Jag hatar min hosta

Börjar bli ganska less på min hosta nu. Den är väldigt irriterande. Jag fick mig iaf ingen semla igår, men idag så fick jag en :] Fick mi efterlängtade semla iaf. Men men. "köpt" en palestinasjal, har ej payat än men. jag ska göra det såmånigom. DÅ jag har pengar. Men jag funderar på om jag verkligen vill ha den. HM, tänka. Eller oom jag kanske beställer en ist, vi får se hur jag gör med det. hm, jag får fundera på det där ett tag, s¨å får jag väll se hur jag gör. Hm, Sjukt jobbig hosta jag har alltså.
Jag var och åkte slalom i måndags, det var rätt nice. men gansla dumt av mig. var ju sjuk hela förra veckan så, därav min hosta, tror jag iaf.. Men jag bara älskar slalom måste jag säga. men jag ramlade och hela min rygg och nacke knäckte, har fortfarande typ lite ont. men det är sånt som man får räkan med då man åker slalom.
Jag blev värsta pepp på att börja skriva igen, för er som inte vet det så skrev jag rätt mycket berättelser osv förut. Funderar på att skriva en bok. jag skrev en berättelse på typ 15 a4 För något år sedan. den blev inte så värst bra men. Jag vet inte vad det är men jag bara älskar att skriva. Jag får mina ryck ibland då jag skriver hur mycket som helst. jag har tänkt länge på om jag ska börja skriva på något, men det har som aldrig blivit av, men men. vi får väll se hur det blir med det.
Har iaf tjejgruppen på junis ikv. borde dra mig ner åt stan snart. men det känns jätte jobbigt att gå, men det löser sig nog, tror jag? Nu har jag fått någåt i ögat på köpet:O.
Den här veckan känns jätte deyg, jag vet inte varför men, den bara gör det. och det känns som om tiden går för sakta. *längtar*. JAg längtar, längtar så otroligt mycket nu. bara hm 3 veckor :O. det är jätte länge ;_;.
NÄ men nu ska jag sluta, märker att jag skrivit rätt långt


saknar dig<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback