lite allt möjligt för att jag saknar London!

Jag har suttit och tänkt en del nu på morgonen den 8e December 2008, dels är det 6 dagar sedan jag kom hem från London, det stora, men underbara London där stressen känns men något man vänjer sig vid! Men det känns inte riktigt som om jag återhämtat mig helt och hållet från den resan ännu! Känner mig trött och sjuk, men en sjukdom som aldrig riktigt bryter ut! Och jag kommer på mig själv när jag åker buss att jag blir sur för att dom kör så sakta och att det tar så lång tid att ta sig med buss från ett ställe till ett annat! Jag har börjat vänja mig igen att jag inte behöver vinka på bussen när jag står på busshålplatsen. Och jag blir sur för att dom är så fruktansvärt dåliga på att säga vilket hållplats man är på! Sverige har mycket att lära av England samtidigt som vi har mycket att lära av dom! Och jag saknar verkligen London!
 
Jag saknar att bara kunna gå ner i tunnelbanan och ställa sig på perongen så kommer det ett tåg! Jag saknar att man aldrig behöver vänta på bussen länge utan dom går nästan hela tiden! Jag saknar lättheten att transportera sig från ett ställe till ett annat på kort tid! Jag saknar yoghurten som fanns att köpa på tasco! Jag saknar att kunna gå på starbucks och drica kaffe. Jag saknar snabbheten när man vill få mat! Jag saknar vänligheten som många har!
Det finns så mycket jag saknar med London! Och jag vill verkligen åka tillbaka dit! Jag hann se en bråkdel av allt som jag ville se och göra! Men samtidigt har jag då något att göra om jag skulle åka dit igen!
 På dom få dagarna vi var där han man vänja sig vid mycket! Och man lär sig tempot man måste hålla! Man lär sig att hänga med och läsa av! Och även om trängseln i tunnelbanan kanske var jobbig så saknar jag den ändå!
Och ja jag saknar så mycket med London! Det är verkligen en underbar stad! Och jag vill verkligen åka tillbaka!


Tunnelbane stationen i Brixton!


Centrala londons tube map! Den är enklare att förstå än vad den ser ut att vara faktiskt! Ljusblå linje, victoria line!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback