113010

Den här dagen har ju varit som dan har varit kan man minst sagt säga, lite berg och dalbana för att beskriva det enket. Men i stora drag har det varit en bra dag.
Hade sovmorgon, men valde att åka med mamma till skolan för att jag inte ville åka buss med kameran. Pluggade, fick dock inte särskilt mycket gjort. Letat igenom bland ca 20.000 bilder och bara hittat ca  11-12 stycken som är något att ha till ett bildspel imorgon(öppet hus). Pluggat, lite grann.
Fört över filmer till datorn och diskuterat inför lördagens filming på sagateatern. Gjorde upp en check-lista med saker vi ska kolla så vi verkligen får med oss när vi packar i ordning inför lördagen.
What more, fått min dator nerriven i golvet, av olyckshändelse, så shit happens. min "+-tangent" är lös och "l-tangenten" är jätte trög.

Pratat betyg med Kajsa, om vad jag ska få för betyg i rörlig bild A. verkar lovande känner mig otroligt nöjd, även om hon inte kunde säga exakt vilket betyg jag låg på. Men vi får väl se när terminen är slut hur det blir. Kommer nog bli nöjd i den kursen i alla fall!

Så ja, det var min dag det, eller hände massa annat sen också, men det är oviktigt. Jag ska se scrubs sedan sova, för jag gjorde bort mig totalt idag... De bilderna jag pratade om, dom ska ligga på pluto SENAST 08:30 imorgon. Så min såkallade sovmorgon som skulle vara gudomigt mycket värd försvinner pg a att jag är helt jävla pantad...
Godnatt!

Vill fota!


112910

Ligger i sängen nu och är påväg att göra mig i ordning för att sova. Dagen har varit helt underbar ändå.
Vaknade vid halv 11 och duschade, och övervägde att fråga om Emma ville käka lunch med mig. Och ni tror inte att hon skrev på FB och frågade om jag ville äta med henne? Så det blev en sub för min del! Väldigt gott, och väldigt trevligt sällskap! Tack så mycket!

Var på skolan vid strax innan ett tror jag, men började inte plugga förrän strax efter ett. Och fick ändå en hel del gjort, gjorde klart hemprovet, så det är färdigt att skicka in nu. Sedan började jag svara på frågor till en uppgift i foto A. Och börja med historian. Så imorgon blir det att plugga innan jag börjar klockan 1. Hade egentligen hellre tagit sovmorgon, men plugget är viktigast, och jag hade faktiskt sovmorgon idag!

Hur som helst så åkte jag med Kajsa in till stan eftersom vi ändå skulle filma på Sagateatern ikväll. Var med på mötet klockan 6 innan vi pratade ihop oss om hur vi skulle göra. Sen så började vi ta ut vinklar och sånt till på lördag när vi ska filma. Och sen filmade vi som sagt en stund också. så det lär ju bli att kolla igenom det imorgon.
Jag ska i alla fall sova nu, så jag orkar upp. Känner mig febrig för att jag är så jävla trött. Godnatt!

112810

I just don't get it! How hard can it be?
Vet inte ens var jag har dig längre.
Eller ens vem du är längre.
Vet inte vad du vill att jag ska göra!?

Jag ligger i min säng och är fruktansvärt trött just nu, eller rättare sagt, jag tror att jag är trött, har egentligen inte känt efter så fruktansvärt noga. Men ska alldeles strax lägga mig och sova. Har inte riktigt bestämt mig för när jag ska orka åka till skolan imorgon. Egentligen har jag ju sovmorgon till 16:45, men jag har massvis med restuppgifter som måste in. Därför har jag två skäl att åka till skolan, det första är: att jag faktiskt måste ha hjälp med några av mina uppgifter, och det är svårt att få hjälp av lärarna när man är hemma, Och det andra är: att jag faktiskt pluggar mycket, mycket bättre på skolan än hemma. Men ska unna mig en rejäl sovmorgon i alla fall. och faktsikt sova tills jag vaknar och inte ställa någon dum väckarklocka, för jag behöver verkligen inte göra det.

Min helg har i alla fall varit jätte bra, även om jag inte gjort sådär jätte mycket. I fredags var jag ju på bio och såg de social network, igår drog jag in till stan och umgicks med folket ett par timmar innan jag åkte hem och pluggade faktiskt! Känns skönt att ha gjort bort i alla fall en uppgift ordentligt.
Och idag har vi firat min bror som fyller år på Tisdag!

Men nu ska jag faktiskt lägga undan datorn och i alla fall lägga mig, överväger att se på TV en stund faktsikt, hur som helst så säger jag godnatt!



112710

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt att jag inte har varit så aktiv här på bloggen, men jag försöker verkligen.
Den här veckan och förra veckan har bara varit väldigt hektiskt, och nog för att nästa vecka kommer bli det(en dag) i alla fall. Men jag känner mig bara som att jag är så spy less på den här uppgiften nu, eller egentligen inte för det har faktiskt varit väldigt roligt att göra den. Jag är nog mer less på att det gått segt framåt, vill se resultat på det jag gör. Och nu har jag gjort det, och det känns verkligen hur bra som helst!

Så nästa vecka drar spexet igång, känns som jag tidigare nämnt, väldigt roligt. Vi har sovmorgon till 16:45 på Måndag(ja till 16:45), det känns helt sjukt. Jag slutar i vanliga fall 15:30 så. Men knäpp som jag är(vilket ni alla redan viste) så kommer jag åka till skolan ändå. men jag tänker inte åka dit tidigt, jag tänker åka dit SENT(!). Och det är bara för att jag har rester som verkligen måste göras, och jag känner mig själv så pass väl att jag vet att om jag sitter hemma så kommer de inte bli gjorda. Då känns det bättre att offra någon timme på eftermiddagen till att plugga på skolan, än att hamna efter lite mer (det är inte så mycket som det låter) nu när terminen nästan är slut.
Så tyck vad ni vill, men jag gör de som känns bäst för mig.

Vi visade i alla fall våra informationsfilmer idag, vilket gick väldigt bra tyckte jag, nu är det bara att vänta och se vilken de tyckte var bäst och enligt Susanne så skulle vi få veta det nästa vecka. Så när jag vet skriver jag de- Nu ova.

Den var otroligt bra, om än något överskattad, men den var väldigt bra"


112510

Sitter fortfarande kvar på skolan och håller bokstavligen på att somna, jag vet verkligen inte vad jag gör kvar, för jag har ingen som helst aning. Jag borde liksom ha åkt hem för länge sedan. Det är bara som att jag är så fruktasvärt trött så jag orkar helt enkelt inte.
Mitt huvud har varit segt idag, jag har mått illa pg a att jag inte har ätit något på hela dagen nästan, åt lite av lunchen, dvs LITE pasta och morötter, men tyckte verkligen inte om maten.
Sedan la jag mig ner på golvet i skolan och somnade, tills jag insåg att jag borde vakna till liv eftersom jag skulle på möte.
Och tro det eller ej s¨å vaknade jag till liv under mötet, men när jag kom tillbaka till skolan blev det lika illa igen. Känns inte särskilt stabilt.  Kan ha att göra med hur förbannat less jag är på skolan efter igår. Därför är det lite knäppt att jag inte åkt hem ännu.

Egentligen vill jag bara hem, hem hem och sova resten av kvällen. Eller jag vill äta så jag mår bättre också men det är en annan femma..
Just nu ska jag i alla fall försöka vakna till liv, samla lite energi och åka hem...

112410

Jag ligger hemma i sängen nu och ska strax, alldeles strax sova. Är så otroligt trött efter den här dagen. Var på skolan mellan 07:45 och 22:00, så jag kan utan att ljuga säga att det har varit en lång dag. Men det år sånt man får räkna med när man ställer upp och bakar lussekatter! Många blev det, och ja, nä jag ska inte gå in på några detaljer faktiskt.
Humorn var på topp, eller det kanske var det den inte var men rolgit hade vi i alla fall! Och lång tid tog det, så mina fötter dom ömmar fortfarande, fast jag varit hemma sedan 22:15. Dom lär behöva en hel natts vila. Ska bli så otroligt skönt att sova så det finns inte på kartan!

Morgondagen ser ganska slapp ut, ska göra något slags schema på inspelningarna av genomgångarna. Kan väl inte direkt säga att det känns sådär jätte roligt, men det ska göras ändå och då är det bara att ta tag i det och göra det!
När vi är klara med det ska jag i alla fall sätta mig och plugga rester, och fota till en typ "katalog" som Emma vill ska bli gjord.
Sedan vid halv 1 ska jag följa med Kajsa och framföra klagomål på maten, efter det har jag då faktiskt inte en aning vad som händer, men vi lär väl märka i alla fall.

Nu ska jag hur som helst börja avrunda och sova, lägger in en bild senare, godnatt! Kramen<3

112310

Awesome dag, awesome människor. Som det ska vara!
lite göra, mycket tid, en vanlig dag nu när alla andra är på praktik! Eftersom dagarna går välidgt långsamt måste jag säga. Men det kommer bli ändrig på det, det vet jag, från och med imorgon kommer vi börja filma genomgångar. Och jag kommer hålla på med det veckan ut sedan byter jag projekt och ska filma medicinspexarna! Det kommer bli otroligt roligt, även om det kommer bli väldigt mycket göra. Men jag tror det kompencerar att vi haft så otroligt lite och göra den här veckan som varit.
JAg blev otroligt peppad när Kajsa berättade om det så jag sa åt dem att skriva upp mig direkt. Så nu är jag och Malin som "ansvariga" eftersom vi var dom enda som sa till på mötet att vi ville görat så.
Det kommer bli kul, filma kanske någon kväll till veckan sedan HELA nästa lördag, men vi får kompa så.
Vi ska filma ett rep, där av att jag skrev kanske någon helg eftersom Kajsa inte viste om repen var på dagtid eller på kvällen, så vi ser väl.
Det kommer nog kanske bli en del fixande i veckan, men jag vet inte, ni lär ju få veta. Men jag ska sluta babbla om det är nu... eller nästan.
Det kommer bara bli lite jobb att redigera 3 timmars film, men utmaningar, i like! Och vill mer än gärna göra det så!

Nog tjatat om det, jag var hos läkarn idag för min mage. Roligaste läkarn någonsin, han pratade på väldigt mycket, och tryckte på min mage "säg till om det gör ont" en stund senare " ja det gör ju alltid ont när man tycker en på magen, men ondare än vanligt alltså". Sedan fick jag ta prover, och jag hatar nålar! De är allt jag har att säga...

Nu ska jag lägga mig ner och försöka att inte gruva min inför morgon dagen eftersom mit dilemma som jag skrev om igår aldrig hände idag, men kommer göra imorgon, vilket jag vet!
Så säger jag godnatt nu!

Saknar er så otroligt mycket, bästa veckan i mitt liv!

 

Och längtar till helgen!


112210 Tack!:D

Så var årets födelesedag slut om ganska precis 60 minuter. Jag är nöjd med min dag, jag är väldigt nöjd, även om jag inte gjort så mycket eftersom jag som tidigare nämnt blev firad igår.
Jag fick mitt 32GBs minneskort, och jag äver överlycklig över det! Jag kan ta hur mycket bilder som helst, känns det som i alla fall, ja det lär ju i alla fall räcka ett tag, eller jag kommer inte behöva tömma det ofta om vi säger så!
Jag är otroligt nöjd med alla mina presenter och med min födelsedag! Tack alla som har grattat mig idag!
Och tack för alla presenter!
Nu är det ju trots allt bara ett år kvar tills man fyller 18!

Eftersom den här dagen varit kickass, även om jag inte orkat jobba(skyller på att det är måndag!) så ska morgondagen också bli det, och den kan inte bli annat än det så!
Jag tar mig lite sovmorgon, en timme längre får jag i alla fall sova. Mest eftersom jag ska till läkarn och äntligen få kolla upp min mage som varit dum med mig av och till sedan i Augusti, det känns som det är på tiden att göra det nu så!
Sedan bärt det av till skolan för ännu en seg lång tråkig dag! Med inte allt för mycket att göra! Även om jag gruvar mig lite inför morgondagen men det tar vi senare* .
Vi ska visa filmen imorgon, och det ska bli kul och höra vad de tycker om den faktiskt, men jag kommenterar det imorgon!

För även om jag tar sovmorgon ska jag sova nu. godnatt!

I just love your shoes, and this picture!


* för er som orkar läsa:

Jag är orolig för vad du ska säga om S har pratat med dig. Vill vända ut och in på min själv och försöka få någon rätsida på det här, jag är rädd för din reaktion. Jag blev sårad, sviken och det kändes som ett slag i magen. Samtidigt är du en av de få vettiga människorna jag verkligen kan prata med och du betyder för mycket för att jag ska kunna vara ledsen/arg/besviken på dig. Men det blev som det blev, i don't want to face the reality right now. Men jag måste gör det, och jag kommer klara av det, jag vet att jag inte behöver ha ångest men jag har det ändå. I just hope that you understand what i ment


112210

Sitter på skolan och har verkligen inte ett dugg att göra idag, tyvärr, filmen är färdig allt är fixat med den. Jag har plugg att göra, men självklart så lämnade jag böckerna hemma idag, och utan dem kan jag inte plugga. Så funderar på om jag ska fota lite istället men de beror på om någon vill ställa upp och fota med mig.  

Fick i alla fall fika på sängen idag eftersom jag fyller år, helt awesome i alla fall. Fick även en present, eftersom jag fick alla andra igår. Och när jag öppnar det så är det ett 32GBs minneskort till kameran, blev ju ganska lycklig kan jag säga! Tack Mamma!

Hur som så sitter jag bara och väntar på att tiden ska gå just nu, har möte klockan 2 med Fredrik, vill egentligen helst sluta, inte för att jag vet vad jag ska hitta på sen men något lär det ju bli.

Jag borde sluta svammla nu och göra något vettigt, bye!

112110

Jag har haft en helt underbar dag idag verkligen. Eftersom jag fyller år imorgon och inte kände för att ha kalas för min släkt imorgon eftermiddag så fick det helt enkelt bli idag. 
Och förutom att jag har fikat alldeles för mycket onyttigt idag så har jag spelat robot unicorn attack också.
Men så tillbaka till mitt firande då! Jag fick mig enreflexskärm(guld och silver), en IR fjärrutlösare, ett vinglas, en kudde, en tröja, en halsduk och ett par as snygga vita tallrikar! Så tack så galet mycket för alla presenter verkligen!

Jag borde säga godnatt nu men ska spela lite robot unicorn attack innan jag ska sova!
Kramen<3

Bara för att jag inte orkar hämta mitt minneskort och ladda upp riktiga bilder får  ni denna!


111910

Varför ska det vara så fruktansvärt jobbigt att blogga? Jag orkar inte verkligen inte. Det känns som det ändå bara tar massor av energi från mig, och Vicky tycker jag upprepar mig haha, men det gör jag också!

Jag sitter i alla fall och ser på idol just nu, fast jag har slö tittat på, för har suttit med datorn också, men jag måste säga att det ändå har varit ganska bra.
Anser bara att alla är lite för bra haha. Men har ingen aning om vem jag tycker ska åka ut idag, kanske Weise, men dom är så bra allihopa. Olle kan också vara den som åker ut, eller Minnah.. Hoppas dock att Weise åker.

Vi är i alla fall nästan klar med vår film till NTI skolan nu, vilket känns skönt, ska bara på lite musik tror jag, sedan ska NTI skolans logga nog också dit. Men utöver det så är faktiskt allt klart! Vi är AWESOME!

Men nu ska jag lägga undan datorn, och sova sedan, är så otroligt trött så det finns inga ord.
Imorgon ska jag i alla fall äta lunch med pappa och Eva-Britt så det ska bli trevligt, och jag uppdaterar imorgon.

111710

Vad less jag är idag! Men ska inte göra ett klagoinlägg! För jag ska vara positiv, det har Johan fått mig att bestämma!! Johan är typ sådär galet positiv så han sprider glädje och positiv energi till ALLA! det gillar vi starkt!

Dagen har varit långsam, men det är skönt det med, hann ju äta en väldigt god lunch på Subway med Emma, istället för pannkakor, om det var ett nerbyte, det vet jag inte. Men gjort är gjort! Kan ju inte ändra mig nu så, och jag hade en väldigt trevlig lunch!
Hade lunch från 11:45 till 1, sedan gjorde vi... Vi filmade LITE miljöbilder men alla envisade sig med att gömma sig från kameran så det blev inte så bra kanske. Så blir att ta om det imorgon, eller ta fler i alla fall.
Sedan blir det att intervjua Fredrik och antagligen någon fler lärare imorgon, vi måste ju liksom filma klart imorgon så!

Men nu ska jag avrunda och sova, godnatt!

Ursäkt den dåliga skärpan på Tony, men orkar inte redigera kortet som är i .raw så ni för nöja er med den här kassa bilden!



111610 Kickass

Den här dagen har verkligen varit KICKASS! Hade först sovmorgon till 1, men var på skolan strax efte 10 för att ha tid med att plugga, så satt mig och gjorde hemsidan, som jag sa tidigare, så skulle den vara klar förra måndagen. Så jag har spenderat all min lediga tid till den. fast jag har ca 7 eller 8 andra rester att göra + att jag som sagt har APU-uppgifterna också! Men hemsidan har börjat ta form så det börjar likna något nu, vilket är bra!
Men nogpratat om rester!

APUn går framåt, fick nya uppgifter av Susanne idag, vi ska göra en informationsfilm om NTI skolan umeå som ska vara klar på måndag! Ska blir riktigt roligt faktiskt! Känns faktiskt roligare än den förra uppgiften vi fick. Men som sagt allt är inte roligt och vi kommer behöva göra den sedan också! Så ja, tills vidare gör vi som vi blir tillsagda!

Så imorgon blir det att iaktta distanslärarna, mest för att komma in i atmosfären för att se hur allt fungerar, och utifrån det göra en informationfilm, så vi vet hur vi ska framställa NTI skolan! Kommer bli väldigt intressant!
Hur det går, lär ni få en rapport om imorgon!

Men eftersom jag sitter och uppdaterar inlägget för närvarande så säger jag godnatt eftersom klockan är 00:40. Godnatt, och hörs imorgon!



111610

Godnatt! Har sovmorgon till 13:00, känns så OTROLIGT skönt så det finns inga ord som kan beskriva hur skönt det verkligen känns. Ska verkligen ta sovmorgon, vilket inte är likt mig men imorgon(idag), ska jag verkligen göra det. Ska be mamma väcka mig när hon åker, sedan fortsätta sova tills jag måste upp!
Ska bli så skönt, dock ska jag försöka vara på skolan innan 11 för att jag måste plugga och tänkte försöka hinna be de lärare jag behöver hjälp av hjälp av då, så slipper jag det imorgon eftermiddag! Så det är mitt tanke sätt. Men inte en minut före 10 har jag tänkt vara på skolan i alla fall!

Dagen har vart slapp, vi har dock gjort massor, där av sovmorgonen imorgon. För vi är klar med allt vi skulle göra, så Kajsa gav oss sovmorgon tills vi har vårt möte med Susanne imorgon! Känns skönt!
Sedan är det bara det mötet, sedan tror jag inte att det är något mer vi ska göra faktiskt!

Men nu blir det sova!

En bild på mig och Vicky från i fredags!


111410

Ligger i soffan hemma, hinner knappt blogga för jag ska till Morfar och äta våfflor eftersom det är Farsdag. Ska bli trevligt. Dock har är mina halsmandlar så svullna så det känns som golfbollar, bokstavligen haha. Men i övrigt känner jag mig pigg, någorlunda i alla fall. Men det är bra ändå!

Helgen har varit underbar, och bilder från i från i fredags kommer ikväll, och det är ett löfte! Ni har mitt ord nu okey, annars får ni skälla riktigt mycket på mig! Och det vill jag att ni ska göra! It's gonna be fun!

Men nu måste jag avrunda innan vi ska åka, skriver sen. kramen!

111310

tja,tja sitter på Hotellet nu igen. Ska börja packa ihop och börja röra oss mot megazone och spela laserdome, men kan inte påstå att jag är särskilt peppad för jag är väldigt trött och vill sova, sedan har jag ont i magen också, vilket jag skarpt dissar.

får se vad som händer sen, ska plugga matte, det vet jag i alla fall, jag har tänkt räkna ikapp det jag missat på lektionerna. Men nu måste jag börja avrunda och packa ihop.

111310

Okey i min värld är det fortfarande fredag... så skriver som det vore fredag nu så att alla vet om det.

Ligger på hotellrummet just nu, känns väldigt skönt. Och hela dagen har verkligen varit sådär perfekt som man verkligen önskar att en dag ska vara. Nästan alla var utklädda, och bilder kommer senare, för nu orkar jag inte redigera dem eftersom jag tror att jag har fotat dem i raw-format. Så de kommer kanske imorgon.
allmänt awesome dag om jag får säga det själv. Tack till alla NTIare som gjorde den här dagen så galet underbar faktiskt, och nog är det en och annan person som fått sig ett gott skratt kan jag säga.

Sedan blev det att träfa bästaste Distriktsstyrelsen (DS), för att checka in på stora hotellet i stan, och sedan gå ned till eastern palace för att käka buffé innan vi vandrade tillbaka till hotellet för ett Ds-möte.
Och eftersom jag, Malin, Sandra och Nils bokat biljetter till paranormal activity 2 så gick jag och såg den och de andra i DS gick också och såg den. Jag kan inte påstå att det är en film jag rekomenderar alltså, den sög verkligen, tyvärr...

Bion slutade 11 och vi vandrade tillbaka till hotellet för att basta, så underbart skönt det var. Och så fruktansvärt avslappnad man blir av det alltså. I'm loving it!
Och ja nu ligger jag här i sängen och ska nog inte vänta allt för länge innan jag ska sova faktiskt, men först en kopp thé!

Tack för en undebar dag alla!!

Fick mig även en kram av underbaraste idag. Galet blir alldeles lycklig, tack för att du finns i min närhet, annars vet jag inte vad jag skulle göra. Tack <3

111010

Ursäkta för dålig uppdatering, men har inte haft någon ork alls att blogga de senaste dagarna, egentligen har jag inte det nu heller då det bokstavligen känns som att mitt huvud ska sprängas i luften. Men jag tvingar mig själv att blogga, för er inte allt för många läsares skull. Ni måste ju för fasen bli bättre på att kommentera, jag blir ju deprimerad när jag vet att folk läser men inte kommenterar. Så släng iväg en uppmuntrande (inte nödvändigt vis men i alla fall en) kommentar nu, så ansträngande är det faktiskt inte!

Dagen har varit nice, som alla andra dagar på NTI! Även om mitt humör och engagemang inte var på topp, men tack till Emma som fick mig att bli positiv igen! Det är tur att hon och Vicky finns som alltid får mig på bättre humör!
Tillbaka till dagen då, har inte orkat jobba då jag som sagt inte haft något engagemang. Sista lektionen försökte jag dock fixa något på, och lyckades inse att jag borde byta projekt, så långt kom jag typ...
Avslutade dagen med att kolla på våran film som ska visas imorgon, vilket var tur eftersom eftertexterna saknades och jag bara upptäckte det av en slump. Så kastade ihop det innan jag drog hem.

Hoppas bara filmen blev bra, men ska sluta grubbla över det och sova bort min sprängande huvudvärk nu! Godnatt!
Kramen<3

Stugan i söndags<3


110810

Jag är ganska lat då jag inte orkar gå upp och hämta min kamera, för att föra över bilderna till datorn så jag kan spara dom i JPEG och ladda upp en vettig bild här istället för skit bilder..

hur som helst så ligger jag hemma i min inte allt för varm, tyvärr. Ögonlocken vill helst falla ihop, så det är nog det sista jag verkligen ska låta hända. För det är nog det jag behöver mest av allt just nu, sömn!
Min kropp säger ifrån lite då jag börjar känna mig febrig igen, men jag har ingen feber, vart helt frisk idag, som tur är! Men sömn behöver min kropp, och det vet jag ju!

Eftersom jag varit frisk idag, så orkade jag vara på skolan hela dagen även om det kändes tveksamt i morse. Dock minns jag knappt vad jag gjort under den tiden då jag inte har haft lektion, förutom att ha flummat med folket och Örnie! Och dagen har verkligen bara varit UNDERBAR! Bästa dagen på länge verkligen! NTI!!!!

Lediga, precis som alla andra gymnasieelever i Umeå imorgon, känns väldigt skönt, men jag ska faktiskt ändå kliva upp i vanlig tid, hur sjukt det än verkar... Sedan sak jag försöka ragga människor att umgås med, typ sånna jag inte träffat på ett tag, som jag verkligen skulle vilja träffa! Så Godnatt!



Vicky! Tack för att du fick mig att tänka till, om du fattar vad jag pratar om, vilket jag antar. Du hade verkligen 100% rätt och det tänker jag inte förneka det minsta. Men du fick mig att tänka om och faktiskt inse att det var så också! Och min dag blev verkligen som jag ville tack vare det.
Jag känner mig både mer avslappnad och mycket, mycket gladare. Så stort tack till världens bästa Vicky!
Vad skulle jag göra utan dig!? Tack för att du finns <3

? Jag vet inte haha




110510 feber

Har feber och har haft det hela förbannade dagen, inte för att jag varit vaken hela dagen eftersom jag vaknade typ halv 1 idag. Jag som aldrig brukar sova så länge. Dock hade jag bara ca 37.6 eller något i den stilen då, och senaste tiden när jag kollat tempen och varit frisk har jag haft under 37, förut hade jag alltid över 37. Så vet inte om jag hade feber då, men när jag kollade nu ikväll hade jag 38.4-38-7 minns inte vilk om det var en 4 eller en 7a, jag tittade inte tillräckligt noga.

Min dag har men andra ord bestått av att vila, vila vila och ännu mera vila. HAr liksom inte haft någon ork till något. Delvis kan tröttheten bero på 12½ timmars sömn, vilket är alldeles för mycket då man bör sova 8-9 timmar per natt. Och jag tycker inte ens om att sova så mycket.

Men nu ska jag lägga undan datorn och sova, godnatt!

Bjuder på en HEMSK google-bild!



110310

Trött!!! och det är faktiskt allt jag har att säga, jag är så förbannat trött, har ont i magen. Då menar jag verkligen ONT, så ska sova och hoppas på att det försvinner. För inte kan jag påstå att det är roligt direkt.

Dagen har i alla fall varit väldigt bra, träffade Emma, vilket var väldigt trevligt. Hem käkade middag innan jag åkte tillbaka till stan för att träffa Stina, sedan Sara och för att sedan dra till UNF-lokalen och vara där till typ 20 över 10.
Och nu ligger jag här och uppdaterar inlägget 01:40-.... fan godnatt alltså!

110210 sundsvall

Är hemma från en lång men roligt/intressant dag i Sundsvall! Har lärt mig väldigt(!) mycket nytt, och de 45 minuterna jag var på seminariet om vaför man ska fota i raw-format de var nog de mest lärorika 45 minutrarna i mitt liv på väldigt länge om jeg ens lärt mig så mycket på så kort tid tidigare!
Kollat på stora, observera stora, skrivare som hade otroligt bra skärpa i trycket, och jag var ganska fascinerad... Men det var väldigt intressant, mycket att titta på. Har tagit med mig en del material hem, som jag ska läsa någon gång..
Jag blev också ännu mer peppad på att faktiskt börja fota mer på allvar nu, och det känns som om jag faktiskt kommer göra det! Har önskat mig en reflexskärm (eller 2 egentligen, en silver och en guld), ett 16 Gbs minneskort och en extern blixt, och ja massor av annat, men jag vet inte vi ser väl.

Och för alla er där ute som inte tycker om att fota i raw-format eller om ni inte har prövat, gör det, det finns verkligen massor av anledningar att göra det, även om det tar mycket plats så är det så enkelt när man ska redigera bilderna efteråt. Och det finns så mycket mer verktyg man kan använda sig av!

Men innan jag tappar min förmåga att stava(vilket jag redan verkar ha gjort,)
Godnatt!



110110

Ska strax lägga mig och sova eftersom jag ska upp väldigt tidigt imorgon, och då menar jag tidigt med tanke på att det faktiskt är lov. Jag ska alltså upp i vanlig tid, alltså 06:30 ca. Detta för att jag och häggen ska dra oss till sundsvall på OnTrackImaging Kommer verkligen bli hur roligt som helst tror jag.
Bussen mot Sundsvall går 08:05 om jag inte missminner mig helt. Vilket jag inte tror jag jag gör. Sedan går bussen hem vid 16 eller 18, beror på hur vi väljer att gör helt enkelt, men vi ser ju.

Imorgon bitti blir det i alla fall att handla på morgonen, Typ en yoghurt eller ngt, som jag kan få i mig på bussen, sedan en dricka också! Men vi ser ju, ska snåla med pengarna faktiskt. Så jag kan äta lunch och middag(!) har 250 kr till mat. Men det bör jag klara mig på :)

Så jag lär nog inte blogga imorgon...




Så det är inslaget från dagen, jag är väldigt nöjd med min insats måste jag säga. Så titta och säg vad ni tycker om ni känner för det =P Men måste ändå säga att det var ovant att se sig själv i TV sådär.

Hur som så säger jag godnatt nu!