Var det onsdag det var idag?

då var denna dag också gången dårå. Och imorgon är dt, Vilket betyder drygaste dagen i skolan ever liksom, bara läskigt tråkiga ämnen. Men det går säkert as bra i hope. Massa skit just nu som jag egentligen inte orkar med faktisk, som jag helst bara vill lämna, men som jag inte vet hur jag ska lämna. Och det känns skit jobbigt. Men orkar inte dras med det längre, vill lämna det bakom mig. Men den historien, och den pruseduren får jag ta någon annan dag, för just nu har jag inte ork till det heller. Verkligen inte. Är bara så less. Men jag ska inte deppa. ska göra något kul ist.
 Nästa lördag blir det iaf att medverka i radiotearer på radio umeå. LYSSNA! åtrkommer om tid senare innan det ska sändas. Yhes=)

Idag var rätt nice på skolan ändå, slutade 1 så man baaahh yhääs typ. Ingen Ev heller. Bara, NO,So och bild. Okey, kanske inte dom roligaste ämne dom förstnämnda av dom men Bild är lätt bästa ämnet, tycker jag. Det är som så lätt på något sätt. Men jag vet inte varför. Det är nog ett ämne jag skulle kunna satsa på högre betyg en G på. Men man måste ju vara realistisk i dagens sammhälle också. Och därför satsar jag inte på mer än G i alla ämnen. Vilket jag hoppas att jag kan uppnå. Men men, får väll se till julen hur det blir med det, men ändå. Jag ska göra mitt bästa, även om det redan känns jobbigt.
 Men tillskilnad från tidigare år, så känner jag nu att jag verkligen måste, för att jag vill komma in på en bra linje. Och det känns som om det är det som är min drivkraft iår. Har redan kännt det dära *åh nej, jag orkar verkligen inte gå dit, jag skiter i det* Men sedan tänker jag det, att jag ahr sabbat 2 år, jag måste fixa det här, skit i om det är jobbigt, det är lika jobbigt för alla andra som inte sabbat 2 år. Och det peppar mig otroligt mycket.
Kanske bara är det att man måste hitta en drivkraft som peppar en. Och att komma in på en bra gymnasie linje är faktisk kanske en av huvudanledningarna. Men absolut inte hel och hållet just nu. Just nu känns den största för mig är Göteborg  i Oktober, som är otroligt viktigt för mig. Och jag vet att klarar jag inte skolan får jagg inte åka.
Och eftersom 2 helt underbara personer ska med dit, som redan börjat tagga. Så vet jag att jag liksom inte kan sabba skolan. För jag skulle bli så obeskrivligt besviken på mig själv om jag gjorde det. Och jag tror att dom skulle bli rätt besvikna just nu.
Kanske borde man skaffa en liten inspelning som när det är jobbigt säger *komigen nu Amanda du fixar det här*
 Kanske borde jag skaffa en sådan, eller kanske har jag fått en inbygd sådan till det här läsåret, ja man kan ju alltid hoppas på det iaf. Och så är läget idag.

Jag har varit med Carro, och sedan var jag med Jonna btw. Var med Carro på stan innan hon skulle hem till bushen. Satt på SF taket och åt "piiipps" Rätt mys faktiskt. Sedan drog vi oss och träffade jonna och helt plötsligt skulle hon hem också, så jag och Jonna drog oss till Junis och fikade med Willy, YaY. Sedan hem käka och vara med jonna.
Och nu sitter man här med en tekopp som står och väntar i köket och fika på vardagsrumms bordet, kanske man inte borde sitta här längra, utan änga sig åt något vettigare än denna dumburken.
HAr påtal om det blivit sjukt less på denna förbannade dator. Kasta förguttsskull ut den, ett tag, skulle vilja vara utan den ett tag=)



Bild nummer 2 och 4, jag  bjuder på dom. SÅ otroligt ful. Och säg inte emot mig nu, för det är inte ens någon idé att nu försöker med det alltså. För visst är sanningen rätt så hård ibland, det vet väl vi alla?


SF taket<3

Ska dra puss´n

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback