmötet på junis som börjar klockan 11. Fatta ingen sovmorgon alls, känns det som iaf. Jag hoppas att jag får sova bra inatt iaf, jag längtar verkligen efter att få sova ut ORDENTLIGT, känns inte som om jag har gjort det på super länge nu faktiskt.
Även fast jag är jätte trött så somnar jag ändå alltid jätte sent det är faktiskt ganska jobbigt hm;/
Min dag har varit överdrivet slapp faktiskt, skolan var överdrivet slapp, räknade 15 tal sedan behövde jag inte göra npgot annat på hela dagen än kläsa några sidor i no boken haha sjukt slappt.
Sedan bio med Carro och såg Mammut, den var konstig men faktiskt helt klart godkänd måste jag säga, den kändes bar alite lång men.
 Nä nu borde jag gå och sova, jag kan knappt stava längre, Kramen<3


bluescreen

Godkväll där ute i världen! Jag är väldigt trött och hoppas på att jag ska kunna somna tidigt för en gångskull faktiskt. Det skulle verkligen vara skönt faktiskt!
 Min dag har varit ganska slapp, tror jag. Skulle fixa klart hkk arbetet men skolans dator var sönder och det kom bara upp en bluescreen hela tiden, och det rullade bara så hur många gånger som helst, vilket bokstavligen sög, så den lektionen var inte till så stor nytta för mig faktist.
 Iallafall så har jag varit och checkat midgård ikväll,  men jag kollade aldrig på media, drog och såg på när Denise spelade ist, och sedan drog jag hem igen, och nu sitter jag här, och jag hade verkligen inte tänkt sitta vid datorn längre än till 9 jag hade verkligen tänkt se på tv och få slappna av en längre stund idag, men jag håller aldrig det jag lovar mig själv så det är som lugge!
 Nä nu ska jag dra mig härifrån och ta mig en kopp te och en macka innan jag ska försöka sova!
Kramen<3


Facebook

Jag har kommit fram till en sak, det kanske inte är något men ändå liksom!
hursomhelst så är Facebook sjukt beroendeframkallande har jag insett, och det är ganska drygt. Det värsta är att det är min dagliga sysselsättning känns det som, okey när jag inte är i skolan dock! Men annars loggar jag först in på apberget och sedan FAcebook, men större delen av tiden spenderar jag ändå på Facebook, hm nu får jag ju faktiskt ta och skärpa mig haha.

 VI fick iaf tillbaka vårat SO prov idag, och det gick verkligen inte bra måste jag säga haha. 45rätt av 80 men jag e ändå ganska nöjd faktiskt för jag skrev bara på 50 av dom så av det jag skrev på så hade jag bara 5 fel det e ganska bra för att vara jag men. Aja jag ska väl inte klaga antar jag hehehe.
 Känns skönt att det inte e så länge kvar på den här veckan faktiskt. Men det blir mycket göra dom närmaste veckorna hm. Drygt kan jag ju minst sagt säga faktiskt. Har ett SO arbete framför mig omn något land utanför europa, någon som har förslag på vilket land jag kan ta :O? För jag har inte en aning :O
 Hursom helst blev det ingen prommenad men vi ska typ se på film istället tror jag. om vi hittar någon bra film att se förstås, men det lär vi väl göra haha. Så då kan jag iaf uppdatera min blogg igen :D haha.
Men nu e dt time för mig att gå kramen

Mitt tidsfördriv!

Biljard^^,

Jag snabb slänger in ett blogginlägg innan jag ska skynda mig att göra mig iordning och fara till skolan för dagen!
 Jag har sovit gott, men är fortfarande likatrött som jag var innan jag somnade, om inte ännu tröttare faktiskt! Men det går nog över om någon timme skulle jag tro.
 Idag har jag SEG no lektion efter bilden, no lektionen är 1 timme och 20 minuter och är den absolut segaste lektionen vi har på hela veckan om jag får säga det själv alltså!
 Jag slutar kring kvart över 2 halv 3 idag, och det känns segt men ändå inte, ska gå ut och gå en långpromenad med johanna och sedan dra oss vidare in till stan och spela lite biljard, så det ser jag framemot faktiskt:)
 Inte för att jag tror att det kommer gå spec bra för mig men man får väl göra sitt bästa iaf ^^,
 Nä nu är det dags för mig att börja göra mig i ordning och dra mig till skolan! Kramen<3

Biljard med johanna ikv!! =)

SO prov?

Godkväll där ute! Jag har inte haft orken att blogga idag eller tidigare idag iaf. Men nu har jag faktiskt lite tid och lite ork att engagera mig i att blogga en kort blogg iaf!
Jag har vart och spelat skip-bo med johanna ikv, och der gick bokstavligen totalt säms för mig måste jag faktiskt säga. Men men det kan ju inte alltid gå bra haha. Aja vi får ta en match igen någon gång haha. Imrn blir det iaf biljardspel med henne. Efter att vi har tagit en promenad, det känns skönt faktiskt, jag tror det är väl behövligt.

Idag hade vi iaf SO prov på världen och det kändes rentav som det gick åt helv*te om jag ska vara ärlig faktiskt HAHA.
ASG! nej men alltså det gick inge vidare känndes det som ;_; aja man får väl hoppas på det bästa av det iaf.
Men nu måste jag gå och se på House<33
kramen<3


So prov på världen :O


skip-bo

Dumma beroendeframkallande spel, det e fett jobbigt kan jag ju lätt säga haha. Jag är helt inne i en skip-bo period, dumma johanna, dt e hennes fel, nä skämt åsido faktiskt, jag minns inte att det var så roligt att spela det faktiskt!
 igår tog jag o johanna oss en långpromenad till Grubbe, hann typ halvägs jämt vårat mål haha, men vi fick oss iaf en lång härlig promenad i kylan, eller var det så kallt egentligen?
 Nej det var ju faktiskt inte det, det var lagomt kallt om jag får säga det själv!

Jag har ju varit lite seg på det här med att uppdatera om nu har missat det liksom. Men så är det. Och jag har inte haft någon som helst lust till att blogga, och då är det ingen idé att ens föröska, eftersom det bara blir sånna meningslösa inlägg, som dethär som gör att man bara tappar läsare. hm. Aja skitsamma.
 Vi har iaf fått våra klasströjor nu "oh behave hot stuff going out 9a" bild kommer väl senare någon gång, just nu har jag inte orkat ladda min kamera så det finns inget  batteri i den för närvarande.

Och juste jag som skulle bli en serriös bloggare, ja det gick ju som det gick, det ser ni ju själva, men jag har inte den orken just nu... Och påtal om ork, vadfan sitter jag här för när jag har ett SO prov att plugga till imrn, nä FY på mig faktiskt.
jag orkar inte engagera mig i det helt ärligt, jag orkar inte. Jag har massa skit jag måste göra, enda ämnet jag orkat engagera mig i är matten där jag ligger före typ alla andra i min grupp. matte är helt ärligt älsk!!
Nej nu ska jag ta och avrunda och gå och se på tv ist. KRAMEN<33



beroendeframkallande? oja<3


när ska man sova?

Amanda vet att hon skulle ha stängt av datorn för en halvtimme sedan och att hon inte har gjort det än!
Men jag orkar inte, det kan dö det här suger. Jag tycker att min mor kan komma hem, och jag vet att det e 14 dagar kvar tills dess.
Och bara för att det e 14 dagar till det betyder det att det är 13 dagar tills Jonna och Amir åker till Wendelsberg, Amanda är aldrig avundsjuk eller så. Absolut inte. Suck allt suger just nu känner jag! nä nu rycker vi upp oss. För min dag har inte alls vart spec dålig egentligen så jag har inget att klaga på, det är abra synd att det blev ett sämre avslut på den men.
 Aja, verkligheten är som den är ibland och det går inte att undvika, det vet alla!

Imorgon är det söndag, och sista dagen på helgen, låt mig snälla få ha helg ett tag till? är det så mycket begärt egentligen?
 Jag trodde väl det.. Aja, nä nu är det 40 minuter sedan jag skulle stängt av datorn! och nä jag e inte såhär på att skriva egentligen, men  jag fick ett meddelande som var akut viktigt att svara på! Kramen<3


Saknar dig varje sekund! Du betyder mer än du tror!

minus -19? vadå kallt?

Godmorgon, det är som konstigt det här tycker jag. När jag vaknade imorse så kände jag mig för en gångsskull faktiskt pigg. Men det verkar tydlgen gå över lika snabbt igen känns det som, för nu sitter jag här inne i datarummet och för det första så fryser jag för det drar kallt från fönstret och för det andra så känns det som om jag håller på att somna, vilket kanske inte är fullt så bra men.
Jag börjar om en halvtimme och är inte alls speciellt taggad på att ha matte idag, verkligen inte. Men det kan nog bero på att jag är så fruktansvärt trött just nu. Jag får väl hoppas att det går över när jag går ut i den fruktansvärda kylan som det är utomhus idag -18,9 var det alldeles nyss hemma hos oss iallafall.
 Och ja kallt är det och det går verkligen inte att undgå kan vi ju säga, iag härdar det verkligen inte, nä usch så kallt, det måste väl kunna finnas en måtta på det hela va? det tycker iaf jag!
 Okey nu ska jag faktiskt inte klaga mer, jag slutar 1 idag igen. Och då har det gått en hel vecka till, fattar ni att tiden bokstavligen flyger iväg alltså, det är verkligen inte klokt hur fort tiden går. Det finns ju både för och nackdelar med det.
 Nu är det 20 minuter kvar tills jag börjar, och jag vill verkligen inte gå ut i kylan kan jag lova! Usch så kallt!
Jag får ta på mig lite mer kläder än vad jag bruker då!
Påtal om nåogt helt annat så sitter min mor på ett flyg påväg till Egypten nu och jag kan inte säga annat än att jag är ganska så avis på dom he,he.
 Men nu måste jag ta och avrunda detta inlägg och göra mig iordning så att jag hinner i tid till skolan. *SUCK*
Kramen<3


Bokstavligen så känner jag mig faktiskt så just nu! ^^,

Egypten`?

Godkväll, nu sitter jag här igen, men denna gången är inte Mamma och Lars på samma ort som jag längre. Dom satte sig nämligen på ett flyg ner till stockholm för cirka en timme sedan, för att sedan imorgonbitti sätta sig på ett flyg för att sedan landa i Egypten, fattar ni Egypten, vem vill inte fara dit liksom. Så dom lämnar mig i kalla Sverige i 2 veckor. Fatta 2 veckor utan sin morsa och veta att hon inte ens är i samma land som en. hm scary!
SÅ min mormor är hos mig i dessa 2 veckor, men det kommer kännas tomt utan morsan här, hm aja man får väl bita i den hårda verkligenheten ibland antar jag. Nog för att jag också skulle vilja vara i Egypten men Aja! ^^, jag får vara glad för deras skull iaf ^^,-

Snart ska jag gå och se på film, orkar inte komma i´håg vad det är för film just nu men det är skitsamma liksom, aja.
imrogon är det skola igen, sug men man ska inte klaga, man lär sig iaf något, eller?
 Känns ju taggat att veta att man har nationella proven i svenska om 2 veckor också, känns inte speciellt taggat, man jag tror faktiskt att det kommer gå bra ändå, det känns bättre om jag ser det så faktiskt! Aja nu ska jag gå och se på film! KRAMEN<3


<33

hur många rutor gör dig glad?

Just nu sitter jag och äter på en bit marabou. Hur många rutor gör dig glad, just nu var det 2. Och jag känner mig faktiskt lite gladare ^^,.
Jag försöker föra en vettig diskussion med folk, men det går inget vidare, så jag ska lägga ner och gå ut och sätta mig i vardagsrummet och umgås lite med min Mor eftersom hon åker bort imorgon och är borta i 15 dagar, hon och Lars åker till egeypten och lämnar mig själv här i kalla Sverige, om det tycker vi inte! Eller själv och själv, mormor ska ju vara här så.
Men ändå 2 veckor i egypten, vem vill inte ha det liksom? Aja, jag får ju göra så mycket annat så jag anatar väl att jag inte ska klaga precis. Ha, ha!
 Nä men jag hittar säkert något annat roligt att göra när dom är borta hm.
 Men nu är det verkligen bäst att jag slutar. KRAMEN<33


Bara för att det e sant och för att jag älskar dom ljusen!!!!

Sleepy!!

Jag är så fruktansvärt trött så jag vet verkligen inte vad jag ska säga alltså, jag skulle verkligen kunna somna om nu på stört utan några som helst problem om jag ska vara ärlig faktiskt. Men jag vet inte ens varför jag är såhär trött heller. Aja, jag får väl hoppas att det går över senare idag, hm i hope.
 Jag börjar iaf om 20 minuter och då har jag bild, är inte alls taggad, och sedan har jag en fruktansvärt lång NO lektion som bokstavligen verkligen kan DÖ känns det fatkiskt som haha. Sedan har jag iaf SO och sedan slutar jag. Jag har kortdag idag så jag antar väl att jag faktiskt inte ska klaga, det hade ju kunnat vara värre, hm.
 Tydligen är det jätte halkigt ute också, det suger, jag orkar inte rammla, så jag får se till att ta det försiktigt. Men jag borde verkligen inte skriva längre utan pallra mig ifrån datorn och göra mig i ordning och fara så att jag kommer i tid till skolan.
KRAM<3


tack<3

Tack, du gjorde min dag!

Tack, jag vill förklara min tacksamhet på ett vettigt sett nu alltså, men än en gång måste jag hejda mig själv för att jag inte vet hur, det är inte lätt verkligen inte!

Jag vill säga tack Cariina, för du gjorde verkligen min dag igår, jag hade egentligen helst bara velat ligga hemma och dra täcket över huvudet, men jag fick något att se framemot! Och jag gjorde verkligen det:) och det var det verkligen värt också:)
Jag fick prata ev mig och det känndes så oerhört skönt så jag kan inte förklara det egentligen! Och du fick mig verkligen att tänka efter om det hära! Hur jag verkligen ska göra. Du fick mig att känna mig sedd, och som om någon verkligen behöver mig! Tack, det var verkligen hur skönt som helst att få prata av sig måste jag säga!
Du lyssnar på mig, du vill verkligen att jag ska må bra och det betyder så oerhört mycket för mig så jag kan verkligen inte förklara det!
Tack för att du finns Cariina, du gjorde verkligen mid dag igår. OCh du fick mig att se lite ljusare på det här än vad jag gjorde innan. Tack<3
 

Tack för att du finns o jag älskar dig<3

för min helg vart underbar!!

För att min helg har varit underbar! Och för att jag haft den bästa helgen för mig på länge, så att ni vet bara!
 Och för att jag känner mig glad just nu=)

Som jag sa så har min helg varit helt underbar! Och skulle jag påstå annat skulle det inte vara annat än en stor fet lögn.
 For iaf upp till Sarah i fredags, och såg lets dance, och sedan sov jag iaf där till i lördags, och nog för att jag fortfarande var trött när jag vaknade men. Vi drog oss iaf ner på junis på pingisen, och jag hade väl egentligen tänkt fara hem efter det, men jag följde hur som helst med dom hem igen, och ja vad gjorde jag, mitt minne suger. Hur som helst åt jag iaf middag där och satt och såg på tv med A och A, sedan såg vi väl körslaget allihopa. Och jag tyckte hur som helst inte nanne skulle åka ur om jag får säga min åsikt. Men efter det så började iaf en grymt bra film "world tradesentre", och så bra film så jag finner typ inga ord egentligen, men jag kan inte säga hur. Ska recensera den sen.
Men jag såg iaf inte klart filmen, jag missade slutet på den, vilket kanske sög, men jag fick mig ändå på något vänster en helhet av filmen. Och sedan somnade jag och jag sov verkligen bättre än vad jag har gjort på länge. Det var verkligen grymt skönt. Så jag kände mig iaf utvilad när jag vaknade nog för att jag just för närvarande är hur trött som helst men.
IAf ringe for jag upp til farmor sen o var där ett tag innan jag drog mig hemåt och tog en LÅÅNG dusch, grymt skönt btw!
 Sedan skulle jag dra upp till Gammliahallen och se på dalens match, men smarta som dom e hade dom inte bokatbiljetter, och det var fullsat, men jag fick mig iaf en 12 minuters lång cyketur eftersom det var det de tog att cykla till gammliahallen från teg, tyckte jag höll bra tempo då va. Men jag földe iaf med S, A och A in till stan och gick ner på megazone och spelade lite spel, och jag hade iaf roligt (A). Och nu sitter jag och väntar på att klockan ska ticka, ska följa med Johanna på Ica om en liten stund=) prata på vi bara, eller?
 Så med dom orden kan jag sammanfatta att min helg verkligen verit underbar! Tack för en underbar helg Sara, Angelica och Anton!!

tack för en underbar helg<3

Sliten, och saknar

Förlåt, jag har ingen ork alls till att blogga faktiskt, jag orkar inte engagera mig i att skriva något idag. inte igår och inte inte i förrgår heller. Jag är trött less och fruktansvärt sliten. Jag lovde att bli en mer serriös bloggare, men det går inget vidare. Jag drar en nystart på det på Måndag igen, och nu ska jag verkligen engagera mig, måst finna orken, så jag ska vila upp mig dom närmaste dagarna och börja orka blogga igen på måndag som sagt. Just nu sitter jag och ser på Matte söker husse på trean och sitter bara här för att det är reklam, men eftersom den snart börjar igen så ska jag inte skriva något mer. Kanske slänger in något inlägg imorgonbitti innan jag drar till skolan. KRAM<3


Jag, men jag känner mig olikt mig själv!

Soon we will live!

Okey, det där med att jag skulle bli en seriös bloggare med start från idag, gick ju som det gick, haha. Nä idag har jag faktiskt inte gjort en minsta anstränging för att få det att fungera. Jag segade ner mig själv i datorn och orkade inte engagera mig i något som hellst. Drog ner en snabbis på stan och fotade, men min kamera var verkligen inte på min sida så det gick som det gick, och när jag verkligen började få bra bilder, ja då dog min kamera, det känndes inte allt för kul. Men imrn har jag gott om tid, och jag ska ladda batteriet ikväll så att inte det dör när jag är ute och fotar imorgon.
 Och jag viste inte att trettondagsafton räknades som röd dag, hm nu fick jag lära mig något nytt, men tydligen glömmer jag bort det från varje år, det är jag i ett nötskal, haha.
Men hur som helst så börjar ju iaf skolan igen på torsdag, och ska jag vara ärlig så känns det faktiskt gansla skönt. Skönt att få komma tillbaka till vardagen igen, nu är jag less på alla helger.
 Nä nu ska jag pallra mig ut till vardagsrummet och se på någon film som jag inte kom ihåg vad den heter just nu. Men jag kanske loggar in sen. Kram<3


Den blev helt fuckt up!

Jag behöver en kram

Jag orkar inte sova. Orkar inte logga ut. Orkar inte göra mig i ordning. Är tröstig, men orkar inte dricka vatten. Måste stänga av om 10 minuter, men jag vill inte. Jag vill inte gå härifrån, jag trivs här. Jag vill vara intsängd i data rummet, isolerad från alla andra. Vill sitta i min ensamhet och skriva på min blogg och lyssna på min musik, jag vill inte gå och lägga mig. Jag vill vara hos dig. Jag behöver dig. Jag behöver någon som förstår mig och som bryr sig.
Jag vill ha imrogon, vill ha en ljus dag. Jag vill ha sällsjö, vill ha sprotlov i bydalen. Vill ha kärlek.
Vill ha någon som finns här vid min sida just nu. Jag behöver en kram.  Och någon som vill sitta med mig och lyssna på mig. Som orkar, som inte går undan.
 Behöver verkligen det just nu. Men jag kan inte förklara varför, jag behöver det bara. Det är för mycket just nu, bara för mycket liksom.
 

För att det känns så just nu;_;

Kaos i mitt huvud!

Godkväll! Jag vill börja med att jag har haft en fruktansvärt rörig dag idag, och allt har verkligen varit kaos i mitt huvud och känns som om allt är upp och ner. Känns som om någon kört ner en elvisp i huvudet på mig och vispat! Med andra ord kaos med stora bokstäver känns det som.
 Men jag har ju som sagt lovat att jag ska bli en mer seriös bloggare, och jag ska börja imorgon. För att börja någon stans och idag kändes det bara alldeles för segt om jag får säga det själv.
Och det med filmbloggen har blivit verklighet nu. och ni kan ju ta en titt på http://panda93.blogg.se/filmblogg om ni har lust, men just nu finns inget att läsa där. Ska skriva där efter jag är klar med detta inlägg.
 Och det med en ny bloggdesign, det kommer sinom tid, just nu är jag bara trött och less och behöver någon att prata med.
 Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om heller. För jag har inte ens gjort något som är intressant att skriva om här. Så idag kan ju bara skita sig känns det som. Får jag välja själv önskar jag att jag fick spola tillbaka tiden och börja om den här dagen. Men det som har hänt har hänt, och ingen kan få det ogjort precis. Men jag får dra lärdom av det istället. Inte direkt så att jag orkar depp för att jag fick den här dagen att bli sämst.
 Imorgon blir det nog att dra ut och fota om jag orkar. Ska börja fota mer nu, vill bli bättre på att fota och då kanske man borde börja med att fota, det känns ju iaf som en kanska bra ide enligt mig iaf. Men sedan vet jag inte om jag ska börja redigera bilderna också, men vi får väl se hur det blir med den saken som sagt.
 Jag orkar helt ärligt inte skriva mer just nu, för jag är jätte trött och skulle verkligen behöva dig här just nu!
Men hur som så¨kommer lite bilder från nyår här iaf!



Är faktiskt ganska nöjda med bilderna:)




En bild säger mer än 1000 ord, och det gör verkligen den här bilden!Jag vill verkligen visa hur ledsen jag är. Och jag vill verkligen be om förlåtelse! Och jag menar det verkligen! Förlåt för att jag var korkad, för att jag var otrevlig, för att jag är egoistisk, för att jag sårade dig, för att jag är ivägen, för att jag sårar dig!
För mig betyder du så mycket mer än du tror! Jag älskar dig! Och jag vill inte släppa dig! Förlåt! OCh jag menar det verkligen!

Försenade nyårslöften?

God kväll igen, och ja, det känns mer som om jag borde säga godnatt faktiskt. Iaf så fick jag faktiskt sova rätt länga idag, vilket var skönt och jag tror verkligen att jag behövde det också. OCh jag har verkligen inte gjort något alls idag, bara suttit här och känt mig som en annan säck potatis, har verkligen inte haft något vettigt alls att göra om jag ska vara ärlig.
 Igår såg jag som sagt Flight 93, och den var faktiskt jävligt bra, och sorglig, jag var sjukt nära på att börja gråta, så om ni ska se en film så rekomenderar jag starkt den faktiskt, och ikväll ska vi se någon annan film som jag inte kommer ihåg vad den heter, men får väl ta reda på det sen då.
Och på tal om film så har jag tänkt, och jag funderar på att varje gång jag sätt en film skriva om det på bloggen och på Apberget, för att se hur många filmer jag verkligen ser, för jag vet att jag ser rätt så mycket filmer. Hm undrar om det är en bra idé vad tycker ni?
Eller så bara för att göra seken enklare, göra en ny blogg för att det då är enklare att se hur många filmer jag sett än om jag gör det på den här bloggen. MEn iofs så ofta när jag ser film så lägger jag ändå ut att jag har sett den men då skulle jag kunna skriva om den också ;D. hm får fundera på det där ;D Men jag ska iaf börja skriva vilka filmer jag sett hur som helst!
 Och jag ska börja bli en mer seriös bloggare, och med det menar jag att jag ska börja blogga oftare, och med mer bilder. Jag LOVAR att jag ska börja med det på Måndag, eftersom jag för närvarande är ute i skogen, och jag har min kamera hemma. Och jag kommer hem imorgon kväll skulle jag tro. Innan måndag kommer jag iaf hem så att alla vet det!
 Och på tal om det så här jag jävligt less på min blogg design nu också, den är way to barnslig, och jag MÅSTE verkligen göra om den, men det får väl bli nästa vecka eller  imorgon, det beror alldeles på hur trött jag är.
  Jag har verkligen en massa saker jag verkligen vill och måste göra, men som jag verkligen inte har någon ork alls till! Jag måste alltis samla massa kraft för att orka, drygt. Hm aja sånt är livet ibland.!!
 Jag ahr förrästen kommit på några nyårslöften, okey lite i efterhand, men det får ändå duga liksom! Jag är ju lite seg i starten bara, jag har inte fattat att det är 2009 än, helt sjukm aja jag vill iaf komma tilbaka till vardagen nu, börjar vara rätt så less på det här faktiskt. Aja nu ska jag göra något vettigt ist! KRAMEN<33

Flight 93, grymt bra film


 Det avr det här med nyårslöften ja, som jag verkligen inte var så bra på, men jag har iaf kommit på några nu. Dom kankse inte är dom bästa, men dom får duga ändå, dom är ju som sagt bättre än inga iaf, hehe. Kan man komma på nyårslöften i efterhand, isf kommer jag ju komma på massor sen, okey dessa är ju också lite smått försenade men ändå bara 3 dagar så det tycker inte jag att der räknas faktiskt, eller? Aja kanske ska komma till skott och skriva dom då!

  • Börja blogga mer seriöst med bilder!
  • Bli bättre på att byta blogg design oftare!
  • Skriva ner alla filmer som jag har sett!
  • Bli bättre på att fota, och fota mer!
  • Ta handom mig själv bättre!
  • Inte låta folk såra mig!
Okey det var nog det tror jag, kommer nog på något mer senare, haha. Men nu orkar jag inte skriva men tror jag ska sätta mig och se på TV innan vi ska sätta igång filmen. KRam<33

something!

Godkväll eller ja det känns mer som om det är natt just nu faktisktm för jag är jätte trött och vill sova, men jag orkar inte.. OCh samtidigt som jag är jätte trött så är jag andå pigg, Men vi ska typ se på film ikväll tror jag, jag vill se fliight 93, men jag vet inte vad dom andra vill se.Men nu ska i typ snart äta, och jag borde plocka bort datorn från matbordet så man kan sitta och äta här kanske. Men det är nogändå en stund kvar på riset skullejag tro, Och på tal om det så gör vi marienrad kyckling, och ena marinaden luktar så starkt så att det sticker i näsan, det är rätt jobbigt, men men. Jag är iaf väldigt hungrig nu.
Mötet idag på Junis gick faktiskt bra, nog för att jag blev fruktansvärt förbannad där ett tag, ich jag satt och tänkte om jag skulle säga något eller inte, men jag beslutade mig iaf för att inte säga något, och bäst var nog det tror jag. Så då fick jag känna mig lite duktig också.
Jag blev nyss rätt pist på mig själv för att jag har glömt midd headset i stan, psyk lagg på mig kan jag ju lätt säga alltså,
Men nu är det iaf mat, i be back!

Nu är jag tillbaka, och just nu sitter och dricker glögg med familjen och hoppas att vi ska se på film snart men man vet väl aldrig, jag har iaf ätit tårta och så nu, blåbärstårta, och den var grymt god, ätit kyckling till middag, men nu är jag iaf mätt som sagt, och tur är väl det haha, asg. nä usch mat, blä. Jag ska helt ärligt sluta äta! Och jag lovar det, okey men nästan då. Men aja, så är det  väl. Blir bara äcklad av mat känns det som just nu..
 Usch och fy o blä. aja imorgon lär det ju bli slapp, ska försöka sova länge imorgon så jag får sova ut och ta igen alla dom timmar som jag tappat i sömn dom senaste veckorna.
Aja, det känns konstigt att det är 2009 nu, men sånt är väl livet antar jag, en dag 08 andra dagen 09 haha.
Jag hoppas på att 09 blir lite bättre än 08 iaf.

Men nu ska jag ta och avrunda!! hehe


FUL