Torsdag, 2009, the end

Hello. Då sitter man här, 27 minuter in på år 2009s sista dag. Ja så hur känns det då? Jo, helt ärligt så känns det väldigt konsitgt måste jag säga. Det här året har verkligen bara flugit förbi och det är med saknad jag kommer att lämna det. För år 2009 har varit ett otroligt fint år måste jag säga. Det är så otroligt mycket jag kommer sakna från detta år så det går inte att beskriva med ord hur det känns. Jag har gjort så otroligt mycket roligt, och träffat så mycket härliga människor så det är inte sant. Det har varit ett helt fantasitskt år.
Och även om inte allt har varit bra så har merparten av året varit mycket bättre än något tidigare år på länge. Och tack till alla er som har gjort mitt år så fantastiskt som det verkligen blev, utan er hade det aldrig blivit det.

Jag sitter just nu och pratar på skype med Teo och Johan. Och försöker för allt i världen bestämma mig för vars jag ska vara på nyårsafton(som faktiskt är just nu). Antingen i vännäs med massa roligt folk, eller om jag ska vara hemma. dilemma där alltså. så om någon vänlig själ känner för att ge mig tips på vars jag ska vara, säg det gärna till mig.
För nu tror jag faktiskt att jag ska gå och sova.. Börjar känna mig lite småtrött. Och jag skulle nog verkligen behöva det... har inte sovit så värst bra dom senaste dagarna.


måndag, update

Ledsen för dålig uppdatering dom senaste dagarna, men jag har helt ärligt inte orkat.
Men lite update på vad som har hänt dårå. I lördags var jag, Jocke, Malin och Tony på bio och såg Paranormal activity, jag tyckte den var ganska kass om jag ska vara ärlig. Malin blev rätt skraj osh skrämde upp mig, men jag skrattade mig igenom hela filmen. Så nä den får inte riktigt godkänt av mig.
Sedan igår så åkte jag först till stan vid 1 kanske och väntade på Jocke, Malin och Tony i 2 timmar, dom är inte dom snabbaste i den här stan kan jag lova. Men när dom väl kom så ja gjorde vi ungefär inget, vi bestämde att jag skulle sova hos jocke, eller jag och malin. Sedan åkte jag hem, hämtade saker och missade bussen till stan precis för att ultra inte har vett att sätta upp sånna hur man skickar smsbiljetter på alla hållplatser, så då var jag tvungen att gå till stan, kallt som satan kan jag lova att det var.
Väl hos jocke skulle vi se på film, men vi satt och pratade hela natten ist typ... Somnade 4 sedan hade ve bestämt att vi skulle upp 9, nog för att den var 10 när vi väl var uppe.
Åkte till stan, sedan hem, duschade och tillbaka till stan, detta hann jag då på en och en halv timme(Jocke bor på umedalen), så jag kännde mig ganska snabb. Men det var så jävla mket folk på stan, kanske med tanke på att Erik, Calle och Tove var där. Så det var smockat, orkade inte engagera mig i att hitta kläder så jag ska dit imorgon och hoppas på att det är mindre folk då.

Så en liten(lång) update.... Jag har inte gjort ett dugg sedan jag kom hem för att jag är så sjukligt trött. Så jag ska ta och avrunda detta inlägg och se till att få mig lite sömn..
Kramen<3





Jag har ingen lust att fota längre :(© by amanda


fredag(lördag), julklappar

Det är väll bäst att jag skriver ett inlägg då, men egentligen orkar jag faktiskt inte... Jag är väldigt, väldigt trött om jag ska vara ärlig och ska snart sova för att orka upp idag(läs imorgon, det låter bättre så) för att dra mig ner på stan på mellandagsrean och se om jag hittar något roligt.. tänkte skriva en liten lista på vad jag fått i julklapp, men sparar det till längst ner i inlägget för er som inte orkar eller vill läsa..
Min julafton var helt underbar faktiskt. Fick först i julstrumpan och sedan vid 10 åkte vi och hälsade på farfar, eller jag och mathias, ne det var inte bara vi. Var där i kanske 2 timmar innan vi åkte hem. Sedan vid halv 3 kom sandra och Claire, vi såg på kalle och sånt. Åt middag, öppnade julklappar och spelade spel. Riktigt trevligt faktiskt. Känns som jag hann med endel igår, det kan jag inte påstå att jag har gjort idag faktiskt. För idag har jag verkligen inte gjort något alls förutom att suttit här, sett på TV och tittat på film.
Jag måste säga att juldagen nog är den segaste dagen på hela året, allt är stängt. Ingen är egentligen riktigt upptagen men ingen orkar göra något och nästan alla sitter bara hemma och gör just det inget alls. Och fasst man vill göra något så är det faktiskt ingen som orkar. Det är egentligen ganska konstigt. Nu säger jag absolut inte att alla sitter hemma och inte gör något, men jag antar att ni förstår hur jag tänker? 
 
Nu tänkte jag dra min julklappslista så jag får sova någon gång. Stan imorgon på mellandagsrea, ni tror väll aldrig att det kommer vara mycket folk? sedan sk vi åka till Övik och äta middag. Jocke o palt skulle tydligen på bio imorgonkväll också, får se om det blir att följa med beroende på när vi kommer hem. Men som sagt mina julklappar 2009 :

Extern hårddisk
laptop skins
pengar
pyjamas
kläder
presenkort på gina tricot 500:-
presenkort på SF 150:- och 100:-
headset
godis
halsband
refill till mobilen
en panda
parfym

Och nu stod det still, har garanterat glömt flera saker nu men jag är för trött så jag säger godnatt nu.
Kramen<3


onsdag, 23e december

Fan...
Det är ungefär allt jag har att säga nu faktiskt. Det var just det här jag inte behövde just nu. Jag ville inte veta.
Hade hoppats att det inte var så faktiskt. Men det är ju trotsallt inte något som jag kan styra över och jag är glad för din skull faktskt. JAg ska sluta whina om det där nu. Så allvarligt som det låter är det faktiskt inte.. 

bara ett fåtal timmar kvar till det är julafton. Och inte funkade det att sova på saken för att få mer julstämning heller.. Fast jag måste väll medge att jag faktiskt har lite mer julstämning nu än igår, fast det är inte mycket det.
 Just nu ligger jag i sängen med datorn och har väldigt ont i nacken. har massa kuddar som jag pallrat upp. JAg känner att det kanske inte är sådär superbra att ligga såhär i flera dagar.

Jag frösker komma på något att göra ikväll, jag kommer typ ha sjukt tråkigt ikväll. så om någon känner för att hitta på något så kan ni gärna säga till faktiskt.. Tycker faktiskt det är tråkigt att bara sitta om jag ska vara ärlig.
 Men nu måste jag göra något åt det här innan min nacke dör.
Kramen<3

onsdag(tisdag), omegle..

Jaha, så var det med det inlägget som jag hade skrivit. Åh så sug... jag var klantig och glömde publicera.... här kommer ett nytt försök...

Det är jullov, jag försöker njuta av ledigheten, men det går verkligen inte. Nu är det inte så att jag ogillar lov, för det gör jag inte. Och jag längtar inte tills skolan börjar så heller. Men jag kan inte njuta av lovet fullt ut. Kanske är det för att jag vet att jag fortfarande har restuppgifter som väntar på att bli gjorda, men jag orkar inte ta tag i dom..
Men jag måste medge att det är otroligt skönt att kunna sova länge på mornarna och inte ha något bestämt vad man ska göra.

Det är som sagt sista dagen innan julafton och jag har fortfarande ingen julstämning. Men jag tror jag ska sova på saken och intala migsjälv att jag har någon julstämning så hoppas jag att det blir bättre tills imorgon(läs idag).
 jag tror faktiskt jag ska sova nu. Jag ska upp vid 9 tiden, jag och mamma ska nog baka julgodis imorgon(:
Sedan får vi se vad det blir mer imorgon.
nä nu lite omegle innan jag ska sova.
Så kramen<3



Tisdag, julstämning?

Har inte bloggat sedan i söndags nu och jag orkar verkligen inte heller. Jag ska strax ta en dusch och sedan tror jag att ska sätta mig och se film faktiskt. Ska ha en slappar dag idag, känner mig sjuk och jag vill inte direkt vara sjuk på julafton som. Egentligen skulle jag på stan med Sofia idag, men orkade verkligen inte. Men jag ville. Jag ogillar starkt att vara sjuk måste jag säga.
Imorgon blir det att baka julgodis, hoppas på att jag får lite mer julstämning då, för just nu har jag absolut ingen julstämning alls och det är liksom 2 dagar kvar tills julafton. Vid det här laget borde jag ha jätte mycket julstämning. 
Idag fyller Teo år, så grattis teo!!
Okey nu undrade tydligen min bror om jag skulle orka hjälpa till att städa idag... Suck jag som är så forbannat less på att städa. Och jag som skulle ha en slappar dag. Jaja vi får väll se...

Och du som kommenterade anonymt, jag kan spåra din IP-adress, men det vet du redan. Och jag bryr mig heller inte om vad du säger.

Så det var allt för den här gången. KRamen<3

söndag, städat

Jag känner mig halvt död just nu. Jag har hållt igång hela dagen. Men knappt varit utanför huset, enda gången jag var ute var för att gå till sophuset, alltså höll jag mig innanför gården. Illa kan man tycka, men det är inte så farligt som det låter, eller det kanske det är men.
Ja vad har jag då gjort som har hållt mig aktiv hela dagen? Jo, med tanke på att mitt rum bokstavligen såg ut som ett bomnedslag tidigare och det var liksom jobbigt att gå in hit så var det i akut behov av en rejäl städning och efetrsom vi inte bott hemma sedan i juni heller. Och sedan hade jag fått en byrå när vi var på IKEA så jag har skruvat ihop den.
Sedan har jag vrålstädat mitt rum. Rensat kläder, fick en sopsäck med kläder, och jag säger bara det fyfan vad mycket kläder man kan ha. Så förhållandesvis känns det som jag inte alls har nå kläder nu.
Har bytt gardiner, rensat bokhyllan på gammla barnböcker, jag menar visst vi ska inte kasta dom, men varför ska jag måsta ha dom på mitt rum? Rensat skrivbordslådorna, sorterat papper och tidningar, rensat 2 skåpar som ska kastas och flyttat över mina porslinsaker till min bokhylla. hm, vad mer då. Jo jag har kastat en jävla massa papper och skräp, ja alltså skräp sånt som inte används längre, sånt man använde för flera år sedan liksom. och massa annat joks. Jag fick alltså 2 sopsäckar med bara papper och skräp. Då kanske ni inser hur mycket det är?
 Man kan ju tycka att det inte borde ta så lång tid. Men med tanke på att jag även hade papper som var viktiga att ha kvar så är man tvungen att sortera. Och kasta saker på golvet för att kunna få någon ordning tillslut. Så viss stunder såg det värre ut än innan jag började.
Men nu när jag äntligen är klar är mitt rum finare än vad det någonsin har varit tror jag. Och jag har då aldrig kastat såhär mycket saker förut. jag har varit en skräpsammlare, det ska de bli skillnad på.

Jag är som sagt lite trött och ska typ sova nu enkomt för det. Det är trotsallt en dag idag också(läs imorgon) och jag vill inte slösa bort dagen på att sova, det är så otroligt onödigt. HAr dock inga dirketa planer för morgondagen. Tar dagen som den kommer helt enkelt. Får se vad det blir, mesttroligen lär det väll bli att jag pallrar mig ner på stan. Vill köpa julklappar, men är fattig och har inga pengar alls, hatar det verkligen. Men WTF jag tappade en hundring och har hur dåligt samvete som helst för det :(...
Sedan dör min dator snart och jag orkar inte böja mig ner och stoppa i laddaren, det är inte ens ansträngande men jag orkar verkligen, verkligen inte alltså. Allt känns jobbigt. Jag har mentos i jackfickan och jag vill ha men orkar inte hämta. så trött är jag liksom. Men om jag lägger mig och försöker sova kommer jag inte kunna somna heller.
Jag vill inte vända på dygnet heller... Eller ja ni tror säkert att jag redan gjort det, men jag brukar inte somna förrän vid 12...

Okey men nu ska jag avrunda. Kramen<3


Fredag(lördag), julavslutning!!

Okey jag är hemma nu, alltså hemma hemma! ligger i sängen och är uppkopplad på någons internet.
Jag är trött och ska faktiskt sova snart. kom hem för ca en och en halv timme sedan efter att jag avrt och sett Avatar på bio, den var faktiskt riktigt bra måste jag säga. Eller ja den var inte super bra men bra var den.
Efter Bion skulle jag ta bussen hem, kalrt man inte kan använda busskorten då inte. Och mamma kunde inte hämta mig. Så johan gick med mig hem, tack johan!..

Men okey. Vi fick ju jullov idag, det känns konstigt. Det känndes konstigt att gå ut ur skolan och veta att det kommer dröja 3 veckor. Det känns som en evighet faktiskt och det är jobbigt. Ja jag ser framemot att skolan börjar nu, ja redan när jag haft lov i kanske 15 timmar så längtar jag. Men jag kommer sakna gänget och faktiskt vissa lärare också. Ja vi har ju faktiskt helt störtsköna lärare. Och med tanke på att vi är kvar på skolan nästan varje dag så ja. Det kommer kännas jätte konstigt. Men vi får ta och hitta på något under lovet alltså.
 Avslutningen var faktiskt ganska nice ändå. Först en timme med klassen vi typ spelade spel/spelade kort. Sedan höll rektorn tal, eller ja hon pratade. Sedan fick vi se Eriks film NTI cribz som jag lägger ut snart här i inlägget.
Så sjukt bra den ä'r alltså. Sedan käkade vi julbord och bara tog det allmänt lugnt.
Vi var lite copycat av tek hög och byggde "stolsberg" i vårat(MP09) och i EC09:s klassrum tills mighty kom och sa åt oss att ta ner de. Vilket vi faktiskt gjorde.
Vi insåg att vi var tvungen att tömma kylen också, alltså kylen i personalrummet där vi halv 2 tiden, då hade vi haft lov sedan halv 12. Så vi tömmer kylen, och eftersom vi hade en kakförpackning kvar från i onsdags (det vi köpte för panten vi fick när vi var på kvantum till klassen) så frågade jag om lärarna ville ha. dom bah nää. jag sa typ tyst men åh vad ska jag göra med dom då.. Då svarar Kajsa (med ett leende typ) "men ta dom du amanda, ta dom till dig. " jag bah okey. har typ ätit 2-3 gett bort 2....
Sedan bestämde vi oss för att gå på bion som gick halv 10 somsagt.
Men bilder från avslutningen kommer imorgon för nu ska jag faktiskt sova...
Godnatt<3

 


torsdag, jullov!!

Jag tänkte skriva ett litet random inlägg om ja ni lär väll märka vad det handlar om faktiskt.

Nu är det ju faktiskt så att imorgon vid den här tidpunkten har jag lov. Vilket innebär att jag gått min första termin på NTI. Jag kan inte riktigt förstå att det redan har gått en termin, det har gått så otroligt snabbt så det är inte sant. Ibland är det nästan jobbigt att det går så fort, för jag vet aldrig vad jag gör av min tid.
Eller den här terminen är väll ett undantag i mängden faktiskt, jag vet ganska precis vad jag gjort av min tid.
Och den här terminen har varit det absolut bästa på länge. Tänk att för ca 4 månader sedan började jag gymnasiet på NTI. Jag var väll ganska osäker på om jag verkligen ville gå där. Jag ville ju faktiskt gå på midgård.
Första dagen var väll inget speciellt men redan andra dagen kände jag att jag liksom ville gå där. och när dom sedan ringde från gymnasieintagningen och sa att jag hade kommit in på midgård så kände jag helt enkelt att nä, jag trivdes så bra på NTI. Och jag kan inte alls påstå att jag ångrar mig, inte ens lite. Snarare är jag glad över det val jag gjorde. Det hade inte kunnat bli bättre än vad det är nu. Skolan är helt underbar, lärarna och folket också.
Minns när man gick in i skolan visst känndes det väll konstigt på något sätt men ändå väldigt roligt.
Minns när vi var på norrbyskär, helt underbart, och det var faktiskt roligt. Ja visst har det hänt en del på bara några månader. Men oj så roligt det har varit. Och det känns inte alls som det har gått 4 månader. det bara rasslade till kändes det som.
Men det är klart, en skola med helt underbart folk kan inte bli annat än dåligt faktiskt.


Torsdag, ledig

Sitter i skolan nu och gör faktiskt inget alls. Har nyss ätit lunch, pannkakor det var typ hur gott som helst.
Och jag avr riktigt hungrig, kanske var det som gjorde att det var så gott kanske men jag vet inte.
JAg är på skolan fast jag är ledig, men jag ska sätta mig i klassrummet och göra restuppgifter om ett tag så jag får dom bortgjord innan lovet som börjar imorgon. Det har gått så otroligt fort så jag fattar det verkligen inte alltså.
Jag skickade in min parafras i tisdags somsagt och såg att Tina hade bedömt den nu. Fick G på den och jag hade inte väntat mig något annat heller så jag är nöjd. Hon verkade tycka att det var en bra tolkning på målningen men att man inte kunde se vars det härstammade ifrån. Men ett G är bättre än att jag får IG sant?
Men jag väntar fortfarande på bedömmning från Kajsa om både min recension på Radiodkumentären och på uppgiften där man skulle skriva en pressrealese(ja det var andra uppgifter också i den), det är alltså den uppgiften som jag gjorde om för att få högre betyg, egentligen hade jag fått G men jag vill ha högre betyg och det vet hon.
Men jag skickade in radiodokumentär uppgiften i fredags och har fortfarande inte fått tillbaka den, hoppas att jag får tillbaka det snart.

Har varit och hälsat på Jonna en snabbis på Waldorf idag, gick dit och jag höll bokstavligen på att frysa ihjäl när jag gick dit, det är så sjukligt kallt ute alltså. Det är konstigt. Det har ju inte varit sådär jättekallt som ni vet. Sedan helt plötsligt tvärvänder det och blir jätte kallt och snöar. Nu ska ni inte  tro att jag har något emot det för det har jag absolut inte, snarare tvärtom alltså.
Det är faktiskt helt udnerbart att det verkligen har kommit snö.

Påtal om något helt annat så kommer sandra och Claire hem ikväll så imorgon ska vil lämna tillbaka Cassie och jag kommer faktiskt att sakna henne. Det är rätt mysigt att ha hund. Och jag är allergisk, men henne känner jag faktiskt inte av så mycket, alltså jag kan få lite utslag och så men inte så jag får jobbigt att andas..`

När nästa lekton börjar(eller när den egentligen börjar eftersom jag är ledig) så ska jag sätta mig i klassrummet och plugga. Försöka fåbort lite engelska och svenska. Även om det egentligen är mediekunskap vi har så ör det alltid lättare att plugga när det är någon lärare där(om det nu kommer vara det)...
Okey nu ska jag avrunda innan ni dör av ett alldeles för långt inlägg.
Kramen<3



Onsdag, glass

Sitter nu här framför datorn liggandes i soffan och funderar på att gå ut i frysen och hämta lite glass. Fast det känndes väldigt jobbigt medtanke på hur fruktansvärt kallt det faktiskt är ute...
Jo det tycker jag faktiskt att det är.
Jag och malin fotade idag, och jag blev helt sjut överlycklig över hur vackra bilder det blev. Men om jag inte hade misslyckats med att fota så hade vi inte behövt fota om.. Men det är väll sånt som händer antar jag?
Hade Matteprov på förmiddagen, lite seg. Det var väll inte super lätt måste jag säga, men det kändes som det gick bra ändå faktiskt så det är bara att hoppas på det bästa. Det lär bli minst ett G i alla fall.
Sedan hade vi estetiskverksamhet sista lektionen idag. Och eftersom jag verkligen börjat känna mig väldigt stressad över både parafrasen och seriekaraktären så... Jag blev ju klar med parafrasen igår och jag tänkte som såhär idag. Att jag hade börjat på en bild som jag kommit rätt långt på i seriekaraktären men när jag sedan letar efter bilden är den borta, jo både den och orginalbilden är borta, hur fan lyckas man?
Så det var bara att sättaigång med en ny. Så jag bara gjorde något för att få det gjort verkligen. Skitsamma om det liksom bara blir ett G på den här kursen och den uppgiften/de uppgifterna. Så får jag i alla fall G på kursen och det känndes som det var viktigast faktiskt.
Sedan möte med mamma och Tina, gick snabbt som tusan sedan plugg med häggen. Fick gjort uppgiften som jag bara gjorde för att få högre betyg på i mediekunskapen, har dock inte fått något svar av Kajsa ännu, men hoppas på det bästa faktiskt.

Men nu ska jag SLUTA(ja häggen sluta;P) och hämta glass tror jag.
Och endast för att vara lite anti idag ska jag inte avsluta inlägget med "kramen<3" Utan avslutar det med....
Hej då!



Egentligen skulle jag kunna säga att jag har jullov nu är ledig imorgon och bara julbord på fredag men ska till skolan imorgon i l fall.


Onsdag, okej?

Okey nu ska jag ha engelska eller om det nu är svenska det vet jag inte. Men jag orkar inte engagera mig i något alls faktiskt.
Sedan ahr vi estetiskverksamhet och då ska jag göra klart min seriekaraktar som måste vara klar idag eftersom kursen faktiskt slutar idag så jag har inte så mycket att välja på om jag vill få G på kursen. Nog för att TIna fortfarande inte gett mig någon skriftlig IGvarning än!
JAg gjorde ju klar min parafras igår vilket är väldigt skönt!
Sedan har jag inte kvar så mycket att göra faktiskt. Men nu är det väll bäst att jag avrundar.
Kramen<3


Tisdag, plugg!!

Sitter och pluggar nu, har nyss blivit klar med personporträttet, eller ska bara göra lite underrubriker så ska jag skicka in det. Då har jag endast 4 restuppgifter kvar att göra. Jag hade som sagt 8 uppgifter att göra från början så jag har gjort hälften så det känns faktiskt skönt. Eller nä vänta, jag har en idrottsuppgift och en svenska uppgift till att göra också. Men det blir i alla fall mindre istället för mer och det är ju något positivt. Nog för att jag måste erkänna att det inte känns som att det blir mindre, men jag vet ju att det blir det.

Jag ska snart gå och göra mig en kopp med thé för att lindra mitt halsont som håller på att krypa sig på, om det tycker vi inte.
Men innan jag gör det och forstätter mitt pluggande som nog kommer bli matte eller estetiskverksamhet så måste jag berätta något roligt.
Jag och häggen satt kvar i skolan efter vi slutat i ett grupprum och pluggade. Vi hörde att det var folk var utanför. Sedan heltplötsligt blev vi tyst men vi bah aja, helt tyst var det inte. Mn efter en stund blev det knäppt tyst så vi blev väll lite fundersam och gick ut för att kolla om det var någon där. Just då kommer annika som för den delen var påväg att åka. Så vi skyndade oss att packa ihop och möter sedan Kajsa vid utgången och hon frågar vars vi hade varit och vi svarar att vi satt i ett grupprum, och fick till svar "jag tycktes ju ha kollat om det var någon kvar". Det hade ju varit sådär lagomt roligt att bli inlarmad kan jag ju säga.

Men n ska jag avrunda och göra mig fika och sedan fortsätta pluggandet. så Kramen<3


Tisdag, redovisning

Sitter i en ring på svenskan nu, eller ja engelskan också. Vi har redovisning, jag hatar det, jag kan inte redovisa heller, eller jo på svenskan men inte engelskan. Men jag får väll försöka göra mitt bästa av det jag har. Vet inte vad jag ska välja än.
VI får faktiskt pepperkakor också haha. I eftermiddag blir det att stanna på supporten och göra parafrasen och massa annat för den delen också faktiskt.
Men nu ska jag faktiskt delta lite i lektionen innan sofie lackar. Hörs sen. KRamen<3

Måndag,take it easy

SKriver snabbt innan jag ska lägga undan datorn och sova, är riktigt trött faktiskt.
Sedan ska jag se till att sova ordentligt också, det är tisdag imorgon vilket innebär idrott för min del. Och jag lovar er att ta det betydligt mycket lugnare imorgon än förra veckan, jag tänker inte hamna på akuten igen kan jag ju lova! Riktigt så roligt ska vi inte ha.
Men jag har laddat med fruckost tills imorgon också så att jag hinner äta innan idrotten. Suck måste verkligen ha bättre planering än förra veckan.

Har pluggat ikv, eller i alla fall har jag försökt plugga. Jag hade 8 restuppgifter i morse nu har jag 6 huhr fail är inte det. har alltså gjort 2 uppgifter och 4 av de som är kvar tror jag ska vara klar tills imorgon. Det blir att vrålplugga när jag sitter och väntar på Nolia imorgon alltså, jag måste verkligen få dessa saker gjorda alltså!
Dock är en av uppgifterna en uppgift som sofie inte alls förklarade för mig så jag fattade vad hon menade men aja.
Hur som helst så ber jag om hursäkt för dålig uppdatering i helgen. Åkte hem från skolan i lördags pg a illamående dv s för mycket energidryck, närmade bestämt en och en halv liter.... + massa andra onyttheter, det är ingen bra kombination så resten av helgen ägnade jag åt att sova faktiskt.
Och det är vad jag ska göra dom närmaste, i alla fall minst 6 timmar(okey jag kan inte bestämma när jag ska somna men känns som jag kommer somna rätt omgående.) ska upp halv 7-kvart i7
Så ja nu säger jag godnatt. Så skriver jag imorgon!
BTW så är det här mitt 596:e inlägg..


Från öppethus


Fredag!!!

Jag är typ inte vaken, verkligen inte, det är mer som att jag sover fast jag är vaken. Det är väldigt jobbigt och jag har inte en aning om hur jag ska orka med den här helgen faktiskt. Det känns som jag vill sova nu och jag funderar faktiskt på att göra det. Jag menar helgen kommer faktiskt bli ganska lång.
Så jag kommer verklgien behöva sova.
Just nu är min kamera på laddning så det kommer nog bli lite bilder från i helgen senare.
Nu när vi äntligen fått klart att vi kommer få vara här hela helgen..
Men jag tror faktiskt jag ska vara lita trevlig nu. Så vi hörs senare.
Kramen<3

Onsdag, godnatt

Okey, jag ger detta ett försök till. Förra gången jag skrev ett inlägg klantade jag mig totalt och det försvann verkligen. Så jag ger det ett nytt försök och så.

Dagen har faktiskt varit rätt bra. Dock har inte mitt huvud varit lika bra. Tänk er den känslan att någon pumpar uppp hjärnan pyttelite också sjunker den ihop, precis så har det kännts i mitt huvud hela dagen och gör det fortfarande om jag ska vara helt ärlig. Men tjurig som jag är så envisades jag med att gå till skolan idag i alla fall.
Det har gått ganska bra, eller nja. HAr inte fått sådär mycket gjort som jag hade önskat att  jag hade. När vi hade estetiskverksamhet så kännde jag bara det att jag inte orkade vara kvar längre, det känndes väll rätt surt eftersom vi för det första hade möte men också för att det var sista lektionen.
Nu känner jag att mitt huvud håller på att sprängas så ska öka tempot i skrivandet lite...

Det är jätte många som har frågat hur det är med mig idag, och det är rätt rörande att folk verkligen bryr sig faktiskt. Först Tina som frågade om jag verkligen borde vara i skolan och inte ligga hemma och vila istället. Sedan massor av folk typ. Kajsa och några andra lärare.
Tydligen såg jag väldigt blek ut på lunchen idag också... Och jag var tydligen väldigt blek igår också.
När jag skule åka kom nils och han gick in till rektorn så jag väntade tills han kom ut. Då såg rektorn att jag stod där och bah "Amanda, hur är det med dig idag", hon hade någon snubbe på besök också så ja då drog hon det också. Hon sa i alla fall att det såg ut som jag hade lite mer färg i ansiktet idag än igår, det är väll positivt det (:.
Det är i alla fall skönt att man har en rektor som bryr sig. OCh klasskamrater osv för den delen också.
Imorgon hoppas jag dock att jag mår bättre, vägrar må som idag..
Har sagt till Kajsa att jag ska vara kvar på supporten imorgon också, men jag får se om jag orkar, jag borde verkligen stanna, har massa saker jag måste få gjort men men...

Nu ska jag göra mig i ordning och sova så jag får vila lite. Är faktiskt jätte trött också. så kramen<3


Kanske inte badminton nästa vecka... Eller?


Onsdag, what?

SUck, mår inge bra. Det är rätt jobbigt. Kan inte riktigt tänka för att mitt huvud gör ont, det som spränger. Det känns så sjukt onödigt på något sätt.
Egentligen borde jag åka hem och vila, men det har jag alldeles för mycket att göra för att kunna. Och sedan vill jag faktiskt inte åka hem heller.
Vi har svenska nu men jag orkar faktiskt inte jobba, eller jag ska försöka få något gjort snart. Vi får välja mellan svenska och engelska och jag har inte riktigt bestämt mig än vad jag ska göra.
Hur som helst så ska jag försöka få något gjort på den timme som är kvar på lektionen.
Aja det är bäst att jag slutar. Ska jobba lite sedan tror jag att jag ska försöka vila mitt huvud lite.
Hörs sen, kramen<3

Onsdag, jadu

Jag har väldigt mycket huvudvärk justnu! Jag kan inte med bästa vilja påstå att det känns så särskilt roligt faktiskt. Men det kanske inte är så konstigt att jag har det heller.
Och bara för att jag sa sådär så började jag må illa också. Det här är verkligen inte roligt alltså!
Men det är bara att göra det bästa av det och försöka så gott jag kan.
Hoppas bara jag börjar må bättre snart. Orkar inte må dåligt faktiskt.
Men nu ska jag nog försöka jobba lite tror jag. Jag vet inte hur bra det kommer gå för mitt huvud gör rätt så ont.
Så det är bäst att jag avrundar. KRamen<3


Tisdag, inte som planerat

Vissa dagar blir inte riktigt som man har planerat kan jag ju säga. Vissa dagar hoppar helt enkelt av den ordinare banan och skapar sig en egen. Idag är en sån dag. Min dag blev inte alls som jag hade tänkt att den skulle bli. Och det må väll vara. Jag antar att de flesta av er redan vet vad jag snackar om. MEn sedan finns det säkert de av er som inte har en aning om vad jag snackar om just nu. Och just därför så ska jag dra en förklaring på varför jag säger som jag säger.

Det var i alla fall så här. Vi hade idrott imorse på nolia och vi skulle spela Badminton, och för er som inte vet det så älskar jag badminton, jag tycker verkligen att det är hur kul som helst. Och eftersom jag inte vart med så särskilt mycket på idrotten detta år så kännde jag att jag verkligen var tvungen att vara med. och stressad som jag var imorse så hann jag inte ät frukost. I alla fall så börjar jag spela och spela och spela. Jag vilade verkligen inget alls under hela lektionen untan spelade konstant. Det i kombination med att jag inte ätit någon frukost kanske inte var sådär våldsamt bra.. Jag skulle iaf spela en sista gång mot mikael innan lektionen faktiskt skulle sluta, så vi spelar och ja det går rätt bra, men det känns att jag är trött. Så skjuter han en boll som är rätt långt bak, så jag springer bakåt, lutar mig bakåt(ni fattar vad jag menar). Sedan blir allt som bara svart för mig. Sedan börjar jag komma ihåg när Annika frågar hur det gick, inte för att jag svarar eller så men. Jag känner i alla fall att jag har fruktansvärt ont i huvudet, typ så man vill spy. Så Annika säger åt mig att sätta mig på sidan av planen och vila medan hon försöker avrunda lektionen. Hon frågar senare hur ja mår ochd et är inte mket bättre, inte alls snarare tvärtom. Så hon säger att jag iaf inte får sova under hela dagen och att jag ska se till att vara med någon hela tiden. Jag byter om och går tillbaka till henne för att fråga vad jag ska göra om det inte blir bättre. Det slutar iaf med att jag får skjuts av henne till skolan och hon säger att jag ska gå in och vänta på att hon kommer.
Jag och Julia sitter på en av sofforna och hon kommer, i samma veva kommer rektorn och annika säger vad som har hänt. Det slutar med att rektorn säger att dom måste skjutsa mig till vårdcentralen så hon letar någon med bil. Magnus skjutsar mig och Julia till vårdcentralen, där får jag träffa först en distirktsköterska o en läkare som skickar mig vidare till Akuten. Där får jag sitta i någon timme och dom typ kollar på mina ögon osv.
Sedan bestämmer dom sig i alla fall att dom tycker att jag ska vara kvar tills imorgo (jag blev INTE glad). Aja, tillslut fick i alla fall Julia åka. Tack för att du följde mig!!
Tydligen skulle jag inte heller få äta något så dom sätter Embla på mig(för jag är så jävulst nålrädd). Sedan blir det Barn 3, där jag får dropp och dom kollade mig varje timme. Blodtryck osv, fick dropp som dom sedan bestämde sig för att ta bort. Och ja det var samma problem som vanligt så nu är jag stucken i båda armarna.
Aja, började i alla fall må bättre och fick äta som sagt.
Och sedan vid 1900 så fick jag i alla fall åka hem. Och nu är jag hemma!!

Så det där är min dag i ganska detaljrikt format, om nu någon ens skulle orka läsa det vet jag inte men om någon vill så är det bara att läsa.
Jag var fruktansvärt hungrig när jag åkte från sjukhuset, fast jag faktiskt redan ätit vid 4 tiden. Men det känndes verkligen inte som det.
Så vi stannade på Frasses och käkade innan vi fortsatte hemmåt. Och nu sitter jag här och är faktiskt påväg isäng, känner att jag behöver vila, även om jag inte ansträngt mig så mycket större delen av dagen.
Så nu ska jag ta och avrunda och göra mig i ordning och sova.
Tack alla som har brytt sig idag<3
Kramen<3

måndag

Jag ska lägga mig och sova alldeles strax faktiskt. Jag är verkligen dyng trött idag så det är lika bra att sova.
Har sovit skit dåligt natten till idag så jag borde verkligen ta igen det alltså.
Dagen har varit fin. Lite upp och ner sådär men det löser sig med tiden. Inget allvarligt faktiskt.
Fick veta vem som vann tipsrundan idag, min grupp vann, vi hade bara 1 fel. Ett slarvfel haha ¨så klantigt egentligen, men men. Sedan lyssnade jag klart på dokumentären om Åmselemorden och började skriva på min recension, har skrivit nästan 300 ord och nu funderar jag på om jag ska maila henne och be henne säga vad jag kan göra för att förbättra den, jag vill ju ändå prestera så bra som möjligt faktiskt. Men vi får se hur det blir.
Ska även fråga henne om hon har support imorgon och om hon kan hjälpa mig med min pressrealese också, det känns väldigt jobbigt för jag har hur mycket plugg som helst. Samtidigt som jag inte har det. Men estetiskverksamhet är egentligen det viktigaste om jag ska vara ärlig.
Men jag ska ändå stanna på supporten imorgon och då ska jag verkligen jobba, inte som idag då jag inte gjorde något alls utan bara hade allmänt trevligt med trevligt folk.

Imorgon blir det som sagt först idrott på Nolia och jag har fortfarande inte kommit på något sätt att fördriva min tid i 45 min på gammlia är det någon som har ett förslag ´på vad jag skulle kunna göra? För jag har inte en aning.
Sedan blir det back to school ska prata med S imorgon, dels för att jag verkligen har lovat K att jag ska göra det men. Sen lär det bli lunch om det går att äta. Och sedan svenska/engelska(nä jeg vet faktiskt inte, men något av det) Och sist så har vi mediekunskap och jag har redan glömt vad vi skulle göra.
ÄH Godnatt

orkar inte vara vaken längre godnatt!! kramen<3 

Söndag

Det drygaste är att jag inte är ett dugg trött nu och klockan är alltså kvart i 2. Egentligen borde jag vara hur trött som helst och jag har egentligen ingen vettig förklaring på varför jag inte är så, det bara är så helt enkelt.
Och bara för att jävlas med alla människor som inte tycker om skolan så är det skola imorgon..
Nej men helt ärligt så är det inte riktigt så jävligt måste jag säga. Måndagar är rätt chill, jag måste bara hitta en massa värvarkuponger någon som har? Behöver nämligen dom till medieproduktionen, men det löser sig säkert, eller det får så lov att göra det faktiskt.

Kvällen har varit riktigt nice, käkade på great eastern sedan skulle vi hyra en film, men att hyra en film när man är 4 pers är faktiskt inte sådär superlätt, det blev i alla fall ice age 3, och den funkade väll.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva längre.
Jo jag kollade igenom ekkas 211 nya bilder från öppethus, hittade rätt många facebilder på mig men. Öppethus var grymt roligt. Så jag tycker att ni som går i 9an och inte var där i torsdags ska komma den 20e Januari mellan 18-20!



Lördag, trötthet

Jag är vaken men det är knappt kan jag säga. Jag är väldigt väldigt trött måste jag säga. Känns som om jag inte sovit något på flera dygn, men det har jag faktiskt. Somnade direkt efter jag skrivit klart det förra blogginlägget och vaknade när de andra kom tillbaka vid 20 i 5 imorse. Vi satte oss och såg på torkel i knipa som jag faktiskt fortfarande inte sett. För jag somnade efter kanske 15 min.
Sedan vaknade jag vid kvart i 8.  Och bestämde mig då för att åka hem med 9 bussen. Eftersom jag hade så jobbigt att andas.
När jag kom hem där vid 10-tiden så gick jag och la mig direkt och somnade direkt och sov till kanske 2, faktiskt skönt.

Just nu sitter jag hos pappa och vi ska typ snart åka och käka..
Men nu orkar jag inte blogga mer. Kramen<3

Fredag(lördag), sova

/så ni vet så känns det som det är fredag och jag skriver utifrån det (Sitter i en lägenhet i vännäs nu, helt dyng trött. Tror faktiskt jag ska sova en stund om jag ska vara ärlig.
Är här med Malin J, Teodor. Jimmy, Joakim. Just nu är det bara jag och jimmy här dom andra är ute någon stans. Men så är det jag orkade bara inte följa med om jag ska vara ärlig.
Dagen har varit sjukt fin! Matte sedan svenska. Var kvar på skolan till 5 och vi blev taggade på att vara på skolan och hitta på något. Så vi gick och pratade mer rektorn som i sin tur pratade med de andra lärarene. tyvärr fick vi inte denna gång, mest för att De var tvungen att kolla med försäkringar, alltså om vi skulle vara försäkrade om det skulle hända något och det är ju faktiskt väldigt schyst ändå.
Men vi bestämde i alla fall tillslut att vi skulle åka hit till Malin och hitta på något... Så så fick det bli. SKulle gå på hemköp och köpa mat, men då sa Malins föräldrar att vi skulle få hamburgare, helt okey. Sjukt gott verkligen..
Vi käkade dock middag vid halv 10, men vem bryr sig liksom?
Sedan har vi sett TV och en film. Sedan gick jag malin, teo och jocke över till ja stället där hon då egentligen bor och ställde oss utanför fönstret och sjöng för Malins mamma.
Ja sen har vi väll inte gjort så mycket mer faktiskt, Bussen hem går 11:10 så det år bara att pallra sig till bussen!!
Så det var min dag.

Ännu en dag vill jag tacka K otroligt mycket. Men nu en powernap!! kramen<3

Torsdag, öppethus!

Godnatt!
Amanda är sliten, förbannat sliten faktiskt. Har vart på skolan 12 timmar, kanske lite mer. Har ont i exakt HELA kroppen. Huvudet dunkar, föttrna ömmar ja osv, tror ni fattar vad jag menar.
Hade öppethus på skolan ikväll, det var faktiskt riktigt riktigt trevligt måste jag säga.
Har sprungit runt massor, spelat guitar hero, varit allmänt flummig, druckit energidryck, drucikt cola. Sett på dunderklumpen, fotat, lekt fotleken och bara ahft det allmänt chill alltså.
Det känndes där i slutet att det började ta på krafterna osv.
Och jag hade kunnat somna 9 så vad fan gör jag vaken nu egentligen.
Jag ska faktiskt sova, när ajg är klar på dirren faktiskt.
Ska ta tag i morgondagen ordentligt inte bara halvdant. Ska okcså hinna packa innan jag ska till skolan.
Och påtal om det så har min väsa gått sönder, men ska köpa en ny för 120KR, mamma betalar! Måste ju faktiskt ha en fungerande väska, right?

Än en gång vill jag tacka K! Du får mig att känna mig sedd!! Tack.
Nu ska jag sova bort huvudvärken och bli lite piggare. Kramen<3

Torsdag, datakunskap

INTE OKEY!!!
Jag är trött och har inte alls sovigt särskilt bra inatt, varför vet jag dock inte, men så är det bara.
MEn jag lyckades i alla fall ta mig upp imorse och göra mig i ordning, sedan hur pigg jag är nu det är en annan femma.
Min väska har också gått sönder,men det kan man lära sig leva med. Bara jag kan knyta ena bandet så det är i rätt längd så funkar det helt perfekt.

Just nu sitter jag och väntar på attt datakunskapen ska börja, vilket den gör nu så bye bye. Kramen<3

Onsdag, kväll!!

Livet är som en berg och dalbana, det går upp och ned också svänger det både hit och dit. Det är som roligast när man är på topp men i botten är det bara skit.
Det är så livet ska vara, tänk om det var som en enda rak linje bara och det inte hände något alls, hur roligt skulle det vara? Jag kan då säga att jag inte skulle tycka det var så roligt.
Men nu är det ju som sagt inte det, så jag har väll inget att kalga på egentligen...

Dagen har varit som den har varit, inte på topp och inte i botten, men någon stans där mittemellan. Hade medieproduktion och vi gjorde kalrt bildmanuset till vårat bildspel, sedan skulle jag och malin köra fotleken och en massa andra folk kommer och är med, men som alltid med fotleken är det betydligt roligare när man är fler, det vet alla som lekt den med få personer. Men det var riktigt roligt. Vi körde den sedan på lunchen också och Sofie tittade lite små konstigt på oss när hon kom. Men så är det ibland.
Svenskan gick bra, jag tycker om att skriva när jag väl kommit igång. Så det gick verkligen superbra.
Jag kan dock inte påstå att det gick lika bra i estetiskverksamhet. Fick börja om en miljard gånger känndes det som i alla fall. Men nu är jag typ inte på G men...

Sedan pratade jag med S i en och en halv timme. Så sjukt skönt det var att få prata ut med någon och bara prata. Det behövdes verkligen.
Så jag vill bara tacka K!!

Men nu måste jag sova. Kramen<3

Onsdag, less!!

Inte okey, verkligen inte okey alltså!
Nej, det är faktiskt inte okey att vara så här trött bara så att ni vet det tänkte jag. JAg orkar inte var trött längre. Jag lovar att jag ska lägga mig klockan 10 ikväll så att jag kan sova ordentligt. Jag tror verkligen att jag skulle behöva det alltså. Sedan skulle det vara otroligt skönt att få sova ut och vara pigg när man vaknar.

Sitter på skolan nu och ska ha estetiskverksamhet, sedan slutar jag. Vet inte vad jag ska göra då men, jag kommer säkert på något. Ikväll blir det i alla fall grey´s anatomy.
Jag är inte alls taggad på estetiskverksamhet måste jag säga, men det är väll bara att stå ut och jobba. Har nyss haft svenska och skulle skriva en saga. Eller vi skulle skriva en egen version av en av de sagorna vi jobbar med på medieproduktion. Hann faktiskt skriva ganska långt, typ ett A4 tror jag.
Men nu tror jag att det är dags att avrunda och börja jobba eftersom jag har rätt mycket att göra. MEn vi hörs sen. Kramen<3

Tisdag, godnatt!!

Jag kan inte sova och det är verkligen inte särskilt roligt. inte heller eftersom jag är så otroligt trött så det finns inte ord för det. Jag önskar att jag kunde sova..
Hur som helst så har min dag varit awesome, eller ja och nä. Det har varite en av dom sämsta dagarna på länge samtidigt som det har varit en helt underbar dag också. Jag tänker faktiskt inte gå in på några exakta detaljer på vad det är som gör att dagen varit så otroligt kass!!

Dagen började med idrott, bowling som jag för den delen redan hade nämnt för er. Sedan hade vi Engelska, inte fullt så roligt och jag fick inte ett skit gjort om jag ska vara ärlig, verkligen inget alls. Eller jag hann läsa igenom en gång men...
Sedan hade vi Mediekunskap och vifick lyssna på massa gamla radioprogram, och även några nya. Det var faktiskt riktigt roligt måste jag säga. Sedan fick vi i alla fall sluta en halvtimme innan, Tack K.
Jag orkade dock inte åka hem så jag satte mig och typ vilade. Jag hade värsta depp dagen idag, det är detta mörker som gör en så deprimerade, det kan inte vara hälsosamt! Men i alla fall så kom K fram och frågade hur det var så vi satt och pratade en stund. Tack K det behövdes verkligen det behövdes.
Efter att jag och K suttit och pratat ett tag så kom min ork åter och jag orkade åka hem.
Träffade Valdemar på bussen, då blev jag jätte lycklig!
Sen åkte jag till teg och yrande runt där ltie innan jag åkte tillbaka till stan och var   men Valle.

MEn nu sova. KRamen<3

Tisdag, idrott

Ibland undrar jag varför folk inte bara kan vara ärliga med mig, det är faktiskt inte så mycket begärt att man ska vara ärlig. Kan man inte bara säga som det är istället för att total ignorera mig, det tjänar ändå inget till. Tycker i alla falla att man kan säga som det är. Du säger alltid att du är ärlig mot mig. MEn bevisligen är du ju faktiskt inte det. Jag fattar faktiskt inte varför om jag ska vara ärlig.

Sitter på skolan nu, lektionen börjar nu eftersom Sofie just kom. Men jag orkar inte just nu, orkar inte tänka eller rättare sagt engagera mig i något. Så det får bli som det blir helt enkelt alltså.
HAr haft idrott nu på morgonen. Bowling och det var faktiskt riktigt roligt. Malin J vann och jag kom 2a, okey hon vann med 2 poäng, hon hade 72 och jag hade 70.
Jag Failade totalt i början men det gick bättre sen.

I eftermiddag blir det att klippa sig, äntligen faktiskt det behövs verkligen, verkligen alltså. Mitt hår är alldeles för långt just nu. JA tydligen har vi engelska så det är väll bäst att jag avrundar. Kramen<3