kulturnattta

Hade min sista Ordinarie lektion idag, eller hur man nu ska se på det. Vi har arbetslivsveckor nästa vecka och veckan efter det= inga lektioner.(egentligen). Men mina F*C*I*G lärare och min F*C*I*G morsa har bestämt att jag ska göra rest upggifter medans alla andra besöker företag och sänt. Det är ju ganska schyst. Eller hur det nu var med det men.

Dagen har vart sjukt nice måste jag säga ändå. Först Tyska. DÅ vi lämnade tillbaka boken + n inte göra något förutpm att prata. Sedan gjorde vi någon övning där  vi skulle prata i 30 sec om något ämne. Sedan slutade vi den lektonen. Sen ahde jag typ hål i 45 min män ändå nice. Och på bilden gjorde vi utvärdering av terminen vilket tog typ 10 minuter sedan fick vi sluta. Sjukt slapp dag ändå.

For till farsan vid 4 kanske den var? och nu sitter man här och tar det bara lugnt. Eller inte. För jag hatar fortfarande hans jävla tangentbord, för det är mindre än vanliga tangentbord = knapparna är inte där dom brukar. = det är sjukt mke svårare att skriva om man kan skriva utan att titta på tangentbordet. Ovh är van vid ett vanligt(lagg).
Ska snart se på tv och tjocka mig med mina chips och lite cola. Så det känns fett nice ändå men.

Imorgon blir det kulturnatta + 2 gudstjänster för att hinna med konfirmationen. Men det är lugnt.
Ska hem till morsan och ladda över bilderna som är på minneskortet nu till datorn, så jag kan ta några bilder imorgon. Just nu kan jag ta 45 bilder. Ofta det räcker i typ 12 timmar på kulturnatta. Skulle inte tro det. lär typ knäppa upp det(soet). Nej men jag taggar till imorgon nu alltså.Massa trevligt folk  och så.
Ska på junis en stund också, men jag minns inte vilken tid det var. Det känns ju väldigt stabilt eller inte.
Och inte är det någon som svarar på mina sms heller;_;.
Sämsta artisten i år på kulturis = DILEVA. jag lovar! men ja ändå men.
Nej nu ska jaginte skriva mer. pussn<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback