Allt är bra

Såja, nu har jag packat klart allt och jag är riktigt nöjd med att jag lyckades få ner det i min rygga. Det är typ ganska bra jobbat om vi säger så. Sedan så fick man ju använda sin nya nessesär (stavningen.?). SOm man fick när man klippte sig. Så det är fint. Allt är bra. Pengar på mobilen. Gratis sms. om ett tag. Det är fint<3. Jag är glad. Folket gillar min frisyr. Det är happy<3 jag blir lycklig det är fint. Och jag svammlar på som vanligt. Borde tömma minnes kortet men jag orkar inte riktigt än.
JAg har vart duktig som kom ihåg att he batterierna till kameran på laddning. Annars hade det inte bilvit några som helst bilder i helgen. Låter som om helgen redan varit. Meb till alla er som känner mig så fotar jag mycket när jag är borta så ni vet det.

Jag är så happy liksom. Allt är så bra. Det är ovanligt. Jag vill le. Min nya frusyr är fin. Jag har ont i halsen men det spelar som ingen roll för allt är bra ändå. Jag vill typ gråta för det. Men det ä för att jag är mysko. Nu är jag glad och jag ska inte klaga över det.
Imorogn är det lördag och jag fär träffa dig och det är väldigt fint tyckar jag<3
Allt är som fint  nu. till och med vädret är fint nu. Och vill att vädret ska vara fint i helgen med så jag kan bada. SKiter i min hals för jag vill bada<3 Massa fina kort hoppas vi<3<3<3
Vi tycker om kort. Massor av kort tycker vi om. Fyller säkert minneskortet. då har jag nästan tagit 1 gig bilder på 2 veckor OBSERVERA NÄSTAN!

Imorgon kommer jag att ha på mig min scout skjorta(ja). Men mest för att den inte fick plats i min väska men det är fint ändå. Så^_^

MEn nu ska jag inte skriva längre. Ska ta mig en kopp te och sedan ska jag sleepa tror jag. pussen<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback