Jag orkar inte längre

Det känns som om vad jag än gör så blir allt bara fel. Jag vet inte vad jag ska göra längra alltså. Vad vill du att jag ska göra då?
Jag gör så gått jag kan, men altt blir bara fel. Jag orkar inte med det längre. Du säger att "Du betyder så mycket för mig". Men betyder det något egentligen? Det känns inte som det ibland faktiskt. Det känns bara som om du vill nedvärdera mig. Och du gör mig väldigt ledsen och besviken. Jag vill bara försvinna ibland känns det som. Jag måste vara sveriges mest misslyckade person. Ibland känns det iaf som det. Hur kan allt man gör bli så fel? det känns egentligen inte som om det är möjligt.
Jag vet inte vad det är som gör att du säger sånt som jag uppfattar som nedvärderande. Men jag vill inte att vi ska bråka. Jag orkar verkligen inte med det.
Jag vet inget längre. Allt blir bara konstigt hur jag än gör det. Jag orkar verkligen inte med det här längre alltså.

Alltså, jag orkar inte med dig längre. Du bara snäser åt mig hela tiden. Alltså jag har verkligen inte gjort dig något.
Kan du inte bara låta mig vara. Och om du nu har ngt emot mig, så kan du ju iaf säga det eller hålla det för fig själv. För jag orkar verkligen inte med dig längre. Måste man alltid tracka någon eller?. Du är verkligen inget. Och tro inte det heller. Du är inte bättre än någon annan. Du beter dig verkligen som om världen skulle kretsa runt dig. Och du ska få all uppmärksamhet. Men ärligt. Du är bara jävligt omogen. Du klagar på hur alla andra gör. Men fortsätter göra på samma sätt själv. Du klagar på andra. Fast dom egentligen inte gör något. Jag blir så förbannat less på dig. GROW UP! Ge fan i att tracka mig, för det leder ingen vart. Och om du vill diskutera med mig så varsegod. Som du vill. Men jag är inte ute efter bråk. Men du försöker nedvärdera mig. Och beter dig som om du var världens mittpunkt. Jag orkar verkligen inte med dig längre. Kan du förstå det eller? Eller kan du förklara vad du vill mig? om jag har gjort ngt så kan du väll iaf säga vad?
Om du inte tycker om mig som person och min personlighet så FINE, i don´t care. Tycker du inte om min personlighet, okey. Men håll det för dig själv. För du vinner inget på att försöka tracka mig. Vad vinner du av att göra det egentligen. kan du svara på det. eller har du inget egntligt svar på den frågan?

Jag är sjukt less på skolan nu kan jag ju lova alltså. Allt går verkligen åt helvete kan jag ju lova. Jävla prov hela tiden som dessutom så går åt hevete. kommer ha 28 miljarder omprov alltså. Och jag har värsta ångesten. För jag kan lova att jag lär får sämre betyd än i höstast. vilket vilj säga ur kasst. Men det känns verkligen som om det kommer att bli så. Men jag försöker verkligen anstränga mig för att det ska gå bra kan jag ju lova. Men just nu känns det som om jag skiter i vissa ämnen som verkligen känns mega jobbiga. Som Hemkunskap. För det första hatar jag min lärare, och då menar jag verkligen hata kan jag ju lova alltså. Sedan så är det bara drygt. För jag hatar att jobba själv när det gäller det ämnet. För jag känner mig som om alla står och tittar på mig, även om det inte är så men.  Det är jätte jobbigt, även om det låter jätte töntigt, jag vet.
Tyskan känns också bara skit kan jag ju lova er. Det där jävla tyska provet, jag fattar verkligen inget. Någ som kan hjälpa mig med starka och svaga verb och något mer random som hör till det, så skulle jag vara otroligt taksam kan jag ju lova. Sedan försjupnings uppgiften på tysken, som jag inte äns fattar något av vad vi ska göra. Känns ju också väldigt kul. Allt känns verkligen mega jobbigt kan jag ju lova. Har dessutom engelska prov och Svenska bokprov muntligt imrn. Engelskan känns rätt så bra ändå. Känns som om jag kan det iaf. Men bokprovet hade ju gått bättre om man äns hade läst ut någon bok eller. Kommer ju gå hemskt bra att göra en redovisning på något som jag inte äns gjort. Någon som kan läsa en bok, göra en redovisning och ge till mig innnan imrn halv 12?
Ni förstår vad jag menar va?
Det är så sjukt mycket press i skolan nu. Känns verkligen som om alla prov kommer nu, har nog aldrig tyckt att ngt vart så här jobbigt i skolan förut men ändå. Någon som vill byta med mig. så gärna för mig kan jag ju lova.

Hade 2 prov idag. Tyska omprov, vilket jag inte fattade något av så jag sket i det. Sedan matteprov som gick sketa dåligt. För jag viste inte att vi skulle ha på skala också så självklart tränade jag inte på det. också så var ju merparten av alla frågor om skala. så då sket jag i det. Heldre få omprov om vi säger så alltså.
Men annars har dagen vart ganska bra.
Hade elevrådsmöte gick väll typ bra. Men jag måste få säga en sak. Att det finns lärare som verkligen verkar ha något emot mig. Och det gör mig ganska förbannad. Men skit samma.

Satan så förbannad jag blev idag när jag var i matsalen alltså. Jävla puckon (ursäkta mitt ordval). Men då jag står och nyss har tagit maten och väntar på att alex ska komma. Så är det någon jävel som kastar en potatis på mig. (Satan vad förbannad jag blev). Men jag okrade inte bry mig så hårt så jag sket i dom. Men ändå. Jag blev ändå lagg....

Vad har jag annars gjort idag. Inte mke ärligt. Jo jag har anmält mig till Summer Camp. Och det kändes verkligen som att det var i sista sekund. Sista anmälnings datumer är imrn. Så det känns verkligen skönt att ha det bort gjort. Men nu var det bara de där med resan och de. Men vi ska ha möte på Tisdag och då skulle vi tydligen ta upp det. SÅ det känns iaf skönt. Allt har bara vart så rörigt innan det här. Men jag hoppas det trasslar ut sig snart. Annars har jag bara tatt det lugnt idag.

Är lite smått taggad på helgen nu. SK aju vara ledare på UNF:s Megahelg. Med massa nice människor så det kommer nog bli bra tror jag. Jag hoppas iaf det. Men ni lär väll som sagt se hur det går lär ju blogga på söndag kväll typ :D och lär lägga in några bilder också. Ska ej skriva mer nu, märker att det blivit ett ganska långt inlägg.

tollare
Ni är underbara<3 Jag älskar är<3

minä rakastan sinua<3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback